עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by issac,

ערב טוב, אז ככה, יש לי דף עסקי בפייסבוק ואני מעוניין ליצור יישומים שיופיעו לי בדף העסקי. דוגמא: https://www.facebook.com/pages/%D7%A...836449?fref=ts אם תכנסו לדף הזה, יש מרובעים שכתוב: "על המועמד" "המצע שלנו". אני מעוניין ליצור כאלה. אני יודע שעושים את זה דרך ישומיים, התחלתי להקים יישומים שיובילו לדף אינטרנט ושם תהיה תמונה עם המידע שאני רוצה. העניין הוא איך אני מוסיף את היישומים לדף הבית של העסק שלי? תודה רבה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by dingo,

שלום לכולם אני משתמש בתוכנת Dreamweaver 8 ויש לי בעיה אני לא מוצא איפה ההגדרות שמסדרות את הרקע של האתר בהתאם לגודל חלון האינטרנט אני מתכוון שהרקע ימתח או יתכווץ בהתאם לרזולוציה או לגודל החלון אשמח לקבל תשובה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  3. Started by ori83,

אני מריץ תוכנית שכתבתי בסביבת DOS ואני רוצה להעביר את הפלט שלה לתוך קובץ. כשיש שגיאות אני מעביר אותם לstderr ואז הן מודפסות למסך במקום לקובץ פלט. מישהו יודע איך להעביר את הפלט שמועבר לstderr לתוך הקובץ בסביבת DOS? פתרון של פשוט להעתיק את כל מה שכתוב על המסך לתוך הקובץ פלט לא כל כך עוזר לי. תודה

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  4. Started by blabla2002,

שלםו אני רוצה לבנות תוכנה די פשוטה בaccess התוכנה תיהיה שיש מספר מכוניות, צריך לבחור מכונית 1 ולסמן את המקומות שהמכונית הולכת להיות בהן בשעות ותאריכים מסויומים. אחרי כל בחירה מוסיפים את הבחירה למסד נתונים ואפשר להוסיף בחירות למכוניות אחרות בתאריכים שונים. בסופו של דבר התוכנה צריכה להגיד לך אם יש התנגשויות בין מכוניות (יכול להיות בשעת ההוספה) ולהציג "מפה" של המכוניות באזורים השונים כל חצי שעה במהלך ימים שהמשמש בוחר. נראה לי access יהיה די פשוט, פשוט אני לא יודע איך לתכנת את שם, אני יודע להקים מסדר נתונים ולעצב לו GUI. אז אם אפשר מספר אתרים שיעזרו לי עם זה ואם יש שפה אחרת שלדעתכם יהיה יותר קל לבנות איתה, גם קישורים לאתרים של שפה זו תודה מראש

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  5. Started by A-L-o-n,

שלום, אני רוצה לעשות מין חתימה שאומרת באיזה דפדפן אתה משתמש איזה אייפי איזה מערכת הפעלה יש לך וכו' בקיצור ככה: ip: os: browser: views: server: מישהו יכול להסביר לי איך לעשות את זה? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  6. Started by yosda-boy,

שלום רב, התחלתי לבנות אתרים לא מזמן (בשפת HTML), ואני רוצה לדעת איך להעתיק/לבנות אתר. -הדרך הקלה היא:שמעתי שאפשר להעתיק מאיזה אתר פורום מוכן. -הדרך הקשה היא:לבנות פורום בעצמי. אני מעדיף את הדרך הקלה אך אשמח לדעת גם איך לבנות פורום בעצמי איזה ידע צריך? אם צריך תוכנה מיוחדת? בתודה מראש YOSDA BOY

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  7. יצרתי כפתור ואני רוצה להגדיר שהרקע שלו יהיה תמונה. הבנתי צריך לעשות Import לתמונה לתוך NetBeans. חיפשתי בגוגל איך עושים אימפורט לתמונה ובכלל איך מגדירים תמונה כרקע לכפתור ולא מצאתי תשובה. מקווה שמישהו יכול לעזור לי כאן תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. שלום לכולם, כתבתי סקריפט שאמור להוסיף +1 לשורה במסד בכל פעם שלוחצים על הקישור. הפעולה לא מתבצעת אך אין הודעת שגיאה. אשמח לעזרה: <a href="?do=goodrank&id=<?php echo $row['ID']; ?>">התגובה עזרה לי</a> | <a href="?do=badrank">התגובה לא עזרה לי</a> <?php if ($_REQUEST['do'] == "") { $_REQUEST['do'] ==""; } if ($_REQUEST['do'] == "goodrank") { $goodrank = $row['good']; $newgoodrank = $goodrank++; $rankid = $_REQUEST['id']; mysql_query("UPDATE 'comments' SET 'good' = '$newgoodrank' WHERE 'ID' = '$rankid'"); } ?> תודה! יונתן.

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  9. Started by The Ghost,

אני עובד על איזה פרוייקט שמשלב אלק' ותוכנה. אני רוצה שתיהיה לי אפשרות לקרוא ולכתוב מידע מהמחשב באמצצעות C# תודה מראש

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  10. Started by 7799170,

היי סיימתי ללמוד קורס בדיקת תוכנה ידני Qa ואני מוזמן לראיונות עבודה וכולם שואלים אותי מה גובה השכר הרצוי אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בעניין תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. מישהו יכול לעזור לי? למה זה לא נותן לי להריץ... http://pic-il.net/images/rgh1192354870m.JPG

12. Started by matteo,

אני מעוניין לבנות תוכנה שמראה כל פאקט יוצא ונכנס ב c# בואו לא נכנס לדיון אם c# טובה בדברים האלה כי היא על הפנים אבל לא נורא בכל אופן כל מדריך קישור או משהו יעזרו אגב בבקשה לא מהאתרים code project משם מצאתי מספיק צריך איזה מדריך שיסביר איך לעשות זאת תודה

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  13. Started by generalA,

איך אני רושם תוכנית כזו: ? בקואורדינטות פולריות משוואת אליפסה בעלת מוקד אחד בראשית הצירים היא: r(t)= a(1-e^2) / (1-(e)Cos(t) ----> that's the formula a - מחצית מהציר הראשי של האליפסה. e - האקסצנטריות של האליפסה (מספר בין 0 ל 1, ככל שקרוב יותר ל-0 האליפסה יותר מעגלית וככל שקרוב ל-1 האליפסה יותר צרה) שרטט אליפסה בקואורדינטות פולריות, דאג שהקו יהא חלק ככל שניתן ע"י בחירת ווקטור t מספיק צפוף. תודה אנשים !!!!

14. אז ככה, אני שמעתי שיש יש אפשרות להקים אתר אינטרנט ללא עלות, לפי מה שראיתי באינטרנט יש חברות (גוגל בינהם) יש רק בעיה אחד!!!! יש לי דומיין, ואיני מעוניין בדומיינים ארוכים שמציאים החברות האלה, יש פתרון? או שחייב לשלם עבור זה?

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  15. Started by RamiDolev,

מעוניין לקבל עזרה ב- #C

16. אשמח לקבל ייעוץ D: ד"א - אני לומד כרגע java באוניברסיטה הפתוחה..האם זה טוב בתור התחלה?

17. Started by itaysp,

שלום יש לי טבלה במסד נתונים שקישרתי אותה ל dataset ומשם ל datagrid. אני מציג את הטבלה בחלון הראשי של הFORM שלי ואני רוצה שכל פעם שאני מכניס שורה חדשה למסד נתונים - הטבלה תתעדכן. הבעיה שלי היא: הגדרתי משתנים גלובלים לחיבורים ול DATASET. בפעם הראשונה שאני קורא לפונקציה (לפני שהכנסתי משהו חדש, ישר עם הפעלת התוכנה) הכל עובד טוב ואני רואה את הטבלה במסד נתונים. הכנסתי משהו חדש למסד נתונים, אני קורא לה שוב ואני מקבל שגיאה: Cross-thread operation not valid: Control '_dbView' accessed from a thread other than the thread it was created on. עכשיו, זאת פעם ראשונה שלי עם dataset אז אני כנראה עושה פה משהו לא נכון, אם זה באיך שאני מכניס, איך שאני מעדכן.. לא יודע מה. יש אול…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by lionjs,

אני רוצה לבנות בוט שיעבוד בשרת משחק פרטי שלי, הבוט אמור ללחוץ על המקלדת על מקשים שאני אגדיר לו מראש... השתמשתי במחלקה ROBOT ב- JAVA וזה מה שיצא לי: import java.awt.AWTException; import java.awt.Robot; import java.awt.event.KeyEvent; public class RobotExp { public static void main(String[] args) { try { Robot robot = new Robot(); robot.delay(5000); for(int i=0;i<2;i++) { robot.keyPress(KeyEvent.VK_Q); robot.delay(1000); robot.keyPress(KeyEvent.VK_R); robot.delay(1000); } } catch (AWTException e) { e.printStackTrace(); } } } הקוד עובד בתוך NOTEPAD ואכן כותב שם וכביכול לוחץ על המקשים, הבע…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. אני לא מבין את העיקרון של זה.. אני רוצה לעשות, תגובה לנושא. אני רוצה שהתגובה תיהיה שייכת לנושא! על אותו עיקרון, אני גם רוצה לעשות פורום, שבתוכו יש נושאים, והנושאים האלה שייכים לפורום מסויים! אם אני יודע את זה אני מסיים את כל המערכת שלי.. אבל לא הבנתי איך? וניסיתי וניסיתי.. ומישהו כאן בפורום שלח לי קובץ מדריך - אבל באנגלית, ולא כל כך הסתדרתי עם האנגלית שם וזה אפילו קצת יותר סיבך אותי.. אמ, כבר חיפשתי בהמון מקומות ולא מצאתי משהו בדיוק בעברית, אם למישהו יש מדריך בעברית או חמש דקות בכדי לכתוב לי, אני מממממש אשמח, תודה רבה לכל מי שיעזור, ינסה לעזור, יתן לי כיוון וכו'..

20. Started by Danix60,

אהלן, אני מעוניין לפתוח אתר מכירות דיי פשוט, יש צורך בסל קניות, חשבתי על ללכת לכיוון Wordpress, איך מתחילים ? ומה העלויות ? מצאתי כבר כמה ערכות נושא שיתאימו בדיוק. אשמח לעזרה וכיוון

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  21. Started by neogod,

נגדיר: אלכסון ראשי של מערך דו-ממדי b ריבועי בגודל nXn מכיל את האיברים b[0,0],b[1,1],...,b[n-1,n-1]). הוסיפו למחלקה Matrix שיטה בשם square. השיטה תבדוק האם קיים מערך דו-ממדי ריבועי חלקי בפינה הימנית התחתונה של המערך המאוחסן במחלקה Matrix אשר מכיל 1 -ים באלכסונו הראשי והיתר אפסים. אם קיים - השיטה תחזיר את מספר השורות/עמודות של מערך ריבועי חלקי זה; אם לא קיים - השיטה תחזיר 0. אני לא מצליח לחשוב על שיטה שאוכל למצוא את האפסים מסביב לאחדים בעזרת לולאות....מישהו יכול לתת כיוון ?

22. Started by Yakov Shitrit,

אתם קקי

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  23. Started by dorosen,

שניי סטודנטים לחוצים מחפשים מישהו שיעזור לנו לעשות תרגיל, מתחננים לעזרה.. התרגיל הוא במימוש תורי עדיפויות לת'ראדים בC# ובניית תוכנת ניטור מי שיכול אפשר גם לשלוח הודעות פרטיות לפרטים יותר מדוייקים. תודה..

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  24. Started by gkman,

שלום. יש לי שאילתה עם LIMIT - ולכן כשיש לי יותר תוצאות מהLIMIT יש לי שדה select שמציג את מספר העמודים וכהמשתמש משנה את הערך בשדה הזה הדף מתחלף ביחד איתו. הקוד שעשיתי עם השדה select הוא (הקוד המלא הוא סופר ארוך אז זה רק חלק..): <?php ... // get total enty results $row2 = mysql_fetch_array($tot_results); $total_res = $row2['total']; // get total pages needed to display all results. $total_p = ceil($total_res / MAX_RES); echo 'Showing Page: '; //generate select field- and select the current page echo '<select name="p_id" id="p_id" onchange="chg_page()">'; for ($i = 0; $i < $total_p; $i++) { $k = $i + 1; if ($i == $p){ echo '<option value="' . $_SE…

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  25. Started by Pure-Gold,

איך אני עושה בטעינה של הסרטון שלי סטטוס שמראה את האחוזים של הטעינה או סטטוס שמראה כמה קילו בייטים ירדו מתוך כלל הקילובייטים של הסרטון. תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.