תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני עובד כבר זמן נחמד על משחק אלמנטים ואני צריך עזרה בפיתוח ובהחלט בעיצוב. לדעתי זה רעיון טוב ויכול להתפתח למשהו. אז אם יש פה מתכנת JAVA ומישהו שיודע לעבוד עם התוכנה 3DSMAX וליצור מודלים ואנימציות והם גרים באזור המרכז פחות או יותר אז אשמח לשמוע ממכם ולדבר על הרעיון. אימייל : veromvrd@gmail.com
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום, מישהו אולי מכיר אתר / מדריך טוב לפיתוח toolbars לדפדפנים השונים javascript או במקרה של אקספלורר ב c++ / #
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
טוב איבדתי את הספר של האסמבלר ואני צריך לדעת למחר איך להגדיר ולפנות אל רשומות באמסלי 8086 מצאתי בMSDN את הדבר הזה recordname RECORD fieldname:width [[= expression]] [[, fieldname:width [[= expression]]]]... אבל אני לא מבין איך בתכלס זה אמור להראות בתוכנית עצמה....
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום רציתי בבקשה לדעת איך אני יוצא מלולאה אינסופית שמקפיצה לי מסג'בוקס...בלי לצאת לגמרי מהתוכנה??? תודה רבה לעוזרים..
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
נגיד יש לי אתר עם פריימים ויש פריים אחד שבו מתחברים (זה מוצא את השם והסיסמא במסד ומעביר לתפריט של משתמש...) ואפשר ללחוץ על קישורים... איך עושים לחצן התנתק, שלוחצים עליו התפריט של המשתמש הופך חזרה לדף ההתחברות וגם הדף בפריים השני חוזר לדף ראשי או משהו??? הצלחתי עד הקטע של להחזיר בפריים לדף התחברות אבל בו זמנית אני לא מצליח להעביר בפריים השני לדף אחר.. זה מה שעשיתי ולא פועל...: <scripttype="text/javascript"language="javascript"> function Disconnect() { parent.dright.location.href="dright.asp"; parent.dleft.location.href="show.asp"; } </script> <ahref="javascript: Disconnect()">התנתק</a><br/><br/><br/> עשיתי פונקציה ולינק שמפנה אלי…
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
there is : "news.txt" that goes as follows: my script goes like this: read.php <?php function getnews() { $filename = "news.txt"; $newsf = fopen($filename,"r"); $i=0; while ((!feof($newsf)) && ($i<20)) { $tmpname = fgets($newsf); $newss = "News Name"; while ($tmpname != $newss) { $tmpname = fgets($newsf); } $NNames[] = fgets($newsf); $NDates[] = fgets($newsf); $tmpnews = fgets($newsf); $endon = "End News"; while ($tmpnews != endon) { $sumn = $sumn . $tmpnews; $tmpnews = ""; $tmpnews = fgets($newsf); } $NNews[] = $sumn; $sumn = ""; $i++; } fclose($newsf); } ?>
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול לומר לי איזה ערך בדיוק אופרטור % מחזיר ? נתנו לי דוגמא 8%3 מחזיר 2 לא הבנתי מדוע.
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בשיעורי בית בלולאות for ומשום מה הקומפיילר זורק אותי החוצה . הגדרתי לולאה של 10 זוגות ואחרי שאני רושם בפלט 2 זוגות הוא זורק אותי למרות שאני לא רואה שום בעיה לוגית התרגיל: קלט-100 זוגותשל מספרים פלט-המספר המינימלי מבין כל המספרים הגדולים בכל זוג הקוד: #include<stdio.h> void main() { int a,b,g,m,i; printf("please enter 2 numbers\n"); scanf("%d %d",&a,&b); if(a>b) m=a; else m=b; for (i=2;i<=10;i++); { scanf("%d %d",&a,&b); if(a>b) g=a; else g=b; if(g<m) m=g; } printf("the most minimal number is %d\n",m); } אשמח גם לעזרה איך אני עושה קופי פייסט מהסקריפט לכאן ושיהיה כתוב נורמלי. חחחחחחח תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
מה עושים במקרה כזה? האם צריך להשיג את ה-template בשתי גרסאות, או שיש דרך לקחת כל template, ולגרום לו להיות RTL? (בלי עריכה מטורפת של ה-CSS..)
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
שלום, יש לי תוכנית java שיוצרת קובץ html. הקובץ הזה הוא למעשה טבלה, שאני מתייחס לכל תא בה בתור פיקסל וצובע אותו בצבע. יוצא לי קובץ די גדול - קצת יותר מ-2 מגה. עכשיו בשביל שאני אוכל להשתמש בקובץ הזה והוא לא יהיה גדול מידי ויהיה נוח להכניס אותו למצגות וכו', אני רוצה להפוך אותו לתמונה. אז זו בעצם הבעיה: איך הופכים דף html לתמונה?? חשבתי על print screen אבל התמונה יותר גדולה מהגודל של המסך אז אני אצטרך לעשות את זה בחלקים ולהדביק וזה סתם ייצא מגעיל. חיפשתי המון ברשת אבל כל מה שמצאתי זה תוכנות שעולות כסף או כאלה שאם לא עושים להם registration הן שמות כל מיני דברים מעצבנים בתמונה (אני מעדיף לא להשתמש בתוכנות גנובות כי זה לצרכים אקדמיים). אשמח לשמוע הצעות. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני לא יודע כמה אנשים נתקלים בבעיה הזאת- אבל אם משהו אי פעם השתמש בפונקציה include או require וגילה שהוא מקבל רווחים לבנים ולא מוסברים שהוא לא מצליח לסלק- אז הנה הפתרון: http://studentguru.gr/b/solidus/archive/2009/12/30/lt-php-include-gt-strange-extra-white-space-at-the-beginning-of-page.aspx
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
היי לכולם- בהמלצתכם התחלתי לעצב את האתר שלי עם תגיות DIV- הרבה יותר פשוט מטבלאות - תודה. אבל בכל זאת יש לי DIV שאני משתמש לעטוף את התפריט ( התפריט מאונך) שלי. הבעיה היא שאני רוצה שהגודל של הDIV יגיע עד סוף העמוד ובנתיים הוא רק נצמד לטקסט. נסיתי להגדיר HEIGHT ל- מאה אחוז אבל אז הוא רק מגדיל אותו לאורך של הגודל של המסך וכשאני גולל למטה עוד הוא מפסיק. יש הצעות?
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
struct Node { int data; Node *next; }; void func(Node *head) { head=new Node(); head->data=10; head->next=NULL; } int main() { Node *head; head=new Node(); head->data=0; head->next=NULL; func(head); cout << head->data; return 0; } ברגע יציה מהפונ' הפוינטר חוזר להיות עם תוכן שהיה לפני קריאה לפונ' זאת אומרת זהו פוינטר לוקלי? זה כמו עם משתנים לוקליים שהם קיימים רק עבור הפונ' שנוצרו בה (ועבור הפונ' שבתוך)? מה יכול להיות הפתרון לבעיה (כמו עם משתנים, שאנו יכולים להעביר לפונ' את המשתנה עם סימן "&" וכך נוכל לשנות אותו) בקיצור, איך אוכל לשנות את המידע שפוינטר מצביעה עליו (ב-HEAP) מתוך פונ', כך שהשינויים שבוצעו ישארו גם כשנצאה מהפונ'? תו…
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום, קצת רקע... אני מממשת אפליקציה web-ית - aspx, #C, שבהלכה נבנית טבלה דינמית. אחת העמודות בטבלה מכילה כפתור ImageButton. הבעיה היא שבלחיצה על אחד הכפתורים האפליקציה נעצרת ב pageLoad ולא מגיעה למאזין שהגדרתי. שאלותיי הן - 1. האם נכון יהיה ב pageLoad ליצור שוב את כל הטבלה הדינמית למרות שאני אמורה לעדכן רק תא בודד בטבלה? 2. במידה ו 1 חיובי, איך אחרי היצירה המחודשת ניתן לגרום לאפליקציה לבקר בפונקציית המאזין? תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם, הורדתי תוכנה כקובץ מקור, ואני מעוניין להשים לה מסך פתיחה, כמו בתוכנת האימיול. שכשאני יפתח את התוכנה הוא קודם כל יראה לי את הריבוע של התמונה ולאחר מכן יכנס לתוכנה. אודה לכל העונים על השאלה.
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
צריכה לכתוב תכנית המקבלת קלט של קבוצה, וערך סכום. ומחזירה את כל תתי הקבוצות שסכום איבריהם הוא ערך הסכום. לדוגמא: קלט: [1,2,5,3,2] :קבוצה ערך סכום: 5 פלט: [1,2,2] [2,3] [5] [3,2] איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
עד שאני אקבל את העותק של הVS2003+2005 אני מחפש קומפיילר מומלץ ופשוט, משהו קל שרק יתן לי להריץ פקודות פשוטות של C# (רק התחלתי ללמוד) תודה!
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני מנסה לשים SlideShow לדף RTL וזה לא הולך טוב...יענו הגלילה של הדף לצדדים נמשכת הרבה מעבר למה שצריך, ובנוסף יש רווח גדול בלתי נראה כזה מתחת לSlideShow (אבל זה לא נראה לי שקשור לזה שהמסמך RTL). הנה הדף עם הבעיות שמתרחשות: http://planet.nana.co.il/yona2/AH/Example.html בעיה נוספת שיש לי זה עם Forms - אני מנסה לבנות דף יצירת קשר שהשדות קלט (Forms) שלו ייראו בדיוק ככה, ואין לי מושג איך הם שינו את הגדלים ואיך הם עשו שכל השדות קלט יהיו מבחינת הרוחב בדיוק אותו דבר...הרי כל סוג שדה קלט משתמש בשיטה אחרת לציון הרוחב ואז יוצא שהרוחב שונה טיפ טיפה אבל עדיין שונה...שבתגיות HTML לא מצאתי אפשרות לשנות כמו שעשו פה: http://lamir.co.il/contact.asp ככה נראה הדף שאני בניתי ורוצה לשנות: htt…
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-
-
פניתי גם בפורומים אחרים כי אני לא בטוח להיכן השאלה מתאימה. במידה וזהו לא הפורום המתאים, אם תוכלו להפנות אותי אליו זה יהיה נהדר! אני מחפש תוכנת התקנה פשוטה לתוכנה שפיתחתי, אבל אני פחות מסתדר עם INSTALLSHIELD. אתם מכירים תוכנה אחרת שקיימת וניתן להשתמש בה? לא חובה שתהיה חינאמית, העיקר שתהיה נוחה לתפעול ויעילה. תודה! אורן
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
האם מקובל בתעשייה לכתוב רקורסיה כך שהפונקציה הרקורסיבית היא פונקציית ה-MAIN? כלומר פונקציית ה-MAIN היא זו שקוראת לעצמה...
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני מחפש IDE קל שיש לו סימון קוד אפשרות להריץ(בשרת) אבל נורא חשוב שתיהיה תמיכה מלאה בעברית ובבידי יש למישהו המלצות? תודה מראש מורוזס ;D
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
יש סעיף בשאלה שבו 1) יוצר חשבון חדש-(שורה חדשה במטריצה) אז השאלה שלי היא איך אפשר להוסיף שורה למטריצה קיימת? תודה. עריכה: נראה לי מצאתי דרך, לפתוח מטריצה חדשה עם +1 בשורות ולהעתיק את השניה. תאשרו לי שזאת הדרך הנכונה בבקשה. עוד שאלה אחת זה אם אני מקבל סטרינג של 8 תווים איך אני בודק ש4 הם מספרים ו4 הם אותיות? תודה שוב. כתבתי את זה ככה:(snif זה סניף הבנק) static string newaccount (string [,] a) { int snif; string [,] pass= string [a.GetLength(0)+1,a.GetLength(1)]; Console.WriteLine("Enter the number of the snif"); snif = int.Parse(Console.ReadLine()); if(a.GetLength(0)<20) for (int i = 0; i < a.GetLength(0); i++) { …
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-
-
יש לי שני אתרים, אחד רגיל (HTML) ואחד מבוסס ג'ומלה. הבנתי שזה לא טוב שהאתר יהיה נגיש בכתובת גם עם WWW וגם בלי אז אני רוצה שהכתובת תהיה רק בלי WWW כלומר רק ככה: http://website.co.il איך עושים את זה? האם זו אותה דרך עבור אתר ה-HTML ועבור אתר הג'ומלה? תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לבנות תוכנה שמסכמת את כל הדרייברים שלי בדיסק ואז התוכנה קוראת להם מהדיסק. כמו דרייבירים של מדפסות וכאלה. עכשיו השאלה שלי היא באיזה שפה כדאי לבנות את זה? האם יש תוכנה שאני יכול להוריד והיא כבר תעשה את זה? אפשר לבנות את זה בVB? תודה,
-
- 10 תגובות
- 860 צפיות
-
-
לפני כשנה פירמטתי את המחשב ועברתי לויסטה 32 ביט כי הג'אווה לא עבד לי טוב על ה64 ביט.. בקרוב אני קונה מחשב חדש ורוצה לנצל את ה4 ג'יגה זיכרון שלי לכן אני רוצה להתקין ויסטה 64 ביט. מישהו יודע אם הג'אווה עובד? תודה..
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-