תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
היי אני מקווה שקשור לפה האמת שאפשר לעשות את זה עם סקריפט, אבל אשמח למשהו פשוט ושפועל! יש לי מספר SUB DIRS, כאשר אני תחת VISTA (לא צריך סקריפט של לינוקס) ורוצה שכל הקבצים יעברו לתייקיה אחת כלומר במקום שיש תייקה ובתוכה עוד תייקיה ואז בתוך זה 20 תייקיות ובכל אחת מהן קובץ אחד שהכל יעבור מכל התייקות האלו (קבצים בלבד) לתייקה אחרת שארצה (כלומר רקורסיבי יקח כל הקבצים משם) מה הכי פשוט, יעיל ויפה לעשות את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני צריך אתה שילמד אותי SQL בעיקר את הבסיס חיפוש והצגת נתונים מתוך רשומות ושאילתות
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תכנות לצורכים מדעיים. מתלבט לגבי שפה/כלי. יש מאטלב/אוקטב. שפות תסריט כמו פיית'ון. שפות עיליות כמו c,c++,Fortran. ההתלבטות העיקרית היא לגבי הקבוצה האחרונה. כל אחת מהאפשרויות בה תדרוש יותר זמן ויבלות כדי לשלוט בה היטב. פורטרן היא שפה קלאסית לתכנות מדעי. c,c++ חדשות יותר (יחסית) ונפוצות יותר, אך האם יש להן יתרון על פני פורטרן? אני אנסה לנסח מספר תהיות: 1. לאיזו שפה אוסף ספריות וכלים נרחב יותר? 2. איזו שפה יכולה לתת ביצועים טובים יותר? כלומר הפונקציות שנכתבו עבורה מבצעות את העבודה טוב יותר. 3. באיזו שפה אני יכול להתמקד יותר בבעיה המתמטית/פיזיקלית ולא בהקצאות משאבים? בנוסף, אם נחזור קצת אחורה, האם פייתון והרחבותיה (numpy,scipy וכדו') יכולה לשמש ככלי עבודה עיקרי? כמה איטי יותר …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האלן, אני כותב תוכנה שתחשב לי ולחברים שלי כל מני דברים שקשורים לנסיעות ולאם עדיף לנסוע באוטובוס או רכב לכולנו כי יש לנו הרבה נסיעות.. בכל מקרה אני צריך דרך לייצר מערך נתונים של המרחקים וזמן הנסיעה בין כל המקומות לכל המקומות בארץ כדי שאני לא אצטרך לגשת לאינטרנט ולעשות את זה כל פעם מחדש, ז"א אני צריך שכל צומת בארץ יהיה לה פוינטר למקום הבא ממנה ואת המרחק וזמן הנסיעה אליו ככה שאני אוכל לייצר מפה של מרחקים וזמן נסיעה בין כל המקומות בארץ לכל המקומות בארץ.. אני לא צריך ייצוג גרפי של זה אני פשוט צריך בתוכנה שלי לשלוח המון אפשרויות כדי למצוא מסלול אופטימלי להרבה אנשים ביחד אז אני מעדיף לא לגשת לאינטרנט אלא שיהיה לי database על המחשב כדי שזה ירוץ יותר מהר, יש את הפונקציה CDXroutemp…
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
אני מריץ רקורסיה שמחזירה לי בסופו של דבר מערך של מספרים בפעם הראשונה שאני קורא לפונקציה, היא מחזירה לי ערכים טובים אבל בפעם השניה זה מחזיר לי ערכים מחורבשים ולא בסדר הנכון. אני חושב שצריך לנקות את ה Buffer, אבל אני לא ממש זוכר איך עושים את זה (לא דרך ה flushall) ואם מישהו נתקל ויודע את הפתרון, מוזמן לעזור.. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם...אני צריך לעשות menu לתוכנית מסויימת(בחירה של מספרים בין 1 ל 5) כך שאם המשתמש מכניס מספר אחר הוא יאלץ לעשות זאת שוב ושוב... עד כאן הכל קל...עשיתי את זה עם SWITCH ו CASE ועם תנאי לפני הלולאה...הבעיה היא כאשר המשתמש מכניס 46 ואז ENTER...משום מה הוא לא מקבל את כתו בודד אלא כ2 מה שגורם לו להיכנס לתוכנית כ-4 וזה טעות!!! איך אני יכול לשנות את זה כך שהוא יכנס ללואה בכל מספר שונה מ 1-5? אך ורק על ידי CHAR...בלי מחרוזת או מערכים..ובלי getch....
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם קובץ אקסל יכול לשמש בתור טבלה של מסד נתונים? מבחינת השאליתא עצמה אין לי בעיה אני יודע sql אבל עד עכשיו השתמשתי בזה רק לאפליקציות שקשורות באתרי אינטרנט בקיצור תנו לי קצה חוט/מדריך/מאמר וכו בבקשה תודה אה ואין בעיה לשלב c/c#/java/VB אם צריך
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
למישהו יש מדריך לבניית פורום בASP הכי פשוט שיש(אם אפשר בעברית לא חובה) ולא קוד לפורום כי אני רוצה לבנות פורום רק מדריך לבניית פורום בASP עם טבלה באקסס תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לדעת כמה שיותר דחוף לתכנת ב C++, אני יודע לתכנת טוב מאוד בפסקל, ויזואל בייסיק, אסמבלר, HTML, ג'אווה סקריפט ועוד... מי שמכיר איזשהו מדריף מזורז(כי הבנתי שזה מאוד דומה לפסקל) ל C++ ויכול לתת לינק, או אפילו להמליץ על איזה ספר אני יודה לו מאוד. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
צריך מדריך לASP.NET+VB+SQL בשביל פרוייקט יד הפרוייקט יהיה אתר אינטרנט ובתוך הקוד ישולב VB וSQL יש מדריך טוב שיסביר לי על זה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
כמו שרשמתי בכותרת אני צריך מדריך לVISUAL STUDIO 2005 לחלק של ה VB שבו ולעבודה עם SQL תודה אני מוכן אפילו לקנות ספר תמליצו לי על ספר טוב ואני יקנה אותו (חובה שיהיה בעברית )
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי תוכנה שהיא קוד פתוח סתם נגיד אימול...... מה אני צריך כדי להרכיב מיזה תוכנה ולתת לזה שם וכל זה ולשים לזה איקונים אחרים..... באיזה תוכנה אני צריך לעשות את כל התיכנות של זה???... תודה כל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם. החלטתי שאני צריך ללמוד איזה שפת תיכנות . חשבתי על java ונאמר לי שעדיף ללמוד קודם c. מישהו בבקשה יכול לתת לי קישור לאיזה מדריך בעברית ללמידת התוכנה? ועוד שאלה קטנה אני ב3 יחידות מתמטיקה ואני גם לא משהו ב3 האם יהיה לי קשה ללמוד תתוכנה? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני צריך מדריך ביסיסי ב-java תודה לעוזרים וכמובן שהוא בעיברית
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום רב, החלטתי לתכנת בשפת c, ואני צריך מדריך או ספר שאיתם אני יוכל ללמוד לעומק c. אשמח לקבל כמה מדריכים/ספרים. בתודה מראש, yosda-boy
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני די חדש פה ואני צריך עזרה אני רוצה להשתלב פה בפורום אבל אני לא מבין הרבה על שפת תיכנות משהוא יכול לשלוח לי מדריכים או עזרה כל שהיא תודה!
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מה שכתבו למעלה תודה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד C וצריך מהדר שיעבוד תחת XP האם יש בעיה??? צריך לינק והוראות התקנה, האם בכלל יש התקנה או רק העתקת קבצים??? צריך עזרה דחוף!!!!!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תודה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום קניתי ספר C#.... ואני צריך מהדר... מישהו יודע מאיפה להוריד?? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני אשמח עם מישהו יוכל לתת לי קצת מידע לגבי COLLECTION IN .NET, הדבר היחיד שאני יודע על זה שזה קשור לכפתורים, תיבת דו שיח וכו' ... אני צריך קצת חומר על זה
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
אני עושה פרוייקט ב-יב של 5 יחידות ואני צריך לינקים עם מידע עלאיך לעשות בינה מלאכותית בשחמט
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך לשכפל כרטיס CF שעליו יושב משחק עם תוקף מסויים שכשהוא נגמר צריך לשלוח למישהו שלוקח כסף על הריסוט למצב ההתחלתי מוכן לשלם כראוי למי שימצא פתרון לדבר הזה נא ליצור קשר בפרטי
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אהלן. אין לי ממש ידע במסדי נתונים. אני רוצה שהתכנה שלי (נבנת ב-vb.net 2010) תזכור קישורים שאני מוסיף, תחפש אם הקישור קיים, במידה ולא - תוסיף אותו לרשימה. במידה וכן - תעשה +1 לקישור קיים. באיזה מסד נתונים כדאי להשתמש כדי ליישם את הקוד הפשוט הזה, אם בכלל? (אם יש דרך אחרת ליישם את מה שאני צריך בלי מסד נתונים?) תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 882 צפיות
-