עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by B0necrack3R,

בעמוד 1: הגדרתי Application("a(5)") int i for i=0 to i=5 Application("a(i)") = 0 i=i+1 next קישור לעמוד 2! עמוד 2: int inx Application("a(ind)") = x (-משתנה עם ערך מספרי כלשהו) ind = ind +1 העמוד עושה redirect עד ש ind=4 -קישור לעמוד 3 עמוד 3: dim i for i=0 to i=5 response.write application("a(i)") i = i+1 next אז עד כה התוכנית אמורה להדפיס את הערכים אשר התקבלי בעמוד 2 נכון? במקום זה מודפסים הערכים שהתקבלו בעמוד 1 מה יכול להיות הבעיה?? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  2. Started by zolder,

אני מנסה להריץ משהו ועשיתי בץ',הוא עובד והכל בסדר אבל שאני עושה עוד אחד בכדי להריץ את אותו בץ' ראשון למשל כמה פעמים יש לי בעיה. זה הבץ' הראשון: echo off @echo off פה הנתיב set a=10 :loop הקובץ שאני מריץ\300%a%.cap set/a a=%a%+1 if not %a%==12 goto loop echo end of loop :end זה השני : echo off @echo off set x=0 :loop נתיב\הבץ' הראשון echo %x% set/x x=%x%+1 if not %x%==10 goto loop echo end of loop :end

3. יש לי קוד שמציג את התפריט מהMYSQL באמצעות השאילתה הזאת function get_all_subjects() { global $connection; // get id and linkpage from page database $sqlCommand="SELECT id,linklabel FROM pages ORDER BY pageorder ASC"; $query=mysql_query($sqlCommand,$connection) or die(mysql_error()); // Use returned data $menuDisplay=''; while ($row= mysql_fetch_array($query)){ $pid=$row["id"]; $linklabel=$row["linklabel"]; $menuDisplay .='<li><a href="index.php?pid=' . $pid . '">' .$linklabel . '</a></li>'; } return $menuDisplay; } וקוד שמציד את התוכן של אותו נושא באתר באמצעות השאילתה הזאת …

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  4. שלום. אני אשמח אם מישהו בבקשה יביא לי קוד של קובץ BAT שברגע שאני אכנס אליו הוא יפתח לי את הCMD כבר מנווט לתיקיה c:\a תודה

• 23 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by moskitos,

קודם כל התרגיל מצורף בקובץ. כרגע אני מתמקד ב-2 הקלאסים הראשיים: Team ו-Game. לגבי vector of Games played by the team אני לא ממש מבין אם רוצים ממני מערך של משחקים לכל קבוצה או שאולי מתכוונים למערך של כל המשחקים של כל הקבוצות שנראה לי יותר הגיוני. int GameCount(Team t2) - במתודה הזו הייתי שמח לעזרה כי לא ממש הולך לי, מה שיש לי עד עכשיו זה זה: using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; using System.Collections; using System.IO; namespace test { public class IncorrectTeamID : ApplicationException { public IncorrectTeamID(string message) : base(message) { } } public class Game { int HostTeamID; …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by gshhar,

יש לי תוכנה שמריצה קבצים מסויימים אחד אחרי השני, כאשר יש הפרש של למעלה משנייה בין קובץ לקובץ אני רושם בתוכנה שהיא מחכה X שניות לקובץ הבא, מה שאני רוצה לעשות זה שאם למשל התוכנה רושמת לי כמו שהיא רושמת עכשיו "waiting for the next file ...X sec" אז שהיא תספור אחורה כל שנייה למשל אם התוכנה מחכה 4 שניות אז בעזרת טיימר לאחר שנייה זה ירד ל-3 וכד'. זו המתודה שלי שבעצם נכנסת ל-if מתי שהקובץ הבא יגיע אחרי למעלה משנייה (המתודה הזו בעצם נמצאת בתוך פונקציה שדוגמת את האובייקט שלי שמריץ את הקבצים ופועלת בהתאם אם פרופרטי מסויים השתנה) ואז אני רוצה שהטיימר יופעל כאשר המשתנה fileData.nextFile הוא int והוא בעצם אומר בעוד כמה שניות הקובץ הבא יופיע, ניסיתי לעשות את זה עם טיימר אבל לא הלך לי,…

• 24 תגובות
    • 4.6k צפיות
  7. אני אמור להגדר משתנה בשם destination ולאתחל אותו במחרוזת "New York" בעזרת ה-case הבאים: תמונה ראשונה זה מה שאני עשיתי: תמונה שניה יש לי טעות בשור של Las Vegas מישהו יכול לתקן אותי? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 907 צפיות
  8. Started by Lirans,

שלום אני מנסה לכתוב תוכנית שקולטת מספר תווים מהמשתמש. אני יודע באיזו פקודה להשתמש (scanf) אבל אני לא מצליח לישם דבר מסוים. ברגע שאני נותן למשתמש להכניס את התווים יש למשתמש אפשרות לכתוב ולמחוק תווים וללחוץ אנטר כשהוא רוצה כדי לאשר את הקליטה. מה שאני רוצה לעשות זה שכאשר המשתמש לוחץ על אות או מספר כלשהו במקלדת אז שהאות/מספר יקלטו ישר בלי שהמשתמש יוכל לשנות או ללחוץ אנטר כדי לאשר. תודה לעוזרים

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by satlan1,

:s05: יש לי תרגיל לש"ב ואני צריך עזרה. נתון מערך בגודל N , במקומות הזוגיים נתונה סידרה מספרים עולה ובמקומות האי-זוגיים סידרת מספרים יורדת. צריך למיין את הסדרה שתהיה סידרה עולה. ראיתי כמה הודעות מתחת על שיטת מיון בועות... אבל המורה לא התכוון שנמיין לפי זה שהוא נתן את התרגיל(אם הוא היה מתכוון לשיטה הזאת הוא היה נותן סתם מערך...). יש למישהו רעיון איך לעשות את זה? ניסיתי לעשות עם מערך עזר שיקח איבר מההתחלה ומהסוף, אבל לא יצא לי כלום מזה:\ אה ועוד שאלה, יש כזאת שיטת מיון שלוקחת מקסימום במערך ומעבירה אותו להתחלה וככה ממיינת את המערך? אם כן מישהו יכול בבקשה להביא את התבנית או את השם של השיטה תודה :-*

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  10. יש לי ת'תרגיל הזה קיצר עשיתי #include <stdio.h> #include <conio.h> #include <math.h> int main(){ int num1, num2, num3, sec=0; char letter; float p,S,delta, x1, x2; printf("Please enter the letter: "); scanf("%c",&letter); printf("Please enter the numbers: "); scanf("%d%d%d",&num1,&num2,&num3); if(letter=='C'){ if(num1>23 || num1<0 || num2>59 || num2<0 || num3>59 || num3<0) printf("The time is illegal"); else{ sec=num1*3600+num2*60+num3; if(num1>=0 && num1<13) printf("By %02d:%02d:%02d AM, %d seconds have passed",num1,num2,num3,sec); else printf("By %02d:%02d:%02d PM, %d seconds h…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by blork1,

http://mygoldstar.ios.st אני לא יודע מה סוג האתר הזה PHP או ASP? והאם אני יכול להעביר אותו למשל אם הוא ASP האם אני יכול להעביר את כולו ל-PHP.?

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  12. Started by carman6,

שלום, אני לומד מחשבים שנה ראשונה בכיתה י' ואנחנו עכשיו לומדים c#. בקיצור, קיבלתי עבודה לחופש ויש לי תרגיל אחד שעדיין לא הצלחתי לעשות כי יש שם פקודות שעדיין לא למדתי. זה התרגיל- כתוב תוכנית המקבלת כקלט את השעה הנוכחית (שעה ודקות). התוכנית תחשב ותדפיס את השעה בעוד X דקות (X קלא לתוכנית). שים לב: ביממה 24 שעות. תודה לכל העוזרים.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. זה אמור להיות לכם ממש בקטנה : כתוב תרשים זרימה שקולט מספר שלם חיובי N ,הדפס את סכום כל המספרים הטבעיים מ- 1 עד המספר שנקלט כולל. אשמח אם משהו יעזור לי לראות את הדרך שהוא הגיע לפתרון . תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  14. Started by Zeev86,

היי. אני יודע שיש אינספור תוכנות כאלה. אני עושה את זה כתחביב וכי התחום הזה מעניין אותי (: נתחיל מזה, שאני רוצה להבין את השיטה. יש HOST, ויש Client. באיזו שיטה ההוסט שולח לclient נתונים כך שהצד של הclient רואה את התזוזה של העכבר וכל הפעולות האחרות בצורה "כמעט" חלקה? אם אני אשלח מhost לclient קוורדינטות של העכבר, זה לא יכביד את רוחב הפס? המטרה שלי תהיה אפשרות לפתוח את הclient על אינספור מחשבים וכולם יקבלו את אותה הפעולה של host. לאחר שאני פותר את הבעיה הזאת. איך אני בודק שהמחשב אכן קיבל פקודה והסימן של העכבר בכל הclients תואם לhost? הרי קיימת רזולוציה שונה. איך המתכתים מתגברים על הבעיה הזאת?

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  15. שלום לכולם, אני צריך עזרה במשהו שאני לא מצליח למצוא כיצד לעשות אותו. אני צריך לשלוף רשימה של תיקיות וקבצים שנמצאים בשרת FTP מסוים שיש לי את הפרטים של השרת. כיצד אני יכול לעשות את זה ב PHP ? את רשימת הקבצים לא הסתבכתי כי יש פונקציה כזאת, ftp_nlist . אני לא מצליח להשיג פונקציה שתיתן לי גם את רשימת התיקיות שיש ב FTP. כיצד אני יכול לעשות זאת? שימו לב זה אמור להיות רשימת תיקיות בשרת FTP ואני אמור לשלוף את זה באמצעות התחברות לשרת ה FTP באמצעות פרטי ההתחברות. אודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by SAMSONG,

תיתנו לי פקודות בדוס בבקשה SAMSONG

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by eegg,

יש לי label בתוכנה דומה למחשבון שבניתי אני צריך שיופע כשיש מעל 1000 Kxx וכשיש מספר מעל מיליון אז Mxx

• 7 תגובות
    • 970 צפיות
  18. Started by Psycho17,

צהריים טובים... אני עושה פרוייקט חמש יחידות בגרפיקה ממוחשבת בפסקל...(כן אני יודע שזה קצת מצחיק גרפיקה ופסקל אבל זה מה יש) אני צריך את הקובץ NewDelay.tpu למי שיש ויהיה מוכן לשלוח לי אותו זה יעזור לי מאוד. בתודה מראש אלדד כהן.

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  19. Started by aerosmith,

שלום לכולם, אני צריך את הקוד של מילות חיפוש למנועי חיפוש.. KEY WORDS תודה. גם תגידו לי בבקשה איפה לשים את הקוד. (ב HTML)

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  20. יש לי קובץ HTML פשוט שמפנה את הדפדפן לכתובת אחרת הבעיה היא שגם אחרי שאני מחליף את הלינק בקובץ, עדיין הדפדפנים (גם FF וגם IE) מתעקשים ללכת ללינק הישן, אני מתאר לעצמי שזה בגלל שהם מסתכלים על הקובץ שיש להם בקאש\זיכרון\טמפ ולא מסתכלים על הקובץ החדש.... תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. הי. אני חייב איזה שהוא קוד html של נגן מדיה בסגנון של רדיוס 100 fm. ואם אין אפשר גם משהו אחר. תודה רבה...

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  22. Started by ofir-m,

אני חייב קוד ב-PHP שיפתח לי קישור בחלון חדש.. אני יודע תקוד ב- HTML אבל אותו קוד לא פעול ב-PHP.. אין לי מושג למה.. אם מישהו יכול להסביר לי.. תודה תודהה לעוזרים..

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by nehmia,

אני צריך קומפילר ל-C הכי פשוט שיש שאני רק רושם בו עושה קומפייל ודי לא יותר מזה למשהו יש אחד +לינק?

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  24. חינמי כמובן (נראה לי שיש אולי משהו של מייקרוסופט ?) תודה.

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  25. Started by nehmia,

ואם אפשר לינק מאוד יעזור...

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.