עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. למישהו יש מושג איך אני עושה את זה? בc\c++... אני רוצה להשתמש בפונקציה הזאת כדי לשלוח "מקשים" לwindows... http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/winui/winui/windowsuserinterface/userinput/keyboardinput/keyboardinputreference/keyboardinputfunctions/keybd_event.asp הבעיה היא שאני צריך לשלוח לה כל מקש בנפרד בעזרת הקוד ASCII שלו בHEX (כמו שאפשר לראות כאן http://msdn.microsoft.com/library/en-us/winui/winui/WindowsUserInterface/UserInput/VirtualKeyCodes.asp למישהו יש רעיון איך אני עושה את זה? להמיר לקוד ASCII רגיל זה לא בעיה, אז פונקציה שממירה מספר מDEC לHEX גם יעזור עריכה - לא משנה... IceBreak הביא לי תשובה (תודה)

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  2. Started by re5pect,

שלום לכולם, אני כרגע עם רקע לימודי של תיכון + קצת אישי (C ברמה די מעמיקה) שנה הבאה אני אמור להתחיל לעבוד על פרוייקט, כרגע אין לי שום מידע על מה הפרויקט צריך לכלול. רציתי לשאול באיזו שפות בדרך כלל משתמשים לפרויקטים בתיכון ולאיזו המעבר מC יהיה הכי קל? בנוסף מישהו יכול להפנות אותי בבקשה למקור מידע שרשום בו מידע על פרוייקט לתיכון (הנחיות וכו') ודוגמאות לפרוייקטים? אני יודע שיכול להיות שבבית הספר שלי זה יהיה שונה, אבל בכל זאת.

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  3. Started by yousux,

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=922B4655-93D0-4476-BDA4-94CF5F8D4814&displaylang=en למי שמתעניין, הגירסאות הבאות של VS ו .NET, כמובן מדובר ב CTP (לא אפילו בטא).

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  4. Started by life13,

אני עכשיו עובד על הפרוייקט לבגרות וניסיתי לעשות שאיליתת בחירה רגילה באקסס(2007) ומשום מה כל מה שאני מוסיף משאיר רק את שם השדה אם מישהו יכול לעזור אני אשמח מאוד תודה!

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  5. טוב, אז כפי שהטופיק מרמז, אני צריך קצת עזרה... אוקי, אז מדובר בform רגיל, ובחירת קובץ, ולחצן "שלח" חמוד... (החלק הקל) מה שאני רוצה, זה לקחת את הקובץ הנ"ל, לקרוא את הheader שלו (אשמח לקבל הצעה אחרת), ולקבל דרך את המידע אודות אותו קובץ avi (runtime. resolution, fps, audio info.. etc) ולשלוח לדף php רגיל. האפשרי? כן, השאלה היא איך.. ניסיתי כמה דברים, ולא הלך... אני יודע שזה משהו עם פתיחת אוביקט COM, ודרכו לעשות משהו.. אשמח לקבל את דעת המומחים.. יום נעים אה ונ.ב, מקווה שהסברתי את עצמי נכון, אם לא שאלו...

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  6. יעני כל הJBUTTON JTEXTAREA JFRAME ועוד רבים (כמו בVB אפשר להגיד) איך אני יכול להשתמש בהם נגיד איך לעשות שאם לחצתי על הכפתור אז.. או כל מיני פקודות שימושיות שאני יכול לעשות עם הפקדים בJAVA הדבר היחיד "המשמעותי" (D=) שאני יודע זה לקחת מידע מתוך TEXTAREA (חוץ מכל השטותיים כמו להראות אותו שנות גודל ....)

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  7. אז ככה, אני עובד על אתר (עם פריימים, גרפיקה, פלאש וכו') וברזולוציה של המחשב שלי בו אני עובד על האתר הוא נראה מצויין, אך במחשבים אחרים עם רזולוציה אחרת (או אצלי עם רזולוציה אחרת) כל העיצוב והפורמט של האתר פשוט נדפק ונהרס. השאלה אם יש סקריפט, או כל דרך שהיא לגרום לעיצוב ולמבנה להשאר בכל רזולוציה, בלי להתחיל לעצב את האתר מחדש עבור כל רזולוציה שהיא. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  8. Started by skywalker13,

היי. נתנו לנו בבית ספר לכתוב תוכנה שקולטת תאריך כלשהו נגיד: 2005 ,11 ,2 (שבמקרה זה היום הולדת שלי... חחחחחח...... ) ומדפיסה את היום שלמחרת: 2005 ,11 ,3. עכשיו צריך לקחת בחשבון שהתוכנה תוכל גם כמובן להחליף חודשים במקרה שנגיד היום שווה ל-31 או שנים. צריך גם לקחת בחשבון שיש חודשים אם 31 ימים ואם 30 ימים ויש את פברואר שזה 28 יום ובשנה מעוברת (שנה שמתחלקת לארבע) בפברואר יש 29 ימים. אז התחלתי לכתוב את התוכנה (בסי כמובן!) (משתמש בבורלנד) הכל טוב ויפה עד שנתקלתי בבעיה. זה מה שכתבתי: #include<stdio.h> #include<conio.h> void main() { clrscr(); int num1,num2,num3; printf("Please enter a date\n"); scanf("%d%d%d",&num1,&num2,&num3); i…

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  9. Started by Daniel Ben Hayoun,

אהלן אולי מישהו כאן יוכל לעזור לי. מי שיצא לו להשתמש ב aws api gateway : אני מנסה לבנות מין database שאוגר את כל הבקשות והתשובות מ api מסוים ( לא משנה איזה נניח example.com) ומשנה אותם קצת ( נניח מוסיף header) שובר על זה את הראש כבר כמה ימים טובים ולא מוצא דרך , אם מישהו יצא לו לעשות משהו כזה אשמח לעזרה * הפרויקט הוא על aws api gateway אז אני חייב להשתמש בממשק הזה אז פתרונות של מוצרים אחרים לא יעזרו כאן משהו כזה:

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  10. Started by B0necrack3R,

האלן חברה.. יש לי בעיה קטנה! כשאני מנסה לעדכן קובץ MDB של acces דרך קוד ASP הוא כותב לי ש file is read only למרות שהוא לא ,וכשניסיתי על מחשב אחר הכל פועל בסדר! אני מצרף לכאן את קוד ההתחברות לקובץ אבל לא נראה לי שזו הבעיה.. אני משתמש בwinXP . מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? ואיך לפתור אותה? תודה מראש!! set cn=server.CreateObject("ADODB.Connection") cn.open "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & Server.MapPath("yozma.mdb") Set rs = server.CreateObject ("ADODB.Recordset") SQL = "Select * from tblyozma" rs.Open SQL, cn, 2, 3

11. Started by orlupo,

התחלתי לבנות תוכנית ונתקעתי בה בשגיאות קומפילציה שלא מובנות לי: #include <iostream.h> #include <graphics.h> #include <stdlib.h> #include <conio.h> #include <dos.h> void grid () { const maxx=getmaxx(); const maxy=getmaxy(); line(maxx/3,0,maxx/3,maxy); line(maxx/3*2,0,maxx/3*2,maxy); line(maxx,maxy/3,0,maxy/3); line(maxx,maxy/3*2,0,maxy/3*2); } void player (int *num) { int maxx=getmaxx(); int maxy=getmaxy(); int i; settextstyle(SANS_SERIF_FONT, HORIZ_DIR,4); if(*num==2) { setcolor(15); outtextxy(maxx/2-80,maxy/2-25,"First Player"); delay(2000); setcolor(0); outtextxy(maxx/2-80,maxy/2-25,"First Player"); *num=1; } if(*num==1) { setcolor(15…

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  12. כחלק מהפרוייקט במדעי המחשב של י"א אני צריך לבנות אתר. הוספתי שמירה של נתונים של טופס הרשמה עם ASP.NET , אך כשאני מריץ את הקטע מופיעה ההודעת שגיאה הבאה: The XML page cannot be displayed Cannot view XML input using XSL style sheet. Please correct the error and then click the Refresh button, or try again later. -------------------------------------------------------------------------------- A name was started with an invalid character. Error processing resource 'file:///C:/Users/Amit2/Documents/website/Register.... <%@ Page Language="C#" Debug="true" AutoEventWireup="true" CodeFile="Register.aspx.cs" Inherits="Register" %> -^ משהו יודע איך מתגברים על הבעייה? ת…

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  13. Started by refael1983,

בניתי אתר (בשפת ASP+JAVASCRIPT+SQL+HTML ) שבו המשתמש מזמין רכב מהיום להיום, הוא בוחר שעת לקיחה ושעת החזרה (יש דף של הזמנה מהיום להיום ודף של הזמנה עתידית ) בדף של ההזמנה היומית יצרתי שני משתנים אחד מקבל את השעה הנוכחית ואחד מקבל את הדקה הנוכחית יצרתי ארבעה אוביקטים של option בשעת הלקיחה אחד מיצג את שעה בו יש מספרים בין 0 ל-23 ואחד את הדקות בו יש בין 00 -ל55 בקפיצות של 5 ובשעת החזרה אחד מיצג את שעה בו יש מספרים בין 0 ל-23 ואחד את הדקות בו יש בין 00 -ל55 בקפיצות של 5 מה שאני רוצה שכאשר המשתמש נכנס לדף של ההזמנה היומית אוטומטית תופיע לו השעה הנוכחית באוביקט OPTION בשעת הזמנה ובשעת חזרה החזרה ( והדקות הדקה הנוכחית עם תוסםת של 10 דקות תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  14. Started by davidcohen,

היי אני מחפש פקודה פשוטה ב java ואני לא מוצא... אני רוצה את הindex של אות מסויימת במחרוזת. נגיד יש לי את המחרוזת abcdefg אז אני רוצה פקודה שתתן לי את המיקום של האות e (האינדקס שלה), מישהו מכיר את הפקודה?

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  15. Started by Mr Gadget,

האם יכול להיות ש WinXP חוסם את היציאה המקבילית(LPT) של המחשב? לדוגמא: אני מתכנת בשפת C עם התוכנה BorlandC של DOS + חומרה כאשר אני מריץ את התוכנה בסביבת עבודה של Windows זה מתחלק לשני מקרים Win98-עובד ואין שום בעייה +החומרה שמחוברת ל LPT מגיבה ועובדת WinXP-התוכנה עובדת ורצה אבל אין שום תגובה של החומרה שמחוברת ל LPT האם זה נכון ש WinXP חוסם את הפורטים של היציאה המקבילית?

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  16. Started by b127,

ניסיתי להעתיק נתונים ממאגר אחד לשני, והיתה קריסה מסויימת. ועכשיו המאגר התרוקן. יש לי את קבצי הIBDATA עם קבצי הLOG האם יש דרך לשחזר את הנתונים, מדובר בנתונים בשווי עצום. מי שיודע על דרך ורוצה לעזור טלפונית או באימייל שיפנה אליי. binyamin@photoworld.co.il בתודה לעוזרים, וגם בתשלום זה אפשרי.

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  17. Started by MATTAN,

יש לי בעיה בתוכנית עם הלולאה ורציתי לדעת איך לפתור אותה ,הבעיה היא שאני רוצה שבסוף התוכנית התוכנית תשאל אותי עם לצאת או לא . הינה הקוד #include <stdio.h> void main() { int a; int b; char c; printf("enter number: \n"); scanf("%d",&a); printf("enter number: \n"); scanf("%d",&b); printf("the sum is : %d \n",a+b); do{ printf("do you want to quit ? \n"); scanf("%c",&c); }while (c=='y'); }

18. יש לי רשימה של "הגדרות" שבנויות בצורה הבאה: key:'property' key:'property' key:'property' key:'property' key:'property' ... אני מחפש להפריד את ההגדרות עם key מסויים (יש לי ברשימה כמה עם אותו key וה property משתנה בינהם) ולהכניס את ה property שלהם לתוך מערך סטרינג. ניסיתי להשתמש בביטוי רגולרי, אבל אני ממש בור בקטע הזה ולא הולך לי. לא עולה לי בראש דרך פשוטה לבצע זאת, אז אני אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  19. Started by Lidor2000,

קיבלתי תרגיל לבנות תוכנית בג'אווה שמאפשרת לי לצייר ריבועים בגרירה של העכבר(בדומה לצייר) הבעיה שלי היא שלמרות שנתתי לו את הפקודה me.getX() הוא לא מקבל את הY/X המדוייק ומצייר את הריבוע ליד. למישהו יש מושג?

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  20. Started by Eviljelly,

אהלן, יש לי בסיס נתונים ובתוכו טבלה שאותה אני מעדכן ממספר מקורות מידע שונים (לצורך הפשטות נאמר שני מקורות מידע). הצרה היא שמקור מידע אחד מתעדכן בקצב איטי יותר מהשני , והשני לא מכיל את כל המידע כמו הראשון. ולכן רק שילוב של שניהם יתן לי תמונה מדוייקת של מה שקורה. הצרה היא שעדכון מהמקור מידע האיטי יכול לדרוס מידע חדש שהגיע מהמקור המהיר, יש שדות שהערך בהם יכול להתקדם רק בכיוון מסויים ואז אין בעיה אבל יש שדות שלא וכאן אני נתקע קצת. אשמח לשמוע רעיונות לפתרון הערה, אני משתמש ב MySQL ו Java אבל השאלה לא קשורה לשפת כל שהיא. תודה

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  21. Started by SpiritKnight,

http://planet.nana.co.il/havoc1/form.html משום מה, הבדיקות לטופס שנמצאות בתוך הפונקציה לא מתבצעות. כפי שניתן לראות הגאווה פעילה בטופס(יש פופאפ וטקסט של document.write) אך הפונקציה לא מתבצעת. רעיונות?

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  22. Started by el101,

תיכנסו לפה גם ב-IE וגם ב-FF ה bullets בתגית <ul> הם ברווחים שונים - למה זה? ניסיתי לשחק עם הmargin לשנות 15+ או 15- אבל לא מצליח (בדפדפן אחד זה מסתדר, בשני מתפקשש) איך אני מסדר את זה?

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  23. אני בונה כרגע פורטל ושאני מנסה להיכנס אליו עם דפדפן EXPLORER אני לא מצליח ועם FIREFOX הוא רץ חלק הפורטל מבוסס HEBNUKER בבקשה עזרה!

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  24. Started by kisin,

שלום, אני חדש בתכנות של windows application, יש לי רקע של שנים בתכנות אתרים בכל השפות ועכשיו אני רוצה לעבור לתכנות אפליקציות. יש לי שאלה קטנה, בניתי תוכנה ואני יוצר לה תפריט כמו שיש לכל תוכנה (file,edit,help...), איך אני יוצר את הדף הזה שיש לכל תוכנה שנקרא ABOUT. לדוגמא, הדף about בתפריט help שיש לאינטרנט אקספלורר. איך אני יוצר כזה דף אצלי בתוכנה?

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  25. Started by i_D_A_n,

אני מחפש מתכנת מחשבים שיש לו תואר ראשון לפחות במחשבים כדי לעשות עבודה גמר במחשבים של 4 יחידות.. לא משנה איזה שפת תכנות כי תוך כדי הפרויקט הוא צריך ללמד אותי את השפה שהוא עובד בה ועושים את העבודה ביחד. מי שמעוניין שיכתוב לי פה ואני אצור איתו קשר כי אני צריך את זה עד ל25 בדצמבר.. ממש דחוף.. תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.