עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. שלום התחלתי ללמוד בפייתרון דרך האתר הנ"ל http://vlib.eitan.ac.il/python לאחר שמסימים שעור באתר יש מין בחינה קטנה עכשיו לא הצלחתי את השאלה האחרונה ואני צריך שמישהו יגיד לי מהיי ולמה ?? להלן הקישור http://vlib.eitan.ac.il/python/basic/functions/test.htm תודה מראש לכל העוזרים !!! ;D

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  2. Started by s_b54,

אני מחפש שרת בעיברית כדי לאחסן שרות הורדות שהורדתי הנה התוכנה וגם עם אתם יכולים להסביר לי איך תודה http://www.megaupload.com/?d=27YY2A98 עריכה: לא חייב בעברית

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  3. Started by THE-MASTER,

זה פעם ראשונה שאני מפעיל את המהדר QC והפעלתי את התוכנית שנתנו פה בשביל לבדוק אותה ונתקלתי בהודעה שמופיעה בנושא ההודעה שלחצתי על עזרה קיבלתי את ההודעה המורחבת והנה היא לפניכם איך אני מסדר את הבעיה?? בכל אופן הספרייה הזאת קיימת בתיקיית INCLUDE . הבעיה הזאת קיימת לגבי כל הספריות הוא אינו יודע איפה הם ממוקמים. איך אני מקנפג את המהדר שידע היכן הספריות האלו. Fatal error C1024 cannot open include file 'filename' The specified file in an #include preprocessor directive could not be found. Make sure settings for the INCLUDE and TMP environment variables are valid and that the correct path name for the file is specified. If this error appears without an er…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. תגידו,מישהו יודע איך אני מסיר את הפרסומת של לייקוס מהאיכסון אתרים שלהם ? ידוע לי שיש דרך כל שהיא ,אבל חרשתי את כל גוגל ולא מצאתי משהו שעוזר,למישהו יש מושג ? תודה

5. Started by Shadowman,

התקנתי תוכנה שמאפשרת להריץ שרת על המחשב התקנתי PHP והכל סבבה ועובד, עכשיו היסתבכתי עם ה MYSQL , הורדתי התקנתי מה הלאה? איך אני יוצר מסדי נתונים ואו מקשר אותו עם השרת?

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  6. אני משתמש במערכת SMF ואני צריך קצת עזרה בתיכנות של מספר דברים בפתרון של מספר בעיות אם יש פה מישהו שיכול לעזור לי אני אשמח מאוד אם הוא יצור עימי קשר באי סי קיו. תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  7. Started by Wood-Elf,

יש לי בעיה בVB.NET... אני עשיתי טיימר בפורם מסויים. לאחר X זמן, הוא פותח את הפורום הבא, וסוגר את הנוכחי. בשביל לסגור פורם, כותבים "Close". כתבתי ככה בערך: Form2.Show Close() הסגירה מתייחסת אוטומטית לפורם 1. אבל, מה שקורה הוא שזה סוגר את כל התוכנית. כמו "End" ב-VB6.... אז, האם יש שיטה אחרת? unload לא פועל לי...

8. יש לי על המחשב שרת IIS ואני רוצה לפתוח משתמש בשביל חבר שלי ולתת לו 20 מגה שהוא יוכל להכנס עם שם משתמש וסיסמא. וזה יהיה רק בשבילו. איך עושים את זה?

9. Started by MasterOr,

אני רוצה לשנות את הצורה של הטבלה ככה שהעמודות יהיו לרוחב, כלומר הheader column לא יהיה למעלה אלה בצד דוגמא: ---------------- כותרת| פרטים | ... ----------------- כותרת| פרטים | ... -----------------

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  10. אני צריך להוריד מידע מטבלה לאקסל. אני מעתיק את המידע לגיליון אקסל, חוזר לאתר לוחץ על "הבא". המידע בטבלה מתעדכן בנתונים חדשים שאותם אני מעתיק שוב לגיליון אקסל. השאלה היא האם ניתן לעשות זאת בצורה אוטומטית?

11. Started by icebreak,

הנה הקובץ להורדה: http://www.fileshack.com/file.x?fid=7547 והנה ה README: http://www.shacknews.com/docs/press/081905_quake3.x אם ניסתם לקמפל תגידו, אני ינסה אולי בהמשך השבוע

12. Started by -neo-,

שלום, אני מחפש סביבה טובה וחינמית ל- C++ (חדש בסי, אבל תכנתתי פעם ב-vb)........ וגם אם אפשר איזה אתר עם מדריכים טובים............ תודה רבה לעוזר!

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  13. Started by Umen,

אבל בשיטת ניוטון תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by itaim,

משום מה לא הצלחתי למצוא בגוגל אחד שעובד לי.... וראיתי אצל חבר שלי (אבל זה מתאים רק למק) אחד שמסדר את השורות בצורה מדורגת יפה, זה נוח אז אם אפשר כזה נ.ב אם זה לא מתאים לפורום אז מצטער אבל בבקשה תעזרו לי , אני צריך לסיים את עבודת החופש מהר =\

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  15. Started by X-It,

אני מעוניין ללמוד תכנות זאת אומרת איך עושים תוכנות........ אני מעוניין ללמוד PHP SQL ובקשר לאיך עושים תוכנות אני לא יודע באיזו תוכנה אבל שמעתי על C וC++... ואני חדש מאוד בעניין הזה ואין לי שום ידע בזה... ואני לא יודע מה זה פסקל וכאלה דברים... בבקשה עזרו לי

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  16. טוב הבעיה שלי הולכת ככה עיצבתי אתר עכשיו יש מעין קטע כזה שהטקסט שצריך לבא בתוכו גדול מדי בישבילו ואנחנו ממש לא יכולים להגדיל תריבוע.. עכשיו עלה רעיון ליצור מעין תיבת טקסט עם גלילה שיכלו לרדת ולראות את כל הטקסט בשטח שניתן.. רציתי לדעת אם ניתן לעשות תיבת טקסט לא משנה באיזה שפה של תיכנות אתרים אפילו סקריפטים וכו..כך שהרקע שלה יהיה שקוף בעם שיראו את הרקע של הקוביה עליה הטקסט יושב אפשרי?? ועוד שאלה פחות חשובה כאן ניתן להתפשר מישהו יודע איך ניתן לתכנת פס גלילה שאני הכנתי?? כאילו במקום הפס של התיבה שישתמשו בפס שאני הכנתי וזה העיצוב מקווה שתבינו יותר טוב איתו הריבוע עליו מדובר זה הריבוע הגדול ביותר והפס גילילה זזה שנמצא בתוכו...

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  17. יש לי בלוג שבראשו יש תמונה שאותה אני רוצה לשנות. מצאתי את הקוד שמציג את התמונה (באמצע, מובלטת): איך אני משנה את התמונה לזאת שיש לי על שולחן העבודה ומשאיר את הרקע והכל שם באותו הצבע? צירפתי את התמונה שאני רוצה לשים אגב, אם זה עוזר! תודה

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  18. הבעיה שלי היא כזאת אני יצרתי אתר שמתממשק ל DATABASE ברגע שהמשתמש נכנס יש שדה CONNECT ב DATABASE שמתעדכן ל1 אני רוצה שברגע שאני סוגר את ה EXPLORER או שאני עובד לדף אחר לגמרי כגון GOOGLE אני רוצה שהשדה הזה יתעדכן אוטומטי ל 0 כך שאפילו אם המשתמש ינסה לחזור לדף יופיע לו דף הכניסה

19. Started by Imtheman,

אני רוצה ללמוד ASP על איזה תוכנת פיתוח אתם ממליצים ???

20. שלום לכולם, ניסיתי לבצע את הקוד של File Upload ב PHP לפי המדריך הזה: העלאת קבצים לשרת http://www.webmaster.org.il/article.asp?id=181 עשיתי הכל לפי ההוראות ו: -הקובץ לא עולה -אין פלט מ: print $file1 // ידפיס את הקובץ הזמני של input file1 print $file1_name // יחזיר את השם של הקובץ print $file1_size // יחזיר את גודל הקובץ בבתים print $file1_type // מחזיר סוג הקובץ אני משתמש ב PHP DESIGNER ובערכה WAMP 5 תודה רבה מראש!

21. Started by Lotar_88,

אני צריך המלצה לספר לימוד תכנות של שפת C או לשפה שכדאי להתחיל ממנה אני צריך ספר בעברית תודה !

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  22. Started by joni,

החלטתי שאני רוצה ללמוד תיכנות ואני רוצה עשות את זה בקורסים , הבעיה היא שאני לא יודע איפה לחפש , ניסית במכון סיוון אבל אין שם לגילאים 14-15 אז אם מישהו יודע או יכול למצוא לי זה יהיה מצויין .. כמו כן אני גם מחפש קורססים באלקטרוניקה אזז אם תכלו לענות ליגם על זה ... תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  23. אז ככה.. קראתי כמה מדריכים באינטרנט האמת שלא הבנתי את רובם ולא עבדו לי הורדתי מ php.net את php-5.0.5-installer.exe מה שאמור לעבוד כי זה התקנה אוטמטית ולקראת הסוף של ההתקנה הוא אומר לי שאין לי שרת במחשב בכלל..... לפי דעתי הוא מתכוון ל IIS או משו כזה כי הבנתי שצריך את זה על המחשב ולא נראה לי שיש לי את זה רציתי לדעת אם יש משהו שאני צריך להוסיף לוינדוס לפני שאני מתקין את ה PHP או אם יש לכם איזה מדריך נורלמי לזה.... בתודה לירן

24. Started by snaidis,

מישהו יכול להסביר לי בקצרה מהו עץ בינארי, ומהו מטרתו? *אני לא צריך מדריך אלא הגדרה בכלליות.

25. היי.. אני צריך לתכנת השנה רברסי מול המחשב בשפת c++, ואני צריך אלגוריתם של מהשחק אם משהו עשה אני אודה לו מאוד.. אם אפשר לאימייל yaron_avraham@walla.co.il תודה מראש.. ירון אברהם

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים