תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
נתנו לי עבודה מעצבנת בc# ובקושי לימדו אותנו משהו ואין ספר אין כלום .. אני יודע פחות או יותר אבל יש דברים שאני לא זוכר.. בקיצור אני צריך אתרים ללימוד c# תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
*זה יותר שייך לפורום שיעורי בית - לא הגיע הזמן לפתוח אחד כזה ?? בכול מקרה שבוע הבא יש לי מבחן בתיכנות (בקורס מבוא לתכנות - לא משהו רציני) המבחן עם חומר פתוח ורציתי אולי לדעת אם יש אתרים עם שאלות ופתרונות ב-C , ככה שנביא את זה למבחן אולי במזל יהיה שמה משהו שימושי. לא צריך להסביר איזה סוג שאלות יש במבחנים האלה - מיון רשימות מקושרות, מחרוזות וכאלה. תודה מראש לכול העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי קוד מקור של תוכנה אימול ואני רוצה ל'קמפל אותה כאילו שאניוכל בעצם להשתמש באימול ערכתי את האימול קצת בשביל הכיףך ועכשיו אני רוצה לדעת איך לקמפל את כל הקוד מקור שהוא בעצם המון תיקיות וקבצי c++ וגם ספריות למינהם אז רציתי לדעת איך אנימקמל את הכל להתקנה או למשהו דומה הקוד מקור הוןא בשפת התיכנות visual c++ יש לי את התוכנה Microsoft Visual C++ 6.0 אז בבקשהה תסבירו לי איך אני מקמפל
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
-
היי יש לי עבודה לכתוב תוכנה למשחק הקלפים מלחמה הגעתי למצב שיש לי 2 חבילות של 26 כלפים (לכל שחקן יש לו מערך משלו) עכשיו אני תכלס אמור להתחיל את ה משחק רק שאין לי מושג איך אני צריך להוציא כל פעם את הקלף הראשון מתוך המערך משני החבילות ולהשוות בניהם איך אני מוציא את הקלף מהמערך? ואיך אני גורם לכל שאר המערך להתקדם תא??? חייב עזרה תודה
-
- 15 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
יש לי את ההגדרה הזו של פויינטר לפונקציה יש לי את ההגדרה הזו של פויינטר לפונקציה typedef int (*compare_key) ( void* key,void* agent ) ; ואת הפונקציה הזו [code] void *linkedListFind(LinkedList * list, void * data,compare_key cmp); איך אני קורא לפונקציה הזאת? מה אני נותן לה בפויינטר לפונקציה? ניסיתי הכל כלום לא עובד תודה
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
צריך בבקשה קומפיילר טיוב ל C++ שיתמוך עברית ושיהיה נוח לעבוד איתו בווינדוס תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך אתר לחברה של אבא שלי אני צריך משיהו שמבין HTML ASP ויודע לעצב חובבנים לא לבוא רק מקצוענים!!! צריך משיהו שיוכל להוציא לי חשבונית על זה!!! פרטים נוספים בואו לEMAIL MAORZAMIR@GMAIL.COM יש תשלום! רק מי שיכול להוציא חשבונית אני מזכיר! נא לשלוח לי כתובות של אתרים או פרויקטים קודמים שבניתם
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות ליסטוויו אחד שמראה הרבה שמות ולידו ליסטוויו שמראה מלא מקצועות לדוגא אנגלית מתמטיקה.... ואז אני רוצה שאם אני לוחץ על שם של משהו ואז בוחר מקצוע הוא יציג בטקסטבוקס כמה יחידות הוא עשה נגיד משה אנגלית 5 משה מתמטיקה 5 אז איך אני עושה שיהיה שהמידע שמוצג קשור בין שתי הליסטוויו ולא כל אחד מהם בניפרד?
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
איך אני פותר את התרגיל הבא? (באלגוריתים) "עצים דומים הם שהמבנה הפנימי שלהם, כלומר סדר הצמתים בתוך העץ זהה. (העצים בנויים מאותו מספר הצמתים ובאותו סדר אין חשיבות לאיברים שהם מכילים) השאלה היא: כתבו אלגוריתים דומים שמקבל שתי עצים (t1, t2 ) ומחזיר אמת אם העצים הם דומים ושקר אחרת. מקווה שתצליחו (אני יודע שזה לא הכי מסובך פשוט רק התחלנו ללמוד את זה) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי תרגיל שיוצר צורות ז"א מוגדרים לי לכל צורה POSITION ועוד כמה פרמטרים (צבע, גובה וכו'), אני קורא מקובץ טקסט סטרינג של מספרים שהראשון אומר איזו צורה ואחריו הפרמטרים של POSITION, צבע וכו' (לכל פרמטר מספר), המספרים בקובץ הטקסט מופרדים בפסיקים ונכנסים למערך (רק המספרים) ואח"כ אני ממיר את אותו מערך למערך INT ונכנס לפקודת SWITCH שקוראת את המספר הראשון במערך (שמייצג איזו צורה) וככה בונה את הצורה, בתור התחלה לבדיקה יצירתי רק צורה אחת (מלבן) אבל אני לא מוצא מה הבעיה שלי ולמה אני לא מצליח להדפיס אותה, אשמח לעזרה אגב בקובץ הטקסט מופיעים המספרים 1,10,20,2,3,6,7 (1: סוג צורה, 2,3: POSITION - מייצג את הנק' השמאלית העליונה של הצורה, 4: צבע, 5: עובי, 6: רוחב, 7: גובה) using System; …
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אז ככה אני צריך המלצה לDebgger לMySQL, כי למה אני לא מוצא שום דבר נורמאלי, שעובד באמת. יש למישהו המלצה?? ד"א מה זה מודול OCI? ולמה אין לי אותו? ואיפה אפשר להוריד?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
התכנות יהיה בפייתון אם זה משנה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לפרסם מכרז לתוכנה שתסכרן בין קבצי google spread sheet לקבצי אקסל במחשב מעדיף אתרים בעברית. מישהוא מכיר אתר טוב או שמעוניין בפרוייקט
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לפרסם מכרז לתוכנה שתסכרן בין קבצי google spread sheet לקבצי אקסל במחשב מעדיף אתרים בעברית. מישהוא מכיר אתר טוב או שמעוניין בפרוייקט
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי הקומפיילר visual c++, אני יודע את שפת C, מכירים איזה מדריך קצרצר שילמד אותי לבנות חלון בסיסי?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות אתר גלריה כזה למוצרים , יש לכם משהו מעוצב יפה וקליל ? אני יודע ASP.NET וגם PHP אם זה עוזר. פשוט אין לי כוח להתעסק עם זה יותר מדי כרגע.. בעתיד אולי אפתח משו משלי. אשמח לשמוע על מערכות מומלצות של אתרים ( כמו JOOMLA וזה ). בברכה ,
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
בניגוד לC# ו JAVA שאצלהם הסביבת עבודה די ברורה בפייתון הסיפור קצת אחר מחפש המלצה לסביבת עבודה בשביל תכנות בסיסי כרגע שיהיה נוח למתכנת מתחיל בפייתון
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם! אני רוצה להתחיל ללמוד תיכנות.. ושמעתי שעדיף לקנות ספר מאשר ללמוד באינטרנט. אז ככה, אני צריך עזרה בבחירת שפה להתחלה, וספר מומלץ ואיכותי שאוכל ללמוד ממנו טוב... ואם אפשר טווחי מחירים פחות או יותר, זה יהיה מצוין. תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל ללמוד מ0, בעצמי, C#.. למדתי כמה דברים מהאינטרנט כמו writeline readline while for if ודברים בסיסיים ביותר, אבל אין לי באמת ידע רחב ככה שאני צריך ספר למתחילים.. למישהו יש המלצה לאיזה ספר טוב? עריכה: ועוד משהו, כרגע החלטתי שלמרות שזה טוב ללמוד C אני לא אתחיל ממנה כשפה ראשונה, והחלטתי ללמוד C# שנראה שאפשר לעשות איתה דברים חמודים די מהר.. אני די מתלבט בין C++ ו C# לשפה ראשונה - אבל אם למישהו יש ספר טוב לC++ תמליצו בכיף.. תודה!
-
- 13 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
צריך המלצה לספר הכיטוב בעברית שתציעו visual c++ מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין ללמוד את שפת אסמבלר אני צריך המלצה לספר בעברית שמלמד את הנושא מההתחלה + שם החנות או לינק לאתר החנות
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי לקנות את "המדריך השלם לשפת C", אבל קראתי בכמה מקומות שהספר לא מומלץ ובכלל ספרות בעברית עדיף לא לקנות? עדיף ספר באנגלית? אם כן אז איזה? ??? ועוד דבר, אני מנסה למצוא compiler ל C: הורדתי Turbo C 2.01 אבל זה כל כך ישן שהתוכנה אפילו לא תומכת בעכבר.. Turbo C++ 3.0 עושה לי בעיות, אני עובד עם Win XP ואחרי כמה דק' אני מקבל מסך שחור ואין לי דרך לצאת ממנו אלא רק על ידי Alt+Tab חזרה לwindows... כרגע אני מוריד Borland c++ 5.5 וגם ms Visual c++ 6.0 אם יש לכם המלצות למהדר טוב שיעבוד יציב בwin xp אשמח לשמוע...
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין בקניית ספר טוב ואיכותי ללימוד C#, יש לי רקע די טוב בשפת C (פרוייקט בגרפיקה מחשבית בבית הספר), אז רצוי משהו שיתחיל מהשוואת פקודות בסיסיות בין C ל-C# ויסביר גם את כל הקטע של העבודה עם classes. השפה של הספר צריכה להיות עברית או רוסית (לא ממש עקרוני בשבילי איזו מהן), תציינו גם את מחיר הספר תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קניתי ספר בשביל להתחיל ללמוד VB6 אבל משום מה אין שום תירגול בספר אלא רק תרגילי הדוגמא שעל הדיסקט המצורף, יש איזה ספר תרגול למתחילים שאתם יכולים להמליץ?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-