עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by ofir123,

שלום, לקראת מתכונת שתהיה לי ביום ראשון אני מחפש תרגילים בC ואסמבלר, רצוי שיהיה עם פתרונות כדי שאדע עם עשיתי נכון. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  2. Started by QQQ,

לצורך העניין, נניח אני רוצה ליצור עצם חדש בשם red מסוג color, אבל אני לא רוצה להכניס אליו שום ערך, כי אני בכל מקרה מתכוון להגיד שהוא שווה למשהו אח"כ. כלומר, אני רוצה ליצור אותו ריק, רק שיהיה לו שם. איך רושמים את זה תחבירית? אפשרות #1 color red; אפשרות #2 color red=new color(); האפשרות השנייה אני כבר יודע שהיא עובדת, בהנחה שיש בקלאס של color קונסטראקטור ריק, שנראה כך: color() { } אבל האם הראשונה גם תקינה? ושוב אני מזכיר שאני מכניס משהו לred, בשלב מאוחר יותר, נניח: שיש לי עוד עצם מטיפוס color שקוראים לו blue, אז אני רושם: red=blue; תודה

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  3. Started by shiskabab,

שלום, שתי שאלות: 1. מה יותר מהיר: עבודה עם קבצי XML או עם מסד נתונים? 2. האם יש טעם לעשות הצפנה כפולה/משולשת לסיסמאות?נגיד להשתמש ב md5 ואז גם ב- encrypt תודה...

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  4. יש לי סוג קבצים בינריים שדורשים המרות פשוטות מסוג כל שהוא (שלא כאן המקום לפרט אותן). לאחר חיפושים ממושכים באינטרנט הגעתי לשלב היאוש, דהיינו אין שום תוכנה שתשביע את רצוני לצורך המרות אילו. להערכתי אוכל לבצע המרות אילו באמצעות תוכנה של 100 עד 300 שורות קוד, שתרוץ מ COMMAND LINE של מערכת הפעלה WINDOWS. אין לי שום צורך בתוכנה עם מימשק גרפי. לפני מספר שנים עשיתי פעולות דומות באמצעות סביבת עבודה DEV_CPP שכוללת קומפיילר C++ וכלי עזר בסיסיים לתיכנות. גודל קובץ ההתקנה של DEV_CPP הוא כ- 10 מגה בייט, זו תוכנה שהתקנתה אז הייתה קלה בהרבה בהשוואה לתוכנות C++ מקצועיות. אין לי שום חשק להתעסק בהתקנות גדולות שיטרידו אותי יותר מאשר כתיבת הקוד המבוקש. קיימת אולי בעיה טכנית. התוכנה מיושנת ו…

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  5. Started by kutomer,

לא ידעתי כ"כ איפה לשים את זה אם זה מתאים יותר לפורום אחר תעבירו.. 1. איך אני יכול להרשם לevent שיקפוץ כל פעם שאני מסמן (בדגש על מסמן, לא פותח) Icon במחשב שלי, לדוגמא: אני רוצה שיקפוץ לי event כל פעם שהמשתמש לוחץ על הicon של סל מיחזור או משהו כזה. משהו בסגנון של systemFileWatcher. 2. והיותר מעניין, קצת קשה לי להסביר את השאלה אז אני יציג אותה בעזרת דוגמה: אני משתמש ב-(EF4.0 (entity framework בפרויקט שלי, נוצר לי class בשם user (שמן הסתם מייצג משתמש במערכת ע"י הdb). עכשיו אני בונה Common בפרויקט ואני עושה שם interface בשם IUsers, ואחת הפונקציות שם צריכה להחזיר רשימה של האויבקט user שנמצא בdal, מה שבעצם מכריח אותי ליצור איזשהי תלות בין הcommon לdal, הפתרון היחידי שחשבתי …

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  6. Started by Kak,

קיבלתי את תרגיל הבית שמצורף, כבר עשיתי אותו וזה הקוד שיצא לי: #include <iostream> using namespace std; void main() { int course_weight[5] , grade[5] ; int temp_average=0 , sum_weight=0 ,test=0 ; double total_average=0 ; cout<<"Hello please enter 5 course's weight point's"<<endl; //The weight of each course for (int i=0 ; i<5 ; i++) { cin>>course_weight[i]; sum_weight=sum_weight+course_weight[i]; } for (int j = 0 ; j<10 ; j++)// ten student's { cout<<"Enter student "<<j+1<<" grade"<<endl; temp_average = 0; for (int i=0 ; i<5 ; i++) { cin>>grade[i]; temp_average =…

7. Started by rosesr,

אני מחפש IDE קל שיש לו סימון קוד אפשרות להריץ(בשרת) אבל נורא חשוב שתיהיה תמיכה מלאה בעברית ובבידי יש למישהו המלצות? תודה מראש מורוזס ;D

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  8. Started by sherlock1212,

איפה אפשר ללמוד? אם יש איזה אתר טוב זה יוכל לעזור

9. Started by ניר.,

מישהו יודע מה קוד האלגוריתם של פונקצית הערכה למשחק רברסי בשפת JAVA?

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  10. Started by יוסי 123,

איך לקבל ערך של input html ולהפוך אותו למשתנה javascript

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  11. Started by lharpaz,

שלום, יש לי תוכנית java שיוצרת קובץ html. הקובץ הזה הוא למעשה טבלה, שאני מתייחס לכל תא בה בתור פיקסל וצובע אותו בצבע. יוצא לי קובץ די גדול - קצת יותר מ-2 מגה. עכשיו בשביל שאני אוכל להשתמש בקובץ הזה והוא לא יהיה גדול מידי ויהיה נוח להכניס אותו למצגות וכו', אני רוצה להפוך אותו לתמונה. אז זו בעצם הבעיה: איך הופכים דף html לתמונה?? חשבתי על print screen אבל התמונה יותר גדולה מהגודל של המסך אז אני אצטרך לעשות את זה בחלקים ולהדביק וזה סתם ייצא מגעיל. חיפשתי המון ברשת אבל כל מה שמצאתי זה תוכנות שעולות כסף או כאלה שאם לא עושים להם registration הן שמות כל מיני דברים מעצבנים בתמונה (אני מעדיף לא להשתמש בתוכנות גנובות כי זה לצרכים אקדמיים). אשמח לשמוע הצעות. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  12. Started by אוראלהזמיר,

אהלן חבר'ה אני מקווה שזה המקום הנכון ושמרתי על הכללים.. אני רוצה בבקשה לדעת מה הסביבה המולמצת לפיתוח בשפה הזו NETBEANS או VISUAL STUDIO ? מה יותר נוח ומומלץ?:] תודה לעוזרים אוראל.

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  13. היי אני מעוניין להקים אתר אינטרנט להצגה של תכשיטים. עיצבתי את האתר בתוכנה שנקראת WebSite X5 v8 Evolution . עכשיו הבנתי שאני צריך דומיין להעלות אליו את האתר. אז חיפשתי מכירת דומיינים ומצאתי את זה: http://www.internic.co.il השאלה שלי היא - מה הלאה? אני רק קונה את הדומין ויכול כבר להעלות אליו את האתר שלי? זה מוגבל מבחינה של כמות מידע ? האם כל תוכנה לבניית אתרים אמורה להתאים או שיש שםות מסויימות בבניית אתרין שמתאימות ויש כאלו שלא? אודה לכם אם תוכלו לתת לי קצת ידע בנושא.

14. Started by SweeT_EviL,

אני צריך לרשום כמה דברים בC שאני צריך לרשום אותם או בHEXADECIMAL או בASCII. אז אם אני ישלב אסמבלר עם זה אני יסתדר או לחלופין איך לרשום קוד של משהו באסקי אצל משתנה/ישר הדפסה, כמובן שזה לא משנה.

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  15. Dim findmark As String Dim reckmark Dim str findmark = InputBox("הכנס מספר קבוצה לאיתור קבוצה מבוקשת") If Len(findmark) = 0 Then Exit Sub With Adodc1.Recordset recmark = .Bookmark .MoveFirst .Find "num_kvuza = '" + findmark + "'" str = " select * from hanichim where num_kvuza =" & num_kvuza & " " Adodc2.RecordSource = str Adodc2.Refresh If .EOF Then MsgBox "קבוצה לא נמצאה" .Bookmark = recmark End If End With בעקרון זה ככה : יש שניי טבלאות , אחת חניכים והשניה קבוצות. השאילתא מחפשת מספר חניכים שנמצאים בקבוצה. התוכנית לא הצליחה לעבוד בשל השגיעה לאחר החיפוש תודה לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  16. Started by yahalom,

היי אני צריך דוגמה של mysql configuration file בשביל לעבוד עם NHibernate תודה

17. Started by Ash Binary,

יש לי ב DB טבלה כמו בתמונה T1 אני רוצה להציג אל המסך / ליצור ב DB / וכו טבלה כמו בתמונה T2 : לבחור רק חלק מהעמודות, ושלא יהיה משהוא שחוזר אל עצמו איך עושים את זה ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  18. Started by Da-Funk,

אוקיי אז יש לי Stored Procedure הבאה: שילוב של כמה SELECT כדי למשוך נתונים ממס' טבלאות - Auctions , Profile , Bids עכשיו הבעיה היא שאם אף אחד לא עשה BID , הווה אומר השורה ב BID ריקה שאר הנתונים לא חוזרים , וזה מציק כי אני רוצה לקבל את הנתונים חזרה בין אם מישהו עשה BID ובין אם לא הנה הפונקציה ALTER PROCEDURE dbo.wcbs_auction_summery ( @AuctionID int ) AS SELECT x.*, y.* , z.* FROM (SELECT a.AuctionTitle , a.StartingPrice as 'Starting Bid' , a.BuyoutAmount as 'Buyout Price' , a.DatePublished ,datediff(day , getdate() , a.DateOfExpire) as 'Time till end' , a.DateOfExpire , p.City , p.Country FROM Auctions a INNER JOIN ProfileTable_1 p ON a.UserID = p.UserID WHERE a…

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  19. שלום, יש לי שני מערכים חד מימדיים בסי ואני רוצה להציג אותם בדרך נורמאלית מערך 1:Name Name1 Name2 Name3 מערך 2: 1 2 3 4 3 2 1 זאת אומרת מערך אחד הינו מעריך של סטרינגים והשני של מספרים. המערכים שווי גודל. ואני רוצה להציג אותם שלכל ערך ממערך אחד יהיה ערך מתאים ממערך 2. לדוגמא: שם1 שם2 שם3 1 2 3 מישהו יודע איך מיישמים את זה?

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  20. שלום כולם, אני רוצה לבנות תוכנה שתדע ללכת ל-textBox מסויימת בתוך תוכנה מסויימת שלא אני בניתי, ולרשום שם כמה דברים. השאלה היא בעצם איך אני ניגש לתוכנית אחרת, בודק מהם הפקדים הנמצאים בה וניגש אליהם. תודה..

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  21. Started by dj shay 30010,

אני רשום באתר מסוים וכל מה שאני רוצה לשנות נמצא בקובץ PHP באתר. אך אני יכול לשנות את הנתונים שיש בקובץ באתר (ניתן לעשות upload לקוצץ ולשנות אותו ???) תנו לי כל דרך או משהו פלייייייייז

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  22. Started by gkman,

אני לא יודע כמה אנשים נתקלים בבעיה הזאת- אבל אם משהו אי פעם השתמש בפונקציה include או require וגילה שהוא מקבל רווחים לבנים ולא מוסברים שהוא לא מצליח לסלק- אז הנה הפתרון: http://studentguru.gr/b/solidus/archive/2009/12/30/lt-php-include-gt-strange-extra-white-space-at-the-beginning-of-page.aspx

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  23. Started by Kostya,

שלום! ראשית רציתי לשאול בקשר למוסג Platform, מה זה? ומה ההבדל בינו לבין IDE? שנית רציתי לדעת מהו ה- IDE הכי טוב שיש ומדריך טוב למתחילים ב- Java עדיף בעברית אבל גם אנגלית מתאים! תודה רבה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  24. Started by SharonSx,

שלום, אני רוצה לבנות תוכנה שמסכמת את כל הדרייברים שלי בדיסק ואז התוכנה קוראת להם מהדיסק. כמו דרייבירים של מדפסות וכאלה. עכשיו השאלה שלי היא באיזה שפה כדאי לבנות את זה? האם יש תוכנה שאני יכול להוריד והיא כבר תעשה את זה? אפשר לבנות את זה בVB? תודה,

• 10 תגובות
    • 891 צפיות
  25. Started by Dx-Triple H,

שלום לכולם. אני עושה קורס חוזר בשפת C++ ומסיים ללמוד הנדסאי אלטקרוניקה ואני צריך עזרה בכל הקשור לזה. יש אפשרות לקבל חומר על הלולאות, מערכים וטבלאות מעקב. אני עובד עם תוכנת VISUAL BASIC 2010

• 4 תגובות
    • 891 צפיות

דיונים חדשים בפורומים