תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
יש קוד כזה: #include <stdio.h> int main(){ return 0; } האם התוכן של STDIO יכנס לקובץ אחרי הקומפילציה? ההיגיון אומר שכן, אלה עם הקומפיילר יודע לעשות אופטימיזציה ו"לגזור" קוד שלא השתמשתי בו. אשמח לתשובה. תודה רבה מראש.
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום חברים מה הקוד להכנת "כפתור עריכה" כמו כאן בפורום הזה שיש את כפתור העריכה תודה
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
טוב חברה פתרתי את הבעיה. - צריך להוסיף לקוד הActionScript 3.0 קוד params="invisible" והופ זה מסתדר... תודה חברה! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני יושב עליה כבר יותר משעה. ניסתי לפתור לבד ולא הצלחתי זה מה שהצלחתי: int num_of_players; int rolling; int zover_while=0; char stoping; Console.Write("Enter the number of the playeres: "); num_of_players = int.Parse(Console.ReadLine()); string[] color = new string[num_of_players]; for (int i = 0; i < num_of_players; i++) { Console.Write("Player number {0} enter color: ", i + 1); color[i] = (Console.ReadLine()); }//for stoping=char.Parse (Console.ReadLine()); while (stoping != 'Q') { zover_while++; stoping = char.Parse(Console.ReadLine()); } …
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
זה אולי קצת מביך לשאול בכלל מהי מתודה ;D,אבל האמת היא שאני באמת לא יודע ואם מישהו יוכל להסביר לי אני אשמח מאוד. תודה עומר.
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
היי. אני יודע שיש אינספור תוכנות כאלה. אני עושה את זה כתחביב וכי התחום הזה מעניין אותי (: נתחיל מזה, שאני רוצה להבין את השיטה. יש HOST, ויש Client. באיזו שיטה ההוסט שולח לclient נתונים כך שהצד של הclient רואה את התזוזה של העכבר וכל הפעולות האחרות בצורה "כמעט" חלקה? אם אני אשלח מhost לclient קוורדינטות של העכבר, זה לא יכביד את רוחב הפס? המטרה שלי תהיה אפשרות לפתוח את הclient על אינספור מחשבים וכולם יקבלו את אותה הפעולה של host. לאחר שאני פותר את הבעיה הזאת. איך אני בודק שהמחשב אכן קיבל פקודה והסימן של העכבר בכל הclients תואם לhost? הרי קיימת רזולוציה שונה. איך המתכתים מתגברים על הבעיה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
אני רוצה ליחס את cout לקלאס שאני כותב. (אני יודע שהוא assignable, הוא מסוג - ostream_withassign) את הקלאס שאני כותב אני רוצה לרשת נניח מ ostrstream . הבעיה היא שאם אני מממש אופרטורים >> הם לא נקראים כשאני כותב >> cout. (אני חושב שזה בגלל שהאופרטורים >> בקלאס ostream הם לא virtual.) המטרה שלי היא שכשכותבים >> cout אני אוכל לבצע מניפולציות על ה data, ואז נניח לשלוח אותו לפונקציה אחרת, אבל אני צריך את היכולות של ostrstream (להפוך double ל string וכו...) מה עושים? תודה מראש, יובל
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אז ככה כתבתי תוכנית כזו בגן משחקים יש כניסה לשני מבוכים SMALL וBIG. המבוך BIG מיועד לאנשים שגובהם 1.70 ומעלה, והמבוך SMALL מיועד לאנשים שגובהם פחות מ 1.70. א. כתוב תכנית בפסקל שתקלוט את הגובה של כל אחד מהאנשים המגיעים לכניסה, ותדפיב את שם המבוך שאליו יכנס. התכנית תמנה מספר האנשים שנכנסו לכל אחד מהמבוכים ביום מסויים. ב. מפעילי המבוכים מקבלים היום בונוס, המחושב כך: מפעיל המבוך BIG מקבל בונוס אחד עבור כל 15 אנשים שנכנסו למבוך במשך היום. מפעיל המבוך SMALL מקבל בונוס אחד עבור כל 20 אנשים שנכנסו למבוך במשך היום. לדוגמא: אם ביקרו במבוך BIG 39 אנשים, יקבל המפעיל 2 בונוסים. אם ביקרו במבוך SMALL 80 אנשים, יקבל המפעיל 4 בונוסים. הוסף הוראות לתוכנית בסעיף א, כך שהתוכנית תח…
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני לא מבין בשאלה הזאת מספר דברים והתשובות שלה עוד יותר לא מובנות לי. אשמח להסבר..
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני לא בטוח שכאן המקום כי אני אישית לא מתכנת. יש לנו כאן מס מחשבים עם ויזואל סטודיו 2008 עם חבילת שירות 1. במחשב אחד התחילה לפני כמה ימים בעיה שברגע שנכנסים לעבודה נתקע עד שעולה משהו ובנוסף במשאבי מערכת השימוש מעבד קופץ ל-50% . מצאתי בגוגל מספר אנשים עם בעיה דומה אבל לא ראיתי אפילו פתרון אחד. מישהו מכיר ? יודע ? רעיון מה לבדוק ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
חבר שלי ואני יצרנו משהו (הוא ייצר אני עיצבתי) זה תוכנה שפועלת על 6 סרביסים בייחד ב TASK MANEGER ...... השאלה שלי אני אני מסתיר אותם ? איך אפשר להסתיר סרביס שפועל ב TASK MANEGER ??? זה סתם לוקח המון מקום בTASK..... לפעמים זה גם 8 סרביסים רצים בשביל אותה התוכנה איך אני מסתיר אותם שלא יופיעו לי בTASK MANEGER וכמובן איך אני מחזיר למצב רגיל אחרי ההסתרה ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אוקיי יצרתי קובץ ASP שמעדכן לי איזהשהו פרט במסד נתונים (access) הוא נראה ככה: <html dir="rtl"> <head> <title> </title> <% Set oConn = Server.CreateObject("ADODB.connection") oConn.Open "driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)};" & _ "dbq=" & Server.MapPath("Data.mdb") & ";" & _ "Uid=admin;" & _ "pwd=;" Set rs = Server.CreateObject("ADODB.Recordset") mySQL =" UPDATE users " mySQL = mySQL & "SET nick = " mySQL = mySQL & "'" mySQL = mySQL & Request.QueryString("new_nick") mySQL = mySQL & "'" mySQL = mySQL & "WHERE nickname = " mySQL = mySQL & "'" mySQL = mySQL & Request.QueryStri…
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להשתמש בקוד חופשי שנמצא ב: http://www.google.com/codesearch?q=+lang:java+get+download+speed+show:dD6xJDkZU3o:Uafz_S_acQs:0qKQjegzLyM&sa=N&cd=1&ct=rc&cs_p=http://www.limewire.org/limewire.zip&cs_f=gui/com/limegroup/gnutella/gui/init/SpeedWindow.java#a0 הבעיה היא שהוא אומר לי שהספריות הבאות חסרות לי: import com.limegroup.gnutella.SpeedConstants; import com.limegroup.gnutella.gui.GUIConstants; import com.limegroup.gnutella.gui.GUIMediator; import com.limegroup.gnutella.settings.ConnectionSettings; import com.limegroup.gnutella.settings.DownloadSettings; לא נגעתי ב JAVA בערך שנתיים, ואני לא ממש יודע איך אני משיג את הקבצים הנחוצים. …
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
היי אנשים, אני מעוניין להתחיל ללמוד שפת C, ומחפש מדריכים מומלצים ברשת לכך. [יש לציין שאני מתכנת עם ניסיון, לכן אני מחפש מדריכים שילמדו את שפת C ולא מדריכים שילמדו תכנות מ-0 באמצעות שפת C] תודה
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
http://www.ariel.com.au/jokes/The_Evolution_of_a_Programmer.html
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אז ככה אין לי שום ידע בשפת תיכנות כלום ואני רוצה להתחיל לילמוד 1.אם איזה שפה להתחיל? 2.אפשר מדריכים? 3.אם איזה תוכנה משתמשים לתוכנה?
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
בניתי בשביל הכיף (כן, אני אוהב את זה ) משחק poker בסגנון texas hold 'em בג'אווה. הכל עובד מצויין אבל זה מעצבן שהכל דרך הconsole. בגלל שאני לא מכיר דרך אחרת נכון לעכשיו, כל פעם יש פלט של "בחר מספר שחקנים", "מספר שחקנים מבוססי-מחשב" הקש 1 בשביל זה 2 בשביל זה... בקיצור זה דיי awkward. אופן העבודה הכללי של התוכנה הוא שכל שחקן הוא טיפוס, השחקנים הם במערך של שחקנים שהתשמש הגדיר את הגודל שלהם מראש, אני מסמן במערך איזה שחקנים הם computer-based, כשמגיע תור של שחקן שהוא אנושי אני נותן לו לבחור מה לעשות, check/raise - בכמה, כמובן כשהוא מעלה הגודל של הקופה גדל הכסף שלו קטן וכו',כמובן הכל בגדר מה שמותר לו לפי החוקים, כשמגיע תור של שחקן שהוא computer-based אני בודק מה יש לו ולפי זה אני…
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום יש לי עבודה להכין במחשבים ונתקלתי בבעיה שאני לא יודע מה לעשות הבעיה היא שאני מתחבר למשתמש נגיד adi זה לא משנה לי את התפריט יש שני קצבים יש login ו תפריט login <%-- Document : login Created on : 18/04/2012, 13:50:55 Author : student --%> <jsp:useBean id="membersdb" class = "jdbc.ForDataBase"/> <%@page contentType="text/html" pageEncoding="UTF-8"%> <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd"> <html dir="rtl"> <body dir="rtl"> <center> <jsp:include page="menu.jsp"></jsp:include> <h1 align="center">התחברות</h1> <f…
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות טקסט עם צבע בפרל... אבל אני לא יודע איך. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי, מצאתי כמה אבל לא ממש הבנתי אותם. בכל מקרה תודה.
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היי, אני טרי מאוד בכל הקשור לSQL ,WORDPRESS, תכנות אתרים ובתכנות בכלל. ככה שאם אני מפספס משהו פשוט לכאורה, אז יש לומר לי בעדינות כי באמת שאין לי מושג מספק. (אני לומד לבד דבר דבר מכל פיתוח קטן שאני עושה לשם הניסיון, כך שאני לא באמת שוחה בכל הידע הזה ויש לי חורים גדולים.) הסיפור הוא שבהתחלה רציתי לבנות מעך של "משתמשים" ("חשבונות") בSQL לטובת מערכת WEB כך שכל חשבון יכיל ערכים מסוימים שיוצגו על גביה בעמוד אחר בהמשך. כשהתחלתי לבצע אז בחרתי במערכת הניהול של WORDPRESS סתם כי זה עושה חצי עבודה ועוד ברמה גבוה. גיליתי שכבר קיימת בתוכה מערכת משתמשים מבוססת SQL (בעבור הבלוגים שמוצעים שם). במקום להתחיל מ0 חשבתי פשוט "להסב" את המערכת הקיימת בW…
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
קצת רקע ואחרי ההסבר. אני כרגע בשלבים מאוד מתקדמים בפרוייקט שלי, שעוסק במשחק תוך שימוש בAI. נתקלתי כרגע בבעיה מאוד מאוד מוזרה ומשונה(וכרגע נראה בלתי אפשרית). אני עובר בDEBUG על הקוד שלי כדי לזהות בעיה עכשיו אני מגיע לשורה כלשהי שהיא הכי גדולה ומורכבת. היא קוראת למלא פונקציות ומלא שטויות, עכשיו נגיד אני עובר עליה ב STEP OVER אחד מהמשתנים שאמורים להשתנות לא משתנים. אבל אם אני עובר על השורה הזו ב STEP INTO ואז STEP OVER על מה שרשום בפונקציה המשתנה שאני עוקב אחריו כן משתנה. אני יודע שזה הסבר באוויר כזה ובלי קוד, אבל להביא פה את כל הקוד שקשור לשורה הזו רק יסבך מאוד. מקווה שהבנתם ותוכלו לעזור. אם זה משנה אני עובד בJAVA.
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי חבר טוב שממש תותח בתכנות תוכנות ומשחקים אז הנה דוגמא קטנה למשחק שהוא בנה: http://planet.nana.co.il/v7n/TriWares.rar תגידו מה דעתכם.. (הוא גם בנה מנוע תלת מימד, מנוע פיזיקלי ועכשיו הוא עובד על משחק עם תלת מימד משהו רציני) תנו תגובות!! ==================== Keys ==================== Up arrow - move forwared Down arrow - move backwardes Left & Right arrows - rotate the ship Spacebar - fire T key - use the tracking device systems X key - use sheild Z key - use machinegun (if you have any bullets). C key - stop all sheild movement. P key - Pause... עריכה: בגלל התלונות על מהירות המשחק הוא הוציא גרסא עם אפשרות לבחירת מהירות: http://planet…
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני מנסה לבצע פעולות באמצעות אובייקט WINSOCK בVB, לדוגמא: IOSocket.Accept requestID והקומפיילר מציג לי את השגיאה הבאה: Object variable or With block variable is not set. ניסיתי לאתחל את האובייקט על ידי פעולות כמו SET או NEW אבל אז אני מקבל שגיאה על השימוש בהם. אז איך אני פותר את הבעיה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שאני מפרסם תחת הקטגוריה הנכונה. בעייתי היא כך: אני מעונין לבנות אתר שמחזיק רשימה של אנשים עם אופציה לסימון וי (נקרא גם checkbox) כאשר אותו אדם נכנס לאתר מסמן במידה והוא מעונין בסימון ליד השם שלו. המטרה היא לשמור את הסימונים ולהראות אותם לשאר האנשים שנכנסים. כמו כן הייתי מעונין לבצע מונה של הסימונים ובמידה ומסומנים X סימונים שתופיע הודעה. בנוסף במידה וזה אפשרי הייתי מעונין שכל הסימונים יתנקו אוטומטית אחת לשבוע ביום ושעה שאגדיר מראש. איני בקיא כלל בשפות תכנות של אתרים או מסדי נתונים, אציין שחיפשתי קצת על mysql , SQL , PHP וכו' אך לא ממש מבין בזה. מאידך אני מתכנת בשפות C\C++\C# אני מודע לכך שניתן לבנות בC# אפלקציה ווב, חשבתי על הענין אבל יעצו לי לעשות ז…
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
דבר ראשון שלום אני נמצא במצב בחיים שאני צריך להתחיל לבחור עיסוק וחשבתי לנסות את התחום הזה ואתן לו צ'אנס. אז האם מישהו יכול לעזור לי להכנס קצת ולהציץ לעולם שמזיז את התוכנות והישומים שאנחנו משתמשים בהם לצריכנו ביום יום? אין לי מושג מאיפה להתחיל אז אולי כמה שאלות יעזרו: 1) כיוון שתכנות זה תחום רחב מאוד באיזו דרך להתחיל? מקום למידה, קורסים, ספרים (לא בדיוק למדן עצמי) ומה ואיפה מומלץ? 2) אתרים למתחילים? 3) מהו התחום הכי נחשק בתחום מקומות העבודה ושאיתו כרגע יש הכי הצלחה לתפוס עבודה טובה? בתודה רבה רבה
-
- 9 תגובות
- 827 צפיות
-