תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי שתי תוכניות שאני מתקשה להבין את הפלט,אשמח לקבל עזרה לגבי השורות המודגשות: 1. #include <stdio.h> #include <conio.h> unsigned sum_no_digits(unsigned long long n); void main(){ unsigned long long z; printf("number: "); scanf("%llu", &z); printf("Sum of non appearing digits in %llu is %u", z, sum_no_digits(z)); _getch(); } unsigned sum_no_digits(unsigned long long n){ unsigned sum=0, dig, cnt[10]={0}; while(n){ cnt[n%10]++; n /= 10; } for(dig=1; dig<10; dig++) if (!cnt[dig]) sum += dig; return sum; } 2.[code] [pre]#include <stdio.h> #include <conio.h> #define N 5 int number (int arr[], int n…
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני עובד כבר זמן נחמד על משחק אלמנטים ואני צריך עזרה בפיתוח ובהחלט בעיצוב. לדעתי זה רעיון טוב ויכול להתפתח למשהו. אז אם יש פה מתכנת JAVA ומישהו שיודע לעבוד עם התוכנה 3DSMAX וליצור מודלים ואנימציות והם גרים באזור המרכז פחות או יותר אז אשמח לשמוע ממכם ולדבר על הרעיון. אימייל : veromvrd@gmail.com
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אז ככה יש לי דומיין ויש לי קישור מסויים שאני רוצה לעשות לו גלימה והכל עובד אבל! הסיומת של השם של אותו הקוד לקישור נגמרת ב.HTML ואני לא רוצה שיהיה לי את הHTML ניסיתי למחוק אותו רק את הHTML אבל אז הוא פותח לי את הקוד כשאני שם את הקישור ולא את הקשר שעשיתי לו "גלימה" אז איך אני יכול להעלות את האתר מבלי שיהיה לי סיומת HTML? \תודה לעוזרים אני משתמש בFILEZILA
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איך הופכים dwg.* to txt file יש לי סירטוט ב AUTOCAD ואני רוצה לשאוב ממנו נתונים למטרת חישובים יש למישהו רעיון??
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום יש לי את הדף asp הבא שמקשר בין ה-בסיס נתונים לבין האתר. עכשיו הנה הקוד: <html> <head> <title>Final club detail chack</title> <style> a { text-decoration : none ; color : #ad7b32 ; } a.pic { text-decoration : none ; color : black ; } font { color : #ad7b32 ; font-family : Arial ; font-size : 12 ; } font.star { color : red ; font-size : 12 ; font-family : Arial ; } body { background-color : black ; } </s…
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
-
יש לי פונקציה ב PHP שבודקת אם יש משתמש רשום באותו השם בטבלה. היא בודקת בשני אופנים לפי משתנה שאני מקבל. בעקרון בפונקציה עצמה לא אמורה ליהיות בעיה, אבל משום מה שאילתת הSQL לא מתבצעת... (זה נכנס לחלק של ה die) יש לי באותו הדף שאילתא נוספת שדווקא כן מתבצעת (הכנסה לטבלה). אם יש מישהו שיכול להאיר את עיני בנוגע לבעיה כאן אני אשמח... כנראה זה הלילה ללא שינה שדפק לי את המוח שאני לא מצליח פתאום להריץ שאילתא פשוטה כזאת function searchUser($uname, $pass, $meth) { $query = "SELECT * FROM users"; $result = mysql_query($query, $db_link) or die(mysql_error() . '<br /> '. $uname.' '. $pass .' '. $meth .'<br />cannot select from database'); while($row = mysql_f…
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום! ראשית רציתי לשאול בקשר למוסג Platform, מה זה? ומה ההבדל בינו לבין IDE? שנית רציתי לדעת מהו ה- IDE הכי טוב שיש ומדריך טוב למתחילים ב- Java עדיף בעברית אבל גם אנגלית מתאים! תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
בשביל להבין למה אני מתכוון כנסו ל: http://messenger.msn.co.il/ בצד יש תפריט: תוכנות, הורדה, משחקים וכיף וכו'. כאשר לוחצים על אחד מהם התוכן משתנה אך התפריט והכותרת נשארים. אין כאן פריימים אלא טבלה. יש למישהו מושג איך עושים את זה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
שלום, יש לי תוכנית java שיוצרת קובץ html. הקובץ הזה הוא למעשה טבלה, שאני מתייחס לכל תא בה בתור פיקסל וצובע אותו בצבע. יוצא לי קובץ די גדול - קצת יותר מ-2 מגה. עכשיו בשביל שאני אוכל להשתמש בקובץ הזה והוא לא יהיה גדול מידי ויהיה נוח להכניס אותו למצגות וכו', אני רוצה להפוך אותו לתמונה. אז זו בעצם הבעיה: איך הופכים דף html לתמונה?? חשבתי על print screen אבל התמונה יותר גדולה מהגודל של המסך אז אני אצטרך לעשות את זה בחלקים ולהדביק וזה סתם ייצא מגעיל. חיפשתי המון ברשת אבל כל מה שמצאתי זה תוכנות שעולות כסף או כאלה שאם לא עושים להם registration הן שמות כל מיני דברים מעצבנים בתמונה (אני מעדיף לא להשתמש בתוכנות גנובות כי זה לצרכים אקדמיים). אשמח לשמוע הצעות. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
there is : "news.txt" that goes as follows: my script goes like this: read.php <?php function getnews() { $filename = "news.txt"; $newsf = fopen($filename,"r"); $i=0; while ((!feof($newsf)) && ($i<20)) { $tmpname = fgets($newsf); $newss = "News Name"; while ($tmpname != $newss) { $tmpname = fgets($newsf); } $NNames[] = fgets($newsf); $NDates[] = fgets($newsf); $tmpnews = fgets($newsf); $endon = "End News"; while ($tmpnews != endon) { $sumn = $sumn . $tmpnews; $tmpnews = ""; $tmpnews = fgets($newsf); } $NNews[] = $sumn; $sumn = ""; $i++; } fclose($newsf); } ?>
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
היי אני רוצה לדעת איך שמים את קוד ההצבעה בתחרות אתרים מסויימת בתוך הפורום שלך...עזרה דחוף
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
מי שהוא מוכן להסביר מה זה איפה משתמשים בזה איך אני יכול ללמוד להשתמש בזה וכו' כל פיסת מידע תעזור.... תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
מישהו יודע לעשות סיהוס ו -קו-סינוס בפסקל וכמו כן shift sin,cos תודה..
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני שומר את קבצי הפרוייקט שלי בכונן רשת ולא על המחשב. אם אני מנסה להריץ את הקובץ מכונן הרשת אני מקבץ שגיאת אבטחה והיא: Request for the permission of type 'System.Security.Permissions.SecurityPermission, mscorlib, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089' failed. כאשר הפרוייקט על כונן פיזי במחשב אין שום בעיה. שיחקתי עם כלמני הגדרות אבטחה בתוכנית אבל לא הצלחתי. יש למישהו מושג אילו הגדרות צריך לשנות ? * הפרוייקט הוא ב CSharp Express 2005
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 2 שאלות הנוגעות האחת לשילוב של פרויקטים ביחד והשנייה לבעיית עיצוב... 1. יש לי פרויקט אחד ב C++ שלתוכו אני רוצה לשלב פרויקט אחר שנכתב ב C. את הפרויקט שנכתב ב C יש לי זמין עבור VISUAL 6 כולל כל הפרויקט. את הפרויקט שנכתב ב C++ יש לי ב VISUAL 2003... אני מעונייןם לשלב את הפרויקט C או התוצר שלו שהוא LIB לתוך הפרויקט CPP כדי שאפשר יהיה להשתמש בו... תהיתי איך אני ניגש לבעיה היות ואני יודע שזה לא כל כך טריויאלי לחבר C ו C++ ביחד... אשמח להדרכה קצרה מפי מי שנתנסה בדבר... 2. יש לי בעיית עיצוב של תוכנה בה נתקלתי ושוברעלייה את הראש זמן מה כבר... הדרישה מהמערכת היא כדלקמן: א. יש DATA SOURCE שמשדר מידע כל הזמן. ב. יש לוגיקה שאמורה לעבד את המידע ולשלוח הוראות …
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בשיעורי בית בלולאות for ומשום מה הקומפיילר זורק אותי החוצה . הגדרתי לולאה של 10 זוגות ואחרי שאני רושם בפלט 2 זוגות הוא זורק אותי למרות שאני לא רואה שום בעיה לוגית התרגיל: קלט-100 זוגותשל מספרים פלט-המספר המינימלי מבין כל המספרים הגדולים בכל זוג הקוד: #include<stdio.h> void main() { int a,b,g,m,i; printf("please enter 2 numbers\n"); scanf("%d %d",&a,&b); if(a>b) m=a; else m=b; for (i=2;i<=10;i++); { scanf("%d %d",&a,&b); if(a>b) g=a; else g=b; if(g<m) m=g; } printf("the most minimal number is %d\n",m); } אשמח גם לעזרה איך אני עושה קופי פייסט מהסקריפט לכאן ושיהיה כתוב נורמלי. חחחחחחח תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
אני צריך לרשום כמה דברים בC שאני צריך לרשום אותם או בHEXADECIMAL או בASCII. אז אם אני ישלב אסמבלר עם זה אני יסתדר או לחלופין איך לרשום קוד של משהו באסקי אצל משתנה/ישר הדפסה, כמובן שזה לא משנה.
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
-
פניתי גם בפורומים אחרים כי אני לא בטוח להיכן השאלה מתאימה. במידה וזהו לא הפורום המתאים, אם תוכלו להפנות אותי אליו זה יהיה נהדר! אני מחפש תוכנת התקנה פשוטה לתוכנה שפיתחתי, אבל אני פחות מסתדר עם INSTALLSHIELD. אתם מכירים תוכנה אחרת שקיימת וניתן להשתמש בה? לא חובה שתהיה חינאמית, העיקר שתהיה נוחה לתפעול ויעילה. תודה! אורן
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
היי אני חדש פה בפורום יש לי כמה שאלות שאשמח אם מישהו יוכל לענות לאחרונה נכנסתי חזק לרעיון של לעשות כסף מהאינטרנט איכשהו הבנתי שיש צורך בדרך כלל באתר שדרכו אפרסם מוצר או שאחרים יפרסמו בו פרסומות בכל אופן הבנתי שאצטרך אתר. אין לי שום רקע בבניית אתרים ורוב המידע הוא חדש עבורי השאלה שלי היא מה בעצם ההבדל בין אתר שאני בונה בחינם באמצעות תוכנות כמו דרים וויבר או ג"ומלה לבין אתר שאשלם עליו כסף איך זה מתבטא במה שאוכל לעשות עם כל אחד מהאתרים? השאלה השנייה היא האם יש הבדל על איזה שרת אשים את האתר? כי אני רואה שהמון חברות מציעות את עצמן שישימו בהם את האתר שלהם ללא תשלום וישנן כאלה שמציעות בתשלום של דולרים מעטים בערך 20 דולר.. מה ההבדל ודבר אחרון מהי עלות הקמה בערך של אתר בסדר גודל "…
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
מה עושים במקרה כזה? האם צריך להשיג את ה-template בשתי גרסאות, או שיש דרך לקחת כל template, ולגרום לו להיות RTL? (בלי עריכה מטורפת של ה-CSS..)
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
ולא דרך SHAPE אני רוצה להזיז מלבן בלי יהיה לי כזה קפיצות (של המחיקות מסך) ואני לא ממש יודע איך אני רוצה שתראו לי עם LINE לא הפקד אלה עם FORM1.LINE... כאילו form1.line(x1,y1)-(x2,y2),vbcolor,b מה שאני ניסיתי זה עם 2 טיימרים אחד מוחק כל X זמן תמסך והשני עושה תמלבן כל X/2 זמן - בעיקרון זה היה כל 2 מוחק וכל 1 עושה... אבל לא משנה איך שיניתי את זה זה לא עזר תמיד היה קפיצות כאלה,לא יודע
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום, לקראת מתכונת שתהיה לי ביום ראשון אני מחפש תרגילים בC ואסמבלר, רצוי שיהיה עם פתרונות כדי שאדע עם עשיתי נכון. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-