עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. היי, אני מחפש מערכת לניהול תוכן שמספקת את הדרישות הבאות: 1. תמיכה בפיצ'רים של רשת חברתית כמו קשרים בין משתמשים (חברים / עוקבים / חסומים וכו') 2. תמיכה בהעלאת פריטי תוכן שונים על ידי משתמשים (תמונה, פוסט של בלוג, לינק וכו') 3. מאפשרת יצירת פריטי תוכן מסוגים מותאמים אישית (למשל - פריט תוכן שמכיל תמונה + טקסט בפורמט מסוים), והגדרת התבניות/טפסים להעלאת תוכן מותאם לאתר 4. מאפשרת יצירת תצוגות שונות של פריטי תוכן (מיון על פי פרמטרים שונים, סינון לפי תגיות או סוג הפריט, תצורה גרפית לתצוגה) 5. תמיכה ב- moderation (הצבעות לפריט, סימון כספאם, עריכה וכיו"ב בדומה לstackexchange) 6. ממשק ניהול נוח ואינטואיטיבי אני כותב פוסט זה לאחר חקירה מעמיקה שעשיתי בנושא בשבועות האחרונים, התוצאה של…

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  2. Started by t_eliran,

אני צריך עזרה בכתיבת תוכנית שקולטת מס' שלם, וצריכה לחשב אם הוא פלינדרום לדוגמא: 212, 3663 , 1441 , 52325 ועוד. תודה מראש לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  3. Started by big foot,

אני מחפס את הפקודה של הוצאת נתונים דרך הפורט הטורי (COM) בC תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  4. Started by M@or,

יש לי בשרת תיקיה לקריאה בלבד, WWW ובה מאוכסנים כל הקבצים של האתר. בנוסף, יש לי תיקיה חיצונית שנקראת myDB. איך אני פונה ל-DB שב-myDB חוץ מבאמצעות DSN. אני מעוניין לבצע פניה לתיקיה דרך בלוג מבוסס PHP. אני יודע שב-ASP יש דברים כמו Server.MapPath אבל איך אני עושה את זה בפועל? אני פשוט רושם את זה במקום ה-path? הנה קטע קוד מהבלוג הפונה אל קובץ שממוקם ב-myDB ואליו אמורים להכתב נתונים בצורה דינאמית: $file = fopen ('conf.inc.php', 'w'); $content = "<?\n\n"; $content .= "/* This file is part of the Blog. כיצד אני יכול לפנות בקטע קוד זה לקובץ conf.inc.php שמצוי בתיקיה myDB הממוקמת באותה רמה של תיקיית ה-WWW שלי? מאור

5. Started by RonCohen,

איך אני פונה לגורמים חיצוניים מהתוכנה הסבר: עד עכשיו בניתי תוכנות שעושות דברים לפי מידע במחשב עצמו עכשיו אני רוצה לקחת התקנים חיצוניים ולהשתמש בהם לדוגמא: אני רוצה ליצור תוכנה שתתקשר בין שתי מחשבים בעזרת קבל CAT איך אני עושה את זה או דוגמא אחרת אני רוצה לקחת תמונה מתוך מצלמת רשת איך אני פונה בכלל למצלמה? אם זה לא ברור אני ינסח את עמצי מחדש פשוט אני לא יודע איך להסביר

• 1 תגובה
    • 5k צפיות
  6. Started by david_comp,

שלום, בא נניח את הסיטואציה הבאה: יש לי שרת שמדווח על שינוי מזג האוויר ללקוחות שמתחברים אליו. Client A פונה ל Server כדי שיתן לו את תחזית מזג האוויר Client A יודע בדיוק את ה IP וה PORT (פרוטוקול TCP\IP) ומבצע רישום לשרת פעם יחידה. מאותו הרגע ה Server מודיע על כל שינוי מזג האוויר ופונה ל Client לעדכן אותו (ה Server יודע בדיוק מה ה IP של ה Client כיוון שברישום ה Client שלח אליו את הכתובת IP שלו) עכשיו לשאלות: 1. במידה וה Client יושב מאחורי NAT כיצד ידע השרת לחזור לאותו ה Client (למרות שיש לו את ה IP שלן) לאחר שה Client נרשם פעם יחידה? 2. במידה והלקוח משנה כל פעם את הכתובת שלו (כי הוא מקבל כתובת IP מחדש בכל חיבור לאינטרנט) כיצד ידע ה Server להחזיר לו תשובה? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by shaithebest,

שאלה מטומטת מצטער נדפק לי השכל עם הפנקס רשימות של ווינדוס ואני לא מצליח להעביר את הסמן לצד שמאל של הדף אני מנסה להקים את בספרדית וכשהסמן בצד ימין הכל יוצא לי הפוך כבר כמה ימים אני שובר את הראש ולא מצליח לשנות את זה בינתיים אני כותב על וורד ומעתיק לפנקס איך אני פותר את הבעיה הזו? תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. שלום, רציתי לדעת האם ניתן לשנות את העיצוב של אובייקט מסויים מרגע שעולים עליו עד שיותאים מהדפדפן בCSS. אני יודע שניתן לעשות זאת מהרגע שעליתי עליו עד שאני יוצא ממנו. אני מחפש משהו כמו onmouseover שיש בJS, רק בCSS. עוד שאלה באותו נושא: ראיתי באתר w3schools שיש עוד פסאודו קלאס בשם first-child. מישהו יודע אם יש גם אחד שנקרא :parent, שפשוט מחזיר את האב של אותו אובייקט? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by generalA,

נתונה התוכנית הבאה: NUM: MOV SI , 10H MOV DI , 16H MOV CX , 6H ON: MOV AL , [sI] AND AL , 0FH MOV [DI] , AL INC SI INC DI LOOP ON RET מישהו יכול לומר לי מה עושה התוכנית בבקשה ?...... תודה !

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אלהן, אני לומד פה למערכות זמן אמת (עובר על החומר בין היתר) ועליתי על משהוא שרציתי לשאול עוד כשגיליתי את זה אבל שכחתי למשהוא. בכל מקרה כאשר מתרחשת פסיקה המעבד דוחף 3 דברים למחסנית: TOP | IP | ---------- | CS | ---------- | FLAGS | ---------- לעמות זאת עם פסיקת חילוק שגוי (פסיקה 0) החל מ 286 הוא דוחף במקום IP את הכתובת של פקודה DIV. מה שמוזר שעד 286 זה היה רגיל (כלומר IP נדחף) למה החל מ 286 אינטל שינו את זה? מה ההיגיון בזה? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  11. שלום אני בונה כרגע תוכנית בפסקל ויש לי בתוכנית string שנקלטת על ידי המשתמש ואני רוצה לבדוק תו תו במחרוזת ולראות איזה מספרים יש לי שם. לכן אני מחפש פקודה או דרך כלשהי להפוך תו המכיל מספר למספר אמיתי. כלומר אם יש לי תו המכיל את הערך '5' אז אני צריך שהמספר 5 יתקבל במשתנה מספרי כלשהו. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by AdamWE,

שלום, אני עושה עבודה של מחשבון בפסקל, ואני רוצה שיהיה סינון קלט שלא תצא התוכנה כל פעם שלא נקלט מספר, במילים אחרות שהתוכנה תקלוט רק מספרים... אין לי מושג איך לעשות את זה... *דחוף דחוף דחוף!!! *** עדיף באי סי קיו 91827226 תודה אדם

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. הסבירו לנו את הרעיון של חיבור וחיסור וכל זה אבל לא הבנתי את זה תנו לי דוגמה. למשל איך אני עושה: פקדוה שתיקח שני מספרים ותחבר אותם או פקודה שתיקח מהמשתמש שני מספרים ותעשה חיסור או כפל או חילוק. בתודה מראש GABIG12

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Ghoul,

אני במגמת מחשבים ורציתי לשאול אותכם מה דעתכם על פסקל 7 (עד עכשיו אני והכיתה שלי סתם עשינו תרשימים מעפנים למי שהיה במגמת מחשבים). אפשר ליצור בו משחקים בכלל או שזה סתם כדי ליצור תוכנות כגון חישוב ממוצע של תלמידים וכאלה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by creative,

יש לי תוכנית בפסקל ואני רוצה לראות אותה כתוכנה כמו כל תוכנה (כפתורים,תיבות.....) בצורה ויזואלית על הווינדוס איך אני עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  16. Started by Far_Away,

אני צריכה לכתוב פעולה שמקבלת מערך בגודל 8X8 ומיקום לדוגמא 0,0 הפעולה צריכה לסמן ב1 את כל התאים שבאלכסון של המיקום זה הקלט: 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000 0,0 וזה אמור להיות הפלט: 90000000 01000000 00100000 00010000 00001000 00000100 00000010 00000001 זו הפעולה שרשמתי: static int[][] markAlachson(int[][]arr,int row,int col) { for(int j=0;j<8;j++) { arr[row][col]=1; row++; col++; } return arr; } הבעיה שאם מכניסים את אותו מערך ועםמיקום שונה מתקבלת שגיאה שהפעולה חרגה מגבולות המערך למישהו יש רעיון איך לשפר את הפעולה?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום לכולם, יש לי ביום ה' מבחן בשפת C ומותר לי להכין דף נוסחאון, רציתי לבקש מכם אם תוכלו לתת לי רעיונות לפעולות שימושיות עם תווים של טבלת ASCI, שיכולות אולי לחסוך לי זמן יקר מאוד למשל, 'b'-'a' יתן לי 1 וכך כל אות קטנה שאחסיר בה את a אקבל מספר עשרוני (שנכנס למשל למשתנה מסוג Int) . דוגמא נוספת:( 't'-('a' - 'A' יתן לי T גדולה (שכמובן שתוצאת הפעולה האריתמטית נכנס למשתנה מסוג char ). וכך הלאה... תודה לכל מי שיתן לי רעיון שימושי, רק חשוב לי להבהיר שהתוצאה של הפעולות האריתמטיות והתוצאות שאני מבקש אמורות להיות קשורות עם אותיות גדולות וקטנות באנגלית וגם למספרים, אבל בהחלט לא לסימנים חסרי שימוש כמו $ או @ וכדומה... תודה לכל מי שיעזור, חיים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by SweeT_EviL,

כמובן חוץ מלזהות שכפתור נלחץ יש עוד אפשרויות? אני רוצה לזהות גם רק כשהעכבר עובר עליו, זה אפשרי?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by lesForce,

שלום . יש לי בעיה , יש משפט IF כלשהוא ואני רוצה שהוא יתעלם מהמינוס . המשפט אומר : if (((bishopRow - rookRow) == (bishopCol - rookCol))) עכשיו לפעמים זה יוצא -2 ו2 אך אני רוצה שהוא בכל זאת יקבל את התנאי. ואני גם יודע שיש את הפעולה Math.abc שמבטלת את המינוס , השאלה היא אם אני יכול להכניס אותה במשפט IF ? אם כן איך?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. בשביל לשמור את הקובץ כ-exe... (יענו אחרי שאני מסיים את היישום...) אמרו לי שאני צריך את התוכנה "Visual Basic 6"... שרק איתה אני יכול לשמור את היישום כ-exe... יש מצב אתם מביאים לי את הקישור אלייה? אני לא מוצא... אני רוצה להתחיל שוב פעם ללמוד

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  21. Started by yosda-boy,

שלום, קיבלתי משימה שבה אני צריך לפענח את הפקודה של: 0011011 10101 01011 11111 1010100000 ולא הבנתי איך אני אמור להבין מה הפקודה מיזה?

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. Started by ~שירה,

בניתי עץ לקידוד קוד הופמן, ויש לי בעיה בפענוח שלו (הפיכת קובץ בינארי תוים) מה הטעות??? #include <iostream> #include <string.h> #include "Heap.h" #include "List.h" struct tav { char value; int incidence; tav* right; tav* left; char *son; char *kod; tav(); tav(const tav &); bool operator<(tav &t) const; bool operator>(tav &t) const; }; tav::tav() { value = 0; incidence = 0; right = NULL; left = NULL; son = new char[2]; son[1] = '\0'; kod = new char[2]; kod[1] = '\0'; } tav::tav(const tav &t) { value = t.value; incidence = t.incidence; right = t.right; left = t.left; son = new char[2]; strcpy(son, t.son); …

23. Started by dagasex,

אני לא כל כך מבין מה זה הפקד הזה? למה צריכים את פקד REPEATER? למה הוא טוב?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  24. Started by omfir,

ולגבי מחלקת ה DateTIme. יש אפשרות שפעולת ה"Now" תתעדכן כל הזמן וזה לא יציג את זה לאותה שנייה של הלחיצה וזהו? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אני זוכר שבעבר כשהשתמשתי בפקדים [במיקרה הזה פקד של כפתור] עשיתי שהשם של כל הכפתורים הוא זהה אך האינדקס שלהם שונה. בצורה זו יכולתי להתייחס לפקדים כיאלו היו מערך. למשל: this.TheNameOfTheButton[1].BackColor = Color.Tan; this.TheNameOfTheButton[2].BackColor = Color.Tan; this.TheNameOfTheButton[3].BackColor = Color.Tan; אך כעת כשאני בא לעשות זאת איננו מוצא את הדרך. ניסיתי לתת לכפתורים אותו השם אך קיבלתי שגיאה. מישהו יודע את הפיתרון? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.