עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by orlupo,

התחלתי לבנות תוכנית ונתקעתי בה בשגיאות קומפילציה שלא מובנות לי: #include <iostream.h> #include <graphics.h> #include <stdlib.h> #include <conio.h> #include <dos.h> void grid () { const maxx=getmaxx(); const maxy=getmaxy(); line(maxx/3,0,maxx/3,maxy); line(maxx/3*2,0,maxx/3*2,maxy); line(maxx,maxy/3,0,maxy/3); line(maxx,maxy/3*2,0,maxy/3*2); } void player (int *num) { int maxx=getmaxx(); int maxy=getmaxy(); int i; settextstyle(SANS_SERIF_FONT, HORIZ_DIR,4); if(*num==2) { setcolor(15); outtextxy(maxx/2-80,maxy/2-25,"First Player"); delay(2000); setcolor(0); outtextxy(maxx/2-80,maxy/2-25,"First Player"); *num=1; } if(*num==1) { setcolor(15…

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  2. Started by holly man,

שלום חברים מה הקוד להכנת "כפתור עריכה" כמו כאן בפורום הזה שיש את כפתור העריכה תודה

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  3. אז ככה, אני עובד על אתר (עם פריימים, גרפיקה, פלאש וכו') וברזולוציה של המחשב שלי בו אני עובד על האתר הוא נראה מצויין, אך במחשבים אחרים עם רזולוציה אחרת (או אצלי עם רזולוציה אחרת) כל העיצוב והפורמט של האתר פשוט נדפק ונהרס. השאלה אם יש סקריפט, או כל דרך שהיא לגרום לעיצוב ולמבנה להשאר בכל רזולוציה, בלי להתחיל לעצב את האתר מחדש עבור כל רזולוציה שהיא. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  4. שלום , אני רוצה ליצור עמוד אינטרנט שיש בו תמונות וכאשר העכבר עומד על תמונה מופיע בצד של העמוד מידע על התמונה ו\או התמונה עצמה תשתנה . באיזו שפה כדאי להשתמש בשביל זה ? ומה הפקודות \ מחלקות הבסיסיות שאני צריך ללמוד בשביל זה ? תודה .

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  5. שלום לכולם, אני דיי חדש ב-PHP, יש לי אתר שמעוצב ב-Photoshop והתוכן בו מוגבל לתוך פאנל, בגלל שהאתר מוגבל בתוך פאנל אסור לי לעבור גובה מסויים, ברגע שאני עובר אותו, אני פשוט רוצה לחלק את הקטע לכמה קטעים שיהיו בדפים (זה כבר מה שאני משאיר לעצמי לעשות) הבעיה היא שאני לא יכול לספור תווים, מפני שיש תמונות, אני צריך לדעת מה הגובה מתחילת הקטע עד סופו כולל התמונות, לדוגמא, נגיד יש לי קטע מסויים, ותמונה במרכז הקטע, אני רוצה לדעת מה הגובה בפיקסלים (למשל נגיד 300) מתחילת הקטע (מהמילה הראשון) עד סופו (המילה האחרונה). אני מקווה שהייתי מובן, ואם כן, האם יש אפשרות לבצע דבר כזה ב-PHP? תודה רבה לכולם!

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  6. Started by TheReaper,

בהחלט הדבר הכי מגניב שראיתי מהבלוג פיתוח אתרי אינטרנט של מוזילה ADD ON למוזילה (שקיים כבר היום) נותן את היכולת לצפות באתרים ולערוך אותם בצורה תלת מיידית. http://hacks.mozilla.org/2011/10/debugging-and-editing-webpages-in-3d/

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  7. Started by Cranchh,

מסתבר שאני לא זוכר- כלום! אני כבר שעתיים מנסה לכתוב קובץ .bat שכל מה שהוא צריך לעשות זה להריץ פקודה עם קלט אחד. מישהו יכול לעזור לי- או להפנות לאיזה אתר מדריך טוב שירענן לי את הזכרון? סה"כ אני צריך ליצור קובץ שיעשה: יקלוט את שם הקובץ xxx.yyy ויריץ את הפקודה הבאה: signsis xxx.yyy xxx_signed.yyy zelig.cer sultan.key 0123456 כאשר xxx יכול ליהיות בכל אורך, ו yyy יכול ליהיות באורכים 3 או 4 תווים. למרות שזאת הבעיה הקטנה יותר. מדריך- עזרה מישהו ... תודב רבה

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  8. Started by Yehudaa,

import java.util.Scanner ; class test { pubilc static void main(String[] args) { int temperature; Scanner sinp = new Scanner(System.in) ; System.out.print("Please type the temperature (deg C):"); temperature = sinp.nextInt(); System.out.print(temperature); } } יש שגיאה אחת היא למטה בקובץ , מה לא בסדר ? ועוד שאלה , כשאני עושה import זה משנה איפה שמרתי את הקובץ ? כלומר אני חייב לשמור את הקובץ של הקוד בספרייה מסויימת ? או שזה לא משנה ? כלומר בדוגמא שלי שמרתי את הקובץ ב <:c [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  9. Started by yossi11,

מישהו מכיר ויכול לעזור בתכנות חומרה עם NIOS2 ? אני נואש נא עיזרו לי אני מוכן לשלם

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  10. Started by Pure-Gold,

איך אני "משגר" את פונקציית המקשים הללו ב Visual Basic. כלומר שאני לוחץ על Command Button הוא יבצע כאילו לחיצה של שלושת המקשים ואז יפתח לי ה Taskbar. ( Taskbar היה לשם הדגמה אך אל תסיקו מכך שלשם כך אני רוצה את הפונקציה ) יום נעים ובריאות

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  11. Started by BURTON,

זה מעצבן אותי שבVB ניתנת לך רק האפשרות של הכפתרים הישנים איך אני מוסיף את הכפתורים החדשים היפים יותר לדוגמא הכפתור BROWSE בתחתית המסך של כתיבת ההודעות

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  12. Started by SweeT_EviL,

List<Cordinata>[] cordineats=new ArrayList<Cordinata>[numOfPlayers]; * Cordinata היא מחלקה פשוטה של שני משתני INT הארור: Error(19,28): only unbounded wildcards allowed in array creation expression

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  13. Started by skywalker13,

היי. נתנו לנו בבית ספר לכתוב תוכנה שקולטת תאריך כלשהו נגיד: 2005 ,11 ,2 (שבמקרה זה היום הולדת שלי... חחחחחח...... ) ומדפיסה את היום שלמחרת: 2005 ,11 ,3. עכשיו צריך לקחת בחשבון שהתוכנה תוכל גם כמובן להחליף חודשים במקרה שנגיד היום שווה ל-31 או שנים. צריך גם לקחת בחשבון שיש חודשים אם 31 ימים ואם 30 ימים ויש את פברואר שזה 28 יום ובשנה מעוברת (שנה שמתחלקת לארבע) בפברואר יש 29 ימים. אז התחלתי לכתוב את התוכנה (בסי כמובן!) (משתמש בבורלנד) הכל טוב ויפה עד שנתקלתי בבעיה. זה מה שכתבתי: #include<stdio.h> #include<conio.h> void main() { clrscr(); int num1,num2,num3; printf("Please enter a date\n"); scanf("%d%d%d",&num1,&num2,&num3); i…

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  14. Started by skywalker13,

אני מנסה לכתוב ב-css ככה: body { background-color: black; link: #b78725; vlink: #b78725; alink: #b78725;} אז אם הלינק הכל בסדר אבל אם ה-alink וה-vlink יש בעיה אז או שיש לי בעיה בדפדפן או שב-сss כותבים את זה אחרת. תודה מראש לכל העוזרים!!

15. Started by friedman3010,

אני מנסה לשלוח מ-Client ל-Serever קובץ. הבנתי שאני אמור לחלק אותו ל-Buffer, ולשלוח בעזרת Stream. יש למישהו קוד דוגמה לפעולה כזו - שליחה וקבלת של קובץ מצד לצד????

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  16. Started by nirfun,

בטופס הרשמה, אני צריך להשאיר את הoption שבחר המשתמש מתיבת select, כלומר להשאיר את הערך שהוא בחר כ-selected, לאחר ששלח את הטופס והתקבלו בו שגיאות קלט. בשביל זה אני צריך אחד משני הדברים הבאים: 1. פקודה ב-ASP שנותנת לי את האינדקס של האופציה שנבחרה. 2. דרך מסוימת ב-JS לבחור אחד מה-option ע"פ ערך ולא ע"פ אינדקס. רעיונות?

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  17. Started by elixvx,

באיזה סדר המחשב בודק תנאי כאשר יש "וגם"? מיממין לשמאל או משמאל לימין? לדוגמא אם אני רוצה לבדוק שמחסנית כלשהי לא ריקה וגם לא מופיע בה תו מסוים. האם אני יכול לכתוב את התנאי כך שלא יקרה מצב שהוא יקרא את התו לפני שהוא יבדוק אם המחסנית לא ריקה?

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  18. Started by genia,

.

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  19. אני מחפש קוד, אולי META או לא יודע מאיזה סוג, שפשוט שהאתר עולה, התמונות לא יצטרכו להיטען מחדש, מכיוון שכל התמונות שעולות באתר הן כבדות, בקיצור צריך שהאתר בעצם ישמור את התמונות ב-CACHE של המחשב. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  20. Started by yoahe,

אני למנסה להריץ קוד של צאט רגיל בין פלאפונים התקנתי את הטול קייט של J2ME והמולטור נפתח לי והוא מבקש שאני ילחץ ל LUNCH אבל שאני לוחץ בחלון הפלט ב ECLIEPs רשום לי את זה:Uncaught exception java/lang/ArrayIndexOutOfBoundsException. ואין שום תגובה מצד האמולטור מה זה אומר?

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  21. Started by roi19,

יש לי שאלה קטנה בנוגע לJS..... אני יודע שזאת שפה שיש הבדל בין אותיות קטנות וגדולות(אין לי כוח להעתיק case מש'ו באנגלית) עכשיו.... אם אני אתן למשתנה מסוים את השם date, יש איזשהו סיכוי שתיהיה לי שגיאה?(בגלל בילבול עם המילה Date, שהיא מילה "שמורה") אני לא בטוח, ובגלל זה אני שואל כאן

• 8 תגובות
    • 772 צפיות
  22. יש לי מסמך שיצרתי שיש לו גם לייבלים וגם ריבועי טקסטים מהו הקוד של ההדפסה שיוכל להדפיס את הלייבלים וגם את ריבועים הטקסט כמו בתוכנה? בתודה לעונים ובצפיה לתשובה, גיל עריכה: מן מסד נתוניםן

23. השאלה נובעת מהשימוש של MATLAB בספרייה SWING ויצירת WINDOWS APPLICATION. איך הם עשו את זה ? האם קיימת דרך לפתח WINDOWS APPLICATION בעזרת JAVA ? אולי איזה לינק קטן לTUTORIAL ?

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  24. שלום אנשים, אני עובד עכשיו על אקסס ואני רוצה ליצור 3 combo boxes שיהיו תלויות אחת בשניה... כלומר, אם בתיבה הראשונה בחרתי את הארץ ישראל, אני רוצה שבתיבה השניה יופיעו כל הערים הגדולות בישראל... אם בתיבה הראשונה בחרתי את הארץ ארה"ב, אני רוצה שבתיבה השניה יופיעו לי כל הערים הגדולות בארה"ב אני מניח שאפשר לעשות את זה עם מאקרוס או עם VB... אבל אין לי מושג איך אני חייב עזרה בצורה דחופה... ממש דחופה!!! תודה אנשים

• 1 תגובה
    • 772 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.