תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני אדמין בחדר מחשבים. אני רוצה להשתמש בפונקצית net send של וינדוס כדי לשלוח הודעות למשתמשים שונים ברשת שלי גם כשהם מנותקים ממנה, ואז הם יקבלו את ההודעה כשהם יתחברו. הדרך היחידה שחשבתי עליה היא סקריפט ששולח הודעה, לשים אותו כschedualed task כל 15 דק'. ואז כשהמשתמש יתחבר בסופו של דבר, הוא יקבל את ההודעה, ואז אני רוצה שהסקריפט יפסיק לרוץ! כי אין צורך להפציץ את המשתמש באותה הודעה כל 15 דק'. סוג של "לבטל את המשימה מהרשימת הschedualed task כשהמשתמש קיבל את ההודעה.
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
יש לי פונקציה שמצבעת שאילתת SQL יש שאילתות מסויימות שצריכות להעביר להם פרמטרים מסויימים. מספר הפרמטרים לא קבוע כל פעם משתנה. מהי הדרך הכי טובה להעביר את הפרמטרים לתוך הפונקציה..? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
נגיד יש לי אתר mysite.com ואני רוצה שכל מה שנמצא בכתובת mysite.com/folder יהיה מוגן בססמא. איך אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
היי, אז זה הולך ככה: יש לי 2 טבלאות- 1 של חיילים ולהם יש קוד שהולך ככה: 012345-7 ובטבלה השניה יש קוד כזה- 12345 אני צריך לבדוק שהקוד שבטבלה הראשונה יהיה זהה לקוד שבטבלה השניה אם נוריד ממנו את ה-0 בהתחלה ואתה המקף שבע הזה שיש לו בסוף ( בחרתי מספרים אקראיים ). כלומר לבדוק אם חלק מהקוד הראשון שווה לקוד השני. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? ואם אני לא מובן אז תגידו לי ואני אסביר טוב יותר תודה מראש, יובל
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
טוב אז השאלה היא: במועדון השכונתי נמכרים כרטיסים מוזלים למשחק השבת במחיר 50 ש"ח לכרטיס. כל מי החפץ לקנות כרטיסים מקיש במחשב את כמות הכרטיסים ומקבל בפלא את הסכום שעליו לשלם. בסוף היום מעוניינים במועדון לדעת כמה כרטיסים נמכרו ומהו הסכום בקופה. כתוב תוכנית לביצוע המטלה. עכשיו אני בעקרון יודע מה לעשות אבל לא הולך לי אם מישהו יענה פה אני מבקש שיענה בשפה הפשוטה ולא המסובכת מכיוון שאני לומד רק חודשים ורק הגענו ללולאות.. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
יש לי רשימת תמונות (IMAGE ICON) ואני רוצה לעשות שכשאני לוחץ על התמונה תיהיה איזה פונקציה שתחזיר לי ערך על איזה תמונה לחצתי איך אני עושה את זה? הכוונה כמו שיש ACTION PERFORMED וכשלוחצים על כפתור זה מחזיר את הערך של הכפתור אני רוצה לעשות ככה רק לתמונה האם זה אפשרי או שהאפשרות היחידה שלי זה רק לפי קורדינטות של התמונה
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
אני מחפש שפה ללמוד עכשיו לבד ואני חושב על ++C או JAVA מה עדיף לי ללמוד אין לי נסיון קודם ואני לומד מהרשת! אם יש שפה אחרת שאתם ממליצים אני אשמח וגם תכנים יעזרו לי מאוד תודה מראש בר
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
איך הופכים תמונה ללינק ב VISUAL STUDIO 2008 ASP.NET, לא דרך הקוד!
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
אני צריך להדפיס מספרים בצורה הבאה: 1234 123 12 1 ולי יוצא שהרווח הוא בצד ימין וכולם ישרים לשמאל (1 מתחת ל 1, 2 מתחת ל 2 וכו') אני יודע שצריך להוסיף רווח לפני כל שורה אבל אני לא מצליח לחשוב על דרך לעשות את זה !!
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
אני צריך להכין המון, אבל המון דפי HTML, שכל דף מכיל תמונה, וכאשר לוחצים על התמונה הדף נסגר. אז יש לי את הקוד שצריך להיות בדף, הוא מצורף בהמשך ההודעה. בנוסף יש לי קובץ טקסט שבכל שורה יש את השם של התמונה שצריך להוסיף. אני רוצה להכין תוכנה, ובו אני צריך את עזרתכם, שתקח שם מהקובץ TXT עם שמות התמונות, ותכין לי דף HTML עם הקוד שיש למטה ורק שתכניס את השם של התמונה בsrc אני לומד C# והידע שלי בסיסי, איני יודע איך להשתמש בקבצים, וכל מה שעשינו עד כה היה Console אשמח לעזרה. הקוד: <html> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-8-i"> <META NAME="Content-Language" CONTENT="hebrew"> <tr><td><div style="position:c…
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
הי אני מעוניין להכניס את PAYPAL לאתר כאמצעי תשלום. מה שאני לא יודע איך לעשות , זה איך לאפשר ללקוח לקבל מייד את המוצר לאחר שהוא שילם תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
אני צריכה עזרה דחוף דחוף דחוף ממישהו!!! אני ממש מבקשת שתעזרו לי ממש דחוף.. אז ככה: 1. { 2. int a, b, c; 3. int SUM=0; 4. CONSOLE.WRITE("please enter 3 numnbers"); 5. a = Console.ReadLine(); 6. b = Console.ReadLine(); 7. c = Console.ReadLine(); 8. SUM = (A + B + C) 9. Console.WriteLine("The average is:" +SUM/3); 10. } יש פה תכנית עם שיגאות תחביר , צריך לאתר את השגיאות ולתקן אותם. לאחר התיקון: מה יוצג במסך אם הקלט יהיה: a=15,b=2,c=5? ועוד משהו אחד אחרון D: !!! יש בקישור תרשים זרימה: http://img125.imageshack.us/img125/1074/57766246wu8.jpg צריך לרשום את התכנית בשפת C# תודה תודה תודה רבה למי שיעזור לי - אפילו בקצת :-*
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
יש לי אפשרות להזיז כפתורים(JBUTTON) הזזה של הכפתורים מתבצעת ע"י פונקציות DRAG AND DROP כשאני ממזער, או מוחק מהרשימה את כפתור אחד, אז הכפתורים קופצים לנקודה אחרת על המסך בלי שהזזתי מה הבעיה??
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
איך ניתן להגדיר לכפתור פעילות של מס' הקשות במקלדת לדוג:ctrl+f5?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
הי, איך אני יכול להדגיש אות אחת מתוך מילה הכתובה בתוית ? דוגמא - אם אני רוצה לבדוק האם יש במחרוזת את האות ו', ואם כן להגדיש ככה. ככה שאם יש במחרוזת את המילה "תודה" היא תוצג בתוית ככה "תודה". תודה,
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום, בניתי מערך של צאר, בגודל 15 אני רוצה לקלוט תווים, איזה תנאי לתת ללולאה אם אני לא רוצה שהיא תרוץ עד הסוף, למשל לקלוט רק 5 תווים? בנוסף אני רוצה להגביל את המערך ל15 ואם יוקשו יותר תווים שאזרק מהתכנית
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
איך יוצרים מצגת תמונות (JPG) בתוך דף ב ASP.NET 2, אני רוצה להריץ תמונות על גבי דף WEB
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
דפי aspx שמקושרים לדף masterPage אני רוצה לגשת בscript בmasterPage לפקד שנמצא בדףaspx שמקושר לmaster איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
הי אני רוצה להתחיל ללמוד שפת C אין לי שום ידע קודם בשפות תיכנות.. אז אם אפשר בבקשה ספר/מדריך למתחילים לשפת C .. אני רוצה להתחיל ללמוד בתוכנה VISUAL STUDIO6 אז אם יש מדריך/ספר לשימוש התוכנה גם יכול לעזור מאוד.. תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
לילה טוב, אני צריך להגיש שאלה מסוימת שבה מבקשים מהמשתמש להכניס מספרים כלשהם כשבניהם יש סימני חיבור וחיסור, על התוכנית להראות את תוצאת פעולות החיבור והחיסור. אני לא מצליח להבין איך אני יכול לקלוט את הערכים של המספרים כאשר בעצם לא ידוע לי על הכמות שלהם? הכיוון שלי הוא שלאחר קליטת המספרים אוכל להשתמש בפקודת SWITCH וכך בהתאם לסימן שהוכנס אוכל לעשות את הפעולה המתאימה.. תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שלא מצליח להתגבר עליה, אני צריך לקלוט שני מערכים שונים בגודלם ולמצוא את התת-מערך המשותף הגדול ביותר. את זה הצלחתי, הבעיה היא שאני צריך את האינדקס שבו מתחיל הרתף הארוך בכל אחד מהמערכים וכן להדפיס את התת מערך האורך. אנא עזרתכם
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי בעיה והיא כזאת: אני כותב פרוייקט ב C# asp.net עם visual studio 2005 במחשב האישי שלי בבית שהוא עם windows בעברית . יש שמה הערות בעברית וכמה טקסטים שאני מוסיף בקוד בעברית כדי שיופיעו בתפריטים וכדומה.. אבל כשאני פותח את הפרוייקט במחשב אחר שיש לו windows xp באנגלית פתאום העברית הופכת לי לג'יבריש. וזה פשוט משגע להפוך את הכל מחדש לעברית רגילה ע"י הקלדה. (רק אני רוצה לציין שבמחשב עם הwindows באנגלית מידי פעם שאני עושה save לקוד אז הוא מקפיץ הודעה בסגנון אם לשמור את זה ב unicode או משהו כזה.. אני לוחץ yes ) ואל תגידו לי לא לפתוח את זה עם מחשב באנגלית כי זה לא בחירה שלי. אני לא ממש יודע אם זה הגורם לבעיה שהמערכת הפעלה באנגלית אבל אני מציין זאת. מקווה שה…
-
- 1 תגובה
- 4.5k צפיות
-
-
שלום. יש לי אתר פרטי ובו מערכת פורמים כמו שלכם smf. הבעיה היא שכל איזה כמה ימים נרשמים לי למערכת אנשים בלתי מזוהיים, בפרופיל שלהם רשום שהם ממדינות אחרות כמו(גרמניה עוד) והם סתם רושמים לי בפורומים באנגלית. הבעיה היא שזה לא אחד. אלה כמה וכמה אנשים. מה קורה פה? הפורום שלי בגירסה הכי עדכנית
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלום, שמעתי את המונח scripting , הייתי בעוניין במידע מה זה , באיזה שפות כותבים scripting ומדריכים בהם אפשר ללמוד? תודה.
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
כמה צריך לשלם למיקרוסופט כדי לפתח תוכנה ע"ב חבילות הפיתוח ? האם מספיק לקנות את הVISUAL STUDIO שלהם, או שעליי גם לשלם עבור כל COMPONENT שלהם ? אני מחפש על זה מידע אך ללא הואיל...
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-