עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by gtaboy34,

שלום, אני לומד בעצי PHP. המליצו לי על הספר: Core WebApp Development With PHP And MySql האם זהו ספר טוב? אם יש לכם המלצות לספר אחר? לדעתכם, מלימוד עצי ע"י ספר. ניתן להגיע לרמה שבה אבנה אתר רציני בגומה לפייסבוק (על אותו עיקרון)?

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  2. חבר שלי אמר לי שאפשר הרבה פשוט לעשות טבלאות חדשות זה באמת ככה? או שלכל בלוג או פורום אני צריך מסד נתונים משלו?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  3. Started by WIZARD221,

הבנתי שצריך להשתמש במשהו שנקרא GECKO

4. Started by kritikal,

אהלן, אני צריך לכתוב ב-VB סקריפט, אפשר להגדיר את זה כ-PRE PROCESS, שאני מקבל קובץ כלשהו, אחרי 79 שורות אני צריך לכתוב לשם ASCII CODE של שבירת עמוד (יש לי את ה-ASCII CODE). האם למישהו יש המלצה מאיפה להתחיל?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Little SAVAGE,

התקנתי בסיס נתונים מקומי כלשהו, ואני מעוניין לצפות בו באמצעות ה-sql, אך אני מקבל הודעת שגיאה כאשר אני מנסה לפתוח אותו. ראו קובץ מצורף. אציין שבמחשבים אחרים אין שום בעיה, והקבצים נתפתחים. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? לחילופין, אשמח להסבר איך לפתוח את הקבצים הרלוונטים באמצעות ה-sql. תודה. [attachment deleted by admin]

6. Started by tom123,

סימולטור שאני כותב תוכנית מריץ אותה ואז אני יכול לראות בסופה את מצב המשתנים?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  7. שלום, האם מישהו מכיר את הדרך(או מישהו שיכול) להטמיע ולתכנת דפי aspx שיוכלו לקבל ולשלוח נתונים מחנות וירטואלית לשירות סליקת האשראי וואלה! פיי? http://www.wallapay.co.il כאן יש נתונים טכניים לדוגמא והסבר מפורט למתכנתים: http://www.wallapay.co.il/PO/WPO.pdf מישהו הבין את הקטע? טיפים איפה למצוא מישהו שיכול לעזור לי? (אף בתשלום)

8. אז ככה, אני צריך לבנות אתר הדומה לאתר הבא: http://appulo.us/appdb/ (אני לא מתייחס לתוכן הלא חוקי כמובן,זאת רק דוגמא למה שאני מחפש) אפשר באתר הזה לעבור בעצם בין העמודים השונים של המשחקים מבלי לרענן את הדף במלואו ,אלא רק את החלק הקבוע הזה שבו מוצעים המשחקים. חיפשתי שעות על גבי שעות איך לעשות את זה ללא הועיל. כל מי שיודע משהו בנושא בבקשה שיעזור! תודה רבה רבה רבה מראש למי שידע איך עושים את זה!

9. Started by LiavH,

מישהו יכול להביא לי בבקשה קוד של באנר נגלגל שרודף אחרייך בזמן שאתה גולל ללמטה תודה רבה לעוזריםם יום טוב חחח... זה קצת דחוף הקוד

10. שלום, ברצוני לפתוח בלוג חדשות רכב וקידום הספורט המוטורי בארץ ישראל. נכון, חלום מוזר כך יחשבו חלק מהאנשים.. הבעיה היחידה שעומדת בפתח היא תבנית לאתר bloger , שלתוכה אכניס את חדשות הרכב ומודעות הפירסום למיניהם ובכך אני צריך את עזרתכם. יש אתר בשפה האנגלית שעוסק בתחום ובדיוק כך אני רוצה שהבלוג שלי יראה. אני מעוניין לקחת את תבנית הבלוג שלו ולערוך בה שינויים גרפיים קלים על מנת להקים את הבלוג הישראל לנושא הזה לינק לבלוג: http://carscoop.blogspot.com/ כיצד אוכל להשיג את תבנית הבלוג הזה ? תודה רבה לכל העוזרים !

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  11. שלום לכולם! הגעתי ליב' והגיע הזמן לפרוייקט הגמר שלנו, אחד מהדברים שאני צריך לפרוייקט זה העברת ווידאו חי ממצלמה המחוברת למחשב אחד למחשב אחר בעזרת נתב אלחוטי, בעזרת VB .Net , הבעיה היא שאין לי ניסיון רב עם העברת ווידאו חי, והשאלה שלי היא איך? אפשרות אחת שהמורה שלנו הציע זה לשמור תמונה תמונה בספרייה משותפת שהמחשב השני יקרא ממנה את הקובץ שבניסיון זה פשוט עבד לאט. אני בטוח שיש אפשרות לבצע את זה הרבה יותר טוב, יש לי ניסיון עם תקשורת בעזרת VB .Net בעזרת ה-Sockets אך השאלה שלי, איך מבצעים את זה ומאיפה מתחילים? במה אני אמור להיעזר? שמעתי על DirectShow .Net אך אשמח שתכוונו אותי יותר מדוייק, ומה הן האפשרויות שיש בידי בכדי לבצע את מה שאני רוצה במהירות ובקצב פריימים ניסבל, אני חושב שא…

12. Started by TheSlider,

שלום חברים. שמעתי שיש בתי ספר תיכוניים שבהם אפשר להרחיב 10 יחידות מחשבים - 5 יחידות רגילות כמו בכל בתי הספר ועוד 5 יחידות פרוייקט webserice או משהו כזה. לצערי בתיכון שלי לא היה אפשר לעשות את ה10 יחידות מחשבים. אני מנסה להתקבל לאוניברסיטה ועומדות בפני שתי אופציות: 1) לשפר את הפסיכומטרי 2) לעשות את הפרוייקט במחשבים של ה5 יחידות הנוספות (כבר עשיתי 5) - אופצייה שנראית לי יותר ראלית (מאחר וזה תחום יותר חזק אצלי מאשר הפסיכומטרי). העניין הוא שאני צריך לדבר בטלפון עם מורה כלשהי מתיכון כלשהו (לא משנה מהצפון עד לדרום) שיודעת מה צריך לעשות בשביל הפרוייקט. חיפשתי באינטרנט מספר תיכונים אבל אין בהם 10 יחידות מחשבים. מישהו מכיר שמות של תיכונים בהם ניתן לבצע את ה10 יחידות מחשבים או מורה …

• 1 תגובה
    • 5.7k צפיות
  13. Started by avivlyaviv,

שלום בניתי טופס FORM בעל שדות טקסט בלבד. אני רוצה שטופס ישלח תמיד למייל שלי. איך אני עושה אתזה?(אני יודע ASP בקטנה אם צריך)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Sango,

שלום חברה, יש לי צורך לקרוא ורק לקרוא קובץ שפתוח ע"י תוכנה אחרת, נגיד קובץ WORD. האם המשימה אפשרית בC#? תודה, והמשך יום טוב.[br]פורסם בתאריך: 12.10.2009 בשעה 21:33:55 אוקי, הסתדרתי FileShare.ReadWrite זה מה שהיה צריך להוסיף במקום FileShare.None

15. Started by orel176,

שלום לכולם רציתי להתקין אצלי במחשב את סביבת העבודה של java eclipse מה אני צריך לעשות? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Woland,

שלום , חיפוש בגוגל נותן מלא תוצאות וקשה לברור מדריך טוב , אני מחפש מדריך טוב לבעלי ידע בתיכנות , אבל ללא ניסיון קודם בתיכנות ל firefox תודה

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  17. Started by rbu99fm,

מחפש מדריך ל- VB Scripts?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Talker,

אני יודע שזה הרבה אבל אני מבקש את העזרה שלכם..! עצם שהוא טיפוס נתונים (לא מצויין מה הוא ולפי השאלה ניתן להבין כנראה שזה מערך) נקראת BOX ובתוכה זוגות של מספרים חיוביים שלמים (כל זוג הוא עצם בפני עצמו שנקרא PAIR). אם מוכנס צמד שערך הX שלו (הערך הראשון מבין השניים) כבר קיים בטיפוס נתונים אז הוא מחליף את אותו צמד שכבר קיים בטיפוס נתונים... נגיד רוצים להכניס את הזוג 5,1 ויש בטיפוס נתונים 5,2 אז ה5,1 יחליף את ה5,2! במידה וערך הX לא קיים אז הזוג מוכנס למספר הגבוה ביותר שעדיין יותר קטן ממנו ז"א אם רוצים להכניס את 34,5 לטיפוס הנתונים הנ"ל- 52,34 35,2 11,2 1,1 אז הוא יראה אחרי ההוספה ככה - 52,34 35,2 34,5 11,2 1,1! הוצאת זוג התבצעת באמצעות פעולה בא נותנים מיקום בטיפוס הנתונים (מיקו…

19. Started by IlanF,

יש לי תפריט שאני רוצה למרכז אותו כמו שיש לדוגמה במערכת joomla (למי שלא מכיר, התפריט שלהם ממורכז באמצע הדף, לא משנה כמה קישורים יש ומה הרזולוציה של המסך) התפריט שלי בנוי כך: <ul id="quickJumpMenu"> <li class="selected"><a href="">selected link</a></li> <li><a href="">link</a></li> <li><a href="">link</a></li> <li><a href="">link</a></li> </ul> #quickJumpMenu { width: 984px; height: 25px; margin: 0 auto; background: #fff; border: 1px solid #eeeeee; } #quickJumpMenu li { float: right; list-style: none; line-height: 25px; font-size: 12px; padding:…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. ערב טוב, הקדמה: הטולטיפ לא מציג כיתוב עברי בצורה סבירה ומאוד מוגבל, ולכן אני צריך פתרון אחר. ניסיתי לחפש באינטרנט משהו מתאים אבל לא מצאתי. פתרון: ממשתי control שהוא בעצם panel שמכיל בתוכו כמה labels ועושה את העבודה, אבל יש לי panel אחר שבהתאם לנקודה בה נמצא העכבר נציג את ה control שמימשתי. הבעיה היא שגודל הcontrol שלי לא יכול להיות גדול מגודל הpanel אליו הcontrol יתווסף בגלל שאני משתמש במשהו בסגנון: panel1.controls.add(myPanelToolTip); ניסיתי להתחכם ובעצם להוסיף את ה control שלי ל controls של האבא ע"י משהו בסגנון : Parent.Parent.Parent.Controls.Add(myPanelToolTip) זה עובד, אבל המיקום של control משתבש. אני צריך פתרון יפה כך שcontrol שלי יוכל לצאת מגבולות הפאנל אליו הוא ש…

21. Started by raiman1,

לפני בערך חודש הורדתיMicrosoft Visual C# 2008 Express Edition מהאתר של מיקרוסופט. עכשיו כשאני מנסה להיכנס לזה נפתח לי חלון וחא ממש הבנתי מה צריך לעשות.. [attachment deleted by admin]

22. Started by Eviljelly,

שאלה ראשונה , define# רץ לפני הקומפיילר ולכן טוב רק בקובץ שבו הוא נכתב נכון ? לדוגמא אם אני מגדיר בקובץ א define ובקובץ ב עושה include לקובץ א זה לא ישפיע על התוכן של קובץ ב (כמובן שקובץ א הוא header) יש לי פשוט כמה define זהים בקבצים שונים ואני רוצה לאחד אותם (מסיבות מובנות) ורוצה לבדוק אם זה אפשרי .. שאלה שניה (לא בטוח שאני שולט בכל המושגים). אני מנסה להגדיר קישור בין תהליכים באמצעות קטע הקוד הבא : struct sockaddr_un ServerUNIXstream; ServerUNIXstream.sun_family=AF_UNIX; ServerUNIXstream.sun_path="/user/workplace/socket1"; SocketID[2]=socket(AF_UNIX, SOCK_STREAM,0); וכל הזמן מקבל שגיאות קומפילציה על הניסיון להגדיר את ה path . ניסיתי ליצור משתנים מכל הסוגים (char[…

23. Started by נגה,

איזו סביבת עבודה צריך לשם כך? (האם הEXPRESS EDITION של Microsoft Visual C# 2008 מספיק? אם כן - איזה פרוייקט צריך לפתוח?)

24. Started by arielman22,

אהלן קיבלנו משימה לכתוב מחשבון מדעי אני מסתדר עם כל הפונקציות אבל לא מצליח להבין איך לתכנת את הסוגריים, לדוגמא: (3+2(5*4))*2 לצורך הענין התוצאה אמורה לצאת 86 אני אשמח לעצות והכוונה איך עושים זאת

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by פיני1805,

select name,total from customer c,ord o,(select state,AVG(total) as avgtot from customer,ord group by state) g where g.state=state and total>avgtot;[/code הוא רושם לי שאי אפשר לעשות פה פעולת GROUP. לא הבנתי למה....אני מנסה ליצור שאילתא שתסכם לי את הצרכנים שסכום הרכישות שלהם גבוה מהממוצע באותו עיר שהם גרים הבם...אז יצרתי טבלה מדומה קודם של הממוצע בכל עיר ע"י GROUP והוא רושם שאי אפשר להשתמש בזה. רק כשאני עושה את זה בשורה לבד(מה שבסוגריים עם ה-GROUP ) זה בסדר להשתמש עם ה-GRUOP . טבלה מדומה נעלמת אחרי השאילתא ככה שזה לא יעזור לי לרשום בשורות נפרדות. למישהו יש רעיון? תודה

• 1 תגובה
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים