תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,064 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה לכתוב תוכנת לקוח המדברת עם שרת באמצעות socket. הנה הקוד של תחילת התוכנית: #include <stdio.h> #include <winsock.h> int main() { int sockfd; WSAData wsaData; printf("starting WSA..."); if (WSAStartup(MAKEWORD(1,1),&wsaData) != 0) { printf("failed.\n"); exit(1); } printf("Done!\n"); printf("Creating Socket..."); if ( sockfd = socket(AF_INET,SOCK_STREAM,0) == INVALID_SOCKET ){ printf("failed.\n"); exit(1); } printf("Done!\n"); } הבעיה היא שהמשתנה sockfd מקבל תמיד 0 אחרי שאני מפעיל את הפונקציה socket. ואז אם אני מנסה לעשות לו למשל connect אני מקבל את שגיאה 10038, שאומרת שאני מנסה לעשות פעולה שצריכה משתנה שהוא socket, על משתנה שהוא …
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעיה ריאשונה אני לא מצליח להיתחבר עם היוזר המובנה SA אפילו שעשיתי לו ENABLE דבר שני אני רוצה לכתוב סקריפט פשוט שמעלה ומוריד את ה Services של הסרבר איך אני עושה את זה ,הפניה לאתר תתקבל בברכה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה תגית HTML אני צריך לרשום כדי להקטין גודל של תמונה
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
-
מחפש אתרים/Manuals עם פתרונות קריאטיבים (שורות קוד) לתקשורת שרת-לקוח תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התחלתי ללמוד אסמבלר אבל אמרו לי ששווה לי יותר ללמוד C ועוד דעה אומרת שכדאי לי בכלל NET. איזו שפה אתם ממליצים ללמוד קודם? ואיך? ספר (אלה של הוד-עמי) יעזרו לי? יש לי ידע קודם במחשבים.. ואין לי בעיות קליטה.. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מנסה להתחבר מיישום פלאש (swf) לשרת שכתבתי ב VB ע"י XMLSocket. אם אני מריץ את זה מתוך פלאש הכל עובד נהדר. שאני מעלה את זה לאתר זה לא מתחבר למחשב שלי למרות שאני לא מאחורי חומת אש או נתב. אני חושב שזה קשור לאבטחה אבל לא יודע בדיוק מה. יש למישהו מושג ? פתרון: קוד הפלאש צריך להכיל: System.security.loadPolicyFile("xmlsocket://<my_Server>:<my_port>"); ולאחר מכן השרת מחזיר לו את ההרשאות הדרושות בפורמט XML.
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום אני מעונין ללמוד לבנות אתרים בשפת PHP . אין לי נסיון בשום שפה אחרת..אני מתחיל מאפס בכל הקטע של התיכנות.... אז אני צריך לינקים למדריכים וגם תוכנות עם צריך תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
אני מחפש מקורות טובים ללימוד C# מצאתי מקורות כאלה ואחרים באנגלית (ב EMULE) ולמרות שאין לי בעיה עם אנגלית זה לא תענוג גדול לקרוא ספרים שלמים בשפה זרה יש לי ידע די נרחב ב JAVA והדמיון בין שנהם גדול מאד גם בצורת התכנות (OOP) וגם בסינטקס בעקרון אני צריך מקור מקיף שילמד אותי את הסינטקס של C# ואני חייב שזה יכלול פרקים בנושאי GUI ותיכנות מול מסדי נתונים (ADO) כמו SQL SERVER ן ORACLE אני אשמח לכל מקור טוב בכל שפה אבל אני מעדיף בעיברית ואפילו המלצות לספרים יתקבלו בברכה (אין לי בעיה לקנות ספר אם הוא באמת טוב) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כתבתי צ'ט, וכאשר הclient מקבל הודעה פרטית אני רוצה שהכתוב יופיע בצבע שונה מהרגיל. גיליתי שJTextArea לא טוב לשם כך, כך שעלי לשנות את מה שהיה עד עכשיו ולשים במקום component חדש. מצאתי ברשת שJTextPane יכול להציג בצבעים אבל השימוש איתו מסורבל מעט כיוון שאין מתודה append שפשוט מקבלת string וצבע. אמנם מצאתי מתודה מוכנה כזו באתר הבא: http://www.java2s.com/Code/Java/Swing-JFC/ExtensionofJTextPanethatallowstheusertoeasilyappendcoloredtexttothedocument.htm אבל זה לא עובד משום מה ולא מוצג כלום בתוך הקומפוננט הזה. בכל מקרה, אם מישהו יוכל להסביר לי איך להשתמש בJTextPane או אולי מכיר קומפוננט אחרת שטובה למקרה שלי- אודה לו מאוד!
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להוריד קובץ דרך ASP מכתובת אחרת כך שהקובץ יגיע למחשב שלי כאילו השרת מבקש אותו. לדוגמא. האתר שלי בכתובת a.com הקובץ שאני רוצה נמצא ב b.com כך שאם אני רוצה קובץ אני ארשום: http://a.com/getfile.asp?File=b.com/file.jpg ניסיתי עם ADODB.Stream וזה לא ממש עובד עם קבצים בשרתים אחרים רק על השרת שלי.
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
והשאלה היא: כתוב פונ' בפסיאודו קוד (יעילה ביותר מבחינת סיבוכיות זמן ריצה) שמקבלת עץ בינארי כלשהו T ומחזירה את סכום הגבהים של כל הצמתים בעץ T הצלחתי לעשות את זה בסיבוכיות n^2 בהנחה שמס' האיברים הכללי הוא n . למשהו יש רעיון יותר יעיל ?
-
- 24 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
הכנתי מצגת קטנה . . . 154 שקופיות . . . על המשחק "מי רוצה להיות מיליונר" . . . עבדתי על זה איזה 4 ימים כי לא היה לי אינטרנט אז חיפשתי מה לעשות |: השלה שלי היא כזאת . . . איך אני יכול לעשות מין ריבוע כזה שיהיה ניתן להזין אליו שם שישמר ובסוף המשחק, רק בסוף יהיה רשום נגיד: "כל הכבוד Name זכית במיליון דולר" או משהו כזה ו-Name זה בעצם מה שהם יזינו בהתחלה . . . נראה לי שאפשר לעשות את זה בויזואל ביסיק אבל אין לי את תהוכנה ואני גם לא יודע בדיוק איך . . . למישהו יש דרך קלה יותר ? או לחלופין, מישהו יכול להכין לי אחד כזה ב-VB (ולהגיד לי גם איך אני משלב את זה במצגת. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אתחיל בכך שרמת הידע שלי במחשבים גבוהה מאוד במגוון נושאים, אך משום מה בתכנות אף פעם לא היה לי את הזמן להתמקד. כרגע הידע שלי בכל מה שקשור לתכנות מסתכם בסה"כ בפסקל(מ5 יחידות מחשבים בתיכון), מעט C++ שלמדתי מספר וכבר הספקתי לשכוח כמעט הכל, וגם קצת HTML, JS, וASP - ברמה בינונית. ברצוני לנסות להתקבל לאחת העבודות של מתכנתים מתחילים\בודקי תוכנה, שלא דורשות תואר ומתאימות לסטונדטים\חיילים משוחררים. רציתי לשאול ברצינות, תוך כדי לקיחת העובדה שאני לומד מהר(ואפילו מאוד), והרקע שלי במחשבים נרחב אבל בתכנות די בסיסי, תוך כמה זמן אני יכול ברצינות ללמוד שפת תכנות ברמה מספיק גבוהה בשביל להציע את עצמי לאחת מהעבודות בסגנון. האם פרק זמן של פחות מחודש-חודש גג הוא פרקטי? אשמח גם אם מיש…
-
- 18 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
שלום, אני באמת מצטער אם זהו לא המקום לפרסם הודעה זאת. דרוש תכנת ליצירת תוכנת "אנטי צ'יט" למשחקי גיימינג ( counter strike 1.6). - חיבור לשרת משחק - לקיחת 'סקרין שוטס' - סריקת תיקיית המשחק - ועוד אפיקלפציות שונות תוכנות לדוגמא: התוכנה הידועה והמעולה BUSTED לינק: http://busted.vgames.co.il תוכנה נוספת CDO לינק: http://www.es-games.co.il/downloads/CDOrg.exe יש לצור קשר עם הפרטים הבאים: - הצעת מחיר - נסיון / תיק עבודות כל אלה החושבים שאני בא לסבן פה, אז לא, יש כסף. נתן לצור קשר בדרכים הבאות: אימייל: Smri@bezeqint.net ICQ: 337834152 פלאפון: 0545831529
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי קובץ ואני רוצה לגזור ממנו רצף מילים באמצע. אז סימנתי את התחלת הרצף ב <beg> ואת סוף הרצף ב </beg> איך אני בסקריפט מכניס את המידע למשתנה? ז"א, הכנסתי את הקובץ למשתנה נגיד : $file ואני רוצה לשים את המידע שמעניין אותי ב $data תודה.
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להשתמש ביציאת COM של המחשב לביצוע פרוייקט אני לא רוצה להשתמש ביציאה ליצירת תקשורת, אלא רק בדגלים שלה לפתיחה \ סגירה של כפתורים וקריאה של כפתור אם הוא סגור או פתוח אני משתמש ברגלים הבאות של היציאה: 4 - בתור רגל אדמה 1 - בתור כפתור 1 6 - כפתור 2 8 - כפתור 3 9 - כפתור 4 אני רוצה תוכנה בממשק של חלונות (לא דוס) שתיראה ככה: חצי חלון של התוכנה יהיה קריאה של מצב הכפתורים (לחוץ \ לא לחוץ ) בחצי השני של החלון יהיה 4 לחצנים ויהיה ניתן ללחוץ עליהם עם העכבר כדי לסגור \ לפתוח אחד מארבעת הכפתורים לוגית זה מסובך לבנות תוכנה כזאת? יש לי ידע בתכנות בשפת C של לפני כמה שנים עשיתי חיפושים וראיתי שאפשר להשתמש בפונקציה BIOSCOM שנמצאת ב BIOS.H מישהו יכול לעזור לי? תודה ;D
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, בתוכנה Movie Collector, תחת "עלילה" הטקסט מיושר לשמאל: בהגדרות התוכנה לא מצאתי דרך לשנות זאת, משום שכל הדף הוא למעשה תבנית XSL, התבנית מצורפת כקובץ להודעה זו. אשמח ללמוד כיצד ניתן לשנות את התבנית, כך שהטקסט המוצג תחת "עלילה" יהיה מיושר לימין בצורה אוטומטית. תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
-
אני נכון לעכשיו כיתה ט'. אני רוצה ללמוד שפות תיכנות בתיכון.. ידוע לכם מה הציונים שאני צריך בשביל להגיע לזה? אני לא כל כך תלמיד טוב... טוב נו אני ממש לא תלמיד טוב.. למען האמת אני עילג ברמות כל הנגוע ללימודים אבל אני מאוד אוהב מחשבים ומאוד רוצה ללמוד את זה.. אני הקבצה ג' במ"מ וב' באנגלית אני מנסה לעלות... אז השאלה כתבתי הנ"ל..
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בתוכניות מסויימות זה לא נוח לכתוב את הנתונים נטו אלא יותר נוח לכתוב את הנתונים בצורה אוניברסלית. דוגמאות שהייתי מעוניין לדעת איך אני יכול להוציא מהן נתונים. X,Y: integer read ((X,Y)) פה אני רוצה להוציא מה (X,Y) את הX ות ה Y בתור משתנים שונים. M,X,N: integer write ('Y= '); read (M*X+N) פה זאת משוואה של קו ישר שאני כותב לדוגמא: 4+5*3 ומקבל ש M=3 X=4 N=5 המון תודות
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה כבר איזה חודש למצוא ואם לא EXE אז כל קובץ אחר שאני יכול להריץ בלי ה-ECLIPSE ...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אבא שלי רוצה לבנות אתר פשוט לעסק שלו, ואני מחפש תוכנה כלשהי שתהייה קלה לשימוש, ותאפשר לו לעצב כמה דפי אינטרנט בצורה קלה ונוחה. אין צורך בשום דבר מתקדם, סך הכל HTML עם כמה תמונות וכמה קישורים וטקסטים, זה הכל. תודה רבה לכולם. Anatoli.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
עבדתי עד עכשיו בjeliot כי היא הרבה יותר קלה ויותר נחמדה ללימוד הבסיס.. עכשיו רציתי לעבוד במקביל גם באקליפס אבל יש לי בעיה בפקודה אחת שאני רושם תוכנית עם הפקודה Input.readDouble/Int(); (תלוי איזה משתנה דבל או אינט בשניהם זה לא עובד) זה לא מוכן לקבל את הפקודה ונותן שגיאה.. מה אני צריך לעשות?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-