תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה שברגע שאני לוחץ על מספר אז הוא יופיע לי למטה יש שתי בעיות : 1. המספר יוציא לי תמיד המספר האחרון(31) ולא המספר שאני לוחץ עליו. 2. זה מוחק לי את התאריכון וכותב במקומו אני רוצה שזה יכתוב מתחתיו. הנה הקוד: <html> <head> </head> <body> <br> <br> <script> function on() { document.write(i); } document.write("<table border=2>") x=0; for (i=1; i<=30; i++) { x=x+1; if (x==0){ document.write("<tr>") } document.write("<td height=40 width=40>") document.write("<font size=6 color=#6633FF>") document.write("<a onclick=on()>"+i+"</a>") document.write("</td>"…
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי dataset זה איזור בזיכרון שמאכסן טבלאות ויחסים בין טבלאות שאנחנו מעוניינים לעבוד עליהם? לא הבנתי בדיוק לפי מה שקראתי באינטרנט... כאילו אני יודע שיש לי את הdatabase שבפנים יש לי קובץ למשל SQL ויש לי תוכנה בWPF למשל ואני רוצה למשוך מידע מתוך הdatabase אז אני צריך להבין שהמידע מהdatabase נכנס לdataset? ובעצם הפקד לדוגמא data grid מושך את המידע שהוא מציג מהdataset?
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
-
כאשר התוכנית מתחילה, כל ה- TextBox ריקים. אני מעוניין שה- TextBox יכילו את הערך האחרון שהמשתמש הכניס לפני סגירת התוכנית. מישהו יכול לעזור? תודה.
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
בניתי אפליקציה שמשתמשת בקבצים מסויימים, איך אני יכול לנעול את כל הכפתורים ב-GUI בזמן שאני לוחץ על START ואז עד שהאפליקציה תסיים את העבודה שלה כל הכפתורים יהיו נעולים ? (חוץ מלמשל כפתור STOP)
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
למשל יש לי FILE *fp ו- FILE זו רשומה, נאמר לי שאחד השדות שלה מכיל את שם הקובץ, איזה שדה זה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש לי מחרוזת $options="one,two,three"; אני צריך לחלק אתה לחלקים שבין הפסיקים ולהוסיף <li> ו </li> אז להוסיף משהו אחרי הצלחתי עם: $options2=str_replace("," , "</li>",$options); אבל איך אני מוסיף בהתחלה <li> ?
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
בעיקר כיצד לשנות את המראה להוסיף תכנים וכו'
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שולח מערך לפונקציה ואני מעוניין לראות את כל איברי המערך בזמן הפונקציה בתהליך ניפוי שגיאות לצורך מעקב, הקומפיילר מראה רק את האיבר הנוכחי (משמע אם אני שולח את כל המערך אני רואה רק את האיבר הראשון), לעומת זאת במערכים המקומיים אני רואה את כל האיברים שלהם. האפשרות היחידה שמצאתי זה להוסיף ידנית אחד אחד את כל איברי המערך ל-watch1. אני משתמש ב-VS. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני רוצה, בשביל האתגר, לפתח מנוע תלת מימד קטן מאפס- לתכנת אותו מרמת ציור פיקסל בודד למסך. חיפשתי פלטפורמה מתאימה מבחינת נוחות ויעילות (חשוב שיעבוד גם עם הכרטיס מסך), אבל החיפוש רק בילבל אותי עוד יותר. חשובה לי גם נוחות ההורדה וההתקנה, דבר שקצת מרתיע אותי ב-OpenGL. יש הצעות?
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
כשאני מנסה לפתוח קובץ בינארי (bin.) בתוך הקומפיילר (File ->Open-> File) אני מקבל את השגיאה הבא : למישהו יש מושג איך ניתן לסדר את זה?
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכל קוראי הפורום! אני מחפש Source File ב-++C, אשר דרכו אני אוכל לפתוח קבצי JPEG ו-BMP במצב גרפי... אני משתמש ב-Visual CPP, אך סביבת העבודה תהיה ב-DOS... תודה לכל העוזרים! HFDO5
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
התוכנית הבאה אמורה להציג על המסך כוכביות בצורה הבאה: * * * #include <stdio.h> #include <conio.h> void main() { clrscr(); int i,j; for (i=0;i<3;i++) { for (j=0;j<3;j++) { if (i==j) { printf("*"); } printf("\n"); } } } אך התוכנית אינה עושה את מה שמתבקש מה אני צריך להוסיף או לשנות כדי שיוצג לי כוכביות על המסך בצורה הנ"ל?
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום, יש לי עוד כמה ימים מבחן בASM, והמורה איפשרה לנו להביא דפי עזר. האם מישהו הכין דפים דאלה איי פעם שמרכזים את כל הפקודות השונות וכו, ויכול לתת לי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
יצרתי כמה פונקציות ואני רוצה ליצור קובץ שאני יוכל להשתמש בהם... כלומר שיהיה קובץ עם הפונקציות ובתוכנית שלי אני ארשום פקודה שתוסיף את הקובץ. איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
חג שמח לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבעיה הבאה: בשדרוג של אפליקציית WEB - Asp.net מ-Visual Studio 2003 ל-Visual Studio 2008, הכפתורים בדפים המשודרגים שלי לא מגיבים לארועים, כלומר לאחר שאני לוחץ על כפתור, הServer Code שאמור להתבצע עבור לחיצת הכפתור, אינו מתבצע. ניסיתי לחפש בגוגל פתרון לבעיה, אך העצות שלהם לא עזרו תודה מראש איתי
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקבל קצת עזרה לגבי תכנות ה-GUI לתוכנה לניהול עסק. איך בדיק לעצב אותה? האם להשתמש תמיד ב-DataGrip? או שיש דרך יותר מעניינת? אני מאוד אשמח לעזרה. (תכנות C#)
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
טוב אז ככה.. כל הפרויקט פה למטה. אני לא מבין למה שכשאני כותב את הסיסמה לאימות זה בפעם הראשונה כותב Password OK ואחרי זה כל סיסמה שאני יכתוב הוא יעשה Password OK ואז Login Failed..... משהו בבדיקה של הסיסמה לאימות לא טוב. מי שעוזר אני ןקאו'קראםקרטאיט לודע אבל אני יעריך את זה באמת באמת באמת הנה זה: [font=Courier][left] .MODEL small .stack 100h .data Header db '',10,13 db ' **********************************************************',10,13 db ' * ****************************************************** *',10,13 db ' * * * *',10,13 db ' * * DDDDDDDD PPPPPPPPPP C CCCCCCCCCCCC * *',10,13 db ' * * D…
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם, בניתי בC תוכנה שמחשבת את נוסחת השורשים של פונקציה ריבועית וגם מביאה את הטרינום שלה וכו'...עכשיו,עשיתי גם גרף והשתמשתי בפונקציות הגרפיקה, אחרי שהצצתי פה בפורום גיליתי שצריך להשתמש בקובץ EGAVGA.BGI כדי להפעיל,הצלחתי להפעיל אבל,גיליתי שכאשר אני מיצא את זה מהתוכנה אני עדיין צריך את הקובץ EGAVGA.BGI באותה תקיה עם קובץ הEXE וזה די מעצבן,השאלה שלי האם יש דרך לאחד אותם או משהו בסגנון,תודה מראש ד"א אני משתמש בקומפיילר TC (לא LITE) תודה רבה מראש לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני רוצה ללמוד c ו-html יש לי ידע מאוד בסיסי... איפה אני יכול ללמוד? מאיפה להוריד מדריכים?
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום, חשבתי לבנות sniffer . אני יודע להשתמש ב- Winsock אבל אין לי ניסיון גדול בכתיבת ישומי רשת. מישהו יוכל להפנות אות למקור מידע שיראה לי איך להגיע ל promiscious mode ? אה ואם מישהו כאן גם מכיר מדריך ל- raw sockets זה יהיה נחמד. תודה
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
לא בטוח שזה קשור לכאן, אבל מקווה שיהיה מישהו שיוכל לעזור. רציתי לדעת איך עושים תמונה שתהיה בה ספירה לאחור דינמית, כלומר תמונה שאוכל להכניס באמצע דף HTML שיהיה כתוב בה למשל: [glow=yellow,2,300]חופש פסח נגמר עוד X ימים, X שעות ו-X שניות[/glow] (למי שיודע למה אני מתכוון, ראיתי דברים דומים בחתימות של אנשים פה בפורומים בסגנון של: משתחרר או מתגייס עוד X זמן וכדומה) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
אני רוצה שה session(login) באתר שלי יהיה שונה למנהל ולמשתמש רגיל, כמו שפה באתר יש אפשרויות שרק מנהל יכל להפעיל כמו מחיקת הודעות ועריכה שהם לא שלו. אז הSESSION יכל להיות משהו אחר חוץ מ "OK" ? אני די בטוח שכן כי זה" " אז זה לא משנה מה זה, אני רק רוצה להיות בטוח. תודה, זה לפרויקט 1יח"ל במחשבים (כיתה י').
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה אני בונה אתר שמורכב מקישורים לאתרים שונים... אני רוצה לעשות שכל פעם שהעכבר עובר מעל לינק מסויים זה יראה תמונה כלשהיא שאני יקבע... לפי מה שהבנתי זה איכשהו קשור לפקודה : onmouseover אשמח אם תעזרו לי או תכתבו לי קוד לדוגמא... תודה רבה...
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה ליצור רכיב ברמת האפליקציה (כמו לדוג' זיהוי מספר הנכנסים לאפליקציה) אני רוצה לעדכן כמה משתמשים נמצאים בדף מסוים ברגע נתון, אני גם רוצה לזהות כאשר הם עוזבים את הדף וכד', לידע הכללי- אני עובד עם v.s 2003 אני רוצה ליצור איזה CUSTEMCONTROL כדי שיאפשר לשים אותו בכל אפליקציה שרוצים. אשמח אם יש לכם דוגמאות או מקום לקרוא על הנושא. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-