עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Stoichkov,

שלום, קיבלתי את האלגוריתם הבא: נתון: שני המערכים ממוינים. האלגוריתם בעצם מקבל מספר 2 מערכים ומספר num . הוא בודק האם יש זוג מספרים (אחד מarr1 והשני מ arr2) שסכומם שווה לnum ביקשו ממני לרשום מהי הסיבוכיות שלו, הנחתי שהיא O(n²) ובנוסף לפתור את התרגיל בסיבוכיות יעילה יותר מזו, הנה הפתרון שלי: (רציתי רק לדעת אם הוא אכן בסיבוכיות קטנה מזו שאלגוריתם הראשון, פשוט הנושא הזה נורא קשה לי אני ממש מסתבך איתו), תודה. אם מישהו יכול להמליץ על פתרון אחר , יתקבל בברכה מה שאני עשיתי בעצם היה לשלב את זה עם חיפוש בינרי..

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  2. Started by KingYes,

שלום לכולם, אני יודע שהכותרת לא כל כך מובנת, אבל השאלה שלי היא פשוטה. בכל הטפסים של Win 7 (שזה כולל הלוח בקרה, מאפיינים, הגגדרות רשת, פשוט הכל !), הכל נכלל בתוך טופס נוח כזה.. הכוונה, משהו בסנגון דפדפן.. השאלה שלי כיצד ניתן לפתח כזה דבר? האם זה משהו שצריך לכתוב ידני או שיש איזו שהיא שיטת עבודה כזו? אני מתכנת ב-NET (C# או VB.NET), אני רוצה לדעת האם זה קיים שמה. אגב, יש מצב שזה קשור ל-WPF? תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  3. רשמתי תוכנה בפסקל והוא רושם לי בעיה הנה הקוד מקור: הוא טוען שיש שגיאה ב-end האחרון... מה לעשות? program project; var con, points : integer; function hisur:integer; var n1, n2, result, i, l : integer; begin writeln('Choose a level from 1-5.'); readln(l); n1 := random(10)+1+(l-1)*10; n2 := random(10)+1+(l-1)*10; writeln(n1, '-', n2, '='); i := 1; while i <= 3 do begin readln(result); if result = n1 - n2 then begin writeln('Correct.'); i := 4; hisur := 1; end else begin writeln('Wrong.'); i := i+1; if i = 4 …

• 7 תגובות
    • 783 צפיות
  4. Started by laufgas,

אני אמור לבנות תוכנית שבה מקלידים מספר והיא אמורה להוציא פלט של מספר הספרות של אותה ספרה. למשל אם כותבים את הספרה 100 צריך לקבל את הפלט: 3. הנה התוכנית. למה זה לא עובד לי? #include <stdio.h> int main() { int a,b,d,counter=0; printf("Please enter a number: "); scanf("%d", &a); for(d=1 ; b<1 ; d++){ b=a/10; } printf("%d", d); } לא משנה, הצלחתי!!! תודה בכל אופן.

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  5. Started by Get-Process,

מהו מצביע לטיפוס? חיפשתי בגוגל ומראה לי תוצאות שלא קשורות.. (מצביע לטיפוס קוד נראה כך: *int ) Get-Process

6. אני יודע שהשאלה לא קשורה כ"כ לתכנות אבל, אני עובד עם אקליפס בשפת C, ורוצה פרוייקט אחד עם שני קבצי MAIN, כתבתי MAKEFILE שאמור לקמפל כ"א בנפרד אבל האקליפס עצמו מסמן שגיאה על שני הMAIN בטענת 'multiple definition of main'. הסתכלתי בהגדרות פרוייקט ולא מצאתי כלום. מישהו אולי יודע איך לסדר זאת?

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  7. אני רוצה להוסיף לטקסט שנמצא בסתם דף HTML ראשי פרקים שיהיו בראש הדף. וכאשר אני אלחץ עליהם זה יעבור לראש הפרק בטקסט, אבל בלי לטעון מחדש, אלא רק שירד למטה... איך עושים את זה? ממה שהבנתי לראש הפרק צריך לשים קישור עם כוכבית ומספר, אבל איך אני מגדיר לאן הוא ילך? תודה

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  8. אני מנסה להכניס לתוך תיבת טקסט את כל הקבצים שנמצאים לי בתקיה מסוימת, for (int i = 0; i < arrFilesName.Length;i++ ) tt.Text += arrFilesName[i]+"/n"; אבל זה מביא לי את כל הנתיב של הקובץ ואני רוצה רק את לשם הקובץ, מהי הפונקציה לכך?

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  9. אם אני רוצה לעשות השוואה בין 2 אובייקטים, איך אני עושה את זה? נאמר יש לי שני אובייקטים ששניהם מייצגים תאריך: אחד d1 והשני MyDate כל אחד מהם מורכב מאותם 3 תכונות: יום, חודש שנה (כולם מסוג אינטג'ר) נגיד ואני רוצה להשוות ביניהם בשביל לבדוק אם מדובר באותו תאריך, איך אני עושה את זה? זה בטח לא פשוט: if(d1==MyDate) תודה.. ---------------- לא מזמן למדנו בבצפר פעולות רקורסיביות אבל כבר שכחתי את העיקרון... אם מישהו יוכל להראות לי איך פותרים את זה (ללא לולאה של WHILE או FOR כמובן) כתוב פעולה רקורסיבית המקבלת מספר שלם חיובי n ומחזירה את סכום המספרים השלמים מ-1 עד n תודה עריכה: לא משנה, הסתדרתי

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  10. Started by lesForce,

אני יושב עליה כבר יותר משעה. ניסתי לפתור לבד ולא הצלחתי זה מה שהצלחתי: int num_of_players; int rolling; int zover_while=0; char stoping; Console.Write("Enter the number of the playeres: "); num_of_players = int.Parse(Console.ReadLine()); string[] color = new string[num_of_players]; for (int i = 0; i < num_of_players; i++) { Console.Write("Player number {0} enter color: ", i + 1); color[i] = (Console.ReadLine()); }//for stoping=char.Parse (Console.ReadLine()); while (stoping != 'Q') { zover_while++; stoping = char.Parse(Console.ReadLine()); } …

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  11. גוגל משיקה מנוע חדש שנותן לך את האפשרויות בקודים של תוכניות, נראה ממש נחמד אם אתה מחפש אלגוריתם מסוימם http://www.google.com/codesearch

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  12. Started by Aviv C,

איך אני יכול לבנות תפריטים נפתחים ב- ASP? לדוגמה כמו אלה שבאתר הזה (ראשי, מדורים וכו').

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  13. Started by yniq,

אני רוצה ליחס את cout לקלאס שאני כותב. (אני יודע שהוא assignable, הוא מסוג - ostream_withassign) את הקלאס שאני כותב אני רוצה לרשת נניח מ ostrstream . הבעיה היא שאם אני מממש אופרטורים >> הם לא נקראים כשאני כותב >> cout. (אני חושב שזה בגלל שהאופרטורים >> בקלאס ostream הם לא virtual.) המטרה שלי היא שכשכותבים >> cout אני אוכל לבצע מניפולציות על ה data, ואז נניח לשלוח אותו לפונקציה אחרת, אבל אני צריך את היכולות של ostrstream (להפוך double ל string וכו...) מה עושים? תודה מראש, יובל

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  14. זה הקוד שgeneral: Dim rs As Recordset Dim db As Database זה הקוד שב form _LOAD Set db = OpenDatabase(App.Path & "\Y.mdb") Set rs = db.OpenRecordset("select * from X", dbOpenDynaset) כאשר X שם טבלה Y שם מסד נתונים ככה הוספתי רשומה חדשה rs.AddNew rs!Z = Text1.Text rs.Update Z שם טור במסד נתונים TEXT1 מה שנכנס לשם ככה עשיתי חיפוש rs.FindFirst "H='" & Text1.Text & "'" Text2.Text = rs!f Text7.Text = rs!T ----------------------------------------------------------------------- תראה יש לי במסד נתונים כמה שדות מחיר מספר סרטוט לקוח וכו.. יש נגיד לקוח בשם X מספר סרטוט הוא 1 מחיר 1000 לקוח בשם Y מספר סרטוט 98 מחיר 200 לקוח X מספר סרטוט 96 מחיר 900 אני רוצה להציג מת…

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  15. Started by kritikal,

שלום, רוצה להגדיר תקייה ב-FTP שלי, שאני אתחבר אליה עם יוזר וסיסמה. ספציפית הדומיין המבוקש הוא www.gamerhost.com/dennis, יש תקייה בשם PRIVATE בתוך ה-FTP. עשיתי: בתוך הקובץ רשמתי - משום מה זה לא מביא לי לרשום, אז העליתי את הקובץ בתור TXT : http://www.gamerhost.net/dennis/htaccess.txt ואת הPASSWD, ENCRYPTED, העלתי את זה בתור ASCII, וזה לא נותן לי להיכנס עם הUSER NAME והסיסמה.. מה הגדרתי לא נכון?

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  16. Started by maorbe,

שלום אני מחפש לאתר שלי מערכת למניעה הצפה כמו שיש ברבה אתרים שצריך להעתיק כמה אותיות מתמונה לשדה מילוי דבר שמונה מתוכנה להציף את האתר. אם למישהו יש מושג אז בבקשה שיכתוב פה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  17. Started by Zeev86,

היי. אני יודע שיש אינספור תוכנות כאלה. אני עושה את זה כתחביב וכי התחום הזה מעניין אותי (: נתחיל מזה, שאני רוצה להבין את השיטה. יש HOST, ויש Client. באיזו שיטה ההוסט שולח לclient נתונים כך שהצד של הclient רואה את התזוזה של העכבר וכל הפעולות האחרות בצורה "כמעט" חלקה? אם אני אשלח מhost לclient קוורדינטות של העכבר, זה לא יכביד את רוחב הפס? המטרה שלי תהיה אפשרות לפתוח את הclient על אינספור מחשבים וכולם יקבלו את אותה הפעולה של host. לאחר שאני פותר את הבעיה הזאת. איך אני בודק שהמחשב אכן קיבל פקודה והסימן של העכבר בכל הclients תואם לhost? הרי קיימת רזולוציה שונה. איך המתכתים מתגברים על הבעיה הזאת?

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  18. אני אסביר לכם מה אני רוצה לעשות אני עובד עם מערכת הפעלה WIN 7 בעברית עכשיו אני רוצה שכל שגיאה שאני אקבל הנוסח שלה כלומר במקום " לא יכול לאתר את מיקום הקובץ." אז היא תוצג לי באנגלית כאילו אני עובד עם WIN 7 באנגלית עכשיו אני שמתי לב שהשגיאה מושפעת משפת מערכת הפעלה איך אני יכול לשנות את זה בתוכנית שלי שבמקום " לא יכול לאתר את מיקום הקובץ." אז שיוצג הנוסח באנגלית בלבד כאילו אני נמצא על מערכת הפעלה WIN 7 בשפת הממשק אנגלית תודה רבה לכולם

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  19. Started by idoleff,

שלום, במסגרת פרוייקט שלי בתכנות אינטרנט יש לי אפליקציה שמוסיפה נתונים למסד נתונים. כשאני מריץ את האפליקציה אני מקבל הודעת שגיאה: Error Type: ‏‏שגיאת קומפילציה של Microsoft VBScript (0x800A0401) ‏‏נדרש סוף משפט /Scouting/ASP/add_player.asp, line 40, column 34 "VALUES ('"&pname&"','"&role&"','"&Height&"','"&Weight&"','"&team&"')" האפליקציה: mySQL = "INSERT INTO players (pname, role, Height, Weight, team)"&_ "VALUES ('"&pname&"','"&role&"','"&Height&"','"&Weight&"','"&team&"')" oConn.Execute mySQL למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה!

• 12 תגובות
    • 781 צפיות
  20. Started by Zohar Monsonego,

היי יש לי עבודה שאני צריכה לבנות את משחק הצוללות בc++ כשאני מקבלת את המיקום של הצוללת אני אמורה לבדוק שכל המשבצות מסביב לצוללת הן ריקות, בניתי פונקציה שמקבלת מערך דו מימדי ועל ידי זה בעצם מתקבל המיקום של הצוללת ואני עכשיו רוצה לבנות עוד פונקציה שתבדוק אם המיקום שהתקבל הוא טוב( המשבצות מסביב ריקות) כל צוללת היא בגודל אחר והשאלה שלי היא איך אני בודקת אם המשבצות ריקות מסביב אם אני לא יודעת כל פעם באיזה גודל הצוללת?

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  21. import java.util.Scanner; public class Abc { public static void main (String[] args) { Scanner scan = new Scanner(System.in); String str; char letter; System.out.println("Enter letter"); letter = scan.next().charAt(0); System.out.println("Enter string"); str = scan.nextLine(); System.out.println(letter); System.out.println(str); } } למה בהרצה זה מדלג על השורה: " str =scan.nextLine();" כלומר למה זה לא מבקש ממני קלט עבור str? (אני משתמש ב bluej אם זה משנה...)

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  22. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי את שתי השורות שהמסומנות. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  23. קודם כל הבעיה ראשונה היא שאני לא יכול לעבור בין הטפסים... ברגע שאני לוחץ על כפתור לעבור לטופס אחר זה נותן לי את השגיאה הזאת http://www.rinat.biz/untitled.JPG בביצפר שלי זה עובד ואין שום בעיות רק אצלי בבית זה לא עובד... (בביצפר גם יש אופיס 2003 רק בעברית ואצלי זה באנגלית...) וכשאני נכנס לטפסים לא דרך טופס אחר אז זה הטופס נפתח טוב.... הבעיה השניה היא ששום פוקנציה של תאריך לא עובדת לי.... וגם כאן בביצפר עובד בבית לא...

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  24. Started by BuNKeR,

שלום לכלום אני צריך לבנות תוכנה מבצעת RESTART למחשב חיפשתי בGOOGLE ומצאתי הרבה קודים אך אף אחד מהם לא עובד אשמח אם מישהו יכול לעזור לי בזה כיצד לגרום לVB להריץ COMMAND של DOS

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  25. Started by creative,

שלום לכולם ושנה טובה אני רוצה לכתוב פקודה בפסקל שתסדר רצף מסויים באופן אקראי כל פעם אחרי תנאי מסויים לדוגמא: יש את הרצף ABCD לאחר תנאי מסוים הרצף יהיה BCDA פעם הבאה הרצף יהיה DBAC וכן הלאה..... השאלה איך עושים את זה תודה מראש CREATIVE ;D

• 3 תגובות
    • 781 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.