עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. שלום , כמה שאלות לגבי מערכת ניהול תוכן מוכנה . אני קצת חדש בתחום . למדתי ובניתי אתרים מאוד יפים לבד בשפת html5+css3 ושילבתי קצת ג'אווה סקריפט. בין השאר הורדתי גם תבניות מוכנות ושיחקתי הרבה עם קוד ועיצוב. העלתי אותם לשרת דרך חברת אחסון .התוצאות היו טובות . הבעיה התחילה שרציתי לנהל משתמשים,ססמאות והרשאות, נתקלתי בבעיה. הבנתי שאני צריך ללמוד צד שרת בשביל זה ,לשלב מנוע PHP ולחבר לממסד נתונים SQL. קראתי לבד את החומר והבנתי שהדרך עוד ארוכה.. השארתי את זה מאחור,והחלטתי שעם הזמן לאט לאט אני אלמד בקצב שלי ובנייתם במקביל, אני יתמקד יותר בבניית אתרים והתפרנס מזה . ולכן החלטתי לעבוד עם מערכת ניהול תוכן מוכנה ובחרתי ב Wordpress. ככה שאני יכול להמשיך לרוץ עם הבניית אתרים ותת מע…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  2. Started by man with no name,

מישהו מכיר תוכנה טובה לתכנות קובץ ב keylogger ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Vol,

רציתי לדעת מה ניתן לעשות באמצעות שפת התוכנה java? בנוסף לכך,רציתי לדעת אם ניתן לבנות שאמצעות שפת תוכנה זו גם משחקי דפדפן (דוגמת.....גינדיס באמת מידה קטנה הרבה יותר) תודה מראש!

4. Started by DarkShnizel,

אני מפעיל את הקוד והפונקציה מחזירה מסך ריק HBITMAP CControlzServerDlg::ScreenShot() { HDC hScrDC, hMemDC; // screen DC and memory DC int xScrn, yScrn; // screen resolution HGDIOBJ hOldBitmap , hBitmap; // create a DC for the screen and create // a memory DC compatible to screen DC hScrDC = CreateDC(NULL, NULL, NULL, NULL); hMemDC = CreateCompatibleDC(hScrDC); // get points of rectangle to grab xScrn = GetSystemMetrics(SM_CXSCREEN); yScrn = GetSystemMetrics(SM_CYSCREEN); // create a bitmap compatible with the screen DC hBitmap = CreateCompatibleBitmap(hScrDC, xScrn, yScrn); // select new bitmap into memory…

5. שמעו יש לי אתר!עכשיו יש לנו טכנאי אנחנו מחפשים עוד אחד אז זה הפרטים: 1. PHP עם MySQL 2. HTML 3. שרתי לינוקס ו- .htaccess 4. אימיילים 5. FTP 6. אימיילים.. ב- SMTP וב- POP3 7. פונטציאל להרוויח כסף-אם הוא ישקיע גם... ויש לי אתר אם מערכת מוכנה עם שרת ודומין

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  6. Started by ^DaGoN^,

אז ככה, יש לי את הטופס התחברות שהולך לקובץ ASP שבודק במסד נתונים אם הנתונים הם של אדמין או משתמש רגיל, הנה הקוד: <% set oConn=Server.CreateObject("ADODB.Connection") oConn.open "DRIVER={Microsoft Access Driver (*.mdb)};DBQ=" & Server.MapPath("Forum.mdb") memberName=request.Form("memberName") password=request.Form("password") sqlStrInsert="select * FROM forumAdmins WHERE (memberName='"+memberName+"' AND password='"+password+"')" set Admin=oConn.Execute(sqlStrInsert) if Admin.EOF then sqlStrInsert="select * FROM forumMembers WHERE (memberName='"+memberName+"' AND password='"+password+"')" set clubUser=oConn.Execute(sqlStrInsert) if clu…

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  7. איך אני יכול לגרום לכך שכאשר אדם לוחץ על כפתור באתר אינטרנט מסוים...זה יגרום לתוכנית EXE שנמתאת על אותו שרת לעבוד? הכוונה היא שהתוכנית תעבוד על השרת והלקוח לא יראה כלום.

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  8. שלום חברים. אני הולך להעלות אתר בחודש הקרוב ומחפש חברה טובה עדיף שיהיו לה שרתים באירופה. כמובן שתיהיה אמינה ותומכת .NET 4.5 ו SQL SERVER 2012 ד\אשמח לשמוע על המלצות.

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  9. Started by attiass,

שלום יש לי תוכנה שכתבתי ב visual c++6 ואני רוצה ליצור ממנה גירסא שתרוץ לי במחשבים שאין בהם visual c++ אז יש לי שתי שאלות: 1. האם אני צריך לקמפל את הגירסא בתור קונפיגורציית release או שאני יכול להישאר עם גירסת debug רגילה דיפולטיבית. אם אני צריך בגירסת release איך אני עושה את זה? ניסיתי , ויש לי כל מיני include שהוא כותב לי עליהם error מה שלא קורה בגירסת ה debug . 2. יש כלי שחבילת visual שנקרא install shield ע"מ ליצור מהתוכנה שלי גירסת תוכנה להתקנה והתוכנה הזו מייבאת את כל מה שהיא צריכה ויוצרת קובץ setup שמכאן ואילך התוכנה היא כמו כל תוכנה רגילה שמורידים באינטרנט למשל וכו' אבל גם תוכנה זו יצרה לי גירסה שלא עובדת במחשבים שאין בהם visual. האם יש למישהו רעיון איך אני יכול ל…

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  10. Started by NEO1987,

שלום אנשים אני צריך בVB אני צריך לבנות תוכנה שהיא רשת ושאני מכניס בה נתונים ואני יכול לשמור אותם לקובץ או משהו אם משהו יכול לשלוח לי דוגמה של שורה אחת אני אשמח דוגה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. היי, אודה לעזרתכם בתרגיל, לא יודעת איך לגשת לזה. זה התרגיל כתבו תכנית הקולטת נתוני טמפרטורה שהתקבלו ב 31. הימים של חודש ינואר )כמספרים - שלמים(. יום נחשב חם אם הטמפרטורה שנמדדה בו יותר מ 20מעלות. - יום נחשב קר אם הטמפרטורה שנמדדה בו פחות מ 5 מעלות. - התכנית תחשב ותדפיס: א. את תאריכי הימים בחודש בהם היה חם או קר )ע"פ ההגדרה לעיל(. ב. עבור רצף הימים הקרים/החמים הארוך ביותר, את יום ההתחלה של הרצף, את יום הסיום של הרצף ומישכו. לדוגמה, עבור הקלט הבא )משמאל לימין, בהנחה שנמדדו טמפרטורות ב 10ימים(: - 15 9 4 3 -2 13 18 22 21 16 יהיה הפלט: Warm or Cold days: 3 4 5 8 9 The longest period: Start day 3, End day 5 Length: 3 days הערות: הניחו שיש רק רצף אחד ארוך ביותר שבו היה חם או קר.…

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  12. Started by life13,

אני עכשיו עובד על הפרוייקט לבגרות וניסיתי לעשות שאיליתת בחירה רגילה באקסס(2007) ומשום מה כל מה שאני מוסיף משאיר רק את שם השדה אם מישהו יכול לעזור אני אשמח מאוד תודה!

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  13. Started by alex15,

יש לי בגרות בשפת ה C# ואם אתם יכולים לתת לי אתר לבגריות קודמות איך הם באים ?איך התרגילים וככה ... תודה ...

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  14. Started by ה*לה,

אני רוצה לבנות משחק זכרון בJAVA SCRIPT, איך אני מוסיפה כפתור לכל תא בטבלה? יש 3 אפשרויות של גודל הלוח (4X4, 8X8, 10X10)- כך שאני צריכה לבנות טבלה דינמית ובכל תא לעשות new Button- איך אני קוראת לכל כפתור בשם חדש?

• 1 תגובה
    • 3.4k צפיות
  15. Started by Gil28,

שלום לכולם! התחלתי ללמוד הנדסת מחשבים ועם כל העומס של הלימודים, יש לנו עבודות ארוכות להגיש במדעי המחשב. יש לי רקע בסיסי בפסקל (בגרות) אבל השפה שאנחנו משתמשים היא ג'אווה. הייתי רוצה מדריך קצר שיסביר לי קצת על סביבת ג'אווה, כל העניין של class, private, public וכולי, או איך להתחיל לכתוב בג'אווה. העניין הוא שכל המדריכים שמצאתי הם לבעלי רקע בסיסי ב-++C שיש להם תחביר דומה ולכן מסיקים שאני יודע דבר או שניים.

• 1 תגובה
    • 5.8k צפיות
  16. Started by רון88,

התחלתי בשעה טובה ספר אחר אבל סליחה שלא הבנתי. מה המשמעות של הבקסלשים בסופי שורות? אני יודע שכפול זה פשוט בקסלש אבל לא בטוח שקלטתי מה המשמעות של אחד. להית' ותודה מראש עריכה: קיבלתי תשובה מהספר בסוף. הופיע בהמשך

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by kritikal,

שלום רב, אשמח בבקשה לקבל מידע והמלצה לספר לקניה, שיכול לעזור לי וללמד אותי לגבי השפות האלו. אומנם עשיתי הרבה קורסים, גם בצבא, אך לא התעסקתי עם תיכנות מספר חודשים טובים (עם השפות הנ"ל).

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  18. כשקוראים לפונקציה הממומשת באסמבלר, דרך תוכנית הכתובה בסי, הפרמטרים מועברים דרך המחסנית. עד כמה שאני מבין, השוני בין מה שנשמר במחסנית (כמובן רק אם שולחים מצביע) בין המודלים הוא שעבור מודל קטן, רק ההיסט מאוחסן בעוד שבמודל גדול, מאחסנים גם את הסגמנט. כמובן שגם אל IP מתלווה CS, אבל זה לא קשור לפרמטרים. השאלה שלי נוגעת לגישה לפרמטר כשהוא מצביע כפול (לערך), במודל קטן הקוד הוא - mov si,[bp+XX] mov si,[si] mov reg,[si] במודל גדול - mov es,[bp+XXX+2] mov si,[bp+XXX] mov si,es:[si] mov reg,es:[si] זה לא עובד, ואני לא כל כך בטוח שהשתמשתי נכון באוגר סגמנט כאן. אשמח אם תוכלו לתקן אותי.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. Started by big foot,

אני התחלתי לילמוד ++VC ואני צריך קצט עזרה בכל מיני פקדים תחונות שלהם ופעולות שניתן לבצע עליהם אם משהוא מכיר אתר טוב שנותן מידע על הפקדים השונים נ.ב עדיף בעברית כי אני לא יודע כל כך אנגלית תודה מראש BIG FOOT

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  20. Started by ofer_shm,

שלום לכולם ...יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור יש לי קלאס יוזר : var $Fname; var $Lname; var $UserName; var $Priv; var $proj=array(); function UserClass($fname,$lname,$username,$priv,$project) { $this->Fname=$fname; $this->Lname=$lname; $this->UserName=$username; $this->Priv=$priv; foreach($project as $value) { $this->proj[]=$value; } }//end constructou ופה אני יוצר את היוזר : $priv=$row['priv']; $proj=array("fdgf","gjhjh"); session_start(); $_user=new UserClass($row['First'],$row['Last'],$row['User_name'],$row['priv'],$proj); $_SESSION['user']=$_user; כמו ששמתם לי לב זה קלאס פשוט של יוזר ...הבעיה היא שיש …

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  21. יש לי למשל את הפקודה: sub A2[bx+si],al וידוע שA2 הוא word לפי מה שלמדתי שהם לא אותו הגודל הפקודה לא חוקית, על A2 ו al, להיות שווים בגודלם, אבל נתקלתי במישהו סטודנט שאמר לי משהו שונה אם bx+si מגיע לקטע זיכרון שהוא מוגדר כbyte אז התשובה חוקית האם זה נכון? זאת אומרת שלמרות שA2 מוגדר כווארד אבל בגלל שA2+bx+si מביא אותנו למקטע זיכרון מסוג byte הפקודה כן תהיה חוקית.. אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 4.6k צפיות
  22. Started by nir987,

אני יודע לעשות חיפוש בגרנד ויאו..אבל אני רוצה לעשות מנוע חיפוש במאסטר פיג'..שיפתח דף חדש עם תוצאות החיפוש.. איך עושים זאת.. ניסיתי בQUTRYSTRING.. אבל לא הצלחתי לעשות כלום.. מישהו יכול לכוון אותי?

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  23. Started by znavot,

java בעברית אני לא מבין הרבה בג'אווה אבל בעפיפונים אני ספץ. מצאתי תוכנה מגניבה שעושה למעצבי עפיפונים את החיים הרבה יותר קלים. אני רוצה לפרסם אותה באינטרנט אבל בעברית. זהו. אם מישהו יכול להושיע כל קהילת העפיפונאים בארץ תוריד בפניו את הכובע. איתי

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. Started by dekgol,

אני רוצה ללחוץ על כפתור ושיישלח מייל לאנשהוא. עכשיו ביררתי באינטרנט והגעתי לטמפלט הבא: MailMessage msg = new MailMessage(); msg.Subject = "Tips Invantation"; msg.Body = "Submitted By: " + txtName.Text + "\n"; msg.Body = txtComment.Text; msg.From = txtSender.Text; msg.To = destination.text; SmtpClient SmtpMail = new SmtpClient(); SmtpMail.Host = "smtp.gmail.com"; SmtpMail.Port = 25; SmtpMail.Timeout = 50000; SmtpMail.EnableSsl = true; SmtpMail.Credentials = new System.Net.NetworkCredential(txtSender.Text, senderPass.Text); SmtpMail.Send(msg); השאלה שלי היא מה צריך להזין בשדות של : txtSender.Text, senderPass.Text (אני רוצה…

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  25. Started by eliom,

שלום. ניסיתי להריץ קוד של תוכנית ראשונה של שלום עולם. במהדר dev c++ וקופת לי ההודעה הזאת. למה זה קורה. http://i.imgur.com/1hF4hsT.jpg' alt='1hF4hsT.jpg'>

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.