עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. חברה אני צריך עזרה למשהו שאני לא מבין . אני כותב כבר איזה חודש איזה תוכנה, את כל העיצוב עשיתי (עדיין עושה) על המחשב האישי שלי, עם ווינדוס 7, עם דוט נט 3.5 . אני לא יודע איך זה קרה, אבל כל הכפתורים ועוד כל מיני קונטרולס שבניתי, פתאום שינו את הסגנון שלהם לסגנון הגרפי המעפן של ווינדוס XP . לדוגמא כל הפתורים נהיו FLAT פרוגרס בארס בימקום הצבע הירוק המבריק המתמשך, נהיה לי בלוקים כחולים כאלה של פעם ... איך לעזזזזזזל אני עושה פה ROLL BACK ???? ולמה זה קרה ? תודה זקוק לעזרתכם.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  2. Started by DarkShnizel,

חבר בנה את העמוד הבא: http://www.dogspoker.net/glossaryhe.php השאלה שלו האם התוכן שנכתב עם ג'אבהסקריפט בדרך הבאה: for (var i = 0; i < kamut; i++) { document.write("<div id='e" + i + "'><p>"); document.write("<a class='ereh'>" + arrArahim[i] + "- </a>"); document.write(arrEsberim[i]); document.write("</p></div>"); } יזוהה על ידי החיפוש של גוגל תודה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  3. Started by omfir,

מה פשר הבעיה http://img72.imageshack.us/f/51439039.jpg/

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. אהלן חברה . יש לי מסמך HTML שמכיל הרבה סקריפטינג . מה שאני מנסה לעשות זה לאכלס טבלה במסמך הזה עם ערכים מקובץ XML חיצוני . האמת שזה עובד מצויין . כשאני טוען את המסמך לאקספלורר הסקריפט עובד והדף מוצג כמו שצריך . הבעיה שלי היא שאני מתכוון לטעון את הדף הזה לתוך פקד WEB BROWSER בתוך תוכנה שכתבתי ב #C . אני מבין שיש פה בעיה של ביצוע הסקריפט מתוך התוכנה . איך אני יכול לבצע את העניין הזה ?[br]פורסם בתאריך: 28.09.2010 בשעה 14:15:23 תודה חברה, פתרתי את העניין...איזה שטות

5. Started by ran1809,

אני מתכנת בג'אווה, יצרתי חלון ובו כפתורים. אני רוצה שבלחיצה על כפתור ייפתח לח חלון חדש שלו אני אוכל להגדיר מנהל פריסה משלו ולשים עליו כפתורים חדשים. איך אני עושה זאת? תודה מראש רן.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  6. Started by YonadavN95,

שלום רב! אני מעוניין להכין תוכנית קטנה בVB שלוקחת 5 תמונות מסויימות, מעתיקה אותם למיקום מסויים במחשב, ופותחת אותם רנדומלית למשך דקה, 5 פעמים ביום. האם יש מישהו שיוכל לעזור לי? תודה רבה!

7. Started by DUDEnamE,

קודם כל אני משתמש טרי בSQL התקנתי את השרת שלי על לינוקס דביאן אובנטו אני מנסה לפתוח את הקבצי תירגול שהם בPHP SQLSTATE[28000] [1045] Access denied for user '' (using password: NO) וזה נותן לי את זה מחקתי את השם יוזר. איפסתי סיסמא ליוזר שהוא רושם שהוא שאין לו גישה ויש לא סיסמא למרות שהוא רושם שלא מזה יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by CyberBot,

יש אפשרות לעשות שהדף הראשי לא יציג בכלל פוסטים אלא יהיה סוג של אתר להעלאת תמונות וקבצים?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Gil28,

שלום לכולם! התחלתי ללמוד הנדסת מחשבים ועם כל העומס של הלימודים, יש לנו עבודות ארוכות להגיש במדעי המחשב. יש לי רקע בסיסי בפסקל (בגרות) אבל השפה שאנחנו משתמשים היא ג'אווה. הייתי רוצה מדריך קצר שיסביר לי קצת על סביבת ג'אווה, כל העניין של class, private, public וכולי, או איך להתחיל לכתוב בג'אווה. העניין הוא שכל המדריכים שמצאתי הם לבעלי רקע בסיסי ב-++C שיש להם תחביר דומה ולכן מסיקים שאני יודע דבר או שניים.

• 1 תגובה
    • 5.7k צפיות
  10. Started by ultrAslan,

שלום לכל חברי הפורום , אנחנו נמצאים כרגע בשלבי פיתוח של אתר אינטרנט חדש שיעלה בקרוב מאוד לאוויר . לפי עלייתו לאוויר רציתי לשאול את חברי הפורום המנוסים שאלה בנוגע לפיתוח האתר . יש אתר בשם YESNO.CO.IL בישראל שזה בעצם משחק טריוויה סלולרית שהגולשים משלמים 2 ש"ח על כל תשובה נכונה שהם עונים עלייה דרך המכשיר הסלולרי . באתר שאנו מתכוונים לעלות לאוויר יהיה לנו הצורך בסיסטם מסוג זה , כלומר רציתי לדעת איך יוצרים מן מערכת כזו שבעצם מקבלת תשלום מצד הלקוח על כל שליחת סמס לאתר או יותר נכון כמו באתר למעלה "על כל תשובה לשאלה ". באיזו שפות תיכנות עלינו להשתמש בכדי ליצור מערכת כזו, ואם נצטרך בגיוס מתכנת לחברתנו אילו שפות עליו לדעת בכדי ליצור מערכת שכזו ? תודה רבה , אוהד

11. Started by arkady,

אהלן בזמן האחרון בא לי ללמוד תיכנות, הקטע שאין לי כרגע זמן ואמצעים לקחת קורסים שונים [חייל] ורק ללמוד מספרים ואינטרנט [עדיפות לספרים בעברית האמת]. אני לא יודע איזה שפות כדאי להתחיל ללמוד, באיזה סדר ובאופן כללי, לא יודע כלום P: הפעם האחרונה שהתעסקתי עם זה הייתה בכיתה י' שלמדתי טיפה שפת C, לא סבלתי את המורה ואז פרשתי P: הכיוון שהכי נראה לי מגניב ומעניין בסופו של דבר זה קריפטוגרפיה ואבטחת מידע ודברים כאלה, ככה שאני אשמח לשפות שיעזרו לי בסופו של דבר להגיע למטרה הזאת. אני אשמח להמלצות לספרים למתחילים [ממש מאפס] בשפות הרלוונטיות ובאופן כללי, מה צריך לעשות כדי להתעמק בנושאים האלה ומאיזה בחינות, תודה!

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  12. Started by redead,

int [] arr = MyLibrary.randomIntegerArray(size); למה הוא לא נותן לי?

13. רציתי לדעת אם יש מודל, או איזשהו קוד, שמאפשר לי להכניס שורה של כתובת פרוקסי? ובכך מאפשר לי לעשות פעולות שונות באינטרנט באמצעות התוכנה שאני כותב דרך הפרוקסי?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. Started by kalimero1234,

שלום. אם אני אתקין מערכת הפעלה 64BIT - האם תיהיה לזה השפעה על התכנות? אצטרך לכתוב בצורה שונה?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. Started by White Shepherd,

שלום, יש לי בעיה עם הפונקציות fgetc ו-fclose, הוא צועק עלי כשאני מגיע לפונקציות האלה. זו פעם ראשונה שאני עובד עם קבצים, אז תגידו לי מה שגוי כאן: #include <stdlib.h> #include <stdio.h> void main() { FILE * fin; FILE * fout; char next; char path[200]; ..... ..... printf ("type the file path\n"); gets(path); while (fin = fopen(path, "r") == NULL) { printf ("the file is not exist. type the file path again\n"); gets(path); } ....... ....... while (next = getc(fin) != EOF) { ....... } ...... ...... printf("%s.\n", fclose(fin) == 0 ? "closed successfuly" : "close failed"); ........ לא צירפתי את הקוד הלא רלוונטי. תודה על הע…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. שלום רב, האם יש דרך כלשהי ב-C לבקש אנטר אחרי כל קלט? אם זה scanf או getchar. זה די מעצבן ולא יפה בעין שצריך לרשום מספרים ברצף במקום ספרות אחד אחד, גם רווח זה מזהה כקלט האם ניתן לשנות זאת איכשהו? תודה מראש.

17. Started by yanir1cc,

שלום אני מעוניין לעשות פרוייקט גמר 5 יחידות בשפת c# ורוב הפרוייקט שלי הוא יותר בגרפיקה של השפה, עיצוב של תוכנה כמו כל תוכנה רגילה . הבעיה שאני לא כל כך מבין איך לעשות את זה ב visual studio וחיפשתי בהרבה אתרים ולא מצאתי מדריך שמסביר כיצד להשתמש בגרפיקה ב visual studio בשפת #c . מישהו יודע איפה או שיש לו מדריך שמסביר כיצד להשתמש בתוכנה או יכול להפנות/ לתת לי כיוון איפה לחפש מדריך בנושא זה . תודה רבה לעונים .

• 1 תגובה
    • 7.6k צפיות
  18. Started by galit2ha,

אהלן, אני מנסה לבנות תוכנית קטנה ב c#, ויש לי שם checkedListBox, שמלאה כמובן בchackBox-ים, אני רוצה לתת למשתמש את האפשרות ללחוץ כפתור ימני על אחד מהם ושיעלה לו שאלה האם למחוק את הcheckBox. הבנתי שאני צריכה לכתוב : if (e.Button == System.Windows.Forms.MouseButtons.Right) { פה הקוד } אני לא מצליחה למצוא איזה פקודה/מה אני צריכה מ toolbox (אם בכלל) שפותח את החלון הקטן בו אני יכולה ליצור Delete אשמח אם מישהו יוכל לעזור אני עובדת עם visual studio 2010

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  19. Started by omfir,

עבדתי על פרוייקט מסויים בבית שלי וכשהעברתי אותו למחשב אחר הוא הראה לי את השגיאה הבאה. http://img208.imageshack.us/img208/2696/88372155.jpg חיפשתי בגוגל ומושם לא לא הצלחתי להבחין איך ואם אפשר בכלל לעדכן את ה SQL server לגירסא 662

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  20. Started by ShrekHunter,

מישהו יודע איך אפשר להדפיס מספר שלילי באסמבלי??? לדוגמא יש לי את המספר באוגר... mov ah,-54h איך אני מדפיס אותו???

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  21. Started by nirk16,

שלום לכולם, בניתי toolbar שבו יש מספר כפתורים וקומבו אחד(ב-אקסט - ג'אווה סקריפט) , אני מחפש דרך שבה אוכל לשלוף נתונים מטבלת SQL ולהעבירם לקומבו (הנתונים מתעדכנים כל הזמן ויש לשלוף את חמשת האחרונים) למישהו יש מושג איך מממשים את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Moty_p,

שלום אני רוצה לבנות TOOLS BAR ל IE ול FF השמח לדעת מאיפה להתחיל...

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. Started by almogas,

שלום לכולם אני בונה עכשיו אתר ויש לי בעיה במרכוז שלו במרכז הדף. מבחינת גובה הוא תקין נתתי לו margin 30 וזה מספיק טוב, אבל בצדדים נתתי ב css possition absolut ואז התחלתי מ 8px משמאל (שם פשוט נראו הגבולות ב דרימויוור. איך לסדר את זה? ובנוסף איך נהוג לבנות את האתר זאת אומרת יש לי סרגל למעלה של הקישורים, ובאמצע ריבוע שרק הוא אמור להשתנות, השאלה אם לעשות את זה ב frame או פשוט כל לחיצה פותחת את כל הדף מחדש עם כל העיצוב והכתב הרלוונטי? והאם יש אפשרות ליצור קישור אקטיבי ב css שהוא גם תמונה? למשל שהקישור עומד זה תמונה של בית שאני שם עליו עכבר זה מתחלף לתמונה של כלב ושאני מפעיל אותו ונמצא בדף שלו אז זה תמונה של חתול(לצורך המחשה) והאם ניתן לשייך כל סדרת קישורים כזו לפי id מסויים ולא…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. שלום חברים, אני מחפש כלי המאפשר הורדת WALL שלם מפרופיל משתמש כלשהו ב-facebook. מישהו מכיר? חשוב ודחוף ביותר. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by zahiz007,

שלום, אני מנסה הגדיר גודל מסויים של GRIDVIEW שאחרי שהרוחב חרג ממה שאני מגדיר הוא יוסיף SCOLL רוחבי. מה שקורה עכשיו, מכיוון שיש הרבה נתונים בטבלה זה, התוצאה מצורפת בתמונה המצורפת. ניסיתי להגדיר רוחב, ניסיתי להכניס לDIV שום דבר לא עזר עד כה. מישהו מכיר פקודה לזה? הבעיה היא שזה ניזון מDB... תודה! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים