עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. שלום, אבא שלי רוצה לבנות אתר פשוט לעסק שלו, ואני מחפש תוכנה כלשהי שתהייה קלה לשימוש, ותאפשר לו לעצב כמה דפי אינטרנט בצורה קלה ונוחה. אין צורך בשום דבר מתקדם, סך הכל HTML עם כמה תמונות וכמה קישורים וטקסטים, זה הכל. תודה רבה לכולם. Anatoli.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שורות. אני זוכר שהיה איזה משהו ממש ממש פשוט שעושים בכתבן, ואחר כך שומרים את זה באיזשהי סיומת (לא זוכר אם זה היה bat או משהו אחר, אבל זה לא פתח חלון הפניה לדוס, אלא חלון של הוינדוס כמו של התראות\שגיאה). תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by 104952,

הבנתי שקודם אני צריך להוריד JAVA ולהתקין ורק אחרי זה להתקין את התוכנה שמריצה? זה נכון? אני משתמש ב JELIOT

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  4. Started by BURTON,

מקווה שמותר לדבר על דברים כאלה פה... בכל מקרה מישהו זוכר את הסינטקס?

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  5. שלום, רציתי לדעת אם יש אפשרות בJS לגרום לFF להוריד קובץ(במקום לנסות לפתוח אותו) כשלוחצים על הלינק, במקום ללחוץ ימיני ושמור בשם. אני מעוניין לעשות REPLACE לLOCATION של חלון מסויים לתוך URL שהוא FLV. חובה שזה יתבצע בJS(אני מנסה לבנות תוסף לFF). תודה.

6. Started by reiematza,

מה עדיף לילמוד ASP.NET או PHP?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. גוגל משיקה מנוע חדש שנותן לך את האפשרויות בקודים של תוכניות, נראה ממש נחמד אם אתה מחפש אלגוריתם מסוימם http://www.google.com/codesearch

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  8. Started by rk666,

האם למישהו כאן יש נסיון עם הרכיב הזה ועם סביבת העבודה CODE COMPOSER? האם למישהו יש מושג איך אני משיג Tutorial אינטאקטיבי לזה? או אם למישהו יש נסיון, אני רק צריך את הדחיפה הראשונית בזה.

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by Pure-Gold,

היי, אני מנסה להתחבר מיישום פלאש (swf) לשרת שכתבתי ב VB ע"י XMLSocket. אם אני מריץ את זה מתוך פלאש הכל עובד נהדר. שאני מעלה את זה לאתר זה לא מתחבר למחשב שלי למרות שאני לא מאחורי חומת אש או נתב. אני חושב שזה קשור לאבטחה אבל לא יודע בדיוק מה. יש למישהו מושג ? פתרון: קוד הפלאש צריך להכיל: System.security.loadPolicyFile("xmlsocket://<my_Server>:<my_port>"); ולאחר מכן השרת מחזיר לו את ההרשאות הדרושות בפורמט XML.

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  10. Started by la_pumik,

שלום רב, אני רוצה להפעיל סקריפט בפרל עם מידע מה-HTML . אני מכיר צורה כזו: <form method=post action=delete.pl> <input value=מחיקה type=submit> <input type=hidden name=num value=0> ואז אני מקבל כפתור שכתוב עליו מחיקה ואם אני לוחץ אז הסקריפט מופעל. השאלה: אני רוצה שזה לא יהיה כפתור אלא סטייל קישור ז"א ככה עם קו תחתון מתחת ושאם אני לוחץ עליו אזי יופעל הסקריפט . איך אני עושה את זה ? תודה

11. שלום. אצלנו בתיכון, ניתן להתחיל את לימודי המחשבים כבר בכיתה י', ואז לסיים בסוף י"א , או להתחיל בי"א ולסיים בסוף י"ב. אני בכיתה י', אבל אני מתלבט אם להתחיל השנה או בשנה הבאה מכיוון שחומר הלימוד שונה. אלו שמתחילים מכיתה י' , לומדים פסקל. אלו שמתחילים בי"א , לומדים java. אם אני לא טועה, מי שמתחיל בי' לא לומד java בי"א. איזה מהשפות עדיפות (גם מהבחינה של הצבא, ממר"ם)? תודה מראש לעונים :]\, אמיר.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by yokai,

שליוב שלא מצליח לי? מדוע? יש לי פונקצית javascript שמביא תוכן מקובץ asp אחר תוך שימוש במודל xml להלן הפונקציה function GetXmlResponse(DataToSend, URL, bText) { var xmlhttp = new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP"); xmlhttp.Open("POST",URL + '?rand='+ Math.random() ,false); xmlhttp.setRequestHeader("Content-Type", "text/html"); xmlhttp.send(DataToSend); return(bText?xmlhttp.responseText:xmlhttp.responseXML); } הדף שהיא מקבלץ מחזיר טבלת html פשוטה עם שם מוצר ומחיר כיוון ששם המוצא בעיברית אני מקבל סימני שאלה רעיונות מישהוא?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  13. אבל לא לחפש תו -תו... אלא דרך אחרת שאפשר למצוא האם קיימת מחרוזת כלשהיא במחרוזת אחרתת ... תודהה לכל העוניםם ...

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  14. אני מחפש קוד, אולי META או לא יודע מאיזה סוג, שפשוט שהאתר עולה, התמונות לא יצטרכו להיטען מחדש, מכיוון שכל התמונות שעולות באתר הן כבדות, בקיצור צריך שהאתר בעצם ישמור את התמונות ב-CACHE של המחשב. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  15. שלום, רציתי לדעת האם ניתן לשנות את העיצוב של אובייקט מסויים מרגע שעולים עליו עד שיותאים מהדפדפן בCSS. אני יודע שניתן לעשות זאת מהרגע שעליתי עליו עד שאני יוצא ממנו. אני מחפש משהו כמו onmouseover שיש בJS, רק בCSS. עוד שאלה באותו נושא: ראיתי באתר w3schools שיש עוד פסאודו קלאס בשם first-child. מישהו יודע אם יש גם אחד שנקרא :parent, שפשוט מחזיר את האב של אותו אובייקט? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום, אני רוצה להשתמש ביציאת COM של המחשב לביצוע פרוייקט אני לא רוצה להשתמש ביציאה ליצירת תקשורת, אלא רק בדגלים שלה לפתיחה \ סגירה של כפתורים וקריאה של כפתור אם הוא סגור או פתוח אני משתמש ברגלים הבאות של היציאה: 4 - בתור רגל אדמה 1 - בתור כפתור 1 6 - כפתור 2 8 - כפתור 3 9 - כפתור 4 אני רוצה תוכנה בממשק של חלונות (לא דוס) שתיראה ככה: חצי חלון של התוכנה יהיה קריאה של מצב הכפתורים (לחוץ \ לא לחוץ ) בחצי השני של החלון יהיה 4 לחצנים ויהיה ניתן ללחוץ עליהם עם העכבר כדי לסגור \ לפתוח אחד מארבעת הכפתורים לוגית זה מסובך לבנות תוכנה כזאת? יש לי ידע בתכנות בשפת C של לפני כמה שנים עשיתי חיפושים וראיתי שאפשר להשתמש בפונקציה BIOSCOM שנמצאת ב BIOS.H מישהו יכול לעזור לי? תודה ;D

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by MalGano,

שלום לכולם. אני צריך עזרה ב-3 שאלות... לא צריך פתרון מלא אלא רק הדרכה וטיפה קוד. תודה לעוזרים. שפת C: 1.כתוב פונקציה המקבלת מערך דו-ממדי (אורך ורוחב שווים). הפונקציה תחזיר אמת אם סכום התאים בכל חלק שווה או לא (ראה תרשים ראשון - החלקים מסומנים באדום) 2. שאלה פשוטה אבל אודה לכם אם תדריכו אותי לפתרון יעיל עד כמה שיותר: כתוב פונקציה המקבלת כפרמטר מערך של תווים ואת גודלו. הפונקציה תחזיר את האות אשר חוזרת על עצמה הכי הרבה פעמים ברצף. Java: כתוב תוכנית היוצרת מערך דו ממדי בגודל N בצורה הבאה (ראה תמונה 2). יש לאתחל את המערך בספרות של המספר הראשוני הראשון שמספר ספרותיו הוא כמספר התאים. (אפשר להניח שיש לנו פונקציה isPrime אשר מקבלת מספר שלם ומחזירה '1' אם הוא ראשוני ו'0' אחרת…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by lompy,

אני רוצה לבנות עמוד אינטרנט כמו שיש בכל האתרים כדוגמת וואלה שיש בו כתבה ובסוף מי שרוצה יכול להגיב אני בטוח שיש קוד מוכן לזה באינטרנט ב JAVASCRIPT או בכל שפה אחרת אבל אני לא מצליח למצוא אם משהו יכול להפנות אותי לקוד או אתרים טובים ששווה לחפש בהם אני אודה לו מאוד.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by yokai,

האם ניתן להעביר משתנים ל view וכך לפנות כל פעם לחךק יותר קטן של תבלה אם לא, מה הדרך המומלצת יש לי טבלה שמחזיקה 30,000 רשומות של מוצרים וכול מוצר שיך לחנות אחרת. אני צריך כל פעם רק מוצרים של חנות אחת וחשבתי על view שאני אעביר לו את הid של החנות או כל דרך אחרת שאפשר לעבוד על מקטע כולל עדכונים והוספה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by HFDO5,

שלום, אני רוצה להשתמש ביציאת הCOM שלי במחשב לאיזה פרוייקט לפי מה שהבנתי היציאה בנויה מ 4 כפתורים ואפשר לפתוח \ לסגור אותם לפי איך שאני רוצה איך אני יכול לבנות תוכנה שתסגור לי כפתור מסויים? מישהו יכול לעזור לי ליצור תוכנה שתסגור \ תפתח כפתור מסויים של היציאה? מה הכתובת של היציאה באסמבלר? איך אפשר להשתמש בה באסמבלר? תודה ;D

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  21. Started by Your-AsSaSsiN,

נתנו לנו שאלה כעבודת הגשה במדעי המחשב (שפת פסקל) ואני צריך עזרה, אשמח אם תוכלו לעזור לי: קלוט מספר חיובי שלם כלשהו, בדוק והדפס הודעה מתאימה אם המספר ראשוני או לא. אין לי מושג איך לבדוק בעזרת פסקל אם המספר ראשוני... תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 970 צפיות
  22. Started by Runny,

אני מנסה לכתוב מספר תסריטים בVBScripting לאוטומציה של רשת (וסתם עזרים חביבים למשתמשים),הבעיה שלא מצאתי אף אתר עם רשימה מכובדת של הפקדים האפשריים של Windows/DirectX וכדומה. בכל האתרים שיש ישנן מספר דוגמאות מצומצם, באף אחת מהן אין רשימה. מישהו אולי מכיר משהו כזה או יכול לכוון אותי היכן למצוא (בטח באתר של מיקרוסופט...) תודה מראש

• 8 תגובות
    • 856 צפיות
  23. Started by s_b54,

מישהו יכול להסביר לי איך אני גורם לתוכנה שיצרתי לחזור על עצמה מתי שהיא מסיימת הנה הקוד עם זה עוזר: #include<iostream.h> void main() { int a,b,c,d,e,f,g,h,i,j; cout<<"if you wont to do the action + please prees 1"<<endl<<"if you wont to do the action - please prees 2"<<endl<<"if you wont to do the action : please prees 3"<<endl<<"if you wont to do the action X please prees 4"<<endl; cin>>a; if (a==1) { cout<<"pres the numbers"<<endl; cin>>b>>c; cout<<"--------------------------------the anser---------------------------------------"; cout<<b+c; } else if (a==2) { cout<<"…

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by Ghosthunter,

היי, רציתי לדעת איך אני בודק אם מחלקה מסויימת היא אב קדמון של אובייקט מסויים. לדוגמא: ברצוני להתייחס רק לULים שהם בנים כלשהם של MENU. אני צרךי משהו דומה ל>, רק עבור יותר מרמה אחת. תודה. <ul class="menu"> <li>קובץ <ul> <li>שמור</li> <li>פתח</li> </ul> </li> <li>עריכה <ul> <li>העתק</li> <li>הדבק</li> <li>גזור</li> </ul> </li> <li>תצוגה <ul> <li>רגילה</li> <li>מיוחדת</li> <li>סרגלי כלים <ul> <li>צייר</li> <li>תמונה</li> </ul> </li> &lt…

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  25. Started by KOSTORADOS,

אני מחפש כלי עזר לבניית תפריטים שיעזר ו לי ליצור drop down menu

דיונים חדשים בפורומים