עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by eido300,

הי אני מחפש דרך לנטר את כל התעבורה שמגיעה מהתקני הusb (שתהיה לי את היכולת להפיל אותה אם צריך), איך אפשר לעשות את זה? בעיקר בשפות c# python תודה

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  2. Started by kobikal,

שלום, מישהו אולי מכיר אתר / מדריך טוב לפיתוח toolbars לדפדפנים השונים javascript או במקרה של אקספלורר ב c++ / #

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  3. Started by gevAA,

שלום רציתי בבקשה לדעת איך אני יוצא מלולאה אינסופית שמקפיצה לי מסג'בוקס...בלי לצאת לגמרי מהתוכנה??? תודה רבה לעוזרים..

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  4. Started by michal81,

שלום, קצת רקע... אני מממשת אפליקציה web-ית - aspx, #C, שבהלכה נבנית טבלה דינמית. אחת העמודות בטבלה מכילה כפתור ImageButton. הבעיה היא שבלחיצה על אחד הכפתורים האפליקציה נעצרת ב pageLoad ולא מגיעה למאזין שהגדרתי. שאלותיי הן - 1. האם נכון יהיה ב pageLoad ליצור שוב את כל הטבלה הדינמית למרות שאני אמורה לעדכן רק תא בודד בטבלה? 2. במידה ו 1 חיובי, איך אחרי היצירה המחודשת ניתן לגרום לאפליקציה לבקר בפונקציית המאזין? תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  5. Dim findmark As String Dim reckmark Dim str findmark = InputBox("הכנס מספר קבוצה לאיתור קבוצה מבוקשת") If Len(findmark) = 0 Then Exit Sub With Adodc1.Recordset recmark = .Bookmark .MoveFirst .Find "num_kvuza = '" + findmark + "'" str = " select * from hanichim where num_kvuza =" & num_kvuza & " " Adodc2.RecordSource = str Adodc2.Refresh If .EOF Then MsgBox "קבוצה לא נמצאה" .Bookmark = recmark End If End With בעקרון זה ככה : יש שניי טבלאות , אחת חניכים והשניה קבוצות. השאילתא מחפשת מספר חניכים שנמצאים בקבוצה. התוכנית לא הצליחה לעבוד בשל השגיעה לאחר החיפוש תודה לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  6. Started by Unbodi,

היי אני צריך עזרה בשאלה הבאה: ''כתוב פעולה המקבלת שני מערכים ממויינים(ללא חזרות) ומחזירה מערך המכיל את כל המס' הקיימים במערך הראשון ואינם קיימים במערך השני''. public static int[] Exist(int[] a, int[] b) { int iA = 0, iB = 0, iC = 0; int[] c = new int[Math.Max(a.Length, b.Length)]; while (iC < a.Length && iC < b.Length) { if (a[iA] != b[iB]) { c[iC] = a[iA]; iC++; } if (a[iA] < b[iB]) iA++; if (a[iA] > b[iB]) iB++; …

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  7. Started by pssheba,

שלום, ידוע לי שקיימת תכנית אשר בודקת דקדוק של שפת html ועוזרת לתקן טעויות. שם התכנית פרח מזכרוני. מישהו מכיר תכנית כזו המבקרת דקדוק של דף html ? כתובת להורדתה תחשב לבונוס ראוי לשמו ! תודה !

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  8. Started by Pure-Gold,

כיצד אני יכל להוסיף שעות לתוצאה שאני מקבל ע"י now() כך שיתאים לזמן מקומי שלי. ניתן לכתוב פונקציה אך האם יש משהו פשוט יותר ? למשל: now() + 2 מוסיף לתוצאה עוד שני ימים. כיצד ניתן להוסיף שעות ?

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  9. שלום, יש לי שני מערכים חד מימדיים בסי ואני רוצה להציג אותם בדרך נורמאלית מערך 1:Name Name1 Name2 Name3 מערך 2: 1 2 3 4 3 2 1 זאת אומרת מערך אחד הינו מעריך של סטרינגים והשני של מספרים. המערכים שווי גודל. ואני רוצה להציג אותם שלכל ערך ממערך אחד יהיה ערך מתאים ממערך 2. לדוגמא: שם1 שם2 שם3 1 2 3 מישהו יודע איך מיישמים את זה?

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  10. למה תוכנות שאני כותב ב C/C++ לוקחות 50% מעבד? רוב התוכנות שלי זה ככה... :\

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  11. Started by J0n1,

אני רוצה לעשות onmoseover על לינק, שישמיע צליל, אבל מה הפקודה להשמיע את הצליל בפונקציה? בשפת JavaScript תודה עריכה: מצאתי את זה http://www.javascriptkit.com/script/script2/soundlink.shtml אבל זה לא עובד בFF, יש משהו שעובד בכל הדפדפנים?

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  12. Started by alonezer,

יש סעיף בשאלה שבו 1) יוצר חשבון חדש-(שורה חדשה במטריצה) אז השאלה שלי היא איך אפשר להוסיף שורה למטריצה קיימת? תודה. עריכה: נראה לי מצאתי דרך, לפתוח מטריצה חדשה עם +1 בשורות ולהעתיק את השניה. תאשרו לי שזאת הדרך הנכונה בבקשה. עוד שאלה אחת זה אם אני מקבל סטרינג של 8 תווים איך אני בודק ש4 הם מספרים ו4 הם אותיות? תודה שוב. כתבתי את זה ככה:(snif זה סניף הבנק) static string newaccount (string [,] a) { int snif; string [,] pass= string [a.GetLength(0)+1,a.GetLength(1)]; Console.WriteLine("Enter the number of the snif"); snif = int.Parse(Console.ReadLine()); if(a.GetLength(0)<20) for (int i = 0; i < a.GetLength(0); i++) { …

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  13. יש לי שני אתרים, אחד רגיל (HTML) ואחד מבוסס ג'ומלה. הבנתי שזה לא טוב שהאתר יהיה נגיש בכתובת גם עם WWW וגם בלי אז אני רוצה שהכתובת תהיה רק בלי WWW כלומר רק ככה: http://website.co.il איך עושים את זה? האם זו אותה דרך עבור אתר ה-HTML ועבור אתר הג'ומלה? תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  14. Started by verom,

אני עובד כבר זמן נחמד על משחק אלמנטים ואני צריך עזרה בפיתוח ובהחלט בעיצוב. לדעתי זה רעיון טוב ויכול להתפתח למשהו. אז אם יש פה מתכנת JAVA ומישהו שיודע לעבוד עם התוכנה 3DSMAX וליצור מודלים ואנימציות והם גרים באזור המרכז פחות או יותר אז אשמח לשמוע ממכם ולדבר על הרעיון. אימייל : veromvrd@gmail.com

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  15. Started by baruch_555,

נגיד יש לי אתר עם פריימים ויש פריים אחד שבו מתחברים (זה מוצא את השם והסיסמא במסד ומעביר לתפריט של משתמש...) ואפשר ללחוץ על קישורים... איך עושים לחצן התנתק, שלוחצים עליו התפריט של המשתמש הופך חזרה לדף ההתחברות וגם הדף בפריים השני חוזר לדף ראשי או משהו??? הצלחתי עד הקטע של להחזיר בפריים לדף התחברות אבל בו זמנית אני לא מצליח להעביר בפריים השני לדף אחר.. זה מה שעשיתי ולא פועל...: <scripttype="text/javascript"language="javascript"> function Disconnect() { parent.dright.location.href="dright.asp"; parent.dleft.location.href="show.asp"; } </script> <ahref="javascript: Disconnect()">התנתק</a><br/><br/><br/> עשיתי פונקציה ולינק שמפנה אלי…

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  16. Started by INON,

שלום לכולם, הורדתי תוכנה כקובץ מקור, ואני מעוניין להשים לה מסך פתיחה, כמו בתוכנת האימיול. שכשאני יפתח את התוכנה הוא קודם כל יראה לי את הריבוע של התמונה ולאחר מכן יכנס לתוכנה. אודה לכל העונים על השאלה.

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  17. there is : "news.txt" that goes as follows: my script goes like this: read.php <?php function getnews() { $filename = "news.txt"; $newsf = fopen($filename,"r"); $i=0; while ((!feof($newsf)) && ($i<20)) { $tmpname = fgets($newsf); $newss = "News Name"; while ($tmpname != $newss) { $tmpname = fgets($newsf); } $NNames[] = fgets($newsf); $NDates[] = fgets($newsf); $tmpnews = fgets($newsf); $endon = "End News"; while ($tmpnews != endon) { $sumn = $sumn . $tmpnews; $tmpnews = ""; $tmpnews = fgets($newsf); } $NNews[] = $sumn; $sumn = ""; $i++; } fclose($newsf); } ?>

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  18. Started by yahalom,

היי אני צריך דוגמה של mysql configuration file בשביל לעבוד עם NHibernate תודה

19. Started by genia,

.

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  20. Started by eladh16,

שלום אני מתחיל-מתקדם בבנית אתרים ויש לי שאלה קטנה. אני רוצה לעשות מסגרת iframe כמו באתר הזה(סתם לדוגמא באתר הזה אפשר להוריד את המסגרת למטה כדי לראות מה יש בהמסך הדף). https://ssl.1buy1.co.il/pages.asp?id=8 בקיצור, מה הקוד למסגרת iframe פשוטה כמו באתר לדוגמא שהצגתי? תודה חברה!

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  21. Started by shaithebest,

שלום לכולם יש לי בעיה בשיעורי בית בלולאות for ומשום מה הקומפיילר זורק אותי החוצה . הגדרתי לולאה של 10 זוגות ואחרי שאני רושם בפלט 2 זוגות הוא זורק אותי למרות שאני לא רואה שום בעיה לוגית התרגיל: קלט-100 זוגותשל מספרים פלט-המספר המינימלי מבין כל המספרים הגדולים בכל זוג הקוד: #include<stdio.h> void main() { int a,b,g,m,i; printf("please enter 2 numbers\n"); scanf("%d %d",&a,&b); if(a>b) m=a; else m=b; for (i=2;i<=10;i++); { scanf("%d %d",&a,&b); if(a>b) g=a; else g=b; if(g<m) m=g; } printf("the most minimal number is %d\n",m); } אשמח גם לעזרה איך אני עושה קופי פייסט מהסקריפט לכאן ושיהיה כתוב נורמלי. חחחחחחח תודה מראש

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  22. יש לי תוכנית מסויימת שמציגה לי את שם הקובץ שהיא עובדת עליו ב-LABEL ואם שם הקובץ ארוך מידי היא לא מציגה את כולו והשם פשוט נחתך, בפרופרטי של אותו הלייבל שמתי את ה-AutoEllipsis על TRUE ועדיין שם הקובץ נחתך, יכול להיות שפיספסתי משהו ? תודה.

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  23. אני מנסה לשים SlideShow לדף RTL וזה לא הולך טוב...יענו הגלילה של הדף לצדדים נמשכת הרבה מעבר למה שצריך, ובנוסף יש רווח גדול בלתי נראה כזה מתחת לSlideShow (אבל זה לא נראה לי שקשור לזה שהמסמך RTL). הנה הדף עם הבעיות שמתרחשות: http://planet.nana.co.il/yona2/AH/Example.html בעיה נוספת שיש לי זה עם Forms - אני מנסה לבנות דף יצירת קשר שהשדות קלט (Forms) שלו ייראו בדיוק ככה, ואין לי מושג איך הם שינו את הגדלים ואיך הם עשו שכל השדות קלט יהיו מבחינת הרוחב בדיוק אותו דבר...הרי כל סוג שדה קלט משתמש בשיטה אחרת לציון הרוחב ואז יוצא שהרוחב שונה טיפ טיפה אבל עדיין שונה...שבתגיות HTML לא מצאתי אפשרות לשנות כמו שעשו פה: http://lamir.co.il/contact.asp ככה נראה הדף שאני בניתי ורוצה לשנות: htt…

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  24. Started by barashken,

שלום. במסגרת פרוייקט בבית הספר התבקשתי לרשום פונקציה שבודקת את הטופס ע"י onsubmit. והפונקציה צריכה להציג את הערכים שהוקלדו בטופס. כאשר אני מריץ את הפונקציה וממלא את שדות הטופס ולוחץ על כפתור שלח זה לא נותן לי שום הודעת alert. אני חושב שיש לי בעיה בפונקציה, אבל אני לא יודע מה. מישהו יכול לעזור לי בבקשה. תודה לעוזרים (: הקוד: <html> <head> <script type="text/javascript"> var msg = ""; function myfunc() { var nick = document.tofes.nick.value; var pass = document.tofes.password.value; var pass1 = document.tofes.password1.value; var mail = document.tofes.email.value; var gen = document.tofes.gender.checked; …

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  25. Started by gkman,

אני לא יודע כמה אנשים נתקלים בבעיה הזאת- אבל אם משהו אי פעם השתמש בפונקציה include או require וגילה שהוא מקבל רווחים לבנים ולא מוסברים שהוא לא מצליח לסלק- אז הנה הפתרון: http://studentguru.gr/b/solidus/archive/2009/12/30/lt-php-include-gt-strange-extra-white-space-at-the-beginning-of-page.aspx

• 3 תגובות
    • 866 צפיות

דיונים חדשים בפורומים