תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הקוד הנל <html> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8"> <script language="javascript" src="jscript.js"></script> <title></title> </head> <body> <?php include 'sqlfunc.php'; include 'UserClass.php'; $platform=get_platform(); session_start(); $user=$_SESSION['user']; $test="dfgfdg"; $last_bug=get_last_bug_number(); ?> </body> <div id=newbug><table border=0 cellspacing=20 valign=center> <caption align=center> New Bug Form</caption> <form action=welcome.php…
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום לפי מה שהבנתי הקונטרולר מקבל בקשה ולפיה בוחר VIEW מפה האינטרקציה היא בין הVIEW לMODEL (עד פה נכון?) שאלתי היא איך הMODEL מעביר את המשתנים לVIEW (באיזה פורמט) ? תודה
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני די מתחיל בזה ואני לומד לבד עם הספר שלומדים בבית הספר אז אני צריך שתעזרו לי לפתור את שתי האלגוריתמים הבאים: 1. א. נתונים 6 כדורים הנראים זהים. 5 מהם בעלי משקל זהה ואחד מהם כבד יותר. כמו כן נותנים מאזני שקילה. הצע אלגוריתם לאיתור הכדור הכבד. ב. בכמה שקילות השתמשת? 2. בית הספר החליט לחלק מילגות לימודים לתלמידים העונים על התנאים הבאים: 1. ממוצע ציונים ציוניהם מעל 90 1. מספר האחים לא פחות מ-5. צריך לכתוב לזה אלגוריתם שמראה אילו תלמידים יקבלו מילגה ואילו לא.
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
ברצוני לכתוב MACRO שיפעל בעת הפעלת WORD (פתיחת מסמך חדש וישן). אני מבינה שאני צריכה לכתוב את הMACRO בקובץ NORMAL.DOT מהי הפונקציה שתפעל בעת פתיחת מסמך WORD (ממנה אוכל לקרוא לפונקציות נוספות?) איך ניתן לשמור נתונים כדי לבדוק אם פונקציה זו נקראה כבר בעבר או שזו לה פעם ראשונה??
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
public static void f(int n) { for (int i=n; i>0; i--) { int j = n; while (j>0) j = j/4; } } זה נראה כאילו ה-while זו לולאה אינסופית את המספר הוא חיובי
-
- 7 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אהלן, כול השנים שאני מתכנת הייתה לי בעיה יסודית,כול פעם שהעתקתי משהו מאתר אינטרנט והיו לו משפטים בעברית משולבים באנגלית כול סדר המשפט מתחרבש,יש לזה פתרון יש מושיע?
-
- 9 תגובות
- 880 צפיות
-
-
do { rest*=10; cout<<rest<<endl; i=rest; cout<<i<<endl; } while(rest!=rest); זה הקוד (לפחות חלק ממנו) rest מוגדר כdouble i מוגדר כint יש לי מחיר - משתנה double בשם price עשיתי ככה: int i = price; double rest = price-i; ככה שמה שנשאר לי בrest זה המחיר פחות החלק השלם שלו - המספר שאחרי הנקודה עכשיו כמו ששמתם לב בקוד הזה אני מכפיל את זה ב10 כל הזמן ומשווה את זה לi, כדי שבסופו של דבר יהיה לי בi את המספר שאחרי הנקודה בprice עשיתי רק מספר אחד אחרי הנקודה, אני יודע שהתנאי עצירה אדיוטי, אבל עשיתי את זה בגלל שזה נכנס ללולאה אינסופית - במקור זה אמור להיות i!=rest בכל מקרה ההדפסה מראה לי שrest = 8 אחרי ההכפלה ב10 אחרי זה מכניסים לi את הערך של rest ומ…
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
אהלן. יש את הקוד (VB.net VS2010) שמאפשר לי לזרוק קובץ בחלון של תוכנה ולקבל את הכתובת שלו. אני צריך את אותו הדבר לעשות עם תמונה מאתר כלשהו, לקבל את הURL שלה. הנה הקוד: Private Sub ListBox1_DragEnter(ByVal sender As Object, _ ByVal e As System.Windows.Forms.DragEventArgs) _ Handles ListBox1.DragEnter If (e.Data.GetDataPresent(DataFormats.FileDrop)) Then e.Effect = DragDropEffects.All Else e.Effect = DragDropEffects.None End If End Sub Private Sub ListBox1_DragDrop(ByVal sender As Object, _ ByVal e As System.Windows.Forms.DragEventArgs) _ Handles ListBox1.DragDrop Dim…
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אני צריך לבנות אפליקציה של סנייק והכול כנראה פחות או יותר בסדר אבל הוא מסמל לי שגיאות שהשורש שלהן הוא כנראה הפונקציה הזאת: { if (this.getNextBall().equals(null)) return this; else return this.getNextBall().getLastBall(); } public Ball getLastBall() מה הבעיה בדיוק בפונקציה?או שאולי אין בעיה?
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אוקי.. קודם כל תודה רבה באמת עזרתם לי בשאלה הקודמת התשובה הייתה שימוש ב (shell) ועכשיו יש לי בעיה אחרת... אני רוצה להעתיק את התוכן שנימצא בקובץ cmd.exe לקובץ טקסט.... ניסתי כל מיני דרכים אך כלום לא עובד... הוא כותב לי שהפונקיציה לא יכולה לרוץ בסביבת דוס.. וזורק לי ג'יבריש (סתם מחרוזות זבל)
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אני משתגע כבר. אני מנסה לקרוא את העמוד שמקבלים אחרי הפעולות הבאות: כניסה לקישור: 1. http://www.tase.co.il/TASE/General/Company/companyHistoryData.htm?companyID=000232&subDataType=0&shareID=00232017 2. בחירת קריטריונים בטופס, הכי חשוב זה התאריכים, כל השאר פחות. 3. לחיצה על הצג נתונים. אלו הנתונים שאני רוצה לקרוא. הייתי שמח אם היה אפשר לקרוא את הקובץ שנמצא תחת "ייצוא נתונים מהטבלה" --> TVS. זה יותר מסודר פשוט. שתי האופציות בסדר (או העמוד עצמו או הקובץ הנ"ל) אשמח לעזרה, תודה
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
יש לי mysql בשרת מסוים. איך אני גורם לקוד הבא להתחבר אליו? Driver={MySQL ODBC 5.1 Driver};Server=localhost;Database=myDataBase; User=myUsername;Password=myPassword;Option=3; אני לא מבין מה אני צריך לרשום בserver, את הIP של השרת? את הדומיין? את הכתובת המלאה לתיקיה שבה מותקן הmysql? וזה משנה מה אני רושם בdriver?
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
עברתי קורס VB לפני שנתיים בחופש הגדול והוא היה מיעוד לבני נוער...כמו כן היו שם קורסים נוספים...וגם הם לבני נוער..
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת, האם חייב פסיקה בשביל להשתמש בטיימר T1, T0 כדי ליצור אות PWM למנועים? אם כן, האם אפשר לקבל את קטע התוכנית העושה זאת בבקשב?... ואם לא, איך אני עושה זאת עם פסיקה? וגם כאן אם אפשר קטע תוכנית בבקשה... שאלה אחרונה בשפת C בקומפיילר של BORLAND מהי הפקודה שאיתה מנקים מסך במצב הגרפי ?? תודה , נתי[br]פורסם בתאריך: 30.01.2008 בשעה 18:22:08 בנושא ה-PWM אני מתכוון לאסמבלר...שוב תודה, נתי
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אממ קיבלתי תרגיל שבו יש לי מחסנית עם מספרים שלמים והמטרה שלי היא להחזיר את המחסנית עם אותם מספרים רק ללא כפילויות כלומר אם יש לי מחסנית שבתוכה הערכים 10-10-20-5-5 אני אקבל מחסנית עם הערכים 10-5-20 ....מישהו מוכן להסביר לי איך לבצע את זה ? כי אין לי אפילו קצת חוט ד"א אסור להשתמש במערך עזר אלא רק במחסנית עזר...
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום לכולם, אם תוכלו לעזור לי ולרשום קוצץ המבצע KILL PROCESS (לאחד שידוע מראש) למחשב אחר בדומיין (באותו מקום שאני צריך את זה יש דומיין) הדבר יכול להיקבע על ידי שמות מחשב הדבר יכול להיות או בC++ או בקובץ BAT. תודה מראש טומי
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
פתחתי form1 בו יש כפתור "sell" תווית labl_total_money בו מופיע סכום כסף שעולה כל פעם שלוחצים על הכפתור את הסכום הגדרתי כint totalmoney ;lbl_total_money.text=("$"+totalmoney) וכפתור שמעביר לform2 ובנוסף עוד כמה כפתורים ותיבות טקסט שלא רלוונטיים לשאלה. אני רוצה שהפרמטר totalmoney יהיה משותף לשני הטפסים כך שה;lbl_total_money.text=("$"+totalmoney) של form1 יהיה ששווה ל;lbl_total_money.text=("$"+totalmoney) של form2 (אמרו לי sql ואמרו לי אובייקט גלובלי, ניסיתי את שניהם לא עבד)
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
צריך המלצה לספר הכיטוב בעברית שתציעו visual c++ מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אני מעוניין להוסיף קובץ שברגע שאני פותח את האתר הקובץ יתנגן ברקע יש לי אפשרות לעלות את כל סוגי הקבצים הבנתי שיש איזו דרך עם asx או asf אפשר עזרה?
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יכול לכוון אותי איך להשתמש ב- ScalaTest? בניתי ממיר מטבעות בסקאלה ועכשיו רק נותר לי להוסיף בדיקות לחלק מהפונקציות. האם יש צורך להגדיר קלאס חדש? האם מספיק שאותה פונקציה נבדקת תירש מ-FunSuite או FlatSpec ? אני לא מצליח להבין את הקונספט הזה. תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לי בגרות בע"פ נבחן מול בוחן ביום ראשון ועליי להציג לו את הפרוייקט שלי ב-ASP.NET שלקראת סיום,יש לי SERVICE ושלושה CLIENTS,השאלה שלי אילו שאלות הוא עלול לשאול ומה בדיוק עליי להסביר לו. אשמח לפירוט מורכב,תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
^כותרת תמיד התעניינתי ,באיזה שפה צריך להשתמש כדי ליצור כאלה ממשקים כמו SENSE UI של HTC וכדומה קראתי באיזה מקום שהSENSE כתוב בשפת LUA ,זה אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת קצת על לימוד עצמאי של שפות תכנות , אני לומד בבית ספר java - ואני עושה 5 יחידות במחשבים . שנה שעברה למדנו pascal והשינוי לא היה משמעותי כל כך , רק להכיר את הפקודות החדשות והצהרות משתנים. רציתי לדעת אם אני יוכל ללמוד c++ או אסמבלר באופן עצמאי , על ידי מדריכים באינטרנט וכאלה (בעברית) ? השינוי בשפות הוא גדול ?! כי שמעתי ש סי שרפ מאוד דומה לג'אווה ... תודה
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש IDE נחמד לג'אווה, משהו נוח, ורצוי מאוד חינמי. מה שכן ראיתי נחמד בMS visual studio אם אתה מתקין את ה J# שם, אז יש תכונה שמצאה חן בעיני, והיא השלמת שמות הפונקציות( סתם לדוגמא, אם אני רושם System. אז הוא מראה את כל הדברים שיש בה, לפי א-ב. הייתי שמח אם לIDE שתמליצו תהיה תכונה דומה. תודה
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
כתבתי אפליקצית web בשפת ++c המציגה את השעה. קראתי לתכנית בשם t5.cgi והצבתי אותה במחיצה: c:\inetpub\wwwroot\cgi-bin. המחשב שלי הוא win xp. קראתי לתכנית באמצעות ie בכתובת הבאה: http://localhost/cgi-bin/t5.cgi וקיבלתי בדפדפן את הכיתוב הבא: אח"כ העברתי את אותו הקובץ לשרת מארח (win 2003) האמור לתמוך בקבצי cgi וקראתי לקובץ באמצעות הדפדפן וקיבלתי: נכנסתי לשרת האיכסון ולחצתי במקש ימני על שם הקובץ וב properties סימנתי וי ל execute אך התוספת לא התקבלה. מישהו יכול להסביר לי מדוע לא עולה בידי להריץ את קובץ ה cgi ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-