תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אהלן קיבלנו משימה לכתוב מחשבון מדעי אני מסתדר עם כל הפונקציות אבל לא מצליח להבין איך לתכנת את הסוגריים, לדוגמא: (3+2(5*4))*2 לצורך הענין התוצאה אמורה לצאת 86 אני אשמח לעצות והכוונה איך עושים זאת
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני זקוק לנוסחאות של האלכסונים והמשולשים הנ"ל בדחיפות. האם מישהו יכול לרשום לי את התנאים, להסביר מעט על אופן השימוש ולתת דוגמאות עם לולאות FOR?(אני משתמש בBORLAND C) בתודה
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
אני צריך לבנות שיטה בוליאנית שכאשר אם הערך של כל צומת גדול או שווה לסכום הערכים של התתי עצים שמתחתיו אז היא מחזירה TRUE אחרת FALSE אני צריך לעשות את זה רק על ידי רקורסיה....בלי לולאות יש למישהו רעיון או עצה?
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
ייצרתי טופס צור קשר שבסופו נשלח לאימייל הטופס שלי הוא מוכן אך איך אני מאפשרת את שליחת התוצאות לאימייל ובאיזה קוד ואיך כותבים זאת מה שאני רק יודעת הוא שאת שם הקובץ מדבקים בנוסחה FORM ACTION בבקשה עזרה זה חשוב מאוד
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם, סיימתי לאחרונה לכתוב את המדריך הישראלי ל-PHP ולהקים עבורו אתר שבו ניתן להוריד את הספר בחינם וגם לצפות במגוון וידאו קליפים אשר מסבירים נושאים שונים בשפה. כתובת האתר היא www.phpbook.co.il. אשמח לתגובות, הערות והארות. בהצלחה! חיים.
-
- 1 תגובה
- 5k צפיות
-
-
למדתי קצת על ממשקים, ואני רוצה לעשות כמה תרגילים בכדי להבין את הנושא הזה לעומק.. אז אם תוכלו להאות לי כמה תרגילים בנושא אני ממש אודה לכם...
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אם יש כאן מישהו בשעות האלו, זה די דחוף לי... יש לי מסד נתונים של access, ואני צריך עזרה עם הכנסה ועריכה של נתונים במסד נתונים... אין לי ממש מושג איך לעשות את זה. ניסיתי עם formview, אבל אני די מסתבך איתו, הוא מעדכן לי רק את השורה הראשונה בטבלה... אם יש מישהו שיודע איך לעשות את זה אני אשמח לכל סוג של עזרה. תודה מראש עריכה.. לא חשוב, הצלחתי...
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
אני רוצה שבלחיצה על ה Textbox ה Value הראשוני שלה ישתנה למשהו לבחירתי. ניסיתי מליון ושבע וואריאציות ואני לא מצליח לעשות את זה בשום דרך... למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
עבדתי על פרוייקט מסויים בבית שלי וכשהעברתי אותו למחשב אחר הוא הראה לי את השגיאה הבאה. http://img208.imageshack.us/img208/2696/88372155.jpg חיפשתי בגוגל ומושם לא לא הצלחתי להבחין איך ואם אפשר בכלל לעדכן את ה SQL server לגירסא 662
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
C#Microsoft.Win32.OpenFileDialogdlg = newMicrosoft.Win32.OpenFileDialog(); dlg.InitialDirectory = @"C:\\"; איך אני קובעת שהחלון יפתח רק תקיות ולא קבצים?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום יש לי עבודה להגיש ליום ראשון.(למי שראה את הדיון הקודם המורה נתנה לי עוד שבועיים, והבנתי שאף אחד לא עזר כי אף אחד לא צריך לעשות לי את העבודות). מטרת התוכנה לקלוט 2 תאריכים (שהשנה אותה שנה), לבדוק אם הם תקינים (כולל 29 בפברואר), ולחשב ולהדפיס את הפרש הימים בניהם. עשיתי את העבודה הבדיקה עובדת טוב, הספירת ימים בעייתית לא יודע למה נניח כשאני עושה 1.1.2000-31.12.2000 אז יוצא 335 יום, אשמח אם תוכלו לעזור לי. ניסיתי הרבה פעמיים לתקן אבל לא מצאתי את הבעיה. מצטער על האי סדר בתוכנה אבל זאת תוכנה ראשונה שאני כותב. תודה מראש ערן. months במקום 0 מיועד לספור ימים. עריכה: הינה עוד משהו שכתבתי על אותו בסיס סיום שונה (ההורדה ה2) אך גם הוא לא תקין. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
שלום, שמי תומר. כיום אני בן 17, למדתי מדעי המחשב א' וב' שהיו דיי פשוטים ואני מחפש להרחיב את הידע שלי. הסתכלי בפוסט הזה וראיתי שאין תשובה חד משמעית והנסיבות בינו לבין הבחור בפוסט מעט שונות, יש לי בסיס מסוים בjava ואני רוצה לדעת האם כדאי להמשיך בנתיב הזה או שכדאי ללמוד שפה אחרת. זה הפוסטהמדובר http://hwzone.co.il/community/threads/545038-%D7%91%D7%9F-15-%D7%9E%D7%A2%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%9C%D7%94%D7%99%D7%9B%D7%A0%D7%A1-%D7%9C%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%9D-%D7%94%D7%AA%D7%9B%D7%A0%D7%95%D7%AA#.U3nU4Pl_s8o בתודה מראש,תומר.
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
איזה פקודה אני צריך להכניס לקובץ כדי שיראה לי index של כל הקבצים בספריה שהוא נמצא בה בלי להוסיף כל פעם קובץ ידנית?
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
-
אני מנסה להפנות עמוד דרך ASP ל IFRAME מסויים אבל אני לא מצליח והעמוד נפתח לי ב IFRAME אחר.. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
void main() { int constex; printf("Enter a value of fixed expenses\n"); _flushall; scanf("%d", &constex); if ( ) printf("Input error!\n");#include <stdio.h> השאלה שלי היא איך אני מוציא/מדפיס הודעת שגיאה כאשר הקלט של המשתמש הוא אותיות במקום מספרים? הדרישה היא שהקלט של constex יהיה רק ספרות. קו החשיבה שלי היה להוסיף משתנה כלשהו מסוג char נניח שאקרא לו ch ללא ערך מסויים, ולאמר ש if constex==ch printf "INPUT ERROR" זה לא עבד לי. אח"כ ניסיתי להגדיר את ch בצורה הבאה ch>='A' && ch<='z' ולאמר שאם constex=ch printf INPUT ERROR גם זה לא עבד. רעיון? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא מצליח להריץ קבצי גאווה שנמצאים תחת אותו קובץ(package) . מישהו יכול להספיר לי איך עושים את זה בשורת הפקודה (cmd)?
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
-
היי, אני רוצה לכתוב איזה Batch שירוץ לי פעם ביום (או איך שאני אקבע ב Scheduled Tasks) ויעשה את הדברים הבאים: *יבדוק כמה מקופ פנוי יש לי בכונן? *ישווה את כמות המקום הפנוי הנוכחית לכמות שהייתה אתמול או היום (אני אכניס את כמות הנפח הפנוי שהייתה). אני יודע שאם מריצים את הפקודה DIR אז בתחתית רשום ה Free Space. אני לא יודע איך אני מייצא רק את החלק הזה של הפלט (הפלט של Dir מביא עוד דברים פרט ל Free Space) לקובץ טקסט ו... איך אני משווה בין שני הערכים?
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
-
אני צריך להעלות שאלון קצר שאת התוכן שלו אני אקבל כאימייל איך עושים את זה? לא חייב להיות PHP (אבל חייב לעבוד באתר שלי שמאוחסן בBLUEHOST ואני מניח שאין לי שם ASP)
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
הי לכולם ברצוני לדעת איך להגן על מייל לדוגמא שמשתמש אהיה חייב לעשות @ ו3 תווים לפני @ ו 4-3 תווים אחרי ו .com תודה מראש לעוזרים....
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לכתוב תוכנה שתוסיף כתוביות קלות (לא מוצמדות) לסרט בפורמט MP4, שיוכל להתנגן באייפוד ואני אוכל לכבות ולהדליק את הכתוביות במכשיר. בשביל לעשות את זה אחריי שהצמדתי את הכתוביות לסרט ע"י כלי כלשהו, אני צריך לערוך את הקובץ MP4 ולשנות לו סטרינג ספציפי לסטרינג אחר כדי שהאייפוד ידע שזה סרט עם כתוביות. השאלה היא האם יש איזה משהוו שעוטף לי את זה, שאני אוכל לתת לו כפרמטר איזה סטרינג למצוא ובמה להחליף אותו. יש משהו כזה?
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
שלום, האם מישהו מכיר את הדרך(או מישהו שיכול) להטמיע ולתכנת דפי aspx שיוכלו לקבל ולשלוח נתונים מחנות וירטואלית לשירות סליקת האשראי וואלה! פיי? http://www.wallapay.co.il כאן יש נתונים טכניים לדוגמא והסבר מפורט למתכנתים: http://www.wallapay.co.il/PO/WPO.pdf מישהו הבין את הקטע? טיפים איפה למצוא מישהו שיכול לעזור לי? (אף בתשלום)
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
יש לי data base שבניתי: http://imageshack.us/f/259/77878102.png/ אליו אני מכניס נתונים שאני קורא אותם מקובץ טקסט, התחלתי להכניס נתונים קודם לטבלת ה-movies, מכיון שיש קשר בין טבלת ה-movies לבין טבלת ה-categories (נוספה עמודה באופן אוטומטי של categories_id בטבלת ה-movies) לפני שהכנסתי את הסרטים מילאתי את טבלת categories, אחרי זה כשאני מריץ את הקוד שממלא את טבלת הסרטים ולמרות שמילאתי קודם את טבלת ה-categories זה נופל על שגיאה שאומרת: Entities in 'videoLibraryDb.Movies' participate in the 'MoviesCategories' relationship. 0 related 'Categories' were found. 1 'Categories' is expected. static void Main(string[] args) { videoLibraryDb dataBase = new videoLibraryD…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-