תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
יצא לי לכתוב כבר קודים בג'אווה ועכשיו שאני מסתכל על כמה דוגמאות קוד מספר אני רואה שיש לי בתחילת כל תוכנית את השורת קוד הבאה : static Scanner reader=new Scanner(System.in); אני לא כולכך מבין למה צריך את השורה הזאת למה היא בדיוק עוזרת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
-
אני פוול זמן לא נגעתי בתיכנות ושחכתי כמה מהפקודות אז אני צריך פקודה בPHP שמה שהי תעשה אני אכניס לה מחרוזת ומספר והיא תחתוך את המחרוזת מהמספר וקדימה למשל $str = 123\456 אני אכניס לו 3 ומה שישאר זה 456 או משהו דומה ועוד פקודה יותר קשה היא תגיד לי מתי נכנס משהו לבסיס נתונים (כאילו מתעדקן או שהכניסו משהו)
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
קיבלנו תרגיל לגרום לכך שהמערך ישנה את סדרו בצורה הבאה: המספר האחרון עובר להיות הראשון ושאר המספרים כל אחד עובר מקום אחד קדימה (מן הסתם)... מה שיצא לי זה כל המספרים פשוט מוצגים לי בסדר הפוך..עזרה מישהו? מצרפת תמונה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
האם התו "n\" הוא אמור להוריד שורה כאשר אני משתמש ב-echo ב-PHP? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
יש לי פונקציה שמצבעת שאילתת SQL יש שאילתות מסויימות שצריכות להעביר להם פרמטרים מסויימים. מספר הפרמטרים לא קבוע כל פעם משתנה. מהי הדרך הכי טובה להעביר את הפרמטרים לתוך הפונקציה..? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי פה בערך 60 מחשבים ב Workgroup ואני רוצה לשנות להם את השעה. איך אני עושה את זה בעזרת Batch File?
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
היי,קיבלנו היום תרגיל בjava לשיעורי בית.את התרגיל צריך לפתור עד לרמה של מחרוזות(לא כולל,אלה אם זה ממש מקל את העבודה). שברתי תראש בשאלה הגעתי למסקנה שהמסגרת הכללית תמיד תהיה 6*n+1 ומשם הלכתי לאיבוד אשמח לכל עזרה (גם אם זה סתם לתת כיוון) זאת השאלה: כתבו תוכנית אשר קולטת מהמשתמש מספר טבעי n>0 ומדפיסה למסך n מסגרות של כוכביות ,אחת בתוך השנייה, ובמרכז המסגרת הפנימית ביותר תודפס האות X שתורכב מ 4*n+1 כוכביות. דוגמא בתמונה המצורפת. תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. In what way the Java Script code of the JSP page enters the sevlet?Meanin how doe's it transfer to the Res object? 2. HTML question - what is the meaning of submiting only one form and not the entire page? 3. Do I have to define a JSP page name in my HTML submit command? 4. If I submit via Post command (sending params via body of message) the header remains empty? 5. Is a JSP page can be loaded without a servlet? 6. If the answer to 5 is no, how do I know which JSP page belongs to which servlet? 7. Is the HTML in a JSP page is also loaded to a servlet? and if yes, how? 8. Saying I have a JSP page loaded to my servlet, and in a doGet method I enter a HTML code to the re…
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
ברירת המחדל של ה checkbox היא משמאל לימין: choose * מה עושים כדי לשנות את זה שיהיה מימין לשמאל: * בחר ??????????????????????????????
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הי. אני מריץ קוד פשוט ביותר (פחות מ-100 שורות, בלי אלמנטים מיוחדים), בשפה C במערכת UBUNTU 14.04. הקוד בקובץ המצורף. מצורף כאן הלוג של הטרמינל של אובונטו בהפעלת הקוד: $ make clean all run rm -f debug *.o gcc -c main.c -Iinclude/ gcc -c global.c -Iinclude/ gcc -c specific.c -Iinclude/ gcc -o debug main.o global.o specific.o ./debug before init glb ptr = 0x1045010 glb default x = 0 modify in main make: *** [run] Segmentation fault (core dumped) אשמח אם מישהו יוכל לעזור. תודה מראש! economyd.zip
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי. אני מפתח אפליקציה ב-Java שמקבלת מספר כלשהו וממירה אותו ל-4. עד עכשיו השתמשתי באנגלית, אבל אני מעוניין להפעיל את אותו האלגוריתם גם על מילים בעברית. אני צריך אלגוריתם שממיר מספרים למילים בעברית. לדוגמא: 15,615 = חמישה-עשר אלף, שש מאות וחמישה-עשר תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב, אני סיימתי ללמוד ג'אווה לאחרונה (מתוך ספרים), ואני שולט לדעתי טוב בשפה, אני מחפש אתר כל שהוא שיש לו מאגר שאלות+תשובות, שאותם אני יוכל לתרגל. עדיפות לעברית כמובן, אבל גם באנגלית זה מעולה. תודה, וחג שמח.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש אפשרות לחלק מספר ללא שארית כמו שיש ברוב שאר השפות למשל בc / תודה רבה למי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
כמו שאתם רואים בדף הבא[http://www.cs.rpi.edu/courses/sysprog/sockets/sock.html/u] יש את קטעי הקוד ב C לשני הפעולות אבל במימוש שאני מקמפל את זה בMicrosoft Visual C++ 6.0 חסרים לי מלא קבצי H אז אני מחפש בגוגל ומוצא אותם וממש אותם אבל פעולה זו לא נגמרת אף פעם כי יש מלא קבצים של H FILE מישהו יודע איך אני יכול לממש את הקוד שהוא יתקמפל לי בלי להוסיף כל פעם קבצי H יש איזה ספריה מוכנה לקוד זה עם כל הקבצים של ה H כי לי אין ב Microsoft Visual C++ 6.0.
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
http://www.csit.org.il/YOD_GML_DLD/Final_tests/S3/770072B.htm איך פותרים את התרגיל האחרון? מס 10. אני לא מצליח אותו..
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה להשלים את הפקודה הבאה הבעיה היא שאין לי מושג איך לשמור את ההפרש בין הימים בתוך DaysOut. חשבתי על ליצור טבלה זמנית שתכיל את שני התאריכים פלוס שדה ריק ואז בשאילתה נוספת להכניס לשדה הריק את ההפרש ובשאילתה שלישית להריץ SELECT עם התנאי של ההפרש אבל אני לא מצליח לגרום לעסק לעבוד. (מה גם שאני אמור לעשות את זה בשאילתה אחת בלבד :-X) הנה הקוד שיש לי כרגע SELECT FirstName, LastName FROM CUSTOMER, RENTAL WHERE DateDiff('d', DateRented, DateReturned) > 2 and CUSTOMER.MemNum = RENTAL.MemNum; אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מישהו שמבין בתחום ויכול לבנות לי אתר. האתר אמור להיות בעצם משהו "תדמיתי" +וידאו. האמת שאחי עשה לי את זה בעבר אבל כרגע אין לו ממש זמן... כלומר- דפים קבועים, מלל קבוע. עמוד וידאו- שבו יוצגו עבודות עריכת וידאו שלי, או סטרימינג או בצורת פלאש וידאו (את זה אני כבר עושה). בלי פלאש, רק באנר קבוע למעלה. הכפתורים יהיו "ראשיים" למעלה. - לא משנה אם זה HTML או PHP, אני לא משנה תוכן כל יום. - יכול להיות מפלטפורמה מוכנה ,לא משנה לי, אפילו יש לי 2 טובות. - ידע בכתיבה נכונה- לשם קידום וחיפוש. אל תמציאו מחירים כאילו אתם חברות ענק, כי אם הייתי רוצה לשלם הייתי פונה אליהם. מוכן לתת כסף/בארטר בכל הקשור לצילום ועיכת וידאו (כמובן ברמה המקצועית) הצעות ושאלות כאן, או בה"פ בבקשה נא לכ…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לכתוב קטע קוד קצר ב-Flash אשר אמור לפנות לקובץ PHP על גביי השרת ודרכו לבצע עדכון של מסד נתונים (MySQL). השאלה שלי עוסקת רק באופן כתיבת הקוד ב-Flash ולכן אני לא מצרף את הקוד של קובץ ה-PHP. לפי מה שלמדתי, הדבר אמור להתבצע בצורה כזאת : var LV:LoadVars = new LoadVars(); LV.send("[url]http://localhost/file.php?name=abcd"[/url]); הבעיה היא, ששורות הקוד האלה לא מעדכנות את מסד הנתונים, בעוד שהקוד הבא כן מבצע את העדכון כנדרש : var LV:LoadVars = new LoadVars(); LV.name = "abcd"; LV.send("[url]http://localhost/file.php"[/url], "_blank", "GET"); אני מבצע שימוש ב-Flash 8 Professional, ושם כפי שציינתי עובדת רק הדרך השניה, בעוד שב-Flash2004MX הדרך הראשונה…
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שלום, אני כותב את בhtml, ואני רוצה ליצור כפתור ליד תיבת טקסט שכאשר לוחצים עליו הוא פותח קישור שמורכב מקישור בסיס ומה שהמשתמש כתב בתיבה. לדוגמה- אם המשתמש כותב בתיבה "green" הקישור שהכפתור יפתח יהיה www.google.com/green איך אוכל לעשות זאת? תודה!
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום.. מישהו יודע אם יש אפשרות להתחבר לשרת MYSQL דרך האינטרנט? דרך רשת בייתית הכל פועל מצויין אבל דרך הIP של האינטרנט אני לא מצליח.. יש דרך מסויימת לעשות את זה? אני כותב בג'אווה
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
זה חלק מקוד שאמור לבדוק אם כתובת מייל שהוזנה היא חוקית. הוא אמור לבדוק קודם כל אם יש שטרודל במקום מעל השני במחרוזת. את זה הוא עושה תקין. אם הוא עבר את הבדיקה הראשונה (הבוליאני על "אמת") הוא ממשיך לבדיקה השניה: לבדוק האם יש נקודה בכל החלק שאחרי השטרודל. את זה הוא עושה. הבעיה היא שאני רוצה שיבדוק לא בכל השטח מחרוזת שאחרי השטרודל אלא מ-תוו אחד אחריהשטרודל ותו אחד לפני הסיום (הרעיון הוא שכתובת אימייל כזו "dsfs@.asd" או שהנקודה תהיה בסוף- יהיו לא חוקיים ויהפכו את הבוליאני לשקר) . כרגע הכל עובד חוץ מהחלק של התנאי האחרון-הוא מתעלם מהפלוס אחד והמינוס אחד, ולא משנה איפה יש נקודה אחרי השטרודל הוא מחזיר לי בוליאני "אמת".... אני חושב שהבעיה נעוצה בתחביר לא נכון... מישהו יכול לעזור ב…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אוקי... אז יש לי שאלה קטנה בASP. יש לי "מערכת תגובות" כאשר כל תגובה נשמרת בDB עם שלושה עמודות- ID(מס' אוטומתי), שם והודעה. עכשיו, במערכת הADMIN שאני בניתי, אני עושה מחיקת תגובות, כאשר על מנת למחוק תגובות צריך לסמן V ליד מה שאתה רוצה למחוק(זה CHECKBOX). זה כתוב באופן הבא: <% Set rs=Con.Execute("Select * from tbl_post order by ID DESC") do while not rs.eof %> <tr> <td width="4%"> <input type="checkbox" name="post" id="post" value="<%=rs("ID")%>"> </td> <td> <% Response.Write((rs("Name"))&"<br>"&(rs("Post"))&"<hr>") %> </td> </tr> <% rs.…
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
התחלתי ללמוד את הויזואל בייסיק נט והוא דורש את הויזואל סטודיו כדי להתחיל את העבודה והלמידה לפי הספר הויזואל סטודיו אמור להיות ברשימת התוכניות לא הבנתי....זה תוכנה שאני אמור לקנות או מה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
אני פותח פרויקט אישי ואני הייתי רוצה לדעת מבין אלה בפורום שעובדים כבר בתחום, איך מבחינת הספריות והתתי ספריות שצריכות להיות בספרית הפרוייקט הבנתי שזה הולך בצורה הזאת: 1. ספריה ראשית בעלת שם הפרויקט 2. בתוך הספריה הראשית ספריה של גיבויים של הפרויקט 3. עוד ספריה בתוך הספריה הראשית של דפי הפרויקט , תכנון .. ( WORD וכאלה מצגות ודיאגרמות. ) אשמח לדעת מה עוד... אגב איזה שם הספריה של הword וכאלה נקראת?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-