עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by davidcohen,

היי אני מחפש פקודה פשוטה ב java ואני לא מוצא... אני רוצה את הindex של אות מסויימת במחרוזת. נגיד יש לי את המחרוזת abcdefg אז אני רוצה פקודה שתתן לי את המיקום של האות e (האינדקס שלה), מישהו מכיר את הפקודה?

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  2. שלום לכולם נדרשתי לבנות משחק ראשון שלי בארדואינו ואני עדיין לא שולטת טוב ישמח לעזרתכם 1.להדליק מיקום אקראי גם הכיוונים וגם האלכסונים שמיוצגים ע"י שתי נורות כלומר אם לדוגמא :דולקת גם הנורה הימנית וגם העליונה - יש להזיז באלכסון ימינה ולמעלה ולכבות את שניהם ואחרי 20 פעמים של הזזות נכונות לכבות את הנורות ושהמשחק יגמיר .

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  3. Started by intel suck,

קיבלתי תרגיל שבו אני אומר ליצור N דליים שקיבולתם אקראית בין 0 ל 10 ליטרף עכשיו הגעתי לקטע שבו אני נתקע שצריך למלאות את הדליים בכמויות מים אקראיות, שלא יהיו גדולות מקיבולת הדלי. עכשיו אני יודע שבשביל למצוא את קיבולת הדלי אני צריך להשתמש ב-getCurrentAmount() השאלה שלי האם אני צריך להשתמש בלולאת while ולמלאות את הדלי כל עוד הCapacity לא גדול מהתכולה תודה וחג שמח

4. Started by roi19,

יש לי שאלה קטנה בנוגע לJS..... אני יודע שזאת שפה שיש הבדל בין אותיות קטנות וגדולות(אין לי כוח להעתיק case מש'ו באנגלית) עכשיו.... אם אני אתן למשתנה מסוים את השם date, יש איזשהו סיכוי שתיהיה לי שגיאה?(בגלל בילבול עם המילה Date, שהיא מילה "שמורה") אני לא בטוח, ובגלל זה אני שואל כאן

• 8 תגובות
    • 777 צפיות
  5. הבעיה היא שהפונקציה: $this->facebook->getUser(); שאמורה להחזיר אם היוזר מחובר או לא, תמיד מחזירה 0 (גם כאשר מחובר) זו בעיה שהרבה נתקלו בה (גוגל) אבל אף אחד מהפתרונות אינו ברור , אשמח לעזרה ממישהו שמכיר את הנושא לפי מה שכן הבנתי מהפתרונות בגוגל שזה בעיה של דומיינים שונים וSCOPE שונה של סשן. אבל זה מידע שלא תורם לי בפתרון. להלן מידע נחוץ: הגדרות בפייסבוק: site Url: http://localhost:80/appName הערה: הקוד נכתב בסביבת codeIgniter וזהו הקוד: $facebookConfig =array( 'appId' => '************', 'secret' => '*********************************', 'cookie' => true ); $this->load->libr…

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  6. Started by Lidor2000,

קיבלתי תרגיל לבנות תוכנית בג'אווה שמאפשרת לי לצייר ריבועים בגרירה של העכבר(בדומה לצייר) הבעיה שלי היא שלמרות שנתתי לו את הפקודה me.getX() הוא לא מקבל את הY/X המדוייק ומצייר את הריבוע ליד. למישהו יש מושג?

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  7. Started by guyz6471,

שלום יש לי שאלה קצת מוזרה ואלי מפגרת אז בוקר טוב, האם מישהו יודע האם ואיך אני יכול להשתמש ב DLL שכתבתי שהוא לא COM במסגרת פרויקט ASP. יש לי אותו ב COM והוא עובד יחסית בסדר אבל בגלל כל מני אילוצים טכניים שקשורים למערכת שאני מתחבר אליה המערכת מתממשקת יותר טוב ב API שהוא לא מבוסס COM אז שוב השאלה האם ניתן להשתמש ב DLL רגיל (לא משנה C או VB כמובן) במסגרת עבודה ב ASP תחת IIS?

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  8. Started by -neo-,

שלום, אני מחפש סביבה טובה וחינמית ל- C++ (חדש בסי, אבל תכנתתי פעם ב-vb)........ וגם אם אפשר איזה אתר עם מדריכים טובים............ תודה רבה לעוזר!

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  9. Started by eegg,

אני רוצה להפוך את המחשב שלי לשרת ויש לי דומיין . יש דרך שיהיה אפשר שההראד דיסק יהיה השרת?

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  10. Started by nimrods,

איך אני כותב תוכנה למסך של mp3??

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  11. Started by guy81,

http://www.cs.bgu.ac.il/~spl121/CppPointers אני מנסה לכתוב תוכנית בסי פלוס פלוס עם מצביעים ונתקל בכמה בעיות. אשמח אם תוכלו להסתכל בדוגמא הלפני אחרונה בקישור המצורף (בו הגדירו מצביע עם ערך ומצביע נוסף שמצביע לאותו מקום. מה היא הבעייתיות בקוד? אשמח להסבר מלא כולל דרך חלופית לטפל בעניין. בתוכנית שכתבתי עשיתי אותו הדבר. הכנתי רשימה דו מקושרת עם מצביע פי1 שמצביע על תחילת הרשימה. לאחר מכן הגדרתי מצביע פי2 נוסף שיצביע גם על תחילת הרשימה ע"י פי1=פי2. ובמהלך התוכנית קידמתי תמיד רק אם פי2 ולבסוף עשתי מחיקה (דליט) על פי1. האם יש כאן בעיה?

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  12. שלום, אני זקוק לאדם שמבין ב PHP לתמיכה שאתר אינטרנט שבנוי בשפה זו. התמיכה היא ברמה של תחזוקה מספר שעות בחודש בשעות הפנאי. נא להתקשר לעמית: 0508865557 או למייל meyraz@gmail.com חובה ידע טוב ב PHP

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  13. למישהו יש מושג איך אני עושה את זה? בc\c++... אני רוצה להשתמש בפונקציה הזאת כדי לשלוח "מקשים" לwindows... http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/winui/winui/windowsuserinterface/userinput/keyboardinput/keyboardinputreference/keyboardinputfunctions/keybd_event.asp הבעיה היא שאני צריך לשלוח לה כל מקש בנפרד בעזרת הקוד ASCII שלו בHEX (כמו שאפשר לראות כאן http://msdn.microsoft.com/library/en-us/winui/winui/WindowsUserInterface/UserInput/VirtualKeyCodes.asp למישהו יש רעיון איך אני עושה את זה? להמיר לקוד ASCII רגיל זה לא בעיה, אז פונקציה שממירה מספר מDEC לHEX גם יעזור עריכה - לא משנה... IceBreak הביא לי תשובה (תודה)

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  14. Started by kisin,

שלום, אני חדש בתכנות של windows application, יש לי רקע של שנים בתכנות אתרים בכל השפות ועכשיו אני רוצה לעבור לתכנות אפליקציות. יש לי שאלה קטנה, בניתי תוכנה ואני יוצר לה תפריט כמו שיש לכל תוכנה (file,edit,help...), איך אני יוצר את הדף הזה שיש לכל תוכנה שנקרא ABOUT. לדוגמא, הדף about בתפריט help שיש לאינטרנט אקספלורר. איך אני יוצר כזה דף אצלי בתוכנה?

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  15. Started by skywalker13,

שלום. אני צריך לשים באתר שלי אפשרות להורדה של קבצים מסויימים ואין לי מושג איך עושים את זה. ניסיתי לעשות תגית של קישור והלינק הוא הקובץ עצמו שנמצא במחשב שלי אבל הדפדפן אומר שהוא לא יודע מה לעשות אם הקובץ. חשבתי אולי זה בעיה בקובץ אבל ניסיתי עוד קבצים אחרים בפורמטים אחרים ועדיין כלום. מי שיודע איך לעשות את זה תעזרו לי. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  16. Started by iem,

אני מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה שלי.. חיפשתי פרטנית ברשימת פורומים, ולפורום הכללי אני לא כ"כ חושב שהשאלה שייכת. השאלה הולכת ככה: בהנחה שאני ממיין קובץ, ויש לי קובץ בגודל 40x10^9 בתים כאשר כל דף הוא בגודל 4000 בתים, ויש לי 40 דפים בחוצץ. אני יודע שזמן החיפוש הוא 5msec בממוצע, ושקצב ההעברה הוא 40x10^6 בתים לשניה. איך אני מחשב כמה מעברים יהיו למיון שלי ואת זמן המיון ? האם אני צריך להתייחס לגודל הקובץ הוא כמו אל מספר רשומות לצורך העניין ולחלק את גודל הקובץ במס' דפי החוצץ במעבר ראשון ואז את מה שיצא לחלק שוב ב-(מספר דפי חוצץ פחות 1) וכן הלאה ? אני יודע שהתשובה היא 5 מעברים אבל יש רק תשובות סופיות (שאלה ממבחן) ולכן אני לא יודע איך חישבו את זה... אשמח לפתרון, תודה !

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  17. שלום, הובכן בניתי טופס ב asp שבגדול הוא בעצם HTML עכשיו אני רוצה לעשות לו וידוי לפני שהוא נשלח כלומר שהוא יבדוק שדות רלוונטים שיש חובה למלאם. על כן כתבתי סקירפט ב JavaScript שאמור לעשות זאת העיניין שהוא מישום מה לא מצליח לעשות לי וידוי לשדות בטופס שהם מסוג select. אז הינה אני מצרף לכם את הקוד של הדף ואני עודה לעזרתם המהירה אם אפשר בפיתרון בעייתי. <%@LANGUAGE="VBSCRIPT" CODEPAGE="1255"%> <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd"> <html> <head> <title>ביטוח רכב - הצעת מחיר לביטוח רכב</title> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1255"> <st…

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  18. Started by אוריגמיש,

לא קריטי, אבל אקדים ואומר שאין לי מושג בתחום, אני שואל עבור חבר, מה גם שהסתובבו בפורומים שאלות דומות, כך שאם חסרים פרטים טכניים, אשמח לשמוע ולהשלים, אני בכלל מתחום אחר, אשמח לכל הצעה, גם אם חלקית, כמובן שבמקביל עובדים גם עם יועצים מומחים בתחומים הנ"ל, אך לא יזיק לנסות גם את חוכמת ההמונים :-) תודה רבה מראש. למערכת Enterprise מסחרית הנכתבת בימים אלו (מערכת Webית במודל Sassי), חסרים שלושה רכיבים, שאותם מעדיפים שלא לפתח לבד, אלא לרכוש את הפתרון מחברה קיימת, ולהטמיע אותה בתור המוצר שנכתב, בין אם שמדובר בהטמעה מלאה ובין אם אינטגרציה וכו'. 1. פתרון לשיחות ווידאו - מחפשים חברה המספקת פתרון לקיום שיחות Video Conference, כאשר המטרה היא לשלב את הפתרון בתוך מערכת Webית קיימת, כלומר,…

19. Started by nall,

set line = (a21a2a7) נניח שאני רוצה לדוגמא לבודד את המספרים שמופרדים ע"י האות איי למערך נוסף שיהיה בסגנון 21 2 7 יש למישהו רעיון איזה פקודה יכולה לעשות את זה בשימוש בסקריפט

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  20. Started by Mr Gadget,

האם יכול להיות ש WinXP חוסם את היציאה המקבילית(LPT) של המחשב? לדוגמא: אני מתכנת בשפת C עם התוכנה BorlandC של DOS + חומרה כאשר אני מריץ את התוכנה בסביבת עבודה של Windows זה מתחלק לשני מקרים Win98-עובד ואין שום בעייה +החומרה שמחוברת ל LPT מגיבה ועובדת WinXP-התוכנה עובדת ורצה אבל אין שום תגובה של החומרה שמחוברת ל LPT האם זה נכון ש WinXP חוסם את הפורטים של היציאה המקבילית?

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  21. אני יודע שבשביל לפתוח דף בפריים שונה ממנו נמצא הלינק עצמו צריך לתת ללינק TARGET , הTARGET הוא השם של הפריים האחר. עשיתי את זה בצורה <a href="main.shtml" target="_main"> במה טעיתי?

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  22. אני בונה עכשיו אתר שלם בעזרת ruby on rails ורציתי לדעת האם יש חברות אכסון בארץ שתומכות בשפת ruby. ואם כן, אז האם יש לכם המלצות לחברת אכסון מסויימת שיודעת להתמודד עם כל "המכשולים" שיש בדרך לאחסון האתר

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  23. אני מנסה ליצור web test under visual studio pro 2008 3.5 sp1 וזה על פי המאמר הזה http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms182551.aspx אבל כשאני מנסה להוסיף web test אני לא רואה את האופציה הזו (מצ"ב תמונה) מה עושים? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  24. שלום, ישנו אקספלוייט המאפשר להוסיף מנהלים בphpnuke 7 . ישנה דרך לחסום אקספלוייט זה, מישהו חסם אותה בשבילי, אך הוא לא מוכן להסביר לי כיצד ביצע זאת, וכיצד ניתן להסיר זאת(דרך FTP?) (ואיך זה פועל) אשמח אם מישהו כאן יוכל לעוזר לי.. תודה!

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  25. שלום אנשים, אני עובד עכשיו על אקסס ואני רוצה ליצור 3 combo boxes שיהיו תלויות אחת בשניה... כלומר, אם בתיבה הראשונה בחרתי את הארץ ישראל, אני רוצה שבתיבה השניה יופיעו כל הערים הגדולות בישראל... אם בתיבה הראשונה בחרתי את הארץ ארה"ב, אני רוצה שבתיבה השניה יופיעו לי כל הערים הגדולות בארה"ב אני מניח שאפשר לעשות את זה עם מאקרוס או עם VB... אבל אין לי מושג איך אני חייב עזרה בצורה דחופה... ממש דחופה!!! תודה אנשים

• 1 תגובה
    • 776 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.