תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה להעלות פרוייקט של J2ME 1. התקנתי אקליפס 2. התקנתי Wireless Toolkit 2.5.2 3. הוספתי את ה JAR ים של ה Wireless Toolkit 2.5.2 ל פרויקט 4. התקנתח JDK אין לי את האופציה להריץ J2ME יש לי רק applet,application מה לעשות ? (תודה !!)
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום, במסגרת בניית אתר אינטרנט לבגרות אני משתמש בסביבת העבודה eclipse באתר יש שימוש במסד נתונים mysql ושימוש בטכנולוגיית JSF על גבי APACHE TOMCAT 6 SERVER אני כבר די בסוף האתר אבל בגלל שזה חופשת פסח רציתי להעביר הכל לבית. הצהרתי על שימוש בJSF וMYSQL CONNECTOR ועדיין יש לי את הבעיה הבאה: http://i175.photobucket.com/albums/w154/nzehavi/JSF.jpg
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה דיי הרבה זמן כבר להעתיק פקדים מטאב מספר 1 (Tabpage1) לטאב שהמשתמש בחר (TabControl1.SelectedTab), ניסתי כמה דברים כמו... TabPage1.Controls.CopyTo(TabControl1.SelectedTab,0) או: TabPage1.Controls.CopyTo(TabControl1.SelectedTab.Controls,0) ה-0 מסמל את הפקד שהוא יתחיל להעתיק ממנו, אבל משום מה זה לא עובד... אשמח לעזרה! המשך למטה תודה!
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
אני מנסה כבר שעה לעשות משהו פשוט עם NETBEANS ואני לא מצליח לעבוד עם האובייקטים. הבעייה היא שאני לא מבין את המבנה של סביבת התיכנות הזאת. אני יודע לעבוד עם JAVA ( ב ECLIPSE). אני מנסה לבנות שעון טקסט פשוט. אני משתמש ב THREAD כדי ליצור השהייה של שנייה, וחישובים פשוטים על משתנה INT פשוט כדי ליצור שעון. הבעייה שלי היא בגישה אל אובייקט הטקסט עצמו ואיפה אני בכלל אמור לשים את הקוד עצמו. הקוד שכתבתי: package javaapplication1; import java.lang.String; import java.util.logging.Level; import java.util.logging.Logger; /** * * @author אודי */ public class NewJFrame extends javax.swing.JFrame { /** Creates new form NewJFrame */ public NewJFrame() { initComponents(); } …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי! יש לי חשבון FTP שרכשתי מאחת החברות בשוק. כמובן כמו בכל חברה ניתן לגשת אל החשבון דרך ה-HTTP - קרי http://serverhostname/accountname. כאשר אני יוצר תיקיות ב-FTP, כמובן שאני יכול לראותן דרך הHTTP, בעזרת הרשאות אני יכול להוריד ל"משתמשי הקצה" מלגשת אל אותן התיקיות. שאולתיי הן, הכיצד אני יוצר הרשאה, שכאשר משתמש מקליק על התקייה זה מבקש ממנו USER + PASSWORD בשביל לגשת אל אותו התקייה, באיזה שפה זה? והכיצד אני יוצר SWF כמו זה - http://www.landroverz.com , כאשר לוחצים REFRESH התמונה משתנה, בנוסף זה מראה לך את האיפי שלך. באיזה שפה זה?
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
שלום, רוצה להגדיר תקייה ב-FTP שלי, שאני אתחבר אליה עם יוזר וסיסמה. ספציפית הדומיין המבוקש הוא www.gamerhost.com/dennis, יש תקייה בשם PRIVATE בתוך ה-FTP. עשיתי: בתוך הקובץ רשמתי - משום מה זה לא מביא לי לרשום, אז העליתי את הקובץ בתור TXT : http://www.gamerhost.net/dennis/htaccess.txt ואת הPASSWD, ENCRYPTED, העלתי את זה בתור ASCII, וזה לא נותן לי להיכנס עם הUSER NAME והסיסמה.. מה הגדרתי לא נכון?
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
-
TcpListener s = new TcpListener(8000); אנו מקבלים את ההערה הבאה: Warning 1 'System.Net.Sockets.TcpListener.TcpListener(int)' is obsolete: 'This method has been deprecated. Please use TcpListener(IPAddress localaddr, int port) instead. http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=14202' C:\Users\Assaf\Desktop\Server\Server\Program.cs 29 29 Server איך אני מתקן את השורת קוד כדי שזה יעבוד לי?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי את הקוד הבא: http://pastebin.com/xiM829GJ השגיאה שאני מקבל היא An unhandled exception of type 'System.NullReferenceException' occurred in ConsoleApplication2.exe TheFormText = activeForm.ActiveMdiChild.Text.ToString(); וזה קורה בשורה הזאת: אני מבין שיש null אבל איך לסדר את זה <? אשמח אם מישהו יוכל לתקן לי
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
main.c זה קובץ שנוצר בתור ברירת מחדל מתי שבוחרים ב c/c++ application, ומופיעים לי סימני קריאה, למה לעזזל מופיעים לי סימני קריאה? לא שיניתי שום דבר בקובץ
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. במידה ואתר כלשהו מהווה השראה, האם זה אפשרי להוריד את ה source code של האתר? אני חדש בעניינים הללו, אז סליחה אם אני יוצא פה הזוי. תודה!
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
נתבקשתי להכין unit test לפונקציה כלשהי שכתבתי. הפונקציה עצמה מאוד פשוטה, היא מבצעת חישוב מתמטי כלשהו בזמן קבוע, בעוד חישוב נאיבי מבוצע כגודל הקלט. נתבקשתי לבנות פונקציה לקלט ספציפי(כנראה שפונקציה הייתה מיותרת במקרה הזה), בכל זאת בניתי אותה לקלט כללי. השאלה שלי האם בדיקה יחידה שמשווה את הערך שמוחזר מהפוקנציה שלי לערך המצופה נחשבת כTest מספיק?, או שכדאי להשוות כמה ערכים עבור קלטים שונים על סמך חישוב נאיבי? האם אפשר בהשוואה של הבדיקה להשתמש בפוקנציה הנאיבית באופן שיר או שפשוט לרשום את הערך שהיא מחזירה. התחום הזה קצת חדש לי ואני לא יודע בדיוק למה מצפים ממני. הסבר קצר נוסף על unit test יהיה נחמד(על ויקיפדיה עברתי).
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
שלום. ניסיתי להריץ קוד של תוכנית ראשונה של שלום עולם. במהדר dev c++ וקופת לי ההודעה הזאת. למה זה קורה. http://i.imgur.com/1hF4hsT.jpg' alt='1hF4hsT.jpg'>
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה בconnection strings בתכונה visual studio 2013 הכתבות שקיימם בproperties של המסד לא טובה, היא כוללת את הכתובות של מיקום המסד במחשב. ניסנתי להוריד את הכתובת של התקיה ולהכניס את שאר הכתובת זה לא עזר. ( SqlConnection connection = new SqlConnectionh(conncetion string כדי להתחבר למסד הנתונים אני משתמש במסד ב Service -base Batabase. מה שרשום ב connection string : Data Source=(LocalDB)\v11.0;AttachDbFilename="C:\Users\pc-name\Documents\Visual Studio 2013\Projects\SimpaleDataBase\SimpaleDataBase\SampleDatabase.mdf";Integrated Security=True;Connect Timeout=30
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
שאלתי את השאלה בפורם של פיתוח אפליקציות אבל לא ענו לי אז חשבתי שזה מתאים גם לאתרים שמשתמשים במסד נתונים משהו יודע אם אפשר להשתמש בגוגל דוקס כמסד נתונים. אני רוצה להעלות קובץ אקסל ולהשתמש במידע שלו באפליקציה - יש אפשרות כזאת? לדוגמא: ליצור טופס בגוגל דוקס וליצור אפליקציה שתראה לי את הנתונים לא אכפת לי לעשות את הקובץ פתוח לכולם ואז להשתמש בו, אבל הייתי מעדיף שיהיה אפשר להשתמש בקובץ כפרטי. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
אני מנסה לכתוב פונקציה של חיפוש בינארי שהיא גנרית לחלוטין. הבעיה שלי כרגע היא בגישה לאיברים. בהנחה שניתן לי את הגודל של כל אלמנט, ומיקומו במערך, על מנת לגשת לאותו אלמנט. למשל בקטע הקוד הבא אני רוצה להדפיס את הסטרינג השמור במקום הi של המערך כאשר המערך הוא מערך של מצביעים לפוינטרים. printf("%s", *( (char*)array) + I*elementSize) הסבר: על מנת שאריטמתיקה של פוינטרים תעבוד אני ממיר אותו לchar * ואז ניגש לערך שנמצא במקום הi על ידי הזזת הפוינטר במספר i כפול הגודל של מצביע. זה לא עובד, למישהו יש הסבר למה ואיך לתקן? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני רוצה להתחיל ללמוד שפות תכנות, במלוא הרצינות. אני מבין קצת על חומרת מחשב אבל אני רוצה להיכנס לזה יותר לעומק אשמח אם תעזרו לי מאיפה להתחיל. תודה
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
העלתי אתר שבניתי ב asp.net בweb developer לשרת של godaddy.בכניסה לאתר נתקלים בתקלה של השרת כמו שבתמונה: חייב עזרה!!
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום while(password!='\n') { scanf("%c", &password); if (IsLower(password)) low++; if (IsCapital(password)) cap++; if (IsDigit(password)) dig++; if (IsSpecial(password)) spc++; length++; } יש לי בעיה בקוד, כשאני מפעיל את הEXE - אחרי שאני מזין את התווים ולוחץ אנטר, הלולאה מסתיימת. הבעיה היא כשאני עושה REDIRECTION מקובץ TXT, אז הלולאה נתקעת, כי היא לא מקבלת מקש אנטר. איך אני פותר את הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
הי,אני אשמח להכוונה עבור שפה \ framework לפיתוח ממשק משתמש לאפליקציות לwindows דוגמת Advanced System Care \ Poker Stars וכדומה.מצורף קובץ עם דוגמא.תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעתי איך המנוע עצמו עובד, אני מתכנת asp.net ואני יודע להכין דף שמכניסים נתונים לתוכו ושולחים את זה למשל לאיזה מייל של החברה.. הדבר היחיד שאני לא יודע הוא איך אני שותל אותו שהוא יקפוץ באתרים אחרים הרי כל הקטע של דף נחיתה זה שאני נכנס לכל מיני אתרים והדף שלי קופץ בנוסף לדף שהגולש נכנס אליו.. אם זה אתר שלי אז מן הסתם אני עושה redirect והשם של הדף שאני רוצה להקפיץ במקביל.. אבל אם אני רוצה שהוא יקפוץ בכל מיני אתרים איך אני עושה את זה? אני נותן לאיזה חברה את הדף שעשיתי והם מפיצים אותו באתרים שרשומים אצלהם? אין לי שמץ של מושג איך זה עובד ועוד שאלה כמה כסף בדרך כלל אני אמור לקחת על דף נחיתה?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני ממש מתלבט בין מספר אופציות ואשמח לעצתכם. המטרה הסופית היא לעבוד בחברה מסודרת ולעסוק בפיתוח תוכנה. 1. לעשות קורס מקצועי בפיתוח תוכנה במכללת סלע(22 חודשים), או קורס מקצועי בפיתוח WEB בסביבת C# או בכלל JAVA - שניהם בג'ון ברייס, שניהם 10 חודשים. 2. לעשות תואר ראשון במדמ"ח - באוניברסיטה הפתוחה. 3. לעשות תואר ראשון במכללה. כאשר על הפרק יש את האקדמית ת"א יפו או HIT בחולון. הרקע: בן 29, בקבע במשרה מלאה++(08:30-19:/20:00), מתחתן בסוף שנה. בוגר תואר ראשון בלוגיסטיקה וכלכלה מבר אילן(85) ותואר שני במנהל עסקים מבן גוריון(91). פסיכומטרי 585, בגרויות 15 יח"ל הנדסת תוכנה, 4 יח"ל מתמטיקה עם ציון 92. 5 יח"ל אנגלית. יכול למשוך את השירות בקבע עוד שנה+ על מנת לא לחפש עבודה אחר…
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
שלום חברים, אני ממש מתלבט בין מספר אופציות ואשמח לעצתכם. המטרה הסופית היא לעבוד בחברה מסודרת ולעסוק בפיתוח תוכנה. 1. לעשות קורס מקצועי בפיתוח תוכנה במכללת סלע(22 חודשים), או קורס מקצועי בפיתוח WEB בסביבת C# או בכלל JAVA - שניהם בג'ון ברייס, שניהם 10 חודשים. 2. לעשות תואר ראשון במדמ"ח - באוניברסיטה הפתוחה. 3. לעשות תואר ראשון במכללה. כאשר על הפרק יש את האקדמית ת"א יפו או HIT בחולון. הרקע: בן 29, בקבע במשרה מלאה++(08:30-19:/20:00), מתחתן בסוף שנה. בוגר תואר ראשון בלוגיסטיקה וכלכלה מבר אילן(85) ותואר שני במנהל עסקים מבן גוריון(91). פסיכומטרי 585, בגרויות 15 יח"ל הנדסת תוכנה, 4 יח"ל מתמטיקה עם ציון 92. 5 יח"ל אנגלית. יכול למשוך את השירות בקבע עוד שנה+ על מנת לא לחפש עבודה אחר…
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, בעבודה שלי אנו עובדים על פיתוח אפליקציה פנימית עבור המשרד ויש בעיות של אטיות בזמן ההפעלה/הרצה של האפליקציה. אני מנסה לאבחן מה גורם לאיטיות באפליקציה ולזמני המתנה גבוהים במעבר בין חלון לחלון באפליקציה ובכלל בזמני התגובה אשמח לעזרה באיך לאבחן את התקלה קצת נתונים: שרת וירטואלי עם vmware מעבד intel xeon e5-2650 זיכרון 4GB מערכת הפעלה- win2k8R2-64bit דיסק קשיח- 60 גיגה מותקן עליו mssql server 2012 visual sudio 2010 iis7.5 תחנות קצה תחנה ממוצעת מחשב Dell optiplex 3020 i-3-4150 מעבד 6GB זיכרון 500GB דיסק התקשורת אצלנו עובדת במהירות של 1 גיגה, כך שלא סביר שהבעיה היא תקשורת האפליקציה כתובה ב NET. ומופעלת באמצעות גישה לכתובת האתר של השרת (כתובת ip ברשת פנימית) אני לא יוד…
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לפתוח אתר מכירות דיי פשוט, יש צורך בסל קניות, חשבתי על ללכת לכיוון Wordpress, איך מתחילים ? ומה העלויות ? מצאתי כבר כמה ערכות נושא שיתאימו בדיוק. אשמח לעזרה וכיוון
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-