עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by esterSh,

בס"ד שלום רב לכולם ! כתבתי כמה מאקרו באקסל, תחת Modules. כמו כן כתבתי מאקרו אחד תחת Worksheet_SelectionChange. אני רוצה לקרוא ממנו לSUB שכתבתי במודולים, אבל הוא לא מכיר אותו. היכן אני צריכה לכתוב SUB, כדי שהמאקרו שנמצא תחת Worksheet יכיר אותו ? (ניסיתי להגדירו כ-public - אך ללא הועיל) תודה רבה, אסתר

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  2. Started by marvelX,

אהלן חברים אני מצטער אם אני עובר על חוקים אבל זה ממש חשוב, יש לי פרויקט למחר להגשה שאני אמור לבנות ספריה , התחלתי,נתקעתי הרבה ואין לי זמן לסיים עד מחר (במקביל מבחנים) יש מצב שמישו יוכל לעזור לי עם תוכנת teamviewer? אני לא מבקש לעשות את כל העבודה אבל בגלל לחץ של זמן אני פשוט לא אספיק, אני ישלם על הזמן ,מי שחזק בvb זה אמור להיות פשוט יחסית.. אשמח לכל עזרה שהיא תודה ! וסליחה אם עברתי שוב על החוקים כאן..

3. Started by Tharbad,

יש איזה מדריך מקוצר בנושא? עדיף בעברית תודה

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  4. שאלה וחייב כמה קבצים באסמבלר!! אני חייב תקבצים האלה.... TLINK.EXE TASM.EXE MONITOR.EXE BRUN40.EXE להפעיל את זה.. SSEG SEGMENT DW 100H OUP(?) SSEG ENDS CSEG SEGMENT ASSUME SS:SSEG,CS:CSEG START: SS:SSEG,CS:CSEG MOV AX,0302H MOV BX,0813H MOV CX,1205H MOV BX,CX ADD AL,CL MOV CH,AL ADD BX,BL MOV BH,BL CSEG ENDS END START

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  5. Started by pppuser,

שלום, אני רוצה לשלוח מייל לקבוצה של מתעניינים בצורת newsletter אבל בדרך נכונה וחוקית (אני לא מחפש להיות ספאמר, רק רוצה לשלוח חומר פרסומי לרשימה של אנשים שנרשמו מראש לרשימה) העניין הוא כזה עד היום אחת העובדות במשרד שלחה למתעניינים דואר באמצעות דואר ישראל ומיילים באמצעות תיבת המייל שלה. (לפחות על משלוח בצורת BCC היא הקפידה) אני רוצה לשפר את התהליך ולשלוח מייל באופן מסודר אז לשם כך הכנתי מספר דברים ואשמח לעזרה במידת האפשר 1. הכנתי תיבת דואר עם כתובת ייעודית - info@example,co.il (כאשר כתובת הדומיין היא של החברה) ממנה ישלחו ההודעות למתעניינים 2. מצאתי חברה שתאפשר לי לשלוח מייל לתפוצה באמצעות מערכת שנקראת listserv המערכת היא של חברת L-soft 3. עדכנתי את רשימת הכתובות כולל בדיקה…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by IlanF,

נגיד יש לי אתר mysite.com ואני רוצה שכל מה שנמצא בכתובת mysite.com/folder יהיה מוגן בססמא. איך אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  7. Started by davidcohen,

היי, אתם יכולים להיא לי הורדה של Turbo Pascal 7 ? אני צריך גירסה שמתאימה ל Windows XP 64BIT

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  8. Started by galit2ha,

אהלן, אני מנסה לבנות תוכנית קטנה ב c#, ויש לי שם checkedListBox, שמלאה כמובן בchackBox-ים, אני רוצה לתת למשתמש את האפשרות ללחוץ כפתור ימני על אחד מהם ושיעלה לו שאלה האם למחוק את הcheckBox. הבנתי שאני צריכה לכתוב : if (e.Button == System.Windows.Forms.MouseButtons.Right) { פה הקוד } אני לא מצליחה למצוא איזה פקודה/מה אני צריכה מ toolbox (אם בכלל) שפותח את החלון הקטן בו אני יכולה ליצור Delete אשמח אם מישהו יוכל לעזור אני עובדת עם visual studio 2010

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  9. האתר מציג בסך הכל תמונה גדולה. במחשב האישי זה עובד אחלה. באייפון הוא נחמד (לא רואים את החלק הימיני של התמונה). www.benarishaul.com אני די הדיוט בעניין. איך מתקנים את זה? אולי שורת קוד שיש להוסיף? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Yasminbr,

היי , יש לי תיקייה שיש בה עשרים תמונות , אני רוצה להעלות את כל העשרים תמונות בבת אחת , להפוך כל תמונה למטריצה ובכל מטריצה כזו למצוא את הערך המקסימלי ולהכניס אותו לאיזה מילון או מערך .. אשמח לעזרה כי אני לא מצליחה למצוא דרך להעלות ולסרוק את כל התמונות האלו , תודה .

11. שלום לכולם ברצוני להתקין מודול, מעולם לא עשיתי שכן תמיד הספיק לי ללא מודלים חדשים לקחתי את המודול הבא: http://cpansearch.perl.org/src/JIRO/Image-ObjectDetect-0.11/lib/Image/ObjectDetect.pm הורדתי את הקובץ, הרצתי את הקבצים הנדרשים הבעיה שאין לי קומפלייר מסויים של C, ניסיתי להוריד MINGW, התקנתי אותו ועדיין סיים שיט: It looks like you don't have a C compiler on your PATH, so you will not be able to compile C or XS extension modules. You can install GCC from the MinGW package using the Perl Package Manager by running: ppm install MinGW

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  12. Started by pooki_1,

שלום, נניח ואני צריך לעשות רשימה של מכוניות, זה המבנה שלהן: typedef struct { int num; char name[50]; list owner }CAR אז עפ"י מה שלמדנו, אני ניגש לקובץ של ה list.h ופשוט מגדיר שם איזשהו elementType שיוכל לטפל במבנה הזה (של המכונית) עכשיו מה קורה עם הרשימה של הבעלים (list owner) שצריכה להיות בתוך כל איבר כזה, ומן הסתם צריכה לטפל במבנה אחר? אני אמור להגדיר 2 קבצי list.h ? או להפוך עכשיו כל פונקציה בlist להיות גנרית? בגדול השאלה היא איך להגדיר רשימה בתוך רשימה כאשר הן שונות אחת מהשנייה מבחינת הטיפוס\מבנה של כל איבר, קצת הסתבכתי עם זה ואני מקווה גם שהבנתם מה הבעיה, אם לא אשמח לפרט יותר, תודה.

13. Started by Shadowman,

התקנתי תוכנה שמאפשרת להריץ שרת על המחשב התקנתי PHP והכל סבבה ועובד, עכשיו היסתבכתי עם ה MYSQL , הורדתי התקנתי מה הלאה? איך אני יוצר מסדי נתונים ואו מקשר אותו עם השרת?

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  14. Started by snaidis,

מישהו יכול להסביר לי בקצרה מהו עץ בינארי, ומהו מטרתו? *אני לא צריך מדריך אלא הגדרה בכלליות.

15. Started by madxp,

אני מעוניין לכתוב תוכנית שתחליף כניסה בטבלת הפסיקות (IVT) להצביע על פונקציה שאני אכתוב. כלומר בכל פעם שיזרק exception ע"י המעבד הפונקציה שלי תקרא ולא של מערכת ההפעלה. הסיבה היא על מנת לבצע אמולטור של invalid opcodes , תמיכה בפקודות חדשות למעבד. הבנתי שאין באפשרותי לכתוב למרחב הזכרון האמיתי ב windows בשום דרך, רק עם דרייבר. יש למישהו ניסיון בכתיבה של דרייברים? אם כן אשמח לקבל הסבר קצר מאיפה להתחיל...או כל אינפורמציה שיכולה לעזור לי. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  16. Started by guy89,

איך עושים אתר בסגנון הזה: http://www.startpage.co.il/news או בסגנון הזה: http://rotter.net/news/news.php או בסגנון הזה: http://news.fresh.co.il לקחו את כל הRSS של כל האתרים וליד כל RSS כתוב מאיזה אתר באיזה שעה ובאיזה תאריך פורסם המודעה. אני לא מסתדר עם כל המדריכים אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי או ללמד אותי את הקוד של איך עושים את זה. תודה לעוזרים

17. Started by LiroN,

אני צריך עזרה בכתיבת קוד בג'אווה של התפלגות אחידה אשמח לקישורים בנושא או דוגמאות , אני מבקש עזרה לאחר חיפוש די ממושך של דוגמאות בגוגל תודה, לירון

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by levelone,

שלום לכולם. מאז שלמדתי מדעי המחשב בתיכון בשפת C#, אני חושב על לפתח את זה, או יותר נכון - להתחיל מאפס לכיוון הדברים שבאמת מעניינים אותי. מכיוון שפשוט אין לי מושג מאיפה להתחיל, או מה לעשות, חשבתי להתייעץ עם החבר'ה המקומיים. בגדול, מה שבאמת מעניין אותי זה פיתוח מערכות הפעלה ותכנות ברמת החומרה (עד כמה שאני מבין זה תכנות הפעולות של החומרה עצמה?!). מאיפה אני יכול להתחיל, באיזה שפה כדי להתעסק, עם איזה תוכנות כדי לעבוד ובאיזה ספרים/אתרים/פורומים אני יכול להיעזר? תודה לכולם, levelone.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by meshorer,

הי, יש לי מערכת ישנה הכתובה ב asp.net 4.0. יש לי בה WebForm המכיל update panel ו Ajax Controls ToolKit ModalPopUpExtender. בדף הזה אני מבצע שליחת אימיילים למספר משתמשים בזה אחר זה באמצעות Task שאלתי היא כיצד אני יכול מתוך ה Task ו/או בסיומו לעדכן את ה ui כלומר את המשתמש ולתת לו התראות בדבר זה. Task sendMailTask = Task.Factory.StartNew((stateObj) => { // some code },2000); try { if (!sendMailTask.IsCanceled && !sendMailTask.IsFaulted) { StatusMessagesContainerModalDialog.Attributes["class"] = "modal-…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. Started by haim.hdd,

שלום, יש לי כמה שאלות על JAVA שאשמח אם תוכלו לעזור לי לפחות בחלקם: א. מהו תפקידו של המהדר בג'אווה ( Java Compiler )? האם זה לתרגם את השפה העילית לשפת מכונה ובסיום התרגום נוצר קובץ exe, הניתן להרצה בכל עת? ב. מהו תפקידו של המפרש ב-JAVA ? הכוונה ל- Java Interpreter. האם הוא בעצם מריץ את התוכנה שורה אחר שורה ומפרש כל שורה בנפרד, כך שכל שורה עוברת תרגום משפה עילית לשפת מכונה? האם התרגום בשונה מהמהדר מתבצע לפני כל פעם בה מריצים את התוכנית? ג. מהו זה בעצם פורמט Bytecode ? מבקש הסבר פשוט. מצאתי הסבר כלשהו באינטרנט אך איני יודע עד כמה הוא נכון: " תוכניות ג'אווה משיגות את אי תלותם על ידי שימוש במכונה הוירטואלית (מעי…

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  21. שלום לכולם, בשנה האחרונה אני עובד על פרויקט (עורך קוד) ואני מבקש ממתכנתי צד לקוח אם אפשר לקבל ביקורת ורעיונות לשיפור התוכנה.עורך הקוד הינו עורך קוד HTML, CSS, JS בעברית המתאים במיוחד למתחילים אבל לא רק, וכמובן גם מכיל מגוון רחב מאוד של כלים שיכולים לעזור למתכנת המתחיל והמתקדם.אשמח לביקורת בונה ורעיונות לשיפור התוכנה.פרטים נוספים ניתן לראות באתר : אמברלה עורך הקוד

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם, סיימתי לכתוב את המדריך הישראלי ל-Java (המהדורה החדשה) לפני מספר שבועות והקמתי אתר מיוחד עבורו (www.javabook.co.il) שבו ניתן להוריד אותו בחינם וגם לצפות במגוון וידאו קליפים אשר מסבירים נושאים שונים בשפה. הכל בחינם לשימוש אישי ואקדמי. אשמח לקבל תגובות, הערות והארות. בהצלחה! חיים.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by card,

אני מדבר רק על רכישת דומיין, בלי hosting וכל זה.. יש הרבה אפשרויות.. איך אפשר להשוות

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. Started by ViPeRT,

אני בונה מערכת שאני צריך להטמיע בה סרטוני יוטיב אחרי חיפוש באינטרנט ראיתי שיש 5 סוגי קישורים של יוטיוב: http://www.you1ube.com/watch?v=GPokkuX_jjk http://you1u.be/GPokkuX_jjk <iframe width="560" height="315" src="//www.you1ube.com/embed/GPokkuX_jjk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> http://www.you1ube.com/watch?v=GPokkuX_jjk&feature=player_detailpage http://www.you1ube.com/watch?v=GPokkuX_jjk&feature=player_detailpage#t=378 מה שאני צריך בעצם זה כמובן לבדוק אם זה אחד מהקישורים האלה ולהוציא מהם את ה ID שהוא GPokkuX_jjk אשמח לעזרה * החלפתי את האות t ב 1 כי המערכת של האתר עושה Embed אוטומטית. בברכה, תומר - - - תגובה אוחדה: - - - …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.