תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מנסה לבנות פונקציה לדיסקרמיננטה שאני מריץ את הדיבגינג אני כל הזמן מקבל את השגיאה: error C2440: '=' : cannot convert from 'float (__cdecl *)(int,int,int)' to 'float' 1> There is no context in which this conversion is possible הקוד שכתבתי: #include <iostream> #include <math.h> using namespace std; float discriminant(int a, int b, int c); void main() { int x,y,z; float disc; cout<<"please enter 3 values for x, y and z\n"; cin>>x>>y>>z; disc=discriminant; cout<<"your result is...\n"<<discriminant; } float discriminant (int a, int b, int c) { float x; x = sqrt((float)b*b-4*a*c); return x; } א…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי אם הוא מכיר מדריך טוב ל-c sharp?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן. אני מנסה כבר זמן ממושך להתחבר למסד הנתונים MySQL שבשרת האכסון שברשותי. להלן הקוד: Public Sub ReadMyData(ByVal connectionString As String) Dim queryString As String = "SELECT OrderID, CustomerID FROM Orders" Using connection As New OleDbConnection(connectionString) Dim command As New OleDbCommand(queryString, connection) connection.Open() Dim reader As OleDbDataReader = command.ExecuteReader() While reader.Read() Console.WriteLine(reader.GetInt32(0).ToString() + ", " _ + reader.GetString(1)) End While ' always call Close when done read…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מתחיל לללמוד java ורציתי לדעת איזה כלי פיתוח אני צריך להתקין על המחשב על מנת לתכנת ואילו תוכנה אני צריך על מנת להריץ את הקוד? תודה רבה,
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
אני תמיד מאבד מעודפים, אז כבר נשמור פה במקום... זהו מקום לזרוק בו לינקים לכלי אינטרנט בכל נושא, לאו דווקא פיתוח אתרים. http://gskinner.com/RegExr/ htaccesstools.com/htaccess-authentication/ http://www.google.com/trends/ http://www.yougetsignal.com/tools/web-sites-on-web-server/ http://who.is/ http://www.lipsum.com/ http://cssminifier.com/ http://www.online-stopwatch.com/ http://imgur.com/
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
הייתי שמח להסבר קצר מה זה sprite מה השימושים שלו ב XNA ? מתי בעצם אני אבחר להשתמש בsprite
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברצוני ללמוד כיצד להשתמש בD3D בC++. ידע בC+ יש לי כבר, ורציתי לדעת איפה יש מדריכים שמראים כיצד להשתמש בD3D, וגם דוגמאות לא יזיקו. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
קודם כל אני משתמש טרי בSQL התקנתי את השרת שלי על לינוקס דביאן אובנטו אני מנסה לפתוח את הקבצי תירגול שהם בPHP SQLSTATE[28000] [1045] Access denied for user '' (using password: NO) וזה נותן לי את זה מחקתי את השם יוזר. איפסתי סיסמא ליוזר שהוא רושם שהוא שאין לו גישה ויש לא סיסמא למרות שהוא רושם שלא מזה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני עובד עכשיו על אקסס ואני רוצה ליצור 3 combo boxes שיהיו תלויות אחת בשניה... כלומר, אם בתיבה הראשונה בחרתי את הארץ ישראל, אני רוצה שבתיבה השניה יופיעו כל הערים הגדולות בישראל... אם בתיבה הראשונה בחרתי את הארץ ארה"ב, אני רוצה שבתיבה השניה יופיעו לי כל הערים הגדולות בארה"ב אני מניח שאפשר לעשות את זה עם מאקרוס או עם VB... אבל אין לי מושג איך אני חייב עזרה בצורה דחופה... ממש דחופה!!! תודה אנשים
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם. אם מישהו יוכל לעשותאת השאלה הבאה זה יהיה נחמד השאלה: נגדיר מערך כמערך "מדרגה" אם ערכיו מקיימים את התנאים הבאים: יש בו ערכים זהים בזוגות. כלומר הערך הראשון זהה לערך השני, השלישי ולרביעי, וכן הלאה. קיים הפרש זהה בין הזוגות הזהים וההפרש הוא מספר חיובי גדול מ-0. דוגמא למערך מדרגה: [13][13][9][9][5][5][1][1][3-][3-] כתוב פעולה המקבלת מערך arr בגודל זוגי N ומחזירה את ההפרש בין המדרגות אם המערך הוא מערך "מדרגה", אחרת יוחזר 1-. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
זה אמור להיות נסיון לתוכנית של חישוב מטריצה של 3x3. אם מישהו יסביר מה לא נכון זה באמת יהיה יפה מצידו. #include <iostream.h> int menu(int ans,int arr[3][3]) { int a,b; cout<<"\t\tCurrent table is:\n\n"; for(a=0; a<3; a++) { for(b=0; b<3; b++) cout<<matrix[a]<<"\t"; cout<<"\n"; } cout<<"\nWhich action do you want to perform?"; cout<<"\n\t1.Add two lines"; cout<<"\n\t2.Multiply a line by a number"; cout<<"\n\t3.Divide a line by a number"; cout<<"\n\t4.Exit\n"; cin>>choice; return(ans) } void add(int &x, int &y) { x …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אין לי ידע בנושא הזה והייתי רוצה ללימוד קצת עליו אז מאיפה אני צריך להתחיל?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, נתנו לי תוכנית לבנות רייבוע קסם למי שלא יודע על מה מדובר אז אין טעם... קיצר ניסתי לבנות את זה ואני לא יודע 2 החוקים הראשונים עובדים אבל החוק השלישי לא טוב כאילו זה לא יורד שורה ואמרתי לו לרדת עם מישהוא מוצא תבעיה תודה.. Program Kesem_Do; Uses crt; Const n=5; Type Viper=array[1..n,1..n] of integer; Procedure Eipos(var non:viper); { Eipos Main Procedure } var i,b:integer; begin for i:=1 to n do for b:=1 to n do non[i,b]:=0; end; Procedure Kesem(var non:viper); { Kesem Main Procedure } var x,y,mone:integer; begin { Of Kesem Procedure } …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הפונקציה הזאת היא נכונה? void delete(Node* n) if(!n)return 0; Node* temp temp=n free(temp) delete(n->next)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הי, יש לי IFRAME שלתוכו אני טוענת קבצי PDF. לפעמים אין צורך שיראו את ה IFRAME אז רשמתי את הפונקציות האלה בג'אווה סקריפט. function hideIFrame(){ var divobj = document.getElementById("divframe"); divobj.style.display="none"; } function showIFrame(){ var divobj = document.getElementById("divframe"); divobj.style.display="block"; } function loseFocus(){ var divobj = document.getElementById("divframe"); if (divobj.style.display == 'block') { divobj.style.display="none"; divobj.style.display="block"; } } קבצי ה PDF מתחלפים רק כשהפעולה לא מתרחשת במקביל להצגה של הIFRAME אם אני צריכה להחליף PDF ובו זמנית להפוך את הIFRAME לנראה אז זה כבר לא…
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
תחילה אני ארשום לכם את הקוד שרשמתי ואחרי זה אסביר שתבינו מה הבעיה... זה הקוד : string _dataString = ""; protected void Page_Load() { DataSet _ds = new DataSet(); _ds.ReadXml(Server.MapPath("Customers.xml")); DataTable _dt = new DataTable("Menu"); /* creating Columns to Ment table */ DataColumn _dc; _dc= new DataColumn("name"); _dt.Columns.Add(_dc); _dc = new DataColumn("price"); _dt.Columns.Add(_dc); _dc = new DataColumn("calories"); _dt.Columns.Add(_dc); _ds.Tables.Add(_dt); DataRow _dr = _ds.Tables["Menu"].NewRow(); _dr["name"] = "yori"; …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש במחשבי מאק אפליקציה לכתיבת קוד ב#c? או שחייבים להתקין ווינדווס?
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה לבנות לעצמי סביבת עבודה עם GRAILS בבית, פשוט יצאה הגירסה הראשונה ומעניין לי הסביבת עבודה והשפה (GROOVY), עדיין לא הבנתי איך אני עושה את זה.. האם אני צריך IDE נוסף מעבר לGRAILS עצמו ? האם התקשורת מול GRAILS היא רק בשורת פקודות ? אולי חסר לי משהו בהבנה הבסיסית... מישו יכול לעזור ?
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
נניח שהמחלקה שלהלן מממשת עת חיפוש בינארי (עץ ממוין) לכל אובייקט במחלקה NODE יש גם שדה _father שמצביע על האב public class Node { private int _number; private Node _leftSon, _rightSon, _father; public Node (int number) { _number = number; _leftSon = null; _rightSon = null; _father = null; } public int getNumber() {return _number; } public Node getLeftSon() {return _leftSon; } public Node getRightSon() {return _rightSon; } public Node getFather() {return _father; } } נתונות 3 השיטות הבאות: public static Node what (Node root) { if (root == null) return null; if (root.getRightSon() != null) return f (root.getRightSon()); return g (root); } …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי. אני יודע שיש אינספור תוכנות כאלה. אני עושה את זה כתחביב וכי התחום הזה מעניין אותי (: נתחיל מזה, שאני רוצה להבין את השיטה. יש HOST, ויש Client. באיזו שיטה ההוסט שולח לclient נתונים כך שהצד של הclient רואה את התזוזה של העכבר וכל הפעולות האחרות בצורה "כמעט" חלקה? אם אני אשלח מhost לclient קוורדינטות של העכבר, זה לא יכביד את רוחב הפס? המטרה שלי תהיה אפשרות לפתוח את הclient על אינספור מחשבים וכולם יקבלו את אותה הפעולה של host. לאחר שאני פותר את הבעיה הזאת. איך אני בודק שהמחשב אכן קיבל פקודה והסימן של העכבר בכל הclients תואם לhost? הרי קיימת רזולוציה שונה. איך המתכתים מתגברים על הבעיה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
זה לא במאה אחוז קשור לפורום אבל אתם היחידים שכנראה תוכלו לעזור...: משום מה האקספלורר שלי הפסיק לפתוח עמודים שמסתיימים ב asp. יכול להיות שזה נהיה אחרי שהתקנתי autopatcher xp של גרסת נובמבר..בכל אופן אי אפשר להחזיר את זה חזרה...ניסיתי reset web settings, restore defaultsומחיקה של כל מיני רכיבים- אבל שום דבר לא עוזר. בפיירפוקס הכל עובד בסדר גמור, כך שהבעיה היא באקספלורר. מישהו יכול לתת לי רעיון של מה אני יכול לעשות עם ה ASP הזה?
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם.... יש לי מחשב יחסית ישן (לא דואל) ועליו מותקנת מערכת הפעלה Windows Xp... לפני כמה חודשים המחשב החל לשלוח לי מסכים כחולים ובהם פירוט הבעיות במחשב בשפת תכנות כנראה (במספרים)... הנחתי שהזיכרון הפנימי נשרף ולכן השקעתי וקניתי Kingston 512Mb 400Mhz Cl3 DDR גם לאחר חיבור הזיכרון החדש למחשב הבעיה לא פסקה..... התחלתי בחיפושים אחר הבעיה ולא הצלחתי למצוא אותה... לכל העוזרים שירשמו תגובה לחפש בגוגל כבר עשיתי את זה ולא בדיוק הבנתי מה הם רוצים... והרי הבעיה.... אשמח לפתרון.... תודה.... כמובן שבמסך הכחול היו כתובים עוד דברים אבל לפניכם החלק החשוב DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP - 0X000000D1 (0XC4D07D35,0X00000002,0X00000001,0XF87354F9 USBHUB.SYS - ADDRESS F87354F9 BASE AT…
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי עוד כמה ימים מבחן בASM, והמורה איפשרה לנו להביא דפי עזר. האם מישהו הכין דפים דאלה איי פעם שמרכזים את כל הפקודות השונות וכו, ויכול לתת לי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-