תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
היי, לתכנית מערך סטטי שבו מחרוזת דינמית שעושה קלט פשוט של מחרוזת ומכניסה אותה לתא הראשון.. התכנית קורסת בקלט המחרוזת ואני לא מבין למה. #include <stdio.h> #include <string.h> #include <stdlib.h> #define NUM 100 char * Add() { char temp[256]; char *res; puts("Enter Name"); gets(temp); if(temp[0]== '\0') return; res=(char*)malloc(strlen(temp)+1); strcpy(res,temp); return res; } void main() { int i,option; char *arr[NUM]; printf("Choose an option"); scanf("%d",&option); switch(option) { case 1: { arr[0]=Add(); for(i=0;i<NUM;i++) free(arr[i]); } } }
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כשאני לא מחובר מישה יודע אם אפשר לסדר שזה יעבוד הנה קישור: http://www.w3schools.com/html/tryit.asp?filename=tryhtml_basic אולי בגלל שזה ASP או משהו כזה, אין ממש מושג תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום פספתי כמה הסברים בשיעור ואשמח אם תוכלו לעזור לי להבין את המשמעות של קשר אופציונלי וישות פירוט או להפנות אותי למדריכים ברשת. לפי מה שהבנתי קשר אופציונלי הוא קשר לא הכרחי בין שתי אובייקטים לדוגמא אם יש לי בוייקט לקוחות ואבוייקט הזמנות והנחת יסוד שללקוח יכולות להיות 0 או יותר הזמנות אז הקשר בין לקוח להזמנה הוא אופציונלי נכון? לגבי ישות פירוט בכלל לא הבנתי. תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
חברים יש מצב שמישהו כאן יכןל לעזור בשאלה קטנה? כמה ספרות במספר תלת ספרת שונות מאפס? את התשובה אני צריך לכתוב עם ביטויים בוליאניים כלומר רק ע"י && || ! תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי - האם היה פה איזה שרשור שאלות מראיונות עבודה בעבר? האם למישהו יש טיפים בנושא? על איזה חומר לחזור וטיפים כלליים? האם כדאי לפתור את השאלה כמה שיותר מהר, או לקחת את הזמן לחשוב (וככה לא יחשבו, אולי אני מכיר את השאלה) חן
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שוב אני, קצת התקדמתי בתוכנה, עכשיו רציתי לשאול אם למישהו יש רעיון איך לעשות את הפעולה של מציאת מהלכים אפשריים, בעצם הלוח משחק שלי זה רשימה של 8 רשימות. כל רשימה פנימית היא שורה, וכל איבר בה זה תא במשחק (1-מטבע של מחשב, -1-מטבע של שחקן, 0-ריק), קצת הסתבכתי בלמצוא מהלך אפשרי, משהו עם מצא_כל... תודה!
-
- 28 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
יש למישהו קוד של רברסי בשפת פרולוג (צריכה קוד שנכתב עפ"י אלפא ביתא)?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום, אני כותב עכשיו משחק רברסי בפרולוג, וכמה שאלות: א. אם אפשר לעשות מערך בפרולוג, כך לייצג את לוח המשחק בצורה קלה יותר? ב. אני משתמש באלגוריתם מינימקס, ואני צריך לכתוב חוק שיתן ניקוד לכל מהלך שאני אעשה, עכשיו על איזה דגשים אני צריך לשים לב בחוק הזה? איך בדיוק אני מנקד את מצב הלוח לאחר המהלך? ג. כנראה שלא הבנתי ממש טוב את הגיזום אלפא-ביתא, אני צריך להכניס אליהם לפני שאני מזמן אפס? כדי שבפעם הראשונה ישימו כל משתנה ולאחר מכן יתחילו לראות אם גדול/קטן? ד. כששולחים את הלוח לקביעת הניקוד שלו, אז לא צריך להתאים חוק כזה לכל שחקן? כלומר אם זה התור שלי אז הפעולות האלה יהיו טובות לי, אז הניקוד יהיה גבוה, ומקרה שני שזה התור של היריב, והפעולות האלה לא יהיו לטובתו ועדיין יהיה ניקוד גב…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברה חברה.. רציתי לשאול אם למישהו יש את משחק הרברסי בשפת הפרולוג.. או אפילו משחק בסגנון..אני צריך את הקוד המקורי!.. אם יש לכם את הקוד או שאתם מכירים מישהו שיש לו.. אז.. אני אודה לכם מאוד..
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
איך אני יכול לעשות דף אינטרנט שישמעו בו רדיו לייב עדיף בHTML
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
יש לי רווחים בין תמונות בשורות ב PHP http://mhu27900.1111mb.com/register.php אני מודה מאוד מאוד מאוד למי שיעזור לי ! [אני כבר ]
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני לא יודע כמה אנשים נתקלים בבעיה הזאת- אבל אם משהו אי פעם השתמש בפונקציה include או require וגילה שהוא מקבל רווחים לבנים ולא מוסברים שהוא לא מצליח לסלק- אז הנה הפתרון: http://studentguru.gr/b/solidus/archive/2009/12/30/lt-php-include-gt-strange-extra-white-space-at-the-beginning-of-page.aspx
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
תיכנסו לפה גם ב-IE וגם ב-FF ה bullets בתגית <ul> הם ברווחים שונים - למה זה? ניסיתי לשחק עם הmargin לשנות 15+ או 15- אבל לא מצליח (בדפדפן אחד זה מסתדר, בשני מתפקשש) איך אני מסדר את זה?
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין ליצור טבלה שתתרחב עד כמה שחלון הדפדפן מתרחב. אבל שתצטמצם רק עד 700 פיקסלים. איך אני מבצע את זה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לבנות TOOLS BAR ל IE ול FF השמח לדעת מאיפה להתחיל...
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
כדי שתבינו את הידע שלי בתכנות - אני עושה 5 יחידות בתיכון, שנה אחרונה, לומד JAVA. חוץ מזה התעסקתי ממש ממש קצת בעבר הממש רחוק בHTML וזהו כאן נגמר הידע שלי בתכנות. הרעיון הוא כזה- למצוא שרת שמציע איחסון חינם, לשים עליו תוכנית שתכלול כתובות של תמונות שאני אעלה דרך אתר להעלת תמונות, ואז לשים קישור בחתימה לאתר הזה כדי שיחזיר קישור רנדומלי של תמונה. מבחינת הגיון זה לא בעיה לבנות את האלגוריתם שיבחר באופן רנדומלי קישור, השאלה היא באיזה שפה להשתמש, איך לשלב את זה בשטח שיוקצה לי לאחסון ואיך לעשות שזה יחזור לפורום כתמונה? אם למישהו יש זמן לעזור לי עם השטויות שלי זה יהיה נחמד
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך המלצה לבניית אתר של מסד נתונים אתר פירסום, רציתי לבנות במערכת ג'ומלה אבל אני לא מקצועי בה (אם אפשר המלצה איך ללמוד אותה קורס, ספר או משו) עכשיו הבנתי שאפשר בדרימוויבר של אדוב לבנות אתתר עם מסד, האם זה מקצועי? ודבר אחרון על מה אתם ממליצים הכי מקצועי לבניית אתר עם מסד כמובן שגם העיצוב חשוב תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מתחיל לעצבן אותי הקטע שהגרסאות החדשות של סקייפ תופסות כל כך הרבה מקום יחסית לתוכנת IM... עכשיו שמתי לב שכשהתוכנה הזאת מאריכה לי את הזמן שלוקח למחשב לעלות ב10 שניות... וזה גם מאט דברים אחרים... בכל מקרה, חשבתי על פתרון (וזה דבר נדיר במקרה שלי !!!!); לבנות דו-שיח שיעלה עם המחשב ובוא תהיו לי שתי בחירות: להפעיל את סקייפ לא להפעיל את סקייפ להתאבד לדעתי זה רעיון טוב, לא? כאילו, הזו שיח הזה הוא קובץ קטן ששוקל הרבה פחות מסקייפ... עכשיו כאן אתם נכנסים לתמונה; איך אני לעזאזל מכין את הזבר הזה? יש איזה תוכנה שמכינה כאלו דברים? צריך להכין/לערוך איזה קובץ? תודה רבה מראש!!!! אה כאן, הבחריה השלישית בדו שיח היית בצחוק.. נ.ב: אם לא הבנתם אותי, רק תאמרו כאן ואני יסביר יותר טוב
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אין לי מושג במחשבים ואני רוצה להתחיל בדום 4 סתם אני יודע C וקצת ++. הייתי רוצה להתחיל בדום 4 כמו שאמרתי (זה השם של משחק האיקס עיגול שאני מתכנן) מישהו יכול לעזור לי להתחיל
-
- 20 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי קורס נתמ"מ (ניהול תשתיות מערכות מחשב) בצבא, ואני בלי יידע קודם במחשבים בכלל (אלא אם כן אתם מחשיבים פעילות שוטפת על גבי מחשבים כידע).. תאכלס התפקיד של נתמ"מניקים זה לתחזק את כל חוות השרתים של הצבא פחות או יותר (מיינפרמים למיניהם), ושפת התכנות שאנחנו לומדים היא פרל. עכשיו, זוהי השפה היחידה שלומדים, והמפקדים שלנו אומרים, בתור בדיחה (או לא) - "למה כדאי ללמוד את שפת פרל - כי היא השפה הטובה בעולם!". עכשיו, אני משער שזה נאמר בציניות אדירה, אך רפיטטיבית. אבל מכיוון שאין לי ידע קודם ואני לא מבין ממש בשפות תכנות, רציתי לדעת באמת מה שווה פרל. בינתיים מנסיוני עימה, היא לא נוחה מדי לכתיבה, אבל מאוד שימושית לעבודה בצבא, מפני שהיא מסוגלת לרוץ על כמעט כל מערכת הפעלה (אני א…
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אז ככה, אני בעצמי בונה אתרים קטנים לאנשים אבל לא במחירים מופרזים. חבר שלי רוצה לדעת מחיר של אתר בגודל רציני, כולל ASP, עיצוב רציני (Flash ו-PhotoShop), אתר ממש מקצועי עם עיצוב מקצועי. נתחיל בזה - כמה חברת פיתוח אתרים תיקח וכמה אדם פרטי (ואני יודע שחלק עובדים בפורום) יקח על אתר בסדר גודל כזה?
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך אני מוסיף אייקון לתוכנית ב ++Visual C והאם אני יכול להוסיף אייקון מוכן עם סיומת PNG או שזה חייב להיות מסוג אייקון?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ידע בתיכנות של C# ואני רוצה ידע גם בפייתון, מה ההבדלים בניהם ומה יותר מומלץ ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי אני רוצה להתחיל ללמוד שפת C אין לי שום ידע קודם בשפות תיכנות.. אז אם אפשר בבקשה ספר/מדריך למתחילים לשפת C .. אני רוצה להתחיל ללמוד בתוכנה VISUAL STUDIO6 אז אם יש מדריך/ספר לשימוש התוכנה גם יכול לעזור מאוד.. תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
שלום אני מעונין ללמוד לבנות אתרים בשפת PHP . אין לי נסיון בשום שפה אחרת..אני מתחיל מאפס בכל הקטע של התיכנות.... אז אני צריך לינקים למדריכים וגם תוכנות עם צריך תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-