תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. לצורך תהעניינות בתקשורת החלטתי לרדת לשכבות נמוכות של OSI ולראות את ה HEADERים של כל מיני חבילות. נכון לעכשיו אני יושב בשכבה 3 (IP). אני מסוגל לקבל חבילות, להדפיס אל ה HEADER שלהן (פרטים כגון מקור-יעד, גודל, FLAGS) לזהות מה הוא ה HEADER של השכבה הבאה (TCP, UDP). אני רוצה לרדת יותר נמוך (אני מאמין שאפשר לפחות עד שכבה 2 [שכבה אחת לא נראה לי שאפשר {עוד לא ממש בקיא בתחום}]), ולקבל חבילה ישר הרגע הגעתה, כאילו להתיישב על כרטיס הרשת ממש. האם קיימת אפשרות כזאת? אם כן איך אני ממש את זה בשפת C/C++ בסביבת חלונות XP? תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
בס"ד ניסיתי לחפש מידע באינטרנט לגבי איך לעשות צ'ט וידאו והלכתי לאיבוד, אני כותב ב-PHP ויודע גם לבנות פלאש. מישהו יכול לכוון אותי איפה להתחיל? הדברים היחידים שהבנתי בנתיים, זה שאני צריך להתקין משהו על השרת שלי (לא הבנתי בדיוק מה) ושעדיף לעשות את זה בפלאש, כי דרכו פשוט יותר להתחבר למצלמה. כל עזרה תבורך, תודה מראש, אפיק.
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
האתר הזה בנוי בPHP http://www.no-flats.co.il/ בצד ימין ושמאל יש באנרים (תמונות) שלוחצים אליהם זה מעביר לדף אחר מה שאני רוצה שיקרה שלוחצים על התמונה יעביר לדף אחר לא למה שמעביר עכשיו איך אני יכול לעשות את זה? בכל שורת קוד כתוב לי בסוף TPL את השני אלה setLeftBanners($tpl); setRightBanners($tpl אני לא רואה את התמפלטים שלהם לא מוצא (כי אין לזה תמפלט) לכן אני לא יודע איך לשנות אם אני ימחק את השורת קוד הזאת התמונות לא יופיעו מה אני יכול לעשות כדי לשנות (); $tpl->loadTemplatefile(DIR_WS_TEMPLATES . TPL_DEFAULT, true, false); setHeadVariables($tpl); setHeaderBlock($tpl); setLanguages($tpl); setLeftMenu($tpl); setLeftBanners($tpl); setRightBanners($tpl); …
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני עובד על איזה פרוייקט שמשלב אלק' ותוכנה. אני רוצה שתיהיה לי אפשרות לקרוא ולכתוב מידע מהמחשב באמצצעות C# תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
היה לנו פעם נגד בבסיס שהיה בונה תוכנות ניהול ידע עם ACCESS. הנגד כבר לא כאן. אני חייב לציין שמה שהוא עשה עם התוכנה הזאת היה יוצא מן הכלל, הרי אני מאמין שרובכם יודעים מה יש במחשב צבאי כמעט כלום. דוגמה לתוכנה היה אישורי כניסה, היה חלון שבו הייתי מזין פרטים של בן אדם לוחץ אישור ואז יש לי אפשרות ללחוץ על הדפסה והוא מוציא לי את האישור שהתבסס ע"י תבנית שהכין. כמובן שאם אני רוצה לראות את כל האישורים הייתה אפשרות להדפיס דף מעקב שמראה לי את כל האישורים שהוצאנו ע"פ קטגוריות. אני ממש מעוניין לדעת מה צריך ללמוד כדי להתעסק עם התוכנה הזאת כי זה ממש שימושי בשבילי...
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת, האם חייב פסיקה בשביל להשתמש בטיימר T1, T0 כדי ליצור אות PWM למנועים? אם כן, האם אפשר לקבל את קטע התוכנית העושה זאת בבקשב?... ואם לא, איך אני עושה זאת עם פסיקה? וגם כאן אם אפשר קטע תוכנית בבקשה... שאלה אחרונה בשפת C בקומפיילר של BORLAND מהי הפקודה שאיתה מנקים מסך במצב הגרפי ?? תודה , נתי[br]פורסם בתאריך: 30.01.2008 בשעה 18:22:08 בנושא ה-PWM אני מתכוון לאסמבלר...שוב תודה, נתי
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
היי, אני רוצה למחוק את כל הקבצים בתיקייה מסוימת דרך ה Command Prompt. אני לא רוצה למחוק את התיקייה עצמה או את תיקיות המשנה שבתוכה אלא רק את הקבצים שבתיקייה. הקבצים הם מכמה סוגים (כולמר מספר סיומות)
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום ברצוני ליצור קובץ חדש, להכניס עליו מחרוזת ואז לקרוא את המחרזות ממקום אחר אני עשיתי ככה: 1. כתיבה לקובץ: fp=open("c:\\tc\\bin\\FPM\\DATA\\info.dat","wb"); if(fp==NULL) { printf("Error openning file\n"); } . . fwrite(&name,sizeof(char),1,fp); fclose(fp); [/code ] name זאת מחרוזת אשר מקבלת שם משתמש 2. קריאה מהקובץ: fp=open("c:\\tc\\bin\\FPM\\DATA\\info.dat","rb"); if(fp==NULL) { printf("Error openning file\n"); } fread(name,sizeof(char),1,fp); outtextxy(510,70,name); fclose(fp); אין לי מושג למה זה לא עובד לי כל פעם שאני מגיע לדף הכתיבה לקובץ התוכנית יוצאת לי מישהו יודע אולי מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות מנגנון LOG מהיר יש חישטבים שהמחשב עושה ואני לא רוצה שיתעסק ה IO לפתוח קובץ...להכניס נתונים בתהליך ...ולסגור אותו אני לא יודע כמה זמן זה לוקח ...אבל אני יודע ש IO לוקח זמן. שאלתי עם CMEMFILE שאני יכול לנצל ובכך רק בסוף לדחוף לקובף...האם זה יתן יתרון משמעותי ? וכמה זה עולה לפתוח ולסגור פייל ?200MS ? 500MS ?
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
איך אני עושה תפריט שנגיד יש תמונה רגילה ואז שעוברים עם העכבר יש תמונה נוספת. איך אני עושה את זה בלי פלאש? יש אולי קוד HTML או משהו?
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני אמור לבנות תוכנים לצימצום שברים. הכל הולך טוב חוץ מזה שאם אני מחלק 0 במספר מסויים זה לא רושם לי 0 כמו שהגדרתי אלא שגיאה. מישהו יכול להגיד לי מה הטעות שלי?
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
HTML וCSS בסיסיים אני יודע. עכשיו אני מעוניין לבנות אתר באמצעות PHP. עברתי על כמה וכמה מדריכים שמצאתי ברחבי האינטרנט ,והשאלה שלי היא כזאת לפי מדריך אחד ראיתי שאני בעצם יוצר אתר דינמי וממלא את דפי האתר באמצעות בסיס נתונים MYSQL לפי מדריך אחר אני פשוט בונה דפי HTML ובתוכם אני בעצם כותב את הקודם שלי , למעשה אין שום שימוש בMYSQL. אשמח לקבל הסבר שיעזור לי בבנית האתר שלי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני התחלתי לעבוד עם Assembly ויש לי בעיה, אני לא מצליח להציג תו על המסך ולהזיז אותו בעזרת החצים. יכול להיות שהערך האסקי שונה בווינדוס XP או שהוא בדיוק אותו הדבר ב -98? תודה לעוזר\ים.
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני רוצה שמתי שמישהו נרשם אז הסיסמא שלו נכנסת למסד הנתונים מקודדת ככה שגם אני לא יוכל לדעת מהי. איך עושים את זה ב-asp?
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום, יש לי בתוכנה JTABLE שמציגה תוצאות חיפוש מתוך מאגר נתונים . לדוגמא מציגה שמות של שירים. ונניח שכל שם מקושר לקובץ. אני רוצה ליצור דבר כזה: ברגע שאני אלחץ קליק ימני על שם השיר יוצג לי POP UP MENU שבו אוכל או לשמוע את השיר או לשמור אותו במחשב. אני מבין שצריך להוסיף .MOUSE LICSENER אך אני לא סגור איך אני מוסיף את זה ועל מה. עזרתכם. תודה
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
"קלוט 2 מספרים תלת-ספרתיים ובדוק אם סכומי הספרות שווים. אם כן, אז הפלט יהיה YES אחרת, הפלט יהיה NO." על פניו לא מדובר בתרגיל קשה אבל אני NEWBIE בקטע של התכנות. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני רוצה שה session(login) באתר שלי יהיה שונה למנהל ולמשתמש רגיל, כמו שפה באתר יש אפשרויות שרק מנהל יכל להפעיל כמו מחיקת הודעות ועריכה שהם לא שלו. אז הSESSION יכל להיות משהו אחר חוץ מ "OK" ? אני די בטוח שכן כי זה" " אז זה לא משנה מה זה, אני רק רוצה להיות בטוח. תודה, זה לפרויקט 1יח"ל במחשבים (כיתה י').
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום לכל קוראי הפורום! אני מחפש Source File ב-++C, אשר דרכו אני אוכל לפתוח קבצי JPEG ו-BMP במצב גרפי... אני משתמש ב-Visual CPP, אך סביבת העבודה תהיה ב-DOS... תודה לכל העוזרים! HFDO5
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
-
שלום. אני מחפש IDE נחמד לג'אווה, משהו נוח, ורצוי מאוד חינמי. מה שכן ראיתי נחמד בMS visual studio אם אתה מתקין את ה J# שם, אז יש תכונה שמצאה חן בעיני, והיא השלמת שמות הפונקציות( סתם לדוגמא, אם אני רושם System. אז הוא מראה את כל הדברים שיש בה, לפי א-ב. הייתי שמח אם לIDE שתמליצו תהיה תכונה דומה. תודה
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
ברצוני לנגן בתוך תוכנית מסויימת קובץ סאונד/וידאו. ישנה איזושהי מחלקה שעוזרת לי לבצע את הפעולה ביתר קלות ובלי הרבה פקודות? מצאתי ג'אווה אפלט ,אבל היא לא עובדת לי עם הקוד , רק לבד. אשמח לקבל עזרה/הכוונה לקוד או תוכנית שכזו. תודה!
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
צודק, עברתי ל C# והבעיה נפתרה...
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
-
נגיד ואני בונה תוכנה שאמורה לקלוט מס' משתנים ולהחזיר את הממוצא, ועפ"י כמות המשתנים שהיא קלטה היא קוראת לmethod המתאים... import java.util.*; public class avarage { public static void main(String[] args) { Scanner scan = new Scanner(System.in); String str; int num1=0, num2=0, num3=0, ctr =0; System.out.println("Enter nums:"); str = scan.nextLine(); scan = new Scanner(str); while (scan.hasNextInt()) { if (ctr == 0) num1 = scan.nextInt(); else if (ctr == 1) num2 = scan.nextInt(); else if (ctr == 2) num3 = scan.nextInt(); ctr++; } if (ctr == 2) System.out.println(doAvarage(num1, num2)); else if (ctr == 3) System.…
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום , אשמח לקבל הסבר קצר בנוגע למשמעות ה - ZERO PADDING במטל"ב - אם רוצים להכניס בין דגימה לדגימה.. תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-