עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by barhanin87,

חברים שלום. נניח ויש לי מערך של איברים מסוג int בגודל size. השאלה שהוטלה עליי היא לכתוב קוד אשר מוצא במערך את המחלק הגבוהה ביותר מבין כל שני אברים במערך. למשל אם המערך הוא 117 95 18. אז המחלק הגבוהה הוא 9 . בניתי כבר פונק' שנקראת gcd אשר מקבלת שתי מספרים ונותנת לי את המחלק הגבוהה מבניהם. והתחלתי לבנות את הקוד כך שיקוץ ברקורסיה על כל המערך. עכשיו הבעיה שלי היא כזו: שאני מריץ את הקוד הבא הוא מחזיר לי שהמחלק הגבוהה הוא 1 . והבעיה נעוצה בכך שהוא לא בודק את המספר 18 עם 117 ז"א איך אני גורם לו אחרי החזרה של הריקורסיה לבדוק גם את הראשון עם האחרון. int largestgcd(int arr[],int size, int index){ int now; if(index==size-1) return 0; now=gcd(arr[index],arr…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אז ככה אני עושה איזה פרויקט בMSDB ואני צריך לקבל את הערך של שדה נגיד NewID...לתוך משתנה XnewID בעורך של VB.... איך אני עושה את זה.... איך אני יכול לעשות טופס כאשר אני רוצה לעדכן פרטים ורק כאשר אני לוחץ על הכפתור "בצע" הוא שומר את הרשומה במצב שהיא! ולא שהוא מעדכן תוך כדי שאני עובר שדות... ולסיום.. שאני עושה שאילתא שהמשתמש יכניס ערך...לדוגמא מספר ת.ז. אז נפתח חלון קטן עם הודעה... עכשיו אני רוצה לעשות את זה בטופס שבמקום חלון...אני יכניס את הערך לתוך שדה...וכשאני אלחץ על כפתור "בצע" אז הוא יציג את השאילתא כשערך השדה הוא משתנה... (לדוגמא אני רוצה לעשות חיפוש של אדם כאשר אני מחפש לפי הערך מספר ת.ז...רושם את המספר בשדה ולוחץ "בצע"...ובכל הפרטים נפתחים לי על אותו מספר ת.ז...)... …

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  3. Started by big foot,

מה לא בסדר בפקודה הזואת? temp=savepicture(image1.picture,save_fileName) הוא אומר שיש לי טעות או שהוא לא מכיר את הפונקציה למרות שהוא מראה לי מה הפונקציה צריחה לקבל בדקתי גם ב MSDN ואני לא מבין מה הבעיה שלו

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  4. Started by Aviv C,

אני צריך שתעזרו לי במהירות האפשרית כי אני צריך להגיש את העבודה ביום שישי. אני לא מצליח לסגור טופס ממודול. אני מתכוון להגיד שאני משתמש בפעולה מהמודול אבל אני לא יכול משום מה לסגור את הטופס הפעיל משם. מישהו יודע איך אני יכול לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  5. אנשים אני צריך עזרה בתת שיגרה הבאה: ITCHUL: MOV IE,#10000011B MOV IP,#00000010B MOV TMOD,#00000101B RET אני מעוניין לדעת מהו השינוי שאני אמור לעשות בתת השיגרה הנ"ל, ע"מ שתת השיגרה תפעיל את TIMER1 במקום את TIMER0 ??

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by shloogy,

הי אני מעוניין להכניס את PAYPAL לאתר כאמצעי תשלום. מה שאני לא יודע איך לעשות , זה איך לאפשר ללקוח לקבל מייד את המוצר לאחר שהוא שילם תודה מראש לכל העוזרים

7. Started by frezi,

אני רוצה טופס הרשמה עם קומבו בוקס ובו *כל* הערים בישראל. יש בסיס נתונים לזה? משהו כמו מה שיש פה: http://www.cityindex.co.il/

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by UNDERDOG,

1. כתוב הוראה אחת המדפיסה את כל האותיות הקטנות ותווי ההאסקי שלהן 2 . TAV1 TAV2 הם שני תווים (טיפוסם CHAR ) שכל אחד מהם מכיל ספרה . כתוב הוראה המאחסנת במשתנה NUM (שטיפוסו INT ) את המספר משני תווים אלו בסדר הבא לדוגמא TAV1= '1' TAV2='2' M אז NUM=1221 אשמח לתשובות תודה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by neogod,

כתבתי תוכנית אשר אמורה להשוות שני מערכים חד מימדיים ,אך משום מה החיפוש הבינארי לא מחזיר לי את ההתוצאות הדרושות public class IntVector { //instance variable private int [ ] _arr; /** * Constructor for objects of class IntVector */ public IntVector (int size) { _arr = new int [size]; } //methods /** * */ public void addInt (int num , int index) { if(index<_arr.length) _arr[index] = num; else System.out.println("the index is bigger than the array"); } /** * */ private void swap(int [] data , int first , int second) { int temp; temp = data[first]; data[first] = data[second]; data[…

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  10. Started by 00000,

השאלה למעלה, יש בד"כ פונקציות בספריות מסויימות. טיימרים מובנים במעבדים?

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  11. Started by Bsx,

ככה: mov ecx, dword [ebp+8] ; Get argument (pointer to string) mov edx, LC1 code: mov byte [edx], byte [ecx כשאני עושה את השורה מעל אני מקבל] invalid combination of opcode and operands בסה"כ מה שאני רוצה לעשות זה לקחת את התו שנמצא ב ecx ושים אותו ב edx איך אני עושה זאת ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  12. שאלה מהגהנום אשמח אם מישהו יתן דוגמה לתוכנית תודה לעוזרים

13. שלום לכם. ישנם מקומות בWIN שאפשר לשנות בהם דברים, טקסט למשל, תמונות וכו" הבעיה שלי מופנת לRegistry, ישנו ערך מסוים שאני רוצה לשנות מאין הודעת פתיחה עם הפעלת הWIN שבה יהיו כתובים מספר דברים אך הבעיה היא שיש שם רק שורה אחת ארוכה ליכתוב בה, כלומר אין לי את האופציה לרדת בשורה (Enter בWORD או כתבן לדוגמה) ואיני יכול ליכתוב בצורה כזאת מכיוון שזה ניהיה כמשפט אחד ארוך מאד ומבולגן, אם לא הבנתם למה כוונתי אז אביא לכם דוגמה אחרת: שיש רשת מחשבים בבית אתם יכולים לישלוח הודעות ממשתמש למשתמש דרך ה-Task Manager אבל כשאתם כותבים בשורה את ההודעה שלכם אין לכם את אופציית הירידה בשורה (Enter) את האופצייה הזאת אני מחפש, האם ישנה דרך לעשות זאת? עולה לי בראש משהו כמו: Blablabla \n Blalala *…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום. אני רוצה ללמוד פיתוח תוכנה לסמרטפונים,ואין לי כל כך רקע בתכנות רק קצת מבגרות שעשיתי לפני 5 שנים..ביררתי עם המכללות ג'ון ברייס,האקריו , סלע ,הם נותנים לאנשים ללא רקע ללמוד קורס של שנה ולהתשלב בעבודה בהייטק לאחר מכן..אם מישהו יודע באיזה מהמכללות כדאי ללמוד? או האם זה בכלל שווה התעודה שלהם ואפשרי למצוא עבודה בהייטק..? אם מישהו מכיר או שלומד את זה הייתי שמח לקבל חוות דעת..תודה..

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by tembo,

שלום, אני זקוק להדרכה איך אני בודק האם קובץ קיים, כמו כן אשמח לטיפים נוספים לקבצים

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  16. אורח DanielBerman
    Started by אורח DanielBerman,

היי כוסיות שתי שאלות: - איך לשלוח אימייל ב-HTML ולגרום לתוכנה שבה משתמש המשתמש לא לחסום images? - כששולחים אימייל למישהו שלא יודעים את השם שלו, אז יש כאלה פקודות %from% (שם השולח) וכל מיני כאלה שמכניסים אותם בגוף האימייל. אז השאלה מה התגית שמכילה את שם המקבל? מקווה שהסברתי טוב x: מחכה לתשובות, זה די דחוף!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by amitsh,

שלום, אני מנתח מערכות מידע ואני רוצה להכנס לעולם התכנות. המטרה היא לדעת כיצד להקים אתר אינטרנט מורכב (לא פרסומי, אלא תפעולי). יש לי רקע כללי מאוד בשפת VB מתקופת הלימודים וידע כללי ב- SQL וזהו... א. מה צריך ללמוד על מנת להקים אתר אינטרנט ? HTML, JavaScript, C#, .NET ?? ב. אני רוצה ללמוד לבד, האם יש אתר שיכול ללוות אותי ? תודה רבה !

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. היי יש לי עבודה לכתוב תוכנה למשחק הקלפים מלחמה הגעתי למצב שיש לי 2 חבילות של 26 כלפים (לכל שחקן יש לו מערך משלו) עכשיו אני תכלס אמור להתחיל את ה משחק רק שאין לי מושג איך אני צריך להוציא כל פעם את הקלף הראשון מתוך המערך משני החבילות ולהשוות בניהם איך אני מוציא את הקלף מהמערך? ואיך אני גורם לכל שאר המערך להתקדם תא??? חייב עזרה תודה

• 15 תגובות
    • 3.7k צפיות
  19. אני מנסה לקרוא קובץ טקסט: static void Main(string[] args) { int counter = 0; string line; string links = @"‪D:\links.txt"; // Read the file and display it line by line. System.IO.StreamReader file = new System.IO.StreamReader(links); while ((line = file.ReadLine()) != null) { Console.WriteLine(line); counter++; } file.Close(); // Suspend the screen. Console.ReadLine(); } ומקבל את השגיאה הבאה: An unhandled exception of type 'System.NotSupportedException' occurred in mscorlib.dll Additional information: The given path's format is not supported. מצאתי דיון דומה עם פתרון פה: htt…

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  20. היי לכולם. אני בונה אתר, ואת העיצוב שלו ביססתי על רוחב של 1004. ללא התגיות הנ"ל, גם בפיירפוקס וגם באקספלורר אני רואה פס גלילה אופקי מכוער, אך כאשר אני מוסיף אותן המצב בפיירפוקס מסתדר, אך לא באקספלורר. האם התגיות הללו לא מתקבלות יפה באקספלורר? איזה תחליף הגיוני אפשר למצוא?

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  21. שלום, לפני כמה ימים הורדתי קובץ גיבוי של המסד נתונים שלי (ירד כקובץ עם סיומת gz), רציתי לשאול איך אני עכשיו יכול לבצע את הגיבוי? איך לעלות את הנתונים למסד נתונים? תודה

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  22. Started by נעמה1234,

שלום, אני רוצה ליצור דו"ח ב - reporting services כך שכל שורה זוגית תהיה צבועה בצבע אחד ושורה אי זוגית בצבע אחר. הבעיה: יש לי GROUP כלומר: יש קישורים (לינקים בדו"ח) לפי שם משפחה כשלוחצים על שם משפחה נפתח דו"ח של שם פרטי. השם פרטי נצבע לי מעולה. השם משפחה (שהוא בעצם GRUOP) מתחרפן. גם כשניסיתי לצבוע שורות לפי שם הגרופ. איך עושים דבר כזה, איך צובעים שורות בגרופ לפי זוגי ואי זוגי? תודה רבה!!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by feint,

שלום, רציתי לדעת. האם ניתן ב JAVA לדעת כמה CONNECTIONS פתוחים יש לי לכיוון האינטרנט? ואם כן, איך? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  24. Started by PhoenixBoy,

יצרתי כמה פונקציות ואני רוצה ליצור קובץ שאני יוכל להשתמש בהם... כלומר שיהיה קובץ עם הפונקציות ובתוכנית שלי אני ארשום פקודה שתוסיף את הקובץ. איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  25. Started by maorphp,

שלום לכולם, אני מתכנת פורום מ- 0, ורוצה לדעת מה אתם חושבים על המערכת. אני יודע שיש עוד המון עבודה אבל זה עניין של זמן.. מה אתם חושבים על המערכת ?? יש לכם רעיון תוכלו לשלוח לי הודעה במייל mmaaoorr123@gmail.com קישור: www.galiteyal.com/forums דעתכם חשובה לי אתה מעצב צור איתי קשר במייל mmaaoorr123@gmail.com

• 0 תגובות
    • 845 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.