עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by dor7,

אני רוצה לנסות כמה דברים בשפת C וראיתי שאפר להוריד את lcc, אז אחרי שאני כותב את מה שאני כותב איפה יש לי אפשרות לעשות Run?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  2. אני מנסה ללמוד את עניין הסיבוכיות (מבנה נתונים א), הייתי בהרצאה, קראתי כל מיני סיכומי הרצאות קצרצרים אך לא הבנתי. האם יש מקור שמפרט על העניין הזה יותר? לפחות ברמה ראשונית כלשהי אני רוצה להבין. (מתי פעולה היא אושן 1 מתי היא אושן N)

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by GNU,

בבית ספר אנחנו לומדים עיצוב תוכנה בפסקל ( :'( ) בגלל ששנה שעברה בזבזנו שנה שלמה ללמוד פסקל במקום ישר להתחיל ב C. בכל מקרה אני מחפש כל מיני מדריכים שאפשר ללמוד מהם איך להשתמש ב: - רשומות - בניית יחידות ספריה - טיפוסי נתונים ( מחסנית , רשימות , חוליות וכו'..) וכל שאר הנושאים שלומדים בעיצוב תוכנה, בשפת C. אין לי בעיה עם מדריכים באנגלית אבל לא יהיה אכפת לי גם בעברית. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  4. מה היתרון של SMF על מערכות אחרות שגרם לכם לבחור בה ? האם התירגום הוא תרגום משלכם ? או שיש תרגום מוכן מראש שמופץ איפשהו ואתם משתמשים בו? יש לי כבר נסיון בהתקנת PHPBB , את SMF אף פעם לא התקנתי ... מדובר בתהליך דומה?

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  5. Started by moo2004,

היי, יש לי פה בערך 60 מחשבים ב Workgroup ואני רוצה לשנות להם את השעה. איך אני עושה את זה בעזרת Batch File?

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  6. Started by DarkSight,

שלום לכולם רציתי לשאול אם יש פה מישהו שמבין איזה ספר ממולץ לרכוש לשפת התכנות C# באנגלית/עברית - אין לי בעיה להזמין מאמזון. העיקר שיהיה ספר לעניין שמסביר את השפה מההתחלה עד חלק מתקדם. מוכן לשמוע המלצות

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by the kon,

שלום תראו למדתי בקצרה פונקציות בשפת C אבל לא כלכך הבנתי אתם יכולים לכתוב לי פה רק איך נראת תוכנית בסיסית שמשלבת פונקציה תודה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Bh,

שלום. יצרתי פקד Activex, ואני מריץ אותו בסביבת האינטרנט. ה-Activex רץ מתוך המחשב שלי, ונועד לשימוש שלי בלבד. הבעיה היא שכאשר הפקד עולה צריך ללחוץ עליו כדי שיעבוד בצורה נורמלית, כחלק מהגדרות האבטחה של אינטרנט אקספלורר. השאלה היא, איך מבטלים את אופציית האבטחה המיותרת הזאת? שפקד ה-Activex שלי יעלה בצורה חלקה, ללא התערבות מצידי. האם יש דרך כלשהי אולי לאשר פקד Activex ספציפי מבלי לשנות את הגדרות האבטחה הכוללות של אינטרנט אקספלורר? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  9. אני מבין את העיקרון אני פשוט לא יודע איך ליישם את זה בתוכנית. אני צריך ללמוד את זה ברמה פשוטה מאוד לא יותר!!! תודה רבה לעוזרים! אפילו קטע תוכנית קצר מאוד יוכל לעזור. אגב - זה קמת דחוף לי כי מחר יש לי מתכונת תודה!

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  10. מי יכול להגיד לי בלינוקס, מה זה עושה ? touch a ln -s a b rm a ln -s b a cat a ומה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  11. Started by ZorD,

שלום לכולם. ובכן.. Long story short : אני מריץ הקוד תחת Microsoft visual Cpp ואני מקבל כמה שגיאות, לאחר ריפרוף קל צמצמתי את מספר השגיאות לשלוש. מכאן והילך אנני יודע מה הוא רוצה ולמה. כאן אנוכי מבקש את עזרתכם להלן הקוד: //Initialization int c,h,z; int freeze; int num=8000; int dum=300; int zom=4; int speed=1; int panic; int reg; int zombie; int wall; int cop; int dead; int eat=0; int boom=0; int empty; int wid=0; int nuke=0; int deadreg,deadmil,gunreg; int dr; int oddt=0; int xt,yt; int fm,fs,cm,cs; int dm=0,ds=0; human[] humans = new human[16000]; void setup() { BFont f; f = loadFont("OCR-A.vlw.gz"); textFont(f, 14); int x,y; size(800,500); reg=co…

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by joni,

לא כל כך הבנתי את הקטע של התנאי המקוצר , לדוגמת <SCRIPT language=JavaScript> gotDog = (visitorPet == "dog")?"Yes":"No" </SCRIPT> מישהו יכול לרשום לי שורת קוד שתכליל את מה שרשמתי למעלה שתחזיר ערך YES ?

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  13. Started by lordgod,

מחפש תוכנה להרבה שפות java c# c\+\++ html visual basic ועוד.. אשמח אם תמצאו לי תוכנה בחינם או לנסיון שאפשר להריץ בה את התוכנה וגם לקמפל...

• 9 תגובות
    • 878 צפיות
  14. Started by BandiT,

שלום, יש איזה אתר שכתוב בשפת PHP והייתי רוצה לראות את הקוד שלו. האם זה אפשרי? אולי יש דרך להוריד את האתר ולעבור על הקוד שלו?

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  15. Started by assaf990,

אני רוצה לאחסן 2 מחסניות במערך פיזי אחד, בתנאי: כל מחסנית תודיע שהיא מלאה רק כאשר סכום האיברים בשני המחסניות יהיה שווה לגודל המערך. איך כותבים אלגוריתים לזה? מעדיף ב-C++ או אפילו ברעיון, את השלבים והסבר. תודה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Snufkin,

רציתי לדעת במה הכי טוב כדי ליצור צ'אט באתר אינטרנט.... איזה שפה נחשבת הכי יעילה/נוחה ועכשווית ליצירת צ'אט באתר, ואיפה אפשר למצא סקריפטים והסברים בנושא...

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. היי, עשיתי מערכת ניהול קטנה עם הוספת עמודים, עריכה ומחיקה. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך אפשר להוסיף אפשרות של הזזת שורה במסד למעלה או למטה (כדי שיוכלו לשנות את סדר הופעת הדפים) אני שובר את הראש כבר יומיים למצוא פתרון יצירתי תודה!

18. שלום, אני רוצה שאיזה מכתנת תותח, יכתוב לי תוכנה קצרה, באמת, ושיגיד לי באיזה שפה הוא כתב אותה, ואם הוא יכול להסביר לי את הצעדים שהוא עשה. התוכנה עושה דבר פשוט, אני נותן לה PATH זאת אומרת תקייה. לדוגמא: c:\windows התוכנה תחזיר פלט, או תשים בקבוץ, את רשימת כל התקיות בתקייה ואת הגודל שלהם. תודה לכולם.

• 9 תגובות
    • 952 צפיות
  19. למה כשיוצאים מהפונ' הנתונים לא נשמרים? struct WindowPoints { int xCoor; int yCoor; }; void userWinCoorInput(WindowPoints winPointA, WuindowPoints winPointB); int main() { WindowPoints winPointA, winPointB; userWinCoorInput(winPointA, winPointB); return 0; } //User window coordinates input void userWinCoorInput(Points winPointA, Points winPointB) { cout << endl << "A Window point X coor: "; cin >> winPointA.xCoor; cout << "A Window point Y coor: "; cin >> winPointA.yCoor; cout << "B Window point X coor: "; cin >> winPointB.xCoor; cout << "B Window point Y coor: "; cin >> winPointB.yCoor; }

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  20. אני בונה לוח שנה שבכל תא בו יש כמה קישורים. את הקישורים אני מוסיף בזמן רינדור הימים. אני רוצה שכל קישור שאני אלחץ אני אגיע לדף, ואוכל לדעת מאיזה קישור הגעתי אליו. למישהו יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  21. Started by lordgod,

#include<stdio.h> void main() int i,memuza,count,num1,num2,num3; for(i=1;i<=20;i++) } printf("enter 3 scores\n"); scanf("%d%d%d",&num1,&num2,&num3"); memuza=(num1+num2+num3)/3.0; if(memuza>85) memuza=memuza+5; if(memuza>=100) memuza=100; count++; }

• 8 תגובות
    • 942 צפיות
  22. Started by nir1992,

איזה ספרים או אתרים כדאי לי לקנות/לבקר בשביל לדעת את השפות האלה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by holly man,

שלום חברים מה הקוד להכנת "כפתור עריכה" כמו כאן בפורום הזה שיש את כפתור העריכה תודה

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  24. Started by yamamoto,

מאיפה אני מוריד SQL ומה הנפח של התוכנה הזו מה הקשר בין אקסס ל SQL ומדריך גם יעזור תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. שלום מחפש תוכנה הבודקת העתקות בין שני קבצים או יותר ב C# או JAVA

• 0 תגובות
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים