עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. אני צריך שרת טוב של FTP חינמי בלי פירסומות שיעבוד מהר ושאני יוכל להעלות לשם פורום שהכל יתמוך בו . ואולי איזה משהו שמבין בפורומים ויוכל לשמור איתי על קשר קרוב באיסיקיו או מסנג'ר... icq: 800097 messenger: kobitomi20@hotmail.com

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  2. Started by kisin,

אני מנסה להוציא items לתוך dropdownlist הבעיה מתעוררת כשאני מנסה לגום לאחד מהם להיות selected אני מקבל את השגיאה: Cannot have multiple items selected in a DropDownList. הקוד: //populate dropdownlist ds = ExecuteSQL("SELECT * FROM Technicians ORDER BY LastName ASC"); for (int i=0;i<ds.Tables[0].Rows.Count;i++) { ListItem li = new ListItem(); li.Text = ds.Tables[0].Rows[i]["LastName"].ToString() + " " + ds.Tables[0].Rows[i]["FirstName"].ToString(); li.Value = ds.Tables[0].Rows[i]["ID"].ToString(); if ((int)ds.Tables[0].Rows[i]["ID"]==TechID) {li.Selected = true;}; dd1.Items.Add(li); } מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  3. שלום לכולם , אני חדש פה ובכלל בתחום המחשבים , ואחת התוכניות הראשונות בספר שממנו אני לומד , אינה עובדת ב VS , ונרשמת לי הודעת אזהרה . בתמונה המצורפת אתם יכולים לראות את התוכנית ואת האזהרה , בתודה מראש .. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  4. Started by ac1240,

אני צריך לעשות פרוייקט בVISUAL STUDIO שדררכו אני הולך להשתמש ב ASP ו VB וSQL+טיפ טיפה HTML והפרוייקט שלי הוא לבנות אתר העלאת קבצים כמו למשל RAPIDSHARE שאפשר לרשום משתמשים ,ההורדה תהיה עם תמונה בקוד הזיהוי וכל פעם אני יקבל תמונה חדשה ברנדום ואני חושב שזהו בעקרון. האם למישהו יש איזה שהוא אתר הכוונה למקרים כאלה ? תודה

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  5. Started by stl,

שלום בניתי אתר אינטרנט קטן שמתחבר גם ל SQL שלי, מציג נתונים ומשנה נתונים שמתי את האתר ב IIS ווהוא עובד מצוין אפשר לגלוש אליו מכל מקום. עד כאן הכל בסדר. אני רוצה שימשיך להיות מחובר ל SQL-SERVER שאליו הוא מחובר ואני יעביר את האתר ל IIS במחשב אחר חשבתי שזה רק שינוי הconnertionstring קראתי בכל מיני אתרים וחיפשתי איך עושים את זה והבנתי (אני מקווה שנכון) שיש להגדיר Server ב aspnet_regsql. לי יש כתובת IP של המחשב שאליו אני רוצה להתחבר איך אני הופכת אותו לשם של server במחשב שלי או שאולי אני ממש לא מבינה ואני עושה את זה עקום. אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי לאתר שמסביר את זה קצת או לעזור לי בהכוונה או טיפ קטן תודה מראש

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  6. שלום, יש לי שדה בטופס HTML שאני בודק בו את האירועים onchange ו-onblur. ב-onchange אני עושה משהו מסוים, וב-onblur אני משנה את ערך השדה, על ידי: document.getElementById("fieldId").value = "new value"; הבעיה היא, שהקוד הזה בפיירפוקס גורם להפעלת האירוע onchange, וזה משהו לא רצוי. באקספלורר הערך משתנה וזה הכל (כמו שאני רוצה). כיצד אני מונע מ-onchange להיקרא?

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  7. אני מנסה אבל הוא תמיד קופץ הצידה או למעלה, ולא מוכן לשבת על התמונה, אני מעדיף לא להשתמש ב AP.

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  8. Started by barp12,

איך משנים את הITEM המסומן בפקד הזה(זה שמסומן בכחול)? ניסיתי את הכול כלום לא עובד. ואם זה חשוב אני משתמש בREPORT STYLE וWIN32API

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  9. Started by elixvx,

באיזה סדר המחשב בודק תנאי כאשר יש "וגם"? מיממין לשמאל או משמאל לימין? לדוגמא אם אני רוצה לבדוק שמחסנית כלשהי לא ריקה וגם לא מופיע בה תו מסוים. האם אני יכול לכתוב את התנאי כך שלא יקרה מצב שהוא יקרא את התו לפני שהוא יבדוק אם המחסנית לא ריקה?

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  10. Started by baruch_555,

יש לי את הבעיה הזאת מידיי פעם לא יודע למה. יכול להיות זה קורא שאני נכנס לתוכנה אחרי סריקת רוגלות עם מספר תוכנות(SpywareDoctor,SpySweeper,Spy-Bot,Ad-aware.....) ומנקה רגיסטרי????? ואיך אפשר לתקן את זה מבלי כל פעם מחדש לעשות לתוכנה Repair??

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  11. אני רוצה ליצור מתודה שתקלוט מחרוזת תווים באמצעות System.in.read() יצרתי משהו אבל הוא נראה לי מסובך ואני בטוח שיש דרך מימוש פשוטה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  12. C++ אני רוצה לעשות חישוב בקובץ header ואז לקבל בתוצאה מחרוזת. כיצד אוכל להשתמש במחרוזת הזו ב- main?

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  13. Started by eladh16,

שלום לכולם איך אני יכול להוסיף לאתר שלי שקיים כרגע במנוע גוגל את זה: אני רוצה שכמו שאני רשמי לדוגמא hwzone בגוגל הוא מצא לי את האתר וגם הביא איתו את כל הקישורים שסימנתי בצבע שחור. אני גם רוצה שלאתר שלי יהיו את הקישורים שהקפתי בצבע השחור. איך אני עושה את זה? צריך לעשות משהו ב page description? איך בדיוק עושים את זה? תודה.

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  14. Started by פיני1805,

שלום, יצרתי תפריט (ב- CONSOLE APP) בלולאה WHILE. עכשיו כאשר אני בוחר באחד הפונקציות של התפריט ובסיומה זה אמור לחזור לתפריט הראשי נזרקת לי EXCEPTION. מצ"ב תמונה. לעזרתכם תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  15. Started by SpiritKnight,

http://planet.nana.co.il/havoc1/form.html משום מה, הבדיקות לטופס שנמצאות בתוך הפונקציה לא מתבצעות. כפי שניתן לראות הגאווה פעילה בטופס(יש פופאפ וטקסט של document.write) אך הפונקציה לא מתבצעת. רעיונות?

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  16. Started by eegg,

אני רוצה להפוך את המחשב שלי לשרת ויש לי דומיין . יש דרך שיהיה אפשר שההראד דיסק יהיה השרת?

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  17. Started by shtrodel,

מעוניין באחסנה חינם ל-PHP ואם גם על הדרך מכירים ל-ASP יהיה נחמד... FTP - חייב. פרסום - לא מפריע אבל גם לא בהגזמה... שטח אחסון - 50 ומעלה..... אני יודע שאפשר למצוא בגוגל מלא..... אבל אני מעוניין באתר שאתם מנסיון מכירים ומחשיבים כטוב. תודה.

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  18. Started by shaithebest,

שלום חברים אני חדש חדש חדש על dream weaver לומד עם טוטוריאלס מעביר קטע קוד HTML עם inline css שכתבתי על visual web developer ללשונית הcode בdreamweaver ואז מעביר ללשונית הdesign שכביכול שם אני אמור לראות את האתר שלי אבל אני לא רואה כלום וזה מתסכל תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  19. הכתובת: http://www.aquacut.co.il/test/index.php הוא עדיין בהרצה ועוד לא עלה לאוויר. ב-IE7 ו-Firefox התצוגה בסדר (מלבד לכך שב-FF היא מוצמדת לשמאל משום מה). ב-IE6 ה-videoplayer יוצא יותר מדי למטה ולא בקו ישר עם ה-subfeatures_container. מה עלי לעשות כדי לתקן את זה? וגם מה העניין עם חוסר המירכוז של FF.

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  20. כחלק מהפרוייקט במדעי המחשב של י"א אני צריך לבנות אתר. הוספתי שמירה של נתונים של טופס הרשמה עם ASP.NET , אך כשאני מריץ את הקטע מופיעה ההודעת שגיאה הבאה: The XML page cannot be displayed Cannot view XML input using XSL style sheet. Please correct the error and then click the Refresh button, or try again later. -------------------------------------------------------------------------------- A name was started with an invalid character. Error processing resource 'file:///C:/Users/Amit2/Documents/website/Register.... <%@ Page Language="C#" Debug="true" AutoEventWireup="true" CodeFile="Register.aspx.cs" Inherits="Register" %> -^ משהו יודע איך מתגברים על הבעייה? ת…

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  21. Started by omer1234,

אני מנסה להתחיל ללמוד c++ כתבתי את הקוד #include <iostream.h> #include <conio.h> int main () { cout<<"my first program in c++!"; getch(); return 0; } אני עושה run לראות שאין שום בעיות בקוד והכל בסדר, אבל אני לא מבין איך אני מציג את הפלט עם המסך...שמעתי משהו על compile אבל לא ממש הבנתי מה לעשות מישו יכול לעזור לי בבקשה?

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  22. Started by PhP dUdE,

שלום רב, האם תוכלו לתת לי כמה מדריכים לשפות התכנות הבאות? asp/c++ ומדריך להפעלת שרת ASP על המחשב!!!

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  23. Started by yousux,

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=922B4655-93D0-4476-BDA4-94CF5F8D4814&displaylang=en למי שמתעניין, הגירסאות הבאות של VS ו .NET, כמובן מדובר ב CTP (לא אפילו בטא).

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  24. Started by b127,

ניסיתי להעתיק נתונים ממאגר אחד לשני, והיתה קריסה מסויימת. ועכשיו המאגר התרוקן. יש לי את קבצי הIBDATA עם קבצי הLOG האם יש דרך לשחזר את הנתונים, מדובר בנתונים בשווי עצום. מי שיודע על דרך ורוצה לעזור טלפונית או באימייל שיפנה אליי. binyamin@photoworld.co.il בתודה לעוזרים, וגם בתשלום זה אפשרי.

• 0 תגובות
    • 808 צפיות

דיונים חדשים בפורומים