תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
הייי...אז ככה בקרוב אני מתחיל ללמוד בביצפר C ואחר כך C++ אני אשמח אם מישהו פה יתן לי תוכנה שתעשה בשבילי הכל..תוכנה לכתיבת הקוד,דיבאג וכמובן הידור של הקוד והרצה.. יש לי את Microsoft Visual Studio .NET 2003 ואין לי שמץ של מושג מה לעשות ?!?!מסובכת בצורה רצינית אני רוצה תוכנה נוחה ושיהיה קל לעבוד איתה..אין לי שום בעיה של משאבים.. תודה רבה לעוזרים..
-
- 7 תגובות
- 842 צפיות
-
-
Hello all, I am trying to run an apache sever that I just installed on linux, somehow it crashes with an error : " Address already in use: make_sock: could not bind to address 127.0.0.1:80 no listening sockets available, shutting down Unable to open logs " Also any other ports/ips I try it gives me the same error. I have tried googling it & no luck, there are a lot of resones for this error & nothing I found could fix it. also when I looked for something that hogs the IP/ports like this : >netstat -tap | grep www I got nothing open. Any thoughts (I am running as admin)?
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אוקי, אז ככה זה האתר שאני צריך להגיש לפרויקט: http://www.epstain.be/Snowboard.rar כעיקרון תורידו את זה ותפעילו בIIS, עכשיו תקחו את הפרטים של האדמין במסד ותשחקו שם. כעיקרון יש שם בעיה, אחרי שאני נכנס לשם ואני רוצה לערוך למישהו פרטים לא משנה, אדמין או משתמש הוא מראה את הדף עריכת הפרטים ושאני עושה עריכה הוא לא מעדכן למסד, הוא משאיר את זה כמו שזה. תסתכלו נראה לי שהבעיה היא בדפים:listupdate2.asp ו listupdate3.asp ש: listupdate2.asp זה של המשתמשים הרגילים וlistupdate3.asp זה של המנהלים. בבקשה לעזור לי כי זה הפרויקט שלי למתכונת בASP ובגלל בבגרות באינטרנט וזאת הבעיה היחידה שלי, כי כל השאר עובד פיקס. ועוד משהו, פה יש את האתר עצמו ברשת: http://web.1asphost.com/Taimors/Snowboard/ תו…
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
איך אפשר לייצר כפתור שמתחבר לרשת WIFI מסויימת? כלומר, במקום להשתמש בכלי המובנה של הווינדוס לאיתור רשתות והתחברות, לבנות תוכנה עם כפתור יחיד (לצורך העיניין) שכל מה שהוא עושה זה מתחבר לרשת XYZ. תודה.
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם רגע לפני שאני יורה בעצמי מרוב ייאוש ועצבים אני פונה אליכם בבקשת עזרה, אני מנסה לממש את עיקרון ה abstract factory, כאשר המימוש הוא לצורות דינאמיות וצורות סטטיות, אבל איכשהו נוצר מצב בעייתי של Error 16 error LNK1120: 2 unresolved externals שגורם לעוד כמה שגיאות בהמשך, אני מעלה פה את ההגדרות של המחלקות, בתקווה שמישהו יוכל לאתר לי משהו בעייתי שם, הפרוייקט עצמו הוא קצת יותר רחב ומכיל עוד דברים, יכול להיות שהם גורמים לבעיה אני כבר לא יודע.. השאלה אם מותר להעלות כאן פרוייקט? בכל מקרה, אשמח אם מישהו יוכל לאתר את התקלה ולגאול אותי מייסורי נ.ב. מקווה שאני לא עובר פה על חוקי הפורום באופן כלשהו, זו פעם ראשונה שאני מעלה כאן מלא קבצים ואם זה לא תקין אז מצטער מראש ולא ל…
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות אם אפשר שאני יכנס לאתר מסוים ואני יגלוש ממנו, אני לא מדבר על PROXY אלא על אתר בתוך אתר -ז"א שהכותרת שלי לא תשתנה כשאני יגלוש. (יכול להיות ש"פריים" קשור איכשהו?) תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שאלה... אם נניח אני רוצה למצוא מתוך מאגר תלמידים של לימוד ספרדית את התלמידים שלקחו את כל הקורסים בספרדית המוצעים בבי"ס, איך אני אמור לעשות את זה טכנית אם אני יודע למצוא נניח את אלו שעברו קורס כלשהו ? האם אני מביע את זה ככאלו שעברו קורס כלשהו, מוסיף * בשביל לגרום לזה שהוא יבין שאני מחפש את אלו שעברו את כל הקורסים ומוסיף DISTINCT כדי לא להציג פעמיים את אותו התלמיד ? ואם לא אז מהי הפקודה שתיתן לי את כל המגוון ולא בהכרח לפחות קורס 1 אם אני לא יודע את המס' קורסים שיש אלא שזה מובע ע"י תכונה בלבד ? תודה !!
-
- 9 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אהלן, חייב חייב עזרה אשמח שתעזרו לי שאלה בתור: כתוב פעולה המקבלת תור que ומחזירה תור חדש שהוא היפוך סדר האיברים של התור que עבור: que[1,2,3,4] יוחזר התור [4,3,2,1] ***ללא שימוש במבני נתונים נוספים, רמז רקורסיה*** כתוב תור חדש והסתבכתי עם זה מי שיכול לעזור לי עם היפוך לתור חדש והרקורסיה אודה לו מאוד!! בבקשה עזרה למתכונת הסתבכתי וכשאני רואה דרך אני מבין לפיה אנחנו משתמשים בhead, remove וכאלה כלומר בNode וQueue אשמח לעזרה דחוףמאוד
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
-
היי!, אני מנסה לכתוב פונקציה בC (Win32 console) שתקבל פויינטר מהMAIN מסוג צ'אר, תבקש מהמשתמש סיסמא, ותקצא לפויינטר שהיא קיבלה מקום בדיוק לפי מספר התאים שתופסת הסיסמא, לאחר מכן תעשה השמה לתוך הפויינטר של הסיסמא. זה מה שיש לי עד כה: #include <stdio.h> #include <stdlib.h> #include <time.h> #include <string.h> int NewPass(char* pass[200]) { char temppass[200]=NULL; int i=0; *pass=NULL; printf("Please Enter a new password:\n"); fflush(stdin); gets(temppass); //printf("Please select how many attempts do you want to accomidate the user with:\n"); //scanf("%d",&n); pass = (char*) malloc((strlen(temppass)+1)*sizeof(char)); strcpy(pass,&…
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני לומד C# והגעתי לחלק של ממשקי משתמש וWindows Forms, כשאני מנסה לכתוב את התוכנית כמו שכתבתי לפני ("Console Application") עם הוספת using של System.Windows.Forms הוא כותב לי שגיאה שWindows לא נמצא בתוך System והוא לא מסכים לקמפל את הקוד... מישהו יודע מה אפשר לעשות עם זה?? אולי להוסיף קבצים?? תודה רבה רבה לעוזרים כי אני די תקוע בינתיים...
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
שלום , בזמן שלפת המידע ע"י JDBC פשוט אני רואה שכאשר המידע מכיל עברית + סוגריים או תווים מיוחדים , כל העימוד של התווים נהרס (הסוגריים קופצים לאמצע המשפט וכ"ו).. המידע יושב בסדר ב DB .. אני מבין שזו בעיה די נפוצה.. נסיתי ליצור STRING חדש עם charset שונים אבל ללא הצלחה. יש רעיונות איך להתמודד עם התופעה ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם. החלטתי שאני צריך ללמוד איזה שפת תיכנות . חשבתי על java ונאמר לי שעדיף ללמוד קודם c. מישהו בבקשה יכול לתת לי קישור לאיזה מדריך בעברית ללמידת התוכנה? ועוד שאלה קטנה אני ב3 יחידות מתמטיקה ואני גם לא משהו ב3 האם יהיה לי קשה ללמוד תתוכנה? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
איפה אפשר לילמוד את זה חוץ מאוניברסיטה ומכללה? וכמה שכר אני מרוויח אם אני יודע רק MCSA?
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני עושה את זה : <table> <td> <tr WIDTH=10> more than 10 </tr> <tr WIDTH=10> more than 10 </tr> </td> <td> <tr> more than 10 </tr> <tr> more than 10 </tr> </td> </table> והטבלה עדיין בעלת עמודות גדולות מ10 . מה לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הוספת תמונה מהמחשב לסרגל. <?xml version="1.0" encoding="utf-8" standalone="yes"?> <customUI xmlns="[url]http://schemas.microsoft.com/office/2006/01/customui"[/url] onLoad="OnLoad"> <ribbon startFromScratch="false"> <tabs> <tab id="myTab" label="סרגל " getVisible="GetVisible"> <group id="group1" label="Group 1"> <toggleButton id="btnW" getLabel="GetLabel" size="large" onAction="W_ClickHandler" getImage="GetImage"/> </group> </tab> </tabs> </ribbon> </customUI> והפונקציה: Sub GetImage(control As IRibbonControl, ByRef image) Dim strPath As String strPath = "C:\" …
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
שלום, בניתי אתר של משחקי דפדפן לפרוייקט יחידה במחשבים. אני כרגע צריך להוסיף המון דפים של משחקים שכוללים: שם המשחק, תמונה, וEmbed של המשחק. האם יש דרך ליצור עמוד שנקרא "הוספת משחק" ודרכו מכניסים את הנתונים האלה במקום להעתיק את הדף שהכנתי ולשנות לו את ההגדרות?
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
שלום כולם, אני רוצה לבנות תוכנה שתדע ללכת ל-textBox מסויימת בתוך תוכנה מסויימת שלא אני בניתי, ולרשום שם כמה דברים. השאלה היא בעצם איך אני ניגש לתוכנית אחרת, בודק מהם הפקדים הנמצאים בה וניגש אליהם. תודה..
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
בניתי אתר לחבר כשאני כל הזמן השתמשתי בכרום ועכשיו אני רואה שיש בעיות עם IE זה האתר: http://www.tamiror.com שימו לב שהדף התרחב בIE והחץ השמאלי ב slideshow ברח הצידה תודה שבוע טוב איציק
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
-
שלום, שתי שאלות: 1. מה יותר מהיר: עבודה עם קבצי XML או עם מסד נתונים? 2. האם יש טעם לעשות הצפנה כפולה/משולשת לסיסמאות?נגיד להשתמש ב md5 ואז גם ב- encrypt תודה...
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
-
אז ככה לחבר שלי יש אתר על שרת והוא שם שם PHP אבל כשנכנסים לשם יש שם את השגיאה הזאת: http://forum.3gfiles.net/ (כנסו לאתר ותראו שם לבד). מה הוא אמור לעשות? תודה!
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה דחופה מאוד.אני חייב לעשות היום שעורים ב turbo c++ אבל יש לי בעיה להתקין אותה במחשב שלי.יש לי windows xp ואני לא יודע איך להתקין את התוכנה תעזרו לי בבקשה
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלומות אנשים, לאבא שלי ספרים רבים בבית והחלטתי לעשות רשימה און ליין של כל הספרים עם אפשרות להוסיף ספרים למסד וכד' (משעמם לי :<) עשיתי כמובן גם דף חיפוש אשר מחפש ספר לפי סופר, "הבעיה" היא שהחיפוש מחפש as it is , כלומר, בדיוק מירבי. דוגמא: נגיד אני מחפש ספר של אגאטה כריסטי, אם אקליד אגאטה כריסטי הספרים שלה יימצאו והם מוצגים יפה מאוד אבל אם אחפש אגאטה כריסט, אקבל הודעה כי אין סופר בעל השם הזה במאגר... הקוד של החיפוש: <% set c=server.createobject ("adodb.connection") DSN = "DRIVER=Microsoft Access Driver (*.mdb);DBQ=" & _ Server.MapPath("/arielkarlinsky/database/database_users.mdb") c.open dsn set r = server.createobject("adodb.recordset") r.acti…
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-