עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by SaarD,

היי, אני רוצה ליצור תפריט צד בעברית ע"י JS, אני מבקש הסבר ממישהו שכבר עשה בעבר ולא להעביר אותי לדף באנגלית שנותן לי דוגמא של CSS באנגלית כי זה לא מסתדר עם העברית. פירוט: כאילו ב mouseover על אחד הלינקים יפתח מצידו השמאלי (התפריט בצד ימין כמובן.. כי הדף בעברית) בעצם המשך לתפריט למשל חומרה >> דיסקים קשיחים >> ניידים >> איך אני עושה את זה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  2. Started by TOMMYB1,

שלום לכולם, אם תוכלו לעזור לי ולרשום קוצץ המבצע KILL PROCESS (לאחד שידוע מראש) למחשב אחר בדומיין (באותו מקום שאני צריך את זה יש דומיין) הדבר יכול להיקבע על ידי שמות מחשב הדבר יכול להיות או בC++ או בקובץ BAT. תודה מראש טומי

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  3. תכנתתי בactionscript 3.0 קליינט שמקבל מידע משרת (הוא פותח בעזרת URLLoader דף על שרת) השרת שולח כל פעם משהו אחר אבל הפלאש מתעצל ולוקח מהמטמון במקום מהשרת וכך יוצא שבמקום לקבל 10 דברים שונים אני מקבל 2-3 דברים מתוך ה10 שחוזרים על עצמם מה לעשות? שלא יגע בCACHE...

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  4. Started by amit_amit,

שלום כולם, יש לי בעיה בפייטון, איך אני עושה פונקציה שמקבלת כלום ומחזירה מערך או לשם שינוי פונקציה שמקבלת מערך ריק וממלאת אותו המערך צריך להיות דינאמי כלומר מספר התאים לא ידוע מראש, תודה לעונים הסתדרתי תודה

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  5. Started by Master-Chipsets,

מה זה ADO ואיך אני מיישם אותו בVB6 תודה בבקשה תעזרו..

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  6. Started by ~שירה,

צריכה לכתוב תכנית המקבלת קלט של קבוצה, וערך סכום. ומחזירה את כל תתי הקבוצות שסכום איבריהם הוא ערך הסכום. לדוגמא: קלט: [1,2,5,3,2] :קבוצה ערך סכום: 5 פלט: [1,2,2] [2,3] [5] [3,2] איך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  7. יש לי תוכנית מסויימת שמציגה לי את שם הקובץ שהיא עובדת עליו ב-LABEL ואם שם הקובץ ארוך מידי היא לא מציגה את כולו והשם פשוט נחתך, בפרופרטי של אותו הלייבל שמתי את ה-AutoEllipsis על TRUE ועדיין שם הקובץ נחתך, יכול להיות שפיספסתי משהו ? תודה.

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  8. Started by J0n1,

אני רוצה לעשות onmoseover על לינק, שישמיע צליל, אבל מה הפקודה להשמיע את הצליל בפונקציה? בשפת JavaScript תודה עריכה: מצאתי את זה http://www.javascriptkit.com/script/script2/soundlink.shtml אבל זה לא עובד בFF, יש משהו שעובד בכל הדפדפנים?

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  9. Started by ניר.,

מישהו יודע מה קוד האלגוריתם של פונקצית הערכה למשחק רברסי בשפת JAVA?

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  10. Started by davidcohen,

היי רציתי לדעת קצת על לימוד עצמאי של שפות תכנות , אני לומד בבית ספר java - ואני עושה 5 יחידות במחשבים . שנה שעברה למדנו pascal והשינוי לא היה משמעותי כל כך , רק להכיר את הפקודות החדשות והצהרות משתנים. רציתי לדעת אם אני יוכל ללמוד c++ או אסמבלר באופן עצמאי , על ידי מדריכים באינטרנט וכאלה (בעברית) ? השינוי בשפות הוא גדול ?! כי שמעתי ש סי שרפ מאוד דומה לג'אווה ... תודה

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  11. שלום. אני משתמש במחלקה של php_mailer ואני רוצה שהוא ינסה קודם להשתמש בפונקצית mail() רגילה ואם אי אפשר אז שישלח דרך gmail. איך אני בודק אם יש שרת smtp דרך קוד בPHP ואם אפשר להשתמש בפונקציה? (אני מעדיף שזה יהיה דרך סקריפט למקרה שאני אחליף שרתים בעתיד- אז בבקשה לא להציע לבדוק עם השרת)

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  12. Started by Nahum2,

[הסרתי את הכתובת] זה לא מפואר אני יודע. בכל מקרה איך אני מוסיף סייר קבצים כך שאפשר יהיה לראות\להוריד את כל הקבצים בתקייה מסויימת (בסגנון FTP) אבל עם HTML.

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  13. Started by Systema,

יש לי תרגיל בג'אוה די מסובך ואני צריך עזרה במשהו.. איך לגלות למספר N כמה פעמים יש בו 1000, כמה פעמים 500, 100, 50, 10, 5 ,1 למשל- בשביל 560 יש לו 0 פעמים 1000 פעם 1 500 0 פעמים 100, פעם 1 50, פעם 1 10, 0 פעמים 5, 0 פעמים 1, אני צריך לדעת לגלות את זה. עוד שאלה קטנה טכנית- יש לי משתנה בוליאני f שהוא מוגדר לפני לולאת FOR והיא אומרת ככה: for (int i=0; i<other.length || !f; i++)l מה אומר החלק של f! תודה מראש

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  14. יש לי קובץ מסויים שצירפתי לפרוייקט שלי לתוך תיקיה שנקראת temp. השם שלו לצורך הדוגמא הוא file.pcap, אם אני רושם את הנתיב אליו ככה: temp\file.doc אני לא מצליח להגיע אליו, האם אני צריך לתת לו את הנתיב שלו שאני רואה בפרופרטי שלו ? (הנתיב הוא על המחשב שלי אז מה קורה במקרה שאני לוקח את הקובץ exe שנוצר לי בסופו של דבר למחשב אחר ?)

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  15. Started by redead,

N או LOG2N ?

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  16. Started by user2012,

שלום לכלל המתכנתים למיניהם... מישהו מכיר חברה שמתעסקת בבקרת איכות אוטומטית? אני מחפשת משהו בתחום של בקרת איכות בתעשיות עם יריעות ארוכות- פלסטיק, מתכת ועוד... אודה לתשובה!

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  17. Started by PayneBack3251,

שלום רב ניסיתי להתקין מוד של דרגות בפורום php ויש לי את הבעיה הזאת אחרי שכבר התקנתי את הכל Warning: main() [function.main]: Unable to access ./../language/lang_hebrew/lang_erc.php in /data/members/free/tripod/uk/i/p/w/ipwf/htdocs/phpBBHeb/admin/admin_ranks_whosonline.php on line 37 Warning: main(./../language/lang_hebrew/lang_erc.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /data/members/free/tripod/uk/i/p/w/ipwf/htdocs/phpBBHeb/admin/admin_ranks_whosonline.php on line 37 Warning: main() [function.include]: Failed opening './../language/lang_hebrew/lang_erc.php' for inclusion (include_path='.:/data/apache/php/mmp_lib') in /data/members/free…

• 10 תגובות
    • 845 צפיות
  18. Started by DarkMagician,

היי, אני בונה אתר צבאי, ומחפש קוד שלם שניתן לשנע לתוך מערכת סגורה. כל הקודים שחיפשתי בגוגל היו תלויים באיזה אתר שהיה מספק את קבצי הPHP/AJAX או ASP, בנוסף לJS, ולא תמיד יכלתי להוריד אותם. אני צריך ShoutBox פשוטה, ללא סיבוכים של FLASH או שוקוויב, אם אפשר, ניהול תוכן ואמוטיקונים. תודה רבה :-)

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  19. מה היתרון של SMF על מערכות אחרות שגרם לכם לבחור בה ? האם התירגום הוא תרגום משלכם ? או שיש תרגום מוכן מראש שמופץ איפשהו ואתם משתמשים בו? יש לי כבר נסיון בהתקנת PHPBB , את SMF אף פעם לא התקנתי ... מדובר בתהליך דומה?

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  20. Started by nemo9439,

זה עושה הכל חוץ מלשלוח את הנתונים לDateBase, עזרה?????

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  21. Started by Unbodi,

היי אני צריך עזרה בשאלה הבאה: ''כתוב פעולה המקבלת שני מערכים ממויינים(ללא חזרות) ומחזירה מערך המכיל את כל המס' הקיימים במערך הראשון ואינם קיימים במערך השני''. public static int[] Exist(int[] a, int[] b) { int iA = 0, iB = 0, iC = 0; int[] c = new int[Math.Max(a.Length, b.Length)]; while (iC < a.Length && iC < b.Length) { if (a[iA] != b[iB]) { c[iC] = a[iA]; iC++; } if (a[iA] < b[iB]) iA++; if (a[iA] > b[iB]) iB++; …

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  22. Started by pssheba,

שלום, ידוע לי שקיימת תכנית אשר בודקת דקדוק של שפת html ועוזרת לתקן טעויות. שם התכנית פרח מזכרוני. מישהו מכיר תכנית כזו המבקרת דקדוק של דף html ? כתובת להורדתה תחשב לבונוס ראוי לשמו ! תודה !

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  23. Started by orninyo,

למישהו יש רעיון איך לעשות את הפונקציה הזאת בצורה רקורסיבית? (ללא לולאות) float func_2(int n) { int i; float sum=0,x; for(i=1;i<n+1;i++) { x=(float)1/i; sum+=x; } return sum; }

• 8 תגובות
    • 844 צפיות
  24. Started by assaf990,

האם מקובל בתעשייה לכתוב רקורסיה כך שהפונקציה הרקורסיבית היא פונקציית ה-MAIN? כלומר פונקציית ה-MAIN היא זו שקוראת לעצמה...

• 4 תגובות
    • 844 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.