תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
מהו מצביע לטיפוס? חיפשתי בגוגל ומראה לי תוצאות שלא קשורות.. (מצביע לטיפוס קוד נראה כך: *int ) Get-Process
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
שלום, אני כותב את בhtml, ואני רוצה ליצור כפתור ליד תיבת טקסט שכאשר לוחצים עליו הוא פותח קישור שמורכב מקישור בסיס ומה שהמשתמש כתב בתיבה. לדוגמה- אם המשתמש כותב בתיבה "green" הקישור שהכפתור יפתח יהיה www.google.com/green איך אוכל לעשות זאת? תודה!
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה להתחיל ללמוד תיכנות C אבל אני לא יודע כלום בתיכנות אף פעם לא נגעתי בנושא מה כדי לי לעשות איך ללמוד וכו ורציתי לדעת מה זה אסמבלר ומה השימושים שלה
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני רוצה להכניס לאתר שאני בונה שורה כזאת שיהיה כתובה בה: יום "היום" XX/06/2004 , וכאן את השעה "XX:XX:XX עכשיו אני רוצה שהשעון עצמו יזוז. לא משנה לי איזה סקריפט לעשות אתזה חיפשתי כאלה מוכנים, כולם בעייתים ולא הצלחתי להכניס אותם לדף הראשי שלי שכתוב בו די הרבה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
אני בונה טבלה כזאתי: CREATE TABLE test2 ( Name TEXT (255) NOT NULL ) כלומר בטקסט אמור להיות 255 תויים מקסימום (שימו לב זה לא משנה מה אני שם במקום 255 זה אותה בעיה) וזו השגיא: תקלה שאילתת SQL : CREATE TABLE test2( Name TEXT( 255 ) NOT NULL ) MySQL אמר: #1064 - You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '( 255 ) NOT NULL )' at line 1[תיועד] · [חזור]
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני עושה את המשחק Haxxagon כפרויקט סיום של י"ג תוכנה. בעיקרון בניתי מחלקה בשם Hexagon שהיא מכילה את הערכים של כלל משבצת. כדי לאתר מישבצת יצרת Vector <Vector<Hexagon>> tree ככה שכל עמודה של משבצות יהיה וקטור שמייצג ושומר אותה ולכל הוקטורים יהיה אחד שישמור את כולם במרוכז... public void paintComponent(Graphics g) { super.paintComponent(g); lenghtOfSide=calculateLength(); h=(int)(lenghtOfSide*0.86); d=(int)(lenghtOfSide*0.5); calcuAlignPoint(); startPoint=new Point( 0+alignPoint.x, getHeight()-h*5-alignPoint.y); //first hex Vector<Hexagon> vec=new Vector<Hexagon>(); hex.calcDimension(lenghtOfSide, d, h, startPoint.x,startPoint.y); …
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
http://www.microsoft.com/visualstudio/products/2010/default.mspx מבט ראשון על הגרסא הבאה של המהדר הנוח ביותר שאני אישית נתקלתי בו. מעניין איך יהיה כשהוא ישתחרר. (הערה-סביר להניח שאין לזה משמעות בשביל מתחיל חובב עלוב ועצלן כמוני, אבל אולי לחלק מהמשתמשים פה זה משנה)
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני רוצה ליחס את cout לקלאס שאני כותב. (אני יודע שהוא assignable, הוא מסוג - ostream_withassign) את הקלאס שאני כותב אני רוצה לרשת נניח מ ostrstream . הבעיה היא שאם אני מממש אופרטורים >> הם לא נקראים כשאני כותב >> cout. (אני חושב שזה בגלל שהאופרטורים >> בקלאס ostream הם לא virtual.) המטרה שלי היא שכשכותבים >> cout אני אוכל לבצע מניפולציות על ה data, ואז נניח לשלוח אותו לפונקציה אחרת, אבל אני צריך את היכולות של ostrstream (להפוך double ל string וכו...) מה עושים? תודה מראש, יובל
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מצטער ששוב אני מעלה את זה פשוט לא היה מענה אז נשאל שוב האם אפשרי בC++ להגביל ספרות לפני הנק'!!!?
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
אבל קישור שעובד (כי משום מה לא הצלחתי להוריד מאתר הבית שלהם)
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
היי, אז זה הולך ככה: יש לי 2 טבלאות- 1 של חיילים ולהם יש קוד שהולך ככה: 012345-7 ובטבלה השניה יש קוד כזה- 12345 אני צריך לבדוק שהקוד שבטבלה הראשונה יהיה זהה לקוד שבטבלה השניה אם נוריד ממנו את ה-0 בהתחלה ואתה המקף שבע הזה שיש לו בסוף ( בחרתי מספרים אקראיים ). כלומר לבדוק אם חלק מהקוד הראשון שווה לקוד השני. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? ואם אני לא מובן אז תגידו לי ואני אסביר טוב יותר תודה מראש, יובל
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לדעת מה משמעות השגיאה למה כשאני משנה תוכן בתיבת טקסט או בלייבל הוא כותב לי את השגיאה הזאת? בתודה רבה רבה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אתמול בניתי משחק סנייק קטן ב-C++ ומשום מה המשחק שוקל 2 מגה ומשחקי סנייק אחרים שראיתי שוקלים הרבה פחות (כמה קילובייטים..). ואז התחלתי להתלבט אם המבנה של המשחק שבניתי נכון או שאולי סתם סיבכתי אותו יותר מדי. למי שמעוניין להוריד את המשחק: http://www.fileflyer.com/view/GCI3nB7 (המקשים הם W-למעלה, A-שמאלה, S-למטה, D-ימינה) המבנה הוא ככה: בעיקרון יש Segment שזה בעצם תו כלשהו Snake שזה כל הנחש עצמו שהמשתנה העיקרי שלו הוא מערך של Segment Board לוח המשחק Game המחלקה הראשית שמריצה את לולאת המשחק ומודיעה על סוף המשחק. האם המבנה הזה נכון או שסתם עשיתי יותר מדי מחלקות? זה המבנה היותר מפורט: Segment class Segment { private: int x; int y; char sign; public: Se…
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום שלום, אני מעוניין ליצור עמוד HTML שיכיל תמונה, הלחיצה על איזורים שונים שלה תוביל לאתרים שונים. אני יודע שדבר כזה אפשרי, אבל אין לי משוג איך. אודה לכם אם תסבירו לי בפשטות. הידע שלי ב-HTML בסיסי בלבד. תודה מראש. עדי.
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם האם מישהו עובד עם התוכנה הזו? צריך עזרה בטמפלטים בעברית בבקשה תודה רבה שי
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני מחפש כבר זמן רב את הגרסה הישנה (והטובה) של Borland c 3.1 (הגרסה של הדוס בעלת הרקע הכחול) מכל חיפושיי מצאתי רק גרסאות של ממשק ווינדוס, ואני מחפש את הגירסה שלעיל. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני מנסה להכניס לתוך תיבת טקסט את כל הקבצים שנמצאים לי בתקיה מסוימת, for (int i = 0; i < arrFilesName.Length;i++ ) tt.Text += arrFilesName[i]+"/n"; אבל זה מביא לי את כל הנתיב של הקובץ ואני רוצה רק את לשם הקובץ, מהי הפונקציה לכך?
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה שהתוכנית תסתכל על תקיה מסויימת כשאני יגיד לה ותעבור על כל הקבצים ואם קובץ נוצר או עודכן היום התוכנית תעתיק אותו לתיקיה מסויימת למישהו יש רעיון?? ד"א לא חייב להיות בVB אבל עדיף
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום אני משתמש ב 2008visual studio עם VS.PHP פלאג אין. אני משתמש בwampserver בתור הסרבר איך אני עושה שהvisual studio יעבוד עם הסרבר של הwamp?
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך למשחק שהכנתי, שכשאוביקט מסויים פוגש באחר, האובייקט שהתנגשו בו הולך עם הראשון. לדוגמא: איש רץ וםפפוגש בכדור, ואז הכדור הולך לפניו כול הזמן. תודה לעוזרים! אלון
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
איך אני "משגר" את פונקציית המקשים הללו ב Visual Basic. כלומר שאני לוחץ על Command Button הוא יבצע כאילו לחיצה של שלושת המקשים ואז יפתח לי ה Taskbar. ( Taskbar היה לשם הדגמה אך אל תסיקו מכך שלשם כך אני רוצה את הפונקציה ) יום נעים ובריאות
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
מקבל שגיאה בעת נסיון ההרצה Line 19: Unexpected EOF while looking for matching `` ' Line 34: sintax error: Unexpected End of File #!/bin/bash LOG=/home/oraprg/dudu HDD=1 LIMIT=0 genStat() { test=$1 SLEEP=$2 filename=$(date +%Y%m%d%H%M%S) for((num=0;num> ${LOG}/vm.${filename}.log & sleep $SLEEP done if [[ LIMIT -eq test ]] then #VM csv echo this is line 18> ${LOG}/vm.${filename}.csv cat ${LOG}/vm.${filename}.log awk '{for(l=1;l<17;l++)>> ${LOG}/vm.${filename}.csv fi } case $1 in run) genStat $2 $3 ;; *) echo -e ":::: Usage ::::" echo -e "$0 run 5 10 : Collect stats for 5 times with 10 seconds interval" echo -e "Note : Change the first parameter for…
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
באילו אתרי אינטרנט או תוכנות חינמיות ניתן למדוד במידה מסויימת הצלחה של אתר ? חוץ מalexa ומpagerank של גוגל.
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
-
אני לא מבין בשאלה הזאת מספר דברים והתשובות שלה עוד יותר לא מובנות לי. אשמח להסבר..
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-