תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
-
אני מתחיל בכתיבת פרוייקט 5 יח' של אתר למכירת מכוניות. עיצבתי לוגו, וגם כמה בנרים לאתר, כדי להתחיל לבנות MasterPage ולהתחיל לעבוד. עם זאת אני מבולבל, אין לי מושג מאיפה להתחיל, קשה לי לקבל רעיונות לקונספט נכון לאתר, כמו דף התחברות נפרד למשתמשים או איזור להתחברות בדף הבית וכו'... האם משהו יכול להמליץ על אתר או מדריך בו כתוב כיצד הכי נכון לחלק את האתר, אילו דפים וקישורים נחוצים, ואילו טעויות לא לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כתבתי אתר באנגולר ואני רוצה לשלב עיצוב של גרפיקאית, איך אני מקשרת בין שתיהם?
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מעוניין לעשות פרוייקט גמר 5 יחידות בשפת c# ורוב הפרוייקט שלי הוא יותר בגרפיקה של השפה, עיצוב של תוכנה כמו כל תוכנה רגילה . הבעיה שאני לא כל כך מבין איך לעשות את זה ב visual studio וחיפשתי בהרבה אתרים ולא מצאתי מדריך שמסביר כיצד להשתמש בגרפיקה ב visual studio בשפת #c . מישהו יודע איפה או שיש לו מדריך שמסביר כיצד להשתמש בתוכנה או יכול להפנות/ לתת לי כיוון איפה לחפש מדריך בנושא זה . תודה רבה לעונים .
-
- 1 תגובה
- 7.6k צפיות
-
-
שלום, למדתי html ו javascript יש לי שאלה, איך אני מוריד\משנה, איך שלא עושים את זה, שיהיו לי כפתורים אחרים וטבלאות אחרות??? אפילו כמו פה באתר נגיד כמו הטבלה של הקישורים שלמעלה, "אשי, מדורים,ביקורות,כתבות......" איך עושים עיצוב יפה ולא קישור עלוב עם קן מתחת או כפתורים אפורים אחד מתחת לשני? תודה
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום יש לי דף אינטרנט שהורדתי למחשב ואני לא יכול לעצב אותו מחדש לא מוצא תוכנה מתאימה שניתן לרשום או למחוק כמו בצייר של ווינדוס שניתן לעצב תמונות שצילמתי משהו מכיר ?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני יודע שכדי לשנות צבע כתב צריך לרשום Console.ForegroundColor = ConsoleColor.Black; מישהו יודע איך משנים את גודל הכתב?? (בשפת C#)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, בניתי טופס באסקל הכולל רשימה של כל מיני ערכים שונים. אחד מהערכים הוא תיבת בחירה (כן/לא). האם ישנה אפשרות לעשות עיצוב מותנה. כלומר, האם אפשר כשאשר התיבה מסומנת שיצבע לי את השורה בצבע אחר (כמו באקסל)?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחלקה של עיצוב בCSS: .Category a:link{color: navy; text-decoration: none; } .Category a:visited {color: navy; text-decoration: none; } .Category a:hover{color: navy; text-decoration: underline;} זה לא יעבוד לי כשאני אכתוב כך: <div> <a href="somewhere" class="Category" text </a> </div> אבל זה כן יעבוד לי: <div class="Category"> <a href="somewhere"> text </a> </div> למה זה ככה? זה גורם לי לבעיות- כי אני רוצה חלק מהקישורים בעיצוב כזה וחלק באחר. איך אפשר לתקן?
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי עיצוב מוכן לוורדפרס, לא משהו מורכב, עומד בתקן w3. אני רואה אותו מצויין בפיירפוקס, בכרום, באקספלורר 8 אבל באקספלורר 9 הכל מבולגן. מה השתנה באקספלורר 9? איך אני יכול להתאים את העיצוב אליו? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברצוני לבנות דף לשליחת מייל, חשבתי על משהו שדומה לדף באתר זה(שיהיה ניתן לשנות את הגופן/גודל/צבע ולראות את השינוי במקביל) ניסיון שלא ממש צלח: קוד הדף של שליחת מייל (הקוד של תוכן המייל) <article> <section id="editable" contenteditable="true" onkeyup="changeCurrentPos()"></section> </article> הקוד JS var contentElements = new Array(); var elementIndex=0; function Element(element){ this.element = element; this.attributes = new Array(); this.numAttributes=0; this.values = new Array(); this.numValues=0; this.content=""; this.start = 0; this.end=0; } Element.prototype.contentEnd =function(end){ this.end = end; } Element.protot…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול מה לומדים בעיצוב תוכנה בבית ספר? זה אמור להיות קשה? יש לי דילמה.. עשיתי כבר 3 יחידות במדעי המחשב/פסקל ואלו ה-2 האחרונות. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
בבית ספר אנחנו לומדים עיצוב תוכנה בפסקל ( :'( ) בגלל ששנה שעברה בזבזנו שנה שלמה ללמוד פסקל במקום ישר להתחיל ב C. בכל מקרה אני מחפש כל מיני מדריכים שאפשר ללמוד מהם איך להשתמש ב: - רשומות - בניית יחידות ספריה - טיפוסי נתונים ( מחסנית , רשימות , חוליות וכו'..) וכל שאר הנושאים שלומדים בעיצוב תוכנה, בשפת C. אין לי בעיה עם מדריכים באנגלית אבל לא יהיה אכפת לי גם בעברית. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, יש לי תפריט להלן: כעת, כפי שתראו, יש מרווח קטן בין התפריט (עוצב כמובן בידי margin). אני מעונין שהרווח הזה יירד ובמקומו יהיה צבע כחול. ניסיתי לשחק עם הmargin אך לא זאת הבעיה; הבעיה היא בתפריט עצמו. התפריט מעוצב עם ul,li כך שתמיד יהיה מרווח בין תיבה לתיבה. במידה ואני אוציא את ה<li>, כל התפריט יתחרבש ויירד למטה ולא יהיה מסודר. ניסיתי גם לעשות <span> אבל זה לא עבד. במידה ותרצו קוד מלא של התפריט / קוד מלא של תפריט הHTML. תקבלו בשמחה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
תסבירו לי בבקשה אייך לתכנת עכבר בשפת C בקופילר הישן על מנת להשתמש בתוכנות
-
- 5 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להודות לכל מי שעזר לי עד עכשיו בת'ראדים הקודמים!!!! כעת עלי לשלות HTTP HEADER דרך PERL בעת שליחת שאילה. חיפשתי ולא מצאתי הסבר כיצד, לפי מה שהבנתי זה פשוט ביותר כנראה שאני יותר מדי. אודה לעזרה.
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
עם אפשר בבקשה שם ועם אפשר לינק לתוכנה של שפת פסקל בבקשה ותודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
חבר ביקש ממני לבנות לו אתר אינטרנט מקצועי. אני יודע לעבוד עם html, JavaScript, SQL ו-PHP. (אני לומד עכשיו על PHP ו-SQL). כמה לוקחים היום על בניית אתר אינטרנט מקצועי?
-
- 23 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין שתי מכללות ללימוד php האחת גדולה, יקרה ובעלת מוניטין - עלות 15,000 שח עשרה חודשים לימודי ערב - סכום מאד קשה לעיכול השנייה מכללה עלומת-שם פה בעפולה זולה יותר ונותנת רושם לא כ'כ טוב אני יכול להעביר לפה סילבוסים של הקורס אם יש צורך השאיפה שלנו היא כמובן לקבל את הכלים הטובים ביותר במחיר הטוב ביותר על מנת להשתלב בעבודה בסיום הלימודים. מה המחיר ההגיוני שצריך להסכים לשלם עבור קורס מקיף?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך לעשות שקובץ EXE (מצגת פלאש) יעלה אוטומטית עם הכנסת ה DISC ON KEY לכונן ה USB. הבעייה היא שקובץ AUTORUN מיועד רק ל CD-ROM ... למישהו יש רעיון כל שהוא ?
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שאלה בכותרת אם יש כזה דבר
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
http://www.k-otik.com/exploits/09232004.ms04-28-admin.sh.php סיומת SH אם אני לא טועה..רציתי לדעת איך מקמפלים קובץ כזה ואיזה תוכנה תודה
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
היי, אני רוצה למחוק את כל הקבצים בתיקייה מסוימת דרך ה Command Prompt. אני לא רוצה למחוק את התיקייה עצמה או את תיקיות המשנה שבתוכה אלא רק את הקבצים שבתיקייה. הקבצים הם מכמה סוגים (כולמר מספר סיומות)
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-