תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני יודע לעשות חיפוש בגרנד ויאו..אבל אני רוצה לעשות מנוע חיפוש במאסטר פיג'..שיפתח דף חדש עם תוצאות החיפוש.. איך עושים זאת.. ניסיתי בQUTRYSTRING.. אבל לא הצלחתי לעשות כלום.. מישהו יכול לכוון אותי?
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקרוא מידע מקובץ אשר יקרא גם אותיות וגם מספרים כלומר, אני מקבל קובץ שמכיל את השורה " D 231" אז הוא יקבל צ'אר D וINT של 231. איך אני עושה את זה? כמובן בהנחה שיש כמה שורות וכל שורה אני רוצה לקלוט בנפרד עד סוף הקובץ. תודה לכל מי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות אם אפשר שאני יכנס לאתר מסוים ואני יגלוש ממנו, אני לא מדבר על PROXY אלא על אתר בתוך אתר -ז"א שהכותרת שלי לא תשתנה כשאני יגלוש. (יכול להיות ש"פריים" קשור איכשהו?) תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אוקי אז סיימתי עוד כמה שעורים עכשיו בסוף כשיש מין בוחן קטן ואני לא הצלחתי את השאלה הלפני האחרונה והשאלה האחרונה אז קיוותי שמישהו יכול לעזור לי בבקשה להלך קישור : http://vlib.eitan.ac.il/python/basic/data_types/test.htm תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
יש לי קוד פייתון תקול: 1. למה לאחר שאני עושה הרשמה או כניסה- מוחזרת לי שגיאה 500? 2. למה קובץ ה-JSON לא נוצר ולא שומר את המשתמש הנוכחי? ואם הוא כן שומר- שומר לי כל פעם רק על השחקן הנוכחי ודורס את כל השחקנים? 3. למה כשנשמרים שחקנים חדשים בקובץ ה-JSON הם נשמרים ללא הפרמטר של COUNT_WIN, וכתוצאה מכך נוצר לי אובייקט לא שלם? (אני חושבת שזה גורם להרבה שגיאות) 4. למה כשאני רוצה שחק לאחר הרשמה או כניסה עדיין מופיעה לי ההודעה שאני צריכה לעשות log_in? 5. מיד כשאני מריצה את הלקוח מופיעה לי השגיאה הבאה: הקובץ לא נמצא או שהוא ריק — ניסיתי להכניס את הקובץ שלי מספר פעמים לבינה מלאכותית בשביל שתפתור לי את הבעיות, אך זה לא עזר. — אני מאד אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה מראש! להלן הקוד שלי: …
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אני צריך עזרה להמיר אתר שבנוי כרגע ב PHP אל ASP.NET מה הדרך הכי קלה/פשוטה שאפשר להמיר את האתר?
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
לדוגמא אני כותב משחק טריוויה עם מערך שאלות ומערך תשובות. וכל פעם שמפעילים את התוכנית היא תשלוף/תקרא נתונים מקובץ (רשימת שאלות ותשובות) ותכניס אותם למערך המתאים. ואז השחקן מקבל שאלה ומכניס תשובה (שאלות אמרקאיות), והתוכנית משווה בין התשובות שלו לנכונות ונותנת נק' בהתאם. השאלה שלי היא בעצם האם זה אפשרי לעשות דבר שכזה בפסקל (שליפת/קריאת נתונים מקובץ)? ואם כן, כיצד אני כותב את הקובץ ופונה אליו? כיוון שהשנה כמעט הסתיימה (כיתה י' - מדעי המחשב א'), וסיימנו את כל החומר (כולל רשומות - שלא נכלל בבגרות - לכן נלמד אחרי), ולא למדנו על שיטה כזאת לשליפת/קריאת נתונים מקובץ. אני בספק אם זה אפשרי. מחכה לתשובה, תודה.
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
יש לי חשבון פעיל מאד ביוטיוב ויש לי גם חשבון בadsenes והבעיה היא שאני לא יודע איך לסנכרן בינהם יש פה מישהו שמבין?
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
הרבה אתרי תיירות ישראלים למינהם שותלים את האתר של אופרן השכרות רכב בתוך האתר שלהם כ- IFRAME מה שפותח פתח לפרצות אבטחה בהן נחשף מידע על השרתים ומשמש קצה חוט בידי האקרים להתקפות על השרתים עושה רושם שרוב אתרי התיירות הישראלים פותחו בידי איזו ספקית אחת ולכל אתר הצמידו CSS אישי, אבל המנגנון זהה בכולם. רצ"ב דוגמית כאשר האתר של אופרן נחשף במערומיו [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
עבור מערך חד-ממדי של מספרים שלמים בן N תאים (עבור N שהינו קבוע של התכנית) נאמר כי תא אחד במערך מצביע על תא שני במערך אם התא האחד מכיל את מספרו של התא השני. לדוגמה: במערך הבא [table][tr] [td] 3 [/td] [td] 6 [/td] [td] 17 [/td] [td] 5 [/td] [td] 4 [/td] [td] 5 [/td] [td] 2 [/td] [/tr] [tr] [td] 6# [/td] [td] 5# [/td] [td] 4# [/td] [td] 3# [/td] [td] 2# [/td] [td] 1# [/td] [td] 0# [/td] [/tr][/table] התא 0# מצביע על התא 2#, התא 1# מצביע על התא 5#, אך התא 4# אינו מצביע על כל תא במערך (שכן במערך אין תא 17#). לולאה במערך כנ"ל היא סדרה של תאים כך שהראשון מצביע על השני, השני על השלישי, וכן הלאה, עד לתא האחרון בסדרה שמצביע על התא הראשון בלולאה. לדוגמה: במערך הנ"ל ה…
-
- 9 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום וצהריים טובים לכולם,אני מחפש את הסקריפט שיענה במקומי כשאני לא נמצא (למירק..) אשמח אם תעזרו לי בהקדם, אסף.
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
יש סעיף בשאלה שבו 1) יוצר חשבון חדש-(שורה חדשה במטריצה) אז השאלה שלי היא איך אפשר להוסיף שורה למטריצה קיימת? תודה. עריכה: נראה לי מצאתי דרך, לפתוח מטריצה חדשה עם +1 בשורות ולהעתיק את השניה. תאשרו לי שזאת הדרך הנכונה בבקשה. עוד שאלה אחת זה אם אני מקבל סטרינג של 8 תווים איך אני בודק ש4 הם מספרים ו4 הם אותיות? תודה שוב. כתבתי את זה ככה:(snif זה סניף הבנק) static string newaccount (string [,] a) { int snif; string [,] pass= string [a.GetLength(0)+1,a.GetLength(1)]; Console.WriteLine("Enter the number of the snif"); snif = int.Parse(Console.ReadLine()); if(a.GetLength(0)<20) for (int i = 0; i < a.GetLength(0); i++) { …
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני צריך אותה לפרויקט ולא מוצא אותה. אם למישהו יש אני מאוד אודה לו.
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום אני מעונין להוסיף מוזיקה לאתר דרך flash. כלומר בכל פעם שיכנסו לאתר המוזיקה תנוגן אוטומטית. האתר מורכב מחמישה דפי html, השאלה שלי היא איך אני יכול שהמוזיקה עדיין תמשיך להיתנגן למרות שהגולש יעביר דפים באתר. האם הדבר אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל. יש לי תפריט פלאש יפה צבעוני שמלווה את כל האתר שלי, חוץ מבפורום PHPBB שהתקנתי. זה מסובך קצת. ניסיתי לעשות הפרדת פריימים - "מסך מפוצל" - פריים עליון דק - התפריט, פריים תחתון גדול - הפורום כולו. א ב ל ... 1) נוצרת תופעה לא יפה של תת גלגשת בפריים התחתון - הפורום. (את אורכי כל פריים חייבים לתת באחוזים או בפיקסלים, או שאני טועה???) 2) כאשר לוחצים על "התחבר" ומזינים שם משתמש וסיסמא, נהפך כל החלון לפריים אחד והתפריט היפה שלי עף קיבינימאט. תודה לכל העוזר, ירון.
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
יש לי בעייה בהפעלת DEV C++ בייחד עם ווינדוז 7 לאחר שאני מקמפל בהצלחה תוכנה: לאחר שאני מריץ אותה היא נסגרת בדיוק לפני שהיא צריכה להראות תןצאה לדוגמא: רשמתי תוכנה לחיבור שתי מספרים, קימפלתי בהצלחה ואני בוחר RUN נפתח חלון MS DOD ורשום להכניס מספר ראשון, אני מכניס מספר ולוחץ אנטר לאחר מכן מגיעה בקשה לרשום מספר שני, אני מכניס מספר שני ולוחץ אנטר אבל אז במקום שהתוכנה תרשום הסכום הוא ... החלון נסגר יש למישהוא רעיון איך ניתן לפתוא את זה ? שמתי לב שיש לי בעייה דומה לפעמים שאני מנסה להתחבר בטלנט למכשירים נ.ב- אין בעייה עם הקובץ שרשמתי ניסיתי אותו במחשב של הכיתה ולא היתה שום בעייה, הבעייה חוזרת בכל קובץ שאני מנסה להריץ
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
שלום, מישהו אולי מכיר אתר / מדריך טוב לפיתוח toolbars לדפדפנים השונים javascript או במקרה של אקספלורר ב c++ / #
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
בלי עורך, אלא רק קוד מה שאני רוצה זה להכניס כמה כפתורים לתוך פאנל מסויים. כמובן זה לא עובד לי כמו שאני רוצה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
ולא דרך SHAPE אני רוצה להזיז מלבן בלי יהיה לי כזה קפיצות (של המחיקות מסך) ואני לא ממש יודע איך אני רוצה שתראו לי עם LINE לא הפקד אלה עם FORM1.LINE... כאילו form1.line(x1,y1)-(x2,y2),vbcolor,b מה שאני ניסיתי זה עם 2 טיימרים אחד מוחק כל X זמן תמסך והשני עושה תמלבן כל X/2 זמן - בעיקרון זה היה כל 2 מוחק וכל 1 עושה... אבל לא משנה איך שיניתי את זה זה לא עזר תמיד היה קפיצות כאלה,לא יודע
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
היי אני צריך לשלוח נתונים מ J2ME ל C# ע"י bluetooth אני מעוניין להעביר כמה סטרינגים לאפליקציה שלי אני לא מוצא דוגמה ב C# דוגמה / OPEN SORCE לגבי קבלת נתונים בסטרינגים ב C# ע"י bluetooth אשמח לעזרה , תודה
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה יצא לי להיתקל בDark GDK שאם הבנתי נכון בשיתוף עם מיקרוסופט (http://gdk.thegamecreators.com/), הנושא התחיל לעניין אותי, רק לאחרונה התחלתי ללמוד C (למרות שגם לפני היה לי ניסיון מועט מאוד עם השפה הזו) ולהפליא הבנתי את כול הקודים שיצא לי להיתעמת איתם בכמה משחקים בלי שום בעיה (אני משער שזה בגלל שיש לי שליטה בשפה אחרת, אחרי הכול לדעתי אם יש ידע בשפה אחת, זה לא קשה לעבור לשפה אחרת רק צריך לדעת את צורת הכתיבה). השאלה היא, האם זה תיכנות ברמה הממוצעת או האם הרמה של התיכנות היא ברמה פשוטה רק בכדי שיהיה לי קל להכין משחקים בלי להיתעסק עם הדברים האחרים? תמיד התעניינתי בתיכנות משחקים ואני רוצה להתחיל ללמוד על זה אבל אני לא רוצה להישתמש בDark GDK אם זה ברמה של תיכנות…
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
-
-
יצא לי לכתוב כבר קודים בג'אווה ועכשיו שאני מסתכל על כמה דוגמאות קוד מספר אני רואה שיש לי בתחילת כל תוכנית את השורת קוד הבאה : static Scanner reader=new Scanner(System.in); אני לא כולכך מבין למה צריך את השורה הזאת למה היא בדיוק עוזרת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
היי אני חדש בפורום הזה אבל יש לי רק שאלה אחת...שמחולקת לכמה שאלות קטנות. איך אני ניגש לזיכרון במחשב בתוכנית שאני כותב בשפת c? יש איזו פונקציה מסויימת שאני לא מכיר או ספרייה שאף פעם לא שמעתי עליה? אני צריך רק כיוון מסויים לאיך אני עושה את זה זה הכל. תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-