עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Aviv C,

איך אפשר (אם בכלל אפשר) לשים טופס ב-HTML (שכולל רק שדה טקסט וכפתור שליחה) באותה השורה עם דברים אחרים (קישורים)?

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  2. זה הקוד: <html> <head> <title>gallery</title> <script language="JavaScript"> y=0; function next() { if (y==37) {y=0;} y=y+1; pic.src='AirPlanesPic/A10'+'/'+y+'.jpg'; pic.width=800; pic.height=600; } function previous() { if (y==1) {y=37;} y=y-1; pic.src='AirPlanesPic/A10/'+y+'.jpg'; pic.width=800; pic.height=600; } </script> </head> <body dir="ltr"> <select id="Select1"> <option value="A10">A-10</option> <option value="B2">B-2</option> <option value="B52">B-52</option> <option value="F117">F-117</option> <option value="F…

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  3. Started by ApoCalyPsEn,

שלום, כמו שאני רואה יש פה הרבה אנשים שמבינים ב PHP ומכירים טוב את השפה. אני לא מכיר טוב את השפה ולכן יש לי בקשה לכמה מימכם שיכולים לעזור לי. הייתי מעוניין שתעזרו/תבנו לי מודל של קלאנים[קבוצות] פרטים: במודל זה תיהיה אפשרות להרשמה. [אב טיפוס - תצוגה בלבד]דוגמא להרשמה : http://www.wr-il.net/clans/register.html לאחר ההרשמה הקלאן שנרשם יופיע בעמוד מסודר עם טבלה ששם יראו את כל האנשים שנרשמו [אב טיפוס - תצוגה בלבד]דוגמא לטבלה : http://www.wr-il.net/clans/viewclans.html כל מי שירשם יוכל להיכנס לפאנל ניהול שלו - דף התחברות ששם יוכל לשנות את הפרטים של השחקנים, התמונה שאיתה נרשם, אפשרות ליצירת קשר והשגים של הקלאן. [אב טיפוס - תצוגה בלבד]דוגמא לדף ההתחברות : http://www.wr-il.net/clan…

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  4. Started by Ghosthunter,

שלום, במסגרת פרוייקט שאני עושה בC# אני צריך להפוך פוליגון לקבוצת משולשים. הפוליגון יכול להיות קמור או קעור.(עבור קמור אין בעיה, הבעיה היא עבור קעור). רציתי לדעת האם יש ספרייה מוכנה בBCL שמאפשרת לעשות את זה בקלות ויעילות. אם לא, אשמח לקבל קישורים למקורות בנושא(חיפוש בגוגל תחת מילת החיפוש polygon trianglize לא העלה הרבה). אם ידוע לכם על תוכנה חיצונית שמאפשרת לעשות את זה, אודה לכם אם תרשמו את שמה. לא אכפת לי לבצע את ההמרה מחוץ לתוכנית שאני בונה, ולקרוא את הנתונים לאחר מכן מקובץ. תודה, אופיר תדמור.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by alex15,

אני מבקש קוד שפותח את הדפדפן ? שואלים אם אתה אוהב לשמוע מוזיקה ואם אתה לוחצ כן אז נפתח לך הדפדן על נגיד אתר מוזיקה כלשהו ואם שמים לא הוא חוזר לתוכנה ?

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  6. הורדתי עיצוב לאתר שלי. ואני רוצה שהוא ישאר בכל דף שאני פותח. איך אני עושה את זה???

• 8 תגובות
    • 876 צפיות
  7. Started by SubX,

בניתי קוד אשר יוצר במקרה זה (יכול להיות רנדומלי אם התלות במאגר נתונים) 4 תיבות של רשימות עם תיבות סימון (עם גלילה בשביל האסטטיקה) , אני רוצה לבצע עליהם בדיקות: 1. אם אין כלום בתיבת גלילה אז שתהיה הודעה מתאימה כמו "אין משתמשים ברשימה זו". 2. כשאני אסמן בתיבה מסויימת משתמשים , הוא ישרשר את השמות שלהם (עם תו מפריד אם ארצה לשלוף אותם חברה) לתיבת textarea ו/או למשתנה כך שאוכל לשלוח אותו למאגר נתונים. 3. אם סומן משתמש בתיבת רשימה אחרת , יתאפס השירשור והסימונים בתיבות האחרות. בגדול איך אני אדע את הגודל של הרשימה שנוצרה בJS ואיך אני מאפס את כל הסימונים בה אם יהיה צורך? הקוד הוא: <% dim i,j for i=0 to 3 %> <style> .students<%=i%> label { display: block; …

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  8. שלום לכולם, יצרתי תוכנת מנהל הורדות, סגנון Dap וGetright, ושאלתי היא האם אני יכול לעשות כמו שבkazza של Down.co.il שבעת התקנת הקאזזה משתנה האתר בית, לאתר של Down.co.il ? בפשטות, איך אפשר לשנות דף בית של משתמש שמתקין את התוכנה?

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  9. Started by שמוליק123,

אני צריך לכתוב תכנית שמקבלת מחרוזת ומוצאת איזה אות מופיעה הכי הרבה פעמים אני מנסה להישתמש בהשוואת כומפר str[j].compare( str ) אבל הוא לא מתכפל אם למישהו יש רעיון אחר איך משווים אות לאות מתוך מחרוזת? תודה מראש...

• 7 תגובות
    • 4.2k צפיות
  10. בניתי תוכנית שאמורה לחשב את כול המספרים המושלמים, התוכנית מקמפלת הבעיה היא שזה לא מדפיס לי כלום. מספר טבעי n הוא משוכלל אם הוא שווה לסכום מחלקיו הקטנים ממנו. למשל, 6=1+2+3 הוא משוכלל. התכנית תדפיס כפלט את כל המספרים המשוכללים בטווח 1 עד 1000. [#include <stdio.h> main () { int divisor,i,half,sum; printf("the perfect numbers are: \n"); for(i = 1;i <= 1000;i++); { half=i/2; if(i != 1) sum=i+1; else sum=1; for(divisor = 2;divisor <= half;divisor++) if (i % divisor == 0) sum= sum + divisor; if(sum == i) printf("%d \n",sum); } }/left]

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  11. שלום חברה הנה שאלה שלא מובנת לי: נתונה הפונקציה הבוליאנית F = x+x'y+z. הצג את F בצורה של סכום קנוני. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. איך אני מדפיס נגיד ביטוי כזה: ST מחרוזת... הדפס (st-1) תמיד שאני כותב לו כך הוא מדפיס אותו כמספרים ולא כתו... תודה, Aviko

• 7 תגובות
    • 967 צפיות
  13. פנחס בשבילך קצת פרטים על SMF היא מערכת פורומים מתקדמת אשר תופסת תאוצה רבה בכל העולם, אחת המערכות היציבות והמהירות ביותר ללא ספק עם עידכונים שוטפים, פיתוחים תמידיים של הקהילה והבטחה כי המערכת תישאר חינמית, הדבר היחיד שאסור בתכלית האיסור לשנות זה את הקרדיט למפתח בתחתית האתר. ההתקנה פשוטה ומהירה ובקרוב תהיה התקנה מלאה בעברית, ואולי אפילו Webinstall בעברית (פרטים בעתיד). קצת פרטים על TinyPortal היא בעצם מודול מורכב מאוד עבור מערכת SMF ובניגוד למערכות פורטל אשר נפרדות לחלוטין ממערכת הפורום כאן הסיפור בדיוק הפוך, ומערכת הפורומים היא החלק המרכזי בשילוב שני המערכות, אין צורך לבצע התאמות מרובות, ההתקנה פשוטה, ואני מאמין שכאשר הקהילה שלנו תגדל ותתפתח (והיא תתפתח) יהיו לנו הרב…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by glory,

אני מנסה להעביר מידע דרך דף א' לדף ב' בעזרת Session ..אני חושב שזו לא בעיה תכנותית אלא משו בסביבת עבודה(ויזואל 2003). זה עבד ללא בעיה במחשב הישן אך בחדש זה רושם לי את הבעיה: Object reference not set to an instance of an object. אני צריך לפתור את הבעיה כמה שיותר מהר כדי להמשיך בפרוייקט..אז אני אשמח אם משהו יודע את הפתרון. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by N N C,

השאלה היא כזו, כשאני יוצר ת'ראד חדש (אינסטנס) אך לא קורא לפונקצית ה-run() שלו, האם הוא באמת עושה משהו ? רשום איפשהו במערכת בתור ת'ראד רץ ?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  16. Started by Aviv C,

מישהו יודע איך שולחים אימייל ב- ASP? אני יודע שצריך איזשהו אובייקט CDO נכון?

• 9 תגובות
    • 831 צפיות
  17. Started by YAHOOGEEK,

ערב טוב. יש כאן מישהו במקרה שלומד/למד במכללת סלע? אני כנראה אתחיל ללמוד שם בקרוב פיתוח תוכנה ורציתי כמה חוות דעת לפני שאני נרשם אז אשמח לשמוע בין אם ממכם באופן אישי או ממכרים כלשהם. תודה רבה http://www.selayouniversity.co.il

• 8 תגובות
    • 10.6k צפיות
  18. לאחר קריאת החידה מהדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=248936 החלטתי לנסות לפתור את הבעיה באופן ממוחשב ויחסית כללי. לאחר כמה דקות של קידוד הגעתי לפתרון הזה: חשבתי שאם כבר כתבתי, נפרסם פה את הקוד (הוא לא הקוד הכי טוב שיש, הוא קודד יחסית מהר, סתם כדי לראות את התשובות), אפשר למשל לשפר אותו בקלות שיעבוד באופן מקבילי על כמה ליבות וכו'. כתבתי את הקוד ב C#: using System; using System.Collections.Generic; using System.Text; namespace Test { //enteries must be sorted? class Configuration { int[] side_a; int[] side_b; int time; public Configuration father; int number; public bool side; public int[] pass; public static Li…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. http://www.gamershell.com/pc/america_s_army/screenshots.html?id=36 כמו כאן אבל רק עם כפתור NEXT.

• 12 תגובות
    • 987 צפיות
  20. שלום לכולם! אני אספר בקצרה..אני צריך לעשות פרוייקט בשפת C ואנחנו משתמשים בכיתה בקומפיילר BORLANDC. בכיתה אנחנו עובדים תחת חלונות XP והכל פועל כרגיל. יש לציין שהעברת הקומפיילר לא הייתה כרוכה כלל וכלל בהתקנה, אלא רק העברנו את הקומפיילר ברשת בין כל המחשבים. הבעיה היא שבבית שלי, שגם בו אני בXP הקומפיילר מסרב לרוץ. שזה לא שהוא עושה בעיות או משהו, פשוט כשאני פותח אותו יש חלון שחור וסמן מהבהב וכלום לא קורה...לפעמים אחרי 5 דקות בערך הוא רושם איזה AX= BX וכל מיני דברים באסמבלר ובסוף רושם ש"המערת לא יציבה" ויש ללחוץ T כדי לעשות TERMINATE. אצל כמה חברים שלי שגם להם יש XP התוכנה פועלת חלק. אצלי ניסיתי על שני מחשבים בבית, אחד חדש והשני ישן אולם על שניהם יש XP ואותה בעיה. ניסיתי להריץ …

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  21. Started by aerosmith,

שלום לכולם, אני צריך את הקוד של מילות חיפוש למנועי חיפוש.. KEY WORDS תודה. גם תגידו לי בבקשה איפה לשים את הקוד. (ב HTML)

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  22. Started by donkey kong,

אני מנסה להוציא את המידע מהDATABADE באמצעות סלקט ויש לי רק שורה אחת בDATABASE ובניתי בקובץ ASP מקום ל3 תאים <% Set c = Server.CreateObject("ADODB.Connection") set r = Server.CreateObject("ADODB.Recordset") c.Provider="Microsoft.Jet.OLEDB.4.0" c.Open Server.MapPath("proj.mdb") r.activeconnection=c r.open "select * from news" if not r.eof then response.write(r.fields("tit")) response.write("</br>") response.write(r.fields("mess")) r.movenext %> <% response.write(r.fields("tit")) response.write("</br>") response.write(r.fields("mess")) r.movenext %> <% response…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by matteo,

איך אפשר לעשות בסיפיפי יענו נגיד שזה ילחץ על אנטר

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  24. Started by matteo,

שלום אני בונה תוכנה לא מסובכת אני בקצר אני רוצה לעשות בסיפיפי שזה יחליף אי פי כלומר יעשה ריקונקט ניסיתי system("ipconfig /renew") לא עונה לדרישה שלי יש אפשרות שניה שזה יהיה בנוי בשפה אחרת ואני פשוט בתוכנית אעשה שזה יפתח את התוכנה וכנ"ל גם יסגור אותה(סמכו עלי בעזרת kill process(

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  25. אני מכיר את Php ואני צריך מתכנת אתרים ואמרו לי ש asp אותו דבר כמו php אבל יש בו יותר הגנות ופחות יותר טוב לתיכנות אתרים תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 645 צפיות

דיונים חדשים בפורומים