עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by gkman,

שלום לכולם באתר שאני בונה כרגע אני משתמש בPHP בפונקציה INCLUDE בשביל התפריט שנמצא בתקיה הראשית של האתר אבל כשאני משתמש בתפריט בדף שנמצא בתיקיה שבתוך התיקיה הראשית אז הקישורים לא פועלים. אני יודע שהבעיה נובעת מכך שהדפדפן מתייחס לקישורים לא מאיפה שהמסמך המקורי של בתפריט נמצא אלא מהמיקום הנוכחי שממנו לוחצים על הקישורים חשבתי להשתמש בתגית </ BASE> אבל אז כל הקישורים יפעלו כאילו הם נלחצים מהתיקיה הראשית יש דרך להחיל את התגית BASE רק על חלק מהקישורים או שיש פתרון אחר?

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  2. Started by Snake_Eater,

שלום לחברי הפורום, ברצוני להקים אתר ואני צריך את עזרתכם בנושאים הבאים: 1. שרת - מחפש שרת יציב, אך זול, שיוכל להחזיק את העסק כמו שצריך. 2. דומיין - כמה עולה דומיין ישראלי, איך משיגים אחד וכ'ו. 3. מערכת - אני צריך מערכת לניהול תוכן כמו WORDPRESS. איך משיגים? וכ'ו נתחיל בשלות השאלות הללו, אם יהיו עוד - אעדכן את הדיון. תודה ראש

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by The-Devil,

בשפת C אני מנסה ליצור מצב כזה שהסמן שלי עומד למעלה אבל מודפס כבר משהו בדף כלומר שהקלט שהמשתמש יכניס יהיה בערך ככה _ (Kelet) ***************************** *'''''''''''''''''''''''''''* *'''''''''''''''''''''''''''* *'''''''''''''''''''''''''''* *****************************

4. Started by aquarius,

האם ישנו סקירפט הקולט את הקלט ופלט שת המקלדת והעכבר?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by syaron66,

שוב שלום! לפני זמן מה שאלתי כאן איך אפשר לקבל פלט קלט מחלונות בC++. ייעצו להשתמש ב findwindow ניסיתי לעשות כן אך ניתקלתי בהודעת שגיאה ונאלצתי להוסיף את השורה - #pragma comment(lib, "User32.lib") בכל אופן אחרי שייצרתי חלון דמי בשם Form1 רציתי לראות אם אני יכול לשלוט בו HWND h=FindWindow (L"",L"Form1"); SetWindowPos(h,NULL,100,0,400,400,SWP_SHOWWINDOW); הבעייה היא שאני לא מצליח כלומר ההנדל תמיד מצביע על NULL כלומר הוא לא מזהה את החלון. אשמח אם מישהו יוכל לעזור (אגב לא מצאתי את ההודעה הקודמת בגלל זה אני לא ממשיך אותה... )

• 10 תגובות
    • 852 צפיות
  6. Started by syaron66,

שלום, אני מנסה זה זמן מה להבין איך אני יכול להפעיל חלון שונה, כלומר נניח וקיימת תוכנה שמראה את השעה אם לוחצים F1 היא מראה גם שניות עוד לחיצה מבטלת וכן הלאה. אני מעוניין לקבל שליטה על החלון כלומר להיות מסוגל לקרוא את השעה ו"ללחוץ F1" מתי שאני רוצה (מתוך תוכנה אחרת כמובן), קראתי הרבה על SPY++ ואני רואה שאני יכול לקגבל פירוט על החלון, אבל לא הבנתי איך אני יכול לנצל את המידע בתוכנה (אגב אני מתכנת בC++, אבל יכול גם בשפות אחרות אם יש צורך) תודה רבה לעונים

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  7. כתבתי קוד בשפת C שמטרתו לקלוט מהמשתמש כמות מסויימת של מחרוזות לתוך מערך דו מימדי כאשר כל שורה במערך היא מחרוזת אחת. אני לא יכול להשתמש ב gets כי צריך שיקלטו גם רווחים. הקוד עובד בעקרון אך מסיבה כלשהי כשאני מנסה להדפיס את המערך אחר כך אני מקבל הירוגליפים או בפשטות סימני זבל מוזרים. אני לא מבין איך לפתור את הבעיה ולכן אשמח לעזרה בנושא. צירפתי קובץ עם הקוד ותמונת הפלט להודעה זו. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Ghosthunter,

אני מנסה לקלוט ע"י CIN לתוך משתנה בתראד חדש שעשיתי, אך אני לא מצליח. כאילו צריך להגיד לCIN שיקלוט מהתראד הזה, מכיוון שאחרי שאני יוצא מהתוכנית, הוא רושם לי אחרי הc:\> (התחלתי אותו מהדוס) את מה שרשמתי כשהתוכנית פעלה. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. מעבר מאות גדולה לקטנה מתבצע באופן תקין אבל מעבר מקטנה לגדולה לא מצליח לי, אני לא מבין למה, ניסיתי כמה אופציות ולא הלך לי אני בטח מפספס משהו אני יודע שההפרש בין התווים האסקיים הוא 32 כלומר שאם ישנה אות גדולה ואוסיף לה 32 אקבל את אותה האות אבל קטנה וכן אם אחסיר 32 מהערך האסקי אקבל את האות הגדולה בהתאמה וזה מה שעשיתי אבל אני מקבל אות בגיבריש כזו אשמח לעזרה מצורף הקוד אפשר להתעלם מהשטויות מסביב ולהתייחס לקטע בו יש מספר מצבים [FONT=Times New Roman] [/FONT] [LEFT][FONT=Consolas]{[/FONT][/LEFT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [LEFT][COLOR=blue][FONT=Consolas]char[/FONT][/COLOR][FONT=Consolas] tav1,tav2;[/FONT][/LEFT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [LEFT][COLOR=blue][F…

• 4 תגובות
    • 25.8k צפיות
  10. Started by itai2k,

מצאתי תשובה אפשר למחוק, תודה

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  11. Started by asppsa,

שלום לכולם! בניתי מערכת פשוטה והוספתי עורך WYSIWYG של FCKeditor. הצלחתי לעשות שמה שאני אכתוב בעורך יכנס למסד אבל לא הצלחתי לעשות שבעריכה של הפרטים, הטקסט שאני רוצה לערוך יופיע בתוך העורך. * חשוב לציין שאני יודע איך לעשות שבעריכה הטקסט יופיע ב Texteare אבל ב FCK אני לא מצליח לעשות את זה בשום אופן... אשמח אם מישהו שמבין יוכל לתת לי דוגמת קוד. ודבר נוסף - כשאני מגדיר במסדר שהעמודה שבה יהיה הטקסט שהעורך מכניס תהיה "תזכיר" ולא "טקסט" (כדי שיהיה אפשר להכניס כמה תוכן שרוצים) העורך נותן לי ארור... אשמח לדעת אם ניתן לסדר את זה. תודה רבה רבה על העזרה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by X_Dror,

אני בונה את המשחק שולה המוקשים. כמעט סיימתי, נשאר לי רק העניין של להוסיף את האפשרות לנצח. בשביל לסמן את המוקשים (כל מוקש הוא JButton) לוחצים על המקש הימני על המוקש והוא מקבל סימון. הבעיה היא שאני לא יודע איך לקלוט לחיצות על המקש הימני. הבנתי שאני צריך ליצור MouseListener אבל לא הבנתי איך הוא יקלוט לחיצות מהמקש הימני. זו המחלקה שלי ל- MouseListener ואני רוצה להוסיף את הפונקציה ל MouseClicked public class Mouse implements MouseListener { public void mousePressed(MouseEvent e) { } public void mouseReleased(MouseEvent e) { } public void mouseClicked(MouseEvent e) { } public void mouseEntered (MouseEvent e) { } public void mouseExited (MouseEvent e) { } …

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  13. Started by אתי :),

מישהו יכול לעזור לי...? איך קולטים מחרוזת עם רווחים ב-C אם אני כותבת ככה: char str[100]; cout<<"please enter you string\n"; cin>>str; cout<<str; ואני מכניסה 2 מילים אחת אחרי השניה בהדפסה זה מדפיס רק את המילה הראשונה. מה עושים?!?!?!

• 7 תגובות
    • 12.5k צפיות
  14. Started by lina12,

היי אני צריכה לקלוט מחרוזת ב-C שיכולה להכיל גם רווחים. כשאני עושה את זה בscanf זה עוצר את הקליטה אחרי הרווח. אשמח לדעת איך אפשר שהמחרוזת תקלוט גם רווחים. רק לציין שלא למדנו פונקציית gets לקליטה (למדנו רק scanf וgetchar). תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 6.8k צפיות
  15. Started by sharonp,

בוקר טוב אני צריך לקלוט מערך דו-מימדי (מטריצה) שהוגדר בתור # define NUMCOLUMNS 4 # define NUMROWS 5 int matrice[NUMROWS][NUMCOLUMNS]; הבעיה היא שהוא אמור לקלוט את האיברים למערך הדו-מימדי אם אני כותב אותם ככה: 1 0 0 0 3 4 5 6 2 6 4 2 1 6 7 2 וגם אם אני כותב אותם ככה: 1 2 4 5 7 4 2 6 1 6 4 9 6 4 2 0 ובכל מקרה אחר לכתוב שגיאה איך עושים דבר כזה?

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by omer1595,

שלום, קודם כל, רציתי לדעת אם הקליטה שלי של מערך TCHAR מTEXTBOX נכונה: SendDlgItemMessage(hwnd, 6, EM_GETLINE, (WPARAM) 0, // line 0 (LPARAM) Name); בנוסף, רציתי לדעת איך אני יכול להדפיס מערך של TCHAR לתוך TEXTBOX.ודבר אחרון, איך אני יכול לקבל את הגבולות של החלון שלי, וליצור גדלים יחסיים (עם כפל או חילוק בקבועים).תודה רבה לכל מי שיעזור עריכה:הצלחתי לקלוט את המערך TCHAR מתוך TEXTBOX1, אבל הבעיה שבנוסף למה שאני כותב יש במערך זבל, ואני לא יודע איך להיפטר ממנו...איך ממירים TCHAR לCHAR, ולהפך, ובנוסף איך מדפיסים CHAR. עריכה 2:יש לי בתוך קובץ sturcts שבנויים מchars, איך אני יכול …

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  17. שלום לכולם יש לי בעיה אני מקבל שורה שלמה עם הרבה מילים. עכשיו אני צריך כל מילה בנפרד, איך אני מוציא כל מילה בנפרד מהמשפט(מהשורה). זאת אומרת אני צריך לעבור על כל המילים בשורה ולהעביר/להעתיק כל מילה בנפרד לתא כלשהוא כדי לבצע עליו כמה פעולות ואז שאחרי זה זה יוציא לי את המילה השניה הבאה אחרי המילה הראשונה וכו'..ועוד בעיה שהיתה לי איך אני יודע מתי השורה נגמרת?? מקווה שהסברתי את עצמי מספיק טוב תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 3.9k צפיות
  18. Started by skywalker13,

שלום אני עושה תוכנה שקולטת מילה yes או no. אם yes יש פלט טקסט כלשהו. אם no יש פלט טקסט בהתאמה. עכשיו איך אני יכול לעשות ככה שאני מגדיר משתנה ואז אם המשתנה שווה ל-yes זת' אומרת הקלט yes אז פלט אחד וההפך פלט אחר. ניסיתי לעשות ולא הצלחתי כי הקומפיילר קורא את yes ן-no ששמתי ב-if כמשתנה שלא הוגדר. ואת המשתה שהגדרתי הגדרתי ב-char. תודה מראש לכל העוזרים.

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. Started by shlomkrv,

שלום לכולם אני רוצה לקלוט מספרים אשר יוקלדו ע"י המשתמש ויופרדו ע"י רווחים לדוגמה: 3 7 5 1 הבעיה הים שאינני יודע כמה מספרים יקליד המשתמש (אם יהיה scanf מיותר התוכנית תחכה למספרים נוספים ואם לא אז לא כל המספרים יקלטו) אני מניח שמדובר בלולאה כלשהי אך מה התנאי עצירה ? בכל אופן אין לי בעיה שהמספרים יקלטו בזה אחר זה למערך ואשתמש בהם משם. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by robicon,

אני צריך לקלוט מהמשתמש גודל של מערך, ואז לקלוט ממנו מספרים עד לגודל המערך איך אני עושה את זה ב C? (אני רגיל לג'אווה ששם זה לא בעיה) איך בעצם אני בונה מערך בגודל שהמשתמש הכניס? תודה

• 21 תגובות
    • 11.7k צפיות
  21. Started by SpiritKnight,

היי, השאלה מעט בסיסית אבל אני לא מצליח משום מה. ניסיתי מספר רעיונות וזאת הגרסא שנראית לי הכי נכונה לוגית(למרות שהיא עדיין לא עובדת). מה הבעיה בגרסא שלי, ואיך בעצם קולטים? אם מישהו יוכל לצרף את הפונקציה המלאה ואת הזימון אני אודה מאוד. #include <Stdio.h> #define n 4 int func() { int i,b[n]; for(i=0;i<n;i++) { printf("enter a value/n"); scanf("%d",&b[i]); } return (b); } void main (); { int a[n]; a=func; for(i=0;i<n;i++) printf("%d",a[i]); }

• 10 תגובות
    • 5k צפיות
  22. שלום אני מעוניין לקלוט מקשים מהמשתמש גם כאשר התוכנה פתוחה ולא בפוקוס בvb או ב C# (כדי להריץ קבצים שונים בעת פתיחת קיצורים עם הWinkey) כמו כן, איך אני מריץ קובץ ולא פותח אותו לקריאה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  23. יש לי משחק עם 2 שחקנים בצבע אדום וכחול... אני צריכה לקלוט אותם נתונים משניהם... האם יש דרך לעשות זאת ללא שכפול קוד? בנוסף בכותרת צריך להיות רשום צבע השחקן... int numOfSoliders, numOfDragons; System.out.println("*********** GAME OF Thorne BOARD X * X **************"); System.out.println("Enter the size of board: "); int size = s.nextInt(); gameOfThrone board = new gameOfThrone(size); // System.out.println( + "PLAYER CHARACTER CREATION ********"); // There are 2 players (RED and BLUE) for (int k= 0; k <players ; k++) { System.out.println("Enter the number of soliders:"); numOfSoliders = s.nextInt(); for (int i = 0; i < numOfS…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום אני קולט ערכים עבור 2 פרמטרים ומשתמש ב cin לצורך זה. להלן הקוד: // temp.cpp #include <iostream> using std::cin; using std::cout; int main() { int temp, temp1; cout << "First"; cin >> temp; cout << "\nSecond:"; cin >> temp1; return 0; } בהרצה אני מקבל: First ולוחץ על ctrl_z. אח"כ אני מקבל ע"ג המסך: Second ואינני יכול להקליד ערך למשתנה השני כי התכנית מסתיימת. שאלה: איך אני יכול להמשיך להציב ערכים באמצעות cin אחר לחיצה על ctrl_z? תודה !

• 8 תגובות
    • 901 צפיות
  25. אני צריך לקלוט ערך משורת הארגומנטים אני אמור לבדוק את args[0] אבל אני לא יודע איך עושים זאת...? ויש גם את הקטע שהופכים ממחרוזת לint (אני צריך את זה להמשך התרגיל)...

• 5 תגובות
    • 898 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.