תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
הי כולם. אני מנסה לנסות לצייר כל מני דברים ב- Java. חשבתי על להתחיל עם קווים פשוטים קודם, אבל גם עם זה אני נתקל בבעיות. כל ה- Java שאני יודע זה משנת לימודים אחת בבצפר (2 יחידות) אז אני לא יודע הרבה, רק את הבסיס. בכל מקרה, התחלתי לחפש כל מני ספריות שתומכות בגרפיקה, מצאתי את שני אלו http://java.sun.com/j2se/1.4.2/docs/api/java/awt/Graphics.html http://java.sun.com/j2se/1.5.0/docs/api/java/awt/geom/package-summary.html מביניהם נראה לי ש Graphics תתאים לי יותר מ- Geometry מכיוון שב- Geometry לא נראה שממש אפשר לצייר את הקווים. הבעיה היא שאני לא מבין איך להשתמש בספריה Graphics. אני לא רואה ממש איזה Constructor שאני יכול להתמש בו ולכן אני לא יכול להתחיל להשתמש בפקודות שלה. אשמח…
-
- 30 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
public static void main (String arg[]) { JFrame t = new JFrame(); t.setTitle("I see circles"); Paint drawing=new Paint(); t.add(drawing); t.setDefaultCloseOperation(JFrame.EXIT_ON_CLOSE); t.setSize(500,500); } שאלה איך אני משנה את זה כך שהוא יקבל מחלקה מתוך מערך ויצייר .....
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
באפליקציה שאני צריך לכתוב (#C), אני צריך להראות וידאו שנכנס מכרטיס דגימה ואז על המסך לצייר תמונה (bitmap) ככה שהתמונה תופיע מעל החלון אבל שרק החלקים שציירו בהם בתמונה יופיעו מעל הוידאו וששאר הוידאו לא יוסתר. כנראה שההסבר הזה קצת לא מובן, אז תסתכלו בתמונה שמצורפת. תחשבו שהתמונה זה כל ה-Form/Panel והריבוע השחור זה החלון וידאו והקווים האדומים זה התמונת bitmap שאני רוצה לצייר. כלומר במקרה הזה רואים את הקווים האדומים מעל החלון וידאו אך אין רקע לתמונה שמסתיר את החלון וידאו ולכן רואים את שניהם. האובייקט שמציג את הוידאו מממש את הממשק IVideoWindow של DirectShow. אני רואה לזה שתי פתרונות שונים: 1. הוא ליצור אובייקט כלשהו שעליו אני אצייר את הקווים עצמו יהיה שקוף (מלבד הקווים) ושהוא …
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לומד הנדסאי תוכנה ויש לנו עבודת הגשה לעשות צייר בשפת borland c התחלתי לכתוב ונתקעתי בפקודות, התרגיל הינו לעשות סוג של צייר שבצד יש קו פשוט מתחתיו עיגול מתחתיו מלבן מתחתיו מצולע מתחתיו עפרון שאפשר לרשום איתו וכפתור EXIT ובחלון למטה לעשות לחצנים עם 16 צבעים. להלן חלק מהתרגיל שעשיתי, #include<graphics.h> #include<stdio.h> #include<conio.h> #include<dos.h> int x=0,y=0,x1,x2,y1,y2,z=0,color=0; void cselect() { if (x>0 && x<40) color=0; if (x>40 && x<80) color=1; if (x>80 && x<120) color=2; if (x>120 && x<160) color=3; if (x>160 && x<200) color=4; if (x>200 &am…
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי יפונקציה שמקבלת קובץ לקריאה ואני צריך כל שורה מהקובץ לשלוח לפונקציה אחרת שעוה איתו משהו. אני יודע שאני צריך להשתמש ב fgets אז הגדרתי באפר בגודל 100 אבל איך אני יודע אם נגמר הבאפר? ואיך אני מקצה מחדש את הבאפר וחוזר לאותו מקום? תודה
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום אני עובד כחצי שנה בחברת "סטארט אפ" בשעה טובה חברה גדולה יותר קנתה את המוצרים של החברה, מה שזה אומר שאנחנו הופכים להיות חברת בת שלהם והם הולכים להחתים אותנו (העובדים) על חוזים מולם בחברה שלהם. חלק מהתנאים שהחברה שלנו הציבה להם שזה שהם ישפרו לנו את התנאים בדגש על השכר. אני בעל תעודת הנדסאי תוכנה כמו שרשמתי למעלה חצי שנה ניסיון (זו העבודה הראשונה שלי) עובד בתפקיד פרונטנד vuejs כיום משתכר בסכום של 8k. מרגיש לי שזה ממש נמוך ותאמת עוד לפני שידעתי על הרכישה של החברה שלי תכננתי לבקש העלאה בשכר. שאלה לי אליכם מה ממוצע השכר של עובד ברמה שלי? וכמה לפי דעתם אני צריך לבקש העלאה? תודה מראש לכל העונים.
-
- 18 תגובות
- 6.9k צפיות
- 1 follower
-
-
היי סיימתי ללמוד קורס בדיקת תוכנה ידני Qa ואני מוזמן לראיונות עבודה וכולם שואלים אותי מה גובה השכר הרצוי אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בעניין תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת כיצד אוכל לצרף מתודה למופע ספציפי של אובייקט מסויים בזמן הרצה. הבנתי שצריך לשמור מצביע לפונ. כיצד עושים זאת?
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
היה קשה לי למצוא נושא למה שאני רוצה, אני אנסה להסביר את עצמי. בכול האתרים יש את החלק העליון למשל HWZone יש את הלוגו ואת הקישורים השונים לדפים השונים באתר, החלק הזה יהיה בכול מקום שאני אלך אליו באתר, אני רוצה לעשות את אותו הדבר ככה שאני לא אצטרך להעתיק את הקוד לכול דפי ה-HTML שלי, יש לי קובץ בשם header.htm שיש בו את כול החלק העליון בלבד, האם יש דרך ל"צרף" אותו לכול דף ככה שאני לא אצטרך לכתוב את הקוד מחדש בכול דף אחד באתר? אני יודע שאת הפונקצייה include("file.htm") ב-PHP אבל אני מחפש דרך אחרת. האם יש דרך ב-CSS למשל לעשות את זה? יש לכול הדפים שלי קובץ CSS חיצוני שבו הם משתמשים בכדי לקבל את התבנית של איך שהאתר יהיה, אם יהיה אפשרות להוסיף בקובץ החיצוני הזה איכשהו אפשרות לצרף א…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני בכתה י' והשנה התחלנו ללמוד אסמבלר. אני צריך עזרה, והמורה שלי לא ממש עוזר האם מישהו פה יודע כיצד אפשר להוציא צליל? או צלילים? מעדיף את כל התווים. אני מתכנן לבנות "אורגנית" באסמבלר בתור פרוייקט לבגרות במרץ. תודה :]
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן רציתי לדעת איך לקחת באופן ראשוני את הפלט הראשי(desktop,לצורך העניין) כ-back buffer ולהשתמש בpage flip ממנו אל - לא חשוב כרגע, עוד דרך באפר או שתיים(בדרך יהיה redirect לעיבודים ודחיסה, לאחר מכן עיבודים נוספים) יענטו לקחת את "המסך" ולהציג ב-surface אחר, ב-30 פריים לשנייה נגיד (אני משתמש בספרייה של chilkat ) kinda like redirecting stdout to a file, if you will...
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכם, אני בן 30 בלי שום רקע בתכנות. התחום שאני עוסק בו זה חשמלאות. אני מאוד רוצה להתפתח בתחום התכנות, שזה כנראה משהו שבימינו כל אחד צריך לדעת בעולם שהולך ונעשה דיגיטלי. אני לא שולל אפשרות לעשות תואר במדעי המחשב, אני עומד בתנאי הקבלה, ואולי אירשם בעוד שנה-שנתיים. אף פעם לא מאוחר. לאדם שמעולם לא עסק בתכנות, איזה שפת תכנות הייתם ממליצים לו ללמוד אם המטרה היא להשתלב בשוק ההייטק בתור מפתח?
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה בנייתי אתר ובו כמה קבצי פלאש כידוע קבצי הפלאש לא מופיעים בזמן הגלישה לאתר בפלאפון. אך משהוא אמר לי וגם לי זה היה נשמע מוזר, שיש איזה תוכנה מיוחדת או איזה קוד המאפשר לצפות בקבצי פלאש בפלאפון מבלי להתקין את תוכנת הפלאש. רציתי לדעת אם זה נכון, ואם כן אז מה השם של התוכנה או הקוד. בתודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 358 צפיות
-
-
אני רוצה להריץ באתר שלי WAP (אפשרות להכנס לאתר דרך מכשיר הסלולרי). השרת שלי הוא במערכת Linux (כתובת: ipowerweb.com), ולא כתוב על אפשרות כזו בפרטי האחסון. האם יש משהו מיוחד שאני צריך לעשות כדי שתהיה לי תמיכה ב-WAP או שכבר יש לי תמיכה ב-WAP או שנגזר גורלי ללא WAP? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני צריך Drop-Down Menu משהו בסגנון הזה: http://javascript.internet.com/navigation/simple-drop-down-menu.html אבל פשוט יותר כי אני לא רוצה משהו עם יותר מדי שורות קוד להסתבך עם יותר מדי Java, ועברתי אחד אחד באתר ההוא הכל די מסובך לשנות לו את העיצוב, שאני משנה את ה-CSS או את ה-Java דבר אחר מסתבך =\ תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני לומר בבית ספר פסקל ואנחנו משתמשים בטורבו פסקל 7, שנה שעברה היינו במעבדה עם מחשבים איטיים רצח והכל היה סבבה, השנה תקעו אותנו במרתף, אבל יש שם מחשבים לא רעים בכלל (חדשים, קיבלו אותם השנה), גילינו שכמעט בשום מחשב לא עובד CRT, אחרי שזה עיצבן אותי קצת חיפשתי באינטרנט ומסתבר שזאת בעיה מוכרת (משהו עם הדרך שdelay עובד) אבל לא הצלחתי למצוא פתרון (שלא כולל את ביטול הdelay), מישהו אולי מכיר איזה פתרון לבעיה???
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
צריך ויזואל ביסיק 6 ורק ויזואל ביסיק (6) אני צריך אותה דחופ
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני עושה פרויקט לטכ"ם של זיהוי תמרורים וניתוח תמונה (זיהוי וניתוח תנועת גוף אחר). אילו אלגוריתמים לזיהוי מתאים ישנם? והיכן אוכל למצוא חומר יעיל לנושא?
-
- 9 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש בו לא מותקן VB6 אלא רק VS2005, ויש לי פרוייקט שכבר הומר לVB.NET אך עכשיו במחשב החדש הוא לא עובד כי הוא לא מוצא את הקובץ WINSOCK.OCX, ואני לא יכול לבצע המרה מחדש של הפרוייקט המקורי ל.NET כי הוא אומר לי שאין לו WINSOCK.OCK ושאני צריך להתקין את VB6 בשביל שהקובץ יימצא, מישהו יכול בבקשה לשלוח לי את הקובץ WINSOCK.OCX לפה (מVB6)? תודה. ואם יש למישהו מושג איך אני עושה לOCX רגיסטר אחר כך זה גם יהיה נחמד לדעת... ;D ***עריכה*** טוב מצאתי לבד, הקובץ הוא mswinsck.ocx וכדי לרשום אותו רושמים: regsrv32 mswinsck.ock למיש רוצה לדעת...
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
יש לי ofiice 2000 ויצרתי את פרוייקט ב- office 2003 ושם במאפיינים של הדו"ח יש אפשרות של popup וזה קריטי לתפקוד של המסד נתונים , וב office 2000 אין אפשרות כזו, ולכן אני צריך את הקוד של popup בשביל דו"ח. בתודה מראש. מיקי.
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום אני חדש באתר ורציתי ללמוד תיכנות אני לא מבין כלום פשוט כלום אתה יכולים להביא לי מדריכים או כל דבר אחר שתימצאו למתחיל כדי שאני אלמד תיכנות צריך את עזרתכם כדי להתחיל ללמוד אז מקווה שתביאו לי תשובה מהירה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת שלי , אני צריך אתר בחינם שמביא סרטונים לשפות תיכנות : asp ו php . אני צריך את כל השלבים ובחלקים עם הסברים כמו שצריך ומסודר... תודה רבה לכם . שבת שלום
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-