תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מתעניין בתיכנות הרבה ואני מתכנת כשיש לי זמן פנוי, אחת המחשבות שעלו לי לראש הם איך אפשר ליצור תוכנה שתזהה סמל מסויים שמשתמש עשה בעזרת העכבר, אני אתן דוגמא, לאלו מיכם שמכירים את המשחק Black &White ניתן שמה להישתמש בקסמים בעזרת תנועת העכבר תוך כדי יצירת סמל מסויים, לדוגמא: אם אני יזיז את העכבר ואצור את האות W בעזרת העכבר אז יהיה לי קסם של מים (לפחות ככה זה במשחק). מה שעניין אותי זה איך תיכנתו את הדבר הבא, אחרי הכול משתמש לא יכול ליצור אות W מושלמת בעזרת העכבר והוא לא יכול לדייק, מה שצריכים זה טווח אולי שהעכבר יכול להימצא בו כדי שהאות W תיצא. אבל זה נשמע דיי מסובך ומסורבל, וזאתי השאלה שלי, האם אני מסבך את עצמי ויש דרך פשוטה ליצור את האפשרות הזו שתוכנה למשל…
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
יש אופציה כזו ב tools->options->taskList מצ"ב תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
פתחתי פורום דרך INVISIONFREE, אבל הבעיה מתחילה כשרוצים לשים סקינים. הדרך היחידה היא לערוך את הCSS. ובדיוק בזה אני צריך עזרה. יש לי את הקוד הבא: html { overflow-x: hidden; overflow-y: auto; } form { display:inline; } img { vertical-align:middle; border:0px } BODY { font-family: Verdana, Tahoma, Arial, sans-serif; font-size: 11px; color: #000; margin:0px 10px 0px 10px;background-color:#FFF; background-image:url(images/background.jpg); background-attachment:fixed; background-position:center; background-repeat:no-repeat; } TABLE, TR, TD { font-family: Verdana, Tahoma, Arial, sans-serif; font-size: 11px; color: #000;} a:link, a:visited, a:active { text-decoration: unde…
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני רוצה משהו שיהיה ידידותי ויציג לי בכל שלב פרוויו
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
שלום אני רוצה שברגע שאני לוחץ על מספר אז הוא יופיע לי למטה יש שתי בעיות : 1. המספר יוציא לי תמיד המספר האחרון(31) ולא המספר שאני לוחץ עליו. 2. זה מוחק לי את התאריכון וכותב במקומו אני רוצה שזה יכתוב מתחתיו. הנה הקוד: <html> <head> </head> <body> <br> <br> <script> function on() { document.write(i); } document.write("<table border=2>") x=0; for (i=1; i<=30; i++) { x=x+1; if (x==0){ document.write("<tr>") } document.write("<td height=40 width=40>") document.write("<font size=6 color=#6633FF>") document.write("<a onclick=on()>"+i+"</a>") document.write("</td>"…
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להוסיף פקד - גרף ל - toolbox. יש לי את הקובץ mschrt20.ocx רק שאני לא יודע איך להוסיף אותו ואיפה. עזרתכם. תודה
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אשמח לקבל רעיונות ללימוד טכנולוגיה/ שפה חדשה ב.NET או משהוא אחר. עדיף משהוא קליל לזמן פנוי. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש עזרה קטנה בשאלה על תכנית שנתנו לי לבנות בשפת c++ , האם.יש כאן מישהו שאני יכול לשלוח לו את התכנית בפרטי (מייל או פלטפורמה אחרת) ולהתייעץ איתו?
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנת משחק מעפן, ורציתי לדעת אם אני יכול לשנות מאפייני DWSTYLE של תת חלון באמצע הרצה(כפתור, edutbox וכדו') או לשלוח הודעת WM_ֹCRATE בצורה כלשהיא לחלון או להגדיר תת חלון אחרי שעברנו את WM_CREATE בתחילת הפונקציה (באמצע הפונקציה). כל אחד מהפתרונות האלה יפתרו את הבעיה שלי. תודה לעונים .
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
אני אמור לקלוט תאריך בפורמט dd/mm/yyyy ולהחזיר פלט של 3 int's של התאריך (יוםת שעה ושנה) אני אמור לכתוב את התרגיל במתודה, כתבתי משהו אבל יש לי בעיות בהמשך, המתודה שלי מקבת את הסטרינג בפורמט dd/mm/yyyy, ממירה את הסטרינג ל-int ומכניסה את ה-3 int's למערך, מעכשיו הבעיות שלי מתחילות, איך אני רושם בהמשך שידפיס לי את כל ה-int's למסך ? using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace T266B { class Program { //define method static int stDate(string date) { int ArrayIndex = 0; string temp = ""; //define array string[] stArray = new string[3]; int[] NumArray = new in…
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מערת IPB 2.2.2 והעליתי אותה דרך תוכנת ה-FTP התוכנה FlashFXP לאיחסון 220mb. כעת שהעלתי הכל, ושיניתי את ההרשאות ואני נכנס לכתובת... www.mydomian.220mb/forum/install/index.php זה פשוט לא מופיע ומופיע במקום זה ג'יבריש וכל מיני שטויות כתובות.
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
הי יש בעיה עם פעולה של תיבה משולבת. יש לי טופס עם תיבה משלבת ובנוסף 2 לחצנים פעיל ולא פעיל עם אני בוחר בתיבה נגיד פעיל אז הכפתור גלוי עם אני בוחר לא פעיל הכפתור לא פעיל גלוי והכפתור הפעיל לא גלוי אוקיי השאלה היא כזאת עם מה עם לא בחרתי משהו בתיבה זה אומר ששני הפקדים לא גלויים זו הבעיה אני מנסה לעשות כל זמן שהתיבה משלבת ריק אז הפקדים לא גלויים תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
- 1 follower
-
-
כתבתי ב NETBEANS קוד פשוט שמכיל חלון עם CANVAS בפנים. אני מנסה לגשת ל CANVAS אבל שום דבר לא קורה. הצלחתי לשנות את הצבע של הרקע אבל לא הצלחתי לצייר דברים ב CANVAS כשאני מריץ את התוכנית אז רואים את ה CANVAS ברקע לבן כמו שהגדרתי אבל לא רואים את הקו שאני מנסה לצייר. תודה רבה ! הקוד: import java.awt.*; public class NewJFrame extends javax.swing.JFrame { public NewJFrame() { initComponents(); Color white = new Color(255,255,255); Color black = new Color(0,0,0); canvas1.setBackground(white); Graphics g = canvas1.getGraphics(); g.setColor(black); g.drawOval(0, 0, 100, 100); canvas1.paint(g); } private void initComponents() { canva…
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני בשלבי פיתוח של אתר שמספק ללקוחות שירות -הלקוח מקליד מס' פניה ות.ז., האתר שולח בקשה לכמה אתרים אחרים (חיצוניים) ברשת, מקבל מהם תשובות ומחזיר ללקוח דף עם ריכוז הנתונים.עשיתי כמה דברים כאלו בעבר בשפת תכנות לא-וובית (VISUAL BASIC),שאלתי היא האם ניתן לעשות זאת גם בשפות תכנות כגון PHP וכיוב' ?הורדתי איזשהו FRAMEWORK שמאפשר ל-PHP לקרוא ולפענח דפי HTML,זה עובד למשך כמה שניות ולאחר מכן נעצר בטענה שהסקריפט הגיע למקסימום הזמן המאושר לו לרוץ.הכוונה היא שהאתר ירוץ על חשבון האחסון הקיים שלי מבלי צורך לרכוש VPS או שרת ייעודי.שאלותי הן -* האם יש טכנולוגיה/שפה מומלצת לכתיבת דברים מהסוג הזה ?* דוגמאות / עצות / חלקי קוד וכל דבר אחר שיוכל לעזור.* אספקטים של אבטחה.
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
-
אז ככה, אשמח אם מישהו יפנה אותי לסקריפט מוכן, עדיף ב-PHP למערכת החלפת באנרים. אשר תחליף ע"פ סדר קבוע מראש באנרים באתרי. אם ישנה האפשרות לשמירה של מספר הלחיצות/הופעות ביום של כל באנר, אשמח. בתודה מראש, דור.
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
כתבתי תוכנה שאמורה להוציא פלט עם מיליוני שורות (לא אינסופי) ובאמצע שהוא מוציא את הפלט הוא מראה שגיאה internal error. מה אני יכול לעשות כדי שהפלט יצא עד הסוף? ???
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
טוב עשיתי באתר שלי <STYLE> ועכשיו שמסמנים את הלינק הוא מצבע שחור הופך לאדום אבל בכל האתר זה סבבה כי רואים את הלינק בצבע שחור כי הוא בטבלה לבנה, אבל יש לי מקום שבו אין טבלה והרקע שם ממש כהה כמעט שחור ולא רואים את הלינק... אז איך אני הופך את הלינק הספציפי הזה לצבע לבן? לא מצאתי דרך.. ולא רוצה לעשות לו טבלה זה לא יהיה יפה.
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
יש לי את הסקריפט הבא: ואני רוצה לעשות שברגע שילחצו על הכפתור NEW זה ישלוף משפט חדש. אני פשוט לא מצליח לעשות את זה. אז אם אפשר עזרה. תודה <CENTER><HTML> <HEAD> <TITLE> </TITLE> </HEAD> <BODY> <br> הנה אבאלה קח כמה משפטים שיעזרו לך בחיים <br> <form name="random"><input type="text" name="random" size=78 value=""></form> <SCRIPT LANGUAGE="JavaScript"> <!-- // Copyright 1996 - Tomer and Yehuda Shiran // This example will appear in our forthcoming book on JavaScript. // Feel free to "steal" this code provided that you leave this notice as is. // Additional examples from the book can be found at /…
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני משתמש ב DLL שלא קשור ל Framework אני יוצר משתנה לאחד מה Classes של ה DLL ומשתמש בפונקציות כלשהן של ה Class אני מקבל HRSULT E_ABORT Operation Failed. איך אני יכול לזהות מדוע זה זורק את ה ERROR ניסתי להשתמש ב COMExecption וללא תוצאות.. שפה : C# DLL : Interop.CT20kSpiLib.dll (בשימוש הכרטיס קול) תודה :jump1:
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
ערב טוב ונעים לכולם פיתחתי תוכנה כלשהי (משחק) והעלאתי אותה בפקודת FTP אל האתר שלי (אתר שנמצא בשלב התחלתי), שנכתב בסביבת C# ASP.NET. שאלתי היא : מהי הפקודה שצריך להכניס באתר, בכדי שתתבצע הורדה ( download ), של תוכנת המשחק המאוחסנת באתר, אל המחשב הביתי של המשתמש. בתודה מראש לכל מי שייתיחס וינסה לעזור איציק
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
חברה תקשיבו יש לי יום ראשון עבודה ענקית להגשה ויש 2 תרגילים שלא הולכים לי ואני ממש חייב מכם את העזרה הזאת ואני ממש יעריך את זה אם תעזרו לי אז הנה שאלה 1: במפעל לייצור צעצועים החליטו לייצר סדרת צעצועים המבוססת על סרט ילדים חדש. בעקבות החלטה זו הוחלט להוזיל את מחירהם של שאר הצעצועים המיוצרים במפעל. כתוב תוכנית אשר תקלוט את קוד המוצר(צעצוע) ומחירו, תבדוק אם זהו קוד מוצר ישן (הקוד חייב היות בטווח של 001-888) ואם כן תחשב הנחה של 30 אחוז ממחירו הנוכחי של המוצר. מספר המוצרים במפעל אינו ידוע, התכנית תיעצר כאשר ייקלט קוד מוצר 000 על התוכנית יש להדפיס עבור כול מוצר את מחירו לפניי ואחרי ההנחה שאלה 2.כתוב תכנית הקולטת שני מספרים שלמים שונים מ 0 , N1 ו N2 ובודקת כמה מספרוויתיו של N1 ז…
-
- 9 תגובות
- 893 צפיות
-
-
היי לכולם אני מחפש שירותים בסגנון sourceforge או assembla. הבעיה עם SF שהוא מחייב אופן סורס ואני כרגע לא מעוניין לשתף את הקוד שלי, ASSEMBLA ניהיה במחיר. מה שבעקרון אני צריך זה SVN, Tickets, ניהול קבוצה, ניהול Milestone, ומומלץ ויקי או סוג של ויקי (בשביל DESIGN DOCU וכו'). וכמבון חינם (מצידי אפילו בשירות מצומצם, כמו שעשו ASSEMBLA). תודה רבה מראש! שכחתי לציין שחשובה הפרטיות של הפרוייקט שלא כמו ב SF לדוגמא, בשלב זה אני לא מעוניין שיהיה ניתן למצוא את הפורייקט/מידע עליו דרך כל מנוע חיפוש וכו', כלומר שהפרוייקט יהיה מה שנקראה Private/Business
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
היי!, אני מנסה לכתוב פונקציה בC (Win32 console) שתקבל פויינטר מהMAIN מסוג צ'אר, תבקש מהמשתמש סיסמא, ותקצא לפויינטר שהיא קיבלה מקום בדיוק לפי מספר התאים שתופסת הסיסמא, לאחר מכן תעשה השמה לתוך הפויינטר של הסיסמא. זה מה שיש לי עד כה: #include <stdio.h> #include <stdlib.h> #include <time.h> #include <string.h> int NewPass(char* pass[200]) { char temppass[200]=NULL; int i=0; *pass=NULL; printf("Please Enter a new password:\n"); fflush(stdin); gets(temppass); //printf("Please select how many attempts do you want to accomidate the user with:\n"); //scanf("%d",&n); pass = (char*) malloc((strlen(temppass)+1)*sizeof(char)); strcpy(pass,&…
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם. החלטתי שאני צריך ללמוד איזה שפת תיכנות . חשבתי על java ונאמר לי שעדיף ללמוד קודם c. מישהו בבקשה יכול לתת לי קישור לאיזה מדריך בעברית ללמידת התוכנה? ועוד שאלה קטנה אני ב3 יחידות מתמטיקה ואני גם לא משהו ב3 האם יהיה לי קשה ללמוד תתוכנה? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-