עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by yahalom,

היי אני צריך דוגמה של mysql configuration file בשביל לעבוד עם NHibernate תודה

2. Started by genia,

.

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  3. Started by ~שירה,

כתבתי תכנית (המנסה לממש קוד הופמן) ויש לי בעיה עם מצביעים: זו התכנית: (יש ערימת מינימום המכילה איברים מסוג TAV . כל פעם לוקחים שני איברים מינימלים- מחברים אותם ומכניסים למקום המתאים בערימה עד שנוצר עץ. אח"כ כל בן ימני מקבל את הקוד 1 ובן שמאלי 0 והקוד של כל תו הוא המסלול אליו מהשורש (יוצא שתו בעל שכיחות נמוכה יהיה לו קוד ארוך, ותו עם שכיחות גבוהה יהיה לו קוד קצר)) struct tav { char value; int incidence; tav* right; tav* left; char *son; char *kod; tav(); bool operator<(tav &t) const; bool operator>(tav &t) const; }; void Huffman::build() { tav lft, rght, ezer; while(check()==false) { lft = heap.RemoveTop(); strcpy(lft.son,"0"); str…

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  4. Started by Pure-Gold,

כיצד אני יכל להוסיף שעות לתוצאה שאני מקבל ע"י now() כך שיתאים לזמן מקומי שלי. ניתן לכתוב פונקציה אך האם יש משהו פשוט יותר ? למשל: now() + 2 מוסיף לתוצאה עוד שני ימים. כיצד ניתן להוסיף שעות ?

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  5. Started by gkman,

שלום. יש לי דף: <!DOCTYPE HTML> <?php require("auth.php"); require("../constants.php"); ?> <html> <head> <title> TorahForMe.org </title> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" /> <meta http-equiv="Content-Language" content="he-IL" /> </head> <body> <div style="border: 0px solid black; clear: both; background-color: black; color: white; width: 100%; padding: 2px;"> <?php require("top_menu.php"); ?> </div> <div style=" vertical-align:top; float: left; border: 0px solid black; width: 200px; padding: 0px;"> <?php require("menu.…

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  6. שלום, יש לי שני מערכים חד מימדיים בסי ואני רוצה להציג אותם בדרך נורמאלית מערך 1:Name Name1 Name2 Name3 מערך 2: 1 2 3 4 3 2 1 זאת אומרת מערך אחד הינו מעריך של סטרינגים והשני של מספרים. המערכים שווי גודל. ואני רוצה להציג אותם שלכל ערך ממערך אחד יהיה ערך מתאים ממערך 2. לדוגמא: שם1 שם2 שם3 1 2 3 מישהו יודע איך מיישמים את זה?

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  7. למשל יש לי FILE *fp ו- FILE זו רשומה, נאמר לי שאחד השדות שלה מכיל את שם הקובץ, איזה שדה זה? תודה.

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  8. Started by ניר.,

מישהו יודע מה קוד האלגוריתם של פונקצית הערכה למשחק רברסי בשפת JAVA?

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  9. Started by שריה 24,

כתבתי את הקוד הזה בc#. ולידציה המגבילה טווח 0 עד 6: RangeValidator rev = new RangeValidator(); rev.ControlToValidate = t.ID; rev.ErrorMessage = "מספר לא חוקי!"; rev.ForeColor = System.Drawing.Color.Red; rev.MinimumValue = "0"; rev.MaximumValue = "6"; Panel1.Controls.Add(rev); אז אם אני מכניס 7 או 8 הולידציה עובדת, אבל כשאני מכניס 10 ,11 ועוד מספרים אחרים מעל 6, הולידציה לא עובדת (כלומר, הוא מאפשר את הקלט). למה?? תודה מראש שריה

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  10. Started by TOMMYB1,

שלום לכולם, אם תוכלו לעזור לי ולרשום קוצץ המבצע KILL PROCESS (לאחד שידוע מראש) למחשב אחר בדומיין (באותו מקום שאני צריך את זה יש דומיין) הדבר יכול להיקבע על ידי שמות מחשב הדבר יכול להיות או בC++ או בקובץ BAT. תודה מראש טומי

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  11. מה היתרון של SMF על מערכות אחרות שגרם לכם לבחור בה ? האם התירגום הוא תרגום משלכם ? או שיש תרגום מוכן מראש שמופץ איפשהו ואתם משתמשים בו? יש לי כבר נסיון בהתקנת PHPBB , את SMF אף פעם לא התקנתי ... מדובר בתהליך דומה?

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  12. Started by QQQ,

לצורך העניין, נניח אני רוצה ליצור עצם חדש בשם red מסוג color, אבל אני לא רוצה להכניס אליו שום ערך, כי אני בכל מקרה מתכוון להגיד שהוא שווה למשהו אח"כ. כלומר, אני רוצה ליצור אותו ריק, רק שיהיה לו שם. איך רושמים את זה תחבירית? אפשרות #1 color red; אפשרות #2 color red=new color(); האפשרות השנייה אני כבר יודע שהיא עובדת, בהנחה שיש בקלאס של color קונסטראקטור ריק, שנראה כך: color() { } אבל האם הראשונה גם תקינה? ושוב אני מזכיר שאני מכניס משהו לred, בשלב מאוחר יותר, נניח: שיש לי עוד עצם מטיפוס color שקוראים לו blue, אז אני רושם: red=blue; תודה

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  13. Started by nemo9439,

זה עושה הכל חוץ מלשלוח את הנתונים לDateBase, עזרה?????

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  14. למה תוכנות שאני כותב ב C/C++ לוקחות 50% מעבד? רוב התוכנות שלי זה ככה... :\

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  15. שלום, אני במגמת מחשבים בבית ספר ואנחנו לומדים עכשיו ASP... הכנו לפי הוראות מהספר קובץ ASP שמקבל נתונים מהטופס הרשמה ומכניס אותם לטבלה של ACCESS. בבית ספר שיש בו מחשבי XP הכל עבד טוב ויפה כי יש שם IIS 6.0 אבל לי בבית יש VISTA ולכן IIS 7.0... אצלי בבית הקובץ שמקבל את הנתונים ומכניס לטבלה של ACCESS לא עובד וכותב שגיאה 500.... צירפתי את קובץ הASP אשר עבד לי בבית ספר אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה. תודה מראש אלון סיאני [attachment deleted by admin]

16. Started by Systema,

יש לי תרגיל בג'אוה די מסובך ואני צריך עזרה במשהו.. איך לגלות למספר N כמה פעמים יש בו 1000, כמה פעמים 500, 100, 50, 10, 5 ,1 למשל- בשביל 560 יש לו 0 פעמים 1000 פעם 1 500 0 פעמים 100, פעם 1 50, פעם 1 10, 0 פעמים 5, 0 פעמים 1, אני צריך לדעת לגלות את זה. עוד שאלה קטנה טכנית- יש לי משתנה בוליאני f שהוא מוגדר לפני לולאת FOR והיא אומרת ככה: for (int i=0; i<other.length || !f; i++)l מה אומר החלק של f! תודה מראש

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  17. Started by eido300,

לכל מי שרוצה תרגילים ל#c הנה קישור לאתר עם תרגילים/פרוייקטים ל#c. האתר באנגלית ואין בו תשובות אבל יש המון (125) תרגילים/פרוייקטים בכל הרמות, למי שרוצה לתרגל זה שווה בדיקה. בהצלחה.

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  18. Started by SaarD,

היי, אני רוצה ליצור תפריט צד בעברית ע"י JS, אני מבקש הסבר ממישהו שכבר עשה בעבר ולא להעביר אותי לדף באנגלית שנותן לי דוגמא של CSS באנגלית כי זה לא מסתדר עם העברית. פירוט: כאילו ב mouseover על אחד הלינקים יפתח מצידו השמאלי (התפריט בצד ימין כמובן.. כי הדף בעברית) בעצם המשך לתפריט למשל חומרה >> דיסקים קשיחים >> ניידים >> איך אני עושה את זה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  19. תכנתתי בactionscript 3.0 קליינט שמקבל מידע משרת (הוא פותח בעזרת URLLoader דף על שרת) השרת שולח כל פעם משהו אחר אבל הפלאש מתעצל ולוקח מהמטמון במקום מהשרת וכך יוצא שבמקום לקבל 10 דברים שונים אני מקבל 2-3 דברים מתוך ה10 שחוזרים על עצמם מה לעשות? שלא יגע בCACHE...

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  20. של חברת תיירות בשפה הJAVA וHTML. על המערכת לקבל הזמנות ממשתמש לאפשר למשתמש לחפש טיסות הכל בממשק ווב. יש למישהו הצעות?אולי עבודה מוכנה? אולי מדריכים שיעזרו לי? עבודה בקורס תכנות ווב ו-J2EE עליכם לפתח מערכת ווב לניהול נתוני הזמנות חופשה. על המערכת לאפשר ממשק למשתמשים רגילים ובו: אפשרות לחיפוש הזמנות אפשריות לנוסעים ע"פ טווח תאריכים ויעד יצירת הזמנה ליעד בטווח תאריכים עבור רשימת נוסעים כמו-כן, על המערכת לאפשר ממשק למנהלי המערכת ובו: אפשריות חיפוש כמקודם אפשרות הגדרת וניהול יעדי חופשה אפשרות להוסיף\למחוק הזמנה מהמערכת עליכם לממש המערכת על כל שכבותיה כך שתכיל: טבלאות ומסד הנתונים (תוכלו להשתמש ב-HyperSonic SQL). יש …

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  21. Started by PayneBack3251,

שלום רב ניסיתי להתקין מוד של דרגות בפורום php ויש לי את הבעיה הזאת אחרי שכבר התקנתי את הכל Warning: main() [function.main]: Unable to access ./../language/lang_hebrew/lang_erc.php in /data/members/free/tripod/uk/i/p/w/ipwf/htdocs/phpBBHeb/admin/admin_ranks_whosonline.php on line 37 Warning: main(./../language/lang_hebrew/lang_erc.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /data/members/free/tripod/uk/i/p/w/ipwf/htdocs/phpBBHeb/admin/admin_ranks_whosonline.php on line 37 Warning: main() [function.include]: Failed opening './../language/lang_hebrew/lang_erc.php' for inclusion (include_path='.:/data/apache/php/mmp_lib') in /data/members/free…

• 10 תגובות
    • 858 צפיות
  22. יש לי תוכנית מסויימת שמציגה לי את שם הקובץ שהיא עובדת עליו ב-LABEL ואם שם הקובץ ארוך מידי היא לא מציגה את כולו והשם פשוט נחתך, בפרופרטי של אותו הלייבל שמתי את ה-AutoEllipsis על TRUE ועדיין שם הקובץ נחתך, יכול להיות שפיספסתי משהו ? תודה.

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  23. Started by Unbodi,

היי אני צריך עזרה בשאלה הבאה: ''כתוב פעולה המקבלת שני מערכים ממויינים(ללא חזרות) ומחזירה מערך המכיל את כל המס' הקיימים במערך הראשון ואינם קיימים במערך השני''. public static int[] Exist(int[] a, int[] b) { int iA = 0, iB = 0, iC = 0; int[] c = new int[Math.Max(a.Length, b.Length)]; while (iC < a.Length && iC < b.Length) { if (a[iA] != b[iB]) { c[iC] = a[iA]; iC++; } if (a[iA] < b[iB]) iA++; if (a[iA] > b[iB]) iB++; …

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  24. Started by elad_rabi,

בתודה אלעד

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  25. Started by Pure-Gold,

אני שומר את קבצי הפרוייקט שלי בכונן רשת ולא על המחשב. אם אני מנסה להריץ את הקובץ מכונן הרשת אני מקבץ שגיאת אבטחה והיא: Request for the permission of type 'System.Security.Permissions.SecurityPermission, mscorlib, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089' failed. כאשר הפרוייקט על כונן פיזי במחשב אין שום בעיה. שיחקתי עם כלמני הגדרות אבטחה בתוכנית אבל לא הצלחתי. יש למישהו מושג אילו הגדרות צריך לשנות ? * הפרוייקט הוא ב CSharp Express 2005

• 3 תגובות
    • 857 צפיות

דיונים חדשים בפורומים