עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. שלום. הורדתי mysql 4 התקנתי... YEY PHP 4 מותקן גם וגם תוכנת שרת. השרת תומך PHP, וניסיתי להתקין פורום לדוגמא, שדורש PHP ומסד נתונים, MYSQL עכשיו, כשאני מתקין את הפורום הוא כותב לי שגיעה, משהוא עם הססמה, משהוא מוכן להסביר לי בקצרה איך מתפעלים MYSQL?? בבקשה.. :

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  2. Started by asafm,

איך אני מצליב נתונים באותה שורה בטבלה

3. Started by GENERAL,

שלום התקנתי .net וברגע שאני מנסה ליצור פרויקט הוא יוצר לי את הדבר הבא.... VISUAL STUDIO .NET CANNOT CREATE or open because no web server was detected at this url 'http://localhost/wevapplication1'. make sure the web server is installed and running

4. Started by asafm,

נה נותן לי הביטוי /(.*?)<\/\1>/;

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  5. איך אני עושה באצווה כאשר לוחצים Y קורה משהו ושלוחצים N קורה משהו אחר.....? :s05:

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  6. Started by ras81,

שלום ברצוני לקרוא מידע מקובץ אשר יקרא גם אותיות וגם מספרים כלומר, אני מקבל קובץ שמכיל את השורה " D 231" אז הוא יקבל צ'אר D וINT של 231. איך אני עושה את זה? כמובן בהנחה שיש כמה שורות וכל שורה אני רוצה לקלוט בנפרד עד סוף הקובץ. תודה לכל מי שיעזור

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  7. שלום שלום, אני מעוניין ליצור עמוד HTML שיכיל תמונה, הלחיצה על איזורים שונים שלה תוביל לאתרים שונים. אני יודע שדבר כזה אפשרי, אבל אין לי משוג איך. אודה לכם אם תסבירו לי בפשטות. הידע שלי ב-HTML בסיסי בלבד. תודה מראש. עדי.

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  8. Started by AreaDooM,

כתבתי את הדבר הבא והקומפיילר מתלונן על השורה jmp con אין לי מושג למה ... כל המשתנים שאני מזכיר הוגדרו אז זה בסדר, אני משתמש באיזי CPU כקומפיילר hefresh: jmp start switch: mov bl,dl mov dl,cl mov cl,bl jmp con yes: inc ans jmp end start: pop ax ;adress pop cx ;num2 pop dx ;num1 cmp dl,cl js switch con: ; continue sub dl,cl cmp dl,2 je yes end: push ax לא משנה פתרתי לבד end היא מלה שמורה

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  9. Started by Ni3t,

אוקי מן הסתם יש כאן הרבה שרוצים להתחיל לילמוד PHP ולא יודעים מאיפה בתור התחלה Www.PHP.NET האתר הרשמי http://php.eitan.ac.il/main.php האתר של PHP בישראל Webmaster.CO.IL סתם אתר עם מדריכים לPHP ושפות שונות http://www.guides.co.il/download.php?guide=132 אתר עם פונקציות לPHP http://apache.org/ תוכנה להתנסות עם PHP על השרת הביתי שלך http://www.apachefriends.org אתר עם התוכנה אפצ'י ועם התוספות של Mysql הPHP 5.4.3 מנהלים לינעוץ

10. Started by creative,

שלום אני רוצה שברגע שאני לוחץ על מספר אז הוא יופיע לי למטה יש שתי בעיות : 1. המספר יוציא לי תמיד המספר האחרון(31) ולא המספר שאני לוחץ עליו. 2. זה מוחק לי את התאריכון וכותב במקומו אני רוצה שזה יכתוב מתחתיו. הנה הקוד: <html> <head> </head> <body> <br> <br> <script> function on() { document.write(i); } document.write("<table border=2>") x=0; for (i=1; i<=30; i++) { x=x+1; if (x==0){ document.write("<tr>") } document.write("<td height=40 width=40>") document.write("<font size=6 color=#6633FF>") document.write("<a onclick=on()>"+i+"</a>") document.write("</td>"…

11. Started by psycho killer,

נכון שזה לא ממש קשור לפה אבל זה נראה לי המקום הכי מתאים איך אני יכול להשיג שרת רדיו שיחזיק לי לפחות 50 מאזינים

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  12. כיצד אני יכול לשים תמונה באפליקציית VisualBasic.NET ולשנותה בהתאם לתמונה אחרת באמצעות כתיבת שורות קוד מסוימות? אודה לעזרה מהירה בנידון מאחר וניסיתי מספר דברים אך לצערי ללא הצלחה.

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  13. Started by gshhar,

יש לי את הטבלה הבאה שאני מקבל אותה כסטרינג: =================================================================== IP Addresses value rate percent ------------------------------------------------------------------- 193.27.93.1 378 0.023606 88.73% 79.178.49.128 425 0.026541 99.77% 188.17.175.201 1 0.000062 0.23% 82.80.114.43 1 0.000062 0.23% 79.0.11.54 1 0.000062 0.23% 68.164.215.248 3 0.000187 0.70% 124.120.70.188 1 0.000062 0.23% 202.115.192.149 1 0.000062 0.23% 192.115.187.185 38 0.002373 8.92% 94.68.133.131 2 0.000125…

14. Started by ehud101,

שלום, לאחרונה נתקלתי ב2 בעיות: 1) התקנתי WAMP וכשאני מנסה להכנס לMYSQL CONSOLE יש לי את שורת הסיסמא, ברגע שאני לוחץ אנטר עד לא מזמן הייתי יכול להמשיך ולעבוד עם הDATABASES אבל משהו קרה (שאני לא יכול להצביע בדיוק מה זה) וכעת כל פעם שאני לוחץ אנטר בשורת הסיסמא החלון של ה MYSQL נסגר. 2) נסיתי להתקין את הגירסא העברית לדרופל 7 אך באמצע ההתקנה אני מקבל הודעה מהסגנון table variable already exist וההתקנה פשוט נעצרת. אשמח לעזרתכם

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  15. Started by pooki_1,

שלום, נניח ואני צריך לעשות רשימה של מכוניות, זה המבנה שלהן: typedef struct { int num; char name[50]; list owner }CAR אז עפ"י מה שלמדנו, אני ניגש לקובץ של ה list.h ופשוט מגדיר שם איזשהו elementType שיוכל לטפל במבנה הזה (של המכונית) עכשיו מה קורה עם הרשימה של הבעלים (list owner) שצריכה להיות בתוך כל איבר כזה, ומן הסתם צריכה לטפל במבנה אחר? אני אמור להגדיר 2 קבצי list.h ? או להפוך עכשיו כל פונקציה בlist להיות גנרית? בגדול השאלה היא איך להגדיר רשימה בתוך רשימה כאשר הן שונות אחת מהשנייה מבחינת הטיפוס\מבנה של כל איבר, קצת הסתבכתי עם זה ואני מקווה גם שהבנתם מה הבעיה, אם לא אשמח לפרט יותר, תודה.

16. Started by EITAN4,

אני מפעיל מכונה וירטואלית עם XPMODE שמאפשר להפעיל אפליקציה מתוך המכונה הוירטואלית אל המכונה הפיזית . כאשר מפעילים את הפליקציה הכל זה עובד מעולה . וכאשר סוגרים אותה. לאחר 5 דקות המכונה הוירטואלית ברקע נסגרת חיפשתי ומצאתי את זה http://blogs.technet.com/b/windows_vpc/archive/2009/11/09/auto-start-and-close-options-for-windows-virtual-pc.aspx ואני מאוד מעוניין לדעת כיצד להפעיל את הסקריפט הזה Script #4: Set VM to Never Hibernate העתקתי את הקוד 1: Option Explicit ' Force explicit variable declaration. 2: 3: Dim defaultVMTag, defaultVM, objArgs, objVPC, vmName 4: Set objArgs = WScript.Arguments 5: Set objVPC = CreateObject("VirtualPC.Application") 6: 7: defaul…

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  17. Started by gkman,

היי לכולם- בהמלצתכם התחלתי לעצב את האתר שלי עם תגיות DIV- הרבה יותר פשוט מטבלאות - תודה. אבל בכל זאת יש לי DIV שאני משתמש לעטוף את התפריט ( התפריט מאונך) שלי. הבעיה היא שאני רוצה שהגודל של הDIV יגיע עד סוף העמוד ובנתיים הוא רק נצמד לטקסט. נסיתי להגדיר HEIGHT ל- מאה אחוז אבל אז הוא רק מגדיל אותו לאורך של הגודל של המסך וכשאני גולל למטה עוד הוא מפסיק. יש הצעות?

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  18. Started by gshhar,

יש לי תרגיל שבו אני קורא נתונים מקובץ טקסט, כל שורה זה אובייקט והא מורכבת ממספרים שמופרדים בניהם בפסיק, המספר האחרון בכל שורה זה מספר העותקים של אותו אובייקט (זה אובייקט מסוג Movie). אחת המתודות שעלי לכתוב זה השכרת סרט אז אחרי ההשכרה אני רוצה לעדכן את המלאי ולהוריד את מספר העותקים של אותו סרט (בתנאי כמובן שמלכתכילה הוא עמד על יותר מאפס), אז מה שקורה שבהשכרת סרט החבר שמשכיר נותן את שם הסרט (שנמצא בתחילת של שורה במקום הראשון) ואז אם אותו סרט קיים הוא מושכר. אז מה שאני עושה זה אחרי שהמתודה מקבלת סרט מסויים היא קוראת שורה מהקובץ ואם ה-ID של הסרט שהחבר נתן שווה ל-ID של השורה שנקראה הסרט יושכר לחבר ואני רוצה לערוך את אותו השורה שמייצגת סרט ולהוריד את המלאי אבל אני רוצה לעדכן את…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. Started by guy89,

איך עושים אתר בסגנון הזה: http://www.startpage.co.il/news או בסגנון הזה: http://rotter.net/news/news.php או בסגנון הזה: http://news.fresh.co.il לקחו את כל הRSS של כל האתרים וליד כל RSS כתוב מאיזה אתר באיזה שעה ובאיזה תאריך פורסם המודעה. אני לא מסתדר עם כל המדריכים אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי או ללמד אותי את הקוד של איך עושים את זה. תודה לעוזרים

20. אני מעוניין בפעולה פשוטה למדי (על פניו) - קריאת ערך date taken עבור תמונות שיש לי שצולמו במהלך טיול. שוטטתי וחיפשתי (אינני מכיר פייתון לעומק) ומצאתי את הפונקציה os.stat(filename), וכמעט ושמחתי כעת כשמשימתי כמעט הושלמה. לצערי, יש שם date modified, date created אך לא את תאריך לקיחת התמונה. יש שם עוד כמה שדות אך אינני ממש מבין אותם, אם כי אינם נראים רלוונטיים. אשמח לעזרתכם בנידון.

21. Started by MySpaceBarIsBroken!,

שלום, יש לי מצב שבו אני רוצה שכאשר נוצר תהליכון מסויים (נוצר ע"י event) התהליכון הזה יהיה היחיד שרץ באותו הזמן, כלומר הוא יעצור את כל שאר התהליכונים עד סיום הריצה שלו. אם זה מקל על הבעייה, כנראה שלאחר פתיחת התהליכון החדש יהיה רק תהליכון נוסף בודד שרץ ואותו יהיה צורך לעצור. תודה

22. Started by doker,

יש לי Y נתון שהוא מספר גדול אני צריך למצוא את הX ש X^X יהיה כמה שיותר קרוב למספר Y ואם יש X אחר ש(X^(X+1 או ש (X^(X-1 שיציג אותו יש למישהו רעיון? דרך אגב Y יכול ליהיות גם גדול מ20 ספרות תודה

23. Started by שריה 24,

שלום לכולם! עד עכשיו זה לא קרה לי. ופתאום צץ ה error הזה. מדובר בדף aspx 1. ב design אני לא רואה את הכונטרולים שכבר הכנסתי, ובמקום זה יש error: (במקרה הזה מדובר בכונטרול panel, אבל זה בכולם) Error Creating Control - Panel1 Error HRESULT E_FAIL has been returned from a call to a COM component. 2. וגם אני לא יכול לגרור standard control מארגז הכלים לתוך הדף aspx, הן ב design והן ב sourse. התוכנה לא מאפשרת לי! בזמן ריצה - אין בעיה, כונטרול שכבר הצלחתי להכניס, אכן נראה על הדף, אבל אני לא מצליח להכניס אחרים. מידי פעם התוכנה חוזרת לעצמה ומאפשרת לי. אבל זה ממש בעייתי. תודה מראש לעוזרים!!

24. Started by noodle,

שלום לכם, חבר ביקש ממני המלצה לעורך ASP, מאחר ואני בכלל לא מתמצא בנושא בניית אתרים החלטתי לשאול אתכם. החבר מתחזק אתר כבר מספר שנים ב-ASP ומעוניין בעורך טוב ש"עושה את העבודה בשבילך" כמה שיותר. אם יש אפשרות לממשק ויזואלי עוד יותר טוב. מקווה שהייתי ברור. תודה חברה

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  25. Started by bastard007,

אני לומד שפת C בסביבת עבודה בורלנד, ומאיפה שלא הורדתי קיבלתי שגיעה שלבדוק איזה גרסת ווינדוס יש לי 32 או 64 סיביות כי בגירסה שלי הוא לא יכול לרוץ. יש לי 64 סיביות ובמחשב נייד יש לי 32 ובשניהם הוא לא עובד... אותה הבעייה כנראה הבעייה זה ווינדוס 7 אז רציתי לשאול אם מישהו מכיר תבעייה ואיך לסדר אותה, ואם לא האם אפשר קישור להורדה לבורלנד C שירוץ על 7

דיונים חדשים בפורומים