עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by arielman22,

שלום אני רוצה בחורף הקרוב להרשם ללימודי תעודה ויש לי התלבטות למה להרשם האופציה הראשונה היא תכנות בצד שרת באמצעות Node.js הסילבוס: http://hit.lifemichael.com/courses/js.pdf https://docs.google.com/document/d/1I52BsNwY9Dn4mZBe_Qz15hHhkfgUd7A78VXRARskGS4/pub אופציה שנייה היא שנייה היא תכנות בצד לקוח באמצעות HTML5 הסילבוס: http://www.hit.ac.il/external-studies/programs/programming/HTML_5 https://docs.google.com/document/d/1znbbcuZBGHrXopJ3BXqU8T8VmBWBX7k83sPRlaAzw5c/pub השאלה מה עדיף מבחינת שוק העבודה? ביקוש, שכר, התקדמות. איך אני יודע גם מה מתאים לי יותר? צד שרת או לקוח? אגב כדי למנוע דיונים מיותרים, אני בודאות ארשם לאחד מהם במכללה HIT. רק צריך את המלצתכם למה עדיף.

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  2. Started by 114508534,

איזה אתרי איחסון ישראלי יש שמאכסנים את האתר של בחינם

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  3. Started by Clint Eastwood,

אני בונה אתר... עכשיו אני רוצה שברגע שילחצו על הלוגו של החברה של האתר הם יקבלו הודעה אם הם רוצים להכניס את אתר זה למועדפים איך אני עושה את זה? ??? תודה לכל העוזר!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. זו שאלה ממבחן,אשמח להסבר מפורט לפי שלבים אני איך עובד האלגוריתם סרט נע. תודה לעונים מראש!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by man with no name,

האם יש פה מישהו כזה שמבין ממש טוב ויכול לייעץ לי על דרך פיתרון לשאלה?

6. ה השאלה היא: איך אני יכול להגדיר לאתר שאני עובד עליו להיות מותאם בגודל מלא לכל סוג של משתמש לא משנה אם המשתמש עובד ברזולוציה של 1024X768 או שהוא משתמש ב 800X600 ככה או ככה האתר שלי יכנס בצורה מלאה על המסך לכל אחד שיכנס לאתר שלי, אני יודע שזה דורש עבודה עם אחוזים ולא עם גודל ממשי אבל אני פשוט לא מוצא את האפשרות הזאת ב DREAM WEAVER כשאני עובד עם TEMPLATES. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. אהלן, הורדתי את גרסת EXPRESS, לפי בקשת המרצה שלנו מהלימוודים בסלע, אני רוצה לעבוד על התוכנה אבל אני לא מוצא שם ב C# את אפליקציות WPF/CONSOLE איך אני משיג את זה? האם זה חינמי בכלל? תודה רבה

8. שלום. אני אדמין בחדר מחשבים. אני רוצה להשתמש בפונקצית net send של וינדוס כדי לשלוח הודעות למשתמשים שונים ברשת שלי גם כשהם מנותקים ממנה, ואז הם יקבלו את ההודעה כשהם יתחברו. הדרך היחידה שחשבתי עליה היא סקריפט ששולח הודעה, לשים אותו כschedualed task כל 15 דק'. ואז כשהמשתמש יתחבר בסופו של דבר, הוא יקבל את ההודעה, ואז אני רוצה שהסקריפט יפסיק לרוץ! כי אין צורך להפציץ את המשתמש באותה הודעה כל 15 דק'. סוג של "לבטל את המשימה מהרשימת הschedualed task כשהמשתמש קיבל את ההודעה.

9. Started by MasterOr,

מישהו יכול להסביר לי או לתת לי מדריך ללמידה של אפשרות הINCLUDE בדפי הHTML. אני יודע לעשות IFRAME אבל הINCLUDE הרבה יותר נוח ואיכותי

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  10. שלום, התחלתי ללמוד ASP.NET וגיליתי כמה חזק באמת ה.NET. יש לי שרת אכסון שתומך בASP.NET, אבל יש לי בעייה - פרוייקט בדיקה שכתבתי, שרץ מצויין על המחשב שלי, לא רץ על השרת. את הפרוייקט קימפלתי על המחשב שלי והרצתי, והוא רץ חלק, ואז העליתי את התיקייה כמו שהיא לאינטרנט, וניסיתי להריץ - קיבלתי הודעת שגיאה שאומרת למעשה שאי אפשר להציג הודעת שגיאה כי זה חסום לRemote Computers - הגיוני. ערכתי את קובץ ההגדרות כפי שנאמר לי בהודעת השגיאה, אך עדיין קיבלתי את אותה הודעת שגיאה. מישהו יודע מה עוד אני צריך לעשות? אולי יש קובץ הגדרות שונה שמוגדר אצל השרת? עוד שאלה: אילו קבצים אני צריך להעלות? כי אני מניח שאני לא ממש צריך להעלות את כל הפרוייקט על כל חלקיו, אלא רק חלק מהקבצים - אז אילו כן להעלות?…

11. Started by nondos,

שלום, יצרתי טבלה בעלת עמודה אחת ושלוש שורות לפי החלוקה הזו שורה ראשונה - תפריט שורה שניה - דף התוכן שורה שלישית - תמונה את השורה השניה תכננתי כ Div כדי לקבל תיבה בתוך ה Div שמתי iFrame כדי שאני אוכל לשנות את הדפים בדף התוכן לפי הבחירה בתפריט הבעיה היא שמשום מה ה iFrame מוחק לי את התמונה שבשורה השלישית ולא רואים אותה מצורף קוד: </head> <body> <div align="center"> <table width="757" height="427" border="0"> <tr> <td width="751"><script type="text/javascript"> AC_FL_RunContent( 'codebase','[url]http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,28,0','width','751','height','41','title','menu','sr…

12. Started by poltergeits,

מה עושה : r\ -בתכנית C תודה מראש

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  13. Started by MasteRoi,

אני מחפש אתר/מדריך/משהו אשר מדריך תכנות בשפת C למי שברמה מתחיל-בינוני ומעלה, ע"פ תוכנית הלימודים של בית הספר.. כלומר עם טבלאות מעקב וכד'.. בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  14. Started by reiich,

הי! איך מציגים מידע מבסיס נתונים (מידע שמגיע מהשכבות) בפרוייקט silverlight? איך מחברים את ה control שנקרא dataGrid לנתונים?? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by avishai12b,

אני מעוניין לבנות אתר שיאפשר הרשמה, ויאפשר לכל משתמש להוסיף ולהסיר תוכן, יכלל ממשק עם כרטיסי אשראי (קניה ומכירה) יהיה מאובטח ומוגן. נכון להיום לא מכיר אף שפה לעומק. מעט בסיס כללי. אם יש תוכנה שנוח לעבוד וליצור איתה אתרים אשמח לשמוע או פתרון אחר שיכלול פחות תכנות או בקיצור, שאוכל להרים את האתר כמה שיותר מהר לבדי. קשה לי לדעת איפה להתחיל ואשמח לקבל כל הצעה, מ- 'לך לWIX', עד ל-תרשם לקורס X במכללת Y. יש לי את כל האמצעים אך הזמן מוגבל. אנגלית ומתמטיקה - שליטה גבוהה, לומד מהר. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. Started by k-o-b-y,

התחלתי ללמוד את שתי השפות, ורציתי לדעת אם אני יכול להשתמש בפונקציות שכתבתי ב C++ בתוך תוכנית C# (אני משער שבעזרת קובץ dll), אבל אחר כך איך אני קורא לפונקציות? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by michal81,

שלום, קצת רקע... אני מממשת אפליקציה web-ית - aspx, #C, שבהלכה נבנית טבלה דינמית. אחת העמודות בטבלה מכילה כפתור ImageButton. הבעיה היא שבלחיצה על אחד הכפתורים האפליקציה נעצרת ב pageLoad ולא מגיעה למאזין שהגדרתי. שאלותיי הן - 1. האם נכון יהיה ב pageLoad ליצור שוב את כל הטבלה הדינמית למרות שאני אמורה לעדכן רק תא בודד בטבלה? 2. במידה ו 1 חיובי, איך אחרי היצירה המחודשת ניתן לגרום לאפליקציה לבקר בפונקציית המאזין? תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  18. Started by DarkShnizel,

חבר בנה את העמוד הבא: http://www.dogspoker.net/glossaryhe.php השאלה שלו האם התוכן שנכתב עם ג'אבהסקריפט בדרך הבאה: for (var i = 0; i < kamut; i++) { document.write("<div id='e" + i + "'><p>"); document.write("<a class='ereh'>" + arrArahim[i] + "- </a>"); document.write(arrEsberim[i]); document.write("</p></div>"); } יזוהה על ידי החיפוש של גוגל תודה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  19. ניסיתי לא מזמן להתקין לאפטר אפקט פלאג אין שנקרא ELEMENT 3D והוא אמור להכניס גישה לאובייקטים תלת מימדיים בתוכנה משום מה הפלאג אין לא עבד לי במחשב הנייח , אמנם עבד בלפטופ. מצורפת תמונה עם הדיבאג שעלה: תודה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Prophecy,

יש לי שני טפסים, באחד כפתור בשני תיבת טקסט איך אני עושה כשלוחצים על הכפתור זה כותב את הcaption של הכפתור בתיבת טקסט? ועוד שאלה קטנה: יש לי את התוכנית הקטנה הזאת Private Sub Check1_Click() If Check1.Value = 1 Then Text1.Text = Text1.Text + Check1.Caption Combo1.Visible = True Else Combo1.Visible = False Text1.Text = Text1.Text - Check1.Caption End If End Sub אני רוצה לעשות שה-value של check1 שווה false זה ימחק את הcaption שלו Text1.Text = Text1.Text - Check1.Caption השורה הזאת לא עובדת.. מה הבעיה?

21. היי, כשמשתשמים בפונ' הנ"ל עם הפרמטר NULL, לאיזה מצב המנעול מאותחל? * ככה נראית שורת הקוד: pthread_mutex_init(&mtx,NULL) תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by waseemrkab,

שלום אני צריך עזרה בשאלה קטנה לא מצליח לפתור אותה או למצוא דרך נכונה תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. כנ"ל גם לגבי הקומפילציה. בעבר זה לא עשה לי בעיות אז אני חושב שזה בגלל Windows Xp. איך מסדרים את זה? תודה! עריכה: לא משנה זה הסתדר.

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  24. שלום לכולם יש לי שאלה לגבי אפקט מסויים, באתר הזה: http://www.wix.com/website-template/view/html/654?utm_content=ma_html_fwt_temp_1_3intdes&utm_medium=template_banner&utm_campaign=ma_fwt&utm_source=freewebsitetemplates&experiment_id=ma_html_fwt_temp_1_3intdes&utm_term=services כל פעם שאתם לוחצים על אחד מהכפתורים בתפריט התוכן "עף" שמאלה ומוחלף ע"י התוכן הרוולנטי אשר נכנס לאתר מצד ימין איך עושים את זה? תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  25. Started by gshhar,

תודה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.