תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי נתונים במערך דו מימדי. איך אני מציג אותם בDATAGRIDVIEW בטופס? אשמח לקבל קטע קוד קצר וקולע. תודה
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך למצוא את הפקודות לכתיבת הודעה על הLCD(אמור להיות משו כמו print.lcd), ואת הפקודות ללחיצה\קבלת לחיצה+קריאת הערך ההאקסה דצימאלי של הלחיצה מהלוח מקשים. דחוף מאוד(צריך את זה למחר) אודה מאוד לעוזרים שיצליחו למצוא את זה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לבדוק אם קיים סטרינג מסויים בפרטים שקובץ שאני קורא לו מחזיר לי. לדוגמא יש לי קובץ שאני קורא לו כך: "c:/.../tshark.exe"/ i 2 (המרכאות האם על הנתיב). זה מדפיס לי מחרוזות מסויימת. עכשיו אני רוצה לחפש אם קיים סטרינג מסויים במחרוזת הזו , עשיתי לדוגמא את זה. set count=find/C "str" "c:/.../tshark.exe"/ i 2 אז הוא מחפש לי רק במה שבמרכאות ומחשיב לי את i ו 2 כקבצים, איך אני מתייחס לזה? אשמח לעזרה, תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם, יצרתי תוכנת מנהל הורדות, סגנון Dap וGetright, ושאלתי היא האם אני יכול לעשות כמו שבkazza של Down.co.il שבעת התקנת הקאזזה משתנה האתר בית, לאתר של Down.co.il ? בפשטות, איך אפשר לשנות דף בית של משתמש שמתקין את התוכנה?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
זה קוד הASP שאני מריץ: <% if session("adminCheck")<>"true" then response.write "אין לך גישה לדף זה" else path=server.mappath("db/db.mdb") set con=server.createObject("ADODB.Connection") con.open "driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)};DBQ=" & path response.write request.form("feednum") con.execute "delete from feedback where feedNumber=request.form("feednum")" end if %> ואני כל פעם מקבל את השגיאה הזו: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error '80040e07' [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Data type mismatch in criteria expression. /deletefeed.asp, line 10 בבקשה אם מישהו יודע מה השגיאה הזאת אומרת ואיך לתקן אותה....…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, התקנתי באתר שלי את מערכת הפורומים vBulletin ואני רוצה להפוך אותה למערכת בעברית. האם יש חבילת עברית שניתן להוריד ולהתקין כדי שהפורום יהפוך מאנגלית לעברית? אם יש אז מאיפה ניתן להוריד אותה?
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש ליצור איזה שהיא תוכנית קטנה, שתקבע לפיירפוקס ולדפדפן אקפלורר דף בית שאני אתן לה. מעין פקודת CMD או משהו כזה, האם קיים דבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לבנות אתר משחקי און ליין שיכלול 10 משחקי בורד תמיכה ב3 שפות אפשרו להיתכתבות בין השחקים (כמובן במקרה הזה שתהיה תוכנת תירגום בין המשתמשים בגלל שזה בכמה שפות) יש משקיע וכו וכו אני מחפש אנשים רצינים כי כבר נפלתי בפח של כמה צעירים אז עם אתם מבינים או יודיעם מי נאי ישמח לשמוע כמובן העבודה כולל כסף... כמו כן עם אתם מכירים חברות שגם מעלות אתרים ברמה כמו שאני רוצה לאינטרנט אני גם ישמח לקבל לינקים וכו וכו תודה..
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
נתון תרגיל אשמח לתיקון......... הגדר מחלקה בשם PERSON למחלקה שלושה מאפיינים : שם (מחרוזת ),גיל (מספר שלם). הגדר פונקצית CONSTRUCTOR defualt שאינה מקבלת פרמטרים הגדר פונקציית CONSTRUCTOR המקבלת את ערכי הפרמטרים "שם" ו"גיל" במהלך ריצה של התוכנית. הגדר פונקציה SET וGET לכל מאפיים . הגדר פונקציה DISPLAY להצגת נתוני אובייקט מסויים . נתוני אובייקט יוצגו בשתי שורות .(כל שורה מכילה כותרת המאפיים וערך המאפיין). הגדר מחלקה בשם STUDENT שהנה בן של PERSON. למחלקה שני מאפיינים :שם פקולטה (מחרוזת),ציון (מספר שלם). הגדר פונקציית CONSTRUCTOR המקבלת את ערכי הפרמטרים "שם פקולטה" ו"ציון" במהלך ריצה של התוכנית .שים לב,פונקציית CONSTRUCTOR חייבת התייחסות למאפייני האב. הגדר פונקציה DISPLAY להצג…
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה, אני לא בדיוק יודע כיצד לפתור אותה. הנה היא: אני צריך לכתוב תוכנית, או חלק מתכנית שתקלוט את המספרים M ו-N, ומערך דו מימדי בגודל NxM. זאת אומרת, אם למשל אכניס M=5 ו-N=3 - אז יווצר לי מערך דו מימדי בגודל 3x5. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שאלה שניתנה בשיעור עם הכוונה טובה של המורה רק לא מצליח למצוא את הטעויות שלי לסגירת התרגיל עצמו. בשאלה זו עליכם לקלוט שני תווים (char) מהמשתמש ולחשב את ההפרש ביניהם לפי טבלת ה ASCII. התוכנית תדפיס את הערך המוחלט של ההפרש. לדוגמא: עבור התווים ‘B’ ו ‘A’ התוכנית תדפיס 1 כי ערך ה ASCII של ‘A’ הוא 65 ושל B הוא 66. עבור התווים ‘7’ ו ‘@’ התוכנית תדפיס 9. עבור התווים ‘Q’ ו ‘Q’ התוכנית תדפיס 0. זה בערך לאן הגעתי. כמובן שיש עריכות קטנות.. תודה לעוזרים.. /* ASCII.c */ #include <stdio.h> int main() { char A, B, C; int diff; printf(" Enter the char with space : "); if (scanf_s("%c%c%c", &A, &B, &C) != 3) { printf(" Input Error \n"); return(1); } …
-
- 1 תגובה
- 8.9k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי את הקוד הבא: http://pastebin.com/xiM829GJ השגיאה שאני מקבל היא An unhandled exception of type 'System.NullReferenceException' occurred in ConsoleApplication2.exe TheFormText = activeForm.ActiveMdiChild.Text.ToString(); וזה קורה בשורה הזאת: אני מבין שיש null אבל איך לסדר את זה <? אשמח אם מישהו יוכל לתקן לי
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
לא בטוח שזה קשור לכאן, אבל מקווה שיהיה מישהו שיוכל לעזור. רציתי לדעת איך עושים תמונה שתהיה בה ספירה לאחור דינמית, כלומר תמונה שאוכל להכניס באמצע דף HTML שיהיה כתוב בה למשל: [glow=yellow,2,300]חופש פסח נגמר עוד X ימים, X שעות ו-X שניות[/glow] (למי שיודע למה אני מתכוון, ראיתי דברים דומים בחתימות של אנשים פה בפורומים בסגנון של: משתחרר או מתגייס עוד X זמן וכדומה) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
http://stackoverflow.com/questions/3701646/how-to-add-to-the-pythonpath-in-windows-7 כאשר אני מנסה לכתוב את הנתיב של פייתון ב-SYSTEM VAR עם ערך של הנתיב תיקייה (שנמצא ב-APPS DATA) זה לא רץ דרך הCMD. יש לי גירסת python-3.5.2 וגם python-3.4.1.amd64 מותקנות (חלונות 10) מישהו יכול לסייע? קישור כלשהו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אתר ואני רוצה לשלוח נתונים משדה של טקסט לתוך משתנה , זאת אומרת יצרתי משתנה והכנסתי אליו את הערך "5" אני מעוניין שדרך השדה אני יוכל לעדכן את המשתנה הזה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. אני מנסה ליצור ולשלוח קבצי XML דרך הרשת, השליחה וכל הנלווה לה מתבצעים בסדר. אבל התכנית זורקת אותי כשאני מנסה לפענח את הקובץ באקספשן הזה :There is an error in XML document (1, 1). קטע הקוד של המחלקה המטפלת בקבצי XML: using System; using System.Collections.Generic; using System.Text; using System.Xml.Serialization; using System.IO; using System.Xml; using Data; namespace XMLHandler { public static class XMLHandler { public static string Serialize(string path, Data.Data d) { if (!Directory.Exists(path)) Directory.CreateDirectory(path); path = path + @"\Save.xml"; XmlDocument xmlDoc = new XmlDocument(); FileStream str…
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
אני מעוניין ליצור מערך של אובייקטים מסוג תמונה. גררתי איזושהי תמונה לתוך מסמך הaspx ובקובץ התיכנותי אני לא מבין מה השם של התמונה ז"ת מה השם שלו?. לדוגמא: Image[] arr=new Image{איך אני קורא לתמונה?,מה השם שלה} תודה עומר.
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
-
שלום יש לי הודעת שגיעה שאני לא יודע אם היא מתאימה לפורום הזה אך אנסה בכל זאת ואשמח לדעת לאיזה פורום זה מתאים ואשים אותו שם אם זה לא שייך לפה. אז ככה , אני צלם של מועדונים ובסוף עבודה אני אמור להעלות לאתר את התמונות שצילמתי. יש לי USER וסיסמה ולינק לשרת FTP שלשם אני אמור להעתיק את התמונות. עם ה USER והסיסמה אני נכנס לאתר ששם אני מעדכן את פרטי הגלריה (תאריך, שם הצלם, שם המועדון, וכדומה) ובשלב מסויים אני אמור ללחוץ על קישור שנקרא ADD DIRECTORY הוא אמור להעלות את התמונות ששמתי מראש בלינק ה FTP , זה אמור להודיע נגיד "יש 120 תמונות בספרייה האם להעלות?". הבעייה התחילה לפני כחודש ,בשנייה שאני לוחץ על ADD DIRECTORY קופצת לי הודעת שגיאה (צילום מסך מצורף) ואין לי שום אפשרות להעלו…
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
יש לי תרגיל לחשב איבר הגדול ביותר באלכסון ראשי ומשני של מטריצה בגודל 6*6 כאשר את 20 האברים מזינים בצורה רנדומלית . להלן הקוד #include <stdio.h> void main() { int i ,j = 0; randomize ( ); int matrix[6][6] matrix[i][j] = random (20); /* choose 20 random number */ for (i = 0; i < 6; i++) { for (j = 0; j < 6; j++) { if (matrix[i][j] != matrix [j][i]) ;
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שמעתי מי מ מלאה אנשים שעם בונים אתר אז אפשר לפרס שם ולקבל על זה כסף. אז ככה יש לי שתי שאלות: 1. כתוב שהם מביאים לך איזה קוד HTML שאתה צריך להוסיף ? איך מה מי ולמה ועם אני בונה עם FROnt page העם זה אפשרי להוסיף פירסומות? 2. איך אני מוסיף פורום . 3.העם יש אתרים שנותנים לך כלים לבניית האתר כמו ליראון הארט וכאלה כי ראיתי הרבה אתרים שהממשק שלהם הוא דומה מאד
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, יש בידי Dreamweaver ו-Visual Web Developer ו-SharePoint Designer. בעזרת כל תוכנה אפשר ליצור Master Pages לאתר. אז ככה, האתר שלי נראה בצורה כזאת. יש שוליים משני הצדדים, כלומר הוא ממורכז רק באמצע. למעלה יש תפריט כפתורים בפלאש שנוגע בקצה וצמוד לו מתחתיו תמונה שהיא בעצם IFRAME לתוכה אני פותח עמודים מהתפריט. מה שלא טוב שהאייפריים הזה לא צמוד לתחתית הדף בכל רזולוציה וזה לא טוב, אני צריך שהלמעלה והלמטה יהיו צמודים לקצוות לא משנה באיזו רזולוציה אני. בכל מקרה, הבנתי שעבודה עם פריימים לא טובה לי ואני צריך לעשות מאסטר פייג'ס. זה האתר סה"כ www.acalipt.co.il/joni/new.html מקווה שאתם מבינים מה אני רוצה... אז ככה, אשמח לקבל הדרכה איך עושים מאסטר פייג' לדבר כזה, ודבר שני איך לגרו…
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
ניסיתי ב- dev c++ וב- visual studio של מיקרוסופט. אפילו כשאני מנסה להעתיק תוכנית מהספר ( חוברת שקיבלתי מהצבא , תוכנית hello world ) או להעתיק מאתר אינטרנט ללימוד C++ , התוכנית לא מתקמפלת ואני מקבל שגיאות :\ . מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מדריך כיצד להשים תמונה וכיצד לעשות כתב עבה ושיהיה רושם בצד ימין בבקשה בעברית
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מה הכיוון המומלץ לפיתוח אפליקציה / DLL ב-C++ עם ממשק משתמש (רצוי MFC) שניתן לקרוא לה מאפליקציה אחרת ? (קריאה עם פרמטרים, וכמובן החזרת "תשובה" בסיום הריצה או תוך כדי) לא עסקתי בזה שנים רבות, בזמנו היה COM/ATL, ACTIVEX, אני לא בטוח מה הכיון הנכון. הסביבה היא כמובן חלונאית.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-