תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
<% set c=Server.CreateObject("ADODB.Connection") c.Provider="Microsoft.Jet.OLEDB.4.0" c.Open Server.MapPath("proj.mdb") dim s,use1,email,pass3,pass4,c use1=request.form("use") email=request.form("mail") pass3=request.form("pass1") pass4=request.form("pass2") c=request.form("value") if pass3=pass4 then s="insert into users(use, mail, pass, code) values('"&use1&"', '"&email&"', "&pass3&", "&c&")" c.execute s c.close set c=nothing response.write("נרשמת") else response.write("בדוק סיסמא") end if %> אני מנסה להכניס לתוך המסד נתונים ערך בברית מחדל אבל הוא נכנס הערך בקוד של הASP הוא הC שנכנס מטופס …
-
- 24 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
איך אני יכול לבנות תפריטים נפתחים ב- ASP? לדוגמה כמו אלה שבאתר הזה (ראשי, מדורים וכו').
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום רציתי בבקשה לדעת איך אני יוצא מלולאה אינסופית שמקפיצה לי מסג'בוקס...בלי לצאת לגמרי מהתוכנה??? תודה רבה לעוזרים..
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
-
שלום,, רציתי לשאל איך אפשר לבדוק האם מספר כלשהו הוא שלם בשפת C?
-
- 8 תגובות
- 13.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לכתוב PlugIn לשלט שלי (RemoteWonder II). הSDK שלו במקור כתוב ב C וברצוני לתרגם את העניין לC# בכדי שאוכל להוסיף לו פונקציונאליות רבה - הרעיון ליצור Plugin שיוכל לבצע סט של פעולות בלחיצה אחת (Plugin כזה לא קיים לצערי). לצערי אינני זוכר כ"כ C כך שאני דיי מתקשה לבצע את התיכנות בשפה הזאת. הבעיה היא : איך לתרגם את הקוד לC# כך שהתוכנה של השלט תמצא את הפונקציות שהיא זקוקה להן (זהו DLL ... כמובן). פעם השתמשתי בקובץ "Proxy" לעשות משהו דומה (מצד אחד הוא קיבל את הקוד המתאים מהC ומצד שני שלח בקשות לC#). האם ניתן לפתור את הבעיה מבלי להזדקק לקובץ הנוסף והבעיות שהוא יוצר ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כתבתי תכנית (המנסה לממש קוד הופמן) ויש לי בעיה עם מצביעים: זו התכנית: (יש ערימת מינימום המכילה איברים מסוג TAV . כל פעם לוקחים שני איברים מינימלים- מחברים אותם ומכניסים למקום המתאים בערימה עד שנוצר עץ. אח"כ כל בן ימני מקבל את הקוד 1 ובן שמאלי 0 והקוד של כל תו הוא המסלול אליו מהשורש (יוצא שתו בעל שכיחות נמוכה יהיה לו קוד ארוך, ותו עם שכיחות גבוהה יהיה לו קוד קצר)) struct tav { char value; int incidence; tav* right; tav* left; char *son; char *kod; tav(); bool operator<(tav &t) const; bool operator>(tav &t) const; }; void Huffman::build() { tav lft, rght, ezer; while(check()==false) { lft = heap.RemoveTop(); strcpy(lft.son,"0"); str…
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום...יש לי שאלה שאני לא יכול לפתור אותה...: ריבוע קסם הוא ריבוע המכיל מספרים טבעיים שבו סכום כל שורה, סכום כל העמודה וסכום כל אלכסון שווים. כתוב פעולה המקבלת ערכים של מערך דו מימדי ומחזירה TRUE אם המערך מהווה ריבוע קסם או FALSE אחרת. דוגמא לריבוע קסם שבו סכום כל שורה, כל עמודה וכל אלכסון שווה 15: 2,9,4 7,5,3 6,1,8
-
- 8 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות תוכנה לזיהוי קול, אך אין לי מושג איזו שפת תכנות מאפשרת קבלת קלט קולי. כמובן שאיני מתכוון לתכנת תוכנה המתיימרת להיות תוכנה המזהה דיבור אלא רק פקודות קוליות בשביל הדגמה כלשהי והתנסות אישית. המטרה העיקרית שלי היא ליצור אפשרות של הקלטת טקסט כלשהו, שמירתו, וכשהוא יאמר שוב תתבצע פעולה מסוימת שהמחשב הגדיר. הצעות?
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני אמור לבנות לפרוייקט גמר אתר , אני בחרתי באתר שיתבסס על וידאו צ'אט. אני צריך עזרים איך להתחיל ולסיים - יש מצב? תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, שנה הבאה אני הולך לתיכון למגמת מחשבים ותיכנות ולפי העלון ששלחו לי בדואר ילמדו אותנו C# ו-V.B הייתי רוצה מדריכים בעברית לשפות האלו בבקשה ..:] תודה רבה מראש :]
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום אני צריך לממש את הדבר הבא: אם הקובץ קיים - אז לכתוב לקובץ, אחרת להוציא הודעה ש..הקובץ לא קיים. איך ממשים זאת? כלומר לפני שאני מתחיל לכתוב לקובץ אז איך אני בודק בכלל אם הוא נמצא שם?
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
איך עושים שהיה מחשב אחד שהוא יהיה השרת ועוד הרבה מחשבים מתחברים אליו(אני משתמש בMFC) אםאפשר מדריך לזה עדיף בעברית
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
In AT91/ARM7 processors (I work with the AT91FR40162 processor), how do I manage 1. A Fast Queue Handler? 2. How do I handle a Nested Interrupts, either in IRQ or in FIQ?. If you have examples of how to handle both questions I'll appreciate it. Thanks in advance, Ariel. Best Regards, Ariel Ze'evi Bae systems- Phone : 02-5329839 Fax : 02-5822522 E-mail : ariel@rokar.co.il
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
אני מחפש TC++ להורדה לא מצאתי בגוגל ואני יכול להתקין את זה על הנייד שלי?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
הכנתי את הפרוייקט הזה, הוא מונה מס' מכוניות שיש בחניה. עכשיו אני רוצה להוסיףך לו כל מיני דברים, יש למישהו רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אנשים אני צריך עזרה בתת שיגרה הבאה: ITCHUL: MOV IE,#10000011B MOV IP,#00000010B MOV TMOD,#00000101B RET אני מעוניין לדעת מהו השינוי שאני אמור לעשות בתת השיגרה הנ"ל, ע"מ שתת השיגרה תפעיל את TIMER1 במקום את TIMER0 ??
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי תכנית המדמה שעון דיגיטלי. <יש שעון פנימי שאחרי SLEEP של שניה מעדכן את הזמן (שניה מייצגת דקה, דקה מייצגת שעה- כל שישים שניות מתחלפת דקה)> המשתמש יכול לכוון את השעון- אם הוא מכניס קלט 0 אז הוא מגיע למצב של כיוון הדקות אם הוא יכניס קלט 1 הוא יכול לקדם את הדקה (כדי להגיע לזמן הרצוי לו). אם יכניס שוב קלט 0 הוא יגיע למצב של כיוון השעה ואז על ידי הכנסת קלט 1 הוא יוכל לקדם את השעות עד השעה הרצויה לו. אם יכניס שוב קלט 0 הוא יגיע למצב התתחלתי. <אם במצב הזה מכניס קלט 1- לא קורה כלום.> אני צריכה ליצור לשעון הזה ממשק גרפי . יש לי FRMAE עם PANEL שמתקדם לפי הזמן- כמו שצריך. כדי להסתדר עם הקלט שהמשתמש יכניס הוספתי שני כפתורים MODE עבור מה שצריך להיות קלט 0 ו SELECT עבו…
-
- 54 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
-
מישהו יכול להפנות אותי למקורות מידע טובים ללימוד עצמי ולתוכנות הרלוונטיות?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה עושה הפקודה MUL בתוכנית הבאה: SQR: MOV SI,100H MOV BX,120H MOV CX,9H AGAIN: MOV AL,[sI] MUL AL MOV [bX],AX INC SI ADD BX,2 LOOP AGAIN RET והיכן מאחסנת הפקודה את התוצאות ואיך ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי את זה http://sourceforge.net/projects/gogui אני רוצה לשחק בזה ואני לא יכול אני חושב שצריך להריץ את זה / לקמפל .. אז איך אני עושה את זה עם כ"כ הרבה קבצים ? או שפשוט , איך אני מפעיל את המשחק ????
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
רציתי לדעת מס' פרטים בנוגע לתוכנית הבאה: CMPR: MOV SI,100H MOV CX,20H MOV BX,0H AGAIN: MOV AX,[sI] CMP AX,2233H JNE NOT_COUNT INC BX NOT_COUNT: INC SI INC SI DEC CX JNE AGAIN RET האם התוכנית סורקת התאים בקפיצות של 2H כלומר: 100H 102H 104H וכו' ובודקת באילו תאים זוגיים אלו עד תא 138H ישנו הערך 2233H, ועבור כל תא כזה שיימצא ערך BX יועלה ב- 1H. ואז ערך BX ייצג מס' התאים הזוגיים מתא 100H ועד 138H, המכילים הנתון 2233H. או שלחילופין התוכנית בודקת רצפים של 22H בתא אחד ואז 33H בתא שמיד לאחריו, כמובן שהחל מתא 100H ועד 138H , ואם מזהה רצף כזה אזי מעלה BX ב-1. בבקשה אני חייב עזרה כי זהו משהו מאוד עקרוני בהבנה שלי את ה- 8086. אילו משתי באופציות …
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-