עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by robicon,

רציתי לדעת מה השיטות שלכם כאשר אתם מקבלים קוד ונשאלים מה הוא עושה. או יותר נכון כיצד אתם מריצים את הקוד על דף ? ךדוגמא קוד public class IntVector { private int []_arr; /** * Constructor for objects of class IntVector */ public IntVector(int size) { _arr= new int[size]; } public int what () { int m =_arr[0]; for (int i=0; i<_arr.length; i++) for (int j=i; j<_arr.length; j++) { int s=_arr[i]; for (int k=i+1; k<=j; k++) s += _arr[k]; if (s > m) m=s; } return m; }

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  2. אהלן חברה, אני צריך עזרה בכתיבת סקריפט קטן שסוגר ופותח את service ה- explorer בתודה מראש...

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  3. מנהלים מצטער על ההפרה של חוקי הפורום אבל מחר אני צריך להגיש את האתר ויש לי בעיה הבעיה היא כזאת כשאני נותן סשן למשתמש ואז המשתמש עובר דרך הפריים סט לדף אחר הסשן נמחק ! מה עושים ? cookies ? או שיש פיתרון אחר ? ? ? בבקשה זה דחוף ולא סובל דיחוי

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  4. Started by eegg,

אני רוצה להתחיל ללמוד javascript ואני צריך המלצות לספרים או אתרים רצוי באנגלית תודה

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  5. Started by yooda,

איך עושים ב-java שהמחשב ימתין זמן מוגדר(ע"י המתכנת) וימשיך בעבודתו? :-(

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  6. Started by Jek,

שלום. יש לי מספר מסויים של תיבות טקסט, ואני צריך להחזיר את סמן העכבר (המוקד, המהבהב) לתיבת טקסט מסויימת בזמן לחיצה על מקש CMD. למישהו יש הצעות כיצד לעשות זאת ? תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  7. Started by matteo,

צריך המלצה לספר הכיטוב בעברית שתציעו visual c++ מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  8. שלום רשמתי סקריפט ששולח מיילים בPHP ע"י האובייקט MAIL הוא עובד על שלושה שרתים חוץ משרת אחד בחברת INTERSPACE. בשיחה איתם הם אמרו לי שהשרת שלהם מחייב AUTHENTICATION , בכל הבדיקות שלי ראיתי כי האובייקט MAIL לא עובד עם AUTHENTICATION ורציתי לדעת ולבקש האם זה הגיוני מה שהם אמרו לי ובמידה וכן אשמח לקבל הפנייה לסקריפט שעושה את זה בבקשה תודה רבה דורון דורון

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  9. רציתי לדעת איזה שינויים נעשו ב-JAVA בשנים האחרונות. אם אני רוצה ללמוד מספר מסויים או לחילופין אתר לא מעודכן, מה צריכה להיות שנת ההוצאה שלו כדי שיכיל את התכנים החדשים של השפה? אני מדבר פה על שינויים מהותיים ולא ברמה מתקדמת מאוד.

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  10. Started by kutomer,

לא ידעתי כ"כ איפה לשים את זה אם זה מתאים יותר לפורום אחר תעבירו.. 1. איך אני יכול להרשם לevent שיקפוץ כל פעם שאני מסמן (בדגש על מסמן, לא פותח) Icon במחשב שלי, לדוגמא: אני רוצה שיקפוץ לי event כל פעם שהמשתמש לוחץ על הicon של סל מיחזור או משהו כזה. משהו בסגנון של systemFileWatcher. 2. והיותר מעניין, קצת קשה לי להסביר את השאלה אז אני יציג אותה בעזרת דוגמה: אני משתמש ב-(EF4.0 (entity framework בפרויקט שלי, נוצר לי class בשם user (שמן הסתם מייצג משתמש במערכת ע"י הdb). עכשיו אני בונה Common בפרויקט ואני עושה שם interface בשם IUsers, ואחת הפונקציות שם צריכה להחזיר רשימה של האויבקט user שנמצא בdal, מה שבעצם מכריח אותי ליצור איזשהי תלות בין הcommon לdal, הפתרון היחידי שחשבתי …

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  11. Started by 8us.co.il,

איך אני עושה שינוי HTML בהרבה דפי HTML בו זמנית? נגיד להוסיף איזה פרסום בכל דפי הHTML שלי בלי לערוך דף דף?

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  12. Started by Sarlula,

אהלן, בשבועיים האחרונים למדתי SQL - פקודות, סינטקס וכל השאר. בעיקרון, לאחד כמה תרגולים שמצאתי באינטרנט, אני חושב שיש לי מספיק ידע בשביל להתחיל לכתוב תוכנה (ב-C++ כמובן) לניהול מסד נתונים. נגיד ואני בונה מסד נתונים פשוט, לדוגמא מודל ספריה. ואני רוצה לנהל אותה בפשטות ע"י Console בC++. מהן הפקודות להקמת צינור תקשורת בין התוכנה לקובץ? וכמובן מהן הפקודות שבהן אני מציב שאילתות? (מישהו שאני מכיר דיבר על ADODB - הגיוני?)

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  13. Started by elnat4,

בוקר טוב. אני צריכה לרשום קוד שעושה כזה דבר: מקבל קובץ תמונה, ומחזיר אותו אחרי שהוא צבע בשחור (כלומר 0) כל פיקסל בתמונה שמספיק כהה וקרוב לשחור. (הצורך שלי בקוד הזה נובע מזה שיש לי קוד סריקה כלשהי לתמונה. הסריקה מזהה קווים בצבע שחור שנמצאים בתמונה אך ורק כשהם 0 (כלומר, ממש שחורים). אם למשל, יש קו בתמונה שהוא בצבע שחור חלש יותר, או חום כהה, למשל 20, הוא לא יזהה את הקו הזה.) הקוד הזה לא מסובך בכלל, והצלחתי לעשות אותו ב MATLAB (אבל C# אינני מכירה, לכן אני צריכה עזרה בידע שלכם). מה שעשיתי ב MATLAB הוא כך - התייחסתי אל התמונה, כמטריצה של פיקסלים. ובחרתי את המספר 30, להיות הגבול שממנו ומטה הפיקסל יצבע לשחור (ל - 0). כעת, עברתי בלולאה כפולה פיקסל אחר פיקסל, ושאלתי - אם הפיקסל מתח…

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  14. Started by eliil1,

הם קשורים בכלל אחד לשני? ומה הם , זה כמו HTML או...? אודה מאוד לעזרה

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  15. שלום כולם, אני מחפש דרך לבדוק האם אובייקט הוא מעל (ויזואלית - ממש מעל) אובייקט אחר. אני רוצה לבנות תוכנה עם PictureBox שזז, ולבדוק כל בזמן מסויים האם הוא מעל תמונה אחרת... ניסיתי כבר לחשב את כל הפינות ולבנות האם כל פינה של התמונה בתוך התמונה השנייה, אבל אחרי כמה כאלה זה ממש העמיס את המעבד אז אני צריך דרך אחרת... תודה על ההצעות!

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  16. Started by Electric Boom,

אהלן רציתי לדעת איך לקחת באופן ראשוני את הפלט הראשי(desktop,לצורך העניין) כ-back buffer ולהשתמש בpage flip ממנו אל - לא חשוב כרגע, עוד דרך באפר או שתיים(בדרך יהיה redirect לעיבודים ודחיסה, לאחר מכן עיבודים נוספים) יענטו לקחת את "המסך" ולהציג ב-surface אחר, ב-30 פריים לשנייה נגיד (אני משתמש בספרייה של chilkat ) kinda like redirecting stdout to a file, if you will...

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  17. אוקיי אז ככה אני מתכוון לבנות תוכנה מסויימת שלא חשוב כרגע מהי ב c++ בכל אופן, המטרה היא כזאת ואני אתן דוגמא: אני רוצה לשלוף מידע מדף אינטרנט אבל רק חלקים, כלומר לעשות באיזה שהיא צורה סלקציה לדוגמא, התוכנה תקלוט string של מילה באנגלית, תריץ חיפוש באתר של בבילון ותקח את הפירוש שבבילון הביא הבעיה שאין לי כיוון לנסות לעשות זאת עם ביטוים רגיולרים תיהיה קצת בעיה, כלומר בעיה בעיה מומלץ שזה יהיה ב c++ בקשר לשימוש בסוקטים וכו'.. אין לי בעיה איתם ולאא שלא יהיה עם mfc אני משתמש בסיפריות אחרות

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  18. Started by miki_michal,

שלום, בהנתן Script A ו Script B אני מעוניין מתוך Script A לקרוא ל Script B עם פרמטרים, כיצד אני מבצע את זה? מכו כן ראוי לציין שכל אחד מהם הוא standalone. תודה

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  19. Started by GOVNER_T.S.Y,

אני בקורס תיכנות 1 וזו עבודה ראשונה שאני צריך להגיש אני כתבתי אותה ולא הרור לי למה היא לא עובדת :\ אשמח לקבל עזרה בעניין והרי הקוד: #include <stdio.h> void main(){ int k,i,ans,num,j,flag; num= 0; j= 0; printf("dear mofo please enter a number greater than 1\n"); scanf("%d" ,&num); flag = 0; for (i=1; i<num ; i++){ ans= 0; i=j; while (num >ans) { ans= ans + j; j= j+1; } if (ans ==num){ flag = 1; for (k = i; k == j-1; k++){ printf ("%d+" ,k );} } } if(flag == 0 ){ printf("cannot find devidors of this fucker\n"); } } govner נ.ב. הנה החלינק לעבודה התוכנית לעיל היא השאלה הראשונה http://bgu.uniclass.co.il/ee08/upl…

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  20. Started by jackok111,

שלום, כנתי תוכנית בשפת visual c# שיוצרת מעין חידון בסגנון "פיצוחים" (התוכנית של פעם עם שוש עטרי). עכשיו אני רוצה שכל תשובה נכונה יושמע צליל א, וכל טעות יושמע צליל ב'. אשמח לעזרה איך לעשות את זה.

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  21. Started by donkey kong,

<% Set c = Server.CreateObject("ADODB.Connection") set r = Server.CreateObject("ADODB.Recordset") c.Provider="Microsoft.Jet.OLEDB.4.0" c.Open Server.MapPath("proj.mdb") r.activeconnection=c for each item in request.form() if request.form(item)="on" then c.execute "delete from news where ID="&item end if next r.close set r=nothing c.close set c=nothing %> הקוד מוחק את השורות המסומנות בטופס אבל הוא מציג לי את הבעיה הבאה: ADODB.Recordset (0x800A0E78) ‏‏הפעולה אינה מותרת כאשר האובייקט סגור מה הבעיה פה?

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  22. Started by ~שירה,

יש לי DATASET עם נתונים, שאני שומרת ברשימה. אני רוצה לשמור את הנתונים בקובץ אקסל. הקוד שכתבתי: System.Web.UI.WebControls.DataGrid grid = new System.Web.UI.WebControls.DataGrid(); grid.HeaderStyle.Font.Bold = true; grid.DataSource = lstStatistic; grid.DataBind(); // render the DataGrid control to a file using (StreamWriter sw = new StreamWriter("c:\\test.xls")) { using (HtmlTextWriter hw = new HtmlTextWriter(sw)) { grid.RenderControl(hw); } } הבעיה היא - שבקובת אקסל נשמרת לי רק העמודה הראשונה מהDATASET. מדוע?

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  23. Started by kentaro,

אני מעוניין לקנות לחבר ספר לימוד שפת C,רציתי לדעת אם יש לכם המלצות לספר טוב למתחילים וגם ולמתקדמים. תודה.

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  24. Started by kisin,

אני בונה מערכת לשליחת ניוזלטר לאתר עם הרבה משתמשים ואני צריך לבנות אותה בצורה יעילה מבחינת שרת הדואר. אם אני אשלח את הניוזלטר לכל משתמש רשום אז ניוזלטר אחד ישלח אלפי פעמים (במידה ויש אלפי משתמשים). איך ניתן לייעל את התעבורה הזאת? למישהו יש רעיון? אם זה משנה, אני בונה את המערכת בPHP.

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  25. אני מעוניין בפעולה פשוטה למדי (על פניו) - קריאת ערך date taken עבור תמונות שיש לי שצולמו במהלך טיול. שוטטתי וחיפשתי (אינני מכיר פייתון לעומק) ומצאתי את הפונקציה os.stat(filename), וכמעט ושמחתי כעת כשמשימתי כמעט הושלמה. לצערי, יש שם date modified, date created אך לא את תאריך לקיחת התמונה. יש שם עוד כמה שדות אך אינני ממש מבין אותם, אם כי אינם נראים רלוונטיים. אשמח לעזרתכם בנידון.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.