תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
כיצד ניתן לקבל אורך/רוחב דף aspx בjs? ניסתי document.body.offsetHeight וזה לא הציג אורך מלא. אשמח לקבל תגובה!! די דחוף!!
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
קלוט שני מיספרים ובדוק אם הם מיתחלקים אחד בשני. יש קוד יותר קצר לזה? זה הקוד שלי\\\ #include "stdafx.h" #include <iostream> using namespace std; int main () { double a,b ; int c,s; double z,x; cout << "put num"; cin >> a; cout << "put second num"; cin >> b; s = (a / b) ; cout << s << endl; c = (b / a) ; cout << c << endl; cout << c<< endl; z = (a / b) ; cout << x << endl; x = (b / a) ; if (a > b) { if ( ( z > s) || (z < s)) cout << " not divided\n"; if (b > a) { if ((x > c ) || (x < c)) { cout << " not divided\n"; } } else { co…
-
- 96 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
שלום ... איך אפשר להציב שעון שיספור לאחור Countdown באתר ??? תודההה
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, כאשר נכנסים ל-IE ורוצים להדפיס הדף - יש אופציה לבחור באיזה זום (scale או לפי אחוזים) אני מעוניין "לקבע" את IE על כך שגודל ההדפסה יהיה בדיוק וכל הזמן 50% ושלא יצטרך לשנות ידנית חרשתי את הרשת ולא מצאתי פתרון - כל סיוע יתקבל בברכה כל טוב, גבריאל [br]פורסם בתאריך: 23.12.2010 בשעה 11:58:12 מצאתי לבד - אחרי חפירה נוספת HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\MAIN\FeatureControl\FEATURE_STF_Scale_Min "iexplore.exe"=dword:00000100 כשהערך ב-DWORD קובע את איך ש-shrink to fit מתנהג אפשר לנעול, גבריאל
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה לעשות לי סדר במונחים האלה? עשיתי חיפוש בגוגל אבל לא ממש הצלחתי להבין מתי מחלקה מוגדרת כך. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
הבנתי שקודם אני צריך להוריד JAVA ולהתקין ורק אחרי זה להתקין את התוכנה שמריצה? זה נכון? אני משתמש ב JELIOT
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני מחפש ספר לקנות בעברית שמכיל מדריך מקיף ומפורט ועדכני! ל C# ו .NET
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי קובץ EXE שמשמש לצורך הדגמה מסויימת, ולוקח תמונות מתוך תיקייה מסודרת, על גבי המחשב שלי. האם וכיצד ניתן להעלות את הקובץ EXE והתיקייה לדף האינטרנט שלי כך שקובץ הEXE ירוץ "ONLINE" מבלי שיצתרכו להוריד אותו, ואת התיקייה ורק אז להפעיל את קובץ הEXE לשם ביצוע עבודתו? *הקוד שבו בנוי קובץ הEXE הוא בשפת ++C, ומה שהקובץ עושה למעשה זה לבנות דברים ויזואליים תוך כדי שימוש בתמונות מסויימות המסודרים כולן יחד בתיקיה אחת. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם ניתן להקים מערכת ניהול תוכן על גבי אתר שכולו בנוי ב FLASH?? אני מעוניין לרכוש תבנית פלאשית מוכנה, שכולה בפלאש, ולכמה דפים בתוכה צריך לערוך שינויים. האם זה אפשרי? הנה קישור לאתר לדוגמה: http://www.templatehelp.com/preset/pr_preview.php?i=20756&pr_code=d212Yq83MCNp1MM31X8INo5S27yrLm ע"פ מה שהבנתי, אני מקבל ב SOURCE CODE: HTML, PSD, FLA, SWF מה האפשרויות שיש לי?? הרבה תודה.
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
מה זה ADO ואיך אני מיישם אותו בVB6 תודה בבקשה תעזרו..
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
דבר ראשון אני יודע שזו בשה מוזרה אבל יש לי בחינה ב++c ביום שני וקבלתי מהמרצה שלי בחינה לדוגמא ואני לא ממש בטוח שאיך שפטרתי אותה עונה בדיוק על מה שהוא ביקש אז אם למישו יש כוח לקרא תוכנית קצת מאוד ארוכה ולהגיד לי אםזה עונה על המבחן הזה אני אודה לו מאוד... (זה קצת נהרס פה אז אם מישו רוצה אני יוכל לשלוח לו את זה באי סי קיו מספר 264894804) הנה המבחן: מבחן בקורס מעבדת תכנות C/C++ שם המורה: מועד א' תשס"ב כל חומר כתוב מותר משך הזמן: שעתיים פולינום מוגדר ע"י הנוסחה: P(x) = Σaixi פולינום מדרגה n מוחזק במחשב ע"י מערך המקדמים שלו. לדוגמא הפולינום P(x) = 5x4 + 3x2 x +3 מיוצג ע"י המערך 3 -1 3 0 5 נגזרת של פולינום גם היא פולינום, מדרגה n-1, המוגדר ע"י הנוסחה: P`(x) = Σiaixi…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מתכנת כרגע ב java ואני רוצה לקחת תמונה ופשוט לחלק אותה לתמונות קטנות. כמו פאזל. מישהו יכול לתת לי עצות איך להתחיל?, איזה מחלקות להתמקד? ורעיון לאלגוריתם? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום חברים אני לא ממש מבין בקטע הזה ולא יודע עם זה מתאים לפורום זה! יש למישהו מדריך או דרך קצרה להסביר לי איך נכנסים לחשבון של ה |ADMINISTARTOR כאילו זה להפורום שלי אני רוצה לפרוץף ולשחרר שם כמה דברים אז יש דרך או מדריך או כל דבר כולשהו אז אשמח עם מישהו יוכל לעזור לי תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום חברים. ההודעה שנכתבה כאן ישנה ועתיקה מאוד מאוד ולכן הוסרה. תודה למגיבים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, שמי חיים, אני מתחיל הסמסטר לעשות פרוייקט גמר. אני והשותף שלי רוצים לעשות פרוייקט בתחום ה-WEB עם דגש על בלוקצ'יין. אשמח לקבל מכם רעיונות או נקודות להשראה. בברכה, חיים
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רציתי לשאול קודם כל מה הספר המומלץ ביותר ל java המיועד למתחילים- לא מתחילים בשפות התכינות תכנתתי בסי מעט והמון בפרל אני ברמה של מתקדם בפרל ככה שרקע בתכנות אין לי אומנם רקע ב OOP אין לי אז ככה מה הספר המומלץ ? והאם השפה הזאת מתאימה לי כמתחיל ב OOP וסתם שאלה למה מיודעת השפה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי DropDownList וטקסט מסויים שאני רוצה לרשום ליד והם מופיעים לי לא מיושרים מבחינת הגובה: http://s21.postimg.org/lcggrremf/image.png איך אני יכול לסדר את זה ?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש הסבר/מדריך טוב ומפורט לאיך לעבוד עם SOCKETS ב-C++. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
זה תרגיל מספר אז אם מישהו רוצה לראות עמודים 71-73 בחלק הראשון של התרגיל (שהצלחתי לעשות) צריך להגדיר את המחלקה rational (מספר רציונאלי) ועוד כמה פעולות בחלק השני צריך להוסיף שתי פעולות(חיבור וחיסור מספרים רציונאלים) אבל אסור לשנות את המחלקה rational. זו המחלקה rational using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace ConsoleApplication1 { class Rational { private int mone; private int mechane; public Rational(int x, int y) { this.mone = x; this.mechane = y; } public int GetMone() { return this.mone; } public int GetMechane() { return this.mechane; } …
-
- 7 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
טוב אז קודם כל זה לא עוד אחד מהת'רדים של "תמליצו לי על שפה ללמוד". הרצתי חיפוש פעמים ורוב ולמדתי הרבה אך לא קיבלתי תשובה על מוחלטת על השאלה שלי. המצב הוא כזה: יש לי איזשהו נסיון קטן מאוד בתחום התכנות ואיזשהו ידע בסיסי בכמה שפות אך בעיקר ב-VB6 (אם את מה שיש במדריכים של DR-VB.CO.IL אתם מגדירים כבסיס אז אני יודע קצת יותר מזה). אבל העניין הוא שאני מחפש שפה מעט חזקה, חדשה, רצינית ומפותחת יותר מאשר VB6. לכן חשבתי התלבטתי בין VB.NET לבין C#. החלטתי לבסוף ללכת על VB.NET (תקנו אותי אם חושבים אחרת) מאחר ואחרי הכל מדובר בקומפיילר זהה שמתרגם את הדברים בצורה דומה מאוד, כך ששתי השפות מסוגלות פחות או יותר לאותו הדבר, וההבדל העיקרי הוא דווקא בצורת הכתיבה, הניסוח וכד'. לכן מכיוון שיש לי …
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אני כרגע בונה לי אתר ואני רוצה לעשות לו photo gallery ב frontpage 2003. ה photo gallery הוא על מצב של slide show. הבעיה היא שכאשר אני רוצה לשמור את דף ה html עם ה photo gallery ששמתי ב frontpage, הוא לא שומר ומראה לא את ההודעה הזאת - מה אני עושה לא בסדר?, ומה צריך לעשות? ויש עוד דרך לשים תמונות בדף html במצב של slide show? או שמישהו יכול להביא לי flash מוכן להכניס בדף(שאהיה גדול) תודה, זה מאוד חשוב
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אפשר הסבר למה קוד מספר פשוט לא עובד? אני משתגע! עשיתי פשוט קופי פסט וזה פשוט קורס כל הרצה! הבעיה: אני לא מצליח להוסיף קבוצה חדשה עם הרשעות משלה לתוך DACL עכשיו ברור לי שבמחשב שלי אין דבר כזה קבוצה של developers ו sales האם זה הבעיה? אם כן אז איך אני מוסיף קבוצות חדשות למחשב שלי?----->> תענו לי על זה בבקשה! תודהר רבה! using System; using System.IO; using System.Security.AccessControl; using System.Security.Principal; using System.Collections.Generic; using System.Collections.Specialized; using System.Web.Security; namespace ddd { public class SampleMembershipProvider123 { private static void Main() { WriteAcl(@"D:\123.txt"); Console.ReadKey…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פשוט לא רוצה לעבוד!!! <h2 onmouseover="document.bgColor='#ABAF33' ;" onmouseout ="document.bgColor='#FBE995' ;"> <font color="navy"> אודות </font> </h2>
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לעשות תפריט יורד ב-CSS, זה הקוד HTML: <div id="nav"> <ul> <li><a href="#">Home</a></li> <li><a href="#">Articles</a> <ul> <li><a href="#">Link 1</a></li> <li><a href="#">Link 2</a></li> <li><a href="#">Link 3</a></li> </ul> </li> <li><a href="#">Blog</a></li> <li><a href="#">Contact</a></li> </ul> </div> וזה ה-css: div li{ display: inline-block; list-style-type: none; } div ul ul{ display: none; } div ul li:hover{ display: block; } li a…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, צריך לממש מתודה שמקבלת רשימות מקושרות (מטיפוס גנרי) ומחזירה רשימה ממוינת. public static <T extends Comparable<T>> List<T> combineSorted(LinkedList<T> ... lists){ int listsLength = lists.length; //number of lists int length = lists[0].size(); //elements on each list List<T> newList = new LinkedList<T>(); for(int i = 0; i < listsLength; i++) { for(int j = 0; j < length; j++) { newList.add(lists[i].get(j)); } } Collections.sort(newList); return newList; הקוד עובד אבל אשמח לעזרה עם חישוב הסיבוכיות (יש k רשימות מקושרות וכל אחת מהרשימות היא באורך N). ובמי…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-