תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
יש לי DATAGRID,שהשורות צבועות לסרוגין בשני צבעים והגובה של השורות הוא 25. הבעיה היא שהתוכן של השורות לא באמצע, ואם אני עושה MARGIN התוכן באמצע, אבל חסר לי צבע בשורה. איך מתקנים את זה?
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
יש לי בעיה בתנועה איך להוזיז ימינה שמאלה למעלה למטה אני צריך עזרה Ideal Model Small Stack 100h DataSeg cleaner db " $" player db "X$" CodeSeg Start: mov AX,@data mov DS,AX call clear call playerr call move playerr: lea dx,[player] mov ah,09h int 21h ret move : mov bl , 0 mov dl , 15 mov dh , 6 mov ah,02h int 10h ret clear : mov ax,03h int 10h ret Exit: mov ah,4ch int 21h
-
- 1 תגובה
- 4.2k צפיות
-
-
אני צריך להשוואות את האינדקסים ולבדוק עם המערך הראשון שווה למערך השני ואותו דבר ההפך עם המערך השני שווה למערך הראשון יש לי בעיה ב check אני לא יודע איך להשוואות אותם זה התוכנית : .model small .stack 0FFFh .data mar db "ctov marh1 : $" mas db "ctov marh2 : $" shavim db "shti amarcfim shavim$" no db "error$" arr db 5 dup (0) arb db 5 dup (0) ten db 10 errorr db "no digit$" sum db 0 num db 0 .code Start: mov ax, @data mov ds, ax lea dx,[mar] mov ah,09h int 21h call printenter call keletMarh1 call printMarh1 call printenter lea dx,[mas] mov ah,09h int 21h call printenter call keletMarh2 call printMarh2 call check sof: mov ah,4ch int 21h ok : lea dx,[sh…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ניסיתי ליצור קובץ חדש עם אובייקט של IFSTREAM כדי להשוות מה שכתוב בו לקובץ אחר שמצליח להיפתח לי. מן הסתם בבדיקה הראשונה הקובץ הראשון עדיין ריק אבל בכל זאת אין אפשרות לפתוח אותו . צריך קודם לפתוח ולסגור עם אובייקט של OFSTREAM ורק אז יהיה ניתן לפתוח אותו אם אובייקט של IFSTREAM ? תודה
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
יש לי קובץ HTML שהוא טופס "ספר לחבר על האתר" <html> <head> <title>Tell a friend</title> </head> <body bgcolor="#ffffff" text="#000000^a€³ link="#0000ff" vlink="#800080^a€³ alink="#ff0000^a€³> <? $status = "OK"; $msg=""; $y_email=$_POST['y_email']; $y_name=$_POST['y_name']; $f_email=$_POST['f_email']; $f_name=$_POST['f_name']; $y_msg=$_POST['y_msg']; if(substr_count($y_email,"@") > 1 or substr_count($f_email,"@") > 1){ $msg .="Use only one email address<BR>"; $status= "NOTOK"; } if (!stristr($y_email,"@") OR !stristr($y_email,".")) { // checking your email $msg .="Your email address is not correct<…
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
-
אני סיימתי את מדעי המחשב ב' תוך שעתיים, הלך סבבה.. עוד כמה דקות מתחיל א', אז בהצלחה לכולם P: מישהו עוד עשה פה? על אילו שאלות עניתם?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב, אני סיימתי ללמוד ג'אווה לאחרונה (מתוך ספרים), ואני שולט לדעתי טוב בשפה, אני מחפש אתר כל שהוא שיש לו מאגר שאלות+תשובות, שאותם אני יוכל לתרגל. עדיפות לעברית כמובן, אבל גם באנגלית זה מעולה. תודה, וחג שמח.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת איך אפשר לדעת את התאריך העברי ע"י המרה מתאריך הלועזי? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מתחיל לללמוד java ורציתי לדעת איזה כלי פיתוח אני צריך להתקין על המחשב על מנת לתכנת ואילו תוכנה אני צריך על מנת להריץ את הקוד? תודה רבה,
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
שלום אני חדש ב XML זה הקוד שלי: <image imageURL="images/image.jpg" thumbURL="thumbs/imahe.jpg" linkURL="" linkTarget="" > <caption>טקסט מסוים שחוזר על עצמו</caption> </image> זה קוד שמקושר לגלירת תמונות של פלאש, השאלה שלי אם אפשר להשתמש במשתנה שמכיל את הטקסט שחוזר על עצמו בכל פעם שעולה תמונה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני להתקין מודול, מעולם לא עשיתי שכן תמיד הספיק לי ללא מודלים חדשים לקחתי את המודול הבא: http://cpansearch.perl.org/src/JIRO/Image-ObjectDetect-0.11/lib/Image/ObjectDetect.pm הורדתי את הקובץ, הרצתי את הקבצים הנדרשים הבעיה שאין לי קומפלייר מסויים של C, ניסיתי להוריד MINGW, התקנתי אותו ועדיין סיים שיט: It looks like you don't have a C compiler on your PATH, so you will not be able to compile C or XS extension modules. You can install GCC from the MinGW package using the Perl Package Manager by running: ppm install MinGW
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
אני מנסה להכניס קובץ נתונים של תוכנת DOS ישנה (קובץ ASCII נקי, עמודות ברוחב קבוע, ללא מפריד) לטבלת MYSQL קובץ דוגמה (מפושט, אבל אותו מבנה) : 4444333666666 2222666555555 iiiiwwwcccccc ttttxxxaaaaaa mysql> create table t (col1 char(4) , col2 char(3) , col3 char (6) ) ; Query OK, 0 rows affected (0.01 sec) mysql> load data infile '/home/ash/1.txt' into table t fields terminated by '' enclosed by '' ; Query OK, 4 rows affected, 8 warnings (0.00 sec) Records: 4 Deleted: 0 Skipped: 0 Warnings: 8 mysql> select * from t ; +------+------+------+ | col1 | col2 | col3 | +------+------+------+ | 4444 | 6 | | | 2222 | 5 | | | iiii | c | | | tttt | a | | +-----…
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
אני רוצה שהשרת LAMP יראה למשתמשים עמוד לבצע UPLOAD המשתמש מעלה לשרת ZIP של קבצי טקסט (שמכילים טבלאות בפורמט של תוכנת DOS) השרת פותח את ה ZIP, אוליי עושה לקבצים validation אל ידיי סקריפט (כרגע לא מתוכנן אבל אני ארצה להוסיף בהמשך), ממיר אותם כמו כאן ומכניס לטבלאות MYSQL איך לממש את החלק הראשוני : פתיחת הקבצים אל ידי השרת מתוך ה ZIP (אוטומטית) ?
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
מה עושים במקרה כזה? האם צריך להשיג את ה-template בשתי גרסאות, או שיש דרך לקחת כל template, ולגרום לו להיות RTL? (בלי עריכה מטורפת של ה-CSS..)
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
שלום, אני מבצעת חיבור לבסיס נתונים (ACCESS) , מפעילה שאילתה של הוספת ערך חדש לעמודות בטבלה. (באמצעות מודל 3 השכבות) להלן הקוד שכתבתי. אני יוצרת קישור ל2 טבלאות שונות - dtkey,dtclass יש ערך אחד במסך שצריך להכנס ל2 הטבלאות במאגר (class_mis) בהרצה של התוכנית אני מקבלת שגיאה שישנה כפילות ביעד הפלט, מצורף תצלום של השגיאה.. אודה מאד על העזרה.. תודה!! private void ok_Click(object sender, EventArgs e) { dtkey.Columns.Add("br_kod"); dtkey.Columns.Add("class_mis"); dtkey.Columns.Add("place"); dtclass.Columns.Add("class_mis"); dtclass.Columns.Add("class_name"); dtclass.Columns.Add("rol_desc"); dtclass.Columns.Add("pay"); DataRow up1 = dtkey.NewRow(); up1[0] = br_kod.Text; up1[1…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני אמור לקלוט תאריך בפורמט dd/mm/yyyy ולהחזיר פלט של 3 int's של התאריך (יוםת שעה ושנה) אני אמור לכתוב את התרגיל במתודה, כתבתי משהו אבל יש לי בעיות בהמשך, המתודה שלי מקבת את הסטרינג בפורמט dd/mm/yyyy, ממירה את הסטרינג ל-int ומכניסה את ה-3 int's למערך, מעכשיו הבעיות שלי מתחילות, איך אני רושם בהמשך שידפיס לי את כל ה-int's למסך ? using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace T266B { class Program { //define method static int stDate(string date) { int ArrayIndex = 0; string temp = ""; //define array string[] stArray = new string[3]; int[] NumArray = new in…
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא כל כך מתמצא ב PHP, אני יותר מבין ב ASP לכן אני מבקש את עזרתכם. אני רוצה לבנות איזשהו דף, שיתחבר למסד נתונים (עם זה אין לי בעיה) ואז יהפוך אותו לקובץ XML (לפי שאילתה כמובן) וישלח אותו להורדה. אתם חושבים שיש אפשרות כזו?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
אני יודע שאפשר להעמיס כמה פונקציות על אותו אופרטור (עבור ארגומנטים שונים). האם הדבר נכון גם לגבי אופרטור הצבה? operator= כי משום מה קיבלתי רושם שהאופציה היחידה המותרת היא T& operator=(const T& rhs) T כמובן סתם שם של מחלקה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. אני מנסה ליצור ולשלוח קבצי XML דרך הרשת, השליחה וכל הנלווה לה מתבצעים בסדר. אבל התכנית זורקת אותי כשאני מנסה לפענח את הקובץ באקספשן הזה :There is an error in XML document (1, 1). קטע הקוד של המחלקה המטפלת בקבצי XML: using System; using System.Collections.Generic; using System.Text; using System.Xml.Serialization; using System.IO; using System.Xml; using Data; namespace XMLHandler { public static class XMLHandler { public static string Serialize(string path, Data.Data d) { if (!Directory.Exists(path)) Directory.CreateDirectory(path); path = path + @"\Save.xml"; XmlDocument xmlDoc = new XmlDocument(); FileStream str…
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
שלום. אני זקוק להמלצה לקומפיילר נח לC++ למק (10.6). אם למישהו יש ניסיון או עבד פעם עם קומפיילר טוב אשמח לשמוע חוות דעת... תודה.
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מדריך/ספר טוב שמלמד בצורה יסודית את השפה. כל המדריכים שנתקלתי בהם ברשת (באנגלית/עברית) רשומים בצורה מאוד שטחית, אני מתכוון שפשוט מלמדים את הפקודות ולא כיצד הם משפיעות על הזיכרון ואם זה טוב או לא לתכנת בפקודות הנ"ל, ולא כמו באוניברסיטה שמסבירים רעיונות ומה עומד מאחוריו. יש ניסיון ב-C וC++. אשמח להמלצה לגבי אחת מהשפות האלו: C#, python, java וכל שפה מודרנית ושימושית לימינו לעבודה. תודה ויום טוב.
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
יש לי כמה אובייקטים מסוג -ToggleButton בצבע כחול מתחלף. אני רוצה שכשילחצו על הראשון הוא ישנה את הצבע ל-לחוץ (ירוק מתחלף). וכשילחצו על הבא (השני) הראשון ישנה את הצבע לנלחץ בעבר (אדום מתחלף), והשני כעת לצבע של לחוץ (ירוק) וכן הלאה. יש את הproperty IsChecked כדי לבדוק על מי לחצו, ועל מי לא. איך אני קובעת את הצבע של אוביקט שכבר לחצו עליו, אבל עכשיו הוא לא במצב של לחיצה?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
אני באמצע לעשות איזה טופס עם לחצנים שבMouseOver וכדומה ישתנו. בשביל זה יש לי כמה תמונות PNG למצבים השונים. כעת יש לי ספק: האם מבחינת יעילות עדיף לטעון את כל התמונות לטופס ולשנות רק את הvisible, או לטעון את התמונה בזמן אמת. תודה מראש, לכל דעה!
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני צריך המלצה להוסט בשביל אתר אינטרנט , האתר יהיה מבוסס wordpress או joomla . תעבורה מאד קטנה (לא יותר מ 2 ג'יגה בחודש) ונפח אחסון גם קטן (1 ג'יגה גג) , כמו כן אני צריך באיזור ה 5 כתובות mail forwarding . עדיפות להוסט ישראלי אבל אשמח לקבל המלצות גם על הוסטים ממדינות אחרות. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-