עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by MasterDK,

שלום יש לי שאלה. קודם כל אני מודע לעובדה שמחולל מספרים רנדומליים לא באמת רנדומלי ויש תנאים (נראה לי מספיק סט התחלתי של מספרים) בשביל לדעת מה יהיה המספר הבא. אני תוהה בהינתן סט כזה האם ניתן על פי הסט לקבוע מה יהיה המספר הבא? אשמח אם תפנו אותי לכל מיני רפרנסים שאפשר לקרוא בהם על הנושא הזה ובכללי איך עובד מחולל מספרים רנדומליים. תודה רבה מראש ושבת שלום!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by kokomoko,

שלום לכל חברי הפורום רציתי לשאול אם יש כאן מישהו שמכיר EDITOR חינמי לשפת C. רצוי שה - EDITOR יהיה מסוגל לעשות: CODE SCOPE CODE NAVIGATION SYMBOLS INTERPRETATIONS QUICK FIND PROJECT SUPORT וכו'.... אין לי צורך כלל בקומפיילר. תודה רבה מראש לכל העונים.

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  3. Started by dekgol,

אני רוצה ללחוץ על כפתור ושיישלח מייל לאנשהוא. עכשיו ביררתי באינטרנט והגעתי לטמפלט הבא: MailMessage msg = new MailMessage(); msg.Subject = "Tips Invantation"; msg.Body = "Submitted By: " + txtName.Text + "\n"; msg.Body = txtComment.Text; msg.From = txtSender.Text; msg.To = destination.text; SmtpClient SmtpMail = new SmtpClient(); SmtpMail.Host = "smtp.gmail.com"; SmtpMail.Port = 25; SmtpMail.Timeout = 50000; SmtpMail.EnableSsl = true; SmtpMail.Credentials = new System.Net.NetworkCredential(txtSender.Text, senderPass.Text); SmtpMail.Send(msg); השאלה שלי היא מה צריך להזין בשדות של : txtSender.Text, senderPass.Text (אני רוצה…

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  4. Started by orelzion,

הי אני משתמש בויז'ואל סטודיו 2010 (C# Express) אני באמצע לבנות תוכנה, כדי להתאים לקונטרולים מסויים אני בונה אותה ב net 3.5. עכשיו מאתמול הוא פתאום התחיל להציג לי את ההודעה הבאה [tt]Error 2 Tracker.exe is required to correctly incrementally generate resources in some circumstances, such as when building on a 64-bit OS using 32-bit MSBuild. This build requires Tracker.exe, but it could not be found. The task is looking for Tracker.exe beneath the InstallationFolder value of the registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Microsoft SDKs\Windows\v7.0A. To solve the problem, either: 1) Install the Microsoft Windows SDK v7.0A or later. 2) Install Microsoft Visual Studio…

5. היי השורה הזו היא ב C# - int num= Integer.parseInt(strName.substring(i, 1) איך אני יכול לתרגם אותה ל JAVA? עוד שאלה אם יש לי text field, איך אני יכול לקחת תו תו בנפרד? תודה

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  6. Started by gal1965,

"מספר סיכומי" הוא מספר המהווה את סכום הספרות שערכן אי זוגי במספר כלשהו שלם חיובי. לדוגמה: ה"מספר סיכומי" של 513 הוא 9. (5+1+3=9) ה"מספר סיכומי" של 1637 הוא 11. (1+3+7=11) א. כתוב פעולה המקבלת כפרמטר מספר שלם חיובי ומחזירה את ה"מספר סיכומי" שלו. ב. נתון מערך A בגודל 30 המכיל מספרים שלמים חיוביים. כתוב קטע תכנית בשפת ג'אווה הבונה מערך נוסףB המכיל עבור כל מספר ממערך A את ה"מספר סיכומי" שלו. מערךB יכיל 60 מספרים, כך ש"מספר סיכומי" יופיע לאחר כל מספר ממערך A. קטע התכנית יציג כפלט את נתוני מערך B שהתקבל. עליך להשתמש בפעולה שכתבת בסעיף א'.

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  7. Started by פיני1805,

שלום, יש לי בתוכנה JTABLE שמציגה תוצאות חיפוש מתוך מאגר נתונים . לדוגמא מציגה שמות של שירים. ונניח שכל שם מקושר לקובץ. אני רוצה ליצור דבר כזה: ברגע שאני אלחץ קליק ימני על שם השיר יוצג לי POP UP MENU שבו אוכל או לשמוע את השיר או לשמור אותו במחשב. אני מבין שצריך להוסיף .MOUSE LICSENER אך אני לא סגור איך אני מוסיף את זה ועל מה. עזרתכם. תודה

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  8. שלום, אני מכין פרוייקט תוכנה כלשהו במסגרת הלימודים, לתוכנה יש מסך ערכות נושא בו ניתן לקבוע את רקע התוכנה ושינוי הפונטים הצלחתי לגרום לרקע הנבחר לעבוד בחלון התוכנה הראשי אבל יש לי בעיה מוזרה עם הפקדים שנמצאים בו (לייבל וגרופבוקס עם מספר כפתורים) הבעיה היא שלמרות שהם מוגדרים כשקופים במאפיינים שלהם (TRANSPERET) כשאר אני קובע שהרקע יהיה מקובץ תמונה אני מקבל מסגרת מסביב לליבל והוא בעצם לא מתפקד כשקוף לעומת זאת אם אני מגיד את הרקע כ- SOLID COLOR הפקדים אכן שקופים ועובדים כמו שצריך.

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  9. אני רוצה לדעת אם יש אפשרות באמצעות מאקרו,סקריפט או כל דבר אחר, כשאני לוחץ על שמירת קובץ מסוים באופיס (word,ppw,exel) אני רוצה או שיפתח חלון אחר ובו יהיו חייבים לשמור את הקובץ בצירוף תאריך, או כאשר שומרים קובץ לא משנה השם.. פשוט לשנות השם ולהוסיף אליו את התאריך, בכל מקרה מה שאני רוצה זה להוסיף את התאריך לשם הקובץ. למישו יש רעיון,דרך?? תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  10. צודק, עברתי ל C# והבעיה נפתרה...

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  11. Started by freakyelfgirl,

אני רוצה לעשות תוכנה שתוציא בכל פעם מספרים רנדומליים מ1-5 ..האם אפשרי לעשות את זה בפריורטי.אם יש פונקציה כזאת ואם לא אז באיזה שפה אוכל להשתמש כדי לעשות את זה במשרד

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  12. Started by TheSlider,

היי חברים. אני מחפש מד ספירה לאחור, אבל לא את הקוד מקור אלא קובץ מוכן שאני בסה"כ מזין לו תאריך מסויים וזה אומר לי כמה זמן נשאר מהיום עד לאותו תאריך. תודה רבה חברים!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by life13,

אני עכשיו עובד על הפרוייקט לבגרות וניסיתי לעשות שאיליתת בחירה רגילה באקסס(2007) ומשום מה כל מה שאני מוסיף משאיר רק את שם השדה אם מישהו יכול לעזור אני אשמח מאוד תודה!

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  14. אני משתמש בקוד הזה : http://www.codeproject.com/KB/IP/JabberClient.aspx?msg=2887722 כדי להתחבר ל CHAT של פייסבוק בעזרת C# כשאני מבקש את רשימת אנשים הקשר המחוברים אני מקבל מספרים במקום שם נורמלי. מישהו יודע למה זה ואיך אני יכול לקבל את השם הנורמלי?

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  15. Started by יוכי,

בבקשה בבקשה אם יש למישהו תוכנת צ'אט + קוד שנכתבה בC# (שרת ולקוח- WINFORM) אני עוד יומיים צריכה להגיש פרויקט ובגלל תקלה במחשב כמעט כל מה שכתבתי הלך וגם מה שנשאר יש בו בעיות :-[ אז בבקשה מי שיעזור לי יעשה מצווה ענקית כי אין סיכוי שבלי עזרה אני מגישה את הפרויקט הזה.......

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by ShrekHunter,

מצאתי את הפתרון. for(i=0;i<num;i++) {n=rand()%(N+1); if(ar[n]==1)n=rand()%(N+1); החלפתי את המספרים לערכים בינאריים. תודה אפשר לנעול

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  17. Started by nazgull,

נתקעתי בתרגיל ..אשמח לקבל עזרה (פיתרון) הכוונה..כל דבר תרגיל 1 מערך דו-מימדי יקרא תקין אם מתקיימים שני התנאים הבאים: • בכל שורה במערך סכום איברי השורה שווה למספר השורה. • כל איברי האלכסון חיוביים. דוגמא למערך תקין: 4- 12- 0 15- 31 0 2 3- 1 1 11 23- 4 2- 12 7- 2 3 0 5 1 1 0 1 1 דוגמא למערך לא תקין: 5 4 3 2 1 0 9 8 7 6 5 4 3 2 1 0 9 8 7 6 5 4 3 2 1 • כתוב פונקציה המקבלת מערך דו ממדי של מספרים שלמים ומספר שורה ,row ומחזירה 'אמת' אם סכום איברי שורה row שווה המספר row. • כתוב פונקציה המקבלת את המערך, ומחזירה 'אמת' אם כל איברי האלכסון חיוביים. • כתוב תכנית המציגה את המערך, ומזמנת את הפונקציות שכתבת בסעיפים א', ב' על מנת להציג הודעה אם המערך תקין, או שאינו…

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  18. Started by Joli,

שלום! אני מחפש ספר ללימוד בנית אתרים למתחילים, כמובן לא דברים ממש בסיסים באינטרנט... תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  19. Started by TheSlider,

היי חברים! מה עושה הפונקציה isalnum? האם היא בודקת אם משתנה מסויים הוא מספר או אות או שהיא בודקת אם מחרוזת מכילה את זה? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. אני מנסה לעשות שהדף שהקוד הזה נמצא בו ירענן את עצמו כל פרק זמן אקראי. זה מה שיצא לי משילוב של כל מיני קודים שמצאתי דרך גוגל אבל זה לא עובד לי ואני לא מבין בזה מי יודע מה... הקוד הזה נמצא בתגית ה-head <script type="javascript"> function get_random() { var ranNum= Math.floor(Math.random()*6)+7; document.write('<META HTTP-EQUIV="REFRESH" CONTENT='+'"'+ranNum+'">'); } get_random(); </script> בקיצור מה כאן אני עושה לא בסדר?

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  21. Started by Batata,

אני בונה פרוייקט בשביל ההנדסאי.. בעיקרון הפרוייקט הוא בתחום האלקטרוניקה אבל מן הסתם יש גם הרבה תוכנה.. מה שאני רוצה לעשות זה לבחור צבע מסויים ומצלמת האינטרנט אמורה למצוא את אותו צבע (יש מנועי צעד והמצלמה מסתובבת) אופן הפעולה הוא שהמצלמה מצלמת תמונה מנתחת חלק מסויים ממנה נגיד מלבן באמצע התמונה, ואם הצבע מתאים לבחירה ישלח תו אסקי כלשהו למיקרו בקר האם אפשרי לבצע את זה?? תודה רבה לכל העוזרים ושיהיה לכם שבוע טוב!

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  22. שלום. לאחר קורס קל ושטחי על עולם המחשב, ארצה לדעת יותר על נושא המתג החשמלי שבמעבד (ועקרון ה On, Off החשמלי). מה בדיוק קורה שם, ואיך? אשמח לקבל לינק, או הפנייה לספר, לסרט, או כל דבר אחר. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  23. Started by shaithebest,

שבת שלום חברים יש לי טופס הרשמה שאני רוצה שלא יתן ללקוח להמשיך עד שימלא את כל הטופס איך עושים זאת?

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  24. Started by gkman,

שלום לכולם אני צריך קוד בשביל קישור שכשילחצו עליו הוא יפתח חלון הורדה לקובץ מסוים שאני אבחר. ניסיתי סתם לקשר לקובץ אבל בIE הוא פותח אותו ( לדוגמא אם קישרתי לקובץ של סרט אז IE יפתח אותו בWINDOWS MEDIA PLAYER) מישהו יכול לעזור? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  25. Started by Galos,

שלום לכולם, בדומה למה שנפתח בדיון http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=465804.0 רק שכאן הבעיה מעט שונה. כתבתי אלגוריתם בC++ בעבר הרחוק, כעת שיש לי את הידע והכלים בפיתוח WPF אני מעונין לבנות GUI. השאלה היא איך אני יכול להשתמש בC++ בתוך C# , אני מודע לכך שלא בכל הפונקציות אני אוכל להשתמש וחלקם אני אצטרך קצת לשנות, אבל את הליבה אני מעונין לשמר, האם זה אפשרי? או שמא עלי "להמיר" לC#? באותה נשימה אשמח לדעת איך בונים קבצי DLL (אני מתכוון לעטיפה), ואיך לעבוד איתם בצורה נכונה? תודה מראש, גל

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים