עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by zolder,

אני מנסה ללמוד שפת C ויש לי בעיה בלהריץ איזה תוכנה (לפי דוגמא מאיזה אתר).

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Friend,

שלום חבר'ה, אני צריך 7 משפטים של שפת C למתחילים, עד 10 תווים למשפט. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by yosda-boy,

שלום רב, לא מיזמן התחלתי לילמוד שפת תיכנות C והחלטתי שאני רוצה לבנות מחשבון אמרו לי שזה די קל אם אתה מבין את החומר... ולא כל כך הצליח לי... על איזה חומר אני צריך לחזור כדי להצליח לעשות מחשבון? בתודה מראש yosda-boy

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  4. Started by joni,

אוקי אז סיימתי עוד כמה שעורים עכשיו בסוף כשיש מין בוחן קטן ואני לא הצלחתי את השאלה הלפני האחרונה והשאלה האחרונה אז קיוותי שמישהו יכול לעזור לי בבקשה להלך קישור : http://vlib.eitan.ac.il/python/basic/data_types/test.htm תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  5. Started by skywalker13,

היי. נתנו לנו בבית ספר לכתוב תוכנה שקולטת תאריך כלשהו נגיד: 2005 ,11 ,2 (שבמקרה זה היום הולדת שלי... חחחחחח...... ) ומדפיסה את היום שלמחרת: 2005 ,11 ,3. עכשיו צריך לקחת בחשבון שהתוכנה תוכל גם כמובן להחליף חודשים במקרה שנגיד היום שווה ל-31 או שנים. צריך גם לקחת בחשבון שיש חודשים אם 31 ימים ואם 30 ימים ויש את פברואר שזה 28 יום ובשנה מעוברת (שנה שמתחלקת לארבע) בפברואר יש 29 ימים. אז התחלתי לכתוב את התוכנה (בסי כמובן!) (משתמש בבורלנד) הכל טוב ויפה עד שנתקלתי בבעיה. זה מה שכתבתי: #include<stdio.h> #include<conio.h> void main() { clrscr(); int num1,num2,num3; printf("Please enter a date\n"); scanf("%d%d%d",&num1,&num2,&num3); i…

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  6. Started by roei133,

יש להגדיר את המשתנים הבאים: #define check2 בתרגיל זה הינכם מקבלים משתנה check2 שהינו מספר שלם יש להתחיל לסרוק את המספר משמאל לימין(לדוגמא 1234 יש להתחיל מבדיקת 1 עד שמגיעים לספרה 4). במידה ופגשתם את הספרה 1 יש להחסיר מספרה זו 1 ומכל הספרות שמימין לה גם 1 (אין לחסר מהספרה 0). יש לעבוד עם הערך שנמצא ב check2 (ישנה אפשרות להעתיק אותו למשתנה אחר שאינו מערך). הפיתרון צריך להתאים עבור כל סוגי הקלטים (ולא רק עבור דוגמא ספציפית).

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  7. היי אנשים, אני הסתבכתי עם מסד נתונים פשוט למדי. בעקרון המסד עצמו הוא של מכירה קנייה נניח שאני קונה פריט ואז מוכר אותו. אני צריך לשמור את פרטי הקנייה , את פרטי המכירה כמובן שאת הפרטים של הפריט שקניתי ואת פרטי האדם שממנו קניתי או אליו מכרתי לכן כמובן שתהיה טבלת לקוחות. הצורך שלי הוא לחשב את הרווח על כל קניה , וכך גם לחשב רווח קלפי תקופת זמן (לכן אולי צריך לשמור היסטוריה מסויימת). לכל פריט יכולים להיות מספר תתי פריטים שיכולים להמכר בנפרד אני צריך גם איכשהו לטפל בזה. הפתרון שהגעתי אליו הוא: טבלת פריטים -> זיהוי פריט + כל שאר הפרטים בנוגע לאותו פריט טבלת לקוחות -> פרטי לקוח טבלת עיסקה -> זיהוי עסקה + פרטי עסקה + זיהוי לקוח + זיהוי פריט (יכול להיות מכירה או קניה וצריך…

• 6 תגובות
    • 947 צפיות
  8. Started by The-Devil,

אני צריך קצת עזרה בתכנות עם VB ו Excel . צירפתי גם קובץ פה, יש לי טבלה (חלק א') שאותה אני מקבל מתוכנה אחרת שנבנתה כבר ואין אפשרות לשנותה ואני רוצה לבנות סקריפט שיעביר את הנתונים אל החלק השני של הטבלה (חלק ב') זה בעצם מעייין טבלת מכירות ואני רוצה שהיא תתמלא באופן אוטומטי אחרי שאני אלחץעל כפתור או משהו כזה יש אפשרות שנתונים חלא יופיעו בחלק א אבל הטבלה המקורית היא הטבלה בחלק ב' ששם תמיד יופיעו כול הפרטים עם כול הנתונים, בעצם חלק א הוא מעיין עידכון לנתונים של טבלה ב' אם מישהו יודע איך לתכנת ב Excel עם VB בבקשה שיעזור לי...

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  9. Started by iakovl,

יש לי בעיהת אני לומד מחשבים ונתנו לנו לפסח פרויקט לבנות צומת עובדת. הבעיה היא שמשום מה כל פעם שאני מנסה ליצור רמזור עובד זה לא יוצא. אנא כל מי שיכול שיעזור לי. פרטים: הרמזור עובד ב 4 מצבים:1- אדום 2- אדום+צהוב 3- ירוק 4- ירוק מהבהב בין כל מצב יש השהייה תודה רבה לכל מי שקרא ויכול לעזור

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by HFDO5,

שלום, אני רוצה להשתמש ביציאת הCOM שלי במחשב לאיזה פרוייקט לפי מה שהבנתי היציאה בנויה מ 4 כפתורים ואפשר לפתוח \ לסגור אותם לפי איך שאני רוצה איך אני יכול לבנות תוכנה שתסגור לי כפתור מסויים? מישהו יכול לעזור לי ליצור תוכנה שתסגור \ תפתח כפתור מסויים של היציאה? מה הכתובת של היציאה באסמבלר? איך אפשר להשתמש בה באסמבלר? תודה ;D

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  11. אני רוצה שהיא תחליף אוטומטית סיסמא כל 24 שעות בשעה 12 בלילה את הסיסמא היא תבנה לפי נוסחא מסוימת שמבוססת על התאריך היומי, למשל, התאריך של היום פלוס 25 פחות 3 נגיד ככה: התאריך של היום הוא : 10.2.09 100209 כפול 25 = 2505225 - 3 = 2505222 זאת הסיסמא היומית משהו בסגנון הזה, אולי אפילו יותר פשוט ובנוסף גם לבנות קובץ שאותו אני ישים במחשב שאני יודע את הסיסמא שלו ואותו קובץ יחשב לי את כל הנוסחא ויוכל להגיד לי מה הסיסמא של המחשב הנעול. התיעצתי עם כמה אנשים מפורום WINDOWS http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=392744.0

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  12. Started by ROEY--1,

שלום לכולם.. מדובר במשחק בול פגיעה... יש לי תוכנית מסוימת בנויה עם PROTTYPES ו MAIN ..כאשר אני אמור לכתוב את תוכן 8 הפונקציות הנתונות ללא שום מגע בתוכנית ה MAIN הנתונה... ישבתי ימים רבים על התרגיל אח יש מספר בעיות... הראשונה היא בפונקצייה הראשונה כאשר יש בעיות בין הקריאה ככל הנראה של המחרוזת מהמשתמש... צירפתי את שני הקבצים.. תודה למי שעוזר...... [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by DUDEnamE,

אני מחפש דרך כל שהיא בPHP לעשות חיפוש באתר אחר שיש לי את הכתובת שלו ואחרי החיפוש לתפוס ממנו לינק כל שהוא ?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by skywalker13,

שלום. נתנו לי לעשות את התרגיל הבא: " בנה את משחק הזיכרון לפי הכללים הבאים: א. מטרת המשחק לגלות את כל זוגות התמונות ב. במשחק 6 תמונות (3 זוגות זהים). ג. המשחק מיועד לשחקן אחד. ד. התמונות מסודרות ב-3 שורות. בכל שורה 2 תמונות. ה. מיקום של כל תמונה. ו. התמונה מוצגות כלפי מטה. ז. יש לבחור שתי תמונות אחת אחרי השנייה. ח. אם שתי התמונות זהות, אז המשחק ממשיך לגילוי הזוג הבא. ט. אם התמונות אינן זהות, אז המשחק ממשיך לגילוי הזוג הבא. י. המשחק מסתיים כשהמשתמש מגלה את כל הזוגות. " זהו זה מה שאני צריך לעשות ב-java script אז כעיקרון די ברור לי אבל יש לי כמה דברים לא מובנים פה. אז אני מתכוון לעשות את זה בטבלה. שברגע שאני לוחץ על אחד התאים התמונה שם משתנה נגיד מהכתובת "תמונה מס'…

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  15. Started by Xtreme Sound,

שלום, אני תקוע על תרגיל ב- C ואין לי מושג איך לגשת אליו. מבקש את עזרתכם, תודה!!

• 6 תגובות
    • 922 צפיות
  16. Started by wow,

אני אמור לכתוב תוכנית שתקבל טקסט מסויים, נק' התחלה של הטקסט ואורך ותציג אותו לדוגמא אני מכניס את המחזורת ABCDEF, נק' ההתחלה שלי היא 2 (מהאות השנייה במחרוזת) ואורך למשל 3 אז אני אמור לקבל את BCD. יש לי שגיאת קומפילציה שאומרת The name 'text' does not exist in the current context וגם The name 'length' does not exist in the current context ואין לי מושג למה. אגב אני אמור לכתוב את התוכנית עם שימוש במתודה. using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace T223 { class Program { //define method static string SubString(string text, int StartPosition, int length) { string ResultText = ""; for (int i = …

• 8 תגובות
    • 901 צפיות
  17. Started by gshhar,

אני אמור לקלוט תאריך בפורמט dd/mm/yyyy ולהחזיר פלט של 3 int's של התאריך (יוםת שעה ושנה) אני אמור לכתוב את התרגיל במתודה, כתבתי משהו אבל יש לי בעיות בהמשך, המתודה שלי מקבת את הסטרינג בפורמט dd/mm/yyyy, ממירה את הסטרינג ל-int ומכניסה את ה-3 int's למערך, מעכשיו הבעיות שלי מתחילות, איך אני רושם בהמשך שידפיס לי את כל ה-int's למסך ? using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace T266B { class Program { //define method static int stDate(string date) { int ArrayIndex = 0; string temp = ""; //define array string[] stArray = new string[3]; int[] NumArray = new in…

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  18. זה תרגיל שאני מנסה לעשות כי יש לי בגרות ביום חמישי, תרגיל שמצאתי והוא ממש קשה: הגדר פונקציה / תת-תוכנית / פעולה רקורסיבית בשם printit שתדפיס רשימה של מספרים שלמים. בשורה הראשונה תודפס המספר n בשורה השנייה המספר 2n ובשורה השלישית 4n וכן הלאה עד שיעבור ערך של 5767. לאחר מכן יודפס אותו רשימה בסדר הפוך עד ל-n. לדוגמא עבור n=790 אזי יודפס 790 1580 3160 6320 6320 3160 1580 790

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by Kayama,

כתוב תוכני תהכוללת 10 שלשות של מספרים שלמים א)התוכנית תדפיס עבור כל שלשה את המספר הגדול ביותר של השלשה ב)התוכנית תחשב ותדפיס את המספר הגדול ביותר מבין כל המספרים שנקלטו . תודה רבה לעוזרים נ.ב פורים שמח !

• 8 תגובות
    • 856 צפיות
  20. Started by intel suck,

קיבלתי תרגיל שבו אני אומר ליצור N דליים שקיבולתם אקראית בין 0 ל 10 ליטרף עכשיו הגעתי לקטע שבו אני נתקע שצריך למלאות את הדליים בכמויות מים אקראיות, שלא יהיו גדולות מקיבולת הדלי. עכשיו אני יודע שבשביל למצוא את קיבולת הדלי אני צריך להשתמש ב-getCurrentAmount() השאלה שלי האם אני צריך להשתמש בלולאת while ולמלאות את הדלי כל עוד הCapacity לא גדול מהתכולה תודה וחג שמח

21. שלום אני צריך עזרת ענק ב ASP (וג'אווהסקריפט, אבל פחות דחוף) יש לי מחר מתכונת ואני צריך להגיש אתר לבגרות רק שהאתר שלי לא פועל כמו שצריך, ואני צריך שמישהו יעזור לי להבין מה לא בסדר שם!! אני אודה מאוד למי שיהיה מוכן לעזור לי (עדיף דרך אייסיקיו/מסנג'ר) תודה מראש!!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Aviv C,

אני צריך שתעזרו לי במהירות האפשרית כי אני צריך להגיש את העבודה ביום שישי. אני לא מצליח לסגור טופס ממודול. אני מתכוון להגיד שאני משתמש בפעולה מהמודול אבל אני לא יכול משום מה לסגור את הטופס הפעיל משם. מישהו יודע איך אני יכול לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  23. Started by ran1809,

אז ככה אני בונה פרוייקט ב JAVA, יש לי ידע ב JAVA אך כעת אני צריך את עזרתכם. אני באמצע בניית פרוייקט של סידור חבילות אני אסביר: לדוגמה יש לי מיכל (קופסא) מסויים ויש לי מספר חבילות שאני צריך להכניס לתוכו בדו מימד. עכשיו ייצגתי את המיכל במערך דו מימדי ואני קולט לתוכו חבילות. לדוגמא: יש לי מיכל בגודל 5X5=25 וחבילת 2X3=6 וחבילה 4X1=4 עכשוי את החבילות האלו אני אמור להכניס לתוך המיכל הגדול, כרגע המצב הוא שאני מייצג את כל המקומות הריקים במיכל (במערך) ב (1-) ומסדר את החבילות עם מספר סידורי ואז יש לי מטריצה שבהתחלה יש בה 25 פעמים (1-) ואז יש פונקציה שמכניסה את החבילות למיכל לפי האלג' שלה והיא נגיד מכניסה את החבילה הראשונה אז היא שמה את הספרה 1 בכל המקומות שחבילה אחד צריכה לבוא וככה…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני חדש בכל הקטע הזה של תכנות ... אני לומד מהאינטרנט בעיקר... יש לי תוכנה שאני רוצה לעשטת שקשורה לשיבוץ נתונים בטבלה לפי קטגוריות וגורמים משנים לדוגמה : חייל בדרגה מסוימת עושה שמירה לצורך הענין רבט וחייל בדרגה גבוהה יותר סמל לא יעשה אותה משימה אבל כן יעשה טורנות סמל וכד' כמה מסובך זה צריך להיות? ובאיזה שפה הכי כדי לעשות את זה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

יש לי פורום אשר מאוכסן ב-DK3 www.dk3.com והוא כבר בנוי הוא לא על המחשב שלי (PHPBB) ורציתי לדעת איך אני מוסיף מודים כמו נקודות,הודעות מערכת ושטויות אחרות כאלה! תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.