תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי שאלה בקשר לסוגי הארכיטקטורות לדוגמא: מה הבדל בין IA32 לx86 ? וכשאני אומר ארכיטקטורה x86 זה כולל גם 64 וגם 32 ביט? או שזה לא קשור , בקיצור אני מבולבל . Page tables : האם במעבדים של 64 ו32 יש הבדל בגישה לטבלת הדפים?(בזכרון הוירטואלי?) אשמח לליינקים או לסבר קטן שיאיר את עיני.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, למאפיין DISPLAY ניתן להכניס את הערכים: INLINE,BLOCK, INLINE-BLOCK, NONE. מה ההבדל בין INLINE-BLOCK ל INLINE? הרי שניהם מאפשרים לאלמנטים אחרים להיות באותה שורה שלהם. מה השימוש ל-NONE? מה ההבדל בין POSITION ל-FLOAT ומתי להשתמש בכל אחד? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, כתבתי תוכנית ב-C, ויש קובץ קלט שגורם לה ליפול. אני רוצה להריץ את התוכנית במצב debug ב-visual studio 2008 ולספק לה את הקובץ הנ"ל כקובץ חיצוני. איך עושים את זה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בגדול, השאלה שלי היא כזו: יש לי זוג קלאסים, Base ו-Derived, כאשר Derived יורש מ-Base. הבעיה היא ש-ICollection<Derived> אינו יורש מ-ICollection<Base>. האם יש דרך פשוטה לבצע המרה מ-ICollection<Derived> ל-ICollection<Base>? קצת יותר פירוט: יש לי מודול שבו מוגדרים כמה קלאסים - קלאס אב (נקרא לו BaseClass), ושני קלאסים (נקרא להם A ו-B) שיורשים ממנו. איפשהו במודול יש לי זוג פונקציות, אחת מחזירה ICollection<A> (נקרא לה getA לנוחות) והשנייה מחזירה ICollection<B> (נקרא לה getB). במודול אחר, שמשתמש במודול הנ"ל, הגדרתי קלאס (נקרא לו C) שיש לו פונקציה וירטואלית שמחזירה ICollection<BaseClass>. אני רוצה להגדיר שני קלאסים שיורשים מהקלאס הזה וממשי…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום נתנו לי תרגיל בספר שאני לומד בו c, את התרגיל הבא: פתח ויישם אלגוריתם המקבל כקלט עשר אותיות ומציג את מספר האותיות הזהות לאות הראשונה שנקלטה. עכשיו הנה הקוד שלי רק שפה זה עם מספרים ואני רוצה עם אותיות אני פשוט לא יודע איך ואני לא מוצא בספר שום הסבר. #include <stdio.h> #include <conio.h> void main() { clrscr(); int ot1,ot2; int mone,i; mone = 0; scanf("%d",&ot1); for(i = 2; i <= 10; i++) { scanf("%d",&ot2); if(ot2 == ot1) mone++; } printf("\n %d",mone); } תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לומד שפת C בסביבת עבודה בורלנד, ומאיפה שלא הורדתי קיבלתי שגיעה שלבדוק איזה גרסת ווינדוס יש לי 32 או 64 סיביות כי בגירסה שלי הוא לא יכול לרוץ. יש לי 64 סיביות ובמחשב נייד יש לי 32 ובשניהם הוא לא עובד... אותה הבעייה כנראה הבעייה זה ווינדוס 7 אז רציתי לשאול אם מישהו מכיר תבעייה ואיך לסדר אותה, ואם לא האם אפשר קישור להורדה לבורלנד C שירוץ על 7
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי אני לא מצליח להתקין את php4 ,יש לי vista ואני נתקע בשלב שלב 3 - הפסקת שרת ה-IIS כעת פתח את Internet Services Manager (לפעמים מופיע כ-Microsoft Management Console) מתוך Control Panel => Administrative Tools. הקלק עם עכבר ימני על ה-Web Server שלך (בדר"כ מופיע כ-Default Web Server), ובחר ב-Stop. [ראה את תמונה 1]. כי אני לא מוצא את הweb server ניסיתי דרך appatch אבל זה מסובך מאוד. אשמח לעזרה תודה לירון
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
אני צריך מחלקה ומחלקה יורשת. לדוגמא: מחלקה PERSON מחלקה יורשת EMPLOYEE אני חייב שיהיו למחלקה הבסיסית לפחות 2 פעולות ידועות.
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
היי אנשים, יש לי שאלה: לדוגמא עבור N=5 יודפס המבנה הבא: * * ** ** *** *** **** **** ******* השורה האחרונה אמורה להדפיס 5 כוכביות בכל חלק 10 כוכביות שורה אחרונה לא מה שכתבתי תודה לעוזרים
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש אלגוריתם לאיזון עץ בינארי כאשר הדרישות ממנו הן כדלהלן: 1) האלגוריתם צריך לסדר את העץ רק פעם אחת ולא לשמור עליו מסודר. 2) האיזון לא חייב להיות מושלם. 3) האלגוריתם צריך להיות פשוט ככל הניתן.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פולומורפיזם בC++. משחק לוח, הרעיון בכלליות הוא ליצור ווקטור של עצמים vector<Items ולרוץ עם מצביע לווקטור זה ולהדפיס לעדכן וכו'. קוד התקלה: >c:\program files (x86)\microsoft visual studio 12.0\vc\include\xmemory0(593): error C2259: 'Items' : cannot instantiate abstract class1> due to following members: 1> 'void Items::draw_item(sf::RenderWindow &)' : is abstract 1> c:\users\mudale\desktop\newcs\win32\win32project1\win32project1\items.h(13) : see declaration of 'Items::draw_item' 1> c:\program files (x86)\microsoft visual studio 12.0\vc\include\xmemory0(592) : while compiling class template member function 'void std…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. יש לי תבנית של מסמך - איך ניתן לראות את ההגדרות שיש בה? (לפתוח את הקובץ של כל ההגדרות?)? 2. האם אפשר ליצור ש: אם אני פותחת מסמך חדש (ללא תבנית), ירוץ מאקרו שיקבע את כל המאפיינים של התבנית? (אם זה לא מתאים לפורום המתאים, אשמח שיועבר לאיפה שצריך)
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
"מספר סיכומי" הוא מספר המהווה את סכום הספרות שערכן אי זוגי במספר כלשהו שלם חיובי. לדוגמה: ה"מספר סיכומי" של 513 הוא 9. (5+1+3=9) ה"מספר סיכומי" של 1637 הוא 11. (1+3+7=11) א. כתוב פעולה המקבלת כפרמטר מספר שלם חיובי ומחזירה את ה"מספר סיכומי" שלו. ב. נתון מערך A בגודל 30 המכיל מספרים שלמים חיוביים. כתוב קטע תכנית בשפת ג'אווה הבונה מערך נוסףB המכיל עבור כל מספר ממערך A את ה"מספר סיכומי" שלו. מערךB יכיל 60 מספרים, כך ש"מספר סיכומי" יופיע לאחר כל מספר ממערך A. קטע התכנית יציג כפלט את נתוני מערך B שהתקבל. עליך להשתמש בפעולה שכתבת בסעיף א'.
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
יש איזה אתר ישראלי של עיצובים ולקחתי עיצוב (זה בחינם) והורדתי אחד מהעיצובים ויש שם הרבה קבצים הנה: ואני מתכנן להתחיל לבנות אתר ויש לי שרת ודומיין ואיך אני מתקין את העיצוב על השרת?? יש לי ידע בתכנות ואני יודע html ו-avascript אבל שחכתי איך עושים את זה אז אני מחכה לתשובה תודה
-
- 7 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אני עובד עם visual studio 2003 כאשר אני יוצר חלון ומציג אותו איך אני יכול לעשות שהחלון יוצג ישר בגודל מלא (על כל המסך) ולא בגודל נורמלי (על חצי מסך).
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
יש לי רקע בתכנות עוד מתק' התיכון (פורטרן, בייסיק ופסקל) וכן בJava מהלימודים באוניברסיטה. אין ספק שעבר לא מעט זמן מאז אך אני יכול לומר שאני נהנתי מאד מלימודי התכנות. חשוב לי לבחור נכון את תחום הלימודים כי אין לי מקום לטעויות פה... למעשה אני מתלבט בין תכנות לבין כמה תחומי IT נוספים (הנטייה היא לתכנות), אך כדאי שאני אהיה סגור על מה בתכנות... הנה כמה שאלות בהם תוכלו לעשות לי סדר: - איפה יש ביקוש היום, אם בכלל, ואיפה השוק מוצף (net.?) - מה צפי ההכנסה בתחילת הדרך ובהמשך לאחר צבירת נסיון מסויים? - איזה נתיב ייתן לי אפשרויות טובות יותר להתפתח ולהתקדם בהם? - איזו שפה נראה שהולכת להיות יותר דומיננטית בשוק העבודה ונוגעת ביותר תחמים? - מהם היישומים השונים של כל שפה ומה הצפי לעתיד? תו…
-
- 19 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום השתמשתי ב- ObjectDataSource, כאשר GridView מציג את הנתונים באמצעות SelectMethod, מתודה שבניתי ב class מתאים. עד כאן הסתדרתי, אבל הבעיה, כשרציתי שיהיה לי כפתור מחיקה ב GridView, אז התברר לי שאני צריך לכתוב בעצמי מתודות שעושות delete. למשל, עיינתי בקישור: (יש שם דוגמא) http://msdn.microsoft.com/en-us/library/system.web.ui.webcontrols.objectdatasource.deletemethod.aspx וזה נראה לי די מסובך, לכתוב כל כך הרבה קוד בשביל למחוק שורה ב GridView. האם יש דרך אחרת, קצרה יותר? או שאולי לא הייתי צריך להשתמש ב ObjectDataSource ? תודה על העזרה! (וכמובן תודה לכל מי שעזר לי בשאלות הקודמות! ) שריה
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
קודם כל כמו שהבטחתי אספתי בשבילכם כמה ספרי מתמטיקה להורדה. חלקם מיועדים למתכנתים ספציפית וחלקם מיועדים למטמטיקה כללית אבל אני עדיין חושב שהם יהיו שימושים עבורכם. *לינק להורדה לא חוקית צונזר* ועכשיו לדיון: האם אתם חושבים שמתכנתים זקוקים למתמטיקה? אם כן פרטו על מקרים שבהם השתמשתם במתמטיקה על מנת לתכנת. אם לא, ספרו למה לדעתכם המתמטיקה אינה שימושית. האם לדעתכם בכלל יש קשר בין מתמטיקה ותכנות ?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחרי שהרצתי את הפרוייקט שלי במחשב מסויים העברי אותו לדיסקאוןקי. משום מה כשאר אני מחלץ משם את תיקיית הפרוייקט אני לא מצליח לפתוח אותו,אני מקבל שגיאה מה-Visual Studio "the selected file is not vaild solution file". תמונה: http://img696.imageshack.us/img696/4104/errormj.jpg מה אפשר לעשות עם הבעיה הזו?.
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מה האופציה הכי טובה? הדברים שחשובים לי: 1. IDE נוח 2. דגש על קלות שימוש תיעוד וקוד לדוגמה 3. שפות שאני יודע: C# (בצורה טוב), c++(ככה ככה) #rudy, JAVA F תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי בעיה בפייטון, איך אני עושה פונקציה שמקבלת כלום ומחזירה מערך או לשם שינוי פונקציה שמקבלת מערך ריק וממלאת אותו המערך צריך להיות דינאמי כלומר מספר התאים לא ידוע מראש, תודה לעונים הסתדרתי תודה
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
public void add(Object element) { add(size(), element); שאלה .המתודה אומרת להוסיף אובייקט חדש לסוף הרשימה ? בסוגריים מה לרשום ? את שם המערך או שם המערך ? אני יצרתי 2 מחלקות 1 עם בנאים שמגדירים את התכונות של פריט מסויים ומחלקה 2 אמורה להכיל סיפריה בגודל משתנה עם אותו פריט . ולכן אני משתמש בARRAYLIST . ותודה על העוזרים .
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך עזרה ב-3 שאלות... לא צריך פתרון מלא אלא רק הדרכה וטיפה קוד. תודה לעוזרים. שפת C: 1.כתוב פונקציה המקבלת מערך דו-ממדי (אורך ורוחב שווים). הפונקציה תחזיר אמת אם סכום התאים בכל חלק שווה או לא (ראה תרשים ראשון - החלקים מסומנים באדום) 2. שאלה פשוטה אבל אודה לכם אם תדריכו אותי לפתרון יעיל עד כמה שיותר: כתוב פונקציה המקבלת כפרמטר מערך של תווים ואת גודלו. הפונקציה תחזיר את האות אשר חוזרת על עצמה הכי הרבה פעמים ברצף. Java: כתוב תוכנית היוצרת מערך דו ממדי בגודל N בצורה הבאה (ראה תמונה 2). יש לאתחל את המערך בספרות של המספר הראשוני הראשון שמספר ספרותיו הוא כמספר התאים. (אפשר להניח שיש לנו פונקציה isPrime אשר מקבלת מספר שלם ומחזירה '1' אם הוא ראשוני ו'0' אחרת…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למישהו יש חומר בנושא? או פשוט קוד של איך משדרים נתון בפרוטים אלו?
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-