עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. היי, למשהו יש מושג אם קיימים קורסים אשר מלמדים שפת תכנות כלשהי במתכונת אישית/פרטית באזור באר שבע?

2. Started by alonezer,

טוב אז השאלה היא: במועדון השכונתי נמכרים כרטיסים מוזלים למשחק השבת במחיר 50 ש"ח לכרטיס. כל מי החפץ לקנות כרטיסים מקיש במחשב את כמות הכרטיסים ומקבל בפלא את הסכום שעליו לשלם. בסוף היום מעוניינים במועדון לדעת כמה כרטיסים נמכרו ומהו הסכום בקופה. כתוב תוכנית לביצוע המטלה. עכשיו אני בעקרון יודע מה לעשות אבל לא הולך לי אם מישהו יענה פה אני מבקש שיענה בשפה הפשוטה ולא המסובכת מכיוון שאני לומד רק חודשים ורק הגענו ללולאות.. תודה רבה.

3. Started by BedB0y,

היי, מקווה שזה הפורום הנכון : הורדתי css template מוכן מאתר שמספק כאלה. ברגע שאני מנסה לשנות צבע של טקסט במקום מסוים (אני משתמש בdreamweaver) הוא משתנה לי בכמה מקומות לא רצויים, או בכל הטקסט, יש לי תחושה שזה קשור לאיך שהtemplate בנוי. יש דרך להתגבר על זה ולשנות את הצבע רק ספציפית איפה שאני רוצה? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by CoNfi,

http://www.planet-source-code.com/ אתר מצויין בשביל לקחת דוגמאות מאנשים. אני אישית למדתי ממנו המון תהנו

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  5. Started by Avocado,

היי, אני עושה פרוייקט בבצפר, ואני צריך לקלוט מקש תוך כדי שהתוכנית רצה. יש אפשרות לקלוט מקש בלי לעצור את התוכנית? אם אני משתמש ב: mov ah, 1 int 21h אז זה עוצר את התוכנית עד שיש קלט.... עריכה: מצאתי שאפשר להשתמש בINT 16H AH=01H אבל אני לא יודע איך מוחקים את מה שהיה בBUFFER, ובגלל זה הוא עושה בעיות. מישהו יודע איך אני מוחק מהBUFFER?

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  6. אני רוצה לדעת אם יש אפשרות באמצעות מאקרו,סקריפט או כל דבר אחר, כשאני לוחץ על שמירת קובץ מסוים באופיס (word,ppw,exel) אני רוצה או שיפתח חלון אחר ובו יהיו חייבים לשמור את הקובץ בצירוף תאריך, או כאשר שומרים קובץ לא משנה השם.. פשוט לשנות השם ולהוסיף אליו את התאריך, בכל מקרה מה שאני רוצה זה להוסיף את התאריך לשם הקובץ. למישו יש רעיון,דרך?? תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  7. Started by ThaPhoeniX,

שלום, יש לי מחשב חדש בו לא מותקן VB6 אלא רק VS2005, ויש לי פרוייקט שכבר הומר לVB.NET אך עכשיו במחשב החדש הוא לא עובד כי הוא לא מוצא את הקובץ WINSOCK.OCX, ואני לא יכול לבצע המרה מחדש של הפרוייקט המקורי ל.NET כי הוא אומר לי שאין לו WINSOCK.OCK ושאני צריך להתקין את VB6 בשביל שהקובץ יימצא, מישהו יכול בבקשה לשלוח לי את הקובץ WINSOCK.OCX לפה (מVB6)? תודה. ואם יש למישהו מושג איך אני עושה לOCX רגיסטר אחר כך זה גם יהיה נחמד לדעת... ;D ***עריכה*** טוב מצאתי לבד, הקובץ הוא mswinsck.ocx וכדי לרשום אותו רושמים: regsrv32 mswinsck.ock למיש רוצה לדעת...

8. אני מחפש בדחיפות תוכנה חינמית לחילוץ תמונות מווידיאו, בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by נגה,

איזו סביבת עבודה צריך לשם כך? (האם הEXPRESS EDITION של Microsoft Visual C# 2008 מספיק? אם כן - איזה פרוייקט צריך לפתוח?)

10. Started by skywalker13,

האם זה נכון? function changesize(); { document.menu.size = "5"; } </script>

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  11. Started by אבשה,

אוקיי... הרבה זמן שלא הייתי פה בפורומים, ואני פונה לפה לאנשים שאני חושב שאמינים לעומת כל האתרים מארה"ב שמצאתי שנראים כמו שקר כלשהו.. ככה זה מתחיל, לי ולשותף העסקי שלי יש כבר כמה זמן רעיון (שאת הרעיון המדויק אני לא יגיד) אבל הוא דומה לרעיון שאני לא יודע אם שמעתם עליו: -מישהו שם מצלמת אינטרנט 24 שעות על הארנב שלו ורשם שאין לי כסף לאוכל טוב והיה ניתן באתר לשלם לו כי הוא אמר שאם לא יהיה לו כסף לארוחה טובה הוא יצטרך להרוג את הארנב ולאכול אותו, האיש קיבל אלפי דולרים.- מה שאנחנו בעצם צריכים זה: 1. לדעת מאיפה או למי אני משלם כדי ליצור אתר משלי ולא HOST כלשהו ושיהיה .com 2. שבאתר יוכלו לשלם לנו דרך כרטיס אשראי\פייפל 3. נגיד ואם אני נותן להם שהשם שלהם יהיה באתר בתמורה ל5$ א…

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  12. Started by bdoron,

אחרי שהבנתי איך יוצרים קליינט סרבר אני רוצה לעשות משחק רשת, הבעיה שאני לא כל כך יודע איך הדברים מתנהלים, אשמח אם תספרו לי איך זה אמור לעבוד פחות או יותר... כאילו לפי מה שככה עולה לי בראש בו נתחיל בתהליך הראשון, התחלת המשחק.. יש לי שחקן שיוצר משחק חדש, עצם הפעולה הזאת משחק חדש הוא צריך לגרום לכך שכל שחקן חדש שמתחבר למשחק ידע שיש מישהו שממתין לשחקנים נוספים שיצטרפו לו למשחק ועוד שאלה, אם המשחק התחיל בין 3 שחקנים למשל שמשחקים באותו זמן על אותה מפה למשל, האם האדם הבא שיכנס למשחק איך למנוע ממנו לשחק איתם? זאת אומרת שהוא בעצם יפתח משחק חדש בעצמו וימתין לאנשים נוספים שיתחברו גם למשחק במילים פשוטות איך אני גורם לכך שיווצרו כמה משחקים באותו זמן בין אנשים שונים ברשת

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by maverick,

שלום רב לכולם, בניתי טופס באסקל הכולל רשימה של כל מיני ערכים שונים. אחד מהערכים הוא תיבת בחירה (כן/לא). האם ישנה אפשרות לעשות עיצוב מותנה. כלומר, האם אפשר כשאשר התיבה מסומנת שיצבע לי את השורה בצבע אחר (כמו באקסל)?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. אני כרגע מנסה לפתח קונספט של חיבור של שניי סקריפטים על בסיס php אחד מהם פורום והשני אתר של טופים וכו אני אוהב את הממשקים והיתרונות של כל אחד מהם , לכן בכוונתי לייצור איחוי ביניהן . הקטע שלגביו אני קצת חושש זה שיהיה צורך לפרק את שניהם לגורמים - אני מעוניין לבצע איחוי לsql שליהם בכדיי שבכל פעם שתייצור משתמש לא תצטרך לבצע אותו גם פה וגם בצד השני ושזה יוכל להעתיק או לקרוא אוטומטית ? מבחינת תאורתית זה נישמע בר ביצוע אך השאלה שלי האם כדאי בכלל להתקרב לזה ? למישהו עם ניסיון ממוצע- בעולם התכנות. עוד דבר למישהו יש מושג על איזה סקריפט או פלטפורמה מבוסס hwzone?!

15. זה דחוף ואני חיייב את זה תוך חצי שעה... אני צריך תוכנית כזאת ב-javascript: קלוט מספר כלשהו ובדוק אם המספר שלילי וזוגי הדפס הודעה שלילי וזגי אם המספר חיובי ואי זוגי הדפס הודעה חיובי ואי זוגי.. מי שעונה תודה רבה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  16. הכותרת קצת לא ברורה אני יודע. אנסה להסביר כאן... אני רוצה שבאתר שלי יופיע לינק שכשמקליקים עליו נפתח חלון חדש שמציג טקסט או HTML מסוים. הלינק לא יפנה לקובץ או ליעד מסוים אלא יכתוב ישירות אל החלון. מקווה שזה ברור, קשה לי להתנסח כמו שצריך אחרי 3 בלילה...

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  17. יש לי לינקי לקובץ MP3, עשיתי לינק רגיל, אם אני לוחת עליו הוא משמיע אותו ולא שואל לשמור.

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  18. Started by StreetRacer,

אהלן חברים הכיצד לבנות עמוד מכירה וקנייה ב-HTML ? אני מעוניין בטופס פשוט, ואחרי מילוי הפרטים, אני מעוניין שהתוכן יוצג בדף. איך עושים את זה ? הדף מכירה/קנייה מיועד לתחום הרכב. תודה שמוליק

19. יש לי בעיה עם הוספת שורה חדשה בתוכנה שאני בונה ב- C#. התוכנה אמורה להוסיף ולעדכן שורות מטבלאות של SQL Server. אני עובד עם DataBindings ו- CurrencyManager. באחת מהטבלאות כל השדות הם מסוג טקסט. בטבלה הזאת לא הייתה לי שום בעיה עם העידכון וההוספה בעזרת הפעולה AddNew() של ה- CurrencyManager. בטבלה אחרת ישנם שדות מסוג datetime. בשביל להציג את שדות ה- datetime השתמשתי ב- datetimepicker (הוא קצת בעייתי כי אי אפשר להשתמש בו עם null). עשיתי binding כרגיל, והעידכון עובד טוב. הבעיה היא עם ההוספה של שורה חדשה. ההוספה פשוט לא פועלת והמצביע של ה- CurrencyManager נשאר על ה- position שהיה קודם לכן. לדעתי, הבעיה קשורה ל- datetimepicker שלא יכול לקבל null ואז הוא לא יודע איזה ערך לתת בהתחלה…

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  20. Started by bdoron,

אני מנסה למחוק רשומות שמוצב בהם null אין לי שמץ של מושג איך בכלל הם מפתחו ואני לא יכול למחוק אותם!

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  21. Started by ida2423,

אהלן חברים, אני רוצה להתחיל ללמוד שפות תכנות, במלוא הרצינות. אני מבין קצת על חומרת מחשב אבל אני רוצה להיכנס לזה יותר לעומק אשמח אם תעזרו לי מאיפה להתחיל. תודה

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  22. Started by עידן20,

חבר'ה למי יש אתר פרום שם אפשר להוריד תוכנות מלאות או משחקים מלאות יכול להיות גם חלונות אם יש לכם לינק תשלחו לי ..בכייף תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, ישנו אקספלוייט המאפשר להוסיף מנהלים בphpnuke 7 . ישנה דרך לחסום אקספלוייט זה, מישהו חסם אותה בשבילי, אך הוא לא מוכן להסביר לי כיצד ביצע זאת, וכיצד ניתן להסיר זאת(דרך FTP?) (ואיך זה פועל) אשמח אם מישהו כאן יוכל לעוזר לי.. תודה!

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  24. Started by redead,

int [] arr = MyLibrary.randomIntegerArray(size); למה הוא לא נותן לי?

25. Started by Devil Servant,

יש לי כמה שאלות,אשמח לתשובה 1. כיצד משנים אייקון לתוכנת קונסול במקום החלון הלבן 2. האם אפשר לבחור צבע טקסט? אלו בינתיים השאלות,תודה ;D

• 1 תגובה
    • 552 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.