תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
מחפש אתר עם הסברים ליצירת קובץ אווצה (BAT), עם כמה שיותר פונקציות, והסברים (לא של מתחילים) תודה
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אז ככה... אני עובד עם מודלים (Module)... עכשיו יש לי טופס בשם form1 ויש בו קבוע (Const) בשם BlockSize אני רוצה שהקבוע הזה (BlockSize) ישמש אותי גם במודלים...איך אני עושה את זה?? משהו עם Public??
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
1. בהרצה ראשונה לאחר ההתקנה, האפליקציה לא עולה אם אין לה גישה לקובץ msi ששימש להתקנתה. 2. לפעמים (ואני לא מסוגל לשחזר את זה בעקביות) אני מצליח להתקין את האפליקציה במקביל, ואז אף אחד מהעותקים המותקנים שלה לא עובד. מתרסקים בעליה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בעיה בפורום שאני לא יודע איך לסדר אותה.. כשאני שולח הודעות לאנשים דרך הפורום אני מקבל מן הודעת שגיאה כזאת שאומרת לי שההודעה לא יכולה להישלח ועוד דבר כשאנשים נרשמים הם גם כן מקבלים הודעה כזאת...אבל הם בעצם כן נרשמים איך אפשר לסדר את זה?? ??? אני על שרת של ליקוס אם זה יעזור לכם או אם זה קשור בכלל.
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
הי, יש לי מערכת ישנה הכתובה ב asp.net 4.0. יש לי בה WebForm המכיל update panel ו Ajax Controls ToolKit ModalPopUpExtender. בדף הזה אני מבצע שליחת אימיילים למספר משתמשים בזה אחר זה באמצעות Task שאלתי היא כיצד אני יכול מתוך ה Task ו/או בסיומו לעדכן את ה ui כלומר את המשתמש ולתת לו התראות בדבר זה. Task sendMailTask = Task.Factory.StartNew((stateObj) => { // some code },2000); try { if (!sendMailTask.IsCanceled && !sendMailTask.IsFaulted) { StatusMessagesContainerModalDialog.Attributes["class"] = "modal-…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה שאלות על JAVA שאשמח אם תוכלו לעזור לי לפחות בחלקם: א. מהו תפקידו של המהדר בג'אווה ( Java Compiler )? האם זה לתרגם את השפה העילית לשפת מכונה ובסיום התרגום נוצר קובץ exe, הניתן להרצה בכל עת? ב. מהו תפקידו של המפרש ב-JAVA ? הכוונה ל- Java Interpreter. האם הוא בעצם מריץ את התוכנה שורה אחר שורה ומפרש כל שורה בנפרד, כך שכל שורה עוברת תרגום משפה עילית לשפת מכונה? האם התרגום בשונה מהמהדר מתבצע לפני כל פעם בה מריצים את התוכנית? ג. מהו זה בעצם פורמט Bytecode ? מבקש הסבר פשוט. מצאתי הסבר כלשהו באינטרנט אך איני יודע עד כמה הוא נכון: " תוכניות ג'אווה משיגות את אי תלותם על ידי שימוש במכונה הוירטואלית (מעי…
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקרוא לSTORED PROCEDURES מתוך SELECT בSQL SERVER 2005. הסבר מעמיק יותר - יש לי פרוצדורה שבודקת האם יש גישה למשתמש מסויים. אני רוצה להחזיר את כל הרשומות שיש למשתמש גישה אליהן(לדוגמא כל ההודעות שהוא יכול לקרוא). ניסיתי דבר כזה: select * from table where exec myProc @user,table.id = 1 אבל זה לא התחביר(אני מקבל שגיאה). רציתי לדעת מה התחביר שמאפשר את זה? תודה רבה, אופיר.
-
- 8 תגובות
- 10.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, בשנה האחרונה אני עובד על פרויקט (עורך קוד) ואני מבקש ממתכנתי צד לקוח אם אפשר לקבל ביקורת ורעיונות לשיפור התוכנה.עורך הקוד הינו עורך קוד HTML, CSS, JS בעברית המתאים במיוחד למתחילים אבל לא רק, וכמובן גם מכיל מגוון רחב מאוד של כלים שיכולים לעזור למתכנת המתחיל והמתקדם.אשמח לביקורת בונה ורעיונות לשיפור התוכנה.פרטים נוספים ניתן לראות באתר : אמברלה עורך הקוד
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לבנות INPUT DIALOG (הוא קורא רק STRING ) ואני צריך למשל לרשום בתוכו1+1 (או כל סימן אחר למשל * / -) ושזה יביא לי את התוצאה 2 ואם אני לא רושם בתוכו מספר אלה אות שירשום לי ארור ואת התשובה להחזיר ב MESSAGEDIALOG תודה
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם, סיימתי לכתוב את המדריך הישראלי ל-Java (המהדורה החדשה) לפני מספר שבועות והקמתי אתר מיוחד עבורו (www.javabook.co.il) שבו ניתן להוריד אותו בחינם וגם לצפות במגוון וידאו קליפים אשר מסבירים נושאים שונים בשפה. הכל בחינם לשימוש אישי ואקדמי. אשמח לקבל תגובות, הערות והארות. בהצלחה! חיים.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הנה הסיפור (אח"כ הבעיה) - הסמיילים בפורום לא עונים על כל הצרכים שלי, מה לעשות. ביקשתי שיעשו ריענון (עשו אבל מה שהצעתי לא הוסיפו) אז פניתי לצד האפל של הקוד ( ) הביאו לי משהו נחמד (שגם עובד) סקריפט נחמד ; var v = ta.value, ss = ta.selectionStart, se = ta.selectionEnd; ta.value = v.substr(0, ss) + textToAdd + v.slice(se); var newIP = ss + textToAdd.length; ta.selectionStart = newIP; ta.selectionEnd = newIP; })();] javascript:(function() { var textToAdd = "ששש"; var ta = document.getElementsByTagName(%22textarea%22)[0]; var v = ta.value, ss = ta.selectionStart, se = ta.selectionEnd; ta.value = v.substr(0, ss) + textToAdd + v.slice(se); var newIP = ss + textToAdd.length; …
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מדבר רק על רכישת דומיין, בלי hosting וכל זה.. יש הרבה אפשרויות.. איך אפשר להשוות
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני עוזר לחבר שיש לו חברה, ואני צריך ליצור לו אתר, שמכיל בעצם גם גרסא אנגלית וגם גרסא עברית.. האפשרות הפשוטה לעשות את זה, היא פשוט ליצור שני אתרים.. אחד בעברית, השני באנגלית, ולקשר בינהם. אני תוהה לעצמי האם יש דרך פשוטה ויעילה לעשות את זה בלי שני אתרים? למשל אתר אחד, שאפשר להגדיר לו שתי שפות, ואז לא צריך להעלות את התמונות פעמיים, אלא רק את הטקסט פעמיים. תודה רבה card
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברה. אני רוצה לכתוב תוכנית שתציג לי מערך של אובייקטים מסוג bitmap בפלטפורמת windows forms (מנסה לעשות את זה כמה שיותר פשוט. התוכנית היא לפרוייקט סוף תואר). הרעיון הוא שאני אוכל וויזואלית, להוסיף תמונה, להסיר תמונה, וכל זאת באופן וויזואלי. חשבתי על מראה פשוט בסגנון thumbnails (כמו ש explorer של windows מציג קבצים של תמונות) בנוסף, לכל תמונה יהיה מערך מסוג אובייקט מסויים שאותו אני מגדיר, והוא בא לייצג חיתוכים (crop) שאני לוקח מהתמונה. כאשר אני אלחץ על תמונה מסויימת, אז יפתח חלון חדש בו יהיה אפשר להתמקד בתמונה הספציפית, ולחתוך ממנה (גם את זה אני כבר יודע לעשות). יש לכם אולי כיוון בשבילי? אני מעדיף לשמור על פשוט, ומכאן הבחירה ב windows forms, אבל אם פלטפורמות אחרות מאפ…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה עם מישהו מכיר אתה שמסביר איך לעשות את זה... ואיזה תוכנה הכי מוממלצת לבניית סירטוני הפלאש?
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני בונה מערכת שאני צריך להטמיע בה סרטוני יוטיב אחרי חיפוש באינטרנט ראיתי שיש 5 סוגי קישורים של יוטיוב: http://www.you1ube.com/watch?v=GPokkuX_jjk http://you1u.be/GPokkuX_jjk <iframe width="560" height="315" src="//www.you1ube.com/embed/GPokkuX_jjk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> http://www.you1ube.com/watch?v=GPokkuX_jjk&feature=player_detailpage http://www.you1ube.com/watch?v=GPokkuX_jjk&feature=player_detailpage#t=378 מה שאני צריך בעצם זה כמובן לבדוק אם זה אחד מהקישורים האלה ולהוציא מהם את ה ID שהוא GPokkuX_jjk אשמח לעזרה * החלפתי את האות t ב 1 כי המערכת של האתר עושה Embed אוטומטית. בברכה, תומר - - - תגובה אוחדה: - - - …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! יש לי אתר ויש בו פרסומות של גוגל ואני רוצה לדעת מי לחץ ואם הוא לחץ אז להעביר אותו לעמוד אחר. איך עושים זאת? תודה!
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום, אני מפתח אתר וחשבתי להתנסות לראשונה ב HTML 5, רציתי רק לדעת איך נקראת הפונקציה שאני אמור להשתמש בה בשביל הדבר הבא. יצירת כמו סרט מצלמה שכל תמונה בו היא עמוד, לחיצה על שם עמוד בתפריט למעלה תגלול את הסרט לעמוד הרצוי (מאוזן) כאשר כל פעם מופיעה רק "תמונה" אחת מתוך הסרט על המסך. במידה והטקסט גדול יותר מהטקסט הקודם או קטן יותר הסרט יתרחב או ייצר בהאתאמה. אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום! אנ רוצה תופס הרשמה לאתר שלי שיהיה, שם 7 פרמטרים (שאני אכניס) ושיהיה לי אפשרות לקבל את המידע שם למייל שלי. תודה!
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אהלן, יש לי תוכנית בJAVA שהגדרתי באחת הפונקציות שבסיום הפונקציה משתנה בשם Finish יהיה שווה לtrue. אני קורא למשתנה הזה במחלקה אחרת ובודק למה הוא שווה. אבל, אני רוצה במחלקה החדשה, בכל פעם שהוא משתנה לדעת למה הוא השתנה (true/false). אני רוצה שבתוך הפונקציה שבמחלקה B הIF יקרה רק כשהמשתנה A.finish יהיה שווה לtrue. תודה רבה! public class A { boolean finish; public void functionA { . . . . finish = true; } } public class B { boolean finish; public void functionB { if(A.finish) { // TODO } } }
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים, קיבלתי תרגיל בית להתחיל פרויקט מסוים בג'אווה. חלק מהקוד היה כבר כתוב מראש במצגת והיה צריך להעתיק אותו וחלק אחר היה צריך לעשות קצת מחקר ברשת ולהוסיף. הבעיה היא שמיד אחרי שהעתקתי חלק מהקוד מהמצגת, בכל שורה הוא כתב לי ERR (אני משתמש באקליפס). הERR הוא: Syntax error on token "Invalid Character", delete this token שלחתי לחבר ואצלו הוא לא רואה ERR. השאלה אם יכול להיות שהJDK שהתקנתי לאחרונה הוא לא טוב. מצ"ב קובץ מהעבודה כדי שתוכלו לראות בעצמכם. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן קיבלנו משימה לכתוב מחשבון מדעי אני מסתדר עם כל הפונקציות אבל לא מצליח להבין איך לתכנת את הסוגריים, לדוגמא: (3+2(5*4))*2 לצורך הענין התוצאה אמורה לצאת 86 אני אשמח לעצות והכוונה איך עושים זאת
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, האם מישהו פה עבד בפיתוח front end בחברת פרויקטים ? אם כן, אני אשמח לעזרה. אני לא בטוח איך לכתוב את תיאור המשרה האחרונה שלי. אם למישהו יש דוגמה לקורות חיים של מפתח front end, במיוחד מחברת פרויקטים אני אשמח לראות דוגמאות. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בדלפי.. בניתי יוניט מסויים שהגדרתי בו מערך ב interface מערך פשוט של סטרינג עד 10 עכשיו ב implemtain של אותו יוניט הכנסתי במערך נתונים יעני מילתי אותו.. עכשיו כשאני מנסה לקרוא את המערך מהתוכנית הראשית לא עובד ... יעני המערך ריק..
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
ניסיתי באמת את כל הדרכים בתוכנה למימוש שליחה וקבלה (וירטואלית) של מייל והוא נותן לי שגיאות ריצה לא ברורות בשתי מחלקות (כשמות הקובץ), אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי לשגיאה תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 840 צפיות
-