עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by ron rosenfeld,

אני לומד תכנות באופן עצמאי, הצלחתי לעשות שיהיה לי שני forms עשיתי כפתור שמעביר לform השני ואחד שמחזיר לראשון. בform1 הגדרתי int totalmoney שכל פעם שלוחצים על כפתור "sell" הסכום גדל וזה מופיע בlabl השאלה היא איך אני מכניס את הערך של הtotalmoney לforms2 צריך להשתמש בsql? יש דרך אחרת?? אשמח לעזרה

2. אני חדשה בשפה הזו וצריכה לכתוב בה קומפיילר. אם מישהו התנסה בשפה אני ממש אשמח לתקשר איתו. (ניסיתי לעבוד לפי האינטרנט אבל הייתי מעוניינת לשאול שאלות ספציפיות, אם מישהו נתקל בבעיות שבהן נתקלתי). כל מידע יעזור!

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  3. שלום רב, אני בונה לפרוייקט גמר לבית הספר סנייק, וכמובן צריך להשתמש בחצי המקלדת, מצאתי את הקוד האסקי שלהם, ועשיתי תו שקולט קלט מהמקלדת ע"י getchar. הקודים משום מה אינם עובדים לי, עשיתי switch למשתנה ששומר בתוכו את קלט המקלדת, כשאר אני עושה לו 8,6,4,2 שאלו החצים בצד, הנחש עובד ואני מצליח לזוז, כאשר אני שם לו את הקוד האסקי של החצים הרגילים, זה לא עובד, מישהו יכול להגיד לי מדוע? מה אפשר לעשות? מה הקודים ,אולי מה שיש לי הם לא נכונים. תודה...

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  4. Started by The Persian king,

חברה חברה.. רציתי לשאול אם למישהו יש את משחק הרברסי בשפת הפרולוג.. או אפילו משחק בסגנון..אני צריך את הקוד המקורי!.. אם יש לכם את הקוד או שאתם מכירים מישהו שיש לו.. אז.. אני אודה לכם מאוד..

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  5. Started by nir987,

אני יודע לעשות חיפוש בגרנד ויאו..אבל אני רוצה לעשות מנוע חיפוש במאסטר פיג'..שיפתח דף חדש עם תוצאות החיפוש.. איך עושים זאת.. ניסיתי בQUTRYSTRING.. אבל לא הצלחתי לעשות כלום.. מישהו יכול לכוון אותי?

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  6. Started by NadavAfuta,

Response.Write "<TD> <form name='edit' method='post' action='infochange.asp'><input type='hidden' name='user' value='<%=rs("username")%>'></form><a href='/infochange.asp' onclick='edit.submit()'> עריכה </a> </TD>" אני מנסה שבלחיצה על עריכה, ישלח הטופס ל infochange.asp, אבל מקבל שגיאה: Error Type: ‏‏שגיאת קומפילציה של Microsoft VBScript (0x800A0401) ‏‏נדרש סוף משפט /getdata.asp, line 43, column 124 זו השורה ששלחתי לכם.

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  7. Started by yosda-boy,

שלום רב, אני לומד c. ואני רוצה לתרגל את החומר, אשמח אם מישהו יכול להביא לי כמה תרגילים ברמה בינונית ב-.c אשמח לקבל כמה שיותר.

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  8. Started by dreamt,

שלום רב, אני צריך בבקשה עזרה במימוש שיטה בשם allThere במחלקה שיצרתי בשם Square3X3 המייצגת מערך דו מימדי של 3x3 מספרים (סה"כ 9 מספרים). השיטה צריכה למצוא האם במערך הדו מימדי יש את כל המספרים מ-1 עד 9 (כולל כולם, וכל אחד רק פעם אחת), במידה וכך הדבר,הוא יחזיר trueת, אחרת, יוציא false. ניסיתי להכניס תנאי של if שיבדוק בכל מספר שנכנס הוא בין 1 ל-9 ,אבל למעשה אם נכנסים פעמיים את הספרה 5 עדיין הוא יוציא true. בנתיים החתימה של השיטה וההתחלה שלה נראית כך: ;()public boolean allThere (++for(int row=0;row<=2;row } (++for(int col=0;col<=2;col } ... אודה לעזרה מראש.

• 7 תגובות
    • 875 צפיות
  9. אורח חיים
    Started by אורח חיים,

שלום, אני מחפש דרך איך למקם אובייקטים כמו לחצנים, תיבות טקסט, כותרות וכו' על חלון מסוג JFRAME ב-JAVASWING על פי רצוני בלבד. אני סטודנט ולמדתי את השפה רק בסמסטר האחרון, ובקורס הראו לנו בעיקר את מנהל הפריסה FlowLayout אשר ממקם ומסדר בצורה אופקית את האובייקטים ורק כאשר נגמר המקום בשורה, אז הוא עובר לשורה הבאה. מצאתי באינטרנט את המתודה .setLocation(x, y) אך היא עובדת רק על ה-JFRAME ולא על האובייקטים שבתוכו. אשמח אם תוכלו להדריך אותי איך למקם את האובייקטים בצורה נוחה ואמינה יותר. חיים

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  10. Started by KOSTORADOS,

למישהו יש קישור להורדת FRONTPAGE מעל 2003?!...ניסיתי באימיול ובאתר דאונלאוד ולא הולך לי..... :-[

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  11. אוקי, אז ככה זה האתר שאני צריך להגיש לפרויקט: http://www.epstain.be/Snowboard.rar כעיקרון תורידו את זה ותפעילו בIIS, עכשיו תקחו את הפרטים של האדמין במסד ותשחקו שם. כעיקרון יש שם בעיה, אחרי שאני נכנס לשם ואני רוצה לערוך למישהו פרטים לא משנה, אדמין או משתמש הוא מראה את הדף עריכת הפרטים ושאני עושה עריכה הוא לא מעדכן למסד, הוא משאיר את זה כמו שזה. תסתכלו נראה לי שהבעיה היא בדפים:listupdate2.asp ו listupdate3.asp ש: listupdate2.asp זה של המשתמשים הרגילים וlistupdate3.asp זה של המנהלים. בבקשה לעזור לי כי זה הפרויקט שלי למתכונת בASP ובגלל בבגרות באינטרנט וזאת הבעיה היחידה שלי, כי כל השאר עובד פיקס. ועוד משהו, פה יש את האתר עצמו ברשת: http://web.1asphost.com/Taimors/Snowboard/ תו…

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  12. Started by cateye,

שלום, אני רוצה לעשות אם אפשר שאני יכנס לאתר מסוים ואני יגלוש ממנו, אני לא מדבר על PROXY אלא על אתר בתוך אתר -ז"א שהכותרת שלי לא תשתנה כשאני יגלוש. (יכול להיות ש"פריים" קשור איכשהו?) תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  13. Started by Tomerb1,

יש לי את הסקריפט הבא: ואני רוצה לעשות שברגע שילחצו על הכפתור NEW זה ישלוף משפט חדש. אני פשוט לא מצליח לעשות את זה. אז אם אפשר עזרה. תודה <CENTER><HTML> <HEAD> <TITLE> </TITLE> </HEAD> <BODY> <br> הנה אבאלה קח כמה משפטים שיעזרו לך בחיים <br> <form name="random"><input type="text" name="random" size=78 value=""></form> <SCRIPT LANGUAGE="JavaScript"> <!-- // Copyright 1996 - Tomer and Yehuda Shiran // This example will appear in our forthcoming book on JavaScript. // Feel free to "steal" this code provided that you leave this notice as is. // Additional examples from the book can be found at /…

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  14. Started by syaron66,

שוב שלום! לפני זמן מה שאלתי כאן איך אפשר לקבל פלט קלט מחלונות בC++. ייעצו להשתמש ב findwindow ניסיתי לעשות כן אך ניתקלתי בהודעת שגיאה ונאלצתי להוסיף את השורה - #pragma comment(lib, "User32.lib") בכל אופן אחרי שייצרתי חלון דמי בשם Form1 רציתי לראות אם אני יכול לשלוט בו HWND h=FindWindow (L"",L"Form1"); SetWindowPos(h,NULL,100,0,400,400,SWP_SHOWWINDOW); הבעייה היא שאני לא מצליח כלומר ההנדל תמיד מצביע על NULL כלומר הוא לא מזהה את החלון. אשמח אם מישהו יוכל לעזור (אגב לא מצאתי את ההודעה הקודמת בגלל זה אני לא ממשיך אותה... )

• 10 תגובות
    • 874 צפיות
  15. שלום אני לומד JAVA דרך התוכנה ECLIPSE.. יצרתי כפתור BUTTON: Button b1=new Button("123"); ואחרי זה עשיתי כמובן add(b1) כדי להוסיף את הכפתור.. אבל ניסיתי לחפש ולא מצאתי שום שיטה שבה אני אומר אם הכפתור הזה נלחץ תעשה ככה וככה.. מה אני צריך לרשום כדי שכפתור B1 יגיב ללחיצה עליו? תודה..

16. Started by picachu,

היי!, אני מנסה לכתוב פונקציה בC (Win32 console) שתקבל פויינטר מהMAIN מסוג צ'אר, תבקש מהמשתמש סיסמא, ותקצא לפויינטר שהיא קיבלה מקום בדיוק לפי מספר התאים שתופסת הסיסמא, לאחר מכן תעשה השמה לתוך הפויינטר של הסיסמא. זה מה שיש לי עד כה: #include <stdio.h> #include <stdlib.h> #include <time.h> #include <string.h> int NewPass(char* pass[200]) { char temppass[200]=NULL; int i=0; *pass=NULL; printf("Please Enter a new password:\n"); fflush(stdin); gets(temppass); //printf("Please select how many attempts do you want to accomidate the user with:\n"); //scanf("%d",&n); pass = (char*) malloc((strlen(temppass)+1)*sizeof(char)); strcpy(pass,&…

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  17. שלום לכולם, אני מתעניין בתיכנות הרבה ואני מתכנת כשיש לי זמן פנוי, אחת המחשבות שעלו לי לראש הם איך אפשר ליצור תוכנה שתזהה סמל מסויים שמשתמש עשה בעזרת העכבר, אני אתן דוגמא, לאלו מיכם שמכירים את המשחק Black &White ניתן שמה להישתמש בקסמים בעזרת תנועת העכבר תוך כדי יצירת סמל מסויים, לדוגמא: אם אני יזיז את העכבר ואצור את האות W בעזרת העכבר אז יהיה לי קסם של מים (לפחות ככה זה במשחק). מה שעניין אותי זה איך תיכנתו את הדבר הבא, אחרי הכול משתמש לא יכול ליצור אות W מושלמת בעזרת העכבר והוא לא יכול לדייק, מה שצריכים זה טווח אולי שהעכבר יכול להימצא בו כדי שהאות W תיצא. אבל זה נשמע דיי מסובך ומסורבל, וזאתי השאלה שלי, האם אני מסבך את עצמי ויש דרך פשוטה ליצור את האפשרות הזו שתוכנה למשל…

18. Started by DrowNz,

שלום לכולם. אני מנסה לעצב אתר פשוט דרך Dreamwaver Mx 2004, וכאשר אני מריץ את העמוד דרך הדפדפן, יש לי בעיה לראות תמונה מסויימת באמצעות ה FireFox. מישהו יודע אם יש איזה קוד HTML או משהו דומה שיאפשר לי לתמוך בעמוד גם באמצעות דפדפן ה FireFox ? תודה מראש לעוזרים.

19. Started by ה*לה,

סביבת עבודה Amazi prolog איך פותחים פרויקט חדש, ומכניסים לתוכו את מאגר הנתונים (בניית עולם)???

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  20. הי שלום לכולם, רציתי לדעת אם מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך אני עושה את זה? אני מניח שאני צריך איזה שילוב של Jquery & php אבל איך? אני גם לא ממש יודע מה לחפש בגוגל כדי למצוא את התשובה. =\ המון תודה

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  21. Started by spelltox,

אני בשלבי פיתוח של אתר שמספק ללקוחות שירות -הלקוח מקליד מס' פניה ות.ז., האתר שולח בקשה לכמה אתרים אחרים (חיצוניים) ברשת, מקבל מהם תשובות ומחזיר ללקוח דף עם ריכוז הנתונים.עשיתי כמה דברים כאלו בעבר בשפת תכנות לא-וובית (VISUAL BASIC),שאלתי היא האם ניתן לעשות זאת גם בשפות תכנות כגון PHP וכיוב' ?הורדתי איזשהו FRAMEWORK שמאפשר ל-PHP לקרוא ולפענח דפי HTML,זה עובד למשך כמה שניות ולאחר מכן נעצר בטענה שהסקריפט הגיע למקסימום הזמן המאושר לו לרוץ.הכוונה היא שהאתר ירוץ על חשבון האחסון הקיים שלי מבלי צורך לרכוש VPS או שרת ייעודי.שאלותי הן -* האם יש טכנולוגיה/שפה מומלצת לכתיבת דברים מהסוג הזה ?* דוגמאות / עצות / חלקי קוד וכל דבר אחר שיוכל לעזור.* אספקטים של אבטחה.

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  22. אני עושה את זה : <table> <td> <tr WIDTH=10> more than 10 </tr> <tr WIDTH=10> more than 10 </tr> </td> <td> <tr> more than 10 </tr> <tr> more than 10 </tr> </td> </table> והטבלה עדיין בעלת עמודות גדולות מ10 . מה לעשות ?

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  23. Started by satlan1,

כתבתי תוכנית וזה לא פועל הפונקציה פה מקבלת מספר וסיפרה ומחזירה כמה פעמים הסיפרה מופיעה במספר(חובה להשתמש בפונקציה הזאת) והתוכנית הראשית אמורה להדפיס את הספרה שמופיעה הכי הרבה במספר. אז ניסיתי לעשות אבל זה לא מחזיר לי כלום. #include <stdio.h> #include <conio.h> int number2(int num,int dig); int main(){ int number,digit,max=0,number1,x; printf("enter number: "); scanf("%d",&number); number1=number; while(number1!=0){ digit=number1%10; x=number2(number,digit); if(x>max) max=digit;} printf("%d",max);} int number2(int num,int dig){ int count=0,dig1; while(num!=0){ dig1=num%10; if(dig==dig1) count++; …

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  24. Started by PhoenixBoy,

זה עובד זה בטוח השאלה אם עשיתי את זה בצורה הכי יעילה שאפשר... בספר שלי רשום שזאת שאלה מבגרות אז זה חשוב לי... זאת השאלה: נתונים שלושת המערכים F,G ו-H, כל אחד מהם באורך 30 ואיבריהם מקיימים: F(1) =1, F(2) =1 F(n=F(n-1)+F(n-2) עבור כל n המקיים:n>2 G(1)=1, G(2)=1, G(3)=2 G(n) = G(n-1) + G(n-2) + G(n-3) עבור כל n המקיים: n>3 H(n) = G(n)-F(n) עבור כל n טבעי. יישם אלגוריתם שיבנה את שלושת המערכים, וידפיס את רשימת הערכים של n (רשימת האינדקסים) אשר עבורם H(n) הוא אי-זוגי.ף דוגמא: F(4)=3, G(4)=4 ולכן H(4)=1 1 הוא מספר אי זוגי ולכן המציין 4 שייך לרשימת הערכים המבוקשת. זה הקוד שאני רשמתי: Program Array_Bagrut; Uses Crt; Const Size = 30; Var H,G,F: Array[1..Size] Of Int…

25. Started by IlanF,

אני צריך עזרה להמיר אתר שבנוי כרגע ב PHP אל ASP.NET מה הדרך הכי קלה/פשוטה שאפשר להמיר את האתר?

• 4 תגובות
    • 873 צפיות

דיונים חדשים בפורומים