תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
היי, בלינקים למטה תוכלו למצוא פוסטים על המגמות החמות בעולם הווב, עם דגש מיוחד למובייל: http://www.softwarearchiblog.com/2012/04/web-mobile-1.html http://www.softwarearchiblog.com/2012/04/web-mobile-2.html תגובות והערות יתקבלו בשמחה, ליאור
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
צריכה לכתוב תכנית המקבלת קלט של קבוצה, וערך סכום. ומחזירה את כל תתי הקבוצות שסכום איבריהם הוא ערך הסכום. לדוגמא: קלט: [1,2,5,3,2] :קבוצה ערך סכום: 5 פלט: [1,2,2] [2,3] [5] [3,2] איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
נגדיר: אלכסון ראשי של מערך דו-ממדי b ריבועי בגודל nXn מכיל את האיברים b[0,0],b[1,1],...,b[n-1,n-1]). הוסיפו למחלקה Matrix שיטה בשם square. השיטה תבדוק האם קיים מערך דו-ממדי ריבועי חלקי בפינה הימנית התחתונה של המערך המאוחסן במחלקה Matrix אשר מכיל 1 -ים באלכסונו הראשי והיתר אפסים. אם קיים - השיטה תחזיר את מספר השורות/עמודות של מערך ריבועי חלקי זה; אם לא קיים - השיטה תחזיר 0. אני לא מצליח לחשוב על שיטה שאוכל למצוא את האפסים מסביב לאחדים בעזרת לולאות....מישהו יכול לתת כיוון ?
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול את זה. אני מחפש איזשהו תוכנת open source שמתקינה לי אתר בסיסי עם info בלבד , זאת אומרת קצת מידע על חברה מסוימת וקצת תמונות וטופס "צרו קשר" בסיסי. את התוכנה אני רוצה להתקין על ההוסט שלי (מן הסתם ) עדיפות גבוהה לתוכנה שיש לה בנוסף גם כמה סוגי עיצובים גראפיים חינמיים. תודה רבה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות אתר, משהו להעלות לרשת. אשמח אם תעזרו לי למצוא נושא לאתר, משהו אקטואלי שאנשים יוכלו לבקר. תודה....
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש פה איזה שאלה שאני יושב עליה כבר חצי שעה ולא הולך לי. כשניסתי לעשות זה מה שיצא int num_of_people; Console.WriteLine ("enter num of people"); num_of_people = int.Parse(Console.ReadLine()); char[] name = new char[num_of_people]; for (int i = 0; i < num_of_people; i++) { name[i] = char.Parse(Console.ReadLine()); } for (int i=0; i < 3; i++) { Console.WriteLine(name[name.Length - i]); } אבל זה נותן שגיאה. אגב במקום שמות תעשו רק CHAR כי STRING ירד במיקוד ( ) תודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
האם מקובל בתעשייה לכתוב רקורסיה כך שהפונקציה הרקורסיבית היא פונקציית ה-MAIN? כלומר פונקציית ה-MAIN היא זו שקוראת לעצמה...
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני וחברים שלי הקמנו אתר שעובד עם המערכת וניתקלנו בבעיה קטנה אם מישהו יכול בבקשה לעזור שיצור קשר באיסיקיו #64567635 תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
הלב של מערכת ההפעלה, משהו פשוט לא מסובך מדי מישה יודע איך לעזור?
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש אתר (עברית,רוסית,אנגלית) ללמידת שפת c. יש לי די בסיס בתכנות לא גדול אבל קצת. זת' אומרת אני מבין במושגים כמו-לולאות,פונקציות וכאלה... פשוט אתר שיעזור לי ללמוד. תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום אני יתן לכם רקע קצר על הבעיה יש חלון להלן FORM1 ובתוכו כפתור שאם אני לוחץ עליו נפתח חלון FORM2 עכשיו לחצתי על הכפתור, פורם2 נפתח ואז אני לוחץ על פורם1 והוא מקבל פוקוס אני רוצה שברגע הזה יהיה EVENT בפורם2 שברגע שהוא מאבד פוקוס יהיה השורה this.focus(); כלומר כדי לעבור מפורם2 לפורם1 זה רק דרך סגירת פורם2 תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אדמין בפורום מסויים, וקיימת בעיה עם מסד הנתונים באתר. לצורך העניין בלוח הבקרה, כשאני עורך הרשאות מסויימות או מוסיף\עורך קבוצות משתמשים, מופיע לי השלט הבא: http://i27.tinypic.com/2h3smj8.jpg מדובר בפורום בסדר גודל עצום, כרגע אנחנו במבוי סתום ועלינו להגיע לפיתרון בהול. לדעתי אני במקום הנכון ע"מ לקבל תשובות פרקטיות אשר תעזורנה בפתרון הבעיה. בתורה מראש..
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי להוריד/ לקנות (רק אם זה ממש נחוץ) את התוכנה Microsoft Visual C++ 2008 Express Edition הורדתי אותה אבל אני לא יכול לסיים את ההתקנה ולקנות אני לא יודע איפה(אני רוצה באינטרנט) תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש אפשרות לייצא את הנתונים שלי ממוסד נתונים Access ללוח שנה. ברצוני להציג על גבי לוח שנה את הנתונים השמורים במוסד נתונים האם זה אפשרי? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
שלום, הצצתי בפורום וראיתי הרבה חבר'ה ששאלו מאיפה כדאי להם להתחיל. ראיתי תשובות כמו "תתחיל עם שפה אחת, השאר יבואו בקלות". אני יודע אסמבלי, בעקרון. למדתי בבצפר, יש דרך לבדוק אם אני יודע הכל? אני לא יודע אם לימדו אותי הכל או רק את הנושאים לבגרות. שפה ראשונה אני יודע, מה כדאי עכשיו? אני רוצה להתמקד בשפה אחת וללמוד אותה מ-א' עד ת' בחודש. חשבתי על C, מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יש לי תוכנית מסויימת שמציגה לי את שם הקובץ שהיא עובדת עליו ב-LABEL ואם שם הקובץ ארוך מידי היא לא מציגה את כולו והשם פשוט נחתך, בפרופרטי של אותו הלייבל שמתי את ה-AutoEllipsis על TRUE ועדיין שם הקובץ נחתך, יכול להיות שפיספסתי משהו ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנת משחק מעפן, ורציתי לדעת אם אני יכול לשנות מאפייני DWSTYLE של תת חלון באמצע הרצה(כפתור, edutbox וכדו') או לשלוח הודעת WM_ֹCRATE בצורה כלשהיא לחלון או להגדיר תת חלון אחרי שעברנו את WM_CREATE בתחילת הפונקציה (באמצע הפונקציה). כל אחד מהפתרונות האלה יפתרו את הבעיה שלי. תודה לעונים .
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
חיפשתי שנתיים ואנלא מוצא הורדה... ניסיתי MASM זה לא מתקין, ניסיתי NASN זה רק מביא ללינוקס, חוץ מ1 שלא עושה כלום אם אפשר כמה שיותר פשוט ונוח =] ובדרך אני לא אתנגד למדריך בסיסי מאוד (חבל שאין בנעוץ יחד עם שאר שפות התכנות)
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
שלום, ידוע לי שקיימת תכנית אשר בודקת דקדוק של שפת html ועוזרת לתקן טעויות. שם התכנית פרח מזכרוני. מישהו מכיר תכנית כזו המבקרת דקדוק של דף html ? כתובת להורדתה תחשב לבונוס ראוי לשמו ! תודה !
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני חיפשתי איך עושים זאת ומצאתי זה ע"י הוספת פקד מהtoolbox בשם notifyicon ואם רוצים לפתוח ממנו תפריט נוסיף לטופס גם פקד contextmenustrip ונקשר אותו במאפיינים של הפקד הראשון בקיצור שחקו עם זה שם... מקוה שזה יעזור למישו
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי Stored Procedure הבאה: שילוב של כמה SELECT כדי למשוך נתונים ממס' טבלאות - Auctions , Profile , Bids עכשיו הבעיה היא שאם אף אחד לא עשה BID , הווה אומר השורה ב BID ריקה שאר הנתונים לא חוזרים , וזה מציק כי אני רוצה לקבל את הנתונים חזרה בין אם מישהו עשה BID ובין אם לא הנה הפונקציה ALTER PROCEDURE dbo.wcbs_auction_summery ( @AuctionID int ) AS SELECT x.*, y.* , z.* FROM (SELECT a.AuctionTitle , a.StartingPrice as 'Starting Bid' , a.BuyoutAmount as 'Buyout Price' , a.DatePublished ,datediff(day , getdate() , a.DateOfExpire) as 'Time till end' , a.DateOfExpire , p.City , p.Country FROM Auctions a INNER JOIN ProfileTable_1 p ON a.UserID = p.UserID WHERE a…
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בתוכנה Eclipse לתכנת בשפת J2me והתוכנה עובדת עם תוכנות אחרות מסביב - Wireless Toolkit, Sony Ericsson Emulator ועוד כל מיני.. מי שמתעסק עם התוכנה בודאי יודע על מה אני מדבר... הבעיה שאני מנסה להריץ את הקוד, הוא נותן לי שגיאה: Proxy could not open new connection to handset. Could not connect to the device. למי שמכיר את הבעיה, יודע איך לפתור אותה - אני אשמח לתשובה מהירה וברורה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
שלום לפי מה שהבנתי הקונטרולר מקבל בקשה ולפיה בוחר VIEW מפה האינטרקציה היא בין הVIEW לMODEL (עד פה נכון?) שאלתי היא איך הMODEL מעביר את המשתנים לVIEW (באיזה פורמט) ? תודה
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני משתגע כבר. אני מנסה לקרוא את העמוד שמקבלים אחרי הפעולות הבאות: כניסה לקישור: 1. http://www.tase.co.il/TASE/General/Company/companyHistoryData.htm?companyID=000232&subDataType=0&shareID=00232017 2. בחירת קריטריונים בטופס, הכי חשוב זה התאריכים, כל השאר פחות. 3. לחיצה על הצג נתונים. אלו הנתונים שאני רוצה לקרוא. הייתי שמח אם היה אפשר לקרוא את הקובץ שנמצא תחת "ייצוא נתונים מהטבלה" --> TVS. זה יותר מסודר פשוט. שתי האופציות בסדר (או העמוד עצמו או הקובץ הנ"ל) אשמח לעזרה, תודה
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
טוב איבדתי את הספר של האסמבלר ואני צריך לדעת למחר איך להגדיר ולפנות אל רשומות באמסלי 8086 מצאתי בMSDN את הדבר הזה recordname RECORD fieldname:width [[= expression]] [[, fieldname:width [[= expression]]]]... אבל אני לא מבין איך בתכלס זה אמור להראות בתוכנית עצמה....
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-