עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. הכתובת: http://www.aquacut.co.il/test/index.php הוא עדיין בהרצה ועוד לא עלה לאוויר. ב-IE7 ו-Firefox התצוגה בסדר (מלבד לכך שב-FF היא מוצמדת לשמאל משום מה). ב-IE6 ה-videoplayer יוצא יותר מדי למטה ולא בקו ישר עם ה-subfeatures_container. מה עלי לעשות כדי לתקן את זה? וגם מה העניין עם חוסר המירכוז של FF.

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  2. Started by omri123,

נתון לי קובץ TXT עם שורות של נתונים 1)האם יש דרך יותר יעילה בעזרת FSEEK לרדת לשורה מאשר לעשות כל הזמן FSCANF? 2)האם יש דרך אחרת למחוק שורה כתובה או שחייבים להשתמש בקובץ עזר?

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  3. Started by intermaster,

שלום לכם, בקישור הזה באתר של נענע10 יש כתבת וידאו מהחדשות. http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=926732 יש שם קוד הטמעה... מישהו יוכל לעזור לי, איך אני יכול לשנות את הקוד שלא יהיו בו פרסומות בהתחלה או מעבר לסירטונים אחרים בסוף? תודה רבה!

4. Started by D-Bang,

PUSHFD POP ESI SHL ESI, 7 PUSH ESI MOV EDI, 400H MOV ECX, ESI CALL CALC MOV EAX, EBX POP ECX CDQ DIV ECX HLT PROC CALC ONE: MOV AX, ES:[EDI] MOVSW MOV [ESI-2], AX CWDE ADD EBX. EAX LOOP ONE RET CALC ENDP END אשמח אם מישהו יוכל לכתוב לי שלב שלב מה עושה הפרוצדורה, אני פשוט הסתבכתי עם זה בדגש על מה בדיוק עושה הפקודה mov ax, es:[edi והפקודה add ebx, eax מאיפה לי מה ההערך ההתחלתי של ebx אם הוא לא הוגדר קודם? וכנ"ל איך אני יודע מה נמצא בתא בכתובת EDI?

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  5. Started by SubX,

JavaScript: אם בבדיקת השדות יהיה קלט שגוי אני רוצה שתהיה תיבת text (אשר תוגדר בהתחלה כinvisible) ואם הקלט יהיה שגוי אז התיבה תראה לייד השדה השגוי כלומר תהפוך לvisible איך מגדירים פקד שיהיה מהתחלה invisible ובעת הצורך (לפי הקלד והבדיקה בJavaScript) יהפוך לvisible ? Asp or JavaScript: בעת רישום משתמש חדש, תנתן לו מהתחלה ססמא זמנית שתהיה מורכבת מאותיות לועזיות ומספרים (כמו f4ksy7) , אני צריך קוד לזה. אלו הבקשות שלי נכון לעכשיו. תודה מראש לעוזרים, בני.

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by eegg,

יש לי form בhtml ואני צריך שיהיה אפשר לקרוא אותו בדף\דפים אחרים נגיד אם מישהו שולח שאלה אז זה יעשה דף html\asp חדש בשרת או שיהיה אפשר לקרוא את כולם באותו הדף. זה יכול להיות ב html/javascript/asp

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  7. Started by VanGogh,

שלום ליושבי הפורום. נתקלתי בבעיה כשניסיתי לפתור קושיא, ואשמח לקבל את עזרתכם. הרי היא לפניכם: A 5-digit positive integer is entered through the keyboard. using recursion, write a function to calculate sum of digits of the 5-digit number: והרי הפונקציה שכתבתי: int DigitSum(int x) { int digit=0; if (x>0) { digit+=x%10; /* צבירה של ספרת האחדות */ DigitSum(x/10); /* רקורסיה לאחר שספרת האחדות קוצצה */ } else { return(digit); } } הרקורסיה עובדת כמו שצריך, הבעיה היא שכל אימת שהפונקציה מזמנת את עצמה, היא מאפסת את digit, וכך לא מתבצעת צבירה של סכום הספרות. מאידך, אינני יכול לוותר על איפוס של digit... איך אפשר להתגבר על זה, או לכתוב את זה בדרך אחרת? תודה רבה מר…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by omri123,

שלום לכולם נתבקשתי לבנות פונקציה בC אשר קולטת מספרים אך לא מחזיקה אותם ברשימה וממיינת אותם תוך כדי, יש למישהו רעיון או כיוון, כל מה שניסיתי לא הולך.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by glory,

יש לי שאלה כזאת: להציג זוגות של אחים שיש להם הורים משותפים. אני לא מבין איך אני בודק את הקשר בין ההורה לבין הילד לפי תעודת זהות.. זה הבסיס הנתונים Parent(parent_id,child_id). Sex(person_id,sex). Person(person_id,person_name,age). תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  10. Started by nondos,

שלום, יש לי מאגר נתונים עם שתי טבלאות: טבלה ראשונה books מכילה רשימה של שמות של ספרים העמודות בה הן: bookId, bookName טבלה שניה words מכילה את כל המילים מכל הספרים העמודות בה הן: wordId, word, bookId bookId ו wordId הם primary key ו bookId בטבלת words הוא Foreign Key האם ניתן לכתוב שאילתה שתדפיס רק את כל המילים שמופיעות בכל הספרים? תודה

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  11. Started by eegg,

אני רוצה להפוך את המחשב שלי לשרת ויש לי דומיין . יש דרך שיהיה אפשר שההראד דיסק יהיה השרת?

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  12. שלום... זאת הפעם הראשונה שאני פונה לעזרה פה בפורום...פשוט אני התייאשתי... אני הסתדרתי עם שאר הפונקציות של הרשימה...ועם שתיים נתקעתי... לפי הממשק של הרשימה הפונקציות מוגדרות כך: הוצא מרשימה (L, p) - פעולה המוציאה מן הרשימה L את האיבר הנמצא בה במקום p. לאחר ההוצאה נמצא במקום p האיבר שהיה עוקב לזה שהוצא מהרשימה. אחזר מרשימה (L, p) - פעולה המחזירה את האיבר הנמצא במקום p ברשימה. *ההנחות הן שהרשימה לא ריקה, והמקום p קיים ברשימה. הרשימה שלי מוגדרת כך: struct list { int num; list *next }; list *head; אני יודעת שזה די ארוך, אבל אודה לכם אם תוכלו לעזור לי...

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by TUCG,

"כתוב תוכנית שתקלוט רשימת מספרים ותבדוק כל מספר אם הוא דו-ספרתי. אם כן, התוכנית תדפיס את סכום ספרותיו. אם לא, התוכנית תדפיס את סכום שתי ספרותיו הימניות של המספר. התוכנית תסתיים כאשר יקלט מספר קטן מ-10" חובה להשתמש ב-WHILE. משום מה לא מצליח לי, לא הולך לי עם ה-WHILE הזה (יש לנו שתי מורות והאחרת תמיד אמרה לנו להשתמש ב-REPEAT) אז אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by ירון בן שלוש,

הי יש בעיה עם פעולה של תיבה משולבת. יש לי טופס עם תיבה משלבת ובנוסף 2 לחצנים פעיל ולא פעיל עם אני בוחר בתיבה נגיד פעיל אז הכפתור גלוי עם אני בוחר לא פעיל הכפתור לא פעיל גלוי והכפתור הפעיל לא גלוי אוקיי השאלה היא כזאת עם מה עם לא בחרתי משהו בתיבה זה אומר ששני הפקדים לא גלויים זו הבעיה אני מנסה לעשות כל זמן שהתיבה משלבת ריק אז הפקדים לא גלויים תודה לכולם

15. Started by s_b54,

יש לי בעיה עם התפריט שבניתי זה הקוד: <html> <head> <script language="javascript"> function showHideTable(menuId){ var obj=document.getElementById(menuId) obj.style.visibility=(obj.style.visibility=="visible"?"hidden":"visible") } </script> <style> div.menu { position:absolute; visibility:hidden } </style> </head> <body> <table> <tr> <td onmouseover="showHideTable('עמוד ראשי')" onmouseout="showHideTable('עמוד ראשי')"> <a href="home.html">עמוד ראשי</a><br> <div class="menu" id="עמוד ראשי"> <a href="page1.html"> 1</a><br> <a href="p…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by intel suck,

אוקיי אז ככה יש לי להגיש פרוייקט אתר אישי משולב JAVASCRIPT SQL ASP HTML עכשיו יש לי טופס HTML אני צריך שהוא ישלח את הטופס ואני אקבל אותו על המחשב כקובץ אקסס מסד נתונים אני צריך מדריך לזה ואני צריך מדריך לזה שכל האתר יהיה נעול למתמשים לא רשומים אני צריך מדריך בעברית איך אני גם עושה א תכל זה בלי להציב את הקבצים בתיקיית WWWROOT תודה רבה

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  17. אוקיי נפל עלי יום אחד רעיון שאני רוצה לממש, אך אין לי ממש רקע בנושא. אם למישהו פה יש רעיון הוא יתקבל בברכה. הרעיון הוא לכתוב תוכנה שתוכל לגרום לטשטוש שכל חלון אחר, כך שלא יהיה אפשר לראות מה כתוב/מה מוצג באותו חלון(כשחלון יכול להיות תיקייה, משחק, חלון שיחה וכו'. את הUI אין לי בעייה לתכנת. ליצור רשימה של החלונות הפתוחים ולאפשר בחירה של חלון מתוכם בעזרת C# היא משימה פשוטה יחסית. הבעיה היא כיצד לגשת למידע שכל תוכנה שולחת למערכת ההפעלה כדי שתוכל להציג אותו על המסך. אני מאמין שזה עובד ככה, אבל אין לי ממש מושג איך עובדת מע' חלונות(אני על XP) בקטע הזה. בקיצור שאלתי אליכם - כיצד אתם חושבים שהכי טוב לטשטש חלון?(בלי סתם לצייר מעליו חלון חדש שחור שמסתיר אותו או משהו ) לרקורד י…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by guy81,

אחרי אינספור ניסיונות ושעות נסיון-אשמח אם תעזרו לי במשהו פשוט(קראתי הרבה באינטרנט ומדריכים ועדיין לא הצלחתי לעשות) אז ככה: ecx= מחרוזת המתקבלת מהמשתמש המייצגת מספר בהקסדצימלי. סתם כרגע נניח כי היא בת 2 תווים. lc1-מחרזות הפלט. כל 2 ספרות ב- ecx אמורות להתפרש כתו באסמבלי.בסופו של דבר אני רוצה שב lc1 יהיו כל 2 ספרות מ ecx מתורגמות לתו באסמבלי. section .bss LC1: RESB 256 section .text align 16 global my_func extern printf my_func: push ebp mov ebp, esp ; Entry code - set up ebp and esp pusha ; Save registers mov ecx, dword [ebp+8] ; Get argument (pointer to string) mov ebx,LC1 mov dl, [ecx] /// שמירת הספרה הראשונה מהקלט inc ecx mov dh, [ecx]/// שמירת הספרה ה…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ani,

מישהו יכול להראות לי איך קולטים ערכים למערך דו מימדי מסוג אינטג'ר? תודה

• 8 תגובות
    • 923 צפיות
  20. ערב טוב, יש לי וקטור שמוגדר ככה : typedef std::vector<Dish*> box; ובשדה המחלקה מופיעה : std::vector<box> m_dishBoxes Dish* זהו מצביע לטיפוס מחלקה שהוגדר אצלי בתוכנית. השאלה שלי היא בהנחה שבכל אובייקט שנוצר ישנה פונקציית הדפסה, איך אני יכול למעשה לעבור על כל האיברים שמופיעים בוקטור m_dishBoxes? כאשר עליי להקפיד על החלוקה המתאימה, זאת אומרת במקום הראשון במשתנה הנ"ל מופיעים אובייקטים (מצביעים לאובייקטים) מאותו סוג ועלי להדפיס את כולם קודם, במקום השני אובייקטים מסוג אחרי ועלי להדפיס הנתונים שלהם וכך הלאה.. תודה רבה מראש על העזרה.

• 11 תגובות
    • 4.2k צפיות
  21. Started by bykeking,

אז ככה, בניתי מזמן מזמן תוכנה קטנה בשביל לפתור משוואות ריבועיות. עכשיו, אני רוצה להוסיף את האפשרות להציג את הפתרון גם ע"י פרמטרים (לדוג: X1=12a). // 4.cpp : Defines the entry point for the console application. // #include "stdafx.h" int _tmain(int argc, _TCHAR* argv[]) { return 0; } #include <stdio.h> #include <math.h> int main() { int a, b, c; int delta; printf("please enter A, B, C: "); scanf("%d%d%d", &a, &b, &c); /*are they any solution?*/ if (a == 0 && b == 0 && c != 0) { printf("there is no solution!\n"); return 0; } /*find the number of solutions*/ else if (a == 0 && b == 0 && c == 0…

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  22. שלום כולם, קיבלתי משימה בבית הספר לבנות מעין תוכנית שפותרת סודוקו ב-ASP.NET (עם C#). עם התכנות עוד לא נתקעתי (כבר בניתי משהו דומה בפסקל), אבל הבעיה שלי היא אחרת - כשאני רוצה להציג את הלוח, אני רוצה להציג את התיבות של המשחק, כלומר קווי הפרדה בין שורות 3-4 ו-6-7, ובין טורים 3-4 ו-6-7. הבעיה - אין לי מושג איך. תודה מראש עריכה: היה די צפוי שגם כזו בעיה תהיה לי. בתוך הטבלה יש לי תיבות טקסט בשביל להכניס נתונים. לכל תיבת טקסט נתתי שם כזה: aXY, כאשר X מייצג את השורה ו-Y את הטור.את זה עשיתי בשביל שיהיה יותר נוח להכניס את הערכים לתוך המערך. אבל על דבר אחד לא חשבתי - אני לא יכול לפנות לתיבת טקסט (לערך שלה) בתור aXY.. חוץ מלכתוב את זה ידנית אחד אחד, יש פתרון אחר?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Burned,

משהו ממש פשוט.. אני לא מבין כל כך בפעולות ואני צריך לעשות משהו.. יש לי את התוכנית הזאת: static void name(string name1) { Console.WriteLine("What is your name?"); name1 = Console.ReadLine(); Console.WriteLine("Good luck {0}", name1); } static void Main(string[] args) { name(); } איך אני גורם לפעולה לפעול דרך הMAIN?

24. Started by redead,

אני צריך לבנות תוכנית נורא קטנה שמחשבת שגיאה מוחלטת של X ושל פונקציה ואותו הדבר שגיאה יחסית. הפונקציה שלי היא X^3+2X^2+X-5 והנקודות X=5.55 X0=5.547. function targil1(X0,X) ans-a=abs(X0-X) ans-b=abs(ans-a/X) f=@(X) X.^3+2*X.^2+X-5 df=abs(f(X)-f(X0)) deltaf=abs(df/(f(x)) mazav=deltaf/ans-b end זה הקוד שכתבתי, שורה ראשונה אמורה לחשב את שגיאה מוחלטת של X , שורה שניה שגיאה יחסית של X , שורה שלישית זה הפונקציה , שורה 4 זה שגיאה מוחלטת של פונקציה , שורה 5 שגיאה יחסית של הפונקציה ושורה 5 מספר מצב של הפונקציה. שאני מנסה להריץ את התוכנית אני מקבל - Undefined function or method 'targil1' for input arguments of type 'double'. איפה בדיוק אני אמור להגדיל סוג משתנה דאבל? תודה.[br]פ…

• 3 תגובות
    • 7k צפיות
  25. Started by idofr,

אז ככה עשית מחשבון (סתם כדי להראות לאבא שלי שזה לא קשה) ואז התחלתי להכנס לעיניין (היה לי קצת משעמם) ואז הגעתי לקטע של המשוואות אז בעיקרון את המשוואות הוא פותר והכול אבל רק בתנאי שהX בתיבת טקסט הראשונה (בשניה הוא לא יעבוד) ובתוצאה אני לא מצליח לכתוב בתיבה (את התוצאה עשיתי שיכתוב בתיבה הראשונה) נגיד X=1 אז הייתי צריך לשים את הX= בlabel ואת ה1 בתיבה למישהו יש פיתרון לאיך לסדר את זה כול פיתרון ולא דחוף מצידי תשנו לי חצי מהקוד עכשיו אני לא צריך להגיש את זה או משהו תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 863 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.