תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מנסה לקמפל תוכנית ב-c ובאסמבלי- התוכנית אמורה לקלוט גודל של מערך ב-c ולשלוח את הגודל כפרמטר לפונקציה שממומשת באסמבלי שהיא, בתורה, תקרא ל-malloc ותקצה מערך כגודל הפרמטר... התוכנית לא איתי כרגע ולכן אני לא יכול להעלות אותה, אבל יש לי תמונת מסך של שגיאת הקומפילציה.. אין לי מושג מאיפה הוא מצא קובץ c0.asm... ואין לי מושג למה הוא טוען שהפונקציה createArr "משוכפלת" בקובץ .. למישהו יש מושג מה אלו השגיאות האלו ? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה ליצור תוכנה ליצירת מספרים רנדומליים למשחק הבינגו. הצלחתי ליצור מספרים רנדומליים . איך אני גורם שהמספרים לא יחזרו על עצמם. אני כותב ב- C# נ.ב האם קיימת תוכנה כזאת כבר באינטרנט?
-
- 3 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
היה לי איזה אתר שנותן להוריד סקריפטים ב-PHP וגם ב-ASP מתורגמים והרצתי חיפשו גם בגוגל וגם פה באתר ולא מצאתי, אז... אם מישהו מכיר את כזה תודה.
-
- 8 תגובות
- 905 צפיות
-
-
איזה קומפיילר CPP תוכלו להמליץ שעובד ב-DOS יש רעיון להתקין קומפיילר שיעבוד ב-POCKETPC, ישנה אפשרות להפעיל שם POCKETDOS ישנה תוכנה הנקראת PocketGCC אבל היא לא עולה ב-WM5, מחפש אלטרנטיבות תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום יש לי מחלקה בשם ARRAY אני צריך שני סוגים של operator[], אחד להדפסת איברים ואחד להשמה. כלומר בmain אני רוצה שיהיה כך main(){ ARRAY test; test[0]=55; //קריאה לפונקציה אחת cout << test[0]; // קריאה לפונקציה שניה } תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כתבו תוכנית אשר מקבלת שני מספרים חיוביים שלמים הגדולים מ-1. נסמנם a,b. התוכנית תדפיס את ערך הפונקציה : loga (b). כלומר log b, כאשר ה-log הוא בבסיס a. ניתן להניח קלט תקין וחוקי. כמו ניתן להניח כי a,b הנתונים בקלט, הם כאלה כך ש : loga (b) הינו מספר שלם. איך עושים את זה מבלי להשתמש ב math.h
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך לתת למשתנה ערך רנדומלי בתחום מסוים, נגיד בין 1 ל-100. איך אני עושה את זה? אני יודע שזה לא אמור להיות מסובך תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
אני צריך קומפילר ל-C הכי פשוט שיש שאני רק רושם בו עושה קומפייל ודי לא יותר מזה למשהו יש אחד +לינק?
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום מחר בגרות במדעי המחשב ב' ומכיוון שיש חומר פתוח ואני קצת חלש בעצים(יודע את החומר אבל יכול ליפול...חבל על ההגשה- 100) אני רוצה לאסוף כמה אלגוריתמים בסיסיים שלא יהיה לי לחשוב עליהם בזמן המבחן אז אם אפשר את עזרתכם לרעיונות ואני יממש כבר למשל אלגוריתם לבדיקת רמה בעץ של צומת כלשהיא בצורה הזו: רמה בעץ(T,צומת) 1.אם עץ ריק(T) או אחזר שורש(T)=אחזר שורש(צומת) 1.1 החזר 0 2.אחרת 2.1 אם עץ ריק(תת עץ ימני(T) וגם לא עץ ריק(תת עץ שמאלי(T)) 2.1.1 החזר 1+רמה בעץ(תת עץ שמאלי(T),צומת) 2.2 אם עץ ריק(תת עץ שמאלי(T) וגם לא עץ ריק(תת עץ ימני(T)) 2.2.1 החזר 1+רמה בעץ(תת עץ ימני(T),צומת) 3. החזר 1+ (רמה בעץ(תת עץ ימני(T),צומת) + רמה בעץ(תת עץ שמאלי(T),צומת)) תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך הלך לכם? דווקא לא היה קשה יחסית קצת הסתבכתי עם השאלה של האוטומט מחסנית בתורת המחשב. עריכה: אופס לא ראיתי שכבר נפתח אשכול בכללי...אפשר לסגור תודה.
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
חג שמח לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבעיה הבאה: בשדרוג של אפליקציית WEB - Asp.net מ-Visual Studio 2003 ל-Visual Studio 2008, הכפתורים בדפים המשודרגים שלי לא מגיבים לארועים, כלומר לאחר שאני לוחץ על כפתור, הServer Code שאמור להתבצע עבור לחיצת הכפתור, אינו מתבצע. ניסיתי לחפש בגוגל פתרון לבעיה, אך העצות שלהם לא עזרו תודה מראש איתי
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
ובכן, אני לא יודע כלום ב PHP ואני צריך לסדר בעיה קטנה בפורום כלשהו. אני יודע C++ ככה שאת הכיוון הכללי שת התכנות אני מבין, רק לא יודע כלום מ PHP. הפורום הנ"ל מכיל פונקציה שמציגה בתחתית הדף הראשי סטטיסטיקה של מספר ההודעות הכללי ומספר ההודעות ליום. הבעיה: הפורום "חושב" שהוא אותחל בתאריך 01.01.1970 ולכן הסטטיסטיקה של מספר ההודעות ליום שגויי לחלוטין, בלוח הבקרה של האדמין אין שום אפשרות לקבוע את התאריך הנכון ולכן אני מנסה לתקן את זה. הקוד הרלוונטי: $installdays = (time() - $installdate) / 86400; if ($installdays < 1) $postperday = $stats['postcount']; else $postperday = $stats['postcount'] / $installdays; משיטוט באינטרנט אני מסיק שמה שקורה פה הוא שהמשתנ…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם כתבתי תוכנה ב-MFC בשפת ++C שבתוכנה אני משתמש בכל מיני התקנים חיצוניים,בין היתר אני יוצר קבצי אקסל ומשתמש בפקדי active x עכשיו אני רוצה ליצור מהתוכנה שלי גירסא שאני אוכל להשתמש גם במחשב שלא מותקן בו visual studio ,ז"א גירסא שתיקח את כל ה-DLL ים הרלוונטיים ויוצרת גירסת exe . איך עושים כזה דבר? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
היי, ברצוני לדעת האם קיימת אפשרות להכניס הרבה מאוד מידע בצורה דחוסה ושרת ה SQL יפענח את זה ויכניס כנו שצריך? השרת הוא כנראה MSSQL, אבל אשמח לדעת גם לגבי אחרים. מה שאני רוצה לעשות זה לכווץ את המידע אצלי (GZIP לדוגמא) ואז לשלוח אותו לשרת, הוא יפענח אותו ויכניס כאילו הייתה שאילתא רגילה. למה? כי מאוד חשוב לי התעבורה והמידע שהולך להיכנס הוא מידע גדול. האם זה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
שלום. הכנתי תוכנית לניהול נתונים של מוצרים בחנות (דוק,תיאור,ומחיר) בעזרת מערך של מצביעים (כשכל מצביע מאותחל במבנה מוצר) . בניתי כבר את התוכנית והכל בסדר. אבל עכשיו הוספתי גם אפשרות של שמירה לקובץ בינארי. בשמירה- אני כאילו קודם רושם לקובץ את מספר המוצרים שיש (כדי שמתי שירצו לטעון נתונים מהקובץ התוכנית תדע כמה נתונים לטעון). ואחרי מספר המוצרים אני רושם לקובץ את כל המבנים אחד אחרי השני בלולאת FOR . הפונקציה שטוענת את הנתונים מהמוצר קוראת קודם את מספר הנתונים שהיא צריכה לטעון, מקצה זכרון עבור מערך בגודל כזה, וטוענת את הנתונים לכל המבנים בלולאה. זה עובד די בסדר, רק שהתיאור (שהוא בתווים) לא יוצא טוב, מודפסים לי הרבה חרבושים. הנה הקוד- רק הורדתי את כל הפונקציות הלא חשובות: …
-
- 44 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שלום אנשים אני מקצה דינמית זכרון בתוכנית ומכניס לשם מחרוזת כגודל ההקצאה אבל משום מה כשאני מדפיס את מה שהכנסתי זה מדפיס לי גם זבל אחרי המחרוזת מישהו? איך נפתרים מהזבל ptr[i]=(char*)malloc((size)*sizeof(char)); if (!ptr[i]) cout<<"error"; for(int j=0;j<size;j++) [br]פורסם בתאריך: 18.07.2008 בשעה 20:11:07 שכחתי שורה אחרונהptr[i][j]=input[j];
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ההורדה של ה- MSDN בתשלום כי (אני פרסי) ככה הבנתי מאתר הבית של זה? במידה ולא מאיפה אני מוריד..? ואני באמת פרסי אל תעלבו..חח
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה וגם חדש לגמרי בשפות תכנות, והקיץ הזה לקחתי קורס בc++ במכללה שבה אני לומד. קיבלנו שיעורי בית כשאחת השאלות היא: "הגדר מערך עם 4 מספרים וקלוט לתוכו ערכים בטווח 10-0. הדפס למסך את הפלט הבא, בהתאם להוראות הבאות: יש להדפיס למסך פלט כך שעבור כל ערך במערך תהייה עמודה שבתחתיתה הערך ומעליה כוכביות כערך. לדוגמא עבור המערך {5 6 2 4} יודפס הפלט הבא: (בתמונה המצורפת)." אשמח אם מישהו יוכל לתת לי איזשהו כיוון כי בינתיים אני אבוד. תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום רב ניסיתי להתקין מוד של דרגות בפורום php ויש לי את הבעיה הזאת אחרי שכבר התקנתי את הכל Warning: main() [function.main]: Unable to access ./../language/lang_hebrew/lang_erc.php in /data/members/free/tripod/uk/i/p/w/ipwf/htdocs/phpBBHeb/admin/admin_ranks_whosonline.php on line 37 Warning: main(./../language/lang_hebrew/lang_erc.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /data/members/free/tripod/uk/i/p/w/ipwf/htdocs/phpBBHeb/admin/admin_ranks_whosonline.php on line 37 Warning: main() [function.include]: Failed opening './../language/lang_hebrew/lang_erc.php' for inclusion (include_path='.:/data/apache/php/mmp_lib') in /data/members/free…
-
- 10 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכם התקנתי את ה SQL SERVER EXPRESS 2005 ואני עובד עם C# EXPRESS ברגע שאני מנסה להוסיף מסד או להתחבר לאחד הוא רושם לי שגיאה כזאת: Failed to generate a user instance of SQL Server due to a failure in starting the process for the user instance. The connection will be closed. אני כבר מתוסכל אני לא יכול לתכנת ככה שאני לא יודע מה נכון מה לא אני חייב לבדוק ומעצבן אותי לעשות את זה רק בבצפר... תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
-
ואם לא למישהו יש רעיון איך אני עושה את ההזחות בצורה הכי קלה?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה עברתי לפני כמה ימים חברת אחסון. עכשיו בחברת אחסון הישנה שלי יש MYSQL 4.1.22 ובחברת אחסון החדשה יש 5.0.67 כשאני מעביר את הדאטא בייס מהישן לחדש. כל העברית יוצאת ג'יבריש. משהו אולי נתקל בזה שיכול לכוון אותי לפתרון? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך אני משתמש בTHREAD כשהפונקציה שאני רוצה להשתמש בא היא בקלאס בקובץ נפרד?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ייצרתי טופס צור קשר הכול עובד טוב הדף נשלח לאימייל אך באימייל אני מקבלת את המידע מטופס צור קשר בקישקושים איך הופכים את הכתב לעברית?
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-