עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. התוכנית שאני צריך לעשות היא כזאת: תוכנית המציגה על המסך טבלה בגודל 6x6 גובה כל תא 30 נקודות ורוחבו 30 נקודות צבע התאים בעמודות (משמאל לימין) הוא: אדום, כחול, צהוב, ירוק, אפור וורוד בשורה הראשונה רק תא אחד צבוע (התא השמאלי ביותר), בשורה השנייה רק שני תאים צבועים (השמאליים ביותר), בשורה השנייה רק שני תאים צבועים (השמאליים ביותר) וכך הלאה עד שבשורה השישית כל התאים יהייו צבועים! תודה מראש לכל העוזרים!

2. Started by s_b54,

אני מעוניין לעשות שהאתר שלי יהיה מקודד בצורה כזו שברירת המחדל של קידוד השפה יהיה עברית windows-1255 האם קיים קוד בגאווה סקריפט html או כל שפה אחרת כולל צד שרת שיאפשר לי לעשות את זה בתודה s_b54

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  3. Started by Galos,

שלום לכולם, אני מקווה שאני מפרסם תחת הקטגוריה הנכונה. בעייתי היא כך: אני מעונין לבנות אתר שמחזיק רשימה של אנשים עם אופציה לסימון וי (נקרא גם checkbox) כאשר אותו אדם נכנס לאתר מסמן במידה והוא מעונין בסימון ליד השם שלו. המטרה היא לשמור את הסימונים ולהראות אותם לשאר האנשים שנכנסים. כמו כן הייתי מעונין לבצע מונה של הסימונים ובמידה ומסומנים X סימונים שתופיע הודעה. בנוסף במידה וזה אפשרי הייתי מעונין שכל הסימונים יתנקו אוטומטית אחת לשבוע ביום ושעה שאגדיר מראש. איני בקיא כלל בשפות תכנות של אתרים או מסדי נתונים, אציין שחיפשתי קצת על mysql , SQL , PHP וכו' אך לא ממש מבין בזה. מאידך אני מתכנת בשפות C\C++\C# אני מודע לכך שניתן לבנות בC# אפלקציה ווב, חשבתי על הענין אבל יעצו לי לעשות ז…

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  4. Started by moshiko870,

שלום לכולם.. אני צריך לפתוח 2 socket שאני יוכל לדבר במקביל בשתיהם.. יש למישהו פיתרון??.

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  5. Started by BuNKeR,

שלום לכלום אני צריך לבנות תוכנה מבצעת RESTART למחשב חיפשתי בGOOGLE ומצאתי הרבה קודים אך אף אחד מהם לא עובד אשמח אם מישהו יכול לעזור לי בזה כיצד לגרום לVB להריץ COMMAND של DOS

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  6. Started by zZOROo,

יש אפשרות לחלק מספר ללא שארית כמו שיש ברוב שאר השפות למשל בc / תודה רבה למי שעוזר

7. אז ככה, אני שמעתי שיש יש אפשרות להקים אתר אינטרנט ללא עלות, לפי מה שראיתי באינטרנט יש חברות (גוגל בינהם) יש רק בעיה אחד!!!! יש לי דומיין, ואיני מעוניין בדומיינים ארוכים שמציאים החברות האלה, יש פתרון? או שחייב לשלם עבור זה?

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  8. Started by yanivos,

אולי השאלה תשמע טיפשית אני מצטער מראש אני לא מבין גדול בשפות תיכנות. האם אפשרי להציג קטע מקוד של אתר אחר באתרי, (והנה הקאטצ') כך שהקוד יתעדכן מתי שהוא משתנה באתר ממנו הוא לקוח? עריכה: ואם כן, אז אפשר קצת הסבר על הדרכים בהם אפשר לבצע זאת?

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  9. Started by Kurt,

האם הדבר אפשרי? האם אני יכול לכתנת תוכנה "שתאלץ" את העכבר ללחוץ במקום מסוים?

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  10. Started by efod26,

מצטער ששוב אני מעלה את זה פשוט לא היה מענה אז נשאל שוב האם אפשרי בC++ להגביל ספרות לפני הנק'!!!?

11. Started by Hateable Bastard,

Hey I've been writing a program using TASM for a 80X86 processor and I have ran into something that may be problematic I have used int 21h for input (ah=7), according to my documentations the command lets the user insert a single string of numbers into AL, what happens if the inserted number is bigger then 255? thanks ahead.

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  12. Started by dtssupport,

אני לא בטוח שכאן המקום כי אני אישית לא מתכנת. יש לנו כאן מס מחשבים עם ויזואל סטודיו 2008 עם חבילת שירות 1. במחשב אחד התחילה לפני כמה ימים בעיה שברגע שנכנסים לעבודה נתקע עד שעולה משהו ובנוסף במשאבי מערכת השימוש מעבד קופץ ל-50% . מצאתי בגוגל מספר אנשים עם בעיה דומה אבל לא ראיתי אפילו פתרון אחד. מישהו מכיר ? יודע ? רעיון מה לבדוק ? תודה.

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  13. חבר שלי ואני יצרנו משהו (הוא ייצר אני עיצבתי) זה תוכנה שפועלת על 6 סרביסים בייחד ב TASK MANEGER ...... השאלה שלי אני אני מסתיר אותם ? איך אפשר להסתיר סרביס שפועל ב TASK MANEGER ??? זה סתם לוקח המון מקום בTASK..... לפעמים זה גם 8 סרביסים רצים בשביל אותה התוכנה איך אני מסתיר אותם שלא יופיעו לי בTASK MANEGER וכמובן איך אני מחזיר למצב רגיל אחרי ההסתרה ? תודה.

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  14. Started by PhoenixBoy,

שלום לכולם, יש לי חבר טוב שממש תותח בתכנות תוכנות ומשחקים אז הנה דוגמא קטנה למשחק שהוא בנה: http://planet.nana.co.il/v7n/TriWares.rar תגידו מה דעתכם.. (הוא גם בנה מנוע תלת מימד, מנוע פיזיקלי ועכשיו הוא עובד על משחק עם תלת מימד משהו רציני) תנו תגובות!! ==================== Keys ==================== Up arrow - move forwared Down arrow - move backwardes Left & Right arrows - rotate the ship Spacebar - fire T key - use the tracking device systems X key - use sheild Z key - use machinegun (if you have any bullets). C key - stop all sheild movement. P key - Pause... עריכה: בגלל התלונות על מהירות המשחק הוא הוציא גרסא עם אפשרות לבחירת מהירות: http://planet…

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  15. אני מנסה אבל הוא תמיד קופץ הצידה או למעלה, ולא מוכן לשבת על התמונה, אני מעדיף לא להשתמש ב AP.

• 8 תגובות
    • 834 צפיות
  16. Started by yosda-boy,

שלום רב, אני לומד כבר הרבה זמן ,html ואני חושב שהגיע הזמן לעבור לעוד שפה בסגנון (Php,sql,css). יש לי שתי שאלות: -איזה שפה עדיף שאני אלמד קודם?. -אשמח לקבל מדריך לשפה המומלצת. בתודה מראש YOSDA BOY.

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  17. אז ככה, אני מנסה ליצור ממשק מעקב לקוחות בסיסי ביותר בעזרת הכלים של גוגל. מה צריך? - ניתן להזין מידע באמצעות טופס. - לצפות במידע - לערוך אותו הנה מישהו שעשה את זה ופרסם את ה-Formula שהוא משתמש בה: http://yogi--anand-consulting.blogspot.co.il/2011/04/yogiarecreating-form-from-responsetable.html לא יודע בדיוק איך זה עובד, הוא מסביר אבל לא הצלחתי לשכפל את ההצלחה. כשאני כותב את ה-Formula שאמורה לערוך את הטופס (מה שהוא מגדיר להכניס ל-F1), אני אמור להחליף את ה-ID של הטופס שלו בשלי. אך אני מקבל כל הזמן: "הטופס אינו קיים... בלה בלה". הנה האתר (Google site) שלי: https://sites.google.com/site/bluebusweb/ שימו לב שאם גוללים ימינה עד הסוף, יש כפתור שעליו ניתן ללחוץ וזה אמור להביא או…

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  18. נתחיל בשאלה, MIL(רשימת אתחול) זה הפרמטרים שאנחנו מקבלים בMAIN (אם אנחנו בוחרים לקבל פרמטרים)? ועכשיו לעיקר. "עברתי" על החומר שאני צריך ללמוד, בגדול אין הרבה חדש, בקטן המון חדש. בכל אופן, בשל חוסר זמן נקפוץ מתרגול קצת קצת לפרוייקט תרגול ואשמח אם תציעו לי על איזה פרוייקט קטן של שבוע שבועיים שיכסה כמה שיותר חומר... מה אני שהפרוייקט יכסה: מחלקות, אובייקטים, הקצאה דינאמית העמסות למיניהם אובייקטים מוכלים reference extern ירושה פולימורפיזם template יש עוד כמה אבל הם בין כל הדברים האלה ככה שאין טעם לרשום. תודה!

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  19. Started by Eviljelly,

אהלן, יש לי בסיס נתונים ובתוכו טבלה שאותה אני מעדכן ממספר מקורות מידע שונים (לצורך הפשטות נאמר שני מקורות מידע). הצרה היא שמקור מידע אחד מתעדכן בקצב איטי יותר מהשני , והשני לא מכיל את כל המידע כמו הראשון. ולכן רק שילוב של שניהם יתן לי תמונה מדוייקת של מה שקורה. הצרה היא שעדכון מהמקור מידע האיטי יכול לדרוס מידע חדש שהגיע מהמקור המהיר, יש שדות שהערך בהם יכול להתקדם רק בכיוון מסויים ואז אין בעיה אבל יש שדות שלא וכאן אני נתקע קצת. אשמח לשמוע רעיונות לפתרון הערה, אני משתמש ב MySQL ו Java אבל השאלה לא קשורה לשפת כל שהיא. תודה

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  20. קודם כל הבעיה ראשונה היא שאני לא יכול לעבור בין הטפסים... ברגע שאני לוחץ על כפתור לעבור לטופס אחר זה נותן לי את השגיאה הזאת http://www.rinat.biz/untitled.JPG בביצפר שלי זה עובד ואין שום בעיות רק אצלי בבית זה לא עובד... (בביצפר גם יש אופיס 2003 רק בעברית ואצלי זה באנגלית...) וכשאני נכנס לטפסים לא דרך טופס אחר אז זה הטופס נפתח טוב.... הבעיה השניה היא ששום פוקנציה של תאריך לא עובדת לי.... וגם כאן בביצפר עובד בבית לא...

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  21. יש לי מסמך שיצרתי שיש לו גם לייבלים וגם ריבועי טקסטים מהו הקוד של ההדפסה שיוכל להדפיס את הלייבלים וגם את ריבועים הטקסט כמו בתוכנה? בתודה לעונים ובצפיה לתשובה, גיל עריכה: מן מסד נתוניםן

22. Started by B-E-A-utiful,

לא משהו כבד, ידע בסיסי כזה שאני יכול ללמוד עד תחילת הלימודים.

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  23. Started by gooz,

דבר ראשון שלום אני נמצא במצב בחיים שאני צריך להתחיל לבחור עיסוק וחשבתי לנסות את התחום הזה ואתן לו צ'אנס. אז האם מישהו יכול לעזור לי להכנס קצת ולהציץ לעולם שמזיז את התוכנות והישומים שאנחנו משתמשים בהם לצריכנו ביום יום? אין לי מושג מאיפה להתחיל אז אולי כמה שאלות יעזרו: 1) כיוון שתכנות זה תחום רחב מאוד באיזו דרך להתחיל? מקום למידה, קורסים, ספרים (לא בדיוק למדן עצמי) ומה ואיפה מומלץ? 2) אתרים למתחילים? 3) מהו התחום הכי נחשק בתחום מקומות העבודה ושאיתו כרגע יש הכי הצלחה לתפוס עבודה טובה? בתודה רבה רבה

• 9 תגובות
    • 833 צפיות
  24. Started by pazer005,

שלום אנשים, רציתי לשאול מהי לדעתכם מערכת ה-IDE הטובה ביותר לפיתוח ב-PHP. Dreamweaver? Zend Studio? Eclipse? אחר? *בלי דגש על מחיר התוכנה.

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  25. Started by MasteRoi,

אני מחפש כבר זמן רב את הגרסה הישנה (והטובה) של Borland c 3.1 (הגרסה של הדוס בעלת הרקע הכחול) מכל חיפושיי מצאתי רק גרסאות של ממשק ווינדוס, ואני מחפש את הגירסה שלעיל. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 833 צפיות

דיונים חדשים בפורומים