עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by MATTAN,

היי מה המצב יש לי בעיה בקוד אבל אני לא יודע מה היא הינה הקוד #include <stdio.h> void main() { int a,b,c; printf("enter the number (1)enter number bigger then 10: \n"); scanf("%d",&a); printf("enter the number (2)enter number bigger then 20: \n"); scanf("%d",&b); printf("enter the number (3)enter number bigger then 30: \n"); scanf("%d",&c); if (a <= 10 ) break; while (b >= 20 ){ printf("the number is: %d" ,b); continue; } printf("the number is : %d" ,c); }

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  2. Started by cateye,

שלום, אני רוצה לעשות אם אפשר שאני יכנס לאתר מסוים ואני יגלוש ממנו, אני לא מדבר על PROXY אלא על אתר בתוך אתר -ז"א שהכותרת שלי לא תשתנה כשאני יגלוש. (יכול להיות ש"פריים" קשור איכשהו?) תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  3. Started by NadavAfuta,

Response.Write "<TD> <form name='edit' method='post' action='infochange.asp'><input type='hidden' name='user' value='<%=rs("username")%>'></form><a href='/infochange.asp' onclick='edit.submit()'> עריכה </a> </TD>" אני מנסה שבלחיצה על עריכה, ישלח הטופס ל infochange.asp, אבל מקבל שגיאה: Error Type: ‏‏שגיאת קומפילציה של Microsoft VBScript (0x800A0401) ‏‏נדרש סוף משפט /getdata.asp, line 43, column 124 זו השורה ששלחתי לכם.

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  4. כתבתי תוכנה שאמורה להוציא פלט עם מיליוני שורות (לא אינסופי) ובאמצע שהוא מוציא את הפלט הוא מראה שגיאה internal error. מה אני יכול לעשות כדי שהפלט יצא עד הסוף? ???

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  5. Started by joni,

שלום ! התחלתי ללמוד c ++ וניתקלתי בכמה קשיים אני מקווה שמישהו יוכל להסביר לי בבקשה . http://vlib.eitan.ac.il/cplusplus/index6.htm את שני האחרונים לא הבנתי מדוע x=3 y=4 ( בלפני האחרון ) , זה משהו בנוגע לצד של ה++ ? ובהכי אחרון מדוע x=4 y=4 האם גם זה קשור בצד של ה ++ ?

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  6. Started by PhoenixBoy,

זה עובד זה בטוח השאלה אם עשיתי את זה בצורה הכי יעילה שאפשר... בספר שלי רשום שזאת שאלה מבגרות אז זה חשוב לי... זאת השאלה: נתונים שלושת המערכים F,G ו-H, כל אחד מהם באורך 30 ואיבריהם מקיימים: F(1) =1, F(2) =1 F(n=F(n-1)+F(n-2) עבור כל n המקיים:n>2 G(1)=1, G(2)=1, G(3)=2 G(n) = G(n-1) + G(n-2) + G(n-3) עבור כל n המקיים: n>3 H(n) = G(n)-F(n) עבור כל n טבעי. יישם אלגוריתם שיבנה את שלושת המערכים, וידפיס את רשימת הערכים של n (רשימת האינדקסים) אשר עבורם H(n) הוא אי-זוגי.ף דוגמא: F(4)=3, G(4)=4 ולכן H(4)=1 1 הוא מספר אי זוגי ולכן המציין 4 שייך לרשימת הערכים המבוקשת. זה הקוד שאני רשמתי: Program Array_Bagrut; Uses Crt; Const Size = 30; Var H,G,F: Array[1..Size] Of Int…

7. Started by Croc,

מישהו יכול להביא לי קוד הזדהות פשוט ואפילו פריץ בלי סיבוכים ב MYSQL? ב PHP.. תודה רבההההההה לעוזרים!!

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  8. הי, יש לי אפליקצית VB2010 שעובדת מול מסד נתונים של access ומאפשרת למשתמש מסויים להכניס נתונים למסד. בטעינה הראשונית של המסך הראשי של המשתמש הנ"ל נוצרת רשימה דינאמית של linkLabel בטופס, כאשר לכל שורה במסד הנתונים נוצר לינק לטופס אחר שמאפשר לראות את כל הנתונים של אותה שורה במסד. (בטופס הראשי מוצג רק סיכום של המידע). הבעיה היא שכאשר אותו משתמש יוצר (דרך מסך נפרד שנפתח מהמסך הראשי) שורה חדשה במסד הנתונים וחוזר למסך הראשי שלו - הלינק החדש לא מופיע. עשיתי הרבה בדיקות ואני יודע שהלינק עצמו נוצר. אבל הוא לא מופיע על המסך עד שלא סוגרים את הטופס הראשי ופותחים אותו מחדש שזה משהו שאני לא יכול לעשות מסיבות טכניות. ניסיתי כבר מספר פקודות כגון Refresh Invalidate ללא הצלחה אשמח לעזרה

9. Started by niv251,

הי אני רוצה להתחיל ללמוד שפת C אין לי שום ידע קודם בשפות תיכנות.. אז אם אפשר בבקשה ספר/מדריך למתחילים לשפת C .. אני רוצה להתחיל ללמוד בתוכנה VISUAL STUDIO6 אז אם יש מדריך/ספר לשימוש התוכנה גם יכול לעזור מאוד.. תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  10. האם יש פה מישהו שהשתמש עם הAPI של יומן גוגל ויכול לעזור לי?

11. Started by nir_gamer,

שלום לכולם רציתי לדעת איך הופכים dwg.* to txt file יש לי סירטוט ב AUTOCAD ואני רוצה לשאוב ממנו נתונים למטרת חישובים יש למישהו רעיון??

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  12. Started by pooki_1,

שלום לכולם רגע לפני שאני יורה בעצמי מרוב ייאוש ועצבים אני פונה אליכם בבקשת עזרה, אני מנסה לממש את עיקרון ה abstract factory, כאשר המימוש הוא לצורות דינאמיות וצורות סטטיות, אבל איכשהו נוצר מצב בעייתי של Error 16 error LNK1120: 2 unresolved externals שגורם לעוד כמה שגיאות בהמשך, אני מעלה פה את ההגדרות של המחלקות, בתקווה שמישהו יוכל לאתר לי משהו בעייתי שם, הפרוייקט עצמו הוא קצת יותר רחב ומכיל עוד דברים, יכול להיות שהם גורמים לבעיה אני כבר לא יודע.. השאלה אם מותר להעלות כאן פרוייקט? בכל מקרה, אשמח אם מישהו יוכל לאתר את התקלה ולגאול אותי מייסורי נ.ב. מקווה שאני לא עובר פה על חוקי הפורום באופן כלשהו, זו פעם ראשונה שאני מעלה כאן מלא קבצים ואם זה לא תקין אז מצטער מראש ולא ל…

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  13. Started by kisin,

שלום, אני מתקין אצלי באתר את מערכת הפורומים VBulletin ואני צריך עזרה בלהפוך את הפורום לעברית מלאה ובניהול שלו. יש פה מישהו שיכול לעזור לי?!

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  14. Started by Lethal_Acid,

שלום רב, ברצוני לבקש המלצה לתוכנה עם ממשק פשוט יחסית לתכנת איתו בC. עד עכשיו עבדתי עם VISUAL STUDIO 2008 ואת האמת הוא יותר מידיי לכתיבה הבסיסית, שרמת הכתיבה מגיע עד רקורסיה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  15. Started by Aviv C,

אני בונה מערכת פורומים כרגע. כשאני מוסיף הודעה חדשה אני רוצה לרשום למשתמש שההודעה נוספה ושאחרי כמה שניות הוא יועבר לנושא שהוא הגיב בו (זה מה שעושים חלק מהפורומים). אני יודע איך להשתמש ב- Timer (פחות או יותר) אבל רציתי לדעת איך אני יכול להעביר את המשתמש לנושא שהוא הגיב בו? כי הנושא שמור כמשתנה ב- ASP ואני הרי עובד עם JavaScript.

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  16. Started by k.yassin,

עבור מערך חד-ממדי של מספרים שלמים בן N תאים (עבור N שהינו קבוע של התכנית) נאמר כי תא אחד במערך מצביע על תא שני במערך אם התא האחד מכיל את מספרו של התא השני. לדוגמה: במערך הבא [table][tr] [td] 3 [/td] [td] 6 [/td] [td] 17 [/td] [td] 5 [/td] [td] 4 [/td] [td] 5 [/td] [td] 2 [/td] [/tr] [tr] [td] 6# [/td] [td] 5# [/td] [td] 4# [/td] [td] 3# [/td] [td] 2# [/td] [td] 1# [/td] [td] 0# [/td] [/tr][/table] התא 0# מצביע על התא 2#, התא 1# מצביע על התא 5#, אך התא 4# אינו מצביע על כל תא במערך (שכן במערך אין תא 17#). לולאה במערך כנ"ל היא סדרה של תאים כך שהראשון מצביע על השני, השני על השלישי, וכן הלאה, עד לתא האחרון בסדרה שמצביע על התא הראשון בלולאה. לדוגמה: במערך הנ"ל ה…

• 9 תגובות
    • 860 צפיות
  17. Started by IlanF,

פתחתי פורום דרך INVISIONFREE, אבל הבעיה מתחילה כשרוצים לשים סקינים. הדרך היחידה היא לערוך את הCSS. ובדיוק בזה אני צריך עזרה. יש לי את הקוד הבא: html { overflow-x: hidden; overflow-y: auto; } form { display:inline; } img { vertical-align:middle; border:0px } BODY { font-family: Verdana, Tahoma, Arial, sans-serif; font-size: 11px; color: #000; margin:0px 10px 0px 10px;background-color:#FFF; background-image:url(images/background.jpg); background-attachment:fixed; background-position:center; background-repeat:no-repeat; } TABLE, TR, TD { font-family: Verdana, Tahoma, Arial, sans-serif; font-size: 11px; color: #000;} a:link, a:visited, a:active { text-decoration: unde…

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  18. Started by AssafFrank,

שלום , בזמן שלפת המידע ע"י JDBC פשוט אני רואה שכאשר המידע מכיל עברית + סוגריים או תווים מיוחדים , כל העימוד של התווים נהרס (הסוגריים קופצים לאמצע המשפט וכ"ו).. המידע יושב בסדר ב DB .. אני מבין שזו בעיה די נפוצה.. נסיתי ליצור STRING חדש עם charset שונים אבל ללא הצלחה. יש רעיונות איך להתמודד עם התופעה ? תודה.

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  19. Started by QuAKeR_996,

כתבתי ב NETBEANS קוד פשוט שמכיל חלון עם CANVAS בפנים. אני מנסה לגשת ל CANVAS אבל שום דבר לא קורה. הצלחתי לשנות את הצבע של הרקע אבל לא הצלחתי לצייר דברים ב CANVAS כשאני מריץ את התוכנית אז רואים את ה CANVAS ברקע לבן כמו שהגדרתי אבל לא רואים את הקו שאני מנסה לצייר. תודה רבה ! הקוד: import java.awt.*; public class NewJFrame extends javax.swing.JFrame { public NewJFrame() { initComponents(); Color white = new Color(255,255,255); Color black = new Color(0,0,0); canvas1.setBackground(white); Graphics g = canvas1.getGraphics(); g.setColor(black); g.drawOval(0, 0, 100, 100); canvas1.paint(g); } private void initComponents() { canva…

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  20. Started by nirt,

אני בונה פרוייקט גדול עם 30 מחלקות בערך וכל מיני ירושות בינהן , ואין לי מושג איך למנוע multiple inclusion של קובצי header. במיוחד נתקלתי בבעייה עם מחלקה A שמחזיקה פוינטר למחלקה B ו-B צריכה להפעיל מתודה של A . הכללתי את ה-HEADER של B ב-A אבל בשביל ש-B תוכל להפעיל את המתודה של A אני צריך להכליל את ה-HEADER של A ב-B אבל זה ייצור לי לולאת הכללות או משהו כזה. איך מונעים את זה ? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  21. Started by skywalker13,

שלום. נתנו לי לעשות את התרגיל הבא: " בנה את משחק הזיכרון לפי הכללים הבאים: א. מטרת המשחק לגלות את כל זוגות התמונות ב. במשחק 6 תמונות (3 זוגות זהים). ג. המשחק מיועד לשחקן אחד. ד. התמונות מסודרות ב-3 שורות. בכל שורה 2 תמונות. ה. מיקום של כל תמונה. ו. התמונה מוצגות כלפי מטה. ז. יש לבחור שתי תמונות אחת אחרי השנייה. ח. אם שתי התמונות זהות, אז המשחק ממשיך לגילוי הזוג הבא. ט. אם התמונות אינן זהות, אז המשחק ממשיך לגילוי הזוג הבא. י. המשחק מסתיים כשהמשתמש מגלה את כל הזוגות. " זהו זה מה שאני צריך לעשות ב-java script אז כעיקרון די ברור לי אבל יש לי כמה דברים לא מובנים פה. אז אני מתכוון לעשות את זה בטבלה. שברגע שאני לוחץ על אחד התאים התמונה שם משתנה נגיד מהכתובת "תמונה מס'…

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  22. חברה תקשיבו יש לי יום ראשון עבודה ענקית להגשה ויש 2 תרגילים שלא הולכים לי ואני ממש חייב מכם את העזרה הזאת ואני ממש יעריך את זה אם תעזרו לי אז הנה שאלה 1: במפעל לייצור צעצועים החליטו לייצר סדרת צעצועים המבוססת על סרט ילדים חדש. בעקבות החלטה זו הוחלט להוזיל את מחירהם של שאר הצעצועים המיוצרים במפעל. כתוב תוכנית אשר תקלוט את קוד המוצר(צעצוע) ומחירו, תבדוק אם זהו קוד מוצר ישן (הקוד חייב היות בטווח של 001-888) ואם כן תחשב הנחה של 30 אחוז ממחירו הנוכחי של המוצר. מספר המוצרים במפעל אינו ידוע, התכנית תיעצר כאשר ייקלט קוד מוצר 000 על התוכנית יש להדפיס עבור כול מוצר את מחירו לפניי ואחרי ההנחה שאלה 2.כתוב תכנית הקולטת שני מספרים שלמים שונים מ 0 , N1 ו N2 ובודקת כמה מספרוויתיו של N1 ז…

• 9 תגובות
    • 860 צפיות
  23. שאלה בכותרת ...

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  24. Started by mrBezos,

שלום, בניתי אתר של משחקי דפדפן לפרוייקט יחידה במחשבים. אני כרגע צריך להוסיף המון דפים של משחקים שכוללים: שם המשחק, תמונה, וEmbed של המשחק. האם יש דרך ליצור עמוד שנקרא "הוספת משחק" ודרכו מכניסים את הנתונים האלה במקום להעתיק את הדף שהכנתי ולשנות לו את ההגדרות?

25. Started by greenvector,

איך אפשר לייצר כפתור שמתחבר לרשת WIFI מסויימת? כלומר, במקום להשתמש בכלי המובנה של הווינדוס לאיתור רשתות והתחברות, לבנות תוכנה עם כפתור יחיד (לצורך העיניין) שכל מה שהוא עושה זה מתחבר לרשת XYZ. תודה.

• 2 תגובות
    • 859 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.