תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברה, אני צריך עזרה בכתיבת סקריפט קטן שסוגר ופותח את service ה- explorer בתודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אהלן, אני בשלבים אחרונים של תכנות משחק קטן ויש לי בעיה מאוד מוזרה. משום מה הקומפיילר מחליט כמעט תמיד (במיוחד בהרצה הראשונה של הלולאה) לדלג על התנאי שבלולאה. הקוד: while ( turn ) { if (mX != lastClick && empty [pr] [pc]) { board [pr] [pc] = 0 ; empty [pr] [pc] = false ; int [] mouse = findPlaceToDraw ( findPlaceOnBoard (mX,mY) ) ; p.add (o[i]) ; o.setBounds(mouse [0], mouse [1], d, d); lastClick = mX ; turn = false ; } } [/i] התנאי הראשון מתקיים אך השני ( empty [pr] [pc]) לא מתקיים והקומפיילר מכל מקרה מריץ את הקוד. מה יכולה להיות הסיבה? תודה
-
- 8 תגובות
- 839 צפיות
-
-
"קלוט 2 מספרים תלת-ספרתיים ובדוק אם סכומי הספרות שווים. אם כן, אז הפלט יהיה YES אחרת, הפלט יהיה NO." על פניו לא מדובר בתרגיל קשה אבל אני NEWBIE בקטע של התכנות. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך עזרה קטנה. אני צריך לגשת באמצעות פקודת Batch בסביבת Windows אל משתני סביבה(Environment Variables), להציג ערך של אחד מהם, לעדכן אותו ולהציג את הערך המעודכן שלו. כמה שלא חרשתי את גוגל לא הצלחתי לעשות את זה. אני כן מצליח לגשת אל הPATH עצמו באמצעות echo %PATH% או שגם לעשות set מדפיס לי ממש הכל אבל אני לא יודע איך להיכנס לעומק, איך אני מדפיס ערך של משהו ספציפי ואיך אני מעדכן אותו? אשמח לעזרתכם
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום רשמתי סקריפט ששולח מיילים בPHP ע"י האובייקט MAIL הוא עובד על שלושה שרתים חוץ משרת אחד בחברת INTERSPACE. בשיחה איתם הם אמרו לי שהשרת שלהם מחייב AUTHENTICATION , בכל הבדיקות שלי ראיתי כי האובייקט MAIL לא עובד עם AUTHENTICATION ורציתי לדעת ולבקש האם זה הגיוני מה שהם אמרו לי ובמידה וכן אשמח לקבל הפנייה לסקריפט שעושה את זה בבקשה תודה רבה דורון דורון
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
-
האם ישנה דרך [למעט עריכת הדרייבר למקלדת] לתכנת את Scroll Lock ככפתור פונקציונלי בחלונות XP ? (היתרון של פעולה כזו היא מנורת האינדיקציה בנוסף על שימוש בכפתור שלא עושה (כמעט?) כלום) אני מתכוון האם אפשר לשלב באיזו תוכנה או סקריפט תנאי כלשהוא שבודק אם הנורית דלוקה או לא ובהתאם לכך לבצע משהו ודבר נוסף "להאזין" לכפתור בזמן אמת
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אוקי אז סיימתי עוד כמה שעורים עכשיו בסוף כשיש מין בוחן קטן ואני לא הצלחתי את השאלה הלפני האחרונה והשאלה האחרונה אז קיוותי שמישהו יכול לעזור לי בבקשה להלך קישור : http://vlib.eitan.ac.il/python/basic/data_types/test.htm תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
התוכנית הבאה אמורה להציג על המסך כוכביות בצורה הבאה: * * * #include <stdio.h> #include <conio.h> void main() { clrscr(); int i,j; for (i=0;i<3;i++) { for (j=0;j<3;j++) { if (i==j) { printf("*"); } printf("\n"); } } } אך התוכנית אינה עושה את מה שמתבקש מה אני צריך להוסיף או לשנות כדי שיוצג לי כוכביות על המסך בצורה הנ"ל?
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
נגיד ואני בונה תוכנה שאמורה לקלוט מס' משתנים ולהחזיר את הממוצא, ועפ"י כמות המשתנים שהיא קלטה היא קוראת לmethod המתאים... import java.util.*; public class avarage { public static void main(String[] args) { Scanner scan = new Scanner(System.in); String str; int num1=0, num2=0, num3=0, ctr =0; System.out.println("Enter nums:"); str = scan.nextLine(); scan = new Scanner(str); while (scan.hasNextInt()) { if (ctr == 0) num1 = scan.nextInt(); else if (ctr == 1) num2 = scan.nextInt(); else if (ctr == 2) num3 = scan.nextInt(); ctr++; } if (ctr == 2) System.out.println(doAvarage(num1, num2)); else if (ctr == 3) System.…
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום , אני רוצה ליצור עמוד אינטרנט שיש בו תמונות וכאשר העכבר עומד על תמונה מופיע בצד של העמוד מידע על התמונה ו\או התמונה עצמה תשתנה . באיזו שפה כדאי להשתמש בשביל זה ? ומה הפקודות \ מחלקות הבסיסיות שאני צריך ללמוד בשביל זה ? תודה .
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
בוקר טוב. אני צריכה לרשום קוד שעושה כזה דבר: מקבל קובץ תמונה, ומחזיר אותו אחרי שהוא צבע בשחור (כלומר 0) כל פיקסל בתמונה שמספיק כהה וקרוב לשחור. (הצורך שלי בקוד הזה נובע מזה שיש לי קוד סריקה כלשהי לתמונה. הסריקה מזהה קווים בצבע שחור שנמצאים בתמונה אך ורק כשהם 0 (כלומר, ממש שחורים). אם למשל, יש קו בתמונה שהוא בצבע שחור חלש יותר, או חום כהה, למשל 20, הוא לא יזהה את הקו הזה.) הקוד הזה לא מסובך בכלל, והצלחתי לעשות אותו ב MATLAB (אבל C# אינני מכירה, לכן אני צריכה עזרה בידע שלכם). מה שעשיתי ב MATLAB הוא כך - התייחסתי אל התמונה, כמטריצה של פיקסלים. ובחרתי את המספר 30, להיות הגבול שממנו ומטה הפיקסל יצבע לשחור (ל - 0). כעת, עברתי בלולאה כפולה פיקסל אחר פיקסל, ושאלתי - אם הפיקסל מתח…
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום , אשמח לקבל הסבר קצר בנוגע למשמעות ה - ZERO PADDING במטל"ב - אם רוצים להכניס בין דגימה לדגימה.. תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
בניתי אפליקציה שמשתמשת בקבצים מסויימים, איך אני יכול לנעול את כל הכפתורים ב-GUI בזמן שאני לוחץ על START ואז עד שהאפליקציה תסיים את העבודה שלה כל הכפתורים יהיו נעולים ? (חוץ מלמשל כפתור STOP)
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום כולם ברצוני לבנות מערכת הרשמה לאתר שלי ! האתר משתמש בהב ניוקר ואני צריך עזרה לדעת איך להוסיף הרשמה לטורנירים ! למשל שיבוא איש וילחץ על הקישור יכנס להרשמה ואז הוא יבחר איזה משחק הוא רוצה לעשות בטורנירים ואז הוא ימלא פרטים והאז לאחר המילוי פרטים המערכת תשלח אימיל לאימיל שלי האם זה אפשרי איך אני עושה את זה? אין לי בעיה גם לעשות את זה ב html רק איך!!! תודה לעזורים!!!
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
מישהו יודע מה פשר הבעיה הבאה: כשאני מפעיל את אקליפס מופיעה ההודעה הבאה http://srv1.jpg.co.il/9/5040a2ae43e8f.jpg
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום, אני ממש מקווה שתוכלו לעזור לי... אם אני יוצר new java class ומריץ אותה, אין לי אפשרות להשתמש בדיבאגר (האפשרות נחסמת). אני פשוט לא מבין למה, או איך כן להפעיל אותה. מישהו פעם אמר לי שבשביל להשתמש בדיבאגר חייבים להריץ java project, הבעיה היא שאני לא מבין בכלל מה זה java project, ואיך להפוך את הjava class שלי לproject. אם מישהו יודע להסביר לי אני אודה לו מאוד. עמית.
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני עובד על איזה פרוייקט שמשלב אלק' ותוכנה. אני רוצה שתיהיה לי אפשרות לקרוא ולכתוב מידע מהמחשב באמצצעות C# תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים נתקלתי באתר הזה: http://www.img4u.com מישהו יודע על איזה מנוע הוא עובד?
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
איך אני עושה שינוי HTML בהרבה דפי HTML בו זמנית? נגיד להוסיף איזה פרסום בכל דפי הHTML שלי בלי לערוך דף דף?
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
צודק, עברתי ל C# והבעיה נפתרה...
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לחבר ספר לימוד שפת C,רציתי לדעת אם יש לכם המלצות לספר טוב למתחילים וגם ולמתקדמים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר במקרה אתר טוב ללימוד אוטומוטים (נושא ביחידה חמישית במדעי המחשב)? פשוט שכחתי להקשיב למורה אז יש לי קצת בעיה בנושא למרות שאני יודע שהוא ממש קל ואני רק צריך להבין אותו טיפה... אז אם מישהו מכיר (גם באנגלית טוב) זה יהיה נחמד. תודה.
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לי מסד נתונים של אקסס עם הרבה שאילתות, חלקם נותנות לי לשנות נתונים בטלה דרך השאילתה וחלקם לא. אני רוצה לדעת במה זה תלוי ואיךך אני יכול לשנות את זה שיוכלו לשנות או לא יוכלו.
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-