עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by yehudaeitam,

כבר שאלתי את השאלה הזאת אבל לא הסברתי כל כך טוב ולא ענו לי. אני רוצה להשתמש בתמונה בתור בסיס לאתר. בתמונה יש כפתורים. אני רוצה להפוך את הכפתורים לקישורים. אני משתמש בimage map אבל בכל מסך הקישורים יוצאים במקומות אחרים בהתאם לגודל מסך. מה אני אמור לעשות? חשבתי אולי לעשות באחוזים אבל זה לא עובד לי. (אפשר גם פתרונות ב image ready\photoshop) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  2. Started by ניר.,

מישהו יודע מה קוד האלגוריתם של פונקצית הערכה למשחק רברסי בשפת JAVA?

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  3. Started by ה*לה,

אולי יש לזה שם אחר שאני לא מכירה. מהלך המשחק : המשתמש בוחר גודל של לוח NxN ובכל שלב הופך את אחד הקלפים (אחד המקומות במערך) ויחד איתו נהפכים כל השכנים שלו. המטה להפוך את כל הלוח במספר קטן של צעדים. הקוד: #include <iostream> #include <conio.h> using namespace std; int s; bool matrix[1][1]; bool select(int flag, int size) { flag =0; for(int i=0; i<size; i++) { for(int j=0; j<size; j++) { if(matrix[i][j]== true) { flag++; } } } if(flag==size*size) { return true; } else { return false; } } void swap(int i, int j, int size) { if(i>=0&& i<size && j>=0&& j<size) { if(matrix[i][j]==t…

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  4. Started by רזי ברד,

אני מעוניין להתחיל לתכנן משחקים לiphone ורציתי לדעת אם מישהו יודע איך עושים את זה? איזה שפה צריך לדעת ? והאם זה עולה כסף?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Retaliator,

שלום, יש לי תוכנית שאני צריך ליצור ב win32 api אני רוצה להוסיף תמונה מקובץ במסך הראשי + איזה אלמנט של גרפיקה לדוגמא שעון כלשהוא מישהו יכול לסייע? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. Started by efod26,

מישו מבין ב-SQL יכול להסביר מהי בדיוק? תודה.

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  7. Started by mushi,

מה המצב חברים יש לי בעיה של כניסת משתמשים באתר שלי... אצלי על המחשב הכל עובד טוב וחלק אבל על השרת אני לא מצליח להיכנס לאתר או לירשום משתמש חדש. זה הקוד הבעיה היא שהקוד מגיע עד ללולאה ומדלג עליה עשיתי בדיקות עם ECHO בכל מיני מקומות זה לא נכנס ללולאה. <?php require("db.php"); // // //================================================================================================ // // login if ( isset($_POST['login']) && $_POST['login']=="login" ) // did data entered? { //if ( isset($_POST['textuser']) && isset($_POST['textpass']) ) // none of the slots can be blank? //{ $res = mysql_query("SELECT * from users",$link); $canpu…

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  8. Started by Retaliator,

מישהו יכול לעזור לי לסדר את ה CHECK BOX שלחיצה סוגר מוזיקה לחיצה מפעיל? תודה SendMessage((HWND)lParam, BM_SETCHECK, !SendMessage((HWND)lParam, BM_GETCHECK, 0, 0), 0); if (SendMessage(checkbox1,BM_GETCHECK,0,0)==BST_UNCHECKED) //If UnChecked Box { PlaySound (TEXT ("Welcome.wav"), NULL, SND_FILENAME | SND_LOOP | SND_ASYNC) ; SendMessage(checkbox1,BM_SETCHECK,BST_CHECKED,0); // Then Check Box } else { PlaySound(NULL, NULL, 0); SendMessage(checkbox1,BM_SETCHECK,BST_UNCHECKED,0); // Else Set UnCheck

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by E-R-P,

אני צריך לכתוב תוכנית רקורסיבית אשר מקבלת מערך של המספרים שלמים ומחזירה את האורך של התת סדרה העולה הכי ארוכה במערך. יש לי רעיון והוא כך f(i)- מוגדר להיות תת הסדרה הארוכה ביותר עד האיבר i f(1)=1 f(i+1)=max{f(j)|1=<j=<i and A[j]<=A[i+1]} אוקיי זהו הפיתרון תודה

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  10. יש לי מבחן מחר בJAVA... משהו דיי בסיסי... אני יודע הכל חוץ מאיך לכתוב אלגוריתם (בעברית) לדוגמה ללולאת פור או וויל... מישהו יכול להסביר לי בקצרה? ולרשום איך כותבים כל דבר...לדוגמא לולאה או מערך או לא יודע מה... תודה מראש ערן.

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  11. Started by Retaliator,

שלום איך אני מוסיף תמונה לחלון ב win32 api? השתמשתי בזה : Picture = LoadBitmap(GetModuleHandle(NULL), MAKEINTRESOURCE(IDB_BITMAP1)); והגדרתי Resource איך אני עכשיו מעלה את התמונה ? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by MasterGal,

היי חברים, מישהו מכיר? שמע?

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  13. Started by ניר.,

אני מעוניין להוסיף תפריט לפרויקט שלי באקסס כך שבהתחלה הוא יהיה ריק לאחר היצירה שלו אני אוכל להוסיף / להסיר לו לחצנים לפי הצורך.. מישהו יודע איך עושים את זה ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Burned,

אני מנסה לגרום לדף ASP להכניס נתונים למסד נתונים ולא מצליח לי. הקוד של הדף ASP הוא: <% Dim conn Set conn = Server.CreateObject("ADODB.Connection") conn.ConnectionString = "DSN=myDSN" conn.Open q=request.form("username") w=request.form("password") e=request.form("email") r=request.form("id") t=request.form("gender") SQ="INSERT INTO users(username,password,email,id,gender) VALUES ('"&q&"','"&w&"','"&e&"','"&r&"','"&t&"')" conn.Execute sq conn.Close Set conn = Nothing %> הודעת השגיאה שאני מקבל: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80004005) [Microsoft][מנהל התקן ODBC Microsoft Access]‏ הפעו…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by shaysil,

מישהו בבקשה יוכל לעזור לי אני רוצה לבנות דף HTML שיש בו אזור שלושה פריימים 1. כותרת 2.תפריט 3. פריים שמשתנה על פי הנבחר בתפריט אני כבר כמה ימים מחפש תשובה לזה בתודה מראש שי

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  16. Started by E-R-P,

כיצד הייתם ממשים עץ (בא נאמר ב JAVA) מאפייני העץ: לכל צומת בעץ יש ערך (מספר שלם) לכל צומת יש מספר בנים K (שהוגדר ע"י המתמש) ויש צורך לבנות את העץ בצורה כזו שאם נותנים בא נאמר בבנאי- את עומק העץ וה K מספר הילידים של כל צומת (שהוא קבוע לכל הצמתים) אז הוא בונה את העץ. יש למישהו רעיון? אם אפשר פירוט זה יותר טוב

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  17. שלום לכולם אני כרגע עושה איזה פרוייקט ללימודים מצאתי איזה חבילה באינטרנט שנראה לי שהיא תוכל לעזור לי בפרוייקט אבל אחרי שאני מוריד את החיבלה ...זה בא בקובץ jar איך אני מוסיף אותה לפרוויקט ....איך אני יכול לראות את הקוד בשביל שאני יוכל לדעת איך משתמשים בה לצורך העניין מפה אני מוריד את החבילה http://alias-i.com/lingpipe/web/download.html תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by KingYes,

אהלן, יצא לי "לשבור" את הראש בנושא הזה, אבל לא עולה בדעתי לבניה. ברצוני לבנות לוח תשדירים דינאמי. הכוונה, שכל שידור ושידור יוצג במסד הנתונים שלי, וה-PHP ידע כיצד להציג את זה בתור טבלה כמו "מערכת שעות". יש למשהוא רעיון כיצד לגשת לנושא שכזה?

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  19. Started by טובה,

אני רוצה עזרה בכתיבת קוד המאפשר למשתמש לציר צורות )gdi) ישר בתוך picturebox אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  20. אורח DanielBerman

כותרת צריך שכשאני שולח אימייל למישהו ואני רוצה שהוא יראה את התמונה ישר, בלי לקבל הודעת אישור להצגת התמונה. ניסיתי לעשות שהתמונה תהיה כרקע, אבל עדיין זה לא עובד. עצות?

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  21. אני צריכה מידע על מעבד, זיכרון וכו אני צריכה את הקוד המלא... כולל מחלקות והכל.

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  22. Started by guyby,

בניתי אפליקציה שהיא WIN FORM שמכיל 8 webBrowser בתוכו. כל אחד מה-webBrowser מכיל URL של אתר שאני רוצה לדגום כל מספר קצוב של שניות/דק'. הבעיה היא שרואים רק חלק מהאתר כמובן כי זה חלון קטן לכל אחד מה-webBrowser ואני לא מאפשר ScrollBar. הייתי רוצה לדעת איך אני יכול לראות את כל הדף של האתר בתוך החלונית שהקצתי לה? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  23. Started by dress,

שלום, מאמין שכאן אמצא מי שידע... באתרים מסויימים כגון: http://www.muvtal.co.il/jobs/NewJobs.asp http://yjobs.co.il//Jobs/.aspx ישנו טופס למשלוח מייל אך כתובת המייל לא גלוייה. האם יש דרך לגלות את כתובת המייל או שהיא מוצפנת(או שכל המיילים נשלחים לכתובת של האתר ומשם מנותבים לנמען המקורי)? אודה לעזרתכם, תודה.

24. Started by iem,

היי אנשים ! יש לי את הפונקציה הנתונה, אני יודע שהיא אמורה לקבל מחרוזת טקסט, ומס' שלם n ואמורה להחזיר את האות השכיחה ביותר במילה n. char Count_Word (char* Str, int n) { int i=0; int j=0; char buff[10000]; int k=n; for (i = 0 ; k > 1 ; i++) if (Str[i] == ' ') k--; for (j = i, i = 0; Str[j] && Str[j] != ' '; j++, i++) buff[i] = Str[j]; buff[i] = 0; return Popular_Letter (buff); } למשל: נניח ויש לנו את המשפט: "hw is the best forum ever" אז אם אני רוצה לדעת איזה אות מופיעה הכי הרבה במילה השלישית, אז לפונקציה אני אכניס n=3, ואת המחרוזת שלי (שהיא המשפט). הפונקציה משתמשת הפונקציה נתונה אחרת כפי שניתן לראות שאותה פונק' אחרת היא מקבלת מצביע ל…

25. Started by Itai Amit,

שלום לכולם. אם מישהו יוכל לעשותאת השאלה הבאה זה יהיה נחמד השאלה: נגדיר מערך כמערך "מדרגה" אם ערכיו מקיימים את התנאים הבאים: יש בו ערכים זהים בזוגות. כלומר הערך הראשון זהה לערך השני, השלישי ולרביעי, וכן הלאה. קיים הפרש זהה בין הזוגות הזהים וההפרש הוא מספר חיובי גדול מ-0. דוגמא למערך מדרגה: [13][13][9][9][5][5][1][1][3-][3-] כתוב פעולה המקבלת מערך arr בגודל זוגי N ומחזירה את ההפרש בין המדרגות אם המערך הוא מערך "מדרגה", אחרת יוחזר 1-. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים