תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
... [br]פורסם בתאריך: 11.11.2007 בשעה 23:11:40 אוקי הצלחתי,עכשיו אני צריך את החוק מצא_כל באנגלית, חיפשתי בכל התיקיות של הפרולוג ואין שם...
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
(קוד של הריאקטור: http://www.cs.bgu.ac.il/~spl121/PracticalSession11) 1. לא ברור לי ככ באיזה שלב יוצרים אובייקט מהטיפוס protocol task. האם כל לקוח שמתחבר נוצר בשבילו אובייקט connectiin handler ואובייקט ProtocolTask 2. מדוע כל הסינכרונים שיש על ProtocolTask? (כלומר למה יקרה מצב שכמה תרדים יגשו לאותה משימה)? 3.כתוב בהסברים למעלה שמשתמשים שוב ושוב באותם אוסייקטים של ProtocolTask. איפה זה בא לידי ביטוי 4. לגבי הסינכרון במתודה האחררונה של protocoltask-addbytes: האם כאשר המפתח של protocoltask תפוס, ניתן לגשת לbuffer שלו?(זה מה שאני מבין מההערה בחום..שהם לא רוצים לסגור על this שמא ה- run ירוץ יותר מדי זמן..) / מצד שני, בפונקצית ה- run מסנכרנים קודם את this ושורה אחכ את הבפר-למ…
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקבל קצת עזרה לגבי תכנות ה-GUI לתוכנה לניהול עסק. איך בדיק לעצב אותה? האם להשתמש תמיד ב-DataGrip? או שיש דרך יותר מעניינת? אני מאוד אשמח לעזרה. (תכנות C#)
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום! אני לומד C++ ועדיין מתחיל. לא למדנו איך לעבוד עם קבצים. יש לי צורך אישי לכתוב תוכנה, שתפתח לי חלון בו אני אוכל לכתוב טקסט בעברית/אנגלית ולאחר מכן התוכנית תכנס ל"התחל-> הפעלה" ותוסיף את הטקסט שכתבתי לעוד 3 מילים שמפעילים תוכנית. יש אפשרות לעשות זאת ב C++? תודה, משיקו
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לבנות COUNTER שיוגדל רנדומלית כל פרק זמן מוגדר מראש (לדוגמה שבוע-7 ימים). איך אני ניגש לזה? הCOUNTER ברור לי. מה שלא ברור לי זה איך אני גורם לו לרוץ כל שבוע מבלי שיופעל בREFRESH על העמוד- אלא אוטומטית בכל שבוע חדש. התוצאה שהCOUNTER יראה אותו מספר (רנדומלי) לכל גולש באתר. אני אחדד את הלא מובן לי - המונה אמור להיות מוטמע באתר עם המון תנועה- מדובר על מאות אלפי כניסות בשבוע. כמו כן האתר בפיתוח כל הזמן - אני מחפש פתרון שהמשתנה של הCOUNTER לא יתאפס/יושפע מהתנועות או השינויים באתר. מעין משתנה אבסולוטי (אני לא מכיר את המונחים הנכונים) שלא מושפע מכלום חוץ ממה שמוגדר לו. תודה,
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
יש לי DATASET עם נתונים, שאני שומרת ברשימה. אני רוצה לשמור את הנתונים בקובץ אקסל. הקוד שכתבתי: System.Web.UI.WebControls.DataGrid grid = new System.Web.UI.WebControls.DataGrid(); grid.HeaderStyle.Font.Bold = true; grid.DataSource = lstStatistic; grid.DataBind(); // render the DataGrid control to a file using (StreamWriter sw = new StreamWriter("c:\\test.xls")) { using (HtmlTextWriter hw = new HtmlTextWriter(sw)) { grid.RenderControl(hw); } } הבעיה היא - שבקובת אקסל נשמרת לי רק העמודה הראשונה מהDATASET. מדוע?
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
יש לי את הקוד הבא: עכשיו במקום מספר 1 מתחילה הלולאה חיצונית K ובמקום 2 היא מסתיימת בסוף הלולאה K (מקום מספר 2) אני רוצה לשנות ערך במערך שהוגדר למעלה, אבל הערך לא משתנה לעומת זאת אם אני משנה אותו איפה שמוגדרים הערכים של המערך אז הוא משתנה אז איך אני משנה אותו בתוך הפרוצדורה? הקוד נועד למיין מערך של string-ים לפי הא"ב וכאשר נמצא הstring הכי "גדול" הוא מוכנס למערך אחר ונמחק מהמערך הראשון כדי שהקוד ימצא את הstring הכי "גדול" שאחריו אבל הבעיה שאני לא מצליח למחוק את הstring מהמערך הראשון אחרי שהוא מוכנס לשני
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שילבתי אובייקט פלאש בעמוד html-י ואני רוצה שלחיצה על האוביקט הזה תוביל לקישור אחר.. התאג <a href> ושילוב קוד הפלאש בתוכו לא עובד ולא מקשר בלחיצה.. יש לציין שני רוצה לקשר מדף הhtml ולא מקובץ הפלא שעצמו לקישור נפרד. זה הקוד שניסיתי- <a href={U_LOGIN_LOGOUT}><object width="150" height="50"><embed src="templates/beats101/images/logout.swf" width="150" height="50" quality="high" bgcolor="#000000" name="index" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" border="0" /></object></a> עריכה- זהו דף tpl במערכת phpbb המשתמש בקוד php על מנת לקשר לקישור הנ"ל({U_LOGIN_LOGOUT}) יש לציין שעם תאג תמונה ולא <…
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום, כנתי תוכנית בשפת visual c# שיוצרת מעין חידון בסגנון "פיצוחים" (התוכנית של פעם עם שוש עטרי). עכשיו אני רוצה שכל תשובה נכונה יושמע צליל א, וכל טעות יושמע צליל ב'. אשמח לעזרה איך לעשות את זה.
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה להדפיס טקסט בצבע בשפת C אך אני עושה את זה? ואני משתמש בMicrosoft Visual Studio 2010
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
-
אני מחפש שותפים ללמוד לMCPD בצורה עצמאית. אני גר בפ"ת. מי שמעוניין ללמוד ביחד מוזמן לשרשר. מי שמכיר מישהו שמעוניין או שיש לו מה להגיד או לשאול כנ"ל.
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
-
ברשותי פורום IBHeb,כמו כן אני רוצה לעשות דבר כמו חדש בפורומים כמו שיש באתר שלנו,הבנתי שיש סקריפט כזה...מישהו יכול להביא לי כזה?
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום, יש לי בתוכנה JTABLE שמציגה תוצאות חיפוש מתוך מאגר נתונים . לדוגמא מציגה שמות של שירים. ונניח שכל שם מקושר לקובץ. אני רוצה ליצור דבר כזה: ברגע שאני אלחץ קליק ימני על שם השיר יוצג לי POP UP MENU שבו אוכל או לשמוע את השיר או לשמור אותו במחשב. אני מבין שצריך להוסיף .MOUSE LICSENER אך אני לא סגור איך אני מוסיף את זה ועל מה. עזרתכם. תודה
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם העכבר כשאני עובד ב C הוא זז רק בחצי המסך העליון ולא יורד לחלק התחתון של המסך חשוב לציין שהמערכת היא XP למישוה יש פיתרון ? :
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
היי שלום אני מנסה לרשום קובץ שיריץ לי פקודה שנכנסת לראוטר ומקנפגת אותו ....עכשיו יש לי 250 ראוטרים וכול פעם זה יהיה על ראוטר אחר הפקודה הולכת ככה: telnet : פה הכתובת של הראוטר שמשתנה בכול פעם pass : SnlRouter en Pass : SnlRouter conf t ip dhcp pool sonol network 200.200.X.0 255.255.255.0 default-router 200.200.X.1 exit ip dhcp excluded-address 200.200.X.3 200.200.X.254 exit wr reload תודה רבה רבה לכול העוזרים
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
מישהו יודע מה פשר הבעיה הבאה: כשאני מפעיל את אקליפס מופיעה ההודעה הבאה http://srv1.jpg.co.il/9/5040a2ae43e8f.jpg
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם. לצורך תהעניינות בתקשורת החלטתי לרדת לשכבות נמוכות של OSI ולראות את ה HEADERים של כל מיני חבילות. נכון לעכשיו אני יושב בשכבה 3 (IP). אני מסוגל לקבל חבילות, להדפיס אל ה HEADER שלהן (פרטים כגון מקור-יעד, גודל, FLAGS) לזהות מה הוא ה HEADER של השכבה הבאה (TCP, UDP). אני רוצה לרדת יותר נמוך (אני מאמין שאפשר לפחות עד שכבה 2 [שכבה אחת לא נראה לי שאפשר {עוד לא ממש בקיא בתחום}]), ולקבל חבילה ישר הרגע הגעתה, כאילו להתיישב על כרטיס הרשת ממש. האם קיימת אפשרות כזאת? אם כן איך אני ממש את זה בשפת C/C++ בסביבת חלונות XP? תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
עלי ליצור דף מסויים ובו כמה נתונים שעלי להכניס: שם מין: שלוש checkbox שעלי לבחור אחד (גבר אישה ואחר) בסוף יש כפתור send ששלוח את הנתונים ואותם אני רושם לקובץ טקסט. השאלה שלי היא לגבי ה-checkbox, כשאני מריץ את הדף שהתקבל אני יכול לבחור כל אחד מה-checkbox ולא רק אחד איך אני יכול לעשות ככה שאם אני בוחר אחד ואח"כ מתחרט ובוחור אחר הראשון נכבה ? ואותו דבר בצד השני איפה שאני קולט את הנתונים איך אני שם מוודא מה לחוץ תודה.
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
טוב רק התחלתי ללמוד את השפה ולימדו אותי על המשתנה char אבל תמיד שאני כותב משהו מסויים לדוגמא - char x = 'Rock'; אז הוא כותב רק את המילה האחרונה כשאני מנסה להדפיס על המסך מ printf("I Wanna %c\n", x); הוא לא כותב בתוצאה הסופית - I Wanna Rock אלא רק I Wanna K למה זה ככה? למה זה לא מוסיף את זה? [זה לידע כללי אולי אצטרך את זה בעתיד] תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום, אני ממש מקווה שתוכלו לעזור לי... אם אני יוצר new java class ומריץ אותה, אין לי אפשרות להשתמש בדיבאגר (האפשרות נחסמת). אני פשוט לא מבין למה, או איך כן להפעיל אותה. מישהו פעם אמר לי שבשביל להשתמש בדיבאגר חייבים להריץ java project, הבעיה היא שאני לא מבין בכלל מה זה java project, ואיך להפוך את הjava class שלי לproject. אם מישהו יודע להסביר לי אני אודה לו מאוד. עמית.
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
כמו שרשמתי בכותרת, לאחר שאני מכניס שם משתמש וסיסמה ומתחבר לאתר, זה מוביל אותי לדף מסוים (אי אפשר לראות את הדף הזה אם לא מתחברים). וזה מראה לי אותו, זה אומר שהסשן עובד. אבל אם אני לוחץ F5 (רענן). זה מרענן את הדף ושוב צריך להקליד שם משתמש וסיסמא. משהו יודע מה הבעיה? זה הקוד של הדף main.asp <html> <head> <title> אתר מלחמת לבנון השניה </title> </head> <body bgcolor="#d8d8d8" dir="rtl" link="darkblue" alink="darkblue" vlink="darkblue"> <% if (session("login_u") <> "true") then %> <form action="chek_login.asp" method="post" name="conect"> כינוי <input type="text" name="nickname" size="15"> סיסמא <input type…
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות אתר, משהו להעלות לרשת. אשמח אם תעזרו לי למצוא נושא לאתר, משהו אקטואלי שאנשים יוכלו לבקר. תודה....
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
השאלה נובעת מהשימוש של MATLAB בספרייה SWING ויצירת WINDOWS APPLICATION. איך הם עשו את זה ? האם קיימת דרך לפתח WINDOWS APPLICATION בעזרת JAVA ? אולי איזה לינק קטן לTUTORIAL ?
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-