תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
האם אפשר להוסיף לאתר שבניתי template מעוצב מוכן?
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי, אני נדרש לכתוב שתי פונקציות ב-C שאני לא ממש בטוח איך לממש. הראשונה צריכה לבדוק אם ניתן לחבר שני int-ים כלשהם ללא גלישה, והשניה צריכה לבדוק אם int כלשהו גדול מ-128. הפונקציה הראשונה צריכה להחזיר 1 אם ניתן לחבר ללא גלישה, ו-0 אחרת. הפונקציה השניה צריכה להחזיר 1 אם המספר גדול מ-128, ו-0 אחרת. אסור להשתמש בלולאות ובתנאים כלשהם, אלא רק באופרטורים כגון & | ^ ~ ! ו-shift ימינה/שמאלה. מן הסתם אסור להשתמש ב < או >... מכיוון שמדובר ב-int, ולא ב-unsigned, בשני המקרים אני "נתקע" בבדיקה של מספרים שליליים. למשל, עבור הפונקציה הבודקת אם מספר כלשהו גדול מ-128, חשבתי להזיז את כל המספר 6 מקומות ימינה ולבדוק אם נותרו 1-ים (על ידי & עם 1- למשל) - אבל אם המספר שקיבלתי הוא ש…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל ללמוד בשפות הבאות java ו c שארפ : רמה בסיסית רצוי אנגלית אבל עברית זה בסדר תודה על כל עזרה
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כרגע עושה איזה פרוייקט ללימודים מצאתי איזה חבילה באינטרנט שנראה לי שהיא תוכל לעזור לי בפרוייקט אבל אחרי שאני מוריד את החיבלה ...זה בא בקובץ jar איך אני מוסיף אותה לפרוויקט ....איך אני יכול לראות את הקוד בשביל שאני יוכל לדעת איך משתמשים בה לצורך העניין מפה אני מוריד את החבילה http://alias-i.com/lingpipe/web/download.html תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
למישהו יש מדריך לבניית פורום בASP הכי פשוט שיש(אם אפשר בעברית לא חובה) ולא קוד לפורום כי אני רוצה לבנות פורום רק מדריך לבניית פורום בASP עם טבלה באקסס תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
יש לי קובץ במחשב עם הוראות להפעלת מצלמה. הבעיה שלי היא שאני לא מצליח לפתוח את הקובץ הזה. נאמר לי שזה קשור לאפליקציות של ג'אווה. האם יש פה מישהו שיכול לנסות לפתוח עבורי את הקובץ הזה ולשלוח לי אותו חזרה בפורמט של וורד או כתבן? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! התחלתי משחק פוקר וכרגע אני בשלב ההימורים. התחלתי לבנות פונקציית הימור שאני אפעיל אותה לפני כל סיבוב (לפני פלופ, לפני טרן, לפני ריבר ואחרי כל זה...) , אני רוצה שהפונקציה תיהיה באופן כללי ז"א שזה לא יפנה להימור של השחקן/המחשב בלבד כי אני רוצה שכל פעם מישהו אחר יהמר ראשון (זה אחד על אחד...). דבר נוסף זה שאני צריך לעשות "בינה מלאכותית" כביכול למחשב כדי שידע מתי להמר, איך, כמה ומתי להשוות וכ'ו... זה יהיה נחמד אם גם תיהיה אפשרות של מי ניצח. בנתיים זה הפונקצייה שלי- static void betRound(boolean firstToBet) { boolean playerStillHaveCash = true; boolean computerStillHaveCash = true; double playerBet = 0; // If the player is the first to bet if (firstToBet …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני ליצור ScrollBar (פס גלילה) שיהיה מיושר לימין, אך ללא TextArea. הכיצד? תודה מראש, מתן
-
- 9 תגובות
- 858 צפיות
-
-
הנה הקוד: <script language="javaScript"> function chackForm() { var msg; var num = 0; msg=" " ; if(document.club.firstname.value.length == 0) { msg = msg + "Firstname field is empty\n" ; num = 1; } if(document.club.firstname.value.length > 15) { msg = msg + "First name is too long\n" ; num = 1; } if(document.club.firstname.value.length == 1) { msg = msg + "First name is too short\n" ; num = 1; } if(document.club.lastname.value.length == 0) { msg = msg + "Last name field is empty\n" ; num = 1; } if(document.club.lastname.value.length > 15) { msg = msg + "Last name is too long\n" ; num = 1; } if(document.club.lastname.value.…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
<% Set c = Server.CreateObject("ADODB.Connection") set r = Server.CreateObject("ADODB.Recordset") c.Provider="Microsoft.Jet.OLEDB.4.0" c.Open Server.MapPath("proj.mdb") r.activeconnection=c dim paso,pasn,mil paso=request.Form("z") pasn=request.Form("x") mil=request.Form("b") r.Open "select * from users where use='"& session("use") &"'" if not r.eof then if pasn<>"" then if r.Fields("pass")=paso then c.execute "Update users set pass=" & pasn & " Where use='"& session("use") &"'" response.write("הסיסמאות עדוכנו</br>") else response.write("הסיסמאות לא עודכנו במע…
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
-
היי, שאלה בשביל חבר לא מהפורום אז הנה התרגיל: צריך למצוא חוקיות (בהצגה עשרונית) לקבוצת מספרים שהסכם הבינארי שלהם שוה לאפס. סכם זה נגיד 92 + 18 שווה ל-0 ו 12 +9 שווה ל 11 כלומר, תמיד מורידים את הספרה שמשאירים בצד. (קצת קשה להסביר) מקווה שהבנתם אשמח לעזרה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריכה סקריפט לJOB שירוץ על בסיס יומי שיצור משתמש חדש בDB ויקצה לו סיסמה. איך והאם אפשרי? תודה 8)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם בבניית האתר גיליתי שיש לי המון קוד javascript אז הוצאתי לדף חיצוני בלי לדעת איך מקשרים הדבר היחיד שמצאתי באיזה ספר זה: <script type="text/javascript" src="javascriptfile.js"></script> כל מקום שאני מנסה למקם את ה</script> לא מגיב לי וכל הקומפיילר לא מגיב תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
היי, יצרתי באקסס 2 טבלאות. הראשונה היא 'עיר' בה קיימים 2 מפתחות ראשיים, קוד עיר ביחד עם שם עיר. השנייה היא 'מתקן' בה קיימים 3 מפתחות ראשיים. מספר מתקן, קוד עיר , שם עיר. אני מעוניין לבצע קשר גומלין בין קוד ושם העיר בין 2הטבלאות, הבעייה שזה נותן לי ארור ברגע שאני מקשר את השדה הראשון.. 'לא נמצא אינדקס ייחודי עבור שדה הטבלה הראשית שאליו מתייחסת ההפנייה'. צרפתי תמונה גם. איך אני בכל זאת יכול לקשר בין 2 השדות ? תודה! (לא הייתי סגור לאיזה פורום להתאים את זה..אם זה קשור לתוכנות אז אם אפשר להעביר )
-
- 3 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
אני מעוניין ללמוד תכנות זאת אומרת איך עושים תוכנות........ אני מעוניין ללמוד PHP SQL ובקשר לאיך עושים תוכנות אני לא יודע באיזו תוכנה אבל שמעתי על C וC++... ואני חדש מאוד בעניין הזה ואין לי שום ידע בזה... ואני לא יודע מה זה פסקל וכאלה דברים... בבקשה עזרו לי
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
אני עושה פרוייקט ב-יב של 5 יחידות ואני צריך לינקים עם מידע עלאיך לעשות בינה מלאכותית בשחמט
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בניתי מערכת של חנות אינטרנט על טמפליט של וורדפרס אתם יכולים להוריד מכאן בגיטאב יש כאן אדמין שיכול לעלות למחוק מוצרים וליצור ולמחוק קטגוריות וגם לשנות שמות ולערוךhttps://github.com/dsad1212/onlineShopPhpCode/tree/master/PhpstormProjects/untitled50בקובץ shopSQL את יציירת db וזה מתחבר לפייפאל המערכת עם יש לכם שאלות אפשר לפנות אלי בפרטי איך להתקין וכדי שמשתמש יהיה אדמין צריך לשנות user_type ל1 בdbזה דוגמא לאתר www.php4ever.comויש לי גם דף פייסבוק של php עם 46 אלף עוקבים אתם מוזמנים הלצטרףhttps://www.facebook.com/BackEndDevelopers/?ref=bookmarksשבוע טוב לכולם
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ניסיתי להציג message box והמהדר כתב לי Cannot assign to 'Show' because it is a 'method group' חיפשתי על זה קצת באינטרנט ולא מצאתי שום דבר מועיל, אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה הוא רוצה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
what does the next line do? sampletable[0] = ((AdcRegs.ADCRESULT0>>4)); sample table is a vector, and ADCRESULT is a 16 bit register... the real question is what does the >> operator do. thanks:)
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני מחפש קוד של סקריפט שהוא בעצם שורה שרצה עם עידכונים על האתר. איך קוראים לכזה דבר?
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
בימים אלה אני צריך להחליט האם להתחיל תואר ראשון במדעי המחשב באוניברסיטה הפתוחה. כמעט ואין לי רקע בתכנות. השאיפה העיקרית שלי היא לרכוש כלים ידע וניסיון כדי לעסוק בפיתוח AI ליישום מערכות שונות ותחום הגיימינג. השאלה שלי אליכם היא כמה מומלץ אם בכלל להתחיל תואר למען השאיפה הזו. ואיפה זה מומלץ לדעתכם. תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אחרי שעברתי מVS2008 ל2010 והוא עבד לי בצורה מזוויעה, הוא עלה אחרי שעה , הוא קימפל במשך שעה, וכו'... החלטתי לנטוש בכלל את VS ולעבור לECLIPSE. הורדתי את Eclipse IDE for C/C++ Developers (includes Incubating components) אבל זה נתן לי שגיאה בעת פתיחת הקובץ... צריך עזרה .. תודה. *המערכת הפעלה 7 x64
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום בניתי תוכנה בפסקל ואני רוצה לשים שמה clrscr; בשביל שזה ימחוק את המסך, שאני מהדר את זה הוא אומר שזה עבר טוב והכל בסדר אבל שאני מריץ הוא עושה דיויזן (devision-משהו כזה) ביי זירו (by zero) מה הבעיה? למה זה לא עובד ? האם יש פקודה אחרת שיכולה להחליף את זה ולעשות את אותו הדבר? נ.ב אני משתמש בבורלנד פסקל 7 תודה מראש ניר
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-