תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מתכנת משחק מעפן, ורציתי לדעת אם אני יכול לשנות מאפייני DWSTYLE של תת חלון באמצע הרצה(כפתור, edutbox וכדו') או לשלוח הודעת WM_ֹCRATE בצורה כלשהיא לחלון או להגדיר תת חלון אחרי שעברנו את WM_CREATE בתחילת הפונקציה (באמצע הפונקציה). כל אחד מהפתרונות האלה יפתרו את הבעיה שלי. תודה לעונים .
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול לומר לי איזה ערך בדיוק אופרטור % מחזיר ? נתנו לי דוגמא 8%3 מחזיר 2 לא הבנתי מדוע.
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני צריך לכתוב תוכנית המקבלת כקלט 3 נתונים : 2 הנתונים הראשונים הם מס' שלמים והנתון השלישי הוא אחד הסימנים: + או - . על התוכנית להציג ולפתור תרגיל חשבוני בהתאם לפעולה החשבונית הנקלטת.לדודגמא: עבור הקלט + 12 10 יתקבל הפלט : 10+12=22 תודה זה ממש ממש דחוף
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
עד שאני אקבל את העותק של הVS2003+2005 אני מחפש קומפיילר מומלץ ופשוט, משהו קל שרק יתן לי להריץ פקודות פשוטות של C# (רק התחלתי ללמוד) תודה!
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני זקוק לעזרה בפלאש אני מנסה להכי איזה אנימציה כל שהיא בפלאש המשלבת קטע מוסיקלי והיא העצה כולה מתפרדת ככפתור שעליו מקליקים אז הדפדפן טוען את העמוד . בכל אופן אני אודה לכל מי שיכול לנסות לעזור לי בנידון. צרו איתי קשר בפרטי אפשר ורצוי אולי אף ב ICQ תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יש לי מחרוזת $options="one,two,three"; אני צריך לחלק אתה לחלקים שבין הפסיקים ולהוסיף <li> ו </li> אז להוסיף משהו אחרי הצלחתי עם: $options2=str_replace("," , "</li>",$options); אבל איך אני מוסיף בהתחלה <li> ?
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היי אני מעוניין להקים אתר אינטרנט להצגה של תכשיטים. עיצבתי את האתר בתוכנה שנקראת WebSite X5 v8 Evolution . עכשיו הבנתי שאני צריך דומיין להעלות אליו את האתר. אז חיפשתי מכירת דומיינים ומצאתי את זה: http://www.internic.co.il השאלה שלי היא - מה הלאה? אני רק קונה את הדומין ויכול כבר להעלות אליו את האתר שלי? זה מוגבל מבחינה של כמות מידע ? האם כל תוכנה לבניית אתרים אמורה להתאים או שיש שםות מסויימות בבניית אתרין שמתאימות ויש כאלו שלא? אודה לכם אם תוכלו לתת לי קצת ידע בנושא.
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
זה יעזור לי מאוד תודה
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
טוב איבדתי את הספר של האסמבלר ואני צריך לדעת למחר איך להגדיר ולפנות אל רשומות באמסלי 8086 מצאתי בMSDN את הדבר הזה recordname RECORD fieldname:width [[= expression]] [[, fieldname:width [[= expression]]]]... אבל אני לא מבין איך בתכלס זה אמור להראות בתוכנית עצמה....
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היי יש לי שתי תוכניות שאני מתקשה להבין את הפלט,אשמח לקבל עזרה לגבי השורות המודגשות: 1. #include <stdio.h> #include <conio.h> unsigned sum_no_digits(unsigned long long n); void main(){ unsigned long long z; printf("number: "); scanf("%llu", &z); printf("Sum of non appearing digits in %llu is %u", z, sum_no_digits(z)); _getch(); } unsigned sum_no_digits(unsigned long long n){ unsigned sum=0, dig, cnt[10]={0}; while(n){ cnt[n%10]++; n /= 10; } for(dig=1; dig<10; dig++) if (!cnt[dig]) sum += dig; return sum; } 2.[code] [pre]#include <stdio.h> #include <conio.h> #define N 5 int number (int arr[], int n…
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
-
שאלה 2 פה: http://www.cs.bgu.ac.il/~spl121/wiki.files/11-a.pdf פתרון : http://www.cs.bgu.ac.il/~spl121/wiki.files/11-a-solution.pdf ביקשו להמיר ל- c ובאחד השדות כתבו: Pedestrian **_pedestrians אני מניח שהכוונה היא מצביע למערך שכל אחד בו הוא מסוג מצביע להולך רגל. אבל איך זה מובן מהסינקט פה?(אולי חסר סוגרים מרובעות?) שאלה שניה: מדוע במימוש ב- c כתבו בדיסטרקטור: virtual ~StairCaseImpl(){ delete[] _pedestrians; } לפי מה שלמדנו, בדיסטקרטור כותבים כל מיני פעולות שרוצים לבצע לפני המחיקה. ואחרי היציאה מהדיס' מתבצעת המחיקה, אז למה כאן המחיקה בפנים? שאלה שלישית: כאשר כתבו את הממשק והמימוש ב- cpp , בממשק הוסיפו וירטואל לכל הפונקציות, בעוד במימוש הויספו לדיסטקרטור בלבד. מדוע? …
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
מישהו יודע לעשות סיהוס ו -קו-סינוס בפסקל וכמו כן shift sin,cos תודה..
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
זה עושה הכל חוץ מלשלוח את הנתונים לDateBase, עזרה?????
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
התחתי ללמוד קצת מהאינטרנט איך עובדים עם זה.. ובניתי תוכנת נוסחת שורשים.. אבל אני מקבל שגיאה שאין לי מושג מה היא אומרת: No overload for 'button1_Click' matches delegate 'System.EventHandler' בשני מקרים: private void button1_Click(object sender, EventArgs e, ref int a, int b, int c) { double x1 = (-b + Math.Sqrt(b ^ 2 - 4 * a * c)) / 2; double x2 = (-b - Math.Sqrt(b ^ 2 - 4 * a * c)) / 2; MessageBox.Show(x1.ToString()); } מה זה אומר? תודה
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
האם מקובל בתעשייה לכתוב רקורסיה כך שהפונקציה הרקורסיבית היא פונקציית ה-MAIN? כלומר פונקציית ה-MAIN היא זו שקוראת לעצמה...
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה דחופה מאוד.אני חייב לעשות היום שעורים ב turbo c++ אבל יש לי בעיה להתקין אותה במחשב שלי.יש לי windows xp ואני לא יודע איך להתקין את התוכנה תעזרו לי בבקשה
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני מחפש IDE קל שיש לו סימון קוד אפשרות להריץ(בשרת) אבל נורא חשוב שתיהיה תמיכה מלאה בעברית ובבידי יש למישהו המלצות? תודה מראש מורוזס ;D
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לבנות תוכנה שמסכמת את כל הדרייברים שלי בדיסק ואז התוכנה קוראת להם מהדיסק. כמו דרייבירים של מדפסות וכאלה. עכשיו השאלה שלי היא באיזה שפה כדאי לבנות את זה? האם יש תוכנה שאני יכול להוריד והיא כבר תעשה את זה? אפשר לבנות את זה בVB? תודה,
-
- 10 תגובות
- 869 צפיות
-
-
היי לכולם- בהמלצתכם התחלתי לעצב את האתר שלי עם תגיות DIV- הרבה יותר פשוט מטבלאות - תודה. אבל בכל זאת יש לי DIV שאני משתמש לעטוף את התפריט ( התפריט מאונך) שלי. הבעיה היא שאני רוצה שהגודל של הDIV יגיע עד סוף העמוד ובנתיים הוא רק נצמד לטקסט. נסיתי להגדיר HEIGHT ל- מאה אחוז אבל אז הוא רק מגדיל אותו לאורך של הגודל של המסך וכשאני גולל למטה עוד הוא מפסיק. יש הצעות?
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
struct Node { int data; Node *next; }; void func(Node *head) { head=new Node(); head->data=10; head->next=NULL; } int main() { Node *head; head=new Node(); head->data=0; head->next=NULL; func(head); cout << head->data; return 0; } ברגע יציה מהפונ' הפוינטר חוזר להיות עם תוכן שהיה לפני קריאה לפונ' זאת אומרת זהו פוינטר לוקלי? זה כמו עם משתנים לוקליים שהם קיימים רק עבור הפונ' שנוצרו בה (ועבור הפונ' שבתוך)? מה יכול להיות הפתרון לבעיה (כמו עם משתנים, שאנו יכולים להעביר לפונ' את המשתנה עם סימן "&" וכך נוכל לשנות אותו) בקיצור, איך אוכל לשנות את המידע שפוינטר מצביעה עליו (ב-HEAP) מתוך פונ', כך שהשינויים שבוצעו ישארו גם כשנצאה מהפונ'? תו…
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
היי, אני בונה אתר צבאי, ומחפש קוד שלם שניתן לשנע לתוך מערכת סגורה. כל הקודים שחיפשתי בגוגל היו תלויים באיזה אתר שהיה מספק את קבצי הPHP/AJAX או ASP, בנוסף לJS, ולא תמיד יכלתי להוריד אותם. אני צריך ShoutBox פשוטה, ללא סיבוכים של FLASH או שוקוויב, אם אפשר, ניהול תוכן ואמוטיקונים. תודה רבה :-)
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
יש לי סוג קבצים בינריים שדורשים המרות פשוטות מסוג כל שהוא (שלא כאן המקום לפרט אותן). לאחר חיפושים ממושכים באינטרנט הגעתי לשלב היאוש, דהיינו אין שום תוכנה שתשביע את רצוני לצורך המרות אילו. להערכתי אוכל לבצע המרות אילו באמצעות תוכנה של 100 עד 300 שורות קוד, שתרוץ מ COMMAND LINE של מערכת הפעלה WINDOWS. אין לי שום צורך בתוכנה עם מימשק גרפי. לפני מספר שנים עשיתי פעולות דומות באמצעות סביבת עבודה DEV_CPP שכוללת קומפיילר C++ וכלי עזר בסיסיים לתיכנות. גודל קובץ ההתקנה של DEV_CPP הוא כ- 10 מגה בייט, זו תוכנה שהתקנתה אז הייתה קלה בהרבה בהשוואה לתוכנות C++ מקצועיות. אין לי שום חשק להתעסק בהתקנות גדולות שיטרידו אותי יותר מאשר כתיבת הקוד המבוקש. קיימת אולי בעיה טכנית. התוכנה מיושנת ו…
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
טוב אחרי קריאה באינספור דפי אינטרנט על הדברים האלה אני עדיין לא ממש מבין איך זה עובד(אם למישהו יש אתר בעברית זה יהיה מעולה), אני פשוט לא מבין מה קורה כשמציירים לדוגמא שני משולשים בZ שונים ?
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מערת IPB 2.2.2 והעליתי אותה דרך תוכנת ה-FTP התוכנה FlashFXP לאיחסון 220mb. כעת שהעלתי הכל, ושיניתי את ההרשאות ואני נכנס לכתובת... www.mydomian.220mb/forum/install/index.php זה פשוט לא מופיע ומופיע במקום זה ג'יבריש וכל מיני שטויות כתובות.
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-