תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. החלטתי שאני צריך ללמוד איזה שפת תיכנות . חשבתי על java ונאמר לי שעדיף ללמוד קודם c. מישהו בבקשה יכול לתת לי קישור לאיזה מדריך בעברית ללמידת התוכנה? ועוד שאלה קטנה אני ב3 יחידות מתמטיקה ואני גם לא משהו ב3 האם יהיה לי קשה ללמוד תתוכנה? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
כמו שניתן לראות בקוד למטה, אני מנסה להוציא ממסד הנתונים סיסמא של משתמש (בטופס log in), כלומר אם המשתמש שהוכנס בטופס הוא 'אבי159' אז אני מנסה להוציא מהמסד נתונים את הסיסמא שנשמרה ליד השם 'אבי159' ניסיתי 1001 דברים אבל אני לא יודע איך בדיוק לעשות את זה, הצלחתי להוציא את כל הנתונים שנמצאים בטבלה, אבל אני מנסה להוציא רק נתון אחד ספציפי אני יודע שהקוד לא נכון אבל אני לא יודע מה לא נכון בו, תודה לעוזרים. userName = (Request.Form["user_name"]); // Get the username from the form userPassword = (Request.Form["user_password"]); // Get the password from the form string tableName = "users"; string sqlPassword = "SELECT user_password FROM " + tableName + " WHERE user_name = '" + use…
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
בספר ד"ר דוט נט www.drdotnet.com יש דוגמה של בניית יישום שמעביר מסרים בין יישומים הוא דורש הבנה ב delegate למישהו יש חומר בנושא
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
זה יעזור לי מאוד תודה
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה עם קוד jquery שכתבתי, הקוד עובד. אבל הבעיה היא כזאת: בכל פעם שיש קליק בתוך ה#main-wrapper (שהוא בעצם כמעט כל הDOM), נידרש זיהוי האם ישנה תכונה של contenteditable. אם יש (contenteditable == 'true'), פועלת פונקציה שמופעלת רק כאשר הפוקוס מורד מהאלמנט הנבחר, לוקחת את התוכן שלו ומציג אותו בלוג. אז מה הבעיה? שמסיבה שאינה ברורה לי, הפונקציה "סופרת" לי את מס' הקליקים ומציגה בהתאם הודעות ללוג. לדוגמה, בפעם הראשונה שאני לוחץ על <div> כל שהו (ולאחר מכן לוחץ מחוצה לו), אני מקבל הודעה אחת ללוג. בפעם השניה אני מקבל 2 הודעות. אם אחרי זה נגיד אני לוחץ ברצף 5 פעמים, ואחר כך בחוץ אני אקבל 7 הודעות ללוג (2+5). וכן הלאה... אני מעונין לקבל רק הודעה אחת בכל פעם שאני…
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אנחנו מנסים להעביר התקנה של התוכנה שלנו שלא תדרוש הרשאות של מנהל. אנחנו משתמשים ב install shield 11 premier edition basic MSI לצורך שימוש בVB COM שיש לנו, אנחנו רוצים לרשום אותו כEXE כדי שירוץ בPROCESS נפרד. במכונה של WIN7 64 הכל עובר חלק. על VISTA 64 - מקבלים שגיאה ביצירה של CLASS. מישהו מכיר משהו בנושא? נקודות עניין לחקירה?
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני צריך עזרה להמיר אתר שבנוי כרגע ב PHP אל ASP.NET מה הדרך הכי קלה/פשוטה שאפשר להמיר את האתר?
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
מישהו יודע איך הופכים קובץ תמונה מסוג BMP לקובץ טקסט עם תווי ASCII, שבפונט מספיק קטן רואים תמונה?
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שאלה... אם נניח אני רוצה למצוא מתוך מאגר תלמידים של לימוד ספרדית את התלמידים שלקחו את כל הקורסים בספרדית המוצעים בבי"ס, איך אני אמור לעשות את זה טכנית אם אני יודע למצוא נניח את אלו שעברו קורס כלשהו ? האם אני מביע את זה ככאלו שעברו קורס כלשהו, מוסיף * בשביל לגרום לזה שהוא יבין שאני מחפש את אלו שעברו את כל הקורסים ומוסיף DISTINCT כדי לא להציג פעמיים את אותו התלמיד ? ואם לא אז מהי הפקודה שתיתן לי את כל המגוון ולא בהכרח לפחות קורס 1 אם אני לא יודע את המס' קורסים שיש אלא שזה מובע ע"י תכונה בלבד ? תודה !!
-
- 9 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום. לפני כמה זמן ביקשתי עזרה בהתקנת שרת SMTP- (אני עדיין מסתבך עם זה- אבל זה לא הנושא כרגע). בחיפושים שלי לפתרון הבעיה שלי מצאתי הרבה הצעות לשימוש בפונקציות שונות שעובדות על LINUX וPEARL. בכל אופן נשארתי מבולבל מכל העיניין. נחוץ לי פונקציה לשליחת מייל שיעבוד גם על ווינדוס וגם על לינוקס ועל רוב שרתי האחסון. (אני מנסה להשתמש כרגע בפונקציה mail() אבל כמו שציינתי קודם אני לא מצליח להגדיר את שרת הSMTP על המחשב שלי) מישהו יכול לתת לי בבקשה סיכום קצר על האפשרויות השונות? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
יש אופציה כזו ב tools->options->taskList מצ"ב תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה דחופה מאוד.אני חייב לעשות היום שעורים ב turbo c++ אבל יש לי בעיה להתקין אותה במחשב שלי.יש לי windows xp ואני לא יודע איך להתקין את התוכנה תעזרו לי בבקשה
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות תוכנה שתזהה תנועה של היד או תנועה של משהוא אחר מוחשי ותוכל להפוך את זה לתנועה במחשב (נגיד כדור שעושה אותם תנועות) איפה אני מתחיל?
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום כולם, אני רוצה לבנות תוכנה שתדע ללכת ל-textBox מסויימת בתוך תוכנה מסויימת שלא אני בניתי, ולרשום שם כמה דברים. השאלה היא בעצם איך אני ניגש לתוכנית אחרת, בודק מהם הפקדים הנמצאים בה וניגש אליהם. תודה..
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי תרגיל המורכב משני CLASSES עובד ומנהל, בכל אחד מהם מספר אפשרויות כמו להוסיף עובד, ID וכד', במתודה מסויימת אני אמור למחוק עובד מהמצבת עובדים של מהנל מסויים, ב-MAIN יצרתי מספר עובדים ושני מנהלים עלמנת לבדוק את המתודות, המתודה RemoveEmployee שמוחקת עובד מהמערך של העובדים של מנהל מסויים מקבלת ID של עובד ומוחקת אותו, העובד שאני רוצה למחוק משום מה לא נמצא ברשימה של העובדים למרות שהוא מוגדר ב-MAIN ואני לא מצליח להבין למה, אשמח לעזרה: using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace T303 { public class Employee { private int Id; private string Name; private DateTime BirthDate; private decimal[] LastYearSal…
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
האם יש פה מישהו שהשתמש עם הAPI של יומן גוגל ויכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
-
הי שלום לכולם, רציתי לדעת אם מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך אני עושה את זה? אני מניח שאני צריך איזה שילוב של Jquery & php אבל איך? אני גם לא ממש יודע מה לחפש בגוגל כדי למצוא את התשובה. =\ המון תודה
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להשתמש ביציאת הCOM שלי במחשב לאיזה פרוייקט לפי מה שהבנתי היציאה בנויה מ 4 כפתורים ואפשר לפתוח \ לסגור אותם לפי איך שאני רוצה איך אני יכול לבנות תוכנה שתסגור לי כפתור מסויים? מישהו יכול לעזור לי ליצור תוכנה שתסגור \ תפתח כפתור מסויים של היציאה? מה הכתובת של היציאה באסמבלר? איך אפשר להשתמש בה באסמבלר? תודה ;D
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך לכתוב תוכנית שמקבלת מטריצה וממיינת את הערכים בכל עמודה לפי סדר יורד. לשם כך כתבתי שתי פונקציות: void firstSort(int mat[][COL]) { int i,j,k; for (i=0; i<COL; i++) for (k=0; k<ROW; k++) for (j=1; j<ROW; j++) if (mat[j-1][i] > mat[j][i]) swap(&(mat[j-1][i]), &(mat[j][i])); } void swap(int *x, int *y) //x gets the value in y { int *temp; temp=x; *x=*y; *y=*temp; } התוכנית עוברת קומפילציה ורצה אבל לא מבצעת את המשימה כמו שצריך. אם מישהו יכול לעזור לי כאן אני מאוד אודה לו. יום טוב
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
היי מישהו יכול לעזור לי עם הדוגמה הזו ? http://www.forum.nokia.com/info/sw.nokia.com/id/85b9d2ee-83f1-4c7b-8e71-0b1e35d0c1e9/PC_Connectivity_over_BT_in_Java_Apps_with_Example_v1_0_en.zip.html זה צאט בין J2ME ל JAVA APP לא ברור לי למה אבל כשאני מריץ את הדוגמה הנתונים לא עוברים מהפאלפון N6500 לאפליקציה משהו יכול לעזור לי ? זה מאוד חושב/דחוף .... לי תודה !!!
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
-
אני חדש ב php ומשווע לעזרה (יצירת cookie) הבעיה התורנית שלי הינה: אני עובד על פלטפורמת winxp, שרת web iis ברצוני לקבל באמצעות form פרטי משתמש, נניח, שם פרטי ושם משפחה. יצרתי form בקוד הבא: <html> <head> <body> <form action="cgi-bin/myform.php" method="POST"> Name: <input type="text" name="MYName"/> Age: <input type="text" name="myAge"/> <input type="submit" name="mysubmit"/> </form> </body> </html> עכשיו אני רוצה ליצור cookie אשר יכיל את המשתנים myName, ו myAge. ישנו מישהו היכול ומוכן להראות לי קוד php אשר משתמש בנתוני ה form שכתבתי לעיל , שומר אותם ב cookie ומציגם כל אי…
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלומות אנשים, לאבא שלי ספרים רבים בבית והחלטתי לעשות רשימה און ליין של כל הספרים עם אפשרות להוסיף ספרים למסד וכד' (משעמם לי :<) עשיתי כמובן גם דף חיפוש אשר מחפש ספר לפי סופר, "הבעיה" היא שהחיפוש מחפש as it is , כלומר, בדיוק מירבי. דוגמא: נגיד אני מחפש ספר של אגאטה כריסטי, אם אקליד אגאטה כריסטי הספרים שלה יימצאו והם מוצגים יפה מאוד אבל אם אחפש אגאטה כריסט, אקבל הודעה כי אין סופר בעל השם הזה במאגר... הקוד של החיפוש: <% set c=server.createobject ("adodb.connection") DSN = "DRIVER=Microsoft Access Driver (*.mdb);DBQ=" & _ Server.MapPath("/arielkarlinsky/database/database_users.mdb") c.open dsn set r = server.createobject("adodb.recordset") r.acti…
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אז ככה לחבר שלי יש אתר על שרת והוא שם שם PHP אבל כשנכנסים לשם יש שם את השגיאה הזאת: http://forum.3gfiles.net/ (כנסו לאתר ותראו שם לבד). מה הוא אמור לעשות? תודה!
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-