תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום אם יש לי תוכן מסויים (אותו אני שולף מDB) שאני מעוניין לחלק אותו לכמה עמודים כאשר מופיע העמוד הראשון, בסופו יהיה קישור לעמוד הבא וכן הלאה, כאשר העמודים יהיו ממוספרים. מה האלגוריתם הכי טוב לעשות את זה? ואיך אני שולף בהמשכים מהDB? תודה.
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אז ככה כתבתי תוכנית כזו בגן משחקים יש כניסה לשני מבוכים SMALL וBIG. המבוך BIG מיועד לאנשים שגובהם 1.70 ומעלה, והמבוך SMALL מיועד לאנשים שגובהם פחות מ 1.70. א. כתוב תכנית בפסקל שתקלוט את הגובה של כל אחד מהאנשים המגיעים לכניסה, ותדפיב את שם המבוך שאליו יכנס. התכנית תמנה מספר האנשים שנכנסו לכל אחד מהמבוכים ביום מסויים. ב. מפעילי המבוכים מקבלים היום בונוס, המחושב כך: מפעיל המבוך BIG מקבל בונוס אחד עבור כל 15 אנשים שנכנסו למבוך במשך היום. מפעיל המבוך SMALL מקבל בונוס אחד עבור כל 20 אנשים שנכנסו למבוך במשך היום. לדוגמא: אם ביקרו במבוך BIG 39 אנשים, יקבל המפעיל 2 בונוסים. אם ביקרו במבוך SMALL 80 אנשים, יקבל המפעיל 4 בונוסים. הוסף הוראות לתוכנית בסעיף א, כך שהתוכנית תח…
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לבנות תוכנת שרת \לקוח רציתי לדעת אם באמצעות המחלקה socket שאני מעביר הודעות האם אני יכול להביר רק string כהודעה כי רוצה להעביר אובייקטים בין הלקוח לשרת ואם כן אפשר אז איך... תודה לעוזארים
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
כחלק מפתרון של משוואות לא לינאריות אני צריך להגדיר מערך של 40 איברים סימבוליים ואחר כך להשתמש בהם( כמו למשל לבצע יעקוביים עם פונקציות מסוימות והמשתנים..) בכל מקרה אם מישהו יוכל להסביר לי איך מגדירים וקטור של משתנים סימבולים ואיך משתמשים בהם אחר כך אני אשמח תודה מראש גיא
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
בניתי אתר (בשפת ASP+JAVASCRIPT+SQL+HTML ) שבו המשתמש מזמין רכב מהיום להיום, הוא בוחר שעת לקיחה ושעת החזרה (יש דף של הזמנה מהיום להיום ודף של הזמנה עתידית ) בדף של ההזמנה היומית יצרתי שני משתנים אחד מקבל את השעה הנוכחית ואחד מקבל את הדקה הנוכחית יצרתי ארבעה אוביקטים של option בשעת הלקיחה אחד מיצג את שעה בו יש מספרים בין 0 ל-23 ואחד את הדקות בו יש בין 00 -ל55 בקפיצות של 5 ובשעת החזרה אחד מיצג את שעה בו יש מספרים בין 0 ל-23 ואחד את הדקות בו יש בין 00 -ל55 בקפיצות של 5 מה שאני רוצה שכאשר המשתמש נכנס לדף של ההזמנה היומית אוטומטית תופיע לו השעה הנוכחית באוביקט OPTION בשעת הזמנה ובשעת חזרה החזרה ( והדקות הדקה הנוכחית עם תוסםת של 10 דקות תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
האם אתם מכירים דרך להשתמש בשפת סי או Visual Basic כדי לכבות Processes שרצים בחלונות? אם כן, תוכלו לתת לי קצה חוט / חומר לקריאה בנושא? האם קיימת אפשרות לכבות process על פי הקובץ שממנו מופעלת התוכנה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
שלום! תהיתי אם יש כאן מישהו שמבין קצת ב -xml וכול להסביר לי מה התפקיד של קבצי DDT ב - XML אשר מוגדרים ב System ואיך אני יודע איזה טאגים/שמות אני יכול לרשום בתוך קובץ מסוג זה ( ה- Xml) תודה רבה לעוזרים ;D
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי קובץ BAT שהכנתי כמו שרשום למטה. הבעיה שהוא לא עובד כשמפעילים אותו מתוך הWIN אבל לעומת זאת הוא כן פועל אם אני רושם אותו בCMD מה יכולה להיות הבעיה לזה???? FOR /L %i in (1,1,12) DO dsadd user "cn=Marketing%i,ou=Marketing,ou=nwtraders,dc=nwtraders,dc=msft" -pwd Pa$$w0rd
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
שלום יש לי דף aspx.cs עם הקוד הבא: using System; using System.Collections; using System.Configuration; using System.Data; using System.Linq; using System.Web; using System.Web.Security; using System.Web.UI; using System.Web.UI.HtmlControls; using System.Web.UI.WebControls; public partial class CheckEditMaster : System.Web.UI.Page { public DataTable dt; protected void Page_Load(object sender, EventArgs e) { dt = new DataTable("alon"); } protected void btnAddItem_Click(object sender, EventArgs e) { DataRow = dt.NewRow(); } } לאחר ארוע הpage_load נוצרת לי הדתה תייבל... ואז הדף עולה... אבל שאני לוחץ על הכפתור אם אני במצב של debug אני יכול לראות שמשום מה הdataTable היא …
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
היי חברה, יצרתי אפליקציה פיצית בC# שמחביאה או מציגה קבצים, בהתאם ללסוויץ' שאני מעביר לה. הייתי רוצה תופיע לי בתפריט לחיצה-ימנית של שולחן העבודה (כלומר, שאני אראה אותה כשאני אלחץ לחיצה ימנית במקום ריק על שולחן העבודה). מצאתי את האזור ברג'יסטרי שבו אני יכול להוסיף או להסיר אלמנטים מהתפריט לחיצה-ימנית של הדסקטופ, אך איני יודע איך לכלול את התוכנה שלי שם. לפי מיטב הבנתי אני צריך לתת לה GUID או CLSID מיוחד, ורק אז אני אוכל לרשום אותה ברג'יסטרי. צר לי על הבורות, או אם השאלה שלי לא ברורה מספיק. אשמח להכוונה, בתודה מראש, ג'ין.
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני אמור לבנות תוכנית שבה מקלידים מספר והיא אמורה להוציא פלט של מספר הספרות של אותה ספרה. למשל אם כותבים את הספרה 100 צריך לקבל את הפלט: 3. הנה התוכנית. למה זה לא עובד לי? #include <stdio.h> int main() { int a,b,d,counter=0; printf("Please enter a number: "); scanf("%d", &a); for(d=1 ; b<1 ; d++){ b=a/10; } printf("%d", d); } לא משנה, הצלחתי!!! תודה בכל אופן.
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
יש לי טופס שעובד בHTML בלי שום בעיה, וכשאני עושה העתק הדבק של כל העמוד עצמו של האתר כולל הטופס ל-ASP.NET זה לא מבצע את מה שהוא אמור לבצע. זה הטופס : <form name="f"> <h1>Surfboard Size Converter - From Feets and Inches To Centimeters</h1> <h2>Insert Elements And Get Your Surfboard Size in Centimeters</h2> <input name="inch" type="text" size="2" title="Inches" value="Inches" onblur="if(this.value=='') this.value='Inches';" onfocus="if(this.value=='Inches') this.value=''" /> <input name="feet" type="text" size="2" title="Feets" value="Feets" onblur="if(this.value=='') this.value='Feets';" onfocus="if(this.value=='Feets') this.value=''"…
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
שלום רב, אני לא בקיא באף שפת תיכנות מלבד mIRC Scripting (אם מחשיבים אותה שפה בכלל...) אני מעוניין לבנות מסד נתונים המכיל כמו כרטיסי לקוח כאלה עם פרטי הלקוח וכו' הבעייה ב MIRC היא שאין אופציה להדפיס את זה מלבד PRINT SCRN, ראיתי פעם אופציה לבנייה בכזה מסד באקספלורר האם יש תוכנה שעושה את זה? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
תגידו רק אני לא מצליח בזמן האחרון להכנס לאתר של tripod? פתחתי שם חשבון לפני כמה זמן, ועכשיו אני רוצה לחזור אליו אבל זה לא נטען לי.... בכל אופן, יש איזה אתר איחסון אחר יותר מומלץ? מה שחשוב לי סה"כ זה שיהיה כמה שיותר נפח איחסון, ובלי באנרים אם אפשר. ראיתי בדביק כמה אתרים שרשום שהם בחינם כמו jumpline, אבל יש שם רק הרשמה בתשלום.
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מעוניין להפוך את קובץ הזה http://us.media.blizzard.com/1901200114/_flash/frontpage.swf של האתר של BLIZZARD עך DIBALO III לקובץ ווידאו כדי שאני יוכל לשים אותו בתור רקע בשולחן עבדוה שלי ב Windows Vista Sp1 בתור רקע זז ... אני לא ממש מצליח וכל תוכנה שהצליחה לעשות את זה הרסה את האיכות של הווידאו ... מקווה שתוכלו לעזור לי אני ממש רוצה את זה ושברתי על זה את הראש .... תודה מראש ...
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום רב, האם תוכלו לתת לי כמה מדריכים לשפות התכנות הבאות? asp/c++ ומדריך להפעלת שרת ASP על המחשב!!!
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם האם מישהו עובד עם התוכנה הזו? צריך עזרה בטמפלטים בעברית בבקשה תודה רבה שי
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
האם יכול להיות ש WinXP חוסם את היציאה המקבילית(LPT) של המחשב? לדוגמא: אני מתכנת בשפת C עם התוכנה BorlandC של DOS + חומרה כאשר אני מריץ את התוכנה בסביבת עבודה של Windows זה מתחלק לשני מקרים Win98-עובד ואין שום בעייה +החומרה שמחוברת ל LPT מגיבה ועובדת WinXP-התוכנה עובדת ורצה אבל אין שום תגובה של החומרה שמחוברת ל LPT האם זה נכון ש WinXP חוסם את הפורטים של היציאה המקבילית?
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני מנסה להכניס לתוך תיבת טקסט את כל הקבצים שנמצאים לי בתקיה מסוימת, for (int i = 0; i < arrFilesName.Length;i++ ) tt.Text += arrFilesName[i]+"/n"; אבל זה מביא לי את כל הנתיב של הקובץ ואני רוצה רק את לשם הקובץ, מהי הפונקציה לכך?
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה שהתוכנית תסתכל על תקיה מסויימת כשאני יגיד לה ותעבור על כל הקבצים ואם קובץ נוצר או עודכן היום התוכנית תעתיק אותו לתיקיה מסויימת למישהו יש רעיון?? ד"א לא חייב להיות בVB אבל עדיף
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להוציא ממשנה מסויים מילה, הפונקציה תיקח בנוסף 20 תווים לפני המילה ו 20 תווים אחרי המילה $search = "system"; $post = "this is a script for my searching system on my site, it's show the result only once but not on while func"; $offset = strpos($post, $search); $start = $offset - 20; $end = $offset + 20; $result = substr($post , $start, $end); echo "Result : $result <br />"; זה הקוד $search - זה המילה שאני רוצה למצוא במשתנה $post והקוד צריך לקחת 20 תווים לפני ו20 תווים אחרי הקוד שהבאתי עובד רק במידה ויש תוצאה אחת אני רוצה שהוא יעבוד ביותר מתוצאה אחת לדוגמא נוציא מהשתנה $post את המילה on שמופיע כמה פעמים ניסיתי לעשות לולאה עם strpost($sea…
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
בניתי בשביל הכיף (כן, אני אוהב את זה ) משחק poker בסגנון texas hold 'em בג'אווה. הכל עובד מצויין אבל זה מעצבן שהכל דרך הconsole. בגלל שאני לא מכיר דרך אחרת נכון לעכשיו, כל פעם יש פלט של "בחר מספר שחקנים", "מספר שחקנים מבוססי-מחשב" הקש 1 בשביל זה 2 בשביל זה... בקיצור זה דיי awkward. אופן העבודה הכללי של התוכנה הוא שכל שחקן הוא טיפוס, השחקנים הם במערך של שחקנים שהתשמש הגדיר את הגודל שלהם מראש, אני מסמן במערך איזה שחקנים הם computer-based, כשמגיע תור של שחקן שהוא אנושי אני נותן לו לבחור מה לעשות, check/raise - בכמה, כמובן כשהוא מעלה הגודל של הקופה גדל הכסף שלו קטן וכו',כמובן הכל בגדר מה שמותר לו לפי החוקים, כשמגיע תור של שחקן שהוא computer-based אני בודק מה יש לו ולפי זה אני…
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/841999.html
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
זה אולי קצת מביך לשאול בכלל מהי מתודה ;D,אבל האמת היא שאני באמת לא יודע ואם מישהו יוכל להסביר לי אני אשמח מאוד. תודה עומר.
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
היי. אני יודע שיש אינספור תוכנות כאלה. אני עושה את זה כתחביב וכי התחום הזה מעניין אותי (: נתחיל מזה, שאני רוצה להבין את השיטה. יש HOST, ויש Client. באיזו שיטה ההוסט שולח לclient נתונים כך שהצד של הclient רואה את התזוזה של העכבר וכל הפעולות האחרות בצורה "כמעט" חלקה? אם אני אשלח מhost לclient קוורדינטות של העכבר, זה לא יכביד את רוחב הפס? המטרה שלי תהיה אפשרות לפתוח את הclient על אינספור מחשבים וכולם יקבלו את אותה הפעולה של host. לאחר שאני פותר את הבעיה הזאת. איך אני בודק שהמחשב אכן קיבל פקודה והסימן של העכבר בכל הclients תואם לhost? הרי קיימת רזולוציה שונה. איך המתכתים מתגברים על הבעיה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-