עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. שלום אנשים, אני צריך מעט עזרה עם קוד ב-C# לעריכת טקסט. הייתי רוצה קוד שיקרא קובץ טקסט שאני יצרתי (להלן -C:\xxxxxx.txt) ולאחר מכן בכל שורה ישנה מספר מסויים לאחר. למשל, שישנה כל ספרה 9 לספרה 8. אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי בזה. זה בהחלט יקצר לי הרבה תהליכים. אפשר גם שהוא ישמור זאת באותו הקובץ, או שישמור זאת בקובץ חדש (את זה אני כבר יודע לעשות), אבל העיקר שיאכסן את הטקס המתוקן במשתנה כלשהו.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by oranet,

רציתי לדעת כיון שיצאה סיגריה אלקטרונית ראשונה עם "מערכת הפעלה" הלא היא הEIVC של ג'ויטק אני רוצה לעשות לה אפשרות לתפריט בשפה העברית הקובץ המתקבל לעידכון קושחה הוא קובץ מסוג בין BIN איך אני מטפל בו?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם, אני למדתי HTML, אני עוד בתהליכי לימוד, אבל למדתי מספיק בכדי להקים אתרון קטן ולהבין קצת לעומק דברים.. הנה האתר.. http://www.gruzia1.com/khalvashi אם תוכלו להעיר לי על דברים שאני יכול לשפר שם או שעשיתי לא טוב אני אשמח. עכשיו לשאלתי - מישהו כמוני לומד HTML, עושה דפים וכל זה, ואז נגיד בדף הראשי של העמוד הוא עושה מקום של "חדשות" ונגיד, הוא צריך לעדכן את זה בתדירות גבוהה. אני אישית כרגע נכנס כל פעם לעמוד הראשי ומשם עורך את החלק הרצוי.. כמו שאתם יודעים זה דבר מסורבל. איך אפשר לערוך משהו ספציפי? האם צריך ללמוד שפה בשביל זה? אני מעדיף לא להשתמש בפריימים בעמוד. תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  4. Started by נעמה.,

זוהי פונקצית הוספת איבר לערימה: האם היא פועלת נכון? <כי משהו לא מסתדר לי בתכנית הראשית> template <class T>void Heap<T>::insert(T val) { data.Insert(val); //move up int parent=(data.Size()-1)/2,child=data.Size()-1; while (parent>0 && data[parent]<data[child]) { swap(parent,child); child=parent; parent/=2; } }

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by Burned,

איך עושים ערך מוחלט?

• 12 תגובות
    • 44.3k צפיות
  6. Started by VIRUS,

אז בוקר טוב שוב אני רוצה צריך את הסימון של ערך מוחלט למשתנה בפסקל תודה למי שיענה VIRUS :)

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by iem,

אשמח לדעת מה קורה כאשר מבצעים: A^=B; B^=A; A^=B; אשמח לדוגמא לשם הבהרה. תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by hellfire03,

אחרי החלטתי שאני רוצה כמה דברים נחמדים שאין ב WIN החלטתי לנסות לכתוב קצת סקריפטים כרגע אני מנסה לייצור סקריפ שכאשר אני לוחץ על על המקש הצדדי של העכבר העכבר הופך לעכבר מולטימדיה (מקש שמאלי - שיר קודם, מקש ימני - השיר הבא גלגלת - ווליום או משהו בסגנון) הבעיה: אני לא יודע מה הערך של המקש הצדדי שלי וגם לא של גלגול של הגלגלת (של לחיצה על הגגלת אפשר למצוא) ראתי את זה: http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms645540 זה נחמד מאוד אבל חסרים שם דברים - אשמח לקישור למשהו יותר טוב ד"א העכבר שיש לי זה :http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=013&active_tab=overview האם יש איזו תוכנה שרצה ברקע שנותנת לי LOG של המקשים שאני לוחץ עליהם או איזה אתר ש…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by pain_killer12,

חבר'ה, אני צריך להרים עבודה די מהר. צריך ידע בווב דבלופר 8, קצת בג'אווה ובאקסס. בבקשה מי שיודע ומוכן, שישלח הודעה. תשלום גבוה מוצע לעוזר.

10. שלום, אני צריך להגיש פרויקט די גדול באוניברסיטה בC# והפרטנר שלי נטש אותי ולא יכול היה לעזור לי עם העבודה. אין לי מושג איך לעשות אותה, אני מבקש מעומק הלב, בבקשה תעזרו לי אחרת לא אסיים את הקורס. אני מוכן לשלם 300 שקל (מחייו של סטודנט זה הרבה) עבור מי שיעשה לי אותה וישלח לי את הקוד עם הערות בצד למה כל דבר וכו'. מי שמוכן לעזור בבקשה שירשום ואחזור אליו בפרטי עם העבודה עצמה. תודה רבה רבה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. כתבתי תכנית בפרויקט ריק וכשאני עושה דיבגר הוא שולח לי הודעה שלמערכת אין אפשרות לאתר את הקובץ שצוין

• 21 תגובות
    • 4.8k צפיות
  12. צהריים טובים.. אני עושה מבחנים לדוגמא לקראת בחינה בג'אווה התבקשתי לכתוב שיטה שמקבלת 2 מערכים של מס' שלמים ממוינים ומחברת אותם למערך אחד ממוין השיטה חייבת להיות רקורסיבית, החתימה הראשונה זו החתימה שהתחייבתי להשתמש בה ועשיתי עליה אוברלואדינג משום מה אני לא מסוגל להריץ ולבדוק אם זה עובד טוב.. הקומפיילר לא מפסיק לחשוב(השיטה חייבת להיות רקורסיבית ללא לולאות כלל) אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו.. תודה להלן הקוד public class Merge { public static int [] merge (int [] ar1, int [] ar2) { int [] ar3 = new int [ar1.length+ar2.length]; return merge(ar1, ar2, ar3, 0, 0, 0 ); //ar3=total length } public static int [] merge(int [] ar1, int [] ar2, int [] ar3, int i…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by cateye,

היי יש לי שרת אובונטו ואני רוצה לשים עליו איזה פאנל של איחסון אתרים. מישהו מכיר אחד חינמי שעובד על אובונטו? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by matteo,

אני מעוניין לבנות תוכנה שמראה כל פאקט יוצא ונכנס ב c# בואו לא נכנס לדיון אם c# טובה בדברים האלה כי היא על הפנים אבל לא נורא בכל אופן כל מדריך קישור או משהו יעזרו אגב בבקשה לא מהאתרים code project משם מצאתי מספיק צריך איזה מדריך שיסביר איך לעשות זאת תודה

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  15. Started by מתחיל1,

שלום ושבוע טוב! שמי עידן ואני סטודנט שנה א לה. תוכנה. נתקלתי בכמה שאלות שלא הצלחתי לפתור עקב חיסור ארוך של 4 שיעורים{מושתל כליות..:\} אני יודע שזה לא מקצועי לבקש פתרונות אבל אינני מצליח לפתור 3 מתוך 5 שאלות. אשמח לעזרה. *שימוש בספריות <iostream> ופונקצית strln בלבד. אני כבר אעלה את הדרך שלי לפתרון השאלה הראשונה. . ", תו – . פלט – מצביע לתו שבמילה . את כל האיברים וכתובתם אשר באינדקס 0,N,2*N,3*N,4*N עד סוף המערך 4,6,7,8,9} – הפונקציה תקבל מצביע לתחילת מערך זה. גודל המערך : 5, פרמטר – 2. ערך כתובת 4 &&( כתובת המשתנה ) 7 &&( כתובת המשתנה ) 9 && (…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by ~שירה,

כתבתי תכנית (המנסה לממש קוד הופמן) ויש לי בעיה עם מצביעים: זו התכנית: (יש ערימת מינימום המכילה איברים מסוג TAV . כל פעם לוקחים שני איברים מינימלים- מחברים אותם ומכניסים למקום המתאים בערימה עד שנוצר עץ. אח"כ כל בן ימני מקבל את הקוד 1 ובן שמאלי 0 והקוד של כל תו הוא המסלול אליו מהשורש (יוצא שתו בעל שכיחות נמוכה יהיה לו קוד ארוך, ותו עם שכיחות גבוהה יהיה לו קוד קצר)) struct tav { char value; int incidence; tav* right; tav* left; char *son; char *kod; tav(); bool operator<(tav &t) const; bool operator>(tav &t) const; }; void Huffman::build() { tav lft, rght, ezer; while(check()==false) { lft = heap.RemoveTop(); strcpy(lft.son,"0"); str…

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  17. Started by Bool,

היי אני לומד Java והגעתי לפולימורפיזם עכשיו ואני לא כל כך מבין מה זה ולמה זה שימושי. אפשר הסבר ודוגמאות על הנושא כדי שאני אבין אותו טוב?

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. public class Dad{ public void method(Dad d) { System.out.println("Dad's method"); } } public class Kid extends Dad { public void method(Kid k) { System.out.println("in kids method overloading dad's method"); } public void method(Dad d) { System.out.println("in kids method overriding dad's method"); } public static void main(String[] args) { Dad dad = new Dad(); Dad reallyKid = new Dad(); Kid kid = new Kid(); dad.method(dad); dad.method(reallyKid); dad.method(kid); } } הפלט של התוכנית הוא 3 פעמים אותו הדבר - Dad's method השאלה שלי היא לגבי הפעם השלישית והאחרונה - למה זה לא מדפיס in kids method overriding dad's method כי הרי יש שיטה שדורסת…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by shoshana,

מה עושה הפונ' getBool() בjs?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by shoshana,

האם משהוא מכיר פונ' שעובדות על תאריך בJavaScript? משהו כמו לגשת ליום מתוך התאריך ולשנות אותו וכו'

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום. אני רוצה לכתוב פונקציה שתשנה גודל טקסט של אלמנט (onmouseover onmouseout) אבל שאני יוכל להשתמש בה לכמה אלמנטים. הנה מה שכתבתי לאלמנט אחד: function changesize() { document.getElementById('mnu').style.fontSize="4px"; } תודה מראש.

22. שלום ! אני מחפש 2 פונקציות ב ++C שבאמצעותן ניתן לבודד את החלק השלם והחלק העשרוני של מספר. למשל: myWhole(5/2) תיתן 2 ו myFraction(5/2) תיתן 0.5 אם לא קיימות פונקציות כאלה, מישהו יכול ליעץ לי איך כותבים אותן ? תודה !

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by ZuBi,

אני רוצה לשאול עם מישהוא מכיר פונקציה ב ASP שיכולה לבדוק עם הקובץ שאני רוצה נמצא בפאטץ יותר נכון פונקציה בלואנית כמו isempty

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  24. Started by sese,

הי לכולם אני צריכה שתעזרו לי בכתיבת תוכנית בנושא פונקציות בשפת סי השאלה כך: יש חברה של אוטובוסים מנהלת טיולים לארבע אזורים שונים בארץ החברה קובעת את מחיר כרטיס הנסיעה לפי מספר הנוסעים באוטובוס באופן הבא: מספר נוסעים----מחיר כרטיס לנוסע בודד עד 20------------50 בין21-30---------40 מעל 31-----------30 בנוסף יש עמלה נוספת שהחברה גובה כתוספת על מחיר הכרטיס באופן הבא: יעד--------------תוספת על כרטיס הנסיעה חיפה=1------------5% תוספת ת"א=2--------------30 שיקל תוספת עכו=3-----------------10% אילת=4-----------------50 החברה שומרת עבור כל טיול את הנתונים: מספר טיול, מספר עיר היעד, מספר נוסעים באוטובוס. צריך לכתוב תוכנית העוזרת לחברה לקלוט נתוני הזמנות הטיולים בחודש נתון ותחשב…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום, אני מעוניין לבנות COUNTER שיוגדל רנדומלית כל פרק זמן מוגדר מראש (לדוגמה שבוע-7 ימים). איך אני ניגש לזה? הCOUNTER ברור לי. מה שלא ברור לי זה איך אני גורם לו לרוץ כל שבוע מבלי שיופעל בREFRESH על העמוד- אלא אוטומטית בכל שבוע חדש. התוצאה שהCOUNTER יראה אותו מספר (רנדומלי) לכל גולש באתר. אני אחדד את הלא מובן לי - המונה אמור להיות מוטמע באתר עם המון תנועה- מדובר על מאות אלפי כניסות בשבוע. כמו כן האתר בפיתוח כל הזמן - אני מחפש פתרון שהמשתנה של הCOUNTER לא יתאפס/יושפע מהתנועות או השינויים באתר. מעין משתנה אבסולוטי (אני לא מכיר את המונחים הנכונים) שלא מושפע מכלום חוץ ממה שמוגדר לו. תודה,

• 1 תגובה
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.