עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by pilotkevin,

יש למישהו נסיון עם הוספת אפשרות הרשמה לתוכנה, ועד שלא נרשמים התוכנה זמינה רק ל-X ימים? אני לא מדבר על איך להצפין ולהפוך מידע לקוד או ההיפך - זה כבר דיון אחר. אני מדבר על איך/איפה לשמור את המידע של המשתמש במקרה והוא אכן נרשם, כי אם זה במקום ברור מדי אז אפשר פשוט להכנס לשם ולשנות ערכים וככה "להרשם" ידנית. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  2. אהלן, כבר זמן מה שאני עובד על מערכת ב-PHP, שכוללת הרשמה, LOGIN, ופאנל אדמיניסטרציה מצומצם. מה שאני צריך ממכם, חברי הפורום זה לנסות ולשגע את המערכת, SQL INJECTION, XSS וכו', וגם בדיקה קטנה למה שכבר יש. כמו כן, עבדתי במשך מספר שעות על מערכת ANTI-PROXY ומערכת הרשמה ב-JS, אשמח אם חברי הפורום ייבדקו את הכל. תודה לכל המשתתפים http://84.109.228.17 במידה ואתם רוצים לנסות את ה-ADMIN PANEL - שם משתמש: admin סיסמא: 111111

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  3. Started by גדי,

יש לי תכנית בג'אווה הבנויה ממסך ראשי מסוג JFrame. כרגע הוא סתם עם רקע לבן וזה קצת משעמם. יש דרך להוסיף לו תמונת רקע (לא אייקון, תמונה שתהיה במקום הרקע הלבן)? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי. בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by yahalom,

היי מישהו יכול לעזור לי עם הדוגמה הזו ? http://www.forum.nokia.com/info/sw.nokia.com/id/85b9d2ee-83f1-4c7b-8e71-0b1e35d0c1e9/PC_Connectivity_over_BT_in_Java_Apps_with_Example_v1_0_en.zip.html זה צאט בין J2ME ל JAVA APP לא ברור לי למה אבל כשאני מריץ את הדוגמה הנתונים לא עוברים מהפאלפון N6500 לאפליקציה משהו יכול לעזור לי ? זה מאוד חושב/דחוף .... לי תודה !!!

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  5. שלום, קיבלתי עבודה שקשורה למערכות הפעלה, אבל לא ממש לימדו אותנו איך לעבוד באופן מעשי עם ת'רדים. מכירים אתרים או ספרים טובים בנושא, עם דגש על דוגמאות מעשיות? תודה

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  6. Started by itaim,

משום מה לא הצלחתי למצוא בגוגל אחד שעובד לי.... וראיתי אצל חבר שלי (אבל זה מתאים רק למק) אחד שמסדר את השורות בצורה מדורגת יפה, זה נוח אז אם אפשר כזה נ.ב אם זה לא מתאים לפורום אז מצטער אבל בבקשה תעזרו לי , אני צריך לסיים את עבודת החופש מהר =\

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  7. Started by barzanger,

אני מחפש שפה ללמוד עכשיו לבד ואני חושב על ++C או JAVA מה עדיף לי ללמוד אין לי נסיון קודם ואני לומד מהרשת! אם יש שפה אחרת שאתם ממליצים אני אשמח וגם תכנים יעזרו לי מאוד תודה מראש בר

8. Started by bdoron,

אני בונה דף לוגין ואת הלוגין עצמו אני רוצה לעשות בajax , ולכן בניתי סרביס שמקבל 2 פרמטרים אחד אימל אחד סיסמה, הבעיה שלי שאני לא מצליח להעביר פרמטרים דרך ajax, כל הדוגמאות שאני מוצא באינטרנט הם דוגמאות על json למה? האם העברת פרמטרים היא רק דרך json? או שאני יכול לשלוח פרמטרים לwebservice ללא קשר לjson type, סככל מה שאני רוצה לעשות זה לבדוק מול השרת את הסיסמה ושם המשתמש ובמידה והכל תקין אני שולח ערך בולאני חזרה ..

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by guy81,

סתם קטע קטן מתוכנית: mov dx, 10 mov ax,5 mul ax, dx ניסיתי לכתוב את הפקודה בכמה קומבינציות נוספות כמו למשל: mul ax, 5 ותמיד מופיעה לי השגיאה: error: invalid combination of opcode and operands מה הבעיה בקוד שרשמתי?

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  10. שלום נניח ויש לי טיפוס מסוג lpstr (שזה char* מבחינתי) אני רוצה שlabel1 אותו גררתי מהסרגל כלים יקבל את הערך שלו. אם הייתי רוצה להכניס לתוכו את הערך hello הייתי רושם label1->text-"hello" dd אבל כשאני מנסה לשים בתוכו משתנה אני נכשל כלומר אין לי מושג איך. (הוא לא מקבל char* ( תודה לעוזרים

11. Started by ironman405,

שלום לכולם יש לי קוד של מחשבון שפתחתי בפרויקט חדש WINDOWS APLLICATION (שאני מריץ אותו נפתח חלון של מחשבון כמו בווינדוס) ויש לי WEB APLLICATION עכשיו באתר שעשיתי יש לי תמונה של מחשבון ואני רוצה לעשות שברגע שאני לוחץ על התמונה זה מריץ את הקוד של המחשבון ולמעלה אותו ורציתי לדעת איך מרייצים את הקוד מחשבון בWEB APPLICATION .

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  12. שלום רב, האם יש דרך כלשהי ב-C לבקש אנטר אחרי כל קלט? אם זה scanf או getchar. זה די מעצבן ולא יפה בעין שצריך לרשום מספרים ברצף במקום ספרות אחד אחד, גם רווח זה מזהה כקלט האם ניתן לשנות זאת איכשהו? תודה מראש.

13. שלום, אני מבקש ליצור קובץ אצווה שבכל פעם שאריץ אותו, יצור לי קובץ טקסט ששמו הוא התאריך הנוכחי בתצורה הזו: 110412 ולאחר מכן יריץ אותו. הצלחתי ליצור משהו דומה ונשארתי עם 2 בעיות/שאלות, זה הקוד: @Echo Off @For /F "tokens=1,2,3,4 delims=/ " %%A in ('Date /t') do @( Set Day=%%B Set Month=%%C Set Year=%%D Set All=%%D%%C%%B ) echo >> C:\%All%.txt notepad C:\%All%.txt בעיה 1: שם הקובץ הוא 20110412 במקום 110412, איזו פקודה תמחק את 2 התווים הראשונים? בעיה 2: חלון ה- cmd נשאר פתוח ברקע כל עוד ה- notepad פתוח, איזו פקודה תגרום לחלון ה- cmd להיסגר למרות שה- notepad נשאר פתוח? רב תודות, אורן.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. לפני בערך שבועיים שפרצה הקורונה והייתי צריך להסתגר בבית החלטתי שאני מנצל את הזמן כדי ללמוד תכנות אז נכנסתי לגוגל ויוטיוב והתחלתי ללמוד פייתון מאפס ואתמול בלילה לקחתי את כול הידע שצברתי ובמשך לילה שלם של כמה שעות טובות שברתי את הראש איך לעזעזל אני בונה את המשחק איקס עיגול ולבסוף הצלחתי אחרי כמויות אדירות של קפה וכאב ראש. אני משתף כאן את הקוד שתגידו לי אם בניתי בצורה טובה ושתיתנו לי טיפים לשיפור. ויש לי עוד שאלה אחרי כמה זמן של לימוד עצמי אפשר להתחיל כבר לעבוד בשוק הייטק בתור מתכנת? כמה צריך להשקיע כדי להגיע לרמה שאתה יכול כבר לגשת לראיונות עבודה? בעיקרון אני מתכנן לאחר הקורונה ללמוד תואר במתמטיקה והלמשיך ללמוד תכנות באופן עצמי והבנתי שעם השילוב הזה אפשר להתברג לשוק הייטק …

• 1 תגובה
    • 6k צפיות
  15. Started by Godmoney,

Meta Tags בחלק של ה Body - האם אפשרי?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  16. מה שהבנתי סימנתי אשמח להסבר מה יהיה הפלט ולמה? #include <iostream.h> #include <string.h> class myThis { char s; static char d; public: myThis(char* a,int i) { if( i>=0 && i<strlen(a)) s=a[i]; //index of array stat from 0 else s='0'; d++; } myThis& och() // { s++; d++; return *this; //return obecjt } void print() { cout<<s<<" "<<d<<endl;} }; char myThis:='A'; //mythis-class ,d=misthna static void main() { char* h="Michlala"; // pointe…

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  17. Started by ה*לה,

אולי יש לזה שם אחר שאני לא מכירה. מהלך המשחק : המשתמש בוחר גודל של לוח NxN ובכל שלב הופך את אחד הקלפים (אחד המקומות במערך) ויחד איתו נהפכים כל השכנים שלו. המטה להפוך את כל הלוח במספר קטן של צעדים. הקוד: #include <iostream> #include <conio.h> using namespace std; int s; bool matrix[1][1]; bool select(int flag, int size) { flag =0; for(int i=0; i<size; i++) { for(int j=0; j<size; j++) { if(matrix[i][j]== true) { flag++; } } } if(flag==size*size) { return true; } else { return false; } } void swap(int i, int j, int size) { if(i>=0&& i<size && j>=0&& j<size) { if(matrix[i][j]==t…

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  18. Started by Sargon,

יש לי בלוג פיתוח DEVBLOG שבו אני כותב על דברים שאני מפתח, בין עם זה לANDROID או לWINDOWS עם DX11. חשבתי שאוליי זה יעניין אתכם. היה לי שבוע פרודקטיבי שבוע שעבר, אבל עכשיו נהייתי מדוכא, אז אני מתקדם יותר לאט. אין לי פרסומות בבלוג כך שאני לא מרוויח מזה כסף, אז מקווה שזה בסדר "לפרסם" את זה כאן. (מודים אתם יכולים למחוק אם זה לא מתאים) http://www.PompiDev.net/

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. בס"ד שלום רב, אני מחפש להבין אם יש בשוק תכנות המאפשרות תכנות של בקר ארדואינו בצורה קלה וידידותית , מבלי להתעסק עם שפת תכנות, אלא באמצעות גרירה של סמלים וצלמיות . אשמח לתגובות בנושא, האם ניתן לפתח כזה דבר? baruch.next@gmail.com

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by gshhar,

יש לי את הטבלה הבאה שאני מקבל אותה כסטרינג: =================================================================== IP Addresses value rate percent ------------------------------------------------------------------- 193.27.93.1 378 0.023606 88.73% 79.178.49.128 425 0.026541 99.77% 188.17.175.201 1 0.000062 0.23% 82.80.114.43 1 0.000062 0.23% 79.0.11.54 1 0.000062 0.23% 68.164.215.248 3 0.000187 0.70% 124.120.70.188 1 0.000062 0.23% 202.115.192.149 1 0.000062 0.23% 192.115.187.185 38 0.002373 8.92% 94.68.133.131 2 0.000125…

21. אז ככה...יש לי 4 תמונות...ואני רוצה להחליף לאחת מהם באמצע התוכנית...איך אני עושה את זה?.. התמונות הם מסוג JPEG....תודה...

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  22. Started by ZenMaster,

מישהו יודע כיצד מוסיפים תגיות מידע, שכאשר אתה עומד על כפתור, תופיע תגית צפה (צהובה) כזו שתיתן לך מידע מה הכפתור עושה ? תודה מראש.

23. Started by 114508534,

מישהו יכול להביא לי קישור למדריך מפורט לבניית אתר ב HTML

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  24. Started by PhoenixBoy,

שלום, כיצד ניתן לשלוט בלדים אשר מחוברים למחשב דרך ה-USB? כלומר, אני מעוניין לחבר מספר לדים למחשב דרך חיבור ה-USB ולכתוב תוכנה שתאפשר לי להדליק ולכבות אותם. יש עדיפות ל-VB, אבל מקסימום אם אי אפשר, אני אכתוב בשפה אחרת ואשלח לה פקודות דרך VB. אני רוצה לעשות משהו בסגנון של מה שמופיע בסרטון הבא רק יותר פשוט: http://www.youtube.com/watch?v=0YZ4E_RHn3s ההבדל הוא שאצלי אני רוצה שיהיה רק כפתור שיכבה וידליק את הלד וזהו. שאלה נוספת: הצלחתי לבצע התממשקות דרך החיבור הסיריאלי. אם אני אשתמש במתאם מחיבור סיריאלי ל-USB (כמו כאן: http://cgi.ebay.com/USB-to-RS232-Serial-9-Pin-DB9-Cable-Adapter-PC-Mac-GPS_W0QQitemZ230274638277QQcmdZViewItem?hash=item230274638277), האם זה יעבוד? (התוכנה אמורה…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.