תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
קראתי על הפרופרטיס הזה ואני עדיין לא מבין מה הקטע שלו בדיוק? איך אני יודע לזהות אותו, אשמח להסבר פשוט עם דוגמאות תודה
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
היי. יש לי אפליקציית קונסול שמבצעת מספר פונקציות לפי input שהמשתמש מכניס. הבעיה היא כשהקוד מגיע לסופו, התוכנית מסתיימת. אני רוצה לעשות שלאחר כל input הקוד יחזור על עצמו מההתחלה, ורק אם ה-input יהיה "exit" - רק אז התוכנה תסתיים. ניסיתי לשלב goto אבל לא הצלחתי. יש למישהו רעיונות? (בלי סגירת התוכנה והרצה מחדש).
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש סקריפט שאחרי מספר שניות עובר לעמוד אחר אוטומטית. אם אפשר שהוא יעבור לעמוד אחר בתוך תוכנה של אתר אז זה יהיה מצוין (בתוך תוכנת: publication) תודה.
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
כתוב תוכני תהכוללת 10 שלשות של מספרים שלמים א)התוכנית תדפיס עבור כל שלשה את המספר הגדול ביותר של השלשה ב)התוכנית תחשב ותדפיס את המספר הגדול ביותר מבין כל המספרים שנקלטו . תודה רבה לעוזרים נ.ב פורים שמח !
-
- 8 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום לכולם! התחלתי ללמוד לבד MYSQL ו PHP. סתם בשביל ללמוד אני בונה אתר ואני רוצה שהתוכן שלו יוצג רק למשתמשים רשומים. הרשימה של המשתמשים תהיה בטבלה בבסיס בנתונים. השאלה שלי היא, כדי שמשתמש יוכל להיכנס לחשבון שלו, הוא צריך גישה לבסיס נתונים, אז איך אני אמור להגדיר כל דף PHP? עם כניסה של ROOT לבסיס נתונים ואז לבצע בדיקה של שם המשתמש והססמא? ככה אמורים לעשות את זה? זה בטוח? הכוונה שלי היא שבכל עמוד אני צריך לשים את הקטע קוד הבא למשל?: <?php $user="root"; $host="localhost"; $password=12345"; $database="test"; $connection = mysql_connect($host,$user,$password); $db = mysql_select_db($database, $connection); ?> ואז אני מבצע את האימות של השם משתמש והססמא? תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עובד על פיתוח תוסף לכרום ואני רוצה לייבא אלמנט html לjavascript מתוך אתר מסיום על ידי לחיצה על כפתור בתוך חלון התוסף מישהו יכול לעזור לי בזה בבקשה תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אנחנו מנסים להעביר התקנה של התוכנה שלנו שלא תדרוש הרשאות של מנהל. אנחנו משתמשים ב install shield 11 premier edition basic MSI לצורך שימוש בVB COM שיש לנו, אנחנו רוצים לרשום אותו כEXE כדי שירוץ בPROCESS נפרד. במכונה של WIN7 64 הכל עובר חלק. על VISTA 64 - מקבלים שגיאה ביצירה של CLASS. מישהו מכיר משהו בנושא? נקודות עניין לחקירה?
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
היי , אני עזרה בארגון תפריט שמשתנה אם מנהל נכנס לאתר אפשר לראות שההגדרות של שני הלינקים האחרונים בתוך הSITEMAP מכילות גם פרמטר ROLES , שאותו רק מי שיש לו Session שווה ל-0 יוכל לראות גם את שני התפריטים האחרונים. השאלה היא איך אפשר לעשות את זה.. כלומר , אי אפשר לקבל את eval["roles"] a לתוך משתנה או משהו דומה.. עכשיו בעקרון אם המנהל מחובר אז גם הקלאס של atzuma צריך להתחלף למשהו אחר (כדי לשמור על margin של התפריט) הנה הקוד של התפריט בMasterPage: <div id="links"> <ul><asp:Repeater runat="server" ID="linkmenu" DataSourceID="SiteMapDataSource" EnableViewState="false"> <ItemTemplate> <li class='<%#Eval("Description")%>'> <asp…
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
מה היתרון של SMF על מערכות אחרות שגרם לכם לבחור בה ? האם התירגום הוא תרגום משלכם ? או שיש תרגום מוכן מראש שמופץ איפשהו ואתם משתמשים בו? יש לי כבר נסיון בהתקנת PHPBB , את SMF אף פעם לא התקנתי ... מדובר בתהליך דומה?
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
מישהו יודע איך שולחים אימייל ב- ASP? אני יודע שצריך איזשהו אובייקט CDO נכון?
-
- 9 תגובות
- 911 צפיות
-
-
יש לי להגיש היום פרוייקט באסבמבלר ואני בינתיים רק בפרוייקט עצמו ועוד יש לי אלגוריתם לכמה דברים... מישו יכול לעזור לי בבקשה עם התוכנית.. קולטים מספרים 1-9 למערך של 6 תאים. קולטים קוד פעולה 1 או 2 כך שאם זה 1 התוכנית בודקת אם המערך סימטרי נגיד 123321 שאפשר לקרוא אותו מ 2 הצדדים אותו דבר וקוד פעולה 2 בודק אם המערך בסדר יורד... התת תוכנית שבודקת אם המערך סימטרי עובדת התת תוכנית שקוראים לה SIM לא עובדת ממש טוב היא תמיד כותבת שתמיד הוא בסדר יורד... מישו יודע מה הטעות?מה לתקן? הנה הקובץ: txt http://www.mytempdir.com/1360063 בבקשה תעזרו לי עם זה...אני גם ככה ביום איחור בגלל המורה
-
- 8 תגובות
- 911 צפיות
-
-
-
שלום לכולם רגע לפני שאני יורה בעצמי מרוב ייאוש ועצבים אני פונה אליכם בבקשת עזרה, אני מנסה לממש את עיקרון ה abstract factory, כאשר המימוש הוא לצורות דינאמיות וצורות סטטיות, אבל איכשהו נוצר מצב בעייתי של Error 16 error LNK1120: 2 unresolved externals שגורם לעוד כמה שגיאות בהמשך, אני מעלה פה את ההגדרות של המחלקות, בתקווה שמישהו יוכל לאתר לי משהו בעייתי שם, הפרוייקט עצמו הוא קצת יותר רחב ומכיל עוד דברים, יכול להיות שהם גורמים לבעיה אני כבר לא יודע.. השאלה אם מותר להעלות כאן פרוייקט? בכל מקרה, אשמח אם מישהו יוכל לאתר את התקלה ולגאול אותי מייסורי נ.ב. מקווה שאני לא עובר פה על חוקי הפורום באופן כלשהו, זו פעם ראשונה שאני מעלה כאן מלא קבצים ואם זה לא תקין אז מצטער מראש ולא ל…
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
כתבתי תכנית (המנסה לממש קוד הופמן) ויש לי בעיה עם מצביעים: זו התכנית: (יש ערימת מינימום המכילה איברים מסוג TAV . כל פעם לוקחים שני איברים מינימלים- מחברים אותם ומכניסים למקום המתאים בערימה עד שנוצר עץ. אח"כ כל בן ימני מקבל את הקוד 1 ובן שמאלי 0 והקוד של כל תו הוא המסלול אליו מהשורש (יוצא שתו בעל שכיחות נמוכה יהיה לו קוד ארוך, ותו עם שכיחות גבוהה יהיה לו קוד קצר)) struct tav { char value; int incidence; tav* right; tav* left; char *son; char *kod; tav(); bool operator<(tav &t) const; bool operator>(tav &t) const; }; void Huffman::build() { tav lft, rght, ezer; while(check()==false) { lft = heap.RemoveTop(); strcpy(lft.son,"0"); str…
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
למתן תמיכה\עזרה בכתיבת עבודת גמר ידע מעמיק בvb - בסביבת Visual Studio 2005 תמורת תשלום כמובן.(אזור חיפה קריות עמקים) danikgl@gmail.com
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
אין לי מושג למה, אבל אני לא יכול להוסיף אותו ויזואלית לFORM, אני צריך לכתוב אותו בקוד... אם מישהו יודע איך אפשר להכניס אותו, כמו בVB, בפשטות, אודה לו מאד... תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני מצרף תמונה של התרגיל ושל הקומפיילר כשהוא מסמן את השורה הבעייתית (כנראה). הקוד: int main (void) { int num1,num2,num3,sum; sum = (1+(num1*2)+(num2*3)+(num3*4)); printf("please enter 3 numbers:"); scanf("%d%d%d",&num1,&num2,&num3); scanf("%d",∑); printf("| 1| 2| 3| 4|\n"); printf("| %d| %d| %d| %d|\n",(num1*1),(num1*2),(num1*3),(num1*4)); printf("| %d| %d| %d| %d|\n",(num2*1),(num2*2),(num2*3),(num2*4)); …
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
הופיעה היום במבחן ועד עכשיו אין לי מושג איך לפתור את זה: נתון מערך לא ממוין עם n איברים שונים. מגדירים "היפוך" כזוג איברים, כך שאחד מהם גדול מהשני ונמצא לפניו במערך. צריך להציע אלגוריתם שמוצא את מספר ההיפוכים במערך, בסיבוכיות (O(n*logn.
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם, אף פעם לא הצלחתי באמת להבין את כל עיניין ה.htaccess ולכן אני קצת אבוד עם זה. מה שאני מחפש זה כלל שיהפוך לי כתובת מהצורה הזאת storenew/index.php/index/product/112 לזה storenew/product/112 תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום יצרתי סידרה של כפתורים בפלאש אשר מסודרים בצורה מסויימת ויוצרים לדוגמא צורת מעגל. איך אפשר להכניס אותם לhtml בתור פקודת button בטופס form כך שהעיצוב (המעגל) ישאר כמו שהוא ? האם יש שיטה מסויימת לשמור על המיקום שנשמר לכל כפתור בעת העיצוב בפלאש? והאם הכפתור ישמור על אפקט הלחיצה שיצרתי לו בפלאש ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
ככה: mov ecx, dword [ebp+8] ; Get argument (pointer to string) mov edx, LC1 code: mov byte [edx], byte [ecx כשאני עושה את השורה מעל אני מקבל] invalid combination of opcode and operands בסה"כ מה שאני רוצה לעשות זה לקחת את התו שנמצא ב ecx ושים אותו ב edx איך אני עושה זאת ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
שלום, ברצוני ליצור ScrollBar (פס גלילה) שיהיה מיושר לימין, אך ללא TextArea. הכיצד? תודה מראש, מתן
-
- 9 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני מצטער אם זה לא הפורום המתאים. לא הייתי בטוח אם זה לפה או לשפות תיכנות. אני חדש בלינוקס ומשתמש בkdevelop .איך אני יכול ליקבוע קלט לתוכנית? כלומר קלט שאותו פונקציית מיין תקבל. אני משתמש בגירסה 3.5.1 ועובד בשפת c. אגב אם אתם מקירים תוכנה יותר טובה שיש בה דיבגר גרפי אני ישמח לקבל קישור תודה
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לבקש המלצה לתוכנה עם ממשק פשוט יחסית לתכנת איתו בC. עד עכשיו עבדתי עם VISUAL STUDIO 2008 ואת האמת הוא יותר מידיי לכתיבה הבסיסית, שרמת הכתיבה מגיע עד רקורסיה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
איך אני יסביר משהו כזה כמו הרשמה כזאת... שישימו שם אימייל שם פלאפון וכל זה ושרק אני יראה את זה... יש דבר כזה מוכן משה PHP לא? אשמח אם תעזרו לי
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-