עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Woland,

שלום , חיפוש בגוגל נותן מלא תוצאות וקשה לברור מדריך טוב , אני מחפש מדריך טוב לבעלי ידע בתיכנות , אבל ללא ניסיון קודם בתיכנות ל firefox תודה

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  2. Started by redead,

מה זאת השפה הזאת בעיקרון וכמה טוב/חשוב יהיה לקחת קורס של זה באוניברסיטה?

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  3. אני צריך לקרוא מתוך קובץ אחד ולהשוות נתונים לבערך 20 קבצים אחרים. 1. יש ספר הדרכה טוב שמישהו ממליץ? 2. איך אני ניגש לקובץ? 3. איך אני יוצר קובץ CSV חדש שמרכז בתוכו את כל השונויות שגיליתי? תודה.

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  4. Started by eladh16,

שלום אני מתחיל-מתקדם בבנית אתרים ויש לי שאלה קטנה. אני רוצה לעשות מסגרת iframe כמו באתר הזה(סתם לדוגמא באתר הזה אפשר להוריד את המסגרת למטה כדי לראות מה יש בהמסך הדף). https://ssl.1buy1.co.il/pages.asp?id=8 בקיצור, מה הקוד למסגרת iframe פשוטה כמו באתר לדוגמא שהצגתי? תודה חברה!

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  5. Started by krabby,

..

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  6. הכנתי את הפרוייקט הזה, הוא מונה מס' מכוניות שיש בחניה. עכשיו אני רוצה להוסיףך לו כל מיני דברים, יש למישהו רעיונות?

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  7. Started by Aviv C,

יש לי בעיה עם שליחת אימייל ב- ASP. הנה הקוד: <% Set myMail=CreateObject("CDO.Message") myMail.Subject="Sending email with CDO" myMail.From="mymail@mydomain.com" myMail.To="someone@somedomain.com" myMail.TextBody="This is a message." myMail.Send set myMail=nothing %> הנה השגיאה שמופיעה: זאת שורה 15: myMail.Send איך אני פותר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  8. Started by barashken,

שלום. במסגרת פרוייקט בבית הספר התבקשתי לרשום פונקציה שבודקת את הטופס ע"י onsubmit. והפונקציה צריכה להציג את הערכים שהוקלדו בטופס. כאשר אני מריץ את הפונקציה וממלא את שדות הטופס ולוחץ על כפתור שלח זה לא נותן לי שום הודעת alert. אני חושב שיש לי בעיה בפונקציה, אבל אני לא יודע מה. מישהו יכול לעזור לי בבקשה. תודה לעוזרים (: הקוד: <html> <head> <script type="text/javascript"> var msg = ""; function myfunc() { var nick = document.tofes.nick.value; var pass = document.tofes.password.value; var pass1 = document.tofes.password1.value; var mail = document.tofes.email.value; var gen = document.tofes.gender.checked; …

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  9. Started by ~שירה,

אני מסמנת שורה בDATAGRID, את השורה אני יכולה למצוא עם selectItem, איך אני מקבלת את הערך של אחד התאים ?

10. תוסף ONE TAB מיועד לחסוך בזכרון המחשב בריבוי חלונות בדפדפן. האם אפשר לשלב תוסף כזה בתכנה פרטית שבה יש אפשרות לפתיחה של חלונות רבים ששותים מזכרון המחשב?

11. היי לכולם, אחלה פורום ותודה מראש למשיב/ים אני כבר משתגע בניסיון להבין את אקסס אני לא קולט מי יודע מה אנא להסביר לי בסובלנות ובדיוק רב (תודה) אני מנסה ליצור שאילתה שתראה בעצם רשימת מוצרים לליקוט לאיסוף ע"י המחסנאי כלומר : בתחום האירועים : טבלה: שם השירות , האם הוזמן טבלה שנייה : תת פריט המשויך לשירות שהוזמן , האם לוקט / נאסף לדוגמא: דוכן פופקורן , כן רשימת איסוף: ל: דוכן פופקורן: מלח , נאסף גרעיני תירס , (לא סומן במלבן- לא נאסף) אני חושב שהבעיה שלי מתחילה בהגדרת האינדקסים : האם צריך להיות אינדקס משותף לשתי הטבלאות? כיצד אני מקשר ביניהן (כבר הגעתי עד לשאילתה בניסיון לעשות קיבוץ לפי COUNT אך יש בעיה הערה וכול'. סליחה על אריכות דברי אולם אני ממש מתוסכל..... אני…

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  12. Started by שריה 24,

כתבתי את הקוד הזה בc#. ולידציה המגבילה טווח 0 עד 6: RangeValidator rev = new RangeValidator(); rev.ControlToValidate = t.ID; rev.ErrorMessage = "מספר לא חוקי!"; rev.ForeColor = System.Drawing.Color.Red; rev.MinimumValue = "0"; rev.MaximumValue = "6"; Panel1.Controls.Add(rev); אז אם אני מכניס 7 או 8 הולידציה עובדת, אבל כשאני מכניס 10 ,11 ועוד מספרים אחרים מעל 6, הולידציה לא עובדת (כלומר, הוא מאפשר את הקלט). למה?? תודה מראש שריה

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  13. Started by Kak,

קיבלתי את תרגיל הבית שמצורף, כבר עשיתי אותו וזה הקוד שיצא לי: #include <iostream> using namespace std; void main() { int course_weight[5] , grade[5] ; int temp_average=0 , sum_weight=0 ,test=0 ; double total_average=0 ; cout<<"Hello please enter 5 course's weight point's"<<endl; //The weight of each course for (int i=0 ; i<5 ; i++) { cin>>course_weight[i]; sum_weight=sum_weight+course_weight[i]; } for (int j = 0 ; j<10 ; j++)// ten student's { cout<<"Enter student "<<j+1<<" grade"<<endl; temp_average = 0; for (int i=0 ; i<5 ; i++) { cin>>grade[i]; temp_average =…

14. יש לי קובץ מסויים שצירפתי לפרוייקט שלי לתוך תיקיה שנקראת temp. השם שלו לצורך הדוגמא הוא file.pcap, אם אני רושם את הנתיב אליו ככה: temp\file.doc אני לא מצליח להגיע אליו, האם אני צריך לתת לו את הנתיב שלו שאני רואה בפרופרטי שלו ? (הנתיב הוא על המחשב שלי אז מה קורה במקרה שאני לוקח את הקובץ exe שנוצר לי בסופו של דבר למחשב אחר ?)

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  15. Started by topo,

אני תקוע ב-2משימות בבקשה חייב עזרה זה להגשה מחר 1. כתוב פונקציה המסכמת איברי ווקטור עד האיבר השלילי הראשון (לא כולל). הפונקציה צריכה להחזיר משתנה המכיל את .x , נתון הקלט של הפונקציה הוא ווקטור אחד מהתחלתו ועד לאיבר השלילי הראשון בו (לא כולל). ,sum_positive , הסכום של איברי הווקטור 2. כתוב 2 פונקציות, אחת עם לולאה והשני ללא לולאה, שסופרות כמה פעמים מופיע מספר מסוים בווקטור נתון. .num , ומשתנה אחד ,x , נתוני הקלט של הפונקציות הם ווקטור אחד תודה רבה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  16. Started by bdoron,

קראתי על הפרופרטיס הזה ואני עדיין לא מבין מה הקטע שלו בדיוק? איך אני יודע לזהות אותו, אשמח להסבר פשוט עם דוגמאות תודה

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  17. היי, אני מתכנת בסי++, עברתי לא מזמן למק ואני בשלבי הסתגלות לסביבה החדשה. אני משתמש בxcode. ניסיתי להשתמש בסיפריות #include <windows.h> #include <process.h> והוא לא מזהה אותם. האם יש תחליפים? בנוסף, אשמח לקבל עצות מאנשים שעשו את אותו מעבר ונתקלו בקשיים דומים. תודה!

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  18. Started by Chenos,

היי אני חדש בפורום הזה אבל יש לי רק שאלה אחת...שמחולקת לכמה שאלות קטנות. איך אני ניגש לזיכרון במחשב בתוכנית שאני כותב בשפת c? יש איזו פונקציה מסויימת שאני לא מכיר או ספרייה שאף פעם לא שמעתי עליה? אני צריך רק כיוון מסויים לאיך אני עושה את זה זה הכל. תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  19. Started by nir007,

שלום.. אני מעוניין ללמוד בג'ון ברייס שפת C ו..JAVA ובנוסף לשתיהם אחרי זה LINUX KERNEL רציתי לדעת מה ערך התעודה שאני יקבל ג'ון ברייס לעומת תואר ראשון ב שפת C או JAVA.?

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  20. Started by orninyo,

למישהו יש רעיון איך לעשות את הפונקציה הזאת בצורה רקורסיבית? (ללא לולאות) float func_2(int n) { int i; float sum=0,x; for(i=1;i<n+1;i++) { x=(float)1/i; sum+=x; } return sum; }

• 8 תגובות
    • 823 צפיות
  21. Started by PhoenixBoy,

אני די מתחיל בזה ואני לומד לבד עם הספר שלומדים בבית הספר אז אני צריך שתעזרו לי לפתור את שתי האלגוריתמים הבאים: 1. א. נתונים 6 כדורים הנראים זהים. 5 מהם בעלי משקל זהה ואחד מהם כבד יותר. כמו כן נותנים מאזני שקילה. הצע אלגוריתם לאיתור הכדור הכבד. ב. בכמה שקילות השתמשת? 2. בית הספר החליט לחלק מילגות לימודים לתלמידים העונים על התנאים הבאים: 1. ממוצע ציונים ציוניהם מעל 90 1. מספר האחים לא פחות מ-5. צריך לכתוב לזה אלגוריתם שמראה אילו תלמידים יקבלו מילגה ואילו לא.

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  22. שלום, לאחר התקנת התוכנה Oracle 9i שלא עברה כל כך טוב (כל שניה הוא הודיע שלא יכול ליצור קיצור דרך על שולחן עבודה) אני מנסה להפעיל את האפליקציה sqlpluse והוא מבקש סיסמא ואני לא מצליח להיכנס למרות שאני יצרתי את השפ משתמש והסיסמא. מה לדעתכם יכול להיות ואיך אני יכול להיכנס בכל זאת לאפליקציה? תודה.

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  23. Started by avivlyaviv,

שלום! התלחתי ללמוד CSS י1. ש בשפה הרבה מאוד דרכים כדי למקם פריט. איך אני יודע במה אני צריך להשתמש? נגיד MENU BAR באיזה דרך כדאי לי להשתמש ? 2. מה ההבדל בין A:hover ל onmouseover/onmouseout? הדבל היחידי שאני יכל לחשוב עליו זה שבA:HOVER תמיד יהיה שינוי ובONMUOSE.... יהיה שינוי רק במקום שאני רוצה... אבל יש עוד הבדל?

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  24. Started by efod26,

מישו מבין ב-SQL יכול להסביר מהי בדיוק? תודה.

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  25. Started by MasterDK,

בוקר אור לכולם. פעם ראשונה שאני נתקל בבעית קומפילציה :\ החלטתי לממש מיני מערכת הפעלה משלי ואני נתקע בשלב של קומפילציה של הקרנל: יש לי קובץ floppy_boot.asm אותו אני מקמפל עם NASM לקובץ בינארי והכל טוב. הבעיות מתחילות פה: יש קובץ krnldr.asm שהוא ה BOOT LOADER של הקרנל יש קבצים gdt.h ו gdt.c והם משתמשים בפונקציה שמוגדרת ב krnldr.asm (ב ASM היא מוגדרת כ GLOBAL וב GDT.C היא מוגדרת כ EXTERN) כמו כן GDT.C מכיל קובץ מהספריה Include/ (ספריה משלי, לפי מה שאהבנתי אני צריך להוסיף -I include/) אני צריך לקמפל את 4 הקבצים לקובץ OUTPUT אחד ככה שה krnldr.asm יהיה בראש ה OUTPUT הזה. מעולם לא קימפלתי ב GCC ידנית רק דרך סביבת עבודה. אשמח לקבל עזרה. כמו כן אם אפשר מידע על MAKEFILES. תודה רבה …

• 2 תגובות
    • 823 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.