עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. יש לי רשימה של "הגדרות" שבנויות בצורה הבאה: key:'property' key:'property' key:'property' key:'property' key:'property' ... אני מחפש להפריד את ההגדרות עם key מסויים (יש לי ברשימה כמה עם אותו key וה property משתנה בינהם) ולהכניס את ה property שלהם לתוך מערך סטרינג. ניסיתי להשתמש בביטוי רגולרי, אבל אני ממש בור בקטע הזה ולא הולך לי. לא עולה לי בראש דרך פשוטה לבצע זאת, אז אני אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  2. Started by אוריגמיש,

לא קריטי, אבל אקדים ואומר שאין לי מושג בתחום, אני שואל עבור חבר, מה גם שהסתובבו בפורומים שאלות דומות, כך שאם חסרים פרטים טכניים, אשמח לשמוע ולהשלים, אני בכלל מתחום אחר, אשמח לכל הצעה, גם אם חלקית, כמובן שבמקביל עובדים גם עם יועצים מומחים בתחומים הנ"ל, אך לא יזיק לנסות גם את חוכמת ההמונים :-) תודה רבה מראש. למערכת Enterprise מסחרית הנכתבת בימים אלו (מערכת Webית במודל Sassי), חסרים שלושה רכיבים, שאותם מעדיפים שלא לפתח לבד, אלא לרכוש את הפתרון מחברה קיימת, ולהטמיע אותה בתור המוצר שנכתב, בין אם שמדובר בהטמעה מלאה ובין אם אינטגרציה וכו'. 1. פתרון לשיחות ווידאו - מחפשים חברה המספקת פתרון לקיום שיחות Video Conference, כאשר המטרה היא לשלב את הפתרון בתוך מערכת Webית קיימת, כלומר,…

3. Started by baruchiro,

איפה יש מדריכים? עדיף בעברית.. ואיפה התיעוד נמצא?

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  4. הבעיה היא שהפונקציה: $this->facebook->getUser(); שאמורה להחזיר אם היוזר מחובר או לא, תמיד מחזירה 0 (גם כאשר מחובר) זו בעיה שהרבה נתקלו בה (גוגל) אבל אף אחד מהפתרונות אינו ברור , אשמח לעזרה ממישהו שמכיר את הנושא לפי מה שכן הבנתי מהפתרונות בגוגל שזה בעיה של דומיינים שונים וSCOPE שונה של סשן. אבל זה מידע שלא תורם לי בפתרון. להלן מידע נחוץ: הגדרות בפייסבוק: site Url: http://localhost:80/appName הערה: הקוד נכתב בסביבת codeIgniter וזהו הקוד: $facebookConfig =array( 'appId' => '************', 'secret' => '*********************************', 'cookie' => true ); $this->load->libr…

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  5. Started by SaarD,

דבר ראשון תודה רבה לעוזרים. אני מעוניין ליצור סקר באתר שלי ....סקר הכי פשוט ריבוע עם 3 אופציות רדיו וכפתור הצבע אחד. לא משנה לי באיזו שפה PHP ASP אני ממש רוצה ללמוד לעשות סקר בשביל ההמשך תודה רבה נ.ב וכמובן אחרי שלוחצים על הצבע רואים את התוצאות

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  6. Started by assaf990,

אבל קישור שעובד (כי משום מה לא הצלחתי להוריד מאתר הבית שלהם)

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  7. Started by shoshana,

משהוא יודע איך עושים המרה בJS? ???

8. Started by kfir91,

אוקי אני מנסה להריץ ב jeliot קוד זה הקוד : class func { public static void main(String[] args) { Queue<Integer> que = new Queue<Integer>(); que.insert(2000); que.insert(17); que.insert(615); que.insert(9366); que.insert(48); System.out.println(secret2(que)); } public static int max(int n1, int n2) { if (n1>n2) return n1; return n2; } public static int secret1 (int n) { if (n/10==0) return n; return max ( n%10 , secret1(n/10)); } public static int secret2 ( Queue<Integer> q) { if ( q.isEmpty()) return 0; int x=secret1( q.remove()); return x + 10 * secret2(q); } } והוא מראה שגיאה כזאתי Syntax Error Line 7, Column 1: Express…

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  9. אני יודע שבשביל לפתוח דף בפריים שונה ממנו נמצא הלינק עצמו צריך לתת ללינק TARGET , הTARGET הוא השם של הפריים האחר. עשיתי את זה בצורה <a href="main.shtml" target="_main"> במה טעיתי?

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  10. Started by B0necrack3R,

האלן חברה.. יש לי בעיה קטנה! כשאני מנסה לעדכן קובץ MDB של acces דרך קוד ASP הוא כותב לי ש file is read only למרות שהוא לא ,וכשניסיתי על מחשב אחר הכל פועל בסדר! אני מצרף לכאן את קוד ההתחברות לקובץ אבל לא נראה לי שזו הבעיה.. אני משתמש בwinXP . מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? ואיך לפתור אותה? תודה מראש!! set cn=server.CreateObject("ADODB.Connection") cn.open "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & Server.MapPath("yozma.mdb") Set rs = server.CreateObject ("ADODB.Recordset") SQL = "Select * from tblyozma" rs.Open SQL, cn, 2, 3

11. Started by creative,

אני רוצה להריץ תכנית מסויימת אבל שתהייה מוגבל בזמן לדוגמא אם המשתמש בוחר לעבוד על התכנית 30 שניות אז התכנית תרוץ 30 שניות ושיגמר הזמן התכנית תודיע על כך למשתמש. נ.ב. את התשובות בקוד בפסקל אם לא אז במילים. תודה..... :s05:

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  12. Started by 3583,

שלום, אני מתכנתת ב c# ב .net. אני משנה דרך ה javascript תוכן של רשימה מסוג רכיב שרת. הבעיה היא שהשינוי מחזיק מעמד עד שנקרא השרת. ברגע שהשרת נקרא, תוכן הרשימה חוזר להיות כמו לפני השינוי. מה אני יכולה לעשות כדי שעדכון הרשימה יחזיק גם אחרי הקריאה לשרת?? תודה מראש! ???

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  13. אני בונה בVB, ואני פתחתי קובץ TXT. יש לי משתנים ממשיים (SINGLE), איך אני כותב אותן כמספרים שלמים בקובץ טקסט?

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  14. Started by MasterDK,

ערב טוב לכולם. יש לי בעיה, אני בונה מערכת אם תפריט הבא: home articles download about staff עכשיו אני מעוניין להעביר את הפרמטפרים הנ"ל דרך URL בדרך הבא: http://www.domain.com/index.php?page=index http://www.domain.com/index.php?page=articles וכך הלאה. אך אין לי מושג איך. בבקשה תעזור לי

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  15. כנ"ל גם לגבי הקומפילציה. בעבר זה לא עשה לי בעיות אז אני חושב שזה בגלל Windows Xp. איך מסדרים את זה? תודה! עריכה: לא משנה זה הסתדר.

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  16. דמקה ! אני מפעיל את האלגוריתם על רמה של 6 בעץ ואין תקיעות בכלל. דרך אגב גם ישמתי אלגוריתם גיזום של AB! עכשיו בפרוייקט של היד' שלי ממש נותנים לאלגוריתם הזה משקל בציון אז חשוב מאוד אז נא לעזור לי ברצינות. ברמת העיקרון חשבתי על לתת ציון ללוח ככה ( מחשב ניצח = X נקודות ומעלה, מחשב הפסיד= 0 נקודות ומעטה ): חייל רגיל - מספר נקודות מסויים. חייל שנמצא בשוליים בלוח - אי אפשר לגעת בו - יותר נקודות כי הוא לא יכול להאכל. חייל של מחשב שיכול לאכול חייל של יריב - יותר נקודות. .... מלכה - הרבה נקודות. אני לא יכנס לעיניין של הנקודות כי זה לא רלוונטי לשאלה שלי כרגע. אבל זה עיניין מאוד חשוב כי המורה רוצה שאני ינמק למה נתתי לכל אחד מהמצבים ניקוד שונה ולמה בחרתי דווקא בניק…

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  17. Started by iem,

אני מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה שלי.. חיפשתי פרטנית ברשימת פורומים, ולפורום הכללי אני לא כ"כ חושב שהשאלה שייכת. השאלה הולכת ככה: בהנחה שאני ממיין קובץ, ויש לי קובץ בגודל 40x10^9 בתים כאשר כל דף הוא בגודל 4000 בתים, ויש לי 40 דפים בחוצץ. אני יודע שזמן החיפוש הוא 5msec בממוצע, ושקצב ההעברה הוא 40x10^6 בתים לשניה. איך אני מחשב כמה מעברים יהיו למיון שלי ואת זמן המיון ? האם אני צריך להתייחס לגודל הקובץ הוא כמו אל מספר רשומות לצורך העניין ולחלק את גודל הקובץ במס' דפי החוצץ במעבר ראשון ואז את מה שיצא לחלק שוב ב-(מספר דפי חוצץ פחות 1) וכן הלאה ? אני יודע שהתשובה היא 5 מעברים אבל יש רק תשובות סופיות (שאלה ממבחן) ולכן אני לא יודע איך חישבו את זה... אשמח לפתרון, תודה !

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  18. void quickSort(void *arr, int lo, int hi ,int(*comperison)( void *, void *) ){ // lo is the lower index, hi is the upper index // of the region of array a that is to be sorted int i=lo, j=hi; void* x=arr[(lo+hi)/2]; זה עושה לי שגיאה כאן..משהו בשימוש לא נכון ב void // partition do { while ((*comperison)( x, arr[i])==1) i++; ובשתי ה while while ((*comperison)( arr[j], x)==1) j--; if (i<=j) { h=a[i]; a[i]=a[j]; a[j]=h; i++; j--;

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  19. Started by morbidangel,

שלום לכולם מישהו יכול לכוון אותי איך להשתמש ב- ScalaTest? בניתי ממיר מטבעות בסקאלה ועכשיו רק נותר לי להוסיף בדיקות לחלק מהפונקציות. האם יש צורך להגדיר קלאס חדש? האם מספיק שאותה פונקציה נבדקת תירש מ-FunSuite או FlatSpec ? אני לא מצליח להבין את הקונספט הזה. תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  20. Started by יוסי 123,

שלום לכולם אני עובד על פיתוח תוסף לכרום ואני רוצה לייבא אלמנט html לjavascript מתוך אתר מסיום על ידי לחיצה על כפתור בתוך חלון התוסף מישהו יכול לעזור לי בזה בבקשה תודה רבה

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  21. Started by MasteRoi,

אני מחפש כבר זמן רב את הגרסה הישנה (והטובה) של Borland c 3.1 (הגרסה של הדוס בעלת הרקע הכחול) מכל חיפושיי מצאתי רק גרסאות של ממשק ווינדוס, ואני מחפש את הגירסה שלעיל. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  22. Started by satlan1,

יש לי תרגיל לכתוב תוכנית שקולטת מספרים למערך דו ממדי ומדפיסה את: א. מספר השורה בה ממוצע האיברים הגדול ביותר. אז הסתבכתי פה עשיתי: #include <conio.h> #include <stdio.h> #define X 3 #define Y 3 typedef int arr[X][Y]; void get(arr a); int avg(arr a, int i); int main(){ arr a; int i,j,x; get(a); for(i=0; i<X; i++) x=avg(a,i); printf("%d",x); getch(); } void get(arr a){ int i,j; for(i=0; i<X; i++) for(j=0; j<Y; j++){ printf("Enter number: "); scanf("%d",&a[j]);}} int avg(arr a, int i){ int index,sum,max=0,j; for(j=0; j<Y; j++) sum=sum+a[j]; if(sum>max){ max=sum; in…

• 8 תגובות
    • 766 צפיות
  23. אני רוצה שהשרת LAMP יראה למשתמשים עמוד לבצע UPLOAD המשתמש מעלה לשרת ZIP של קבצי טקסט (שמכילים טבלאות בפורמט של תוכנת DOS) השרת פותח את ה ZIP, אוליי עושה לקבצים validation אל ידיי סקריפט (כרגע לא מתוכנן אבל אני ארצה להוסיף בהמשך), ממיר אותם כמו כאן ומכניס לטבלאות MYSQL איך לממש את החלק הראשוני : פתיחת הקבצים אל ידי השרת מתוך ה ZIP (אוטומטית) ?

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  24. Started by zZOROo,

אני רוצה לבנות תוכנה שתרוץ עש השרת ותבצע פעולות שאני מגדיר לה למשל תוכנה שתבדוק אם נוסף משהו למסד נתונים ואז תעשה אם זה משהו או תוכנה שבודקת ip מסוים אם הוא מחובר לשרת זה לא משנה איזה תוכנה או איזה שפה php או asp העיקר שזה יעבוד על שרת (לא ביתי כי ביתי אין בעיה לארגן משהו) תודה רבה ומי שלא מבין בזה שבבקשה לא יכתוב תגובות

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  25. Started by navk2,

הורדתי את זה מהאתר הרישמי, פתחתי את הראר ואני לא מוצא EXE להפעלה...

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.