עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. תוסף ONE TAB מיועד לחסוך בזכרון המחשב בריבוי חלונות בדפדפן. האם אפשר לשלב תוסף כזה בתכנה פרטית שבה יש אפשרות לפתיחה של חלונות רבים ששותים מזכרון המחשב?

2. שלום, יש לי מספר שאלות בנוגע לאלמנטים חדשים שהוטמעו באתר tms.co.il. 1. כאשר עוברים בין הקטגוריות (לדוגמא: בין ראשי ל- התחברות, סל קניות, בנה מחשב וכו'). הקטגוריות והטייטל העליון אינם עוברים טעינה מחדש למרות שמדובר ב REDIRECT. עכשיו נכון שמדובר ב AJAX אך אני לא מצליח להבין או למצוא מאמר שיסביר כיצד הדבר נעשה כאשר הכתובת עצמה משתנה. כלומר אין מדובר ב UPDATE PANEL רגיל מכיוון שמתבצע כאן REDIRECT שמשנה את כתובת האתר ולכן גם הקטגוריות בצד וגם הטייטל הוה צרכים לעבור רענון ולהיטען מחדש. מישהו יודע להסביר זאת? 2. בנוסף הם משתמשים בשיטת הפרדת משתנים בכתובת בצורה שונה, האם מדובר כאן ע לASP.NET כיוון שאין כאן '?' המפריד את המשתנים. לדוגמא: http://tms.co.il/cat/197/manuf:Logitech נע…

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  3. Started by alonezer,

יש סעיף בשאלה שבו 1) יוצר חשבון חדש-(שורה חדשה במטריצה) אז השאלה שלי היא איך אפשר להוסיף שורה למטריצה קיימת? תודה. עריכה: נראה לי מצאתי דרך, לפתוח מטריצה חדשה עם +1 בשורות ולהעתיק את השניה. תאשרו לי שזאת הדרך הנכונה בבקשה. עוד שאלה אחת זה אם אני מקבל סטרינג של 8 תווים איך אני בודק ש4 הם מספרים ו4 הם אותיות? תודה שוב. כתבתי את זה ככה:(snif זה סניף הבנק) static string newaccount (string [,] a) { int snif; string [,] pass= string [a.GetLength(0)+1,a.GetLength(1)]; Console.WriteLine("Enter the number of the snif"); snif = int.Parse(Console.ReadLine()); if(a.GetLength(0)<20) for (int i = 0; i < a.GetLength(0); i++) { …

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  4. Started by gkman,

אני לא יודע כמה אנשים נתקלים בבעיה הזאת- אבל אם משהו אי פעם השתמש בפונקציה include או require וגילה שהוא מקבל רווחים לבנים ולא מוסברים שהוא לא מצליח לסלק- אז הנה הפתרון: http://studentguru.gr/b/solidus/archive/2009/12/30/lt-php-include-gt-strange-extra-white-space-at-the-beginning-of-page.aspx

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  5. לפני כשנה פירמטתי את המחשב ועברתי לויסטה 32 ביט כי הג'אווה לא עבד לי טוב על ה64 ביט.. בקרוב אני קונה מחשב חדש ורוצה לנצל את ה4 ג'יגה זיכרון שלי לכן אני רוצה להתקין ויסטה 64 ביט. מישהו יודע אם הג'אווה עובד? תודה..

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  6. Started by gal_dahan,

אני צריך עזרה בשיפור מערכת רק שבלוח בקרה היה אפשר להוסיף תמונה אשמח אם מישהו יעזור לי שישלח בפרטי זה חשוב לי

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  7. Started by INON,

שלום לכולם, הורדתי תוכנה כקובץ מקור, ואני מעוניין להשים לה מסך פתיחה, כמו בתוכנת האימיול. שכשאני יפתח את התוכנה הוא קודם כל יראה לי את הריבוע של התמונה ולאחר מכן יכנס לתוכנה. אודה לכל העונים על השאלה.

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  8. Started by PayneBack3251,

שלום רב ניסיתי להתקין מוד של דרגות בפורום php ויש לי את הבעיה הזאת אחרי שכבר התקנתי את הכל Warning: main() [function.main]: Unable to access ./../language/lang_hebrew/lang_erc.php in /data/members/free/tripod/uk/i/p/w/ipwf/htdocs/phpBBHeb/admin/admin_ranks_whosonline.php on line 37 Warning: main(./../language/lang_hebrew/lang_erc.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /data/members/free/tripod/uk/i/p/w/ipwf/htdocs/phpBBHeb/admin/admin_ranks_whosonline.php on line 37 Warning: main() [function.include]: Failed opening './../language/lang_hebrew/lang_erc.php' for inclusion (include_path='.:/data/apache/php/mmp_lib') in /data/members/free…

• 10 תגובות
    • 838 צפיות
  9. היי , אני עזרה בארגון תפריט שמשתנה אם מנהל נכנס לאתר אפשר לראות שההגדרות של שני הלינקים האחרונים בתוך הSITEMAP מכילות גם פרמטר ROLES , שאותו רק מי שיש לו Session שווה ל-0 יוכל לראות גם את שני התפריטים האחרונים. השאלה היא איך אפשר לעשות את זה.. כלומר , אי אפשר לקבל את eval["roles"] a לתוך משתנה או משהו דומה.. עכשיו בעקרון אם המנהל מחובר אז גם הקלאס של atzuma צריך להתחלף למשהו אחר (כדי לשמור על margin של התפריט) הנה הקוד של התפריט בMasterPage: <div id="links"> <ul><asp:Repeater runat="server" ID="linkmenu" DataSourceID="SiteMapDataSource" EnableViewState="false"> <ItemTemplate> <li class='<%#Eval("Description")%>'> <asp…

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  10. Started by avihneo,

היי אני משתמש בקומפלייר ++ Dev C אבל אני כותב קוד של C ושאני רוצה להתשמש במספרים אקראיים למשל בקיצור בRANDOM אני צריך לפתוח סיפריה stdlib.h ושם יש את הפונקציה ככה בכל מיקרה זה היה בTCLITE או turbo C אבל זה לא עבוד ב ++ Dev C ! אז איך אני משתמש בRANDOMב++ Dev C ? תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  11. Started by ניר.,

מישהו יודע מה קוד האלגוריתם של פונקצית הערכה למשחק רברסי בשפת JAVA?

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  12. Started by SaarD,

היי, אני רוצה ליצור תפריט צד בעברית ע"י JS, אני מבקש הסבר ממישהו שכבר עשה בעבר ולא להעביר אותי לדף באנגלית שנותן לי דוגמא של CSS באנגלית כי זה לא מסתדר עם העברית. פירוט: כאילו ב mouseover על אחד הלינקים יפתח מצידו השמאלי (התפריט בצד ימין כמובן.. כי הדף בעברית) בעצם המשך לתפריט למשל חומרה >> דיסקים קשיחים >> ניידים >> איך אני עושה את זה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  13. יש לי קובץ מסויים שצירפתי לפרוייקט שלי לתוך תיקיה שנקראת temp. השם שלו לצורך הדוגמא הוא file.pcap, אם אני רושם את הנתיב אליו ככה: temp\file.doc אני לא מצליח להגיע אליו, האם אני צריך לתת לו את הנתיב שלו שאני רואה בפרופרטי שלו ? (הנתיב הוא על המחשב שלי אז מה קורה במקרה שאני לוקח את הקובץ exe שנוצר לי בסופו של דבר למחשב אחר ?)

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  14. Started by joni,

שלום ! התחלתי ללמוד c ++ וניתקלתי בכמה קשיים אני מקווה שמישהו יוכל להסביר לי בבקשה . http://vlib.eitan.ac.il/cplusplus/index6.htm את שני האחרונים לא הבנתי מדוע x=3 y=4 ( בלפני האחרון ) , זה משהו בנוגע לצד של ה++ ? ובהכי אחרון מדוע x=4 y=4 האם גם זה קשור בצד של ה ++ ?

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  15. Started by ~שירה,

צריכה לכתוב תכנית המקבלת קלט של קבוצה, וערך סכום. ומחזירה את כל תתי הקבוצות שסכום איבריהם הוא ערך הסכום. לדוגמא: קלט: [1,2,5,3,2] :קבוצה ערך סכום: 5 פלט: [1,2,2] [2,3] [5] [3,2] איך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  16. Started by AMIT_MEG,

אני רוצה ליקנות ספר להתחיל ללמוד שפת תיכנות אני חשבתי c או c++ אמרו לי שהספר #C כשפת אם ספר טוב אני רוצה לדעת אם הוא בא עם תוכנה ואני לא יודע כלום על שפות תיכנו כלום אני ורצה לדעת אם הוא מלמד מההתחלה ממש

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  17. Started by nemo9439,

זה עושה הכל חוץ מלשלוח את הנתונים לDateBase, עזרה?????

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  18. Started by Daniel_M,

איך אני מקמפל את המוד שבניתי? בתודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  19. Started by Nahum2,

[הסרתי את הכתובת] זה לא מפואר אני יודע. בכל מקרה איך אני מוסיף סייר קבצים כך שאפשר יהיה לראות\להוריד את כל הקבצים בתקייה מסויימת (בסגנון FTP) אבל עם HTML.

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  20. Started by SupeRnovA,

הלב של מערכת ההפעלה, משהו פשוט לא מסובך מדי מישה יודע איך לעזור?

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  21. עושה שהוא יופיע בחיפושים בגוגל ובמידה וזה עולה כסף , יש המלצה על חברה טובה שעושה את זה בצורה מקצועית ? תודה

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  22. מנהלים מצטער על ההפרה של חוקי הפורום אבל מחר אני צריך להגיש את האתר ויש לי בעיה הבעיה היא כזאת כשאני נותן סשן למשתמש ואז המשתמש עובר דרך הפריים סט לדף אחר הסשן נמחק ! מה עושים ? cookies ? או שיש פיתרון אחר ? ? ? בבקשה זה דחוף ולא סובל דיחוי

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  23. Started by Dano,

... [br]פורסם בתאריך: 11.11.2007 בשעה 23:11:40 אוקי הצלחתי,עכשיו אני צריך את החוק מצא_כל באנגלית, חיפשתי בכל התיקיות של הפרולוג ואין שם...

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  24. אני וחברים שלי הקמנו אתר שעובד עם המערכת וניתקלנו בבעיה קטנה אם מישהו יכול בבקשה לעזור שיצור קשר באיסיקיו #64567635 תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  25. Started by user2012,

שלום לכלל המתכנתים למיניהם... מישהו מכיר חברה שמתעסקת בבקרת איכות אוטומטית? אני מחפשת משהו בתחום של בקרת איכות בתעשיות עם יריעות ארוכות- פלסטיק, מתכת ועוד... אודה לתשובה!

• 0 תגובות
    • 836 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.