עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by yitzy,

בניתי אתר לחבר כשאני כל הזמן השתמשתי בכרום ועכשיו אני רואה שיש בעיות עם IE זה האתר: http://www.tamiror.com שימו לב שהדף התרחב בIE והחץ השמאלי ב slideshow ברח הצידה תודה שבוע טוב איציק

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  2. Started by SweeT_EviL,

ולא דרך SHAPE אני רוצה להזיז מלבן בלי יהיה לי כזה קפיצות (של המחיקות מסך) ואני לא ממש יודע איך אני רוצה שתראו לי עם LINE לא הפקד אלה עם FORM1.LINE... כאילו form1.line(x1,y1)-(x2,y2),vbcolor,b מה שאני ניסיתי זה עם 2 טיימרים אחד מוחק כל X זמן תמסך והשני עושה תמלבן כל X/2 זמן - בעיקרון זה היה כל 2 מוחק וכל 1 עושה... אבל לא משנה איך שיניתי את זה זה לא עזר תמיד היה קפיצות כאלה,לא יודע

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  3. Started by nazgull,

כתבו תוכנית הקולטת מהמשתמש אות אנגלית קטנה ומדפיסה משולש אותיות באופן הבא: בשורה הראשונה תופיע האות a , בשורה השנייה הרצף aba , בשורה השלישית הרצף abcba וכך הלאה עד שבמרכז השורה האחרונה תופיע האות שנקלטה. לדוגמא עבור הקלט d יודפס: a aba abcba abcdcba אשמח אם תפתרו לי את זה בבקשה

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  4. היי אני משתמש בwindows forms של visual studio בניתי תוכנה קטנה עם כפתורים ומה שצריך , אין באגים. עכשיו אני רוצה שהפרוייקט יפעל בתור תוכנה עצמאית. איך עושים את זה???

5. Started by Burned,

התחתי ללמוד קצת מהאינטרנט איך עובדים עם זה.. ובניתי תוכנת נוסחת שורשים.. אבל אני מקבל שגיאה שאין לי מושג מה היא אומרת: No overload for 'button1_Click' matches delegate 'System.EventHandler' בשני מקרים: private void button1_Click(object sender, EventArgs e, ref int a, int b, int c) { double x1 = (-b + Math.Sqrt(b ^ 2 - 4 * a * c)) / 2; double x2 = (-b - Math.Sqrt(b ^ 2 - 4 * a * c)) / 2; MessageBox.Show(x1.ToString()); } מה זה אומר? תודה

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  6. Started by dj shay 30010,

אני רשום באתר מסוים וכל מה שאני רוצה לשנות נמצא בקובץ PHP באתר. אך אני יכול לשנות את הנתונים שיש בקובץ באתר (ניתן לעשות upload לקוצץ ולשנות אותו ???) תנו לי כל דרך או משהו פלייייייייז

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  7. Started by BlackBird71,

אז ככה יש לי דומיין ויש לי קישור מסויים שאני רוצה לעשות לו גלימה והכל עובד אבל! הסיומת של השם של אותו הקוד לקישור נגמרת ב.HTML ואני לא רוצה שיהיה לי את הHTML ניסיתי למחוק אותו רק את הHTML אבל אז הוא פותח לי את הקוד כשאני שם את הקישור ולא את הקשר שעשיתי לו "גלימה" אז איך אני יכול להעלות את האתר מבלי שיהיה לי סיומת HTML? \תודה לעוזרים אני משתמש בFILEZILA

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  8. Started by Pure-Gold,

בשביל להבין למה אני מתכוון כנסו ל: http://messenger.msn.co.il/ בצד יש תפריט: תוכנות, הורדה, משחקים וכיף וכו'. כאשר לוחצים על אחד מהם התוכן משתנה אך התפריט והכותרת נשארים. אין כאן פריימים אלא טבלה. יש למישהו מושג איך עושים את זה. תודה.

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  9. Started by IlanF,

כותרת.. יש איזה דרך?

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  10. Started by OBR,

היי יש לי שתי תוכניות שאני מתקשה להבין את הפלט,אשמח לקבל עזרה לגבי השורות המודגשות: 1. #include <stdio.h> #include <conio.h> unsigned sum_no_digits(unsigned long long n); void main(){ unsigned long long z; printf("number: "); scanf("%llu", &z); printf("Sum of non appearing digits in %llu is %u", z, sum_no_digits(z)); _getch(); } unsigned sum_no_digits(unsigned long long n){ unsigned sum=0, dig, cnt[10]={0}; while(n){ cnt[n%10]++; n /= 10; } for(dig=1; dig<10; dig++) if (!cnt[dig]) sum += dig; return sum; } 2.[code] [pre]#include <stdio.h> #include <conio.h> #define N 5 int number (int arr[], int n…

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  11. Started by maorphp,

שלום לכולם, אני מתכנת פורום מ- 0, ורוצה לדעת מה אתם חושבים על המערכת. אני יודע שיש עוד המון עבודה אבל זה עניין של זמן.. מה אתם חושבים על המערכת ?? יש לכם רעיון תוכלו לשלוח לי הודעה במייל mmaaoorr123@gmail.com קישור: www.galiteyal.com/forums דעתכם חשובה לי אתה מעצב צור איתי קשר במייל mmaaoorr123@gmail.com

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  12. שאלה 2 פה: http://www.cs.bgu.ac.il/~spl121/wiki.files/11-a.pdf פתרון : http://www.cs.bgu.ac.il/~spl121/wiki.files/11-a-solution.pdf ביקשו להמיר ל- c ובאחד השדות כתבו: Pedestrian **_pedestrians אני מניח שהכוונה היא מצביע למערך שכל אחד בו הוא מסוג מצביע להולך רגל. אבל איך זה מובן מהסינקט פה?(אולי חסר סוגרים מרובעות?) שאלה שניה: מדוע במימוש ב- c כתבו בדיסטרקטור: virtual ~StairCaseImpl(){ delete[] _pedestrians; } לפי מה שלמדנו, בדיסטקרטור כותבים כל מיני פעולות שרוצים לבצע לפני המחיקה. ואחרי היציאה מהדיס' מתבצעת המחיקה, אז למה כאן המחיקה בפנים? שאלה שלישית: כאשר כתבו את הממשק והמימוש ב- cpp , בממשק הוסיפו וירטואל לכל הפונקציות, בעוד במימוש הויספו לדיסטקרטור בלבד. מדוע? …

13. שלום לכולם, לאחרונה יצא לי להיתקל בDark GDK שאם הבנתי נכון בשיתוף עם מיקרוסופט (http://gdk.thegamecreators.com/), הנושא התחיל לעניין אותי, רק לאחרונה התחלתי ללמוד C (למרות שגם לפני היה לי ניסיון מועט מאוד עם השפה הזו) ולהפליא הבנתי את כול הקודים שיצא לי להיתעמת איתם בכמה משחקים בלי שום בעיה (אני משער שזה בגלל שיש לי שליטה בשפה אחרת, אחרי הכול לדעתי אם יש ידע בשפה אחת, זה לא קשה לעבור לשפה אחרת רק צריך לדעת את צורת הכתיבה). השאלה היא, האם זה תיכנות ברמה הממוצעת או האם הרמה של התיכנות היא ברמה פשוטה רק בכדי שיהיה לי קל להכין משחקים בלי להיתעסק עם הדברים האחרים? תמיד התעניינתי בתיכנות משחקים ואני רוצה להתחיל ללמוד על זה אבל אני לא רוצה להישתמש בDark GDK אם זה ברמה של תיכנות…

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  14. Started by CyberBot,

יש דרך לצבוע מילים או משפטים בודדים?

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  15. Started by ThaPhoeniX,

מישהו יודע / יכול לתת קוד לאיך אני מחשב את הIDLETIME של המחשב? כלומר כמה זמן המשתמש לא נגע במחשב? חיפשתי באינטרנט לא מצאתי דרך פשוטה לעניין. בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  16. אני רוצה משהו שיהיה ידידותי ויציג לי בכל שלב פרוויו

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  17. השגיאה: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80004005) [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Operation must use an updateable query. אממ והקובץ של המסד במאפיינים שלו הוא לא מסומן לקריאה בלבד. מה בכל זאת יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  18. אני צריך אותה לפרויקט ולא מוצא אותה. אם למישהו יש אני מאוד אודה לו.

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  19. Started by אוראלהזמיר,

אהלן חבר'ה אני מקווה שזה המקום הנכון ושמרתי על הכללים.. אני רוצה בבקשה לדעת מה הסביבה המולמצת לפיתוח בשפה הזו NETBEANS או VISUAL STUDIO ? מה יותר נוח ומומלץ?:] תודה לעוזרים אוראל.

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  20. Started by verom,

אני עובד כבר זמן נחמד על משחק אלמנטים ואני צריך עזרה בפיתוח ובהחלט בעיצוב. לדעתי זה רעיון טוב ויכול להתפתח למשהו. אז אם יש פה מתכנת JAVA ומישהו שיודע לעבוד עם התוכנה 3DSMAX וליצור מודלים ואנימציות והם גרים באזור המרכז פחות או יותר אז אשמח לשמוע ממכם ולדבר על הרעיון. אימייל : veromvrd@gmail.com

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  21. Started by baruch_555,

נגיד יש לי אתר עם פריימים ויש פריים אחד שבו מתחברים (זה מוצא את השם והסיסמא במסד ומעביר לתפריט של משתמש...) ואפשר ללחוץ על קישורים... איך עושים לחצן התנתק, שלוחצים עליו התפריט של המשתמש הופך חזרה לדף ההתחברות וגם הדף בפריים השני חוזר לדף ראשי או משהו??? הצלחתי עד הקטע של להחזיר בפריים לדף התחברות אבל בו זמנית אני לא מצליח להעביר בפריים השני לדף אחר.. זה מה שעשיתי ולא פועל...: <scripttype="text/javascript"language="javascript"> function Disconnect() { parent.dright.location.href="dright.asp"; parent.dleft.location.href="show.asp"; } </script> <ahref="javascript: Disconnect()">התנתק</a><br/><br/><br/> עשיתי פונקציה ולינק שמפנה אלי…

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  22. Started by SweeT_EviL,

אני צריך לרשום כמה דברים בC שאני צריך לרשום אותם או בHEXADECIMAL או בASCII. אז אם אני ישלב אסמבלר עם זה אני יסתדר או לחלופין איך לרשום קוד של משהו באסקי אצל משתנה/ישר הדפסה, כמובן שזה לא משנה.

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  23. Started by laskos,

רציתי לדעת בבקשה אם מישהו מכיר את התוכנה הנ"ל איך אני משנה את סוג הפונטים לעיברית ??? מדובר בתוכנת מקרומדיה לעריכת אתרי אינטרנט או לחילופין...באיזה תוכנה אני יכול לעלות אתר לאינטרנט בעיברית ??? כנסו ובקרו ברעיון מגניב לאתר אינטרנט אתר הבית שלי ... http://www.laskos.netfirms.com/mainpage.htm

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  24. Dim findmark As String Dim reckmark Dim str findmark = InputBox("הכנס מספר קבוצה לאיתור קבוצה מבוקשת") If Len(findmark) = 0 Then Exit Sub With Adodc1.Recordset recmark = .Bookmark .MoveFirst .Find "num_kvuza = '" + findmark + "'" str = " select * from hanichim where num_kvuza =" & num_kvuza & " " Adodc2.RecordSource = str Adodc2.Refresh If .EOF Then MsgBox "קבוצה לא נמצאה" .Bookmark = recmark End If End With בעקרון זה ככה : יש שניי טבלאות , אחת חניכים והשניה קבוצות. השאילתא מחפשת מספר חניכים שנמצאים בקבוצה. התוכנית לא הצליחה לעבוד בשל השגיעה לאחר החיפוש תודה לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  25. Started by maori_0,

שלום לכולם. איך אני יכול בשפת C# לפתוח קובץ לדוגמא כתבן ולכתוב משהו, דרך C#. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 844 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.