עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. אני אמור לכתוב תרגיל עם מתודות שעושות כל מיני פעולות על תאריכים, סיימתי לכתוב את המתודות ועכשיו אני רוצה לבדוק אותם אז אני מתחיל בהדפסה של התאריך שהכנסתי כסטרינג והתאריך שמודפס לי תמיד 0\0\0 using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace T270 { public class Date { public int Day; public int Month; public int Year; //print date method public void PrintDate() { Console.WriteLine(Day + "/" + Month + "/" + Year); } //set date method public void SetDate(int dd, int mm, int yy) { if (Day <= 30 && Day > 0 && Month > 0 && Month <= 12 &…

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. למשל, אם אני מחלק מספר INT במספר INT והשבר מוכנס לתוך משתנה FLOAT אז בכל מקרה משתנה ה-FLOAT יקבל מספר INT. וגם..איך מאלצים את המהדר לחשוב כמו שאני רוצה ולהכניס FLOAT ל-INT בכח (הבנתי שיש משהו כמו במקום לרשום 6 אז לרשום 6.0) אני מקווה שהובנתי בקשר לבקשתי... :s05:

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  3. Started by bdoron,

קראתי שWPF יש לו שכבה עליונה, למה בכלל הארכיטקטורה של WPF בנויה משכבות, מה זה נותן שיש 3 שכבות managed layer ו unmanaged layer ו core אף פעם לא הבנתי את הנושאים האלה כמו שצריך למה צריך שכבות? אשמח להסבר פשוט עם דוגמא פשוטה תודה לכל העונים!

4. אני לומד קצת את הנושא הזה והייתי רוצה לוודא שאני הבנתי נכון, הפקודות עובדות רק על byte וכאשר אנחנו מזיזים את הביטים הביט האחרון שיוצא החוצה עובד לדגל הנשא זאת אומרת אם יש לי byte כזה : 10000000 ועשיתי SHL של אחד אז בעצם תוכן הbyte הוא אפס ודגל הקרי קיבל את ערך הביט האחרון ולכן הוא אחד צורת הפקודות הבנתי שהיא כזאת SHL D,CL זה אומר שכל אופרנד יעד שאני בוחר צריך להיות בגודל byte ואם אני רוצה להזיז צעד אחד אני רושם SHL D,1 אם אני רוצה להזיז יותר מביט אחד אני צריך להשתמש באופרנד CL , הבנתי שאני יכול להשתמש רק באופרנד CL ולא באופרנד אחר, שימוש באופרנד אחר יגרום לשגיאת קומפילציה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by IlanF,

אחרי כל הסיבוכים שלי עם ASP.NET הזה הצלחתי לעשות מה שרציתי (בערך). אבל עכשיו יש לי בעיה די מוזרה... יש לי FormView שלא מוכן לעדכן את המסד נתונים. על המחשב שלי הוא מעדכן והכל בסדר, איך שאני מעלה הכל לשרת הוא "שוכח" איך מעדכנים... אני יכול להכניס נתונים, אני יכול להציג, אבל אני לא יכול לערוך... <asp:AccessDataSource ID="AccessDataSource1" runat="server" DataFile="~/notes.mdb" SelectCommand="SELECT * FROM [notes] WHERE ([ID] = ?)" InsertCommand="INSERT INTO [notes] ([title], [content], [active]) VALUES (?, ?, ?)" OldValuesParameterFormatString="original_{0}" UpdateCommand="UPDATE [notes] SET [title] = ?, [content] = ?, [active] = ? WHERE [ID] = ?" DeleteCommand="DELETE F…

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  6. Started by gal_il50,

אני אמור לכתוב תוכנית שמתפקדת כ-Log כלומר כותבת את ההודעות לקובץ ושומרת, כמובן שהקובץ אמור לאגור את ההודעות גם אחרי שהתוכנית נסגרת, כתבתי משהו שעובד אבל אני לא בטוח שמותר לי לעשות ככה והאם לכך התכוונו וכמו כן איך אני אמור להתשמש במתודת ה-Dispose שנכתבה לי לאחר שה-Class שלי ירש מ-IDisposable: using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; using System.IO; using System.Collections; namespace Log { public class Log : IDisposable { public string Msg; public Log() { } public string PrintMessage() { return DateTime.Now + "Message: " + this.Msg; } public string GetMessage(int num) { …

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. היי, אני צריך לבנות סקריפט לא ממש משנה לי באיזה שפה, העיקר שייגש למחשב מרוחק ע"י יוזר וסיסמה, ואני צריך שייתן לי פלט של שימוש CPU ע"י הפרוסס המסויים , במקרה שלי זה NTRtScan.exe בבקשה עזרה

8. יש לי חבר שהמחשב בחדר שלו קצת רחוק מהראוטר האלחוטי , הגלישה בסדר גמור אבל כל 10 דקות מתנתק האינטרנט וצריך לעשות REPAIR [ תקן ] לאשף של האלחוטי של ווינדוס . כלומר יש למטה סימן של המתאם האלחוטי של ווינדוס וצריך לעשות קליק ימני >> תקן \ REPAIR ואז האינטרנט מסתדר 99 אחוז מהזמן . אולי היה עדיף איזה שפת סקריפט ואפילו אפשר היה עם קובץ BAT ויכול להיות שזה רק עינין של הגדרה בווינדוס שיעשה את זה אוטומאטי לא משנה ... בא לי לצור תוכנה כזאת בשביל הקטע וללמוד משהו מעבר לקורס המבוא שלמדתי באו"פ עם JAVA אני ממש לא מתכנת דגול אבל נראה לי צריך קודם לחשוב על אלגורתים כלשהו ואז לממש את זה על ידי חיפוש בגוגל איך לממש את זה . חשבתי על דבר כזה ..ללולאה אין סופית כל 20…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Excel,

אתרים? ספרים? רצוי בעברית. תודה :]

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  10. Started by StrikeEagle,

אינני בקיא כלל וכלל בשפות תכנות, למעשה אני לא יודע אף אחת. בעבר ניסיתי ללמוד HTML ולא ראיתי איך זה עוזר לי, לאחר מכן למדתי קצת C# במסגרת ביה"ס ולא כל כך הלך ולכן פרשתי. התחום שאני רוצה ללמוד הוא בעצם אבטחת אתרי אינטרנט, איזה שפה/ות אני צריך ללמוד והאם ניתן לעשות זאת ללא קורסים ולהגיע לרמה טובה? תודה לעוזרים

11. Started by eli33,

אני צריך הצעות לפרוייקט יג' לא משנה אם זה משחק או תוכנה פשוט תנו לי בבקשה רעיונות . היו לי כמה רעיונות אבל חלק מהכיתה כבר עושים את זה אז לא עושים את אותו הדבר. תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום אני יסביר בדוגמאות על מנת שתבינו יותר טוב lang.php $lang['title'] = "Welcomt to the site"; $lang['content'] = "some text comes here"; index.php <html> <head> <title>{title}</title> </head> <body> {content} </body> </html> בעיקרון אני רוצה לעשות שתי שפות באתר שלי אבל אני מחפש לעשות משהו יעיל ולא לרשום בכל מקום <? echo $contect; ?> הבנתי שאפשר לעשות את זה עם preg_replace ניסיתי לעשות את זה עם הקוד הזה אבל זה לא פירש לי את זה preg_replace("{'$value'}", "".$LANG['$value']."", "index.php");

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by LiroN,

למישהו יש איזשהו קישור לדוגמה? אני צריך את זה לשימוש בנוסחה שהפלט שלה צריך להיות בסופו של דבר לפי התפלגות נורמלית תודה לכל מי שיעזור

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  14. Started by joker8834,

הנושא הוא מודלים חישובים. אני צריך להוכיח חופשיות הקשר של שפה כלומר לבנות לה אוטומט מחסנית אם אפשר. השפה היא הסבר של השפה במילים: a בחזקת i b בחזקת i+k-j c בחזקת j d בחזקת k כאשר i j k גדולים מ-0 וk גדול מ j

• 5 תגובות
    • 984 צפיות
  15. Started by frezi,

הקוד הבא עובד מצויין על המחשב שלי על ה LOCALHOST, אבל כשאני מעלה אותו לדומיין שלי (רכש domain.co.il) עולה הודעה: The page cannot be displayed There is a problem with the page you are trying to reach and it cannot be displayed. -------------------------------------------------------------------------------- Please try the following: Open the ... home page, and then look for links to the information you want. Click the Refresh button, or try again later. Click Search to look for information on the Internet. You can also see a list of related sites. HTTP 500 - Internal server error Internet Explorer הקוד: <html dir="rtl"> <head> <meta http-equiv="C…

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  16. עדיף לא הטוטוריאל הרשמי כי אני מחפש משהו מסודר טיפה יותר ממה שיש שם. לא אכפת לי אפילו המלצה על ספר שיש בו הסבר טוב...תודה רבה !

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by guy81,

מה ההבדל בין העברת פרמטרים כזאת: ב- main: [size=78%]בפונקציה h:[/size] [size=78%]void h(C *c )[/size] [size=78%]לבין:[/size] [size=78%]ב- main:[/size] C c1(); h(&c) [size=10px]בפונקציה h:[/size] [size=10px]void h(C *c )[/size] [size=1](מלבד העניין שהראשון הוקצה ב- heap והשני במחסנית, מה ההבדל מבחינת כל מיני פקודות והשמות שנעשה בפונקציה h על c המתקבל כפרמט)[/size] C *c1= new C(); h©

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  18. Started by xgamer,

שלום לכם. אני משתמש בעורך dev c++ ואני צריך להשתמש בפורטים. התוכנה שלי מתחברת לחומרה חיצונית שמתחבר אל הפורטים במחשב. מה הפונקציות? ואיך אני משתמש בהם, תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Noam Partook,

העלתי אתר שבניתי ב asp.net בweb developer לשרת של godaddy.בכניסה לאתר נתקלים בתקלה של השרת כמו שבתמונה: חייב עזרה!!

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  20. Started by RocknRolla,

אני רוצה לפתוח אתר לקרוב משפחה שלי אבל רק התחלתי להתעניין אני רוצה אתר מאוד פשוט רק מידע שיהיה בו. השאלה שלי זה לגבי איכסון ולינקים. נגיד אני מתקשר לחברת איכסון, איך עובד האיכסון עצמו? אני מגיע אליהם או שולח להם את הקובץ HTML והם מעלים את זה לשרתים שלהם? ואם כן אז איך אני אמור לעשות לינקים? כי את הלינקים אני פותח לפי המיקום על המחשב שלי אבל אצלם זה יהיה שונה אז ככה שאין לי מושג איך לעבוד עם קישורים (זה קישורים פנימיים לפי מה שהבנתי?)

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by Alex P,

שלום, אני כמעט מסיים גרסה ראשונית של האתר שלי אך יש לי בעיה שאינני מצליח לפתור. עד עכשיו, כל הנסיונות שלי ליצור טופס כדי שהמבקרים יוכלו לשאול שאלות או לדווח על קישורים מתים, כל הנסיונות נכשלו. לא משנה אם אני מפנה את הטופס לקובץ או לדואר, כך או כך זה לא עובד. עד כמה שאני יכול לשפוט אני עשיתי את הכל נכון מבחינת תחביר ה HTML כך שהאפשרויות שנשארו הן : א - שזה משהו הקשור לדפדפן שאני עובד אתו - נטסקייפ 7 או ב- שזה קשור לדומיין שאני עובד תחתיו גאוסיטיס. אם מישהוא יכול לעזור לי אני מאוד יודה לו. אגב, אני רוצה את תוכן הטפסים רק לקריאה ולא לעיבוד עם CGI .

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  22. Started by pazer005,

שלום אנשים, קוראים לי פז, אני בן 29 בקרוב והחלטתי לעשות שינוי מסויים בחיים. בעברי למדתי מחשבים במסגרת מגמת מחשבים בתיכון, הבנתי בתחום המון, בניתי אתרים מבוססי מערכות תוכן כמו ג'ומלה, אני יודע HTML, קצת רשתות, תוכנות אודיו, קידום אתרים ועוד. התפרסתי על הרבה מאוד תחומים ואני יודע קצת מהכל אבל מעולם לא התמקצעתי לגמרי למרות שזה תמיד עניין אותי. באיזשהו שלב החלטתי להפוך את עורי לחלוטין והלכתי למקום הכי לא צפוי מבחינתי ומבחינת סביביתי והלכתי ללמוד 3 שנים משחק. עבודה במקצוע הזה היא בעייתית וכפרנסה הלכתי לעבוד כעורך תוכן, חצי מקדם (SEO, PPC וכו') ומתפעל באיזה חברה. הבעיה היא שמבחינתי זה כלום, זה לא מאתגר אותי יותר מדי, משכורת עלובה וכו', למרות שסביבת העבודה טובה. חשבתי ללכת ולהתח…

• 10 תגובות
    • 3.7k צפיות
  23. Started by DestinyWarrior,

היי חברה, איך אני שולח פרמטרים מסויימים, שלא יראו אותם בדף מהSERVER ל-CLIENT, אני צריך לשלוח JsonString מהשרת ופקרוא אותו עם Jquery - Java script, ServerSide שלי הוא asp.net וב-ClientSide שלי אני משתמש ב-Jquery... ניסיתי עם Resonse.write() אבל זה מראה את ה

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  24. Started by קיפוד,

אני רוצה להפיץ אימיילאשר מכיל מספר שאלות אמריקאיות- סקרון קטן מה שאני רוצה שעבור התשובות אני אדע כמה אנשים ענו על שאלה 1 עם תשבוה 2 לדוגמא איך עושים את זה? המון המון תודה

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  25. שלום החלו המגמות אצלנו בביצפר ... החלטתי לקחת פיסיקה או ביולוגה ובנוסף מחשבים - שיעסוק בתיכנות בשפת פסקל! אני רוצה להתחיל את זה עם קצת ידע שאני אדע למה אני נכנס למשהו יש איזה משהו לומר לי או איזה מידע בשבילי שיעזור לי שאני אתחיל ברמה מסוימת שתיתן לי פוור על המגמה שלי? כאילו מזה? כיצד הדברים רצים? (בביצפר כבר עשו לנו שיעור קטן עם המורה שלא לימדה חומר אבל דיברנו בעיקר על השיעור עצמו, כיצד יתנהל וכו') תודה לכולם .... בקשה לכל העוזרים שלא משנה כיצד הם יעזרו שזה לא יהיה באנגלית בקשה! לא לינקים באנגלית ולא שום דבר אחר באנגלית... תודה לכולם!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.