תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
האם מקובל בתעשייה לכתוב רקורסיה כך שהפונקציה הרקורסיבית היא פונקציית ה-MAIN? כלומר פונקציית ה-MAIN היא זו שקוראת לעצמה...
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
-
איפה אפשר לילמוד את זה חוץ מאוניברסיטה ומכללה? וכמה שכר אני מרוויח אם אני יודע רק MCSA?
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום, אני במגמת מחשבים בבית ספר ואנחנו לומדים עכשיו ASP... הכנו לפי הוראות מהספר קובץ ASP שמקבל נתונים מהטופס הרשמה ומכניס אותם לטבלה של ACCESS. בבית ספר שיש בו מחשבי XP הכל עבד טוב ויפה כי יש שם IIS 6.0 אבל לי בבית יש VISTA ולכן IIS 7.0... אצלי בבית הקובץ שמקבל את הנתונים ומכניס לטבלה של ACCESS לא עובד וכותב שגיאה 500.... צירפתי את קובץ הASP אשר עבד לי בבית ספר אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה. תודה מראש אלון סיאני [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום רציתי בבקשה לדעת איך אני יוצא מלולאה אינסופית שמקפיצה לי מסג'בוקס...בלי לצאת לגמרי מהתוכנה??? תודה רבה לעוזרים..
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש עזרה קטנה בשאלה על תכנית שנתנו לי לבנות בשפת c++ , האם.יש כאן מישהו שאני יכול לשלוח לו את התכנית בפרטי (מייל או פלטפורמה אחרת) ולהתייעץ איתו?
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. החלטתי שאני צריך ללמוד איזה שפת תיכנות . חשבתי על java ונאמר לי שעדיף ללמוד קודם c. מישהו בבקשה יכול לתת לי קישור לאיזה מדריך בעברית ללמידת התוכנה? ועוד שאלה קטנה אני ב3 יחידות מתמטיקה ואני גם לא משהו ב3 האם יהיה לי קשה ללמוד תתוכנה? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
-
יש אופציה כזו ב tools->options->taskList מצ"ב תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
פתחתי פורום דרך INVISIONFREE, אבל הבעיה מתחילה כשרוצים לשים סקינים. הדרך היחידה היא לערוך את הCSS. ובדיוק בזה אני צריך עזרה. יש לי את הקוד הבא: html { overflow-x: hidden; overflow-y: auto; } form { display:inline; } img { vertical-align:middle; border:0px } BODY { font-family: Verdana, Tahoma, Arial, sans-serif; font-size: 11px; color: #000; margin:0px 10px 0px 10px;background-color:#FFF; background-image:url(images/background.jpg); background-attachment:fixed; background-position:center; background-repeat:no-repeat; } TABLE, TR, TD { font-family: Verdana, Tahoma, Arial, sans-serif; font-size: 11px; color: #000;} a:link, a:visited, a:active { text-decoration: unde…
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
למשל יש לי FILE *fp ו- FILE זו רשומה, נאמר לי שאחד השדות שלה מכיל את שם הקובץ, איזה שדה זה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם נדרשתי לבנות משחק ראשון שלי בארדואינו ואני עדיין לא שולטת טוב ישמח לעזרתכם 1.להדליק מיקום אקראי גם הכיוונים וגם האלכסונים שמיוצגים ע"י שתי נורות כלומר אם לדוגמא :דולקת גם הנורה הימנית וגם העליונה - יש להזיז באלכסון ימינה ולמעלה ולכבות את שניהם ואחרי 20 פעמים של הזזות נכונות לכבות את הנורות ושהמשחק יגמיר .
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
היי מה המצב יש לי בעיה בקוד אבל אני לא יודע מה היא הינה הקוד #include <stdio.h> void main() { int a,b,c; printf("enter the number (1)enter number bigger then 10: \n"); scanf("%d",&a); printf("enter the number (2)enter number bigger then 20: \n"); scanf("%d",&b); printf("enter the number (3)enter number bigger then 30: \n"); scanf("%d",&c); if (a <= 10 ) break; while (b >= 20 ){ printf("the number is: %d" ,b); continue; } printf("the number is : %d" ,c); }
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני עובד כבר זמן נחמד על משחק אלמנטים ואני צריך עזרה בפיתוח ובהחלט בעיצוב. לדעתי זה רעיון טוב ויכול להתפתח למשהו. אז אם יש פה מתכנת JAVA ומישהו שיודע לעבוד עם התוכנה 3DSMAX וליצור מודלים ואנימציות והם גרים באזור המרכז פחות או יותר אז אשמח לשמוע ממכם ולדבר על הרעיון. אימייל : veromvrd@gmail.com
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם זה התרגיל: זה הפתרון שלי: public class arr1 { public static void g (int [ ] a,int i ) { if (i>0 || i<a.length) { if ( i== a.length-1){ if (s(a,i)< 0) a[i] = -a[i]; } else { if (s(a,i)< 0) a[i] = -a[i]; g(a,i+1); } } } עכשיו בדקתי את הפתרון והוא נכון בתנאי שמוכנס לi הערך 0 ל i. איך אני יכול לוודא שמוכנס כזה ערך ברקורסיה? לא הצלחתי לחשוב על משהו אחר מאשר השורה הראשונה שכתבתי בשיטה בין 0 לסוף המערך.. או שיש דרך אחרת לכתוב את השיטה. זה קורה לי בהרבה תרגילי מ…
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
נגדיר: אלכסון ראשי של מערך דו-ממדי b ריבועי בגודל nXn מכיל את האיברים b[0,0],b[1,1],...,b[n-1,n-1]). הוסיפו למחלקה Matrix שיטה בשם square. השיטה תבדוק האם קיים מערך דו-ממדי ריבועי חלקי בפינה הימנית התחתונה של המערך המאוחסן במחלקה Matrix אשר מכיל 1 -ים באלכסונו הראשי והיתר אפסים. אם קיים - השיטה תחזיר את מספר השורות/עמודות של מערך ריבועי חלקי זה; אם לא קיים - השיטה תחזיר 0. אני לא מצליח לחשוב על שיטה שאוכל למצוא את האפסים מסביב לאחדים בעזרת לולאות....מישהו יכול לתת כיוון ?
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
היי, אני רוצה ליצור תפריט צד בעברית ע"י JS, אני מבקש הסבר ממישהו שכבר עשה בעבר ולא להעביר אותי לדף באנגלית שנותן לי דוגמא של CSS באנגלית כי זה לא מסתדר עם העברית. פירוט: כאילו ב mouseover על אחד הלינקים יפתח מצידו השמאלי (התפריט בצד ימין כמובן.. כי הדף בעברית) בעצם המשך לתפריט למשל חומרה >> דיסקים קשיחים >> ניידים >> איך אני עושה את זה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
struct Node { int data; Node *next; }; void func(Node *head) { head=new Node(); head->data=10; head->next=NULL; } int main() { Node *head; head=new Node(); head->data=0; head->next=NULL; func(head); cout << head->data; return 0; } ברגע יציה מהפונ' הפוינטר חוזר להיות עם תוכן שהיה לפני קריאה לפונ' זאת אומרת זהו פוינטר לוקלי? זה כמו עם משתנים לוקליים שהם קיימים רק עבור הפונ' שנוצרו בה (ועבור הפונ' שבתוך)? מה יכול להיות הפתרון לבעיה (כמו עם משתנים, שאנו יכולים להעביר לפונ' את המשתנה עם סימן "&" וכך נוכל לשנות אותו) בקיצור, איך אוכל לשנות את המידע שפוינטר מצביעה עליו (ב-HEAP) מתוך פונ', כך שהשינויים שבוצעו ישארו גם כשנצאה מהפונ'? תו…
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני בונה פרוייקט בשביל ההנדסאי.. בעיקרון הפרוייקט הוא בתחום האלקטרוניקה אבל מן הסתם יש גם הרבה תוכנה.. מה שאני רוצה לעשות זה לבחור צבע מסויים ומצלמת האינטרנט אמורה למצוא את אותו צבע (יש מנועי צעד והמצלמה מסתובבת) אופן הפעולה הוא שהמצלמה מצלמת תמונה מנתחת חלק מסויים ממנה נגיד מלבן באמצע התמונה, ואם הצבע מתאים לבחירה ישלח תו אסקי כלשהו למיקרו בקר האם אפשרי לבצע את זה?? תודה רבה לכל העוזרים ושיהיה לכם שבוע טוב!
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
שלום. לפני כמה זמן ביקשתי עזרה בהתקנת שרת SMTP- (אני עדיין מסתבך עם זה- אבל זה לא הנושא כרגע). בחיפושים שלי לפתרון הבעיה שלי מצאתי הרבה הצעות לשימוש בפונקציות שונות שעובדות על LINUX וPEARL. בכל אופן נשארתי מבולבל מכל העיניין. נחוץ לי פונקציה לשליחת מייל שיעבוד גם על ווינדוס וגם על לינוקס ועל רוב שרתי האחסון. (אני מנסה להשתמש כרגע בפונקציה mail() אבל כמו שציינתי קודם אני לא מצליח להגדיר את שרת הSMTP על המחשב שלי) מישהו יכול לתת לי בבקשה סיכום קצר על האפשרויות השונות? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
למישהו יש קישור להורדת FRONTPAGE מעל 2003?!...ניסיתי באימיול ובאתר דאונלאוד ולא הולך לי..... :-[
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
למישחק הזה דבר ראשון אין משמעות או משהוא. זה הולך ככה אתם נמצאים בריבוע בישביל לזוז ימינה תילחצו 2 למעטה 3 למעלה 4 ושמאלה 1. עכשיו אני צריך עזרתכם איך מי פה אני ממשיך לסנייק?. דרך הגב בתחילת המישחק תילחצו 2 או 3. ואני יודע מערכים פונקציות ומצביעים יש מצב אני מצליח ליבנות סנייק. #include<iostream> #include<string> using namespace std; int main() { int x; int t; string p; string a[60]; int z; int count1; int count; int sum1=-1; int sum=10; for(count=0;count<10000;count++) { for(count1=0;count1<100;count1++) { cout<<""<<endl; cout<<""<<endl; cout<<""<<endl; cout<<""<<endl; } cout<<""<<endl; cout…
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
הי אני רוצה להתחיל ללמוד שפת C אין לי שום ידע קודם בשפות תיכנות.. אז אם אפשר בבקשה ספר/מדריך למתחילים לשפת C .. אני רוצה להתחיל ללמוד בתוכנה VISUAL STUDIO6 אז אם יש מדריך/ספר לשימוש התוכנה גם יכול לעזור מאוד.. תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
כתבתי את הקוד הבא: CWnd* firstWin = FindWindow(NULL, "FirstWin"); firstWin->DestroyWindow(); הקוד הנ"ל מוצא את החלון הפתוח firstWin אך משום מה הוא לא סוגר לי אותו. למישהו יש רעיון? האם יש פונקציה אחרת לסגירת החלון? תודה מראש, שלומי
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-