תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני עושה את זה : <table> <td> <tr WIDTH=10> more than 10 </tr> <tr WIDTH=10> more than 10 </tr> </td> <td> <tr> more than 10 </tr> <tr> more than 10 </tr> </td> </table> והטבלה עדיין בעלת עמודות גדולות מ10 . מה לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אני בונה פרוייקט גדול עם 30 מחלקות בערך וכל מיני ירושות בינהן , ואין לי מושג איך למנוע multiple inclusion של קובצי header. במיוחד נתקלתי בבעייה עם מחלקה A שמחזיקה פוינטר למחלקה B ו-B צריכה להפעיל מתודה של A . הכללתי את ה-HEADER של B ב-A אבל בשביל ש-B תוכל להפעיל את המתודה של A אני צריך להכליל את ה-HEADER של A ב-B אבל זה ייצור לי לולאת הכללות או משהו כזה. איך מונעים את זה ? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום, אשמח לשיעורי אקסס אחד על אחד בתמורה לקופה ממוחשבת כוללת הכל או הפקת אירוע לעד 50 איש דוכני מזון והפעלות ועוד.... אני מהתחום הזה ! אשמח לפניות מאנשים רציניים שרוצים ללמד היטב !!! בכבוד רב, עמית גל. 0547949214
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אני עכשיו רוצה להתחיל ללמוד php ולבנות משחק קטן משחק דפדפן די פשוט,אז אני בבקשה צריך הדרכה: מה כדאי להתחיל ללמוד קודם+הדרכה תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אני משתמש ב DLL שלא קשור ל Framework אני יוצר משתנה לאחד מה Classes של ה DLL ומשתמש בפונקציות כלשהן של ה Class אני מקבל HRSULT E_ABORT Operation Failed. איך אני יכול לזהות מדוע זה זורק את ה ERROR ניסתי להשתמש ב COMExecption וללא תוצאות.. שפה : C# DLL : Interop.CT20kSpiLib.dll (בשימוש הכרטיס קול) תודה :jump1:
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
ערב טוב ונעים לכולם פיתחתי תוכנה כלשהי (משחק) והעלאתי אותה בפקודת FTP אל האתר שלי (אתר שנמצא בשלב התחלתי), שנכתב בסביבת C# ASP.NET. שאלתי היא : מהי הפקודה שצריך להכניס באתר, בכדי שתתבצע הורדה ( download ), של תוכנת המשחק המאוחסנת באתר, אל המחשב הביתי של המשתמש. בתודה מראש לכל מי שייתיחס וינסה לעזור איציק
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
חברה תקשיבו יש לי יום ראשון עבודה ענקית להגשה ויש 2 תרגילים שלא הולכים לי ואני ממש חייב מכם את העזרה הזאת ואני ממש יעריך את זה אם תעזרו לי אז הנה שאלה 1: במפעל לייצור צעצועים החליטו לייצר סדרת צעצועים המבוססת על סרט ילדים חדש. בעקבות החלטה זו הוחלט להוזיל את מחירהם של שאר הצעצועים המיוצרים במפעל. כתוב תוכנית אשר תקלוט את קוד המוצר(צעצוע) ומחירו, תבדוק אם זהו קוד מוצר ישן (הקוד חייב היות בטווח של 001-888) ואם כן תחשב הנחה של 30 אחוז ממחירו הנוכחי של המוצר. מספר המוצרים במפעל אינו ידוע, התכנית תיעצר כאשר ייקלט קוד מוצר 000 על התוכנית יש להדפיס עבור כול מוצר את מחירו לפניי ואחרי ההנחה שאלה 2.כתוב תכנית הקולטת שני מספרים שלמים שונים מ 0 , N1 ו N2 ובודקת כמה מספרוויתיו של N1 ז…
-
- 9 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום, אני מתקין אצלי באתר את מערכת הפורומים VBulletin ואני צריך עזרה בלהפוך את הפורום לעברית מלאה ובניהול שלו. יש פה מישהו שיכול לעזור לי?!
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
שלום, בניתי אתר של משחקי דפדפן לפרוייקט יחידה במחשבים. אני כרגע צריך להוסיף המון דפים של משחקים שכוללים: שם המשחק, תמונה, וEmbed של המשחק. האם יש דרך ליצור עמוד שנקרא "הוספת משחק" ודרכו מכניסים את הנתונים האלה במקום להעתיק את הדף שהכנתי ולשנות לו את ההגדרות?
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
כתבתי היום איזה structure אחד וניסיתי להגדיר בתוכו משתנה מטיפוס string (לא שכחתי להוסיף את הinclude המתאים), והקוד לא מתקמפל. אני מתאר לעצמי שזה בגלל שstring זה "משתנה" (לא בדיוק משתנה) דינאמי, שאין לו גודל קבוע, ובגלל זה הstructure לא מסכים לקבל אותו, אבל בכל זאת מאוד נוח לעבוד איתו. יש איזושהי דרך שאפשר בכל זאת להשתמש במשתנה string בstructures? (אולי להגדיר לו גודל קבוע כמו נגיד מערך של תווים?). תודה! קטע קוד לדוגמא: #include <string> struct MyStruct { string name; int something; };
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
האם ניתן להריץ את הקומפיילר של #C על מערכת הפעלה windows 98 ? לפני שכולכם תקפצו ותאמרו לי להתקין XP. יש לי בבית XP והכול עובד פיקס. הבעיה היא שהתחלתי עכשיו ללמוד ואני רוצה לתרגל גם בעבודה, בעבודה אנחנו עובדים על 98 ואין מצב לשדרג.
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני מניח שהתראד הזה יהיה ל"ת רק אחזור על השאלה - מה ה IDE הכי נוח לעבודה עם Python ? כי אני מניח שאף אחד לא עובד מול ה Command Line שלו
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
בירצוני ליצור גרף בVB ע"י הפקד CHART ולא דרך פתיחת הEXCEL האם משהו יכול לתת לי איזה קוד או אולי אפילו תוחנית קטנה שמשתמשת בפקד הזה תודה מראש לעוזרים BIG FOOT
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אז ככה, אשמח אם מישהו יפנה אותי לסקריפט מוכן, עדיף ב-PHP למערכת החלפת באנרים. אשר תחליף ע"פ סדר קבוע מראש באנרים באתרי. אם ישנה האפשרות לשמירה של מספר הלחיצות/הופעות ביום של כל באנר, אשמח. בתודה מראש, דור.
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אשמח לקבל רעיונות ללימוד טכנולוגיה/ שפה חדשה ב.NET או משהוא אחר. עדיף משהוא קליל לזמן פנוי. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 902 צפיות
-
-
זה עובד זה בטוח השאלה אם עשיתי את זה בצורה הכי יעילה שאפשר... בספר שלי רשום שזאת שאלה מבגרות אז זה חשוב לי... זאת השאלה: נתונים שלושת המערכים F,G ו-H, כל אחד מהם באורך 30 ואיבריהם מקיימים: F(1) =1, F(2) =1 F(n=F(n-1)+F(n-2) עבור כל n המקיים:n>2 G(1)=1, G(2)=1, G(3)=2 G(n) = G(n-1) + G(n-2) + G(n-3) עבור כל n המקיים: n>3 H(n) = G(n)-F(n) עבור כל n טבעי. יישם אלגוריתם שיבנה את שלושת המערכים, וידפיס את רשימת הערכים של n (רשימת האינדקסים) אשר עבורם H(n) הוא אי-זוגי.ף דוגמא: F(4)=3, G(4)=4 ולכן H(4)=1 1 הוא מספר אי זוגי ולכן המציין 4 שייך לרשימת הערכים המבוקשת. זה הקוד שאני רשמתי: Program Array_Bagrut; Uses Crt; Const Size = 30; Var H,G,F: Array[1..Size] Of Int…
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
שלום אני מתחיל-מתקדם בבנית אתרים ויש לי שאלה קטנה. אני רוצה לעשות מסגרת iframe כמו באתר הזה(סתם לדוגמא באתר הזה אפשר להוריד את המסגרת למטה כדי לראות מה יש בהמסך הדף). https://ssl.1buy1.co.il/pages.asp?id=8 בקיצור, מה הקוד למסגרת iframe פשוטה כמו באתר לדוגמא שהצגתי? תודה חברה!
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הוספת תמונה מהמחשב לסרגל. <?xml version="1.0" encoding="utf-8" standalone="yes"?> <customUI xmlns="[url]http://schemas.microsoft.com/office/2006/01/customui"[/url] onLoad="OnLoad"> <ribbon startFromScratch="false"> <tabs> <tab id="myTab" label="סרגל " getVisible="GetVisible"> <group id="group1" label="Group 1"> <toggleButton id="btnW" getLabel="GetLabel" size="large" onAction="W_ClickHandler" getImage="GetImage"/> </group> </tab> </tabs> </ribbon> </customUI> והפונקציה: Sub GetImage(control As IRibbonControl, ByRef image) Dim strPath As String strPath = "C:\" …
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
איך יוצרים מצגת תמונות (JPG) בתוך דף ב ASP.NET 2, אני רוצה להריץ תמונות על גבי דף WEB
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
הי יש בעיה עם פעולה של תיבה משולבת. יש לי טופס עם תיבה משלבת ובנוסף 2 לחצנים פעיל ולא פעיל עם אני בוחר בתיבה נגיד פעיל אז הכפתור גלוי עם אני בוחר לא פעיל הכפתור לא פעיל גלוי והכפתור הפעיל לא גלוי אוקיי השאלה היא כזאת עם מה עם לא בחרתי משהו בתיבה זה אומר ששני הפקדים לא גלויים זו הבעיה אני מנסה לעשות כל זמן שהתיבה משלבת ריק אז הפקדים לא גלויים תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
- 1 follower
-
-
כתבתי ב NETBEANS קוד פשוט שמכיל חלון עם CANVAS בפנים. אני מנסה לגשת ל CANVAS אבל שום דבר לא קורה. הצלחתי לשנות את הצבע של הרקע אבל לא הצלחתי לצייר דברים ב CANVAS כשאני מריץ את התוכנית אז רואים את ה CANVAS ברקע לבן כמו שהגדרתי אבל לא רואים את הקו שאני מנסה לצייר. תודה רבה ! הקוד: import java.awt.*; public class NewJFrame extends javax.swing.JFrame { public NewJFrame() { initComponents(); Color white = new Color(255,255,255); Color black = new Color(0,0,0); canvas1.setBackground(white); Graphics g = canvas1.getGraphics(); g.setColor(black); g.drawOval(0, 0, 100, 100); canvas1.paint(g); } private void initComponents() { canva…
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
[הסרתי את הכתובת] זה לא מפואר אני יודע. בכל מקרה איך אני מוסיף סייר קבצים כך שאפשר יהיה לראות\להוריד את כל הקבצים בתקייה מסויימת (בסגנון FTP) אבל עם HTML.
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
היי (: החלטתי שלפני שאני מתחיל לימודים אקדמאים אני רוצה ללמוד תיכנות (ג'ון ברייס/מכללת נס) ככה רק כדי להתבסס ושתהיה לי עבודה סבבה ואפשרות לעבודות עצמאיות בזמן התואר. הדבר הראש שדיי קורץ לי והציעו לי ללמוד זה פיתוח PHP כשהייתי בתיכון עוד היינו מתעסקים הרבה עם מערכות פורומים SQL HTML CSS וכוכוכו אבל ברמה הנורא חובבנית וחשבתי שזה דווקא ישב עליי טוב אם אני יתן בזה גז עכשיו ואחרוש את התחום. רציתי לדעת אם באמת יש בתחום עבודה. ואם אפשר קצת יותר פירוט לגבי מה זה בעצם "פיתוח PHP" כי הבנתי מהיועצת שזה מעבר לסתם לדעת לתכנת בPHP לא יודע עד כמה זה קשור אבל סיימתי לימודי מדעי המחשב בתיכון עם ציונים ממש גבוהים. תודה רבה D:
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
ניסיתי בזמן ריצה ליצור טור לחצנים לדאטא גריד, זה הצליח, הבעייה הייתה כשניסיתי לשייך אותם למתודה כלשהי, בדאטא גריד יש מתודה שנקראת ItemCommand שאמורה להתבצע כל פעם שלוחצים על לחצן בדאטא גריד, אבל משום מה כשאני לוחץ על הלחצן בדאטא גריד שום דבר לא קורה .. הוא רק נכנס לפייג' לוד וזהו .. מישהו נתקל אי פעם בבעיה?
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום אני רוצה שברגע שאני לוחץ על מספר אז הוא יופיע לי למטה יש שתי בעיות : 1. המספר יוציא לי תמיד המספר האחרון(31) ולא המספר שאני לוחץ עליו. 2. זה מוחק לי את התאריכון וכותב במקומו אני רוצה שזה יכתוב מתחתיו. הנה הקוד: <html> <head> </head> <body> <br> <br> <script> function on() { document.write(i); } document.write("<table border=2>") x=0; for (i=1; i<=30; i++) { x=x+1; if (x==0){ document.write("<tr>") } document.write("<td height=40 width=40>") document.write("<font size=6 color=#6633FF>") document.write("<a onclick=on()>"+i+"</a>") document.write("</td>"…
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-