עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. שלום לכולם , אני בונה אתר ב-PHP, יש לי בסיס נתונים ואני רוצה למשוך נתונים, כך שייסתדרו לי באתר בצורה מוגדרת מראש. למשל, יש לי משתמשים רשומים באתר ואני רוצה להציג אותם באחד העמודים, כך שכל 5 משתמשים תשבר השורה עם br <br>1,2,3,4,5 <br>6,7,8,9,10 ... רמת הידע שלי ב-PHP היא של מתחיל ואני רוצה רק שתכוונו אותי לנושא נקודתי שאותו אני צריך ללמוד בשביל לדעת לעשות את מה שרשמתי למעלה. אני מניח שמדובר כאן באחת הלולאות או יותר מאחת שיכולה לעשות את הפעולה עליה אני מדבר, אשמח אם תוכלו לעזור לי עם זה ואודה מאוד. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  2. שלום חברים אני מתכנת בJAVA במהלך הלימודים+ בזמני הפנוי . אני רוצה לנסות פרויקט בC# וצריך מדריך/ ספר מקצועי שבעיקר יראה מה שונה בין C# לJAVA . כמו כן הפרויקט יכיל עצמים גרפים זזים (דו מימד) ולא התעסקתי כמעט בכלל עם GUI גם בJAVA לכן אשמח למדריך / ספר מומלץ בונשא עבור C#. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by zahiz007,

שלום, אני משנה את קובץ ה - CSS של ה MP ואני רואה את השינוי באתר אך כאשר אני מריץ השינוי לא מתרחש. יש למישהו רעיון? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. אני יודע שאפשר להעמיס כמה פונקציות על אותו אופרטור (עבור ארגומנטים שונים). האם הדבר נכון גם לגבי אופרטור הצבה? operator= כי משום מה קיבלתי רושם שהאופציה היחידה המותרת היא T& operator=(const T& rhs) T כמובן סתם שם של מחלקה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by nesber,

1) אני מעוניין ללמוד c++ visual . השאלה היא האם אני יכול ישר ללמוד את זה, או שקודם אני צריך לדעת את השפה בממשק חסר התכלית של דוס? בעבר ניסיתי ללמוד C ופסקל ואת שניהם זנחתי כי לא הרגשתי שיש "גמול" ללימודים בממשק הזה...... 2) מה ההבדל בין C לבין C++ חוץ משני הפלוסים?

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  6. אפשרי לעשות את זה עם VB ? או עם CS ? אני רוצה לשמור אוביקט כקובץ בלוק כמו שהוא נמצא בזיכרון בלי המרות ושינויים ואחרי זה לטעון אותו לזיכרון ולהשתמש בו כאוביקט ? כמו מצב שנת חורף ב WINDOWS זה אפשרי ?

7. Started by פיני1805,

שלום, מישהו יודע איך אני מוסיף את ה - VISUAL EDITOR ל - ECLIPSE? העתקתי את ה PLUG IN לתיקייה אבל אני עדיין לא רואה שום שינוי ב - ECLIPSE. תודה

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  8. Started by roei133,

יש להגדיר את המשתנים הבאים: #define check2 בתרגיל זה הינכם מקבלים משתנה check2 שהינו מספר שלם יש להתחיל לסרוק את המספר משמאל לימין(לדוגמא 1234 יש להתחיל מבדיקת 1 עד שמגיעים לספרה 4). במידה ופגשתם את הספרה 1 יש להחסיר מספרה זו 1 ומכל הספרות שמימין לה גם 1 (אין לחסר מהספרה 0). יש לעבוד עם הערך שנמצא ב check2 (ישנה אפשרות להעתיק אותו למשתנה אחר שאינו מערך). הפיתרון צריך להתאים עבור כל סוגי הקלטים (ולא רק עבור דוגמא ספציפית).

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  9. איך אפשר לקבע את השורה הראשונה כך שהכותרת תשאר (תופיע) כשגוללים את הטבלה למטה? אם אפשר קטע קוד לדוגמה זה יהיה מצוין תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  10. Started by benyben,

שלום. למרות שיכולות הקוד שלי נמוכות, בניתי אתר (יותר נכון, רכשתי ערכת-נושא, שיפצתי, שיפצרתי, וכן הלאה). את האתר כרגע אפשר לראות בכתובת womanaday.com הוא יעלה בחודש הקרוב לכתובת ראשית חדשה. כמה נהוג לגבות על בניית אתר? מכיוון שאני לא עוסק בתחום באופן מקצועי, אני ממש חסר מושג. האתר מקבל 9,000 ביקורים בחודש, אם זה רלוונטי. תודה, ושנה טובה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. Started by ~שירה,

מנסה לממש קוד הופמן. בניתי STRUCT TAV struct tav { char val; int incidence; tav* right; tav* left; tav(); bool operator<(tav &t) const; bool operator>(tav &t) const; }; אחרי שאני בונה את העץ, איך אני מקודדת אותו??? זו בניית העץ שעשיתי: tav x, y, ezer; while(check()==false) { x = heap.RemoveTop(); y = heap.RemoveTop(); ezer.incidence = x.incidence + y.incidence; ezer.right = new tav(x); ezer.left = new tav(y); heap.Insert(ezer); } x = heap.RemoveTop(); y = heap.RemoveTop(); ezer.incidence = x.incidence + y.incidence; ezer.right = new tav(x); ezer.left = new tav(y); root = ezer; (פונקציה CHECK מחזירה FALSE אם…

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  12. Started by ניר.,

אני מעוניין להוסיף תפריט לפרויקט שלי באקסס כך שבהתחלה הוא יהיה ריק לאחר היצירה שלו אני אוכל להוסיף / להסיר לו לחצנים לפי הצורך.. מישהו יודע איך עושים את זה ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. כתבתי תוכנית שמציגה frame בסיסי... אני רוצה להוסיף JTextArea הבעיה שהוא לא מופיע לי.... רק אחרי שאני לוחץ עליו הוא מופיע.... הגדרתי אותו ככה: JTextArea textArea = new JTextArea(); textArea.setEditable(true); textArea.setVisible(true); textArea.setSize(460, 200); textArea.setLocation(10, 10); frame.add(textArea); השלב הבא הוא להציג בתיבת טקסט את מה שמופיע בחלון הCONSOLE, איך אני עושה את זה? תודה אנשים.

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  14. Started by יוספי,

שלום רב , 2שאלות קטנות בקשר לעצים 1, במידה והעץ ריק, (בלי שורש כלל) הגובה שלו -1 אם יש לו רק שורש הגובה 0 ואם יש לו שורש עם בן הגובה 1? רק לוודא... 2.כאשר מוסיפים איבר ל AVL ייתכן שנצטרך לעשות גלגול 1 בלבד אבל כאשר נמחק איבר מ AVL ייתכן שנצטרך לעשות יותר מגלגול 1, מקסימום LOG N גלגולים(N זה מספר האיברים בעץ) מדוע יש הבדל בין המחיקה להוספה , שבהוספה מקסימום 1 ובמחיקה יותר? תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  15. יש לי קוד מקור של תוכנה אימול ואני רוצה ל'קמפל אותה כאילו שאניוכל בעצם להשתמש באימול ערכתי את האימול קצת בשביל הכיףך ועכשיו אני רוצה לדעת איך לקמפל את כל הקוד מקור שהוא בעצם המון תיקיות וקבצי c++ וגם ספריות למינהם אז רציתי לדעת איך אנימקמל את הכל להתקנה או למשהו דומה הקוד מקור הוןא בשפת התיכנות visual c++ יש לי את התוכנה Microsoft Visual C++ 6.0 אז בבקשהה תסבירו לי איך אני מקמפל

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  16. Started by IlanF,

יש אפשרות להציג הודעת שגיאה כמו בתמונה למטה? ועוד משהו... אני לא כל כך מסתדר עם VISUAL STUDIO אז מישהו יכול להגיד לי בבקשה איך אני שומר את התוכנית שלי כקובץ EXE? תודה לעוזרים עריכה עם ההודעה הסתדרתי, אבל עדיין לא יודע איך לשמור כEXE [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by matteo,

תקשיבו אני רוצה לבנות תוכנה שבעצם תפעיל לי קובץ במחשב בלולאה ותסגור אותו לאחר כל פעם שהיא מפעילה 2 ביות יש לי איך אני מפעיל קובץ בעזרת סיפיפי איך אני עושה סליפ בעזרת סי פיפי ואיך אני סוגר קובץ בעזרת סיפיפי מפעיל הכוונה ממש כמו ללחוץ עליו עם העכבר דרך אגב הקובץ נמצא במיקום C:\Documents and Settings\g\Desktop\a.URL

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  18. Started by Retaliator,

שלום איך אני מוסיף תמונה לחלון ב win32 api? השתמשתי בזה : Picture = LoadBitmap(GetModuleHandle(NULL), MAKEINTRESOURCE(IDB_BITMAP1)); והגדרתי Resource איך אני עכשיו מעלה את התמונה ? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. שלום לכולם מי שהכיר את אתר השירות החינמי planet.nana.co.il, הוא כבר ז"ל כמה שנים. אני מחפש אתר חינמי עם שירותי אחסון (עד 100MB וצפונה), עם ממשק קל. יש לי על המחשב את כל קבצי ה html, אז אני לא צריך ממש לבנות את האתר, אלא רק להעלות את קבצי האתר לשירות אחסון. DOMAIN אסתדר כבר ואהפוך אותו למשהו חינמי. יש משהו פשוט כזה? ניסיתי את: https://www.100webspace.com ולא כל כך הסתדרתי איתו

• 1 תגובה
    • 4.2k צפיות
  20. Started by eladh777,

שלום יש לי אתר. בניתי אותו דרך front page בצורה טובה ומסודרת. אבל כל פעם שאני שם את הפירסומת שלי(פרסומת גוגל) למטה באתר, אז באקפלורר האתר מוצג טוב וגם הפירסומת מוצגת בדיוק איפה ששמתי, אבל דווקא בפיירפוקס האתר גם מוצג טוב חוץ מהפירסומת שבמקום שהיא תיהיה למטה ומתחת לכתוב, היא נמצאת ומסיתרה את הכתוב למעלה. מה עושים? אני הכנסתי את הפירסומת(הקוד) עם front page בlayer חדש. בבקשה חברה, אני חייב הפירסומת שתוצג טוב. מה עושים כדי לסדר את הבעיה שלי עם האתר בפיירפוקס? האם אפשר לתקן את הבעיה דרך ה front page ואיך? אם אי אפשר לתקן את הבעיה, אז איך אפשר להכניס את הפירסומת(קוד רגיל) לאתר שלי דרך התוכנה Adobe Dreamweaver CS3. יש לי אותה. תודה לעוזרים, זה ממש חשוב.

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  21. אלהן, אני לומד פה למערכות זמן אמת (עובר על החומר בין היתר) ועליתי על משהוא שרציתי לשאול עוד כשגיליתי את זה אבל שכחתי למשהוא. בכל מקרה כאשר מתרחשת פסיקה המעבד דוחף 3 דברים למחסנית: TOP | IP | ---------- | CS | ---------- | FLAGS | ---------- לעמות זאת עם פסיקת חילוק שגוי (פסיקה 0) החל מ 286 הוא דוחף במקום IP את הכתובת של פקודה DIV. מה שמוזר שעד 286 זה היה רגיל (כלומר IP נדחף) למה החל מ 286 אינטל שינו את זה? מה ההיגיון בזה? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  22. אני כרגע עובד על אתר שיפתח בקרוב מאוד, יש לי כמה דברים קטנים לקודד, כמובן שאני עובד לפי התקן ודואג תמיד שהאתר יפעל כמו שצריך בכל הדפדפנים. אני משתמש בIE7 ובדרך כלל אני נותן למישו עם IE6 להיכנס לאתר להגיד לי אם יש באגים, אף פעם לא נתקלתי במצב כזה שיש באגים מלבד לעכשיו. אבל, בגלל שאני משתמש בIE7 איך אני יכול להתאים את זה לIE6? מעניין אותי לדעת איך אתם מתמודדים עם מצב כזה...

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  23. Started by ori2694,

שלום לכולם, הורדתי איזשהו קובץ פלאש שמשתמש בקובץ XML. הבעיה היא שכאשר אני משנה את הטקסט לעברית הוא מופיע כג'יבריש ואני לא מבין מה הבעיה. והקידוד הוא utf-8. הינה הקוד: <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <thumbnails> <thumbnail filename="flashmo_128_elegant.jpg" url="[url]http://www.flashmo.com/preview/flashmo_128_elegant"[/url] target="_parent" title="בדיקה" description="Elegant Design - Flash website template, subpages for products, AS3 contact form" /> <thumbnail filename="flashmo_127_curtain.jpg" url="[url]http://www.flashmo.com/preview/flashmo_127_curtain"[/url] target="_parent" title="Item No. 2 (127 curtain)" description="Curta…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  24. שלום, אני מעוניין לבנות COUNTER שיוגדל רנדומלית כל פרק זמן מוגדר מראש (לדוגמה שבוע-7 ימים). איך אני ניגש לזה? הCOUNTER ברור לי. מה שלא ברור לי זה איך אני גורם לו לרוץ כל שבוע מבלי שיופעל בREFRESH על העמוד- אלא אוטומטית בכל שבוע חדש. התוצאה שהCOUNTER יראה אותו מספר (רנדומלי) לכל גולש באתר. אני אחדד את הלא מובן לי - המונה אמור להיות מוטמע באתר עם המון תנועה- מדובר על מאות אלפי כניסות בשבוע. כמו כן האתר בפיתוח כל הזמן - אני מחפש פתרון שהמשתנה של הCOUNTER לא יתאפס/יושפע מהתנועות או השינויים באתר. מעין משתנה אבסולוטי (אני לא מכיר את המונחים הנכונים) שלא מושפע מכלום חוץ ממה שמוגדר לו. תודה,

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  25. Started by arielman22,

שלום יש לי פה קוד לכפל פולינומים, מישהו יכול להסביר לי איך הוא עובד? עברתי עליו כמה פעמים ולא הצלחתי לעקוב ולהבין /*******************************************/ [right] #include<iostream> /*******************************************/ const int SIZE = 7;//polynomial size /*******************************************/ using namespace std; /*******************************************/ void get(int*);//get values for polynom void print(int*);//print polynom void printResult(int*);//print result polynom void mul(int,int*,int*,int*);//multiply function void add(int*,int*,int*,int);//calculate intermediate result /*******************************************/ int main() { in…

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.