תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
לכל מי שרוצה תרגילים ל#c הנה קישור לאתר עם תרגילים/פרוייקטים ל#c. האתר באנגלית ואין בו תשובות אבל יש המון (125) תרגילים/פרוייקטים בכל הרמות, למי שרוצה לתרגל זה שווה בדיקה. בהצלחה.
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
היי מה המצב יש לי בעיה בקוד אבל אני לא יודע מה היא הינה הקוד #include <stdio.h> void main() { int a,b,c; printf("enter the number (1)enter number bigger then 10: \n"); scanf("%d",&a); printf("enter the number (2)enter number bigger then 20: \n"); scanf("%d",&b); printf("enter the number (3)enter number bigger then 30: \n"); scanf("%d",&c); if (a <= 10 ) break; while (b >= 20 ){ printf("the number is: %d" ,b); continue; } printf("the number is : %d" ,c); }
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי קוד הזדהות פשוט ואפילו פריץ בלי סיבוכים ב MYSQL? ב PHP.. תודה רבההההההה לעוזרים!!
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
חברה חברה.. רציתי לשאול אם למישהו יש את משחק הרברסי בשפת הפרולוג.. או אפילו משחק בסגנון..אני צריך את הקוד המקורי!.. אם יש לכם את הקוד או שאתם מכירים מישהו שיש לו.. אז.. אני אודה לכם מאוד..
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
פתחתי פורום דרך INVISIONFREE, אבל הבעיה מתחילה כשרוצים לשים סקינים. הדרך היחידה היא לערוך את הCSS. ובדיוק בזה אני צריך עזרה. יש לי את הקוד הבא: html { overflow-x: hidden; overflow-y: auto; } form { display:inline; } img { vertical-align:middle; border:0px } BODY { font-family: Verdana, Tahoma, Arial, sans-serif; font-size: 11px; color: #000; margin:0px 10px 0px 10px;background-color:#FFF; background-image:url(images/background.jpg); background-attachment:fixed; background-position:center; background-repeat:no-repeat; } TABLE, TR, TD { font-family: Verdana, Tahoma, Arial, sans-serif; font-size: 11px; color: #000;} a:link, a:visited, a:active { text-decoration: unde…
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני יודע לעשות חיפוש בגרנד ויאו..אבל אני רוצה לעשות מנוע חיפוש במאסטר פיג'..שיפתח דף חדש עם תוצאות החיפוש.. איך עושים זאת.. ניסיתי בQUTRYSTRING.. אבל לא הצלחתי לעשות כלום.. מישהו יכול לכוון אותי?
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
כתבתי היום איזה structure אחד וניסיתי להגדיר בתוכו משתנה מטיפוס string (לא שכחתי להוסיף את הinclude המתאים), והקוד לא מתקמפל. אני מתאר לעצמי שזה בגלל שstring זה "משתנה" (לא בדיוק משתנה) דינאמי, שאין לו גודל קבוע, ובגלל זה הstructure לא מסכים לקבל אותו, אבל בכל זאת מאוד נוח לעבוד איתו. יש איזושהי דרך שאפשר בכל זאת להשתמש במשתנה string בstructures? (אולי להגדיר לו גודל קבוע כמו נגיד מערך של תווים?). תודה! קטע קוד לדוגמא: #include <string> struct MyStruct { string name; int something; };
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
#include<stdio.h> int i,j,sum; int x[10]={3,8,9,10,15,22,32,33,40,51}; int y[10]={2,7,8,10,13,32,40,55,56,60}; main() { sum=0; j=0; for(i=0;i<10;i++) { for(;(y[i]>=x[j])&&j<10;j++) { if(y[i]==x[j]) sum++; } } printf("sum %d",sum); } אני לא המנתי מה זה אומר "מבחינה פונקציונלית!!!!!! הרצתי והבנתי מה הוא ערכו של sum אבל שוב וזה קורה לי כל הזמן שאני לא מבין את השאלה אם מישהו יכול להריץ על קומפיילר ולהסביר לי מי נגד מי כאן אני אשמח תודה
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להוסיף פקד - גרף ל - toolbox. יש לי את הקובץ mschrt20.ocx רק שאני לא יודע איך להוסיף אותו ואיפה. עזרתכם. תודה
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
האם ניתן לקבל קוד מקור מתוכנה שיש לי רק את הקובץ EXE שלה? אם כן איך עושים את זה? אם יש צורך בתוכנה אנא צרפו לינק....
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני משתמש ב DLL שלא קשור ל Framework אני יוצר משתנה לאחד מה Classes של ה DLL ומשתמש בפונקציות כלשהן של ה Class אני מקבל HRSULT E_ABORT Operation Failed. איך אני יכול לזהות מדוע זה זורק את ה ERROR ניסתי להשתמש ב COMExecption וללא תוצאות.. שפה : C# DLL : Interop.CT20kSpiLib.dll (בשימוש הכרטיס קול) תודה :jump1:
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
הרבה אתרי תיירות ישראלים למינהם שותלים את האתר של אופרן השכרות רכב בתוך האתר שלהם כ- IFRAME מה שפותח פתח לפרצות אבטחה בהן נחשף מידע על השרתים ומשמש קצה חוט בידי האקרים להתקפות על השרתים עושה רושם שרוב אתרי התיירות הישראלים פותחו בידי איזו ספקית אחת ולכל אתר הצמידו CSS אישי, אבל המנגנון זהה בכולם. רצ"ב דוגמית כאשר האתר של אופרן נחשף במערומיו [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
שלום רב, אני בונה לפרוייקט גמר לבית הספר סנייק, וכמובן צריך להשתמש בחצי המקלדת, מצאתי את הקוד האסקי שלהם, ועשיתי תו שקולט קלט מהמקלדת ע"י getchar. הקודים משום מה אינם עובדים לי, עשיתי switch למשתנה ששומר בתוכו את קלט המקלדת, כשאר אני עושה לו 8,6,4,2 שאלו החצים בצד, הנחש עובד ואני מצליח לזוז, כאשר אני שם לו את הקוד האסקי של החצים הרגילים, זה לא עובד, מישהו יכול להגיד לי מדוע? מה אפשר לעשות? מה הקודים ,אולי מה שיש לי הם לא נכונים. תודה...
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
אני תקוע ב-2משימות בבקשה חייב עזרה זה להגשה מחר 1. כתוב פונקציה המסכמת איברי ווקטור עד האיבר השלילי הראשון (לא כולל). הפונקציה צריכה להחזיר משתנה המכיל את .x , נתון הקלט של הפונקציה הוא ווקטור אחד מהתחלתו ועד לאיבר השלילי הראשון בו (לא כולל). ,sum_positive , הסכום של איברי הווקטור 2. כתוב 2 פונקציות, אחת עם לולאה והשני ללא לולאה, שסופרות כמה פעמים מופיע מספר מסוים בווקטור נתון. .num , ומשתנה אחד ,x , נתוני הקלט של הפונקציות הם ווקטור אחד תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות תוכנה שתזהה תנועה של היד או תנועה של משהוא אחר מוחשי ותוכל להפוך את זה לתנועה במחשב (נגיד כדור שעושה אותם תנועות) איפה אני מתחיל?
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
איך יוצרים מצגת תמונות (JPG) בתוך דף ב ASP.NET 2, אני רוצה להריץ תמונות על גבי דף WEB
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
היי , יש לי בבית ספר פרויקט לבנית אתר , הבעיה היא שהASP נכתב למעלה ולא במקום שאני רוצה (בתוך הריבוע האפור איך אפשר שהוא יכתוב את כל הRESPONSE בתוך הריבוע האפור? יש לי גם בעיה של ג'יבריש שמופיע , זה גם כן דיי מעצבן . תודה <%@ Page Language="C#" %> <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "[url]http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">[/url] <html dir="rtl" ;xmlns="[url]http://www.w3.org/1999/xhtml">[/url] <head > <title>איך כור גרעיני עובד?</title> <link href="styleglobal.css" rel="stylesheet" type="text/css"/> <link rel="SHORTCUT ICON" href="images/radioactive.ico"/> …
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
הי שלום לכולם, רציתי לדעת אם מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך אני עושה את זה? אני מניח שאני צריך איזה שילוב של Jquery & php אבל איך? אני גם לא ממש יודע מה לחפש בגוגל כדי למצוא את התשובה. =\ המון תודה
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
יש לי את הסקריפט הבא: ואני רוצה לעשות שברגע שילחצו על הכפתור NEW זה ישלוף משפט חדש. אני פשוט לא מצליח לעשות את זה. אז אם אפשר עזרה. תודה <CENTER><HTML> <HEAD> <TITLE> </TITLE> </HEAD> <BODY> <br> הנה אבאלה קח כמה משפטים שיעזרו לך בחיים <br> <form name="random"><input type="text" name="random" size=78 value=""></form> <SCRIPT LANGUAGE="JavaScript"> <!-- // Copyright 1996 - Tomer and Yehuda Shiran // This example will appear in our forthcoming book on JavaScript. // Feel free to "steal" this code provided that you leave this notice as is. // Additional examples from the book can be found at /…
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
היי לכולם אני מחפש שירותים בסגנון sourceforge או assembla. הבעיה עם SF שהוא מחייב אופן סורס ואני כרגע לא מעוניין לשתף את הקוד שלי, ASSEMBLA ניהיה במחיר. מה שבעקרון אני צריך זה SVN, Tickets, ניהול קבוצה, ניהול Milestone, ומומלץ ויקי או סוג של ויקי (בשביל DESIGN DOCU וכו'). וכמבון חינם (מצידי אפילו בשירות מצומצם, כמו שעשו ASSEMBLA). תודה רבה מראש! שכחתי לציין שחשובה הפרטיות של הפרוייקט שלא כמו ב SF לדוגמא, בשלב זה אני לא מעוניין שיהיה ניתן למצוא את הפורייקט/מידע עליו דרך כל מנוע חיפוש וכו', כלומר שהפרוייקט יהיה מה שנקראה Private/Business
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום , בזמן שלפת המידע ע"י JDBC פשוט אני רואה שכאשר המידע מכיל עברית + סוגריים או תווים מיוחדים , כל העימוד של התווים נהרס (הסוגריים קופצים לאמצע המשפט וכ"ו).. המידע יושב בסדר ב DB .. אני מבין שזו בעיה די נפוצה.. נסיתי ליצור STRING חדש עם charset שונים אבל ללא הצלחה. יש רעיונות איך להתמודד עם התופעה ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
כתבתי תוכנה שאמורה להוציא פלט עם מיליוני שורות (לא אינסופי) ובאמצע שהוא מוציא את הפלט הוא מראה שגיאה internal error. מה אני יכול לעשות כדי שהפלט יצא עד הסוף? ???
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום אני רוצה שברגע שאני לוחץ על מספר אז הוא יופיע לי למטה יש שתי בעיות : 1. המספר יוציא לי תמיד המספר האחרון(31) ולא המספר שאני לוחץ עליו. 2. זה מוחק לי את התאריכון וכותב במקומו אני רוצה שזה יכתוב מתחתיו. הנה הקוד: <html> <head> </head> <body> <br> <br> <script> function on() { document.write(i); } document.write("<table border=2>") x=0; for (i=1; i<=30; i++) { x=x+1; if (x==0){ document.write("<tr>") } document.write("<td height=40 width=40>") document.write("<font size=6 color=#6633FF>") document.write("<a onclick=on()>"+i+"</a>") document.write("</td>"…
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
שלום רב, אני לומד c. ואני רוצה לתרגל את החומר, אשמח אם מישהו יכול להביא לי כמה תרגילים ברמה בינונית ב-.c אשמח לקבל כמה שיותר.
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
כתבתי תוכנית וזה לא פועל הפונקציה פה מקבלת מספר וסיפרה ומחזירה כמה פעמים הסיפרה מופיעה במספר(חובה להשתמש בפונקציה הזאת) והתוכנית הראשית אמורה להדפיס את הספרה שמופיעה הכי הרבה במספר. אז ניסיתי לעשות אבל זה לא מחזיר לי כלום. #include <stdio.h> #include <conio.h> int number2(int num,int dig); int main(){ int number,digit,max=0,number1,x; printf("enter number: "); scanf("%d",&number); number1=number; while(number1!=0){ digit=number1%10; x=number2(number,digit); if(x>max) max=digit;} printf("%d",max);} int number2(int num,int dig){ int count=0,dig1; while(num!=0){ dig1=num%10; if(dig==dig1) count++; …
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-