תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
אני בונה אתר בASP.NET. אני רוצה שכל ראש חודש תופעל מתודה מסוימת על הDB. איך עושים את זה? מריצים תוכנה נוספת ליד השרת?
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
הכנתי את הקוד הזה: Private Sub Timer1_Timer() Dim Counter Counter = 0 If Timer1 = 1000 Then Counter = Counter + 1 Timer1.Enabled = True End If If Counter = 60 Then MsgBox ("HELLO I'M A MSGBOX PROMPT") End Sub בקוד ניסיתי שזה יציג את ההודעה - "HELLO I'M A MSGBOX PROMPT" לאחר 60 שניות. ואני לא יודע מה הבעיה בבקשה תקנו לי אני יושב על זה שעות...
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לעשות שילוב קטן של web service בפרויקט שלי ונתקלתי בכמה בעיות... מה שאני רוצה לעשות זה הדבר הבא: האתר שלי עוסק בקנייה/מכירה של מוצרים(דמוי ebay/amazon וכו') וברצוני שבעזרת DropDownList עם AutoPostBack יהיה אפשר לשנות את המחיר של המוצר ממטבע אחד למטבע אחר. מחיר המוצר כמובן נמצע במסד נתונים. עכשיו נתקלתי בבעיות הבאות: -אני לא מצליח ליצג את המחיר מחדש עקב העובדה שמדובר בנתונים מDB ואני משתמש ב Gridview/DataList/Repeater בשביל להציגם הוא פשוט לא נותן לי להוסיף כפול משתנה או חלקי משתנה. -מאיזה מטבע אני ממיר, הWebservice לא נותן לי לתת לו כמשתנה את המטבע ממנו הוא מומר בגלל שזה משתנה Type. -לאיזה מטבע אני ממיר, אותה בעיה לא מקבל משתנים. אשמח אם תוכלו לעזור לי בב…
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
אני בונה אפליקציית מייל, יש לי דף שבו אני יכול לשלוח מייל חדש(עם אפשרות לעיצוב הטקסט ע"י הוספה של תגיות HTML וCSS) בכל אופן עכשיו אני בונה אפשרות של חיפוש מיילים וישנה אפשרות חיפוש מיילים לפי תוכן, התיכנון שלי המקורי הוא אם מצאתי תת מחרוזת מהתוכן של המייל אני מבדיל אותה ע"י צביעת הרקע שלה בצבע שונה. הבעיה שנוצרת לי פה היא השילוב של HTML נניח אני מחפש מחרוזת style אז הוא ימצא לי את רב המיילים(רובם מעוצבים כבר) ניסיתי להעיף את כל התגיות HTML והעיצובים ואח"כ להוסיף שאר העיצובים הבעיה היא איך אני מאחד בין שתי המחרוזות(אחת המקורית והשנייה ללא שום עיצובים חוץ מהרקע של תתי המחרוזות שתואמות למחרוזת של המשתמש) יש איזשהי דרך להתעלם מהעיצובים ולקרוא רק את התוכן? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום, אני ממש מקווה שתוכלו לעזור לי... אם אני יוצר new java class ומריץ אותה, אין לי אפשרות להשתמש בדיבאגר (האפשרות נחסמת). אני פשוט לא מבין למה, או איך כן להפעיל אותה. מישהו פעם אמר לי שבשביל להשתמש בדיבאגר חייבים להריץ java project, הבעיה היא שאני לא מבין בכלל מה זה java project, ואיך להפוך את הjava class שלי לproject. אם מישהו יודע להסביר לי אני אודה לו מאוד. עמית.
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני רוצה ללמוד תיכנות אני חושב ש JAVA וגם ללמוד .NET אבל השאלה היא מ מלמדים בתוכן . יש שרתים כאילו plesk , apache ,cpanel וגם שאר השרתים לומדים עליהם קצת מבוא ?
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אמנם השאלה לא בנושא windows, אך הפורום הכי קרוב לנושא מבין הקיימים כיצד ניתן לגשת לשדה של טבלה מקושרת באמצעות ביטוי ב"בונה הביטויים"? כלומר, הבעייה שלי היא שבונה הביטויים מאפשר גישה לשדות המיידיים של הטבלה, אך לא לשדות המקושרים מטבלה אחרת. בתודה, ilil
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני אספר בקצרה..אני צריך לעשות פרוייקט בשפת C ואנחנו משתמשים בכיתה בקומפיילר BORLANDC. בכיתה אנחנו עובדים תחת חלונות XP והכל פועל כרגיל. יש לציין שהעברת הקומפיילר לא הייתה כרוכה כלל וכלל בהתקנה, אלא רק העברנו את הקומפיילר ברשת בין כל המחשבים. הבעיה היא שבבית שלי, שגם בו אני בXP הקומפיילר מסרב לרוץ. שזה לא שהוא עושה בעיות או משהו, פשוט כשאני פותח אותו יש חלון שחור וסמן מהבהב וכלום לא קורה...לפעמים אחרי 5 דקות בערך הוא רושם איזה AX= BX וכל מיני דברים באסמבלר ובסוף רושם ש"המערת לא יציבה" ויש ללחוץ T כדי לעשות TERMINATE. אצל כמה חברים שלי שגם להם יש XP התוכנה פועלת חלק. אצלי ניסיתי על שני מחשבים בבית, אחד חדש והשני ישן אולם על שניהם יש XP ואותה בעיה. ניסיתי להריץ …
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
לא בטוח שזה קשור לכאן, אבל מקווה שיהיה מישהו שיוכל לעזור. רציתי לדעת איך עושים תמונה שתהיה בה ספירה לאחור דינמית, כלומר תמונה שאוכל להכניס באמצע דף HTML שיהיה כתוב בה למשל: [glow=yellow,2,300]חופש פסח נגמר עוד X ימים, X שעות ו-X שניות[/glow] (למי שיודע למה אני מתכוון, ראיתי דברים דומים בחתימות של אנשים פה בפורומים בסגנון של: משתחרר או מתגייס עוד X זמן וכדומה) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
בניתי אפליקציה שמשתמשת בקבצים מסויימים, איך אני יכול לנעול את כל הכפתורים ב-GUI בזמן שאני לוחץ על START ואז עד שהאפליקציה תסיים את העבודה שלה כל הכפתורים יהיו נעולים ? (חוץ מלמשל כפתור STOP)
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
איך לקבל ערך של input html ולהפוך אותו למשתנה javascript
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שלא מצליח להתגבר עליה, אני צריך לקלוט שני מערכים שונים בגודלם ולמצוא את התת-מערך המשותף הגדול ביותר. את זה הצלחתי, הבעיה היא שאני צריך את האינדקס שבו מתחיל הרתף הארוך בכל אחד מהמערכים וכן להדפיס את התת מערך האורך. אנא עזרתכם
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
אני מחפש רכיב SCP חינמי לדוט נט. מצאתי כמה כאלו, אבל הם בתשלום. ולי אין ממש תקציב לשלם על משהו כזה... למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות? אולי יש למישהו איזה רכיב חינמי?
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום אם אני יוצר session בתוך סקריפט שמריץ הcron האם תהיה גישה לסשן הזה מהוסט של אורח באתר? אם לא, איזו דרך יש להעביר נתונים מcron לדף המוצג במחשב של משתמש קצה חוץ מדרך הDB? תודה.
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-
-
חג שמח לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבעיה הבאה: בשדרוג של אפליקציית WEB - Asp.net מ-Visual Studio 2003 ל-Visual Studio 2008, הכפתורים בדפים המשודרגים שלי לא מגיבים לארועים, כלומר לאחר שאני לוחץ על כפתור, הServer Code שאמור להתבצע עבור לחיצת הכפתור, אינו מתבצע. ניסיתי לחפש בגוגל פתרון לבעיה, אך העצות שלהם לא עזרו תודה מראש איתי
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
יצרתי כמה פונקציות ואני רוצה ליצור קובץ שאני יוכל להשתמש בהם... כלומר שיהיה קובץ עם הפונקציות ובתוכנית שלי אני ארשום פקודה שתוסיף את הקובץ. איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני רק מתחיל לתכנת ב-C. (אני לא יודע על יותר מדי פקודות) אני מנסה לפתור את השאלה הבאה: סדרה a1, a2, של מספרים מקיימת an+1 = 3an an-1 עבור n >= 2. כתוב תכנית שתקבל כקלט את הערכים של a98 ו-a100 ותדפיס את ערכיהם של a1 ו-a2. וזה מה שכתבתי: הבעייה שאינני יודע לבדוק האם אני צודק. א. עניתי נכון לשאלה? ב. איך אני יכול לבדוק את עצמי? #include <iostream> using namespace std; int main() { double a[100]={0}; //vector of the series numbers. cout <<"enter a100 and a98:" <<endl; cin >>a[99] >>a[97]; //load 2 numbers. a[98]=(a[99]+a[97])/3; //calculation a99. for (int i=96;i>=0;i--) //calculation a97 to a1. { a[i]=(3*a[i+1]-(a…
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם, בניתי בC תוכנה שמחשבת את נוסחת השורשים של פונקציה ריבועית וגם מביאה את הטרינום שלה וכו'...עכשיו,עשיתי גם גרף והשתמשתי בפונקציות הגרפיקה, אחרי שהצצתי פה בפורום גיליתי שצריך להשתמש בקובץ EGAVGA.BGI כדי להפעיל,הצלחתי להפעיל אבל,גיליתי שכאשר אני מיצא את זה מהתוכנה אני עדיין צריך את הקובץ EGAVGA.BGI באותה תקיה עם קובץ הEXE וזה די מעצבן,השאלה שלי האם יש דרך לאחד אותם או משהו בסגנון,תודה מראש ד"א אני משתמש בקומפיילר TC (לא LITE) תודה רבה מראש לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום. אני זקוקה לעזרתכם. אני רוצה לכתוב פקודה שתחליף קובץ מסוים במחשב בקובץ אחר. אינני יודעת איך לעשות זאת. אני זקוקה לפקודה בקובץ שיהיה EXE כיוון שאני מעבירה אותו לעובדים שלי ואני פשוט רוצה שהם ילחצו ויאשרו (רצוי כמובן שיאשרו ) הקובץ הוא קובץ DAT שמדי פעם מועבר אלי, ויש צורך שימצא גם במחשבים אחרים במקום העבודה (אין כרגע רשת קיימת שם). תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
??? ??? ???איך אני מקבל מחרוזת המכילה משפט המורכב מעברית ואנגלית ואז הופך את המילים שבעברית בו כך שבעצם המילים בעברית יהיו כתובות מהסוף להתחלה כמו שכותבים בעברית ויזואלית.
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
#include <iostream.h> #include <stdio.h> #include <conio.h> void start(); void kelet(); float Fres(float volt1, float volt2, float current,char way,int ledcount); void better_res(float res); char Funits(long int power10); void main() { start(); } // ------- // void start() { float file[4]; clearscreen(); kelet(); better_res(file[3]); } // ******* // void kelet() { float volt1,volt2,current,res; float file[4]; int ledcount=1; char way; cout << "Enter Supply Voltage " ; cin >> volt1; cout << "Enter Voltage Drop Across LED " ; cin >> volt2; cout << "Enter Current in MilliAmps"; cin >> current; cout <<…
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה אני בונה אתר שמורכב מקישורים לאתרים שונים... אני רוצה לעשות שכל פעם שהעכבר עובר מעל לינק מסויים זה יראה תמונה כלשהיא שאני יקבע... לפי מה שהבנתי זה איכשהו קשור לפקודה : onmouseover אשמח אם תעזרו לי או תכתבו לי קוד לדוגמא... תודה רבה...
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. רקע: לא מזמן נחשפתי לאפשרות של שליטה במחשב מרחוק (ממחשב אחר) בגלל הצורך לתחזק את 4 המחשבים שיש לי בבית ביתר קלות. את ההפעלה הבסיסית של ה- Remote Desktop (מעכשיו - RD) למדתי מתוך קישור שפורסם בפורום זה. מאז שאני משתמש ב- RD, צצו מספר שאלות בנושא, ואודה לכם אם תוכלו לעזור לי: 1. כשהפעלתי את ה- RD לראשונה גיליתי, שכל מחשב חייב להיות מוצפן בסיסמה, אחרת אין אפשרות להתחבר אליו מרחוק. האם זה באמת כך, או שניתן להתחבר למחשב שהוא לא מוצפן? 2. אצלי בעבודה, כאשר טכנאי מחשבים מתחבר למחשב שלי מרחוק בכדי לתקן אותו, אני מסוגל לראות "בשידור חי" את הפעולות שהטכנאי עושה במחשב שלי (כאילו הוא יושב מולו ומתפעל אותו). אצלי בבית, כאשר אני מתחבר למחשב אחר בעזרת ה- RD, המשתמש במחשב "ה…
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם. מצאתי את הקטע קוד הזה (כמובן ששיניתי אותו לפי צרכי) : איך עושים שקובץ הסאונד לא התנגן בלופ? cimport javax.swing*; import sun.audio.*; import java.awt.event.*; import java.io.*; public class Sound { public static void music(){ AudioPlayer MGP = AudioPlayer.player; AudioStream BGM; AudioData MD; ContinuousAudioDataStream loop = null; try{ BGM = new AudioStream(new FileInputStream("c:\\eating.wav")); MD = BGM.getData(); loop = new ContinuousAudioDataStream(MD); }catch(IOException error){ System.out.print("file not found"); } MGP.start(loop); } }
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-