תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אז ככה.. קראתי כמה מדריכים באינטרנט האמת שלא הבנתי את רובם ולא עבדו לי הורדתי מ php.net את php-5.0.5-installer.exe מה שאמור לעבוד כי זה התקנה אוטמטית ולקראת הסוף של ההתקנה הוא אומר לי שאין לי שרת במחשב בכלל..... לפי דעתי הוא מתכוון ל IIS או משו כזה כי הבנתי שצריך את זה על המחשב ולא נראה לי שיש לי את זה רציתי לדעת אם יש משהו שאני צריך להוסיף לוינדוס לפני שאני מתקין את ה PHP או אם יש לכם איזה מדריך נורלמי לזה.... בתודה לירן
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
היי חברה, מישהו מתנדב לפתור בשבילי תרגיל ב C#? זה יעזור לי מאד!
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
-
-
השנה אני צריך להגיש פרוייקט גמר ברמה של 5 יח"ל ב C#, ובחרתי לעשות משחק שש-בש שמשלב בתוכו בינה מלאכותית. הייתי רוצה לבקש עזרה, אם למישהו יש משחק שש-בש (עם או בלי בינה מלאכותית) על-מנת שאוכל ללמוד ממנו, כי אני מתקשה להתחיל. תודה.
-
- 10 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
שלום אני מנסה לבנות Database לאתר שלי. הכנסתי את כל מה שצריך אבל כשאני מריץ את האתר באקפלורר ומנסה להירשם הוא רושם לי שיש לו בעיה כי הקובץ כבר נמצא בשימוש. (סימנתי בכוכביות בקוד את השורה שהוא מדבר עליה). (זה הקוד של הדף צד שרת כמובן). using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Web; using System.Web.UI; using System.Web.UI.WebControls; using System.Data; using System.Data.OleDb; public partial class Join : System.Web.UI.Page { public string date, news; public string user_name, user_password, user_email, user_gender; public string regStatus = "0"; protected void Page_Load(object sender, EventArgs e) { date = (DateTime.Now.ToShortDat…
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היי אני צריך דוגמה של mysql configuration file בשביל לעבוד עם NHibernate תודה
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
המשימה שלי לבנות תוכנית על פי התרגיל הבא: תוצאה של שחקן יכולה להיות אחת מתוך הערכים הבאים 0,15,30,40,60 ניקוד 60 הוא ניצחון במשחק משחק מסתים בניצחון של אחד השחקנים פתח וישם אלגורתים המקבל כקלט תוצאות משחק בין שתי שחקנים אם מספר הנקודות שצבר משיהו לא חוקי יש להדפיס לר חוקי אחרת יש להדפיס את ההפרש בין שני בשחקנים הנה מה שאני עשיתי הבעיה שאצלי אם אני מקיש אצל שתי השחקנים תוצאה לא חוקי לדוגמא 12,13 זה רושם לי אין סוף פעמים לא חוקי הנה מה שכתבתי תנסו לעזור לי עריכה הכול עובד אבל אם אתם מכניסים 60 בשתי השחקנים אז זה מסיים תתוכנית ואסור שלשתיהם יהיה תיקו חייב אחד 60 והשני 0 15 30 40 60 import java.util.*; class tanis { static Scanner reader = new Scanner(System.i…
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
בטופס הרשמה, אני צריך להשאיר את הoption שבחר המשתמש מתיבת select, כלומר להשאיר את הערך שהוא בחר כ-selected, לאחר ששלח את הטופס והתקבלו בו שגיאות קלט. בשביל זה אני צריך אחד משני הדברים הבאים: 1. פקודה ב-ASP שנותנת לי את האינדקס של האופציה שנבחרה. 2. דרך מסוימת ב-JS לבחור אחד מה-option ע"פ ערך ולא ע"פ אינדקס. רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מתכנת באסמבלי לעבודה יחסית לא ארוכה , שתיקח לך יחסית כמה שעות קטנות בין 2-3. מדובר באסמבלי 8086 כמובן - תמורת תשלום מכובד אשמח לדעת אם אתה מוכן לעזור ולשמוע אנא חזרו אלי למייל samini333@walla.com סמי
-
- 0 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 379 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ספר הדרכהטוב ללימוד с++ בעברית. אני יודע שתמיד עדיף ספר בשפה המקורית ואנגלית טובה צריכה להיות אצל כל מתכנת אבל בכל זאת אני מחפש המלצה למדריך בעברית ללימוד CPP. תודה לעזורים
-
- 14 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי כאן 2 ממשקים של משרד החינוך של תאים ושל רשימה המורכבת מתאים { private T info; private Node<T> next; public Node() { next = null; } public Node(T val) { info = val; next = null; } public Node(T val, Node<T> next) { info = val; this.next = next; } public T GetInfo() { return info; } public Node<T> Getnext() { return next; } public void SetInfo(T val) { info = val; } public void SetNext(Node<T> next) { this.next = next; } } class Node<T>---------------------------------------------------…
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה להשתמש בDOJO http://dojotoolkit.org/ לצורך יצירה של תפריט שהתכנים שהוא מקשר אליהם יופיעו בfadein ואין לי מושג איך לעשות את זה. אם למישהו יש נסיון עם המערכת הזו אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני כרגע משתמש בsession כדי לשמור מידע כאשר מה שאני שומר בsession זה אובייקט מסוג סטודנט (אשר מוגדר בdatabase עם השדות הרלוונטים). אני מצליח לשמור מידע (משדות בעמוד לשדות במשתנה מסוג סטודנט) אבל כשאני חוזר אחורה ורוצה לשנות משהו, הוא לא מאפשר לי לבצע שינוי ב session , אלא שומר רק את השמירה הראשונה שלי. למשל אם יש לי שדה בוליאני ואני מעדכן אותו בהתאם לצ'ק בוקס, כאשר אני חוזר לדף ורוצה לשנות את הבחירה בצ'ק בוקס ושאותו שדה בוליאני ישתנה בsession, הוא לא מאפשר לי. השאלה שלי היא איך אני יכול לחזור חזרה ולעדכן את אותם השדות?
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני מעוניין למחוק שורות ריקות מקובצי טקסט בתוך תיקייה מסוימת באמצאות קוד C#. המטרה שלי היא שמחיקת השורות הריקות תתבצע ישירות בקבצים המקוריים, ולא שהקבצים יועתקו או שיהיו קבצים זמניים וכו’. כאשר ניסיתי לעשות זאת בעצמי, או שלא הגעתי לתוצאה, או שקיבלתי תוצאות רק בהעתק, ולא כמו שאני מעוניינת - שהשינויים יתבצעו ישירות בקבצי המקור! תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 307 צפיות
- 1 follower
-
-
אני סטודנט שנה א' להנדסת חשמל באוניברסיטת תל אביב, כך שהידע שלי ב-C מוגבל למה שעברנו עד כה בשיעורים. אני קצת מיואש, לכן אשמח לעזרה בנושא. להלן הלינק לשאלה במלואה: http://img847.imageshack.us/img847/1818/tichnut2.p... דגשים בשאלה: המערך המוזן על ידי המשתמש רשאי להכיל מספרים שלמים (חיוביים ושליליים) וכמות האיברים בתת הסדרה שסכומם הוא מספר המטרה יכול להיות בין 1 לאינסוף. אם יש במערך שתי תתי סדרות או יותר אז מספיק להחזיר רק אחת מהן. ישבתי על השאלה הזו שעות ואני לא מצליח להבין איך לבנות את התוכנית כך שתעבור על כל האפשרויות הקיימות... רקורסיה נראית לי בלתי אפשרית משום שרקורסיבית ניתן לחבר רק מספרים סמוכים ואילו אם סכום המטרה מורכב מאיבר ראשון ואיבר חמישי במערך אז רקורסיה ל…
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מעוניין בלהוסיף SmartShader HDR לאלה שקיימים כבר בדרייברים של ATi, אך אין אפשרות כזאת בהגדרות של הדרייברים. כרגע אני עושה זאת עכשיו בעזרת RegHack שאני צריך ליישם כל פעם שאני רוצה להפעיל/לכבות את האפקט. לכן אני רוצה לבדוק האם אפשר בקלות(יחסית) להכניסו לצמיתות לGUI ע"י שינוי קוד המקור. יש לי את הSDK של הקטליסט, אבל לא בו, ולא בSDK של הSmartShader ישנה אפשרות להוסיף SmartShader לצערי לGUI של הדרייברים. :-\ דרך אגב אם אתם שואלים למה לכל הרוחות אני רוצה לעשות את זה, זה פשוט גורם למשחקים להראות מגניף ;D [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אהלן. אני צריך לכתוב תוכנית שתקרא נתונים ותרוץ כל הזמן - למעשה TSR שמשתמשת בפסיקת ISR שנכתבה מחדש על ידי ותכתוב את הנתונים האלה לתוך קובץ. לכאורה פשוט. את החלק של האסמבלר כתבתי בתוכנית ישנה שמחליפה בין האותיות y ל n והיא תקינה וגם עבודה עם קבצים ב c אני יודע. הבעיה כיצד אני מיישם את זה ? איך אני משלב בין 2 התוכניות ? TSR ב c ?? או לחילופין אם למישהו יש שיטה פשוטה וקלה לכתוב לקבצים באסמבלר - אני מוכן לקבל. בגדול התוכנית שצריכה לעבור את השינוי היא זאת : .model small .stack 100h .386 .code start: mov al,9h mov ah,35h ;get vector bx=ip es=cs int 21h mov ax,seg newisr ;enter the new segment to ax mov ds,ax mov dx,offset newisr ;enter the new address to dx mov al,9h…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
שלום. יש לי טופס מאוד פשוט לביצוע חיפוש באתר שמורכב רק משדה של טקסט וכפתור submit. עכשיו אני רוצה לוודא שיש ערך כלשהו (שהוא לא רווח) בשדה הטקסט לפני שאני שולח אותו לטיפול בדף PHP. איך אני עושה את זה? חשבתי לשנות את הכפתור מסוג submit לסוג button ולהוסיף שדה onclick שיריץ פונקציה בjavascript שתבדוק אם יש ערך ואם יש אז הוא יבצע את הפעולה submit אני רק לא יודע איך אני בדיוק כותב את זה...
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה המצב חברה אני בונה מערכת לרשימת עובדים וחישוב משכורות יש לי טבלה של עובדים שכל עובד יכלו לקבל כמה תפקידים בדף HTML יש לי SELECT ששם אני בוחר את שם העובד ומה שאני רוצה לעשות זה שברגע שאני בוחר שם עובד לידו נפתחת לי או מוכנסים נתונים לאובייקט SELECT של כל תחומי העבודה שהוא יכול לעבוד לדוגמה מלצר יכול להיות גם מארח וגם טלפן.. לכל תפקיד משכורת שונה זה הקוד HTML שלי <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "[url]http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">[/url] <html xmlns="[url]http://www.w3.org/1999/xhtml">[/url] <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /> <title>Untitled…
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום, התחלתי לאחרונה ללמוד בעצמי C++, ורציתי לדעת באיזה ספר מבין השלושה עדיף להשתמש (או אם יש המלצות על ספר אחר בכלל): Sam's Teach Yourself C++ in 21 days (5th Edition) Sam's Teach Yourself C++ in 1 Hour a Day C++ Primer Plus (5th Edition) תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, אני מנסה לפתח אפליקציה(לסמרטפון) עם פקודות קוליות והקראת טקסט בעברית. אני מנסה להתחיל שלב שלב, אבל אני לא כל כך מוצא ממשק שתומך בפקודות קולויות בעברית, מישהו שמע על ואולי יכול לעזור? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-