תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי 2 שאלות הנוגעות האחת לשילוב של פרויקטים ביחד והשנייה לבעיית עיצוב... 1. יש לי פרויקט אחד ב C++ שלתוכו אני רוצה לשלב פרויקט אחר שנכתב ב C. את הפרויקט שנכתב ב C יש לי זמין עבור VISUAL 6 כולל כל הפרויקט. את הפרויקט שנכתב ב C++ יש לי ב VISUAL 2003... אני מעונייןם לשלב את הפרויקט C או התוצר שלו שהוא LIB לתוך הפרויקט CPP כדי שאפשר יהיה להשתמש בו... תהיתי איך אני ניגש לבעיה היות ואני יודע שזה לא כל כך טריויאלי לחבר C ו C++ ביחד... אשמח להדרכה קצרה מפי מי שנתנסה בדבר... 2. יש לי בעיית עיצוב של תוכנה בה נתקלתי ושוברעלייה את הראש זמן מה כבר... הדרישה מהמערכת היא כדלקמן: א. יש DATA SOURCE שמשדר מידע כל הזמן. ב. יש לוגיקה שאמורה לעבד את המידע ולשלוח הוראות …
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום כולם, אני רוצה לבנות תוכנה שתדע ללכת ל-textBox מסויימת בתוך תוכנה מסויימת שלא אני בניתי, ולרשום שם כמה דברים. השאלה היא בעצם איך אני ניגש לתוכנית אחרת, בודק מהם הפקדים הנמצאים בה וניגש אליהם. תודה..
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אין לי מושג למה, אבל אני לא יכול להוסיף אותו ויזואלית לFORM, אני צריך לכתוב אותו בקוד... אם מישהו יודע איך אפשר להכניס אותו, כמו בVB, בפשטות, אודה לו מאד... תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
-
אני רשום באתר מסוים וכל מה שאני רוצה לשנות נמצא בקובץ PHP באתר. אך אני יכול לשנות את הנתונים שיש בקובץ באתר (ניתן לעשות upload לקוצץ ולשנות אותו ???) תנו לי כל דרך או משהו פלייייייייז
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אז ככה יש לי דומיין ויש לי קישור מסויים שאני רוצה לעשות לו גלימה והכל עובד אבל! הסיומת של השם של אותו הקוד לקישור נגמרת ב.HTML ואני לא רוצה שיהיה לי את הHTML ניסיתי למחוק אותו רק את הHTML אבל אז הוא פותח לי את הקוד כשאני שם את הקישור ולא את הקשר שעשיתי לו "גלימה" אז איך אני יכול להעלות את האתר מבלי שיהיה לי סיומת HTML? \תודה לעוזרים אני משתמש בFILEZILA
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
זה יעזור לי מאוד תודה
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום.. מישהו יודע אם יש דרך לגבות DB של MySql דרך תוכנית?! אני צריך לכתוב תוכנית שעושה Backup וגם אפשרות ל-Restore.. תודה רבה! בבקשה אם אתם יכולים תעזרו זה ממש דחוף!!
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני צריך לרשום כמה דברים בC שאני צריך לרשום אותם או בHEXADECIMAL או בASCII. אז אם אני ישלב אסמבלר עם זה אני יסתדר או לחלופין איך לרשום קוד של משהו באסקי אצל משתנה/ישר הדפסה, כמובן שזה לא משנה.
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי בבקשה דוגמא שעובדת בעבודה עם C ן SQL כבר שעתיים שאני מנסה לעשות insert לתוך DB ואני לא מצליח ... זה אמור להיות כל כך מסובך ?? אני הולך בדיוק לפי ההוראות באתר שלהם ...
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
-
היי יש לי שתי תוכניות שאני מתקשה להבין את הפלט,אשמח לקבל עזרה לגבי השורות המודגשות: 1. #include <stdio.h> #include <conio.h> unsigned sum_no_digits(unsigned long long n); void main(){ unsigned long long z; printf("number: "); scanf("%llu", &z); printf("Sum of non appearing digits in %llu is %u", z, sum_no_digits(z)); _getch(); } unsigned sum_no_digits(unsigned long long n){ unsigned sum=0, dig, cnt[10]={0}; while(n){ cnt[n%10]++; n /= 10; } for(dig=1; dig<10; dig++) if (!cnt[dig]) sum += dig; return sum; } 2.[code] [pre]#include <stdio.h> #include <conio.h> #define N 5 int number (int arr[], int n…
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם, כתבתי קוד שאמור להריץ תוכנה כלשהי במחשב (QHOCR, זהו שם התוכנה) הקוד אמור לפתוח את התוכנה, לגשת אל ה open שלה, להעלות מסמך אותו התוכנה תבדוק, ואז לשמור את תוצאת הבדיקה, ולסגור את התוכנה. (בגדול - זוהי תוכנה לזיהוי תווים בתמונה או בדף סרוק, שמחזירה כפלט דף טקסט עם התווים שזיהתה) מה שהקוד כרגע מבצע הוא לפתוח את התוכנה, וזה הכל. יש לי 2 בעיות עיקריות. 1. ניסיתי להגדיר Timer שימתין 10 שניות אחרי הרצת התוכנה (Process.start), ורק אז יחפש את החלון של התוכנה (FindWindow). במקרה והוא לא מוצא את חלון התוכנה, יופיע MessageBox עם ההודעה - "QHOCR is not running". והבעיה היא: הקוד אמנם מריץ את התוכנה אבל מיד אחרי שהתוכנה נפתחת מופיע בכל זאת ה - MessageBox עם ההודעה - "QH…
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, שתי שאלות: 1. מה יותר מהיר: עבודה עם קבצי XML או עם מסד נתונים? 2. האם יש טעם לעשות הצפנה כפולה/משולשת לסיסמאות?נגיד להשתמש ב md5 ואז גם ב- encrypt תודה...
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להודות לכל מי שעזר לי עד עכשיו בת'ראדים הקודמים!!!! כעת עלי לשלות HTTP HEADER דרך PERL בעת שליחת שאילה. חיפשתי ולא מצאתי הסבר כיצד, לפי מה שהבנתי זה פשוט ביותר כנראה שאני יותר מדי. אודה לעזרה.
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הוספת תמונה מהמחשב לסרגל. <?xml version="1.0" encoding="utf-8" standalone="yes"?> <customUI xmlns="[url]http://schemas.microsoft.com/office/2006/01/customui"[/url] onLoad="OnLoad"> <ribbon startFromScratch="false"> <tabs> <tab id="myTab" label="סרגל " getVisible="GetVisible"> <group id="group1" label="Group 1"> <toggleButton id="btnW" getLabel="GetLabel" size="large" onAction="W_ClickHandler" getImage="GetImage"/> </group> </tab> </tabs> </ribbon> </customUI> והפונקציה: Sub GetImage(control As IRibbonControl, ByRef image) Dim strPath As String strPath = "C:\" …
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה דחופה מאוד.אני חייב לעשות היום שעורים ב turbo c++ אבל יש לי בעיה להתקין אותה במחשב שלי.יש לי windows xp ואני לא יודע איך להתקין את התוכנה תעזרו לי בבקשה
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
מי שהוא מוכן להסביר מה זה איפה משתמשים בזה איך אני יכול ללמוד להשתמש בזה וכו' כל פיסת מידע תעזור.... תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
היי , יש לי בבית ספר פרויקט לבנית אתר , הבעיה היא שהASP נכתב למעלה ולא במקום שאני רוצה (בתוך הריבוע האפור איך אפשר שהוא יכתוב את כל הRESPONSE בתוך הריבוע האפור? יש לי גם בעיה של ג'יבריש שמופיע , זה גם כן דיי מעצבן . תודה <%@ Page Language="C#" %> <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "[url]http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">[/url] <html dir="rtl" ;xmlns="[url]http://www.w3.org/1999/xhtml">[/url] <head > <title>איך כור גרעיני עובד?</title> <link href="styleglobal.css" rel="stylesheet" type="text/css"/> <link rel="SHORTCUT ICON" href="images/radioactive.ico"/> …
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום ! כתבתי דף HTML המכיל FORM. בתוך ה FORM יש TEXTAREA שבו מתבקש המבקר לכתוב את חוות דעתו. עד כאן הכל טוב ויפה. הבעיה שלי: כיצד אפשר לשלוח את הכתוב ב TEXTAREA אל האתר לכתובת EMAIL שלי או שהכתוב יופיע בדף ה HTML. דהיינו, כאשר המשתמש ילחץ על כפתור ה SUBMIT ישלח הטקסט ל EMAIL או שתכנית CGI תוסיף את הכתוב לדף HTML קיים. או שתיצור דף HTML חדש שיכיל את מה שנכתב בתיבת הטקסט. תודה !
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
Dim findmark As String Dim reckmark Dim str findmark = InputBox("הכנס מספר קבוצה לאיתור קבוצה מבוקשת") If Len(findmark) = 0 Then Exit Sub With Adodc1.Recordset recmark = .Bookmark .MoveFirst .Find "num_kvuza = '" + findmark + "'" str = " select * from hanichim where num_kvuza =" & num_kvuza & " " Adodc2.RecordSource = str Adodc2.Refresh If .EOF Then MsgBox "קבוצה לא נמצאה" .Bookmark = recmark End If End With בעקרון זה ככה : יש שניי טבלאות , אחת חניכים והשניה קבוצות. השאילתא מחפשת מספר חניכים שנמצאים בקבוצה. התוכנית לא הצליחה לעבוד בשל השגיעה לאחר החיפוש תודה לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש לי חשבון פעיל מאד ביוטיוב ויש לי גם חשבון בadsenes והבעיה היא שאני לא יודע איך לסנכרן בינהם יש פה מישהו שמבין?
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
אני צריך לכתוב תוכנית המקבלת כקלט 3 נתונים : 2 הנתונים הראשונים הם מס' שלמים והנתון השלישי הוא אחד הסימנים: + או - . על התוכנית להציג ולפתור תרגיל חשבוני בהתאם לפעולה החשבונית הנקלטת.לדודגמא: עבור הקלט + 12 10 יתקבל הפלט : 10+12=22 תודה זה ממש ממש דחוף
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
-
מישהו יודע / יכול לתת קוד לאיך אני מחשב את הIDLETIME של המחשב? כלומר כמה זמן המשתמש לא נגע במחשב? חיפשתי באינטרנט לא מצאתי דרך פשוטה לעניין. בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-