עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by BruceLee,

אז עשיתי חיפוש באתר פה וגם חיפשתי בגוגל מלא לא מצאתי פקודה שתעשה לי רענון רק לאחר שהדף נטען במלואו, וגם כל פעם שאני נכנס לדף הנ"ל (בין אם לחיצת משתמש, אוטמטי, קישור ישיר..) אני רוצה ריפרש אחד אוטמטי (ללא טיימר) כמו שעושים ידנית F5. אני משתמש בframe אז אני צריך משו לhead. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  2. Started by Pure-Gold,

איך אני "משגר" את פונקציית המקשים הללו ב Visual Basic. כלומר שאני לוחץ על Command Button הוא יבצע כאילו לחיצה של שלושת המקשים ואז יפתח לי ה Taskbar. ( Taskbar היה לשם הדגמה אך אל תסיקו מכך שלשם כך אני רוצה את הפונקציה ) יום נעים ובריאות

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  3. Started by eli33,

איך אני משהה את התוכנית לכמה שניות אני כותב ב C++ CLR . חיפשתי בגוגל ומצאתי את Sleep אבל משום מה זה לא עובד וכן הוספתי את windows.h .

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  4. Started by tdknight,

מחפש את פקודת הדוס לאיתחול המחשב (RESTART)

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  5. Started by edeNF,

אשמח אם תענו לי, לא יודע למה הסתבכתי עם זה, זה בפרק על הספריה Math אז כנראה צריך להשתמש בה. קלוט סכום כסף והדפס את מספר השקלים ומספר האגורות, תודה. דוגמה לקלט: 25.24 פלט: שקלים: 25, אגורות: 24

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  6. Started by Shasoosh,

אני לא מבין בשאלה הזאת מספר דברים והתשובות שלה עוד יותר לא מובנות לי. אשמח להסבר..

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  7. Started by dtssupport,

אני לא בטוח שכאן המקום כי אני אישית לא מתכנת. יש לנו כאן מס מחשבים עם ויזואל סטודיו 2008 עם חבילת שירות 1. במחשב אחד התחילה לפני כמה ימים בעיה שברגע שנכנסים לעבודה נתקע עד שעולה משהו ובנוסף במשאבי מערכת השימוש מעבד קופץ ל-50% . מצאתי בגוגל מספר אנשים עם בעיה דומה אבל לא ראיתי אפילו פתרון אחד. מישהו מכיר ? יודע ? רעיון מה לבדוק ? תודה.

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  8. Started by Insomnia,

שלום! תהיתי אם יש כאן מישהו שמבין קצת ב -xml וכול להסביר לי מה התפקיד של קבצי DDT ב - XML אשר מוגדרים ב System ואיך אני יודע איזה טאגים/שמות אני יכול לרשום בתוך קובץ מסוג זה ( ה- Xml) תודה רבה לעוזרים ;D

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  9. Started by gooz,

דבר ראשון שלום אני נמצא במצב בחיים שאני צריך להתחיל לבחור עיסוק וחשבתי לנסות את התחום הזה ואתן לו צ'אנס. אז האם מישהו יכול לעזור לי להכנס קצת ולהציץ לעולם שמזיז את התוכנות והישומים שאנחנו משתמשים בהם לצריכנו ביום יום? אין לי מושג מאיפה להתחיל אז אולי כמה שאלות יעזרו: 1) כיוון שתכנות זה תחום רחב מאוד באיזו דרך להתחיל? מקום למידה, קורסים, ספרים (לא בדיוק למדן עצמי) ומה ואיפה מומלץ? 2) אתרים למתחילים? 3) מהו התחום הכי נחשק בתחום מקומות העבודה ושאיתו כרגע יש הכי הצלחה לתפוס עבודה טובה? בתודה רבה רבה

• 9 תגובות
    • 816 צפיות
  10. אם אני רוצה לעשות השוואה בין 2 אובייקטים, איך אני עושה את זה? נאמר יש לי שני אובייקטים ששניהם מייצגים תאריך: אחד d1 והשני MyDate כל אחד מהם מורכב מאותם 3 תכונות: יום, חודש שנה (כולם מסוג אינטג'ר) נגיד ואני רוצה להשוות ביניהם בשביל לבדוק אם מדובר באותו תאריך, איך אני עושה את זה? זה בטח לא פשוט: if(d1==MyDate) תודה.. ---------------- לא מזמן למדנו בבצפר פעולות רקורסיביות אבל כבר שכחתי את העיקרון... אם מישהו יוכל להראות לי איך פותרים את זה (ללא לולאה של WHILE או FOR כמובן) כתוב פעולה רקורסיבית המקבלת מספר שלם חיובי n ומחזירה את סכום המספרים השלמים מ-1 עד n תודה עריכה: לא משנה, הסתדרתי

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  11. אני רוצה ללמוד לתכנת בשפה הזאת... שמעתי שאפשר לעשות עם זה הרבה דברים..אז אם אפשר מידע משהו מדריכים או שמהו כזה..אשמח לקבל..(עדיך בערית) אבל עם אנגלית גם נסתדר וגם כמובן אני רוצה לדעת את אפשרויות של הפרוטוקול הזה.. תודה מראש לכולם

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  12. Started by icebreak,

http://www.ariel.com.au/jokes/The_Evolution_of_a_Programmer.html

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  13. שלום, אני כותב את בhtml, ואני רוצה ליצור כפתור ליד תיבת טקסט שכאשר לוחצים עליו הוא פותח קישור שמורכב מקישור בסיס ומה שהמשתמש כתב בתיבה. לדוגמה- אם המשתמש כותב בתיבה "green" הקישור שהכפתור יפתח יהיה www.google.com/green איך אוכל לעשות זאת? תודה!

14. Started by assaf990,

מקבל שגיאה בעת נסיון ההרצה Line 19: Unexpected EOF while looking for matching `` ' Line 34: sintax error: Unexpected End of File #!/bin/bash LOG=/home/oraprg/dudu HDD=1 LIMIT=0 genStat() { test=$1 SLEEP=$2 filename=$(date +%Y%m%d%H%M%S) for((num=0;num> ${LOG}/vm.${filename}.log & sleep $SLEEP done if [[ LIMIT -eq test ]] then #VM csv echo this is line 18> ${LOG}/vm.${filename}.csv cat ${LOG}/vm.${filename}.log awk '{for(l=1;l<17;l++)>> ${LOG}/vm.${filename}.csv fi } case $1 in run) genStat $2 $3 ;; *) echo -e ":::: Usage ::::" echo -e "$0 run 5 10 : Collect stats for 5 times with 10 seconds interval" echo -e "Note : Change the first parameter for…

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  15. Started by genia,

.

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  16. אני בונה אתר לחנות מחשבים. עכשיו אני רוצה לשלוף ממס נתונים(ACCESS) מטבלה שאני יודע אבל משדה שלא ידוע מראש אלא נמצא במשתנה כשאר המשתמש בחר בו. יש אפשרות לעשות את זה? אם יש איכשהו אפשרות להגיד לו לשלוף משדה ששווה למשתנה ההוא שיש לי..

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  17. Started by efod26,

מצטער ששוב אני מעלה את זה פשוט לא היה מענה אז נשאל שוב האם אפשרי בC++ להגביל ספרות לפני הנק'!!!?

18. Started by creative,

אז ככה כתבתי תוכנית כזו בגן משחקים יש כניסה לשני מבוכים SMALL וBIG. המבוך BIG מיועד לאנשים שגובהם 1.70 ומעלה, והמבוך SMALL מיועד לאנשים שגובהם פחות מ 1.70. א. כתוב תכנית בפסקל שתקלוט את הגובה של כל אחד מהאנשים המגיעים לכניסה, ותדפיב את שם המבוך שאליו יכנס. התכנית תמנה מספר האנשים שנכנסו לכל אחד מהמבוכים ביום מסויים. ב. מפעילי המבוכים מקבלים היום בונוס, המחושב כך: מפעיל המבוך BIG מקבל בונוס אחד עבור כל 15 אנשים שנכנסו למבוך במשך היום. מפעיל המבוך SMALL מקבל בונוס אחד עבור כל 20 אנשים שנכנסו למבוך במשך היום. לדוגמא: אם ביקרו במבוך BIG 39 אנשים, יקבל המפעיל 2 בונוסים. אם ביקרו במבוך SMALL 80 אנשים, יקבל המפעיל 4 בונוסים. הוסף הוראות לתוכנית בסעיף א, כך שהתוכנית תח…

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  19. Started by assaf990,

אבל קישור שעובד (כי משום מה לא הצלחתי להוריד מאתר הבית שלהם)

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  20. חבר שלי ואני יצרנו משהו (הוא ייצר אני עיצבתי) זה תוכנה שפועלת על 6 סרביסים בייחד ב TASK MANEGER ...... השאלה שלי אני אני מסתיר אותם ? איך אפשר להסתיר סרביס שפועל ב TASK MANEGER ??? זה סתם לוקח המון מקום בTASK..... לפעמים זה גם 8 סרביסים רצים בשביל אותה התוכנה איך אני מסתיר אותם שלא יופיעו לי בTASK MANEGER וכמובן איך אני מחזיר למצב רגיל אחרי ההסתרה ? תודה.

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  21. Started by B-E-A-utiful,

לא משהו כבד, ידע בסיסי כזה שאני יכול ללמוד עד תחילת הלימודים.

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  22. Started by yuval1101,

היי, אז זה הולך ככה: יש לי 2 טבלאות- 1 של חיילים ולהם יש קוד שהולך ככה: 012345-7 ובטבלה השניה יש קוד כזה- 12345 אני צריך לבדוק שהקוד שבטבלה הראשונה יהיה זהה לקוד שבטבלה השניה אם נוריד ממנו את ה-0 בהתחלה ואתה המקף שבע הזה שיש לו בסוף ( בחרתי מספרים אקראיים ). כלומר לבדוק אם חלק מהקוד הראשון שווה לקוד השני. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? ואם אני לא מובן אז תגידו לי ואני אסביר טוב יותר תודה מראש, יובל

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  23. Started by spinchicken,

שלום, אני מנסה להפעיל כמה לדים דרך יציאת המדפסת ב C++ אני כותב את הקוד הבא ומקבל שגיאה: #include <conio.h> #define Data 0x378 #define Status 0x379 #define Control 0x37a int Bits, Dummy; void main(void) { Bits=255; Dummy = _outp(Data,Bits); } מישהו יודע איך לעשות את זה?

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  24. אני בפלונטר לא קטן, אני צריך עזרה בכתיבת תוכנית בmatalb שמייצרת תבנית התאבכות לשניים ושלושה סדקים. ויש להוסיף את פסי האור והחושך. הנוסחה עבור 2 חריצים היא: I=Imax*[cos(pai*alpha*sin(theta) / lamda)]^2 עבור 2 חריצים צריך לפתח. יש למישהו מושג מאיפה להתחיל? מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  25. Started by MasteRoi,

אני מחפש כבר זמן רב את הגרסה הישנה (והטובה) של Borland c 3.1 (הגרסה של הדוס בעלת הרקע הכחול) מכל חיפושיי מצאתי רק גרסאות של ממשק ווינדוס, ואני מחפש את הגירסה שלעיל. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים